thoralf

Direktlänk till inlägg 24 juli 2013

TRAMS OCH BOMBDÅD

Av Thoralf Alfsson - 24 juli 2013 23:55

Idag skriver Östran om att ett nytt parti som kallar sig stabilitet skall bildas. Rubriken i Östran är

”Ny rörelse vill bekämpa Sverigedemokraterna”. En Helena Modin från Kalmar skall vara initiativtagare till detta parti. I stort sett samma sak skrev Radio Kalmar i april och man intervjuade även Helena Modin.


Uppenbarligen går det inte så bra och därför kör man nu en ny vända i media och lockar med att man skall bekämpa Sverigedemokraterna, vilket inte nämndes för tre månader sedan.


Helena Modin säger enligt Östran att ”Sverigedemokraterna är en fara för Sverige”


Jag kallar det för rent trams!


Helena Modin är även medlem i humanisterna och jobbar tydligen som verksamhetsutvecklare på Kalmar läns landsting om uppgifterna på nätet stämmer.


Ett parti med det uttalade budskapet kommer enbart hjälpa fram Sverigedemokraterna i valet 2014.


Idag har vi också kunnat läsa om naiva journalister som kallar ett bombdåd för däckexplossion. Det räckte ju med att titta på den bild som visades på nätet för att konstatera att det inte rörde sig om en däckexplossion. Journalisterna kunde ju frågat lite hos en däckfirma om en däckexplossion kan ge sådana skador. Nu är det bara frågan om buset kommit till stan eller om det är en mångkulturell konflikt? Läs artikel i Barometern.


Vi har även kunnat läsa om en utomhusvåldtäkt i Läckeby utanför Kalmar. Polisen vädjar om hjälp från allmänheten! Men som vanligt kommer inget signalement på gärningsmannen. Fast häromdagen skrev man om en annan våldtäkt. Då kunde vi läsa att gärningsmannen var blond. Att gärningsmannen är mörk kan man dock aldrig läsa i media, då det är rasistiskt.

 
ANNONS
 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

25 juli 2013 00:12

Påminner lite om hur det var i Karlskrona innan valet 2010 när Socialdemokraterna tillsatte två Karlskronapolitiker i form av gamla kommunalrådet Mats Johansson centralt och Magnus Manhammar (numera anställd av Expo) lokalt i grupper för att "Motverka att Sverigedemokraterna kommer in i Riksdagen".

Minns Richard Jomshofs underbara kommentar i Sydnytt (tror jag det var): "Manhammar är välkommen, vi behöver fler valarbetare för Sverigedemokraterna".

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

25 juli 2013 01:19

Helena Modin hör inte att vara vid sina sinnes fulla bruk.
Hon vill starta ett parti för att BEKÄMPA ett demokratiskt valt parti! -Är människan inte riktigt frisk?
En sådan bör tillsättas en god man, anser jag.
-Att sedan ha en sådan som VERKSAMHETSUTVECKLARE vid landstinget, Här bör landstinget dra åt sig öronen! För här finns d ä r e m o t en fara anser jag.

Har hon myndighetsutövning i sin yrkesroll? -Ytterst olämpligt i så fall!

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

25 juli 2013 01:32


------->Inför motsvarande "YRKESTRAFIKTILLSTÅND" för media i Sverige eller Europa.

Det kunde heta "YRKESMEDIATILLSTÅND" Där berörd tidning tv-kanal el likn avkrävs redighet och proffessionalitet samt att man lovar att hålla sig till fakta och att b e l y s a händelser, Oavsett vilket. och endast det.
-Ägnar man sig åt annat, D.v.s driver en agenda eller bedriver lobbyverksamhet eller ren politisk verksamhet, skvaller eller lögner SÅ SKALL MAN MISTA YRKESTILLSTÅNDET!!

På så vis få man en proffessionell media där folk har störst möjlighet att få reda på vad som är korrekt o sant!

Skvallermedia och de som inte klarar kraven hänvisas till kopieringsapparaten. Och skall i n t e ha stadsbidrag.

......enkelt!

 
Ingen bild

hsl

25 juli 2013 01:56

Hur exakt får de "stabilitet" att gå ihop?
 
