thoralf

Direktlänk till inlägg 10 juli 2013

ÄNNU EN GÅNG

Av Thoralf Alfsson - 10 juli 2013 23:49

Ännu ett inslag i SVT frias av Granskningsnämnden. Förtal och insinuationer om SD är numera vardagsmat i våra public service kanaler. Den ”opartiska” Granskningsnämnder friar allt som har med SD att göra. Jag tror dessa journalister i Granskningsnämnden är väl utvalda att utföra sitt värv. Det vill säga skydda makten! Expo:s anställda tycker säkert att de gör stordåd i media men i själva verket fungerar de som nyttiga idioter åt den politiskt korrekta makteliten.


    


Tyvärr tror jag detta kommer utmynna i någon form av protest mot Granskningsnämnden. Själv känner jag det som fullständigt meningslöst att anmäla något för den partiska nämnden och dess ledamöter. Jag ser det som mer meningsfullt att dela ut flygblad eller informationsblad till hushållen.


Den politiskt korrekta makteliten svänger sig med allt tydligare lögner för att upprätthålla sin maktposition. Verktygslådan behöver ständigt utvecklas för att hålla sanningen borta från de svenska hushållen och väljarna.


Inte minst den politiskt korrekta media vi tvingas leva med. I Barometern publicerades igår ett genmäle skrivet av två vänsterpartister Kaj Raving och Linda Fleetwood. Hur många tror att insändaren som de skickat ett genmäle på publicerats på webben av Barometern. Självklart inte då den var kritisk mot den nya lagen om vård av papperslösa. Att inte publicera huvudartikeln utan endast ett genmäle visar med all tydlighet hur politisk korrekt Barometern är.


Nu har jag skickat in ett genmäle på genmälet och fått ett positivt svar om publicering från Barometerns Anders Blank. Om löftet hålls publiceras det på fredag.


Kaj Raving och Linda Fleetwood menar att vissa framsteg gjorts när det gäller vård av papperslösa. Vilka ytterligare framsteg har Vänsterpartiet i sikte? Hur kan ett landstingsråd vara så fruktansvärt verklighetsfrånvänd?


Dessa människor måste röstas bort från sina maktpositioner i september 2014!

 
ANNONS
 
Ingen bild

S.Småland

11 juli 2013 05:21

Träffade igår en kvinnlig folkpartist vid besök i en av högsbys matvarubutiker , frågan jag fick var om jag ändrat inställning politiskt , nej jag håller fortfarande på SD och la till att SD kommer att storma fram nästa år , surmulet mumlade hon något om " oh fy faen " ,hoppas hon minns till nästa år !

 
Svensson

Svensson

11 juli 2013 06:53

Svensk massmedia har låtit sig köpas av alliansen,och dom bedriver sin verksamhet med våra skattepengar,man mår illa.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 juli 2013 07:04

I Hitlers Tyskland var pressen en del av makten, ivrigt påhejade av tidningar som Aftonbladet.

Du får dra dina slutsatser själv.

 
Ingen bild

SM811

11 juli 2013 08:56

"Dessa människor måste röstas bort från sina maktpositioner i september 2014!" Helt rätt. SD 2014 det självklara valet.

 
Ingen bild

Ögonöppnaren

11 juli 2013 09:01

Sedan jag uppmärksammat att K G Bergström sitter i Granskningsnämnden så har jag slutat att läsa hans krönikor och lyssna på honom i TV-sofforna. Han påstods vara objektiv när han var anställd i SVT men nu visar han att så var inte fallet.

 
Ingen bild

Hacke

11 juli 2013 09:28

Fullständigt orimligt att public service ska kunna smita undan genom att hänvisa till journalistens fråga. Således är det alltså fritt fram att låta den intervjuade vräka ur sig vilka lögner och fantasier som helst utan granskning eller att motparten får komma till tals. Detta går helt stick i stäv mot de pressetiska reglerna men är naturligtvis helt o k enligt journalistkollegorna i Granskningsnämnden, i varje fall så länge det rör sig om ett och samma förföljelseobjekt.

Sedan sd kom in i våra folkvalda församlingar har inte minst medias hyckleri avslöjats med all önskvärd tydlighet som maktens lakejer. Bojkotta gammelmedia, så långt det är möjligt!! Som skattebetalare är man dessvärre tvingad till sponsring genom pressödet men inte ett öre i övrigt ska dessa demokraturens kreatur ha.

 
Ingen bild

Lundabo58

11 juli 2013 09:31

@ Sven Dacke

T o m i Hitlers Tyskland fanns EN icke pk-tidning, Frankfurter Allgemeine, som innan kriget fick skriva i princip fritt (för att visa upp en pressfrihetsfasad inför utlandet). I Sverige har vi inte ens en sådan icke pk-blaska.

Granskningsnämnden är f ö ett skämt, det är ungefär som om kommunistpartiet skulle utrett Stalins uttalanden.

 
Ingen bild

Comviq uppmärksammar Ramadan

11 juli 2013 09:37

Comviq uppmärksammar Ramadan genom en kampanj tillsammans med Unicef. Varje gång någon tankar på kontantkortet Amigos eller Amigos Afrika skänker de pengar till välgörenhet. Dessutom skänker de dadlar till moskéer runt om i landet.

http://www.resume.se/nyheter/reklam/2013/07/10/comviqs-ramadan-kampanj-tillsammans-med-unicef/

 
Ingen bild

Pelle

11 juli 2013 10:00

Tack Thoralf för att du uppmärksammar oss på detta. Helt klart har SVT (och TV4) passerat alla gränser för vad som kan anses vara objektivt. Intressant är också hur K-G Bergström "kommer ut" så tydligt nu när han kastat masken.

Jag vet faktiskt inte om Sverige klarar 4 år till efter 2014 om inte SD får inflytande. Jag är mycket orolig för utvecklingen.

 
Ingen bild

Errbe

11 juli 2013 10:46

Den hycklande framställning vi så ofta noterar i SVT, SR och TT blir den bästa valpropaganda SD kan önska nästa år. Allt fler genomskådar falskheten. De börjar inse att de är systematiskt lurade. Då vänder de sig till det enda ärliga alternativet.

De som så tappat folkets förtroende får svårt att återvinna det.

 
Ingen bild

Bertil

11 juli 2013 10:52

Thoralf, intressant och något märkligt att ett landstingsråd har den inställningen. Någon på en så hög position borde ha ett mer ekonomiskt synsätt, visst det sker mycket hemskheter i världen men vi kan inte göra något åt allt det. Så krass och hemsk är verkligheten i en överbefolkad värld och det är på tiden att styrande inser det.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

11 juli 2013 11:24

Japp, Thoralf!

...Vi kommer att rösta in er. Ända upp till toppen.
Men då vill vi gärna att ni stiftar nya moderna lagar som reglerar detta med media, granskninhsnämder och dess makt.

Vi ser även att ni lagför de som saboterar den demokratiska processen.

 
Ingen bild

Göran

11 juli 2013 11:47

Ja så ser det ut i ett gangsterstyrt Sverige.

 
Lassekolja

Lassekolja

11 juli 2013 12:14

Sverige har blivit en märklig demokrati, en demokrati med förhinder. Hindret är det mångkulturella experimentet, som vi alla (skattebetalare) tvingas finansiera vare sig vi vill eller inte. Får mig att tänka på hur konstigt jag tyckte det var när Britta Lejon blev "Demokratiminister". Hon gjorde så märkliga uttalanden dom gånger som SD kom på tal(inte så ofta då) att jag hade svårt att förstå att hon var just demokratiminister. Jag får väl erkänna att jag fortfarande då hade viss tilltro till politiken, en särskild minister för att upprätthålla den svenska demokratin tyckte jag var precis vad Sverige behövde efter NyDemokrati´s sönderfall. Idag vet vi att Britta Lejon var lika PK som alla andra PK-människor, m.a.o inte särskilt demokratiska. Nuvarande "demokratiminister" Birgitta Ohlson är om möjligt än mer destruktiv för verklig demokrati!
Sveriges enda återstående hopp för en hyfsad framtid för våra barn och barnbarn är ett betydligt starkare SD! Förhoppningsvis är det inte för sent även om klockan redan är "kvart över tolv"!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Magentan

11 juli 2013 12:18

En av Avpixlats aktuella artiklar har titeln "Varför är det tuffare i Malmö?" Läs den!

En av kommentatorerna under artikeln ställer frågan om varför de Politiskt Korrekta fantasterna inte ser hur illa det går för deras eget land, deras egna befolkning och deras egen framtid och får följande kloka förklaring av signaturen "tenore36":

(citat) "... den dramatiskt ökande folkmängden betyder större efterfrågan på i stort sett allt. Därför ser man alla dessa nybyggda köpcenter runt om i Sverige. Allt är planlagt. Men det finns ett gigantiskt problem - DET ÄR SVENSSONS SKATTEPENGAR SOM NYSVENSKARNA KÖPER ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD FÖR. Hade dom haft egna pengar att köpa för hade invandringen ekonomiskt sett varit bra. Nu är den en katastrof, som blir värre för varje dag. Vems är felet? Svenssons naturligtvis - han har röstat för massinvandring, förstod helt enkelt inte bättre. Frågan är om han förstår bättre idag..."
(Versaler av mig).

EXAKT så är det!!! Och den hela rödgröna Vänsterröran PLUS Alliansröran är fullständigt eniga om den gigantiska bluffen att "fler människor ALLTID skapar mer pengar"!

De är alltså helt eniga om denna lögn, men på olika sätt. Moderaterna och övriga i Alliansen ser det som att dessa enorma konsumtionsorgier skapar förmögenheter åt enskilda personer (inte minst åt dem själva samt släkt och vänner), förmögenheter som dessutom till stor del försvinner från Sverige till olika skatteparadis. Denna syn delas också av en hel del sossar (t.ex. Robinson-vinnaren Jan-Emanuel Johansson, som gjorde sig rik på att hyra ut bostäder bl.a till asylsökande och "ensamkommande barn").
De rödaste inom Vänstern har däremot uppfunnit sitt egna "geniala" tänkesätt. Detta går ut på att ju mer skattepengar som vräks ut på alla dem som inte jobbar, desto mer konsumerar dessa, och desto rikare blir "samhället"!!!.

http://avpixlat.info/2013/07/10/varfor-ar-det-tuffare-i-malmo/#disqus_thread

 
Ingen bild

Stefan A.

11 juli 2013 12:36

Gick, som väntat, samma väg med min anmälan som handlade om det här med valobligationerna före valet som man försökte framställa som ett "klipp" och något slags fuffens för att komma åt skattebetalarnas pengar, men allt var ju klara papper från början, fanns inget som helst konstigt med det, men lögner och halva sanningar (vilket är det samma som lögn) är det fritt fram att sprida om SD, en enda person andre vice ordförande och lagmannen Martin Holmgren kunde ensam kasta anmälan i papperskorgen. Har en känsla av att man har stor chans att få återkomma till denna icke granskande institution, särskilt ju närmare valet vi kommer.

 
Ingen bild

Fale hin Unge

11 juli 2013 12:37

@Magentan:
Därför är det alldeles exeptionellt viktigt att dessa "Aktörer" och dess möjliggörare, Demokratisabotörer och media som ägnar sin yrkestid åt att marknadsföra dessa i framtiden ställs inför rätta för det hela. Att de prövas och de som fälls blir återbetalningsskyldiga -Medelst pengar eller eget arbete i "FAS-4" till dess de återbetalt sin skuld.
De som fälls för sabotage av demokratiprocessen bör straffas så hårt att de aldrig kan återgå till liknande verksamhet under sin livstid.
DET FINNS INGEN SOM SYMPATISERAR MED DEM SOM VILL FÖRSTÖRA DEMOKRATI !

 
Ingen bild

Stefan A.

11 juli 2013 13:02

Kan hända att KG Bergström är så pass mediakåt att han skriver vad som förväntas av honom, om du är frilans och skriver någonting positivt om SD är det nog de sista raderna du skriver i den tidningen, om du är fast anställd kan du räkna med förflyttning till familjesidan eller bli korrekturläsare, förföljelsen av SD är sanktionerad från högsta ort, om det är ägarna eller chefredaktörerna eller båda vet jag inte.

 
Ingen bild

Detta är bara början,fler lär vänta

11 juli 2013 13:29

Kristdemokrat går över till Sverigedemokraterna

MARK I mars hoppade Inga-Maj Krüger av Kristdemokraterna och nu har hon valt nytt parti för sin fortsatta karriär: Sverigedemokraterna. Här var det framför allt partiets invandringspolitik som lockade efter att hon själv bevittnat problematiken med så kallade ensamkommande flyktingbarn.

http://avpixlat.info/2013/07/11/kristdemokrat-gar-over-till-sverigedemokraterna/#more-64183

 
Ingen bild

Magentan

11 juli 2013 13:50

"Fale hin Unge" skriver: "DET FINNS INGEN SOM SYMPATISERAR MED DEM SOM VILL FÖRSTÖRA DEMOKRATI!"

Jag förstår inte riktigt vad du menar. Visst finns det de som sympatiserar med demokratiförstörare.
Dels de som VILL förstöra demokratin för egen vinnings skull.
Dels de som rent allmänt tror på diktatur istället för demokrati.
Dels alla de väljare som är politiskt ointresserade och inte ids sätta sig in i vad som verkligen händer i Sverige och EU.
Dels alla de väljare som är lättmanövrerade och blint litar på PK-etablissemanget (politikerna, kulturvänstern och medierna).

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

11 juli 2013 14:57

@Magentan;

Vanligt hederigt folk, Den gemene väljaren har sedan barnsben fått lära sig att demokrati är någonting fint, något fantastiskt. Dessa kommer att hysa agg mot de element som vill förstöra demokratin. Dessa kommer inte att protestera mot att man ställer nämda till svars -Tvärt om!

 
Ingen bild

Tony

11 juli 2013 17:07

Varför har vi en demokratiminister när man
gör allt för att montera ner demokratin?

 
Lassekolja

Lassekolja

11 juli 2013 17:47

@Magentan, betr. "vems är felet? Svenssons naturligtvis!"
Instämmer helt, men man kan gå ännu längre i "kedjan", nämligen medierna. Om media hade gjort sitt jobb, som dom ofta och gärna säger sig göra men inte gör, då hade 7:an hamnat i en omöjlig situation. Tänk Dig själv om media hade ställt tuffa mot- och följdfrågor när ex.-vis OECD säger att "invandringskritiska partier har fel när dom hävdar att invandringen är en förlustaffär" och liknande absurditeter.
Nu ställer visserligen media mot- och följdfrågor men bara för att tvinga 7:an att öka invandringen ännu mer!
Så länge det inte svider rejält i Svenssons eget skinn tror han på Reinfeldt och/eller Löfvén när dom hävdar att "invandring är bra för Sverige" och att "SD är dumma och har fel". Svensson vägrar, i sitt ointresse, tro att dessa "Sverigevänner"(som dom kallade sig i Almedalen) vill något negativt för Sverige. Om en tillräckligt stor majoritet väljare hade intresserat sig för den svenska inrikespolitiken och barn och barnbarns framtid och dessutom besuttit grundläggande ekonomiska kunskaper, hade SD kunnat glädjas åt egen majoritet!

http://www.status.st

 
Ingen bild

RobertSt2

11 juli 2013 18:06

Efter att ha gjort 3-4 anmälningR mot SVT med SD och samtliga avslagits, gav jag upp. B.la anmälde jag partiskylten där SD 'föll bort'...
Det är ju ingen idé! Aldrig någonsin kommer granskningsnämnden att fälla SVT på att de har misshandlat SD!
Nej, nu är det i valet det avgörs! Även om:
"Vi måste göra allt för att SD inte ska få något inflytande över huvud taget."
Carin Jämtin

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

11 juli 2013 18:33

@Lassekolja. -Precis!
Media skall ägna sig åt att b e l y s a händelser. På ett faktagrundat sätt.
Media skall inte ägna sig åt SPÅKÄRRINGSAKTIVITETER.
-Du vill heller inte att din läkare ägnar sig åt att sälja pyramidspel halva arbetstiden.

Media måste få ett ramverk att hålla sig till vilket bör stipulera att E N D A S T hantera spårbar fakta.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

11 juli 2013 19:08


KLART REKOMMENDABEL SEMESTERLÄSNING

. . . .Och en förklaring till varför media
I framtiden måste regleras.

http://stenkvist.wordpress.com/2013/07/10/hymn-till-en-doende-civilisation/

 
Ingen bild

Lotta

11 juli 2013 19:15

OT/mycket bra artikel på Avpixlat:

http://avpixlat.info/2013/07/11/konflikten-mellan-den-anonyma-makten-och-konstnaren/

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 juli 2013 19:58

Om journalister. De ska ju granska och avslöja.
Men vad den gigantiska invandringen gör med vårt samhälle och vad det kostar oss.
Där saknar vi både granskning och avslöjanden av felaktigheter...

 
Ingen bild

OH

11 juli 2013 20:05

Senaste månaderna har det varit reportage i TV från bl.a Syrien,Somalia och Egypten. Jag såg överhuvud taget inte några vita medborgare i dessa länder. Hur står det egentligen till med mångkulturen i dessa länder.Innan dom kommer hit och fordrar att bli gödda med Svenskarnas pengar borde dom se till att mångkulturen blomstrar i de länder där dom hör hemma.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 juli 2013 21:05

40 år har det tagit att utforma denna kommunistiska tvångströja
Borgeliga politiker driver en socialistisk politik för sin plats vid köttgrytorna, patetiskt dessa är värst.
I stort sett alla myndigheter el press är infekterade av dessa målmedvetna antidemokrater.

Fast detta är extremt bra bränsle åt den Sverigevänliga folkrörelsen
När man upptäcker detta mygel blir man taggad och förbannad.

Gubben o Gummans uppfattning är att Sveriges största inrikespolitiska fråga är hur många svenskar som går ut på gatorna vid nästa upplopp,då kan vad som helst hända ända upp till Rosenbad
Detta kommer frågan är bara när och i vilken omfattning.
Styrande politiker/polis var mest rädda för det.

Det största misstaget kommunisterna gjort är när Palme öppnade svenska skattebetalares plånböcker mot resten av världen och gjorde om Sverige till en socialbyrå

20 % av folket har efter många år förstått detta sakta men säkert åker tvångströjan av, nästa val får runt 50 oikofober lämna riksdagen en turistbuss ungefär

Gubben o Gummasn skriver som fristående Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson SD el Inte rasist men....har svårt att cykla

 
Ingen bild

Göran

11 juli 2013 21:15

OT / 21-nyheterna i P-4 låter meddela att Basbeloppet kommer att sänkas. Något som inte hänt sedan 60-talet.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

11 juli 2013 23:00

Det är sånt här som måste sparas som bevis till framtida rättegångar då de ansvariga skall ställas till svar för sina brott.

 
Ingen bild

Konflikten mellan den anonyma makten och konstnäre

12 juli 2013 04:05

Jag vill börja med att citera Václav Havel. ”Det finns en konflikt mellan en rigid anonym makt och livet och mänskligheten.” Vi ser konflikterna och det är mycket lite vi människor kan göra något åt det. Några av oss försöker att genom konsten framföra sina åsikter. Redan på Harald Hårfagers tid fanns en lag som sa att ”Gycklare lever ogill”, vilket innebar att dåtidens konstnärer, sångare och skådespelare kunde slås ihjäl utan att drabbas av något straff. I Sverige har det inte förekommit mord på gycklare på senare tid. I dag har man funnit andra metoder för att slå ihjäl en människa. Jag vill nämna några av dem.
Läsvärt,hela här:
http://avpixlat.info/2013/07/11/konflikten-mellan-den-anonyma-makten-och-konstnaren/#disqus_thread

Mannen tryckte Henrik Rönnquists hand och tackade honom. Efter dagens spänning och mannen stöd började galleristen att gråta.

Jag är så glad att jag vågade, sa han. Det är så många som gjort det i dag, tackat mig.

Alla var välkomna. Alla fick fråga och komma med sina kommentarer till Vilks som var närvarande. Det enda politiska parti som skickat en representant var SD. Jag började undra:

Vad är makteliten i dag rädda för? En liten tecknad hund?

