thoralf

Direktlänk till inlägg 3 december 2014

SCHACK MATT

Av Thoralf Alfsson - 3 december 2014 10:35

Den som har regisserat Sverigedemokraternas handlingsplan och inte minst gårdagens presskonferens har gjort ett utomordentligt jobb. Presskonferensen ger 10 poäng av 10 möjliga i betyg. Att hålla hela den svenska politiskt korrekta presskåren på sträckbänken under 20 minuter i väntan på ett besked och under dessa 20 minuter lägga fram alla fakta var uppenbarligen frusterande för dessa journalister.


Att Mattias Karlsson och Oscar Sjöstedt gör ett otroligt bra arbete just nu tvivlar ingen på. Det bästa betygen de kan få är enligt min mening det faktum att under gårdagskvällen hörde jag inte en enda journalist ta upp frågan om Jimmie Åkessons sjukskrivning och hans saknad.


Sverigedemokraterna har i de breda folkdjupen troligen förkippats med Jimmie Åkesson i väldigt stor utsträckning. Nu har det svenska folket och media fått uppleva en helt ny bredd inom Sverigedemokraterna som många är förvånade över och rent ut sagt yrvakna. Det undrar säkert vad som händer.


Mattias Karlsson har ju tidigare helst föredraget en lite mer tillbakadragen position men efter de senaste veckorna är det slut med det ;-) Mattias får nog räkna med att valberedningen efter hans framträdanden föreslår honom till vice partiledare vid nästa års landsdagar.


Alliansen verkar vara helt iskalla till Stefan Löfvens frierier om en budgetuppgörelse men även till ett samarbete över blockgränserna. Alliansen hoppas troligen på ett extraval. Alliansen tycks även hysa en stor önskan att få entlediga de miljöpartistiska  statsråden Romson, Fridolin, Kaplan, Bolund men även de socialdemokratiska statsråden Andersson, Johansson, Johansson o.s.v


Sverigedemokraternas drag att fälla de rödgrönas budget har med största sannolikt ställt Stefan Löfven schack matt. 

 

Kommunstyrelsen i Kalmar beslutade igår att öka mottagandet av invandrare till Kalmar och skriva ett nytt avtal med Migrationsverket. Det nya avtalet innebär en ökning av antalet mottagna från ca 210 personer till ca 370 personer per år.

 

Jag var den enda ledamoten i kommunstyrelsen som yrkade avslag på detta beslut.Socialdemokraterna yrkade bifall genom Johan Persson,

Vänsterpartiet yrkade bifall genom Bertil Dahl,

Centerpartiet yrkade bifall genom Anders Andersson,

Folkpartiet yrkade bifall genom Inger Hilmansson,

Kristdemokraterna yrkade bifall genom Christopher Dywik,

Miljöpartiet yrkade bifall genom Patricia Vildanfors och

Moderaterna yrkade bifall genom Christina Fosnes.I underlaget för beslutet fanns ingen utredning om vilka effekter eller kostnadsökningar en ökning av mottagandet skulle ge upphov till. Lars-Ove Angre som föredrog ärendet svarade på min fråga om varför ingen utredning gjorts att det är alldeles för svårt och omfattande och att tiden inte fanns till detta. Detta enda problematiska som nämns i handlingarna rör bostadssituationen i Kalmar. Jag gissar att behovet av lägenheter för dessa ca 370 personer kommer uppgå till ca 75-100 lägenheter inom Kalmar kommun. Det kommer inte göra bostadssituationen lättare för speciellt ungdomar som vill flytta hemifrån och det stora antalet studenter som söker sig till Linnéuniversitetet i Kalmar.Det som man dock hade med i handlingarna var Migrationsverkets prognoser och flera stycken om de bidrag och ersättningar som Kalmar kommun erhåller från Migrationsverket. Här nedan kommer några avsnitt från handlingarna. Den som vill läsa hela handlingen hittar den på följande länk.


