thoralf

Direktlänk till inlägg 15 december 2014

ÅTERVANDRINGSBIDRAG

Av Thoralf Alfsson - 15 december 2014 00:01

Nu jagas Björn Söder av media sedan Niklas Orrenius och Dagens Nyheter förvrängt flera svar i en intervju med Björn Söder. Hur jag än letar i intervjun kan jag inte hitta det som flera tidningar påstår att Björn Söder sagt. Jag tror att man nu kokar soppa på en spik, dessutom en påhittad spik.


Några journalister upprörs över att Björn Söder tycker det är bra med ett återvandringsbidrag. Jag tycker dessa journalister borde kolla fakta innan det rusar iväg och skriver sina artiklar. Återvandringsbidrag infördes för ca 30 år sedan men används väldigt sparsamt.


 


Nu är det dags för pall placeringarna i min sammanstållning över de kommuner i Kalmar län som har högst ersättningar från Migrationsverket. På 3:e plats kommer Hultsfred kommun. En kommun som jag bott i under ca 20 år. Jag skulle kunna berätta ett och annat från Hultsfred och en del kända personer där med kopplingar till Mona Sahlin. Men det tar vi en annan gång. Huultsfreds kommun har i olika omgångar haft ett stort mottagande, kommunen var inne i ekorrhjulet på 90-talet då det var tvungna att ta emot fler och fler för att ekonomin skulle gå ihop men till slut sprack det hela. Vilket innebar en stor besparing inom den kommunala verksamheten med många uppsägningar. Kostnaderna för invandringen består tydligen.


 


 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Synonymen

15 december 2014 00:40

Fråga:

Varför ger sig Björn Söder överhuvudtaget in i diskussioner med Niklas Orrenius när han vet att det kommer att vinklas?

Man kan inte intellektualisera ämnen och frågor av den typen med journalister. De bedriver ensidig tendentiös journalistik och DN:s agenda kan inte vara okänd för Söder.

Det går bara inte och det skall Björn Söder veta!

För övrigt tycker jag att en talman skall vara mera försiktig när han uttalar sig.Björn Söder bör tona ned sina partipolitiska utspel i framtiden.

 
Ingen bild

Observer

15 december 2014 01:11

Som överallt annanstans när oprofessionalism blir ett problem så bör man för media införa en legitimation -En kvalitetssäkring, så att man som kund vet vad man kan förvänta sig. Att aktuell tidning inte håller på med politisk aktivism, Håller sig till sakfrågan, har källhänvisning e.t.c

Inom läkaryrket är det inte önskvärt med kvacksalveri. Det är dessutom farligt. På samma vis är det inom hantverksbranschen. Anlitar du en auktoriserad badrumsfirma så v e t du vad du har rätt att förvänta dig beträffande professionalism och kvalitet på utfört arbete.

Det är i elfte timmen att mediebranschen regleras på ett liknande sätt. Gör dom det inte själv (Om de är smarta nog, för visst vill de väl vända den negativa trend som nu pågår med minskade upplagor och minskat anseende) så bör det tvångsinföras! -Så att vi slipper se de pinsamt usla artiklar, tv-program mm där ren politisk vänsteraktivism tillåts husera hejvilt med rena förtalskampanjer i en starkt snedvinklad, icke objektiv media som så uppenbart syns att det är pinsammare än på 80-talet när man tittade på öststaternas pinsamt vinklade media med skämskudden för ansiktet.

 
Ingen bild

Vilka moraliska plikter har Sverige?

15 december 2014 01:58

Den enskilda statens moraliska plikt att skydda sina egna medborgares rättigheter sätter till att börja med vissa legitima gränser för dess flyktingmottagande. En stat har till exempel moralisk rätt att vägra ge asyl och skydd åt jihadister som kan tänkas utgöra ett hot mot det mottagande samhället som sådant eller mot enskilda individer i samhället. Vikten av att skydda det egna samhället motiverar också att man säkerställer identiteten på dem man tar emot som flyktingar. Även detta är en rättvisefråga. För varje person som inte förtjänar skydd tas resurser i anspråk som någon annan verkligt skyddsbehövande hade behövt bättre.

Man bör också ha i minnet att det råder ett närmast negativt samband mellan generöst understöd till nyanlända och deras integration. Den holländske migrationsforskaren Ruud Koopmans har visat att länder som kombinerar generösa välfärdsrättigheter med multikulturalistisk politik (alltså positiv särbehandling av kulturella minoriteter), som Sverige, Belgien och Nederländerna, lyckas relativt dåligt med integration. Länder som i stället är mer återhållsamma med understöd eller kräver mer av anpassning av de nyanlända, som Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Österrike, är däremot mer framgångsrika med att integrera sina invandrare i arbetslivet och i samhället i stort.

Utebliven integration är ett alltför högt pris att betala såväl för flyktingar som för det mottagande samhället. När bilarna bränns och brandkår och polis stenas i Rosengård eller Husby, så avtar medborgarnas entusiasm för att vara en ”humanitär stormakt”. Då kommer i stället kraven på stängda gränser att vinna gehör. Med en bättre förståelse för olika typer av moraliska skyldigheter och deras gränser så kan man emellertid från första början undvika extrema positioner i flyktingfrågan.

PER BAUHN

professor i praktisk filosofi, Linnéuniversitetet
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vilka-ar-sveriges-skyldigheter_4188103.svd

 
Ingen bild

Göran

15 december 2014 02:29

Återvandringsbidrag!?!?!

Har de lyckats med konststycket att ta sig in i Sverige så ska de väl på något sätt klara av ta sig ut. Halvera bidragen så finner de säkert en sund vantrivsel som ger dem incitament till att söka sin lycka någon annanstans.

 
Ingen bild

Nazistiska Socialdemokrater

15 december 2014 02:51

Anette Asplund (KD)-S erkännande av Palestina ligger nära nazismen

"Tänk om (S) skulle kämpa mot onda krafter på riktigt och inte bara snacka om de...nu ligger judehatet (nazismen) väldigt nära eftersom man erkänner Palestina", skrev Kristdemokraternas gruppledare Anette Asplund i en kommentar på Facebook i fredags.

När NSD läser upp kommentaren för Yvonne Stålnacke (S) blir hon bestört och ber att få höra den igen.

– Vad är det du säger? utbrister Stålnacke och fortsätter:

– Jag tror det här var ogenomtänkt av Anette. Det är en grov anklagelse mot ett parti som alltid jobbar internationellt och är känt för det. Min första tanke just nu är hur tänkte hon nu, säger Yvonne Stålnacke.

Anette Asplund står bakom sitt uttalande.

– Det här var en kommentar som jag la till en som la ut en artikel angående Tage Erlander som var någon slags chef över vakterna i koncentrationslägren. Det var någon som publicerat artikeln och jag skrev en kommentar till den, säger Anette Asplund, KD.

Har du förståelse för reaktionerna?

– Ja både och. Nog kan jag ha förståelse att det blir reaktioner, men det var diskussioner i kommentarerna. Det var någon som sa att Löfven skulle akta sig för att uttala sig om fascismen för att han sitter i ett glashus med tanke på S bakgrund med hur deras tidigare ledare gjort. Det är inte en så ljus bakgrund.

Enligt Anette Asplund kan erkännandet påverka antisemitismen i landet.

– Grunden att man bara erkänner Palestina kan påverka judehatet i Sverige, men det behöver inte göra det. Jag tror inte Löfven har alla bakom sig i beslutet.
............................................

Tage Erlanders hemlighet – de svenska lägren

Nämn Tage Erlander och de flesta tänker Landsfader – mannen med glimten i ögat som var lika bra på att dra vitsar i Hylands hörna som att fortsätta bygga Per Albin Hanssons trygga Folkhemssverige. Få har en aning om att samme Erlander under Andra världskriget var huvudansvarig för de slutna läger där uppemot 3 000 utlänningar, kommunister och folk med avvikande åsikter förvarades.

Koncentrationsläger i Sverige – smaka på det. Mellan 1936 och 1943 var Socialstyrelsen huvudansvarig för läger där olika kategorier av människor hölls inspärrade, i stort sett rättslösa. Det fanns många slags läger: utlänningsläger, kommunistläger, lösaktiga kvinnoläger med mera.

Som statssekreterare på Socialdepartementet var Tage Erlander mannen bakom lägren som kallades slutna förläggningar. Före och under kriget placerades människor med radikala åsikter där. En del kunde säkert betecknas som ”statens fiender”, men många spärrades in på väldigt lösa grunder. Framförallt var det utlänningar som internerades – många för lång tid framöver. Dessutom skickades ett stort antal tyska desertörer tillbaka till en säker död i Nazityskland.
http://www.d-intl.com/2013/10/27/tage-erlanders-hemlighet-de-svenska-lagren/

 
Ingen bild

Gunnar

15 december 2014 03:42

Är det inte risk att också detta utvecklas till en affärsidé?
Visserligen utbetalas det bara en gång, men vad hindrar individen från att komma tillbaka??
Syriska medborgare t ex får ju automatiskt PUT, oavsett bakgrund.

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 december 2014 05:17

Hittade fölande tankvärda rader som beskriver vår nutid

"When people wake up, they will not be able to sleep"

 
Ingen bild

Lars

15 december 2014 06:33

Svenska politiker pratar hela tiden om att övriga Europa måste ta emot betydligt fler invandrare och tycker att det är självklart.
Varför är det rätt ?
Fundera istället på vad övriga Europa tycker om att Sverige tar in vad som helst,hur mycket som helst utan någon som helst kontroll.
När dom invandrade väl har medborgarskap kan dom röra sig fritt inom EU.Det innebär att övriga EU som är mer restriktiva och har en bättre kontroll ändå inte kan värja sig för terror från svenskar som planerar det i annat EU-land.
Det måste innebära att allmänt blir vi svenskar sedda som riskbesökare och blir extra kontrollerade.
Övriga Europa ser nog inte Sverige som det "goda landet" med sin massinvandring.

 
Svensson

Svensson

15 december 2014 06:58

Det här borde skattebetalarna få bestämma,det är ju skattebetalarna som finansierar massinvandringen

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Argus

15 december 2014 07:46

Nu begär du för mycket av journalisterna Thoralf. Om man är agendasättande så är fakta bara i vägen.

Beträffande Söders andra uttalande så förstår jag inte upprördheten. Vi har haft folkgrupper i kanske ett halvt millennium som definierar sig hellre efter etnicitet än efter nationalitet till skillnad från oss som både är svenska till ursprung och nationstillhörighet. Om de själva gör det, varför skulle inte andra få göra det? De får många gånger statliga bidrag på grund av detta.

Framemot 22 mars och med stigande opinionsstöd lär knappast vindarna mojna.

 
Ingen bild

Lena

15 december 2014 10:28

Återvandringsbidrag kanske är ett bra sätt att få fattiga och outbildade invandrare att ta steget och flytta hem igen, då jag tror att många faktiskt inte trivs så bra här. För städjobb o dyl. går det 13 på dussinet. Men många stannar i Sverige för försörjningen på soc.bidrag

Annat ämne:
Igår kväll satt förre statsministern Göran Persson och pyste och flinade i Agenda och talade om alla möjligheter som skulle öppna sig för Lövet efter extra valet 22/3. Var det bara för att själv glänsa han kom till Agenda? Det förstår han väl att Lövet inte har den politiska kunskapen eller känner till alla ränksmiderier som Person själv besitter. Han stod ju själv och lovade heligt och dyrt att de pengar som togs från AP-fonderna för att fylla ut deras budget som hade skenat iväg. Det handlade om drygt 250 MILJARDER. Den mannen är en lögnare av stora mått och inte skulle jag sätta tio öre på honom.

http://parnassen.wordpress.com/2012/02/08/persson-stal-700-miljarder-av-pensionarspengarna-/

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 december 2014 10:39

Skälet till att man slår på stort med att det fanns svenska Koncetrationsläger är att gemene man förknippar ordet Koncentrationsläger med de tyska koncentrationslägren under kriget där många av dem vara rena dödsläger.

Ett Koncentrationsläger är ett läger där man samlar upp en viss typ av element i befolkingen av olika förekommande anledningar. Ett annat vanligt begrepp är Interneringsläger men det låter väl inte lika hemskt?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Koncentrationsl%C3%A4ger

 
Ingen bild

Lärare

15 december 2014 12:18

Journalisterna och medierna fortsätter sprida lögner och förtal i tron att det kommer skada SD. Det kommer bli precis tvärtom, svenskarna har för länge sen insett hur dessa lögnhalsar arbetar.

Nu kommer det säkert påhittade artiklar och texter så gott som varje dag om SD. Det är bara tacka och ta emot, genererar fler röster till partiet.
Hoppas att SD anmäler dessa journalister som direkt förvränger och hittar på den ena lögnen efter den andra.

Sanningen kommer alltid fram till slut.
SD kommer bli den stora segraren i valet 22 mars!

Såg i morse en centerpartist och en vänsterpartist samtala om situationen i Riksdagen, ingen från Sverigedemokraterna fick vara med. Man talar om SD, men vågar aldrig bjuda in dom, för då kan folket få höra obekväma sanningar som medierna gör allt för att mörka.

 
Ingen bild

Maria

15 december 2014 12:47

Hej Thoralf!

Jag hörde i en politisk debatt för ett tag sedan att du hade sagt/skrivit att du var stolt islamofob. Nu vet inte jag om du faktiskt har sagt så, men jag är helt enig med dig i sådana fall! För mig är det sunt och bra att ta avstånd och förakta en våldsbejakande och människohatande religion som Islam är när allt kommer omkring. Den våldsamma delen är så stor att det är omöjligt att ignorera och vara politisk korrekt om den. Att ta avstånd och visa sitt förakt är det enda som finns kvar att göra när politikerna i dagens sjuka Sverige vägrar att inse faran med Islam.

Thoralf Alfsson

15 december 2014 18:20

Det jag syftade på vid det aktuella tillfället var att argumentet "islamofob" inte biter på mig. Jag anser att alla som sett och läst vad alla dessa muslimska terrorgrupper utför för terrordåd borde vara islamofober.

Idag var det uppenbarligen dax för nästa i Sydney, en självutnämnd imam tar flera personer som gisslan.

Den som fortfarande tror att islam är fredens religion borde nog uppsöka någon med vit rock!

 
Lassekolja

Lassekolja

15 december 2014 13:27

De båda kommentarerna @Observer kl.01:11 och @Vilka moraliska förpliktelser har Sverige kl.01:58 utgör bland de bättre, som jag någonsin läst.
Om inte vårt Sverige inom en snar framtid, till 100% kommer att vila på enbart lögner, måste någon form av "journalist-licens" införas, precis som Observer beskriver. Tänk Er fordonsförare av alla slag utan körkort, kirurger med enbart "internetutbildning", d.v.s nutidens korrespondenskurs o.s.v Vem vill gå till en tandläkare som lärt sig borra i en mekanisk verkstad? En journalistlicens-examen skulle bestå av att beskriva en företeelse så sanningsenligt och verklighetsanknutet som möjligt.
Betr. PER BAUHN (professor i praktisk filosofi Linnéuniversitetet), varje PUT borde följa efter en längre prövotid med TUT, detta i svenskars intresse. Med riktiga politiker(=SD-politiker) hade detta varit en självklarhet. Våra s.k politiker(=7-klöverpolitiker) gör hela svenska folket till nå´t slags "Kamekase-folk" och en snar förändring är påkallad!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lena

15 december 2014 13:47

Det blev lite fel på den tidigare inlägget: menade naturligtvis att Person lovade betala tillbaka de pengar som stals för att fylla ut deras skenande budget 1999 och 2000.
Länken igen:
http://parnassen.wordpress.com/2012/02/08/persson-stal-700-miljarder-av pensonarspengarna-kan-inte-Reinfeldt-aterkrava-dessa-istallet-for-att-jaga-pensionarer-carema-blojorna/

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 december 2014 13:49

Att man samlade ihop samhällsfarliga kommunister under Andra Världskriget var under rådande omständigheter bra.
Med tanke på Sovjetkommunismens attack mot Finland och ockupationen av Baltstaterna, hade det varit fel att inte agera.
Tyvärr vågade man inte göra samma sak med de som stödde Nazisttyskland.

SD-företrädare MÅSTE lära sig att INTE ge några journalister något av de köttben som de så hett längtar efter...
Att själv spela in de intervjuer de ger är tyvärr absolut nödvändigt...

 
Ingen bild

lennart l

15 december 2014 13:57

Precis lyssnat på integrationsdebatten i riksdagen när det är dags för Rosanna Dinamarca (V) att ta plats i talarstolen. Hon inleder utan det korrekta "herr talman". Blir då tillrättavisad av talmannen Björn Söder varvid Rosanna replikerar med "du är inte min talman" och hon fortsätter sedan med sitt anförande. Kommunisterna förnekar sig inte.

 
Ingen bild

Skånepåg

15 december 2014 15:26

Ett gisslandrama utspelar sig f.n i Sydney (Australien) där islam på nytt visar upp vilken fredlig och kärleksfull religion man är. Dramat direktsänds i flera engelskspråkiga kanaler. Bifogar URL till brittiska Sky News:
http://go.sky.com/vod/content/Home/content/videoId/eefdd9d2c3e5f110VgnVCM1000001f5012ac________/content/detachedLiveTv.do#url=http://go.sky.com/vod/content/Home/content/changeDetachedChannel.do?videoId=eefdd9d2c3e5f110VgnVCM1000001f5012ac____

 
Lotta

Lotta

15 december 2014 17:11

Ser verkligen samerna sig själva som svenskar? Om jag inte minns helt fel har de de en egen flagga och inbillar sig att de är ursprungsbefolkning i Sverige.

http://www.statsskuld.com

 
Ingen bild

"Pretty Boy Floyd"

15 december 2014 17:23

Nu har jag lyssnat på "invandrarledaren" Stefan Löfven.
Nu ger han 7-klövern ultimatum.
"Nu ska ni berätta om ni vill samarbeta med partier som värnar om invandrarna eller om ni vill samarbeta med det partiet som värnar om svenskarna".Det är det senaste budskapet från "Benjamin syrsa" idag.
Snart kommer reformen att etnisksvenskar bara får skaffa ett barn så att vi kan byta ut befolkningen snabbare.

 
Ingen bild

Anders

15 december 2014 17:25

Tack Rossana för kanske 20 k nya väljare till SD

 
Ingen bild

Christer

15 december 2014 17:57

Signaturen "Synonymen" är helt rätt ute. Björn Söder skulle hållit tand för tunga, särskilt när han talar med en sån som Niklas Orrenius. Jag har läst hela intervjun i DN, den är lång, och många bokstäver blir det. I sak så finns där inget att anmärka på. Söder ger inte uttryck för något avståndstagande eller att han uttalar sig olämpligt om vare sig samer, judar, eller romer. Det framgår för var och en som läser hela texten, och det är tyvärr det som de flesta inte kommer att göra.
Det borde Söder insett det när han slog sig i samspråk med Orrenius. Så det är inte sådana artiklar som stärker SD inför valet i mars.

Låt hellre 7k agera det självspelande pianot. Rosanna Dinamarca förnekar sig inte i Riksdagen idag när hon svarar Talmannen Björn Söder med orden - "du är inte min talman". Utmärkt när man är sin egen "nyttiga idiot".
Vi låter Söders intervju klinga av, och låter andra agera vallokomotiv åt oss. Låt dom kräkas - låt dom kräkas i kaskader. Själva skall vi helst bara sitta still i båten.

 
Ingen bild

Lundegårdsbeundraren

15 december 2014 18:06

Hemresebidrag.
Så här har jag fattat att det är:
Den som söker asyl och frivilligt väljer att lämna landet innan beslut är taget får 30.000 kr per vuxen och 15.000 kr per barn i hemresebidrag.

Jag har alltid förstått det som att detta är anledningen till att alla höstsökande asylanter drar iväg fram på vårkanten innan beslutet är fattat. Gäller t ex alla de som asylar sig på typiska sommaranläggningar.

Det där med att de bara kan få det en gång, är bara nys. Kom ihåg att identiteten är okänd för 90-100% av de som säger att de lider nöd. 
Ingen bild

Göta

15 december 2014 18:23

Synonymen skrev: "Varför ger sig Björn Söder överhuvudtaget in i diskussioner med Niklas Orrenius när han vet att det kommer att vinklas? Man kan inte intellektualisera ämnen och frågor av den typen med journalister. De bedriver ensidig tendentiös journalistik och DN:s agenda kan inte vara okänd för Söder."