De lär knappast stjäla några röster från personer som tänkt rösta på SD. Alternativen blir då att försöka få liv i soffliggarna, vilket är svårt att räkna med, eller att börja kanibalisera på sjuklövern.
 
Vill de ha stabilitet kan de lika gärna se till att exempelvis C, KD, och några andra som dansar runt spärren ramlar ut. Då kommer platserna i riksdagen att fördelas över de som var över spärren, vilket borde göra läget mer stabilt. Alla som är kvar får alltså lite fler platser.
 
Ramlar de inte ut och "stabilitet" komma in är det alltså samma antal platser som skall fördelas över ännu fler små partier vilket torde leda till instabilitet då det är flera parter som skall övertalas för att komma fram till något bra.
 
Det borde inte krävas någon doktorstitel för att räkna ut detta.

 
Ingen bild

Medborgaren

25 juli 2013 06:03

Finns det överhuvudtaget något annat land än Sverige som tillåter illegal invandring och dessutom belönar dessa individer med gratis sjukvård, tandvård o skolor?
Eller är Sverige återigen världsmästare i vansinne även i denna gren?
Tror dessutom att SD bör förbereda sig för ett fantastiskt valresultat 2014, 20 - 30% är helt rimligt då väldigt många svenskar dagligen drabbas av mångkulturen.
Stackars markägaren i Tierp som inte får någon hjälp från samhället att avhysa zigenarlägret som ockuperat hans mark är ännu ett bevis hur vansinnet drabbar vanliga svenskar i vardagen. Även märkligt att dieselstölderna ökat markant i bygden runt zigenarlägret, men det får man ju inte säga.....................

 
Ingen bild

Fia

25 juli 2013 06:14

Man blir innerligt trött på dessa fjollor som tycker att vårt lilla land ska bli ett u land redan nästa vecka. Dessa som tycker vi har islamofobi. Tror nog många människor ska öppna ögonen. Dom ska nog se bakåt i vår egen historia. Det var bara ett par generationer bort våra kvinnliga förfäder inte fick rösta. Ja det va mycket dom inte fick.. Detta har dom kämpat för att vi i deras barnbarn ska få det bättre. Men nu bejublas denna Religion och förskönas. Eller är de mutade? 😈Ja jag läste med om våldtäkten och undrade hur fan folk ska veta om dom sett killen om dom inte beskriver hur han ser ut... Eller är han lite fint som dom sa på efterlyst, kopparfärgad? SD farligt för Sverige? Det är det enda lilla hopp för framtiden vi har. Annars ser det svart ut.

 
Svensson

Svensson

25 juli 2013 06:56

Det är bättre att Helena Modin,ägnar sig åt sitt arbete att få fart på Kalmar läns landsting. Än att ägna sig åt sånt här,förhoppningsvis läser någon chef på Kalmar läns landsting det här.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Putte

25 juli 2013 07:19

@Medborgaren,

Har du inte läst om det senaste PK-tricket? Nu kallas snyltarna som kommer hit för "nyanlända svenskar"!!!!!!
Länsstyrelsen i Kronoberg, röda korset m.fl inklusive delar av journalistkåren har således bestämt att de som tar sig till Sverige är svenskar, oavsett verkligt ursprung. Jag skulle tro att man med detta har tänkt sig bädda för helt kravlös och okontrollerad invandring. Nu finns det ju några få som inte beviljas asyl, så det är väl dessa, man vill också ska få stanna.

 
Ingen bild

Ludvig

25 juli 2013 07:23

Vilket trams att hitta på ett parti för att motverka SD. Det är ju Islam som är ett hot mot Sverige. Men vill man leva i en sagovärld så blir det väl så.

 
Ingen bild

Stefan A.

25 juli 2013 07:42

Tänker man stjäla SD,s politik? det är nämligen enda sättet att "bekämpa" Sverigedemokraterna, det har väljare som fått nog visat, landstingen behöver nog en ordentlig genomgång och rekonstruktion och rensas från uppgifter och "jobb" som skapades under "de goda åren", nu klarar man knappt de grundläggande uppgifterna att ge god vård och omsorg, alltså back to basic och skär bort dököttet, behöver landstinget verkligen en business development eller går det lika bra utan?

 
Ingen bild

Stefan

25 juli 2013 08:02

Bra om "Stabilitetspartiet" lyckas sno 3,9% 7-klöverröster totalt i landet. :)

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

25 juli 2013 08:23

Ju fler partier som tar röster från sjuklövern, desto bättre. Bilda Idiotpartiet, det får säkert många röster.

 
Ingen bild

Sverige

25 juli 2013 08:56

Partier som detta och sjuklövern utgörs av Motborgare. :)

 
Ingen bild

Ördög

25 juli 2013 09:16

En hemsida har de redan!

http://www.stabilitet.se/

 
Ingen bild

räven

25 juli 2013 09:19

Varför inte bara rösta på vilket annat parti som helst i sjuklövern? Sexistiskt så måste jag tro att sådan här idioti bara kan komma från en kvinna eller en riktigt inbiten vänsterpartist.

 
Ingen bild

alf

25 juli 2013 09:21

@Carl Sjöberg
Räcker det inte med de 7 som redan sitter där?

 
Ingen bild

Lundabo58

25 juli 2013 09:21

Nu har artikeln om "däckexplosionen" uppdaterats till att vara en sprängladdning. Återstår då frågan om det var svenskt bus eller "motborgare" som varit i farten ...mitt tips är det sistnämnda.

 
Ingen bild

Hacke

25 juli 2013 09:29

Ännu en "god" människa som vill ha lite uppmärksamhet. Har hon kanske för lite att göra som verksamhetsutvecklare inom den offentliga förvaltningen? Hur som helst står det ju klart att hissen inte går ända upp, bara tacka och ta emot.

Apropå landstinget. Länge har det talats om "landstingspolitikern" och läkaren i Värmland som nu äntligen står åtalad för storsvindleri för påhittade patienter. Någon partitillhörighet hör man dock aldrig talas om i detta fall. Då kan man i varje fall med hundraprocentig säkerhet utesluta att det rör sig om en sd-politiker.
Lika säkert som att det inte rör sig om någon pursvensk vid vagt eller utelämnat signalement vid gärningsmannabeskrivningar.

 
Ingen bild

Hej!

25 juli 2013 09:30

...att det skulle bli denna utveckling för SD är glädjande nästan ofattbart, ytterligare ett parti i partiet! Under senare årtionden har konstellationen med jämnvikt varit slående, partier har gått in i varandra för att upprätthålla den lilla mandatvikten för att styra och ställa, nu har de de två historiska blocken under Almedalsveckan format sig till ett enda vidunder för att möta ett demokratiskt parti med framtidstro och enorm styrka i sin ärlighet och envishet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

25 juli 2013 10:03

Lundabo 58 : Enligt Barometern så var det en explosion i bildäcket som orsakats av en sprängladdning.
Sprängämnet är således att betrakta som en katalysator för kommande bildäcksexplosion.
Undrar egentligen hur terroristen fick i sprängladdningen i däcket

 
Ingen bild

Roberth Ström

25 juli 2013 10:33

Hur vore det om dessa pappskallar försökte arbeta med sina egna frågor och politik? Nej motarbeta är vad som gäller 2013 man skrattar

 
Ingen bild

Tony

25 juli 2013 10:40

"ny rörelse för att bekämpa SD" ?
Räcker det inte med att det finns sju riksdagspartier
redan plus hela den samlade Mediakåren som sysslar med
detta? Sen när det gäller Däckexplotioner, så är det
ytterst sällan att det sker med dagens däck, och absolut
inga våldsamma sådana, men en Svensk journalist försöker
att slå vilka blå dunster som helst i sina läsare, bara
det förhärligar mångkulturen! Det finns fler korkade
uttalande bland journalister,Som till exempel" man svetsade
loss" Att svetsa betyder att sammanfoga, alltså raka motsatsen
till att ta loss något, ja så långt sträcker sig inte journalist-
utbildningen!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 juli 2013 12:52

" Utanför ämnet ": Gå gärna in på Oskarshamns Nyheterna :insändare& debatt " viktigt att vi skiljer på sed och lag ". Insänt av påskallaviksbon Meg Sunesson :
Hoppas att det rör sej om solsting .

 
Ingen bild

Eric H

25 juli 2013 14:19

Denna Helena Modin måtte vara gravt undersysselsatt på sin arbetplats om hon har tid med/orkar sköta adm av ett nytt parti.
Går hennes intentioner i den vägen ens ihop med hennes offentliga anställning avlönad av ALLAS skattemedel?
Bilda att nytt parti med enda syftet att hindra ett annat i riksdagen sittades demokratiskt invalt parti???
Dags för en anmälan? Kommunen eller JO?
Med tanke på vad Thoralf här återberättat om skeenden i Kalmar kommun bör ju omfånget av hennes arbetsuppgifter vara på gränsen till oändligt?

 
Ingen bild

Kalle

25 juli 2013 14:35

Är detta framtidens Sverige eller är det bara en tidsfråga innan något liknande/sådant händer även här i Sverige?

ANTIrasist BRÄNDE ihjäl kvinnas tre barn!!!

Läs mer i Fria Tider:

http://www.friatider.se/antirasist-brande-ihjal-tre-barn-och-deras-storebror-som-hamnd

Mår illa av detta vansinnesdåd!!!

 
Ingen bild

Slangen

25 juli 2013 17:31

@Gubben o Gumman, allvarligt talat så är det faktiskt så att den vanliga däckreparationsvätskan som köps på sprayburk vid punktering kan förorsaka en explosion av däcket. Fråga en däck-gubbe så kan de berätta mer.

 
Ingen bild

Lotta

25 juli 2013 17:46

@Sven-Erik Karlsson jag antar att det är du som skrivit den mycket bra insändaren, publicerad bl a i dagens Östran? Jag håller fullständigt med dig i allt du skriver. Det är en stor skandal att så många som blev utsatta för vanvård under sin barndom inte tilldelas skadestånd. DO kan gödsla pengar över påstått kränkta i parti och minut samt skickar notan för rättegångskostnaderna till svenska skattebetalare utan att blinka. Samtidigt får de som verkligen utsatts för kränkande behandling ingenting. Fy faan för svenska myndigheter.

 
Ingen bild

Stefan A.

25 juli 2013 18:01

"SD-toppen" ej längre misstänkt för våldtäkt, märkligt mycket blygsammare rubriker nu i expressen än när han var misstänkt, utreds fortfarande för sexuellt ofredande vilket med Svenska mått mätt kan betyda att man tilltalar en kvinna, en annan politiker misstänks för samma sak där är det närmast tystnad så då kan man dra slutsatsen att det iaf. inte är en SD:are.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 juli 2013 18:26

Tack " Lotta" för dina värmande ord ,känns gött i hjärteroten !
Mvh S-E .

 
Ingen bild

Micke

25 juli 2013 18:42

Djä..media sd politikern som vart anmäld för våldtäkt, utredningen nedlagd. Inte ett ord om detta i aftonbladet..som gjorde stora rubriker om det när det anmäldes! Läs mera på exponerat!

 
Ingen bild

Hans B

25 juli 2013 19:51

OT
Hustrun var på Norvalla marknad idag (halland).Representanterna från SD upplevdes som otäcka,skallade och nasseanstrukna. Hela vår gata röstar på SD så besvikelsen var stor i Em.
Många ryggade tillbaka när de delade ut foldrarna. INTE BRA !

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

25 juli 2013 20:23

Nej Hans B, jag upplevde precis motsatsen på Lövmarknaden i Karlskrona för en månad sedan när jag gjorde ett reportage om Sverigedemokraternas utdelning av tidningar och information. En oerhörd skillnad och större intresse från de flesta som gick förbi jämfört med tidigare år och jag tolkar Thoralfs egna inlägg från Kalmar Marknad och andra marknader att de tyder på samma alltmer ökande intresse för Sverigdemokraterna!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Thoralf A

25 juli 2013 20:40

Hans B

Hoppas att någon från SD-Halland kommenterar detta!
Skall man representera SD är intrycket väldigt viktigt, åtminstone för oss i Kalmar län

 
Ingen bild

Sladden

25 juli 2013 22:15

@Hans B, kan du vidareutveckla otäcka och nasseanstrukna, vad innebär det? Skallade är många fd.flintskalliga idag så det kan inte vara negativt t.ex vår egen statsminister.

 
Ingen bild

Magentan

25 juli 2013 23:26

@Hans B
Liksom Sladden skulle jag också gärna vilja veta vad som avses med "nasseanstrukna", och speciellt undrar jag över ordet "skallade"???

Många killar börjar ju till sin stora förtvivlan tappa håret på hjässan redan runt 30. Istället för att gå omkring med en hårkrans runt flinten och känna sig som farfar rakar de numera hela skallen och verkar genast mycket yngre (och häftigare). Detta är oerhört vanligt sedan flera år tillbaka, både bland sossar, sverigedemokrater, moderater etc, och har definitivt INGENTING med någon nasse-look att göra.

Läs t ex artikeln "Skallighet blev befrielse" i Svenska Dagbladet:
http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/skallighet-blev-befrielse_1461845.svd

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

25 juli 2013 23:39

De riktigta nazisterna hade inte rakade skallar när det begavs sig. Mer vanligt på ryska och amerikanska soldater. Och på koncentrationslägersfångar. Mest av hygieniska skäl.

Skinheads däremot har rakade skallar. Men de rakade skallarna för att sticka ut från andra redan på 60-talet. Men de tog till sig vitmakt och rasism först på 80-talet. Och rörelsen är fortfarande delad i vitmakt och traditionella skinheadsvärderingar.

 
Ingen bild

Morgonkaffe på Bögbyrån

25 juli 2013 23:52

Köp kaffe på Homobyrån.
Dagstidningen från Bögbyrån, Flatbyrån eller Queerbyrån.
Nu genomför Pressbyrån ett spektakulärt namnbyte.

– Vi vill hylla den här utsatta gruppen, säger Helena Ekdahl, HR-chef på Pressbyrån.

När Pridefesten drar igång i Stockholm hänger Pressbyrån på. Vare sig du ska köpa en tidning, kaffe eller en macka kan du göra det i en butik med ett HBTQ-klingande namn.

I Pride-andan byter fem av Stockholmsbutikerna namn och heter från och med måndag: Bögbyrån, Flatbyrån, Queerbyrån, Transbyrån och Homobyrån.

Helena Ekdahl berättar att tanken bakom namnbytet är att visa att butiken finns till för alla.

– Vi har ett ansvar att uppmärksamma och ta ställning för HBTQ-personer, som har haft det väldigt kämpigt historiskt sett och fortfarande utsätts för förtryck. Det här är ett bra tillfälle att göra det, säger hon.
http://www.alltomstockholm.se/stadsliv/article4073415.aos

 
Magnus S

Magnus S

26 juli 2013 00:47

OT:

Det ser bra ut om man ser till återväxten. Gustav Kasselstrand SDUs ordf är enligt mig en värdig ersättare då det beger sig framöver. Svar på tal ger han varje gång. Jag var där kan tilläggas. I Almedalen i somras.

http://www.youtube.com/watch?v=_mAcA6Tfh9o

http://www.youtube.com/watch?v=_mAcA6Tfh9o

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 juli 2013 02:18

OT : Våra återkommande eminenta asfaltsläggare från Irland har siktats i Kalmar så nu kommer snart den årliga varningen i lokalpressen

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 juli 2013 02:22

Slangen : E det du Jesper ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 juli 2013 02:27

Ang namnbytet på Pressbyrån : "Lille Ahmed kan du springa ned till Bögbyrån och köpa tidningen till pappa Mustafa"

"Stina lilla skutta ned till Flatbyrån och köp en banan till mormorr

 
Ingen bild

OT

26 juli 2013 02:37

När skatten tryter ej ryter, var och en sig själv närmast? Hur länge skall vi ha det så medborgare?

"Pensionärer går med trasiga skor
säg vad beror det på
Reinfeldt vår Fader som i himmelen bor
kanske vill ha det så

Väljarana som i landet bor
blundar och sover sött
Vem bryr sig om ett par trasiga skor
när man är gammal och trött

Vem bryr sig om hur dagarna går
dom vandrar som dom vill
Medborgare om etthundra år
finns vårt land ej längre till" Cornelis Vreeswijk - Somliga går med trasiga skor

 
Ingen bild

Morningstar

26 juli 2013 03:49

Då får väl Thoralf akta sig så att han inte får mer än skorstenen ändrad i år. Blir kanske en helt ny garage-uppfart om det vill sig illa.

 
Ingen bild

S-E Karlson

26 juli 2013 04:07

"OT" vi får nog ha det så, sålänge det finns " motborgare " !
Mvh .

 
Ingen bild

Stefan A.

26 juli 2013 07:11

Under sker fortfarande, nu har det hänt det som enligt fulmedia aldrig händer, i en liten notis i SvD står att två sk. ensamkommande "flyktingbarn", har som ett under, återförenats med sina föräldrar i Hässleholm, men nu vill ingen kommun ta på sig försörjningsansvaret för dessa, är de rasister? alla dessa "utmaningar" för den stackars sjuklövern...

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

26 juli 2013 07:37

Magnus Johansson (SD) har uttryckt sitt stöd för att Sverige bör satsa på Thorium kraftverk. Jag hoppas att han får inflytande över Sveriges energipolitik. Ty i så fall kan SD:s energipolitik knappast bli bättre!

SD 2014!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Svensson

Svensson

26 juli 2013 07:46

I ett fungerande land,skulle hennes nya parti förbjudas,med motiveringen,det är ju bara trams.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
P

P

26 juli 2013 08:28

DI skriver om att "Riksdagens yngste lämnar" - detta är troligen det klokaste beslutet som Anton Abele (M) någonsin fattat.

En av läsarkommentarerna (ännu inte borttagen) till artikeln lyder:

"Något saknas i artikeln, nämligen vad Abele gjort för Sverige och svenskarna under mandatperioden.

En av de få riksdagsledamöter som är vuxen sin uppgift, och har ERFARENHET FRÅN ARBETSLIVET är Thoralf Alfsson. Fler sådana personer skulle behövas i riksdagen, inte vara knapptryckare som gör som partiledningen bestämmer (detta finns främst inom M och S)."

Vidare framgår det att Anton Abele har "kombinerat" uppdraget som riksdagsman med att studera på handelshögskolan. Jaha, är det ett deltidsuppdrag för vissa av ledamöterna att vara riksdagsman, undrar man.

http://tiny.cc/90ft0w

 
Ingen bild

Gute

26 juli 2013 09:22

Kloka ord av en ung politiker:

"Anton Abele uttrycker dessutom en kritik gentemot den attityd som han menar råder i det poltiska Sverige idag. En attityd som visar både politkernas brist på empati och deras alltför stora intresse av att kritisera motståndare."

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/riksdagens-yngste-lamnar_8375114.svd

 
Ingen bild

Sladden

26 juli 2013 19:22

@Magentan, tror inte Hans B är Hans B utan någon annan som inte gillar att SD går framåt med raketsteg.

 
Ingen bild

Hans B

26 juli 2013 22:51

Hej Sladden
Nu råkar Hans B vara Hans B och jag gillar också att SD går framåt med stormsteg.
Problemet var att damerna upplevde representanterna från SD som hotfulla eller hur man nu skall beskriva överåriga skinheads.
Som jag skrev innan är alla på vår lilla gata SD-are och kommer så att förbli.

 
Ingen bild

Svea

27 juli 2013 00:07


https://pbs.twimg.com/media/BQAQq4cCMAI_QoF.jpg:large

Bild från Norvalla. Inte ser jag några skrämmande skinheads.
Ett par av representanterna som var där är ännu inte fyllda 30 år och har håret kvar.
Jag förstår inte riktigt damernas reaktion.

 
Ingen bild

Sladden

27 juli 2013 10:06

@Hans B, nu när vi sett bilden på era skinheads så föreslår jag att SD bjuder dina damer på gratis glasögon.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 juli 2013 10:17

@ Svea

"Problemet var att damerna upplevde representanterna från SD som hotfulla eller hur man nu skall beskriva överåriga skinheads.

Ett "billigt" försök till smutskastning och någon som skriver ett "hitte på" och inget annat. Vi lär få se många varianter på detta fram till nästa års val utformat på lite olika sätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se