Barometern,


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 11:01

här skriver Avpixlatredaktionen: "Även om Mattias Karlsson visat sig vara en synnerligen kompetent ledare och politiker, bör även en tanke i denna stund ägnas åt mannen som gjort mycket av detta möjligt och tagit sig an en närmast omänsklig börda på sina axlar för att få Sverige på rätt köl igen – Jimmie Åkesson." Mycket bra skrivet tycker jag.

 
Ingen bild

Observer

3 december 2014 11:38

Läser..

"Lars-Ove Angre som föredrog ärendet svarade på min fråga om varför ingen utredning gjorts att det är alldeles för svårt och omfattande"

TÄNK om en vanlig bankkund skulle svara så inför ett projekt!!!

Sitter det verkligen så här inkompetenta människor och tar beslut så bör SD påbörja en riksutredning samt ändra på aktuella lagar så att vi kan få bort de inkompetenta och att de får hållas ansvariga för vad de gjort (Tar kostnadsbeslut utan korrekta beslutsunderlag).
Det är en VIKTIGT projekt för SD att initiera.
Sätt någon inom SD redan nu att börja titta på detta, för vi kan ju inte ha det så här!

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 11:43

Trodde verkligen 7-klövern att SD skulle följa praxis inför budgetomröstningen? Varför skulle man göra det? Har de övriga partierna följt praxis när det gäller kvittningssystemet? Nej det har man inte vilket inneburit att svårt sjuka riksdagsledamöter tvingats från sjuksängen för att vara med på omröstningar. Följde man praxis när det gällde utnämningen av andra vice talman? Nej det gjorde man inte. Kommunisterna i V drev igenom en farsartad omröstning som alla visste hur den skulle sluta eftersom Björn Söder var den enda kandidaten. Har någon av 7-klövernpartierna någon gång sträckt ut en hand till SD? Nej det har man inte. Av vilken anledning skall man då hjälpa Lövén och MP få behålla makten? Dessutom anser jag att SD har det absolut bästa budgetförslaget.

 
Ingen bild

Oserver

3 december 2014 11:58

En variant vore att återinföra ett TJÄNSTEMANNAANSVAR som innebär att ledamöterna som röstade igenom att ta in 160st extra invandrare UTAN konsekvensbeskrivning/analys tilldöms personligt försörjningsansvar för dessa. D.v.s 23 invandrare per ledamot.

Det kunde vara lämpligt!
Så vi får ett slut på dessa galna beslut. Tagna genom försummelse och inkompetens.

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 12:03

Lyssnade precis på en intervju med Mattias Karlsson av Åsa Avdic. Hon frågade bla om det var rimligt att SD där 87 % av riksdagen(sic) inte håller med skall få igenom sin politik. Mattias Katlsson borde då kontrat med frågan: Är det då rimligt att ett litet extremistparti som MP med endast stöd av 6,89 % av svenska folket skall ha sådan makt?

 
Ingen bild

Göta

3 december 2014 12:34

Här kan ni se och höra hela Oscar Sjöstedts lysande anförande från dagens budgetdebatt.

Det är sällan man har skådat så många intresserat lyssnande personer från riksdagsbänkarna när en SD-person står i talarstolen.

http://www.svt.se/nyheter/svtforum/sd-beredda-att-rosta-ner-framtida-budgetar

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 12:41

Ulla Andersson V står och låtsas värna om Margareta och hennes två barn. I själva verket värnar Ulla Andersson V och hennes gelikar i 7-klövern Muhammed och Fatima. Hon påstår sig också vilja att alla barn skall ha rätt till medicin. Hon var ju själv med och gav illegala invandrare rätt till gratis sjuk- och tandvård samt gratis mediciner.

OBS: Muhammed och Fatima är fiktiva namn som skall symbolisera massinvandringen som samtliga 7-klövernpartier ställer sig bakom.

