thoralf

Direktlänk till inlägg 10 juli 2013

VILKEN AGENDA HAR SVT?

Av Thoralf Alfsson - 10 juli 2013 00:13

 

Tiggare                      Foto Thoralf Alfsson


Idag har vi kunnat se ett reportage i SVT:s nyhetsändningar om en ”grupp” som inte omfattas av den nya lagen om vård för papperslösa. Uppenbarligen vill journalisterna på SVT att Sverige skall bryta mot de EU-lagar som styr hur sjukvården regleras mellan EU-länder. I och för sig är det inget förvånande då ca 70-80 procent av de som jobbar inom public service är vänsterpartister eller miljöpartister.


Troligtvis mår Annie Lööf väldigt illa nu. Vi får se hur hon agerar när det gäller tiggare från Rumänien. Givetvis måste även dessa få fri sjukvård i Sverige. Alla har ju rätt till sjukvård enligt Vänsterpartiet. Det är en mänsklig rättighet.


Se gärna reportaget på följande länk.


Det känns faktiskt väldigt bra att vi kommit igång med att dela ut vårt informationsblad om det huvudlösa beslutet om vård för papperslösa eller rättare sagt till personer som befinner sig illegalt i vårt land. På marknaderna har detta blad delats till alla besökare som pratat med oss. Vissa områden på Öland kommer även få dessa blad utdelade. Idag har ca 500 hushåll fått detta informationsblad på Öland.

 
 
Ingen bild

Stackars tiggare på bilden

10 juli 2013 00:35

Ser ut att vara riktigt utsvulten.

Göteborg öppnar dagis för zigenartiggarnas barn.

SVT låtsas i vanlig ordning inte om att kritiken mot det utbredda och ökande tiggeriet varit massiv eller att många av zigenarna inte nöjer sig med att tigga utan även ägnar sig åt ficktjuveri och andra kriminella aktiviteter.
I stället gör man ett sedvanligt snyftreportage där man reducerar och individualiserar en samhällsfråga till att handla om en enskild zigenarfamilj.
Peka ut svenskarna och alla andra EU-länders majoritetsbefolkningar som rasister hinner man också med, men inte ett ord om zigenares eget ansvar för att de ofta är illa sedda gäster.
http://avpixlat.info/2013/06/23/goteborg-oppnar-dagis-for-zigenartiggarnas-barn/

 
Ingen bild

räven

10 juli 2013 01:06

"[...]hur man tar hand om sina allra fattigaste; och detta är våra allra fattigaste.]

Problemet är bara att det inte är "våra".

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 juli 2013 01:50

Missbruket av rätten att sända nyheter har här ett utmärkt exempel

 
Ingen bild

Björnskinn

10 juli 2013 03:09

Skönt att veta att man är lika mycket värd som osv.

 
Svensson

Svensson

10 juli 2013 06:57

SVT tycks ha spelat ut sin roll som ett obundendet tv-bolag.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Sven Dacke

Sven Dacke

10 juli 2013 07:02

Efter avslöjandena om att Troende socialdemokrater i Stockholm kampanjat för att få in Omar Mustafa på riksdaglistan berättar nu Liv&Rätts källa om ytterligare kopplingar mellan det forna Broderskap och islamister i Sverige. 2010 startade Omar Mustafa tillsammans med moderate riksdagsmannen Abdirizak Waberi en Facebooksida för att få Nalin Pekgul petad som S-kvinnornas ordförande – och de stöttades av socialdemokratiska feminister som Sara Gunnerud:
-Omar Mustafa samarbetade med Abdirizak Waberi på en Facebooksida för att få bort Nalin Pekgul från ordförandeposten i socialdemoklratiska kvinnoförbundet.
Facebooksidan är borta sedan länge och Liv&Rätt har inte kunnat finna några spår efter den, men vår källa hävdar att både Mustafa och Waberi var initiativtagare och att deras syfte var att få bort Nalin Pekgul på grund av hennes starka kritik mot den typ av islamism som de båda männen företräder.
-Det var en grupp män med extrema åsikter som drev kampanjen mot Nalin Pekgul, säger Liv&Rätts källa. Men de hade också feministiska kvinnor med sig i kampanjen.

http://tinyurl.com/qhcttvw

 
Ingen bild

OH

10 juli 2013 07:25

Det står inget om vad Troende sossar tror,men om de anser sig vara kristna bör dom åtmindstone läsa och söka efterleva första budet i Luthers katekes: Du skall inga andra Gudar hava jämte mig.

 
Ingen bild

Stefan A.