Gudrun Ekstrand, fil dr, författare

 
Sven Dacke

Sven Dacke

12 juli 2013 07:22

Invandringen till länet ökar
VÄXJÖ i dag 06:25 | Uppdaterad i dag 06:34

Antal nyanlända ökar kraftigt i Kronobergs län. Under första halvåret har fler personer mot­tagits än under hela före­gående år. Länsstyrelsen bedömer majoriteten av de som fått uppehållstillstånd som anhörig­invandrare.– Vi är ett län med generöst flyktingmottagande och har varit det länge. Länet hade tidigt flyktingförläggningar, i Alvesta redan på 1960-talet. Alvesta som hittills i år tagit emot 90 personer och där samtliga är självbosatta. Till självbosatta räknas även ensamkommande flyktingbarn.
Växjö är den kommun som till antalet tar emot flest. Hittills i år har 295 personer flyttat till kommunen, även det en ökning mot de 186 som under 2012 blev Växjöbor. Majoriteten av de ny­anlända kommer från Somalia, men även människor från Pakistan och Afghanistan är vanligt enligt Gisela Andersson.
– Lessebo har dubblerat antalet mottagna sedan förra året och det är vår förhoppning att invånarantalet ska öka. Sedan sätter det såklart krav på att det finns boende, bra skolor, SFI-undervisning och möjlighet till egenförsörjning. De kommuner som i år inte tagit emot så många hoppas vi innan året är slut i alla fall tagit emot det antal man överenskommit med Migrationsverket. Jag hoppas vi alla kan ta tillvara på de nya kronobergarna, säger Gisela Andersson.
”De som kommit är till 75 procent anhöriga till en person som redan fått uppehållstillstånd.”

http://tinyurl.com/ls36jdm

 
Svensson

Svensson

12 juli 2013 07:36

Svensk massmedia har sålt sin själ,när dom för ut regeringsproganda i deras utbud.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 juli 2013 07:55

Fyra av tio i Norge anser att medierna är korrupta
Publicerad 11 juli 2013, uppdaterad kl. 2:35
39 procent av det norska folket tror att medierna är korrupta. Det visar en ny och väldigt omfattande undersökning, rapporterar Aftenposten.no.Det är anti-korruptionsorganisationen Transparency International som ligger bakom undersökningen - den största av sitt slag i världen någonsin.

– Jag blev förvånad över det stora antalet som betalat mutor i Norge. Det visar oss att alla branscher är sårbara för korruption, säger Guro Slettemark, generalsekreterare i Transparency International Norge, till Aftenposten.

Fyra av tio svarade i undersökningen att de även såg de politiska partierna och den privata sektorn som korrumperade.

Bara en av fem anser att de norska insatserna mot korruption är effektiva. Nu höjs röster för att Norge ska införa särskilda myndigheter som ska bekämpa korruptionen.

– Mantrat hos den norska allmänheten är att vi har nolltolerans för korruption, men det finns ingen aktiv instans. Hälften av de europeiska länderna har inrättat särskilda korruptionsbekämpningsbyråer, en bristvara i Norge, säger Guro Slettemark.

Transparency Internationals undersökning bygger på svar från 114 000 respondenter i 107 länder. Sverige var inte med i undersökningen, skriver den svenska branschtidningen Journalisten.

Av de som varit i kontakt med det norska rättsväsendet har fyra procent, eller var 25:e person, betalat mutor.

 
Ingen bild

Danne

12 juli 2013 08:12

Detta är en bra katastrof.
VILL media verkligen att SD ska vinna nästa val.
Får nästan den känslan.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

12 juli 2013 10:13

Bra insändare i dag Thoralf där du tar upp detta med pensioner !
Toppen !

 
Roland G-sson

Roland G-sson

12 juli 2013 10:16

Det Magentan här ovan skriver om är helt rätt, att den ekonomiska utvecklingen drivs av konsumtion och att den blir större av en expanderande befolkning, det är den grundläggande principen som Bilderberg driver och som styrt utvecklingen i samma riktning som USA haft sedan 1913 då FED blev privatägt genom att de stora bankerna tog hand om styrelseplatserna. Resultatet blev en ohämmad spekulation under 20-talet som till slut resulterade i börskraschen 1929 och depressionen som vi inte kom ur utan ett nytt världskrig. 9 år senare bildades Bilderberggruppen och som på många sätt systematiskt stött och drivit utvecklingen av Kol & Stålunionen, EG, EU och Euron mot ett federalt Europa.

http://Roland

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

13 juli 2013 00:34

@ Sven Dacke: Det där är ju för att KAVIAR-VÄNSTERN skall hålla sig med jobb!
Att det är "Byx-pinkning" av kommunen att ta in utlänningar eller hur dessa sedan får jobb eller vad skattebetalarna anser -Ja, det skiter man högaktningsfullt i.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se