 
Ingen bild

Lars

3 december 2014 12:53

Det är mycket snack om ansvar efter SD:s beslut
Ansvaret eller orsaken till uppkommen situation är enbart :
// Den förda vansinniga invandringspolitiken har orsakat att SD har fått en motorväg in och blivit en maktfaktor i riksdagen //
Denna politik har ansvar för det uppkomna läget.
SD kan naturligtsvis hänvisa till detta faktum

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 december 2014 13:00

Invandringen ter sig allt mer som ett pyramidspel för landets kommuner? Kanske därför som man hela tiden behöver öka den?

 
Ingen bild

Olbert

3 december 2014 13:20

Utlys 3 eller 4 december till ny nationaldag, detta behöver firas och för alltid kommas ihåg.

 
Ingen bild

Olbert

3 december 2014 13:21

Förlåt, menade naturligtvis 2 eller 3 december

 
Svensson

Svensson

3 december 2014 14:13

Sen får vi inte glömma att det här sprids i utlandet,där framställs Sverigedemokraterna som hjältar när dom försöker rädda sitt egna land.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Niklas R

3 december 2014 14:33

Löfven kan mycket väl bli den första svenska statsminister som inte får jobba ens i 100 dagar.

Alltid något att sätta på CVet.

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 14:59

Kommunist står och svamlar om att bilbränderna beror på fattigdom. Vad beror då det ökande antalet våldtäkter på?

 
Ingen bild

World Traveller

3 december 2014 15:08

Mina föräldrar var fattiga. Inte fan brände de bilar.

 
Ingen bild

Christer

3 december 2014 15:27

Jag har röstat med SD de senaste tre riksdagsvalen. Huvudskälet har varit SD:s invandringspolitik. I andra hand synen på försvaret, kriminalpolitiken samt synen på de äldre. Det som hänt de senaste dagarna är det bästa som kunnat hända Sverige under en ganska lång tid. Den nuvarande partiledningen utan J å har skött sig väldigt bra. Fokus är att på bästa möjliga sätt företräda sina 800 tusen väljare. Där är Mattias Karlsson utomordentligt bra. När han med fast blick och utan att darra på rösten förklarar vad som nu kommer att ske. Om inte 7-klövern bestämt sig för den osmakliga mobbing av SD som man gjort, hade kanske en överenskommelse varit möjlig. Förr eller senare måste man inleda förhandlingar.
Går det till nyval, och 7-klövern håller ihop, borde det ge ytterligare mandat till SD. Att dom inte begriper detta! Kan dom hålla SD stången till valet 2018, tror jag SD blir största parti i Riksdagen. Precis som DF är i Danmark.
Det enda hot mot SD som jag ser det är en inre splittring, att partiet inte skulle kunna hålla samman. Det finns inga tecken som tyder på det, och här hoppas jag partiledningen är extra uppmärksam. SD är värt ett bättre öde än NyD på sin tid. Vi får inte misslyckas nu för Sveriges skull.

 
Ingen bild

Pimm

3 december 2014 15:27

När en svensk regering till och med tvingas avgå, för de inte tar SD på allvar, sänder det en tydlig signal om att SD:s profilfrågor är seriösa ödesfrågor.

Nu är det på riktigt.

 
Lotta

Lotta

3 december 2014 15:48

Anna Kinberg Batra står och pratar om att Sverige är ett av världens rikaste länder. Hur kan ett av världens rikaste länder behöva låna pengar? Se Sveriges statsskuld i realtid.

http://www.statsskuld.com

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 17:02

Gustav Fridolin står och pratar om att vi måste lämna över en jord åt våra barn som går att leva på. Samma Gustav Fridolin har inga som helst problem med att lämna över ett land i ruiner.

 
Ingen bild

Johan

3 december 2014 17:02

HEJA SVERIGE!
Ingen självkritik hos vare sig S eller Mp...
Fint att alla försöker skylla extravalet på SD.
Nu har vi chansen att styra upp landet.
HEJA SVERIGE!

 
Ingen bild

Observer

3 december 2014 17:09

Har man så svårt att acceptera demokrati som Löven + Alliansen trots att man sitter i riksdagen, Ja, då är det faktiskt bättre de sätts på dagcenter.

 
Ingen bild

Johan

3 december 2014 17:27

Varför är man rasist om man vill ha en ansvarsfull invandringspolitik?
Jag har redan (47 minuter efter utlyst extraval) räknat in 5 nya SD-röster i bekantskapskretsen!

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 december 2014 17:31

Då ska det bli ett extraval.
Kärleken till den enorma okontrollerade invandringen och bristen på vilja att resonera med SD, kastar nu ut Sverige i en ny kostsam valrörelse.
Hur går det med valutan, räntan och Sveriges anseende i omvärlden?

Att Miljöpartiet och Sossarna inte har tagit SD,s utsträckta hand och ens diskuterat volymerna i invandringen, sju partiers alla avståndstaganden, kvittningssystemet mm. ser vi nu resultatet av...

Får SD över 15% eller över 20% i detta val? Ett val som handlar om invandringen.
Varje tiggare och invirad kvinna blir nu indirekt en valarbetare för SD.

 
Ingen bild

Lars

3 december 2014 17:37

Stefan Löfven är en sann optimist och jag hörde samma sak från en programledare i gomorron sverige.
Vi måste ha ett extraval för nu förstår svenska folket att så här kan vi inte ha det. Vilket stolpskott !
Svetsexperten förstår inte att han föll p.g.a den idiotiska invandringen.
Nu ska vi tala om vad vi tycker om den invandring som äter oss ur våra hem !

 
Ingen bild

Synonymen

3 december 2014 17:38

Ett extraval kan inte komma lägligare för Sverigedemokraterna.

Situationen i Sveriges kommuner är kaotisk och den lokala vreden är enorm. Fram tills den 22 mars kommer läget bara att förvärras.

Sverigedemokraterna behöver endast informera Svenska folket om vilket kaotisk situation landet befinner sig i. Sedan sköter verkligheten resten!

Nu håller vi tummarna för att Thoralf får en upprättelse och åter kan skriva Riksdagsledamot under sitt namn på bloggen.

 
Ingen bild

OH

3 december 2014 17:42

Löfvens presskonferens där han var tvungen att erkänna att han ej har förmågan till att regera landet var en verkligt BISARR tillställning.
Det var i högsta grad ovärdigt att beskylla andra partier för sitt eget misslyckande.

 
Ingen bild

Göta

3 december 2014 17:53

"BEGRIPLIGT BESLUT AV SVERIGEDEMOKRATERNA"
... skrev Per Gudmundsson i sin SvD-ledare igår. Och han avslutar den med dessa kloka ord:

"Även en nykter översyn av migrationspolitiken vore nödvändig. Den uppkomna situationen är ju till stor del en reaktion på svensk invandringspolitik, och ska framtida regeringar slippa krisa vid varje budgetproposition krävs reformer på detta område. Utvidgat försörjningskrav vid anhöriginvandring, minskning av uppenbart ogrundade asylansökningar och återinförande av tillfälliga uppehållstillstånd är några av de konstruktiva idéer som finns."

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2014/12/02/begripligt-beslut-av-sverigedemokraterna/

(Artikeln går faktiskt att kommentera.)

 
Ingen bild

Lars

3 december 2014 17:55

Åsa Romson skäller som en borstspindel över SD när dom inte orkar hålla SD i schack längre !
Nu ska vi ta ny sats i Värmland mot 20% och hoppas Jimmy kommer igen.

 
Ingen bild

Tony

3 december 2014 17:56

Sentios Novembermätning, SD 16,4 %. Tror ni att den
kommer att basuneras ut av fulmedia??