10 juli 2013 07:51

Bara en tidsfråga innan driftiga människosmugglare börjar erbjuda sjukresor till det generösa Sweden, all inclusive
med pass och ifylld ansökan till mig. verk. och försedda med en lämplig historia, sedan är det bara att kör igång med långvariga och dyrbara behandlingar typ aids eller cancersjukdomar, denna generositet går för övrigt stick i stäv med hur landstingens ekonomi brukar se ut där osthyvlar och yxor svingats vilt de senaste åren. Sent om sidor börjar man nu undra lite över alla "borttappade" pass, rekordet var visst 18 borttappade på kort tid från en och samma person, saktfärdigheten från Svenska myndigheter är häpnadsväckande när det gäller vissa saker, annars kan det gå fort nog när det handlar om att klämma åt pursvensken.

























 
Ingen bild

Lundabo58

10 juli 2013 08:46

Tiggerskan på bilden skulle snarare må bra av en svältkur, för det tycks iaf inte vara brist på mat det handlar om.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 juli 2013 09:16

Lundabo58...
Dt är nog status för hennes man att ha en f-t fru/kusin. Så är det också på vissa platser i Afrika också.
Nej, lite hederligt kroppsarbete under övervakning och dessa tiggare kommer att lämna Sverige blixtsnabbt. Tillströmningen av andra tiggare torde då upphöra omedelbart...
Men den ryggraden har inte våra myndigheter. De öppnar dagis åt tiggarnas barn istället...

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 juli 2013 09:51

1200 grisar innebrända på en gård utanför Trollhättan. Man misstänker en anlagd mordbrand.
Grisar innebrända i Ramadantider. Något att fundera över...

 
Ingen bild

Hacke

10 juli 2013 10:31

Först fick vi social turism. Nu har man slagit upp portarna på vid gavel också för medicinal turism - ivrigt uppbackade av den statliga propagandaapparaten.
SVT och hela public service borde bli föremål för total make-over och reduceras till en liten del av renodlad samhällsinformation. Resten kan privata aktörer sköta, helt fristående från statlig inblandning. Bort även med presstödet så får sedan ultrafeminister, vänsterlobbyister och miljömuppar pröva på hur det är söka jobb på den fria markanden. På så vis skapas naturligt de journalister och det medieutbud vars agenda inte går på total kollissionskurs med majoriteten av den svenska befolkningen.

 
Ingen bild

Ronny

10 juli 2013 10:54

Om nu någon har haft minsta tvivel, på vad och vilka det skall satsas på, så går idag Landshövding Kristina Alsèr, och Länsråd Lennart Johansson (båda Kronoberg) ut med ett klargörande. Det är integration och mångfald som är prio 1. Punkt slut! Jobb, utbildning och boende för nyanlända i samarbete med AF,FK, Kommuner, Universitet, Länsstyrelsen, Mig.verket och Skatteverket. Inget får gå till spillo. Ingen kostnad är för liten. Dessa två mångfaldsivrare har inget till övers för svenska ungdomar eller arbetslösa.

 
joffe

joffe

10 juli 2013 11:02

Sverige som är ett världskänt välståndsland har tiggare!?

Jag har bott i Australien i drygt 30 år och har ännu aldrig sett en tiggare här nere...

http://abhu

 
Ingen bild

zigge

10 juli 2013 12:32

Jag ,liksom säkert många andra har observerat under senare tid att PK-media använder sig av omskrivningar av ord. Ordet "vägpirater" är ju inget annat än kriminella zigenare från sydosteuropa, men med det, som förrädarna använder sig av behöver dom inte peka ut verkligheten.
Nu är det ju så att alla människor,gäller även svenskar ,inser saker efter en tids upprepade lögner, om man inte har drabbats innan dess ,att det inte håller längre.

 
Ingen bild

Marina

10 juli 2013 12:46

Jag vet inte hur det är på andra ställen men här nere i syd blir tiggarna upphämtade efter arbetspass av flotta mercor och bmws och det är alltid damer som hämtar upp dom.

 
Ingen bild

Lars

10 juli 2013 13:07

Enligt Friatider har svt översatt frågan hur mycket hon tjänar "40 percent" till "inte mycket".

Kan det stämma? Det är direkt tjänstefel i så fall.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 juli 2013 14:15

Lars...
Har vi politiskt korrekt översättning i SVT,s nyhetsprogram, då är det verkligen illa i Sverige... Kan någon språkkunnig kolla detta?