Bra Synonymen! Jag kunde inte uttryckt det bättre själv.

Snälla, snälla Thoralf och alla andra journalist-jagade Sverigedemokrater, VÄGRA ALLA DESSA FALSKA FULINGAR ATT FÅ ETT ENDA UTTALANDE FRÅN ER! Det räcker med ett enda litet uttalande för att de ska förfalska detta till oigenkännlig rappakalja som enbart går ut på att förstöra SD:s rykte. Det spelar ingen roll om ni så väger varje liten stavelse på guldvåg.

Tänk på att livets stora mening för ALLA svenska journalister är att leverera falska lögner om SD, som allra helst ska vidarebefordras av nyhetsuppläsarna i radio och TV för maximal spridning.

Det finns bara ETT säkert sätt för SD att nå ut med den rena sanningen till väljarna och det är DIREKTINFORMATION till hushållen. Visserligen finns det vänsterextremister bland postutdelarna också, men de är ett fåtal och ca 90 procent når ändå fram.

 
Ingen bild

Skånepåg

15 december 2014 18:48


@ lennart 1
Måndag 15 dec 13:57

Har inte talmännen rättighet att påkalla riksdagens tjänstemän och avhysa en person som denna hemska Dinamarca från talarstolen, eftersom hon uppenbart bryter mot de oskrivna (?) regler som borde finnas?

 
Ingen bild

Maja Dacke

15 december 2014 18:57

Är det inte praxis att man uppför sig ordentligt i riksdagen? Finns det inga riksdagsvakter man kan kalla på när någon bär sig illa åt? Det borde det finnas - utkastare som tar hand om dem som inte uppför som det anstår en RD-ledamot.

Nu är det ju mestadels tomt i RD - helt annorlunda andra länders parlament - men någon jävla ordning får väl ändå krävas där.

Missfirmelse av statstjänsteman/folkvald ..? Kan inte detta polisanmälas åtminstone? Finns där ingen uppförandekod i RD alls?

Och har någon bevakat hejaramsorna på twitter för denna 'missfirmare'?

Jag tycker att det borde finnas någon vettig människa bland de 300 som sätter ner foten någon gång. Och mobiler borde totalförbjudas där! Småbarnsfjams! Dålig uppfostran ... om någon alls!

Kungen har värdighet - och visar det. Men i riksdagen ... Usch!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 december 2014 19:55

Det bevisar i alla fall var det verkliga hatet kommer ifrån.

 
Ingen bild

Göran

15 december 2014 20:17

Lotta,

Samerna har t.o.m egen nationaldag. Den 6 februari.

 
Ingen bild

Christer

15 december 2014 22:19

Måste komma in en gång till om spektaklet kring Björn Söder och Rossana Dinamarca.
Björn Söder ångrar nog att han samspråkade med Niklas Orrenius, han skulle aldrig bli rätt återgiven, det borde han anat.
Stormen kring DN:s artikel, och kraven på Björn Söders avgång som 2:e vice talman är dock obegripliga. Riksdagens 1:e Talman skall inte deltaga i något kontroversiellt, sådan är förordningen. Men de vice talmännen får/skall deltaga i den politiska debatten. Det säger Talmannen själv - Urban Ahlin idag. Så i detta avseende är Björn Söder inte fel ute, det var valet av journalist som var olämpligt.
Den andra delen, den om Dinamarcas replik om att "du är inte min talman" är sorgligare. Att människan inte begriper bättre. Att skymfa Riksdagens arbete, demokratin och 800-tusen väljare på detta sätt!
Tänk om en ledamot från SD fått samma uppmaning från Riksdagens 3:e vice talman som heter Ezabelle Dingizian (MP) och svarat "du är inte min talman", då hade alla förstått, utom kanske Dinamarca.
Jag ser fram mot valet i mars. Att SD kommer att öka sina mandat i Riksdagen tror väl alla. Hoppas att en av de nya ledamöterna heter Thoralf Alfsson

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se