 
Ingen bild

Lena

3 december 2014 17:58

Detta hade jag missat: Sentio; Sd får 16,4% , inte illa.

http://avpixlat.info/2014/12/02/sentio-november-3/

 
Ingen bild

Calle

3 december 2014 18:08

@ Thoralf eller ngn.annan som vet?
Vid ett ev. extraval 22/3 2015, är det då val endast till riksdagen, eller blir det alla 3 valen?

 
Ingen bild

Lars

3 december 2014 18:22

Extravalet gäller till 2:a kammaren i riksdagen

 
Ingen bild

Stefan A.

3 december 2014 18:24

Snacka om bitter både lillpojken och lövet, men man kan inte vänta sig att alla andra skall lägga sig platta bara för att 38 %-regeringen begär detta, f.ö borde han avgå och låta någon annan försöka bilda regering.

 
Ingen bild

Gute

3 december 2014 18:28

Thoralf, om det blir ett extraval, finns det då någon möjlighet att få tillbaka dig som riksdagsledamot igen?

Jag känner att det finns ett behov av fler erfarna politiker bland riksdagsledamöterna.

Thoralf Alfsson

3 december 2014 18:45

Ja, det borde det finnas. Jag förutsätter att SD kommer utgå från riksdagslistan som användes vid valet i september men det har ju fallit ifrån några personer som måste ersättas. Bland annat Kristina och Peter som sitter i EU-parlamentet. Dessutom tror jag att det är nödvändigt att riksdagslistan utökas med flera namn om valresultatet skulle bli upp emot 20 procent.

 
Ingen bild

gunnark

3 december 2014 18:47

då får vi val om vi skall ha fler eller mindre flyktingar till Sverige!
undra om 7 klövern förstått detta!

sen tycker jag att det är skönt att Miljöpartiet sade att dom förlorade i valet då dom tappade röster,och så står Frigolit och pratade om SD en 15 min

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 19:03

Den hatiska Twittervänstern har redan börjat spy ut sitt hat mot SD. Vämjeligt.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 december 2014 19:21

@Christer

Jag känner igen mig i det mesta som du skriver och håller med om det mesta i din analys.

Jag tror att det är bra att de som överväger SD får se att det finns andra ansikten i partiet än Söder och Åkesson. Mattias har gjort ett mycket bra jobb.

 
Ingen bild

Trollfar

3 december 2014 19:25

@Lotta, inget att bry sig om, det är en begränsad skara av ryggkliare. Låt de hålls, det enda de gör är att förlöjliga sig själva.

 
Ingen bild

ł

3 december 2014 19:27

Det lämpliga vore flera valsedlar. Gemensam framsida, men olika baksidor med främst lokala förmågor beroende på region.

 
Ingen bild

DDR2

3 december 2014 19:30

Hoppas verkligen att du sätts på valbar plats inför extravalet. Du är en stjärna på politikerhimlen.

 
Ingen bild

World Traveller

3 december 2014 19:47

Thoralf, vi är många här som håller tummarna att du kommer tillbaka till riksdagen. SD's styrka är folk från alla samhällsskikt och alla åldrar.

 
Ingen bild

KS

3 december 2014 19:52

Thoralf;
Nu är det hög tid att låta folk få reda på något annat än Pk-medias "information". Kanske de där annonserna i tidningar i hela Sverige om din blogg vore något? (Om man vågar ta in dem). Kolla detta?

Thoralf Alfsson

3 december 2014 22:46

KS

Ja, det kanske är dags att lyfta frågan på min blogg och se vad mina läsare anser.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 december 2014 20:02

Hur kommer denna valrörelse att bli? Blir den lika smutsig som höstens? Vad gör AFA och andra vänstrextrema grupper?
Hur många hot över nätet från dessa grupper? Hur många stenar in genom motståndarnas fönster? Hur mycket misshandel?
Vad gör Resachgruppen? De får garanterat fritt för allt av Expressen.EXPO? Media? Facket?

Nja, det blir hårt hela vägen fram till 22 mars...

 
Ingen bild

Chevelle

3 december 2014 20:25

För ett par helger sen hamnade jag på en fest där en högt uppsatt kommunpolitiker från en Skånsk kommun även befann sig. I en rökpaus ute efter några groggar så erkände han att han hade röstat på SD i valet till riksdagen...

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

3 december 2014 20:45

Jag hoppas verkligen att valberedningen sätter dig på listan inför extra valet. SD bör inte kröka rygg för EXPO och EXPRESSEN med flera media.
SD bör hålla sig till Regeringsformen (RF) som stadgar att uppenbart olämplig som riksdagsledamot är den, som i lagakraftvunnen dom befunnits skyldig till brott, som förskyller lägst två års fängelse.

 
Ingen bild

Göta

3 december 2014 21:11

På länken nedan kan man rösta på hur man tänker lägga sin röst vid nyvalet,
De rödgröna (27%)
Alliansen (37%)
Sverigedemokraterna (33%)
Övriga (3%)

http://live.gp.se/Event/Budgetdramatiken

 
Ingen bild

Lars

3 december 2014 21:18

En unjk situation har uppstått !
En diktator som har avgått !

 
Ingen bild

Göta

3 december 2014 21:19

Ja, Stellan Bojerud, om inte Thoralf står med på SD:s riksdagslista den här gången, så är vi VÄLDIGT många som blir VÄLDIGT förbannade!

Och jag kan tänka mig att det finns en hel del av oss som, trots Thoralfs böner, kommer att välja sofflocket då istället.

 
Ingen bild

Stefan A.

3 december 2014 21:19

Karin Pettersson aftonslasken är så upphetsad vid det här laget att hon inte kan öppna munnen utan att skrika sverigedemokraterna, kommer säkert att drömma mardrömmar om SD i natt, behöver nog en iskall dusch för att lugna ned sig....

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 december 2014 21:47

Mattias Karlssons debatt med Jonas Sjöstedt i Aktuellt var ett bevis på att SD, även utan Åkesson lätt klarar en valrörelse! Tycker nästan synd om Sjöstedt...

MEN. visste inte Mattias Karlsson om att han skulle möta Jonas Sjöstedt i Aktuelltstudion i direktsändning?? Ljög någon för honom? SVT 68...

 
Ingen bild

HO

3 december 2014 21:51

Quran 9:5: When the sacred months are over slay the idolaters wherever you find them. Arrest them, besiege them, and lie in ambush everywhere for them. If they repent and take to prayer and render the alms levy, allow them to go their way. God is forgiving and merciful.

There is no allah but the sword. History of muhammad (sic)has shown that the sword is more readily obeyed that allah. allah never does anything without a sword. Moderate muslims do not exist.

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2014 21:54

Magdalena Andersson säger i Aktuelltstudion att "SD kommer fälla varje budget om man inte dansade efter deras pipa i migrationspolitiken." Detta innebär att den absolut viktigaste frågan för 7-klövern är att fortsätta den extrema massinvandringen. Det borde svenska folket ha i åtanke när man lägger sin röst den 22 mars.

 
Ingen bild

Göran

3 december 2014 22:07

DDR2 och WT,
Vi får se om SDs "inre krets" vågar ta med så framstående ambassadörer som Alfsson och Kasselstrand på valsedeln till extravalet. Jag tror det inte. Det är för stor risk att dessa får för många personvalskryss.

 
Ingen bild

World Traveller

3 december 2014 22:37

HO, du har fel. Dom finns, men dom hörs inte. Tyvärr finns åt h-e för många radikala.

 
Ingen bild

KS

4 december 2014 09:35

Göta 21.11;
(Sverigedemokraterna (41%) klockan 09:30!!!

 
Ingen bild

SM811

4 december 2014 10:24

Självklart skall ditt namn finnas med på en ny lista.
Ant personer som fanns på listan räcker till lite mer än 20% så fler namn måste till.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se