 
Ingen bild

Lars

10 juli 2013 14:22

Hulda mk1,

Jag kollade själv precis.
Kvinnan säger 40 procent två gånger. SVT översatte "mycket lite".
Skandal.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

10 juli 2013 14:31


********* MEDIA MÅSTE REGLERAS ***********

Jag har sagt det tidigare och säger det gärna igen. Media har visat att de frångått sina stipulerade uppgifter, nämligen att belysa händelser utifrån fakta på ett balanserat sätt. MEDIA BEDRIVER POLITIK.
-Och det skall dem inte göra!
Därför måste men reglera branchen. Dom sköter sig inte helt enkelt.
När t.o.m statstelevisionen missköter sitt uppdrag, har det gått alldeles för långt.

PAPPERSLÖSA: Sverige har blivit vad en del länder i Syd Amerika var efter andra världskriget, EN FRISTAD FÖR KRIGSFÖRBRYTARE!!!

....Hur många fd massmördare från Rwanda har vi i Sverige idag?
Skillnaden mot länderna i Syd Amerika är att de hitkommna krigsförbrytarna får var sin lägenhet, fullt möblerad samt en livstidsinkomst OCH NU ÄVEN KAN DE VÄRSTA FÅ SINA TÄNDER UPPLAGADE HOS NÄRMSTA TANDLÄKARE g r a t i s.

Detta Thoralf är något ni Sverigedemokrater bör informera om -Och sedan sätta STOPP för.
Åtala gärna de som varit ansvariga för eländet också .....Så att vi slipper en upprepning i framtiden! Så att de lär sig att de skadat landet på ett mycket allvarligt och negativt sätt. De ansvariga skall också avkrävas de pengar de förslösat från skattebetalarna.
Kan de ej betala -Sätt då in dem i "FAS-4" (Livstids samhällstjänst, kan vara vägbyggen o dyl landet behöver!)



 
Ingen bild

Bertil

10 juli 2013 15:09

@Lars & Hulda

Kikade också och hon byter plötsligt språk och svarar på engelska, får väl tolka det som att hon får behålla 40% och någon annan tar 60%?

Tänkte om det fanns något ord på ryska som skulle kunna låta som det hon säger "mycket lite" verkar i alla fall inte alls låta som "forty percent"

För andra som vill kika är det 3m45sek in i följande sändning:

http://www.svtplay.se/video/1332415/9-7-21-00

 
Ingen bild

Bertil

10 juli 2013 15:25

Ett tillägg till mitt förra inlägg, om det är rumänska hon svarar på så stämmer antagligen översättningen. Mycket lite på rumänska heter nämligen "foarte puţin".

Hur det uttalas vet jag inte men är väl inte helt omöjligt att det låter ungefär som engelskans "forty percent"?

 
Ingen bild

B-E Johansson

10 juli 2013 15:34

Dom behöver bara lära sig ett enda ord på svenska, "Papperslös", så får de fri sjukvård. Eller?

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

10 juli 2013 16:10


NU VILL DE DÖPA OM ARLANDA


...Har ni sett det?
RAUL WALLENBERG AIRPORT är ett förslag.

--------> Jag har ett bättre förslag:

ELDORADO. (Där gatorna var av guld)

KLONDYKE

. . . . .eller varför inte, Kort & gott:

S O C I A L T J Ä N S T E N.

 
Ingen bild

Lars

10 juli 2013 16:17

Bertil,
Tack, upplysande kommentar.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

10 juli 2013 16:18


VARFÖR KAN INTE V I. ?

..Kunna åka till något land ....och erhålla tiodubbel månadslön u t a n att behöva jobba?!!
..Kunna åka till något land om vi skulle ha begått något brott som skulle ge fängelse och få en fristad, få lägenhet och tandvård UTAN ATT ÅKA FAST.
SVERIGE ETT PARADIS FÖR GROVT KRIMINELLA OCH INTE MINST GAMLA KRIGSFÖRBRYTARE!

Sverige måste vara det enda landet på denna planet dit, mördare och grovt kriminella kan smita och hamna i rena rama utopia!

 
Ingen bild

Ronny

10 juli 2013 16:39

Thoralf. Jag råkade läsa Expressens krönikör Lotta Gröning igår, och måste säga ännu en gång, att hon är en av dom få journalisterna i Sverige som är rakryggad och inte "kastar skit" på SD, vid första bästa tillfälle. Hennes artikel om utförsäljningen och nedmonteringen av bl.a Sveriges industri borde vara ett ypperligt tillfälle för SD, att "spinna" vidare på.

