thoralf

Direktlänk till inlägg 16 december 2014

KOKA SOPPA PÅ EN SPIK

Av Thoralf Alfsson - 16 december 2014 18:27

Det mediadrev som just nu pågår mot Björn Söder har initierats av Dagens Nyheter och Niklas Orrenius. Med andra ord Bonnierkoncernen. Man behöver inte vara någon Einstein för att se detta mönster och vilka medier som driver på.


Att sedan Bonnierkoncernen utnyttjar ”kändisar” som Ulf Lundell och Börje Salming är mest tragiskt och ett medialt knep när argumenten och verkligheten inte riktigt räcker till. Tyvärr är det väl en hel del naiva svenskar som går på denna propaganda, särskilt inom vänstern. Men vänstern och Jonas Sjöstedt har ju för vana att koka soppa på en spik.


Jag tror att Niklas Orrenius som avancerat inom Bonnierkoncernen (se följande länk) har samlat många poäng hos Gunilla Herlitz. Löneökning väntar säkert. Undrar vad det är för hat mot SD som styr Niklas Orrenius?


Kom ihåg att media hatar oss sedan "kuppen" vid presskonferensen då SD berättade att vi skulle fälla regeringen.


Denna lilla översikt över en liten del av Bonnierkoncernen kanske kan ge dig några svar!


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pensionisten

16 december 2014 18:39

Låt dom koka på för snart har dom fått en spik i foten.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 december 2014 19:06

Hur kan detta vara verklighet ? Att partiet som vill rädda Sverige blir så motarbetat av övriga. Ekonomin med den statsskulden är på väg att haverera.Jag känner att man måste få hjälp någonstans ifrån innan totalhaveriet är ett faktum.
Nu har man börjat bjuda tiggarna på frukost utanför affärer.Vart finns förnuftet i Sverige ? Svar! I SD

 
Ingen bild

Demokratur

16 december 2014 19:07

Varför ge en intervju i DN? Varför ge sig in in en längre analys i media som hatar en? Varför tro att det går att föra någon sorts intellektuellt resonemang med representanter för den hatiska vänsterliberala mediasfären i detta land? Varför, Björn, varför?

 
Ingen bild

MB

16 december 2014 19:16

Ja varför Björn? Var inte så naiv!
Jag förstår vad du menade men dom som bara läser vanlig media fick vatten på sin kvarn!

 
Ingen bild

Janita

16 december 2014 19:23

Usch ja vad detta har tagit hemska proportioner, hur skall det sluta. Valrörelsen är igång och nu är alla medel tillåtna för att försöka skada SD så mycket det bara går. Man blir både ledsen och betryckt av dessa tidningar och tv som spyr ut sitt hat. Hur har det kunnat bli så här i vårt kära fosterland.Finns inte sunt förnuft längre eller vad är det för fel på människorna.

 
Ingen bild

ugglan

16 december 2014 19:29

Börje Salming är ingen större begåvning. Enligt vad jag har hört så läste han mest serietidningar under sin ishockey karriär i Kanade. Den mannen har nog ingen större koll på svensk politik.
Den andra personen ölhallspoeten är bara en gammal försupen fylltratt.

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 december 2014 19:42

Hittade inte SVT och SR bland Bonniers bolag, trodde dom ägde det med med tanke på sin så kallade journalistik som är mycket lika

 
Ingen bild

Alf

16 december 2014 19:43

SD satt lugnt på parkettplats och inkasserade poäng efter poäng medan Alliansen och regeringen bråkade som värst om brutna vallöften svek samarbete osv. Då av någon underlig anledning kunde inte Björn Söder sitta still längre utan trädde fram och tog all strålkastarljus från regering/Allians bråket, vid en tycker jag fel taktisk tidpunkt. Att Björn Söder skulle vara så naivt omedveten om att det han sa inte skulle få de konsekvenser det fick tror jag inte ett dyft på, för så länge har Söder varit med att att han vet vad som är sprängstoft för PK medierna. Så varför gjorde han intervjun? har hans höga ställning i riksdagen gjort honom till en narcissist? (övertro på sin egen förmåga)jag tror faktiskt det.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 december 2014 19:48

Det kommer som jag skrivit förut, bli en våldsamt smutsig valrörelse. Detta är ett bevis på det och flera kommer att dyka upp. Lösryckta citat som blir till krigsrubriker och lögner.
Alla som ger intervjuer måste spela in allt som bevismaterial, men framför allt vara väldigt restriktiva med uttalanden i alla former.
Den tiden när journalister var neutrala och förmedlade en sann bild av verkligheten, utan politiska baktankar, den tiden är sedan länge ett minne blott...

Som jag hörde för länge sedan.
Är du vänsterextremist och normalbegåvad - bli fritidsledare.
Lite mer begåvad - bli lärare.
Rejält begåvad - bli journalist.
Tyvärr ser vi att detta stämmer allt för ofta...
(Att någon med IQ högre än en guldfisk kan bli vänsterextemist är för mig en gåta..)

 
Ingen bild

Medborgaren

16 december 2014 19:51

Trots allt ökar SD så det knakar i senaste Novusmätningen, vänstermurvlarna sätter väl rödvinet i halsen...........Hur dom än eller tack vare dom försöker, smutskasta SD växer sverigevännernas parti till nya framgångar.

Läs gärna på SVTs sida om samerna som håller med Herr Söder, konstigt att Sjöstedt o övriga vänsterextremister inte kommenterar vad samerna själva tycker i frågan.

 
Ingen bild

Hacke

16 december 2014 20:04

Frågan är om inte traditionell media håller på att helt förlora sin roll som seriös förmedlare av nyheter och samhällsinformation.
Agendajournalistiken lyser igenom i snart sagt varje stavelse och det är väl bara de redan frälsta, journalisterna själva och övrigt etablissemang i de rätta isolaten, som bryr sig.
Det är bara att konstatera att vi knappt längre har några journalister i verklig bemärkelse i vårt land, bara en massa politiska funktionärer.
Bojkotta gammelmedia i alla dess former! Sprid information om alternativmedia. Det finns ingen väg tillbaka.

 
Ingen bild

Gute

16 december 2014 20:26

Björn Söder visste exakt vad han gjorde när han ställde upp i intervjun, det enda sättet att försöka sätta dit honom var att anlita en historiker som skulle analysera/förvanska materialet.

Sverigedemokraterna vinner alltid på såna här uppblåsta häxjakter organiserade av motståndarna, folk är inte så lättlurade längre.
Man underskattar Söder, den mannen är både skicklig och kompetent, och trivs som bäst när det blåser hårt.

 
Ingen bild

Rune

16 december 2014 20:30

När SD får en verklig maktställning borde ju en uppgift vara att dela upp detta Bonnierblock i mindre enheter med något slags antitrustlagar.

 
Ingen bild

Banan

16 december 2014 20:45

Från Radio bubbla 16/12. På tal om Bonnier och Gunilla Herlitz

Aldrig haft så mycket vänstermänniskor som chefer under min tid i bonnierägda företag, vissa målade sina tjänsterum i blodrött för att visa motstånd.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

16 december 2014 20:57

Bonniers (Expressen) och TV4 samarbetar intimt med den vidriga kommunistiska stiftelsen Expo!
Expo huserar och styr även mycket propaganda i SVT vilket i samtliga fall saboterar för SD.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 december 2014 21:19

Har ni märkt hur SD får vara med i TV ?
Alltid är det så att någon inom partiet har blivit anklagad för något,då vill SVT att den ska komma och stå och försvara sig i rutan mot allt och alla.
Det motsatta,när någon med annan partifärg anklagas för något blir aldrig SD inbjudna.
SD måste försöka undvika att alltid komma försvarsställning,utan vrida över till att anklaga sin motståndare offensivt.
Det är retorik det handlar om.
Den slöa svensken måste få höra om kostnader,favorisering och kravaller så ofta som möjligt,och dom sakerna ska alla skyldiga anklagas för

 
Ingen bild

Observer

16 december 2014 22:09

Sverige har en ny sorts privat Gestapo. Sverige måste, mig veterligt vara det enda landet i världen där detta har hänt. I övriga fall är det i utspårade stater detta fenomen uppstår, då i statlig regi, under en paranoid diktator.
Här har vi alltså ett privat företag som är spindeln i nätet. Som sprider desinformation i syfte att aktivt bedriva politik.
-Bolaget borde beläggas med näringsförbud omgående. Inte minst med tanke på sina kopplingar till bla Expo och figurer som figurerat kring Expressenfallet tycker jag.

SD´s viktigare uppgifter efter valet är att utarbeta nya lagar för att kvalitetsförbättra. Förhindra att t.ex sådant här uppstår.
En annan sådan förbättring är t.ex att återinföra tjänstemannaansvaret. Allt för att främja hederlighet och professionalism.
Det är inget som folk skulle ha något emot!

Då skulle vi få en media som fokuserade på sakfrågor. Vi skulle få media som var politiskt neutrala (Ett framtida krav!)
OCH vi skulle få slippa se stolpskott till kommunalpolitiker göra snedsatsningar om o om igen och komma undan med det.

Vi talar alltså om ett par monumentalt stora förbättringar i vårt Svenska samhället med relativt enkla medel.

Vi kan nog inte göra någonting nu, men det måste genast ske efter en valvinst medelst välriktad fakta (Hur mycket kan SD låna? ..Kan upplåning till en marknadsföringskampanj inför Mars vara att överväga? -Om man inte har tillräckligt med pengar? ..Detta eftersom man bara kan vinna!)

 
Ingen bild

Tompa

16 december 2014 22:13

Vi har medvind och nerförsbacke. Löfven gör bort sig varannan dag. Batra begår långsam harakiri.

Allt vi egentligen behöver göra är att plocka fram fakta om flyktingar som kommer "flyende" i privatjet och taxi.
Thoralfs kostnadssammanställningar måste presenteras för folket.
Bert Karlsson mångmiljon vinster måste synliggöras.
Fredens religion gör ju daglig reklam för sig själva. Till slut förstår fler och fler att risken ökar för varje dag att en slakt också kommer att inträffa på ett svenskt köpcentra. Frågan är inte om utan när.

Även om Björn Söder har rätt i sak så är frågan, varför, varför går han in i sådana här diskussioner med en klassisk SD hatare. Jag förstår inte?!? Det kan ju vem som helst lista ut att det blir vinklat till partiets nackdel.
Det står tiotusentals människor som har ena foten hos SD som nu kanske tar klivet tillbaka på grund av sånt här. Svenssons orkar inte ta reda på fakta utan läser PK media och blir färgade. Så fruktansvärt onödigt.

Låt bollen rulla ifred nu.

Skål för 16% i TV4:as Novusmätning. Det värmer i hjärtat

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 december 2014 22:18

SD ökar i en ny mätning och kvarstår som vågmästare. Detta reser lite funderingar.

Kommer verkligen Stefan Löfven att utlysa ett Extraval den 29 december?
Eller kommer något radikalt hända inom 7Klövern?

För 25 år sedan fanns inte SD. De som klagar på partiet bör tänka efter varför SD bara ökar och ökar. Hur såg Sverige ut då och hur ser det ut idag...

 
Ingen bild

Stefan Löfven ägd på the daily show

16 december 2014 22:19

Publicerades den 16 dec. 2014

Stefan Löfven blev under besöket i New York intervjuad för tv-programmet The Daily Show och hånades för sin regeringskris.
https://www.youtube.com/watch?v=veL5mzGNkQo#t=10

 
Ingen bild

M Dagerlind startar "Etnosvenskarnas Riksförbund"

16 december 2014 22:43

Sverigedemokraterna motsätter sig riksdagsbeslutet från 1975 om att Sverige ska definieras som ett mångkulturellt land utan krav på assimilering för invandrare. Möjligheten för Sverige att på lösa grunder utse ett i princip obegränsat antal nationella minoriteter är politik i samma anda och kan därmed svårligen införlivas med den nationalism som Sverigedemokraterna menar sig företräda.

I beaktande av den omfattande demografiska omvandling som pågår i Sverige, där etniska svenskar redan är i minoritet i en stor stad som Malmö, och med hänsyn till det rådande kulturmasochistiska åsiktsklimatet och den repression som drabbar etniska svenskar som försöker hävda sina rättigheter eller ens få ett erkännande för sin existens, borde som komplement till Sverigedemokraterna en mer partipolitiskt obunden organisation skapas för att tillvarata denna utsatta grupps intressen.

Jag funderar därför på att starta Etnosvenskarnas Riksförbund. Den som är intresserad av att spåna lite kring denna idé eller av att bli medlem kan höra av sig per mejl till Avpixlats redaktion. Att dra igång ett riksförbund är ju inte något enmansprojekt.

Mats Dagerlind
http://avpixlat.info/2014/12/16/att-vara-medborgare-i-sverige-ar-inte-detsamma-som-att-vara-svensk/#more-136007

 
Ingen bild

Blåsippan

16 december 2014 22:50

I samma stund som Björn sade att han varit naiv under intervjun förstod att detta varit väl planerat. Inte faan tror jag att Björn är naiv mot Niklas Orrenius (DN)!? Är det verkligen någon här inne som tror det?

 
Ingen bild

Samisk Expert: Samer är inte svenskar

16 december 2014 23:14

Det har stormat kring Björn Söders (SD) uttalanden i Dagens Nyheter om att samer inte är svenskar.
Men nu får han medhåll av folkrättsjuristen Mattias Åhrén, som själv är same.

Ågren säger i en intervju med Sameradion att problemet istället är de som förnekar att samer är just samer och inte svenskar.

– Jag blir personligen nästan mer bekymrad när alla andra partier från höger till vänster tar debatten och säger att samer är svenskar – för det är vi inte.

Det är därför vi har ett Sameting, rätt till att ha undervisning och utbildning på samiska och det är därför vi har särskilda rättigheter till landområden och naturresurser, säger Mattias Åhrén.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2327&artikel=6047760

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se