 
Ingen bild

M

10 juli 2013 17:21

Vad ska man säga...själv får jag vänta till lön den 25.e för att hämta ut bricanyl och pulmicort för astman:):) Hur många är vi Svenskar som får göra det?? SKA VI KASTA VÅRA PASS? Eller ringa dom ansvariga till detta vansinne! Inte blir det nån röst till sjuklövern ialla fall:):) Tack vare media har jag hittat till dig Thoralf,avpixlat.exponerat mm så att vi svenssons kan få del i vad som igentligen händer i VÅRT land. Har även sagt upp tidningen som kommit på morgonen i många år..

 
Lassekolja

Lassekolja

10 juli 2013 17:33

"Hemlöshetsläkare" Byström: "Man brukar definiera ett lands kulturella nivå efter hur vi tar hand om våra allra fattigaste."
Han kunde haft en poäng om det hade handlat om fattiga svenskar, som har haft otur i livet men hur han kan kalla bulgariska och rumänska zigenare "VÅRA" fattigaste, det övergår mitt förstånd. Hans uttalande är istället ytterligare ett skäl att snarast lämna stolleklubben, som brukar kallas EU.
Några andra skäl att lämna EU handlar om att vi/Sverige förvägras att skydda oss mot DVÄRGBANDMASK och RABIES. Som om inte detta vore nog vill EU-kommisionen dra Sverige inför EU-domstolen eftersom vi försöker skydda oss mot PARATUBERKULOS hos kreatur. EU blir bara galnare och galnare! Mycket hög tid för ny omröstning om medlemsskapet!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Kurtan

10 juli 2013 17:36

Detta otyg med professionella tiggare/kriminella måste stoppas redan vid gränsen! Hoppas att SD kommer att se till att detta blir olagligt inom en snar framtid!!!

De lurar skjortan av aningslösa superindoktrinerade svenskar samt rena galningar till politiker.
MVH


 
Ingen bild

Lotta

10 juli 2013 18:49

Jag undrar hur en läkare kan anse att ytterligare en stor grupp skall innefattas av gratis vård, tandvård och mediciner? Känner inte läkaren till att sjukvården gick på knäna redan innan skammens dag? Hur många vårdplatser har inte försvunnit under Göran Hägglunds styre? Hur många har inte fått sätta livet till på grund av bristande resurser inom vården. Jag tycker att dessa självutnämnda godhetsapostlar själva kan bekosta vården för "våra fattigaste".

 
Ingen bild

Magentan

10 juli 2013 19:53

Apropå att de vill döpa om Arlanda Airport till Raul Wallenberg Airport:

Någon på Twitter tyckte att vi då kunde byta namn på Malmö Airport (Sturup) också - till Zlatan Ibrahimović Airport...

Alldeles lagom idiotiskt tycker jag.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 juli 2013 20:26

Hur blir det med smittoriskerna i detta med nästan gratis tand och sjukvård dessa som det handlar om har väl inget hälsointyg , dom har ju inga ID handlingar heller!
Kommer nog tänka efter före innan jag besöker tandvården iallafall !

 
Ingen bild

Micke

10 juli 2013 22:22

Träffar mycket folk i jobbet från hela landet, kan inte låta bli att leda in folk sakta men säkert i politiken. En sak är säker det kommer att hända grejer under nästa val det är jag säker på. Undrar om inte många börjar bli nationalister? Stämmningen har härsknat till sista tiden inte för att dom tittar åt svp men det har helt klart blivit en annan attityd mot invandring och sjuklövern.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

10 juli 2013 23:05

@S-E Karlsson: Sittande regering är ANSVARIGA för att livsfarlig smitta kommer in i landet och riskerar/smittar Svenskar H E L T I O N Ö D A N!

.....Självklart bör de ställas till avars för det, så fort det låter sig göras i framtiden!!

 
Ingen bild

vmm

11 juli 2013 14:29

Tidigare, dvs innan gränserna öppnades, så ledde en förbättring av vårt sociala skyddsnät till färre tiggare på gatorna. Idag så leder en förbättring av vårt sociala skyddsnät till fler tiggare på gatorna.

 
Nalli

Nalli

11 juli 2013 21:12

Läst på Exponerat.
Den knarkande ordföranden för Romernas riksförbund hade huset fullt av stöldgods.

Gå sedan in på xaxor.com. det var mycket sevärt ska jag lova Er

http://www.exponerat.info/den-knarkande

 
Ingen bild

Ewa

13 juli 2013 08:53

Personen på bilden skulle behöva svälta en längre tid med tanke på kroppshyddan. Man kan inte vara så fattig som den här personen utger sig för och samtidigt kunna äta sig så fet. Det kostar mycket att äta som den här gör. Jag skulle inte skänka en enda krona.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards