thoralf

Direktlänk till inlägg 22 december 2013

MANIFESTATIONEN SPÅRADE UR

Av Thoralf Alfsson - 22 december 2013 14:40

Efter jag lyssnat på några av talarna vid manifestationen i Kärrtorp blir jag beklämd! Talarna har svårt att dölja sitt hat mot Sverigedemokraterna. Jag trodde det handlade om en manifestation mot rasism och nazism. Inga ord och fördömmande av vänstervåldet utan en mängd angrepp på Sverigedemokraterna.


Jag kan inte tolka detta som annat än att talmannen Per Westerberg, Stefan Löfven, Karin Enström, Jonas Sjöstedt, Lars Ohly och andra politiker på plats ställer sig bakom alla dessa osmakliga angrepp på SD från talarna. Alla hade chansen att avstå från att deltaga men valda att närvara trots varningar.


De inblandade plus Aftonbladet ansåg att det spridits många kärleksbudskap! Vi har uppenbarligen olika uppfattning eller olika filter. I mina ögon har manifestationen istället utvecklats till en hatkampanj mot Sverigedemokraterna! 


Hur många journalister kommer ta upp detta i sina artiklar. På hur många ledarsidor kommer vi kunna läsa om denna utvecklingen av manifestationen. Hur många journalister kommer våga citera dessa talare. Givetvis kommer media mörklägga dessa påhopp! Något annat är otänkbart.


Vad hade Sverigedemokraterna med att göra förra söndagens attack och uppgörelse i Kärrtorp? Inget! Ändå blir Sverigedemokraterna det stora hatobjektet!


Så blir det dock tyvärr när extrema vänsteranhängare med invandrargrupper i spetsen tillåts ta över en manifestation som i grunden hade ett gott syfte. Nu spårade den istället ur!


UPPDATERING!


Jag tror knappt mina ögon när Britta Svensson på Expressen faktiskt också insett att manifestationen i Kärrtorp spårade ur. Förvånad att hon också vågar skriva det.


http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/


Kommer vi få se fler exempel på detta? Men kommer vi få se journalister ställa besvärliga frågor till de politiker som närvarade?

 
 
Ingen bild

Pepparholm

22 december 2013 14:56

Kan man kräva förtroendeomröstning om riksdagens talman? Jag har i varje fall tappat förtroendet.

 
Ingen bild

Magentan

22 december 2013 15:14

IDAG DEMONSTRERAR MAN FÖR DET "FINA HATET" OCH DET "GODA VÅLDET" I KÄRRTORP!
Tillsammans med de våldsamma SD-hatande vänsteraktivisterna deltar förutom Lars Ohly (v) och Jonas Sjöstedt (v) även flera olika representanter för övriga 7-klövern, bland många andra: Stefan Löfven (s), Erik Ullenhag (fp) och riksdagens talman Per Westerberg (m).

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2013 15:16

Det kunde jag talat om för dig Thoralf. Det var en hatdemonstration mot SD och en maktuppvisning från 7-klövern tillsammans med vänsterextremisterna. Vänsterns våld mot SD har väl aldrig tidigare legitimerats så som idag. Media kommer att undvika rapportera om våldsdåd mot SD och ljuga ihop historier att SD angriper vänstern och invandrare. Jag skulle redan idag kunna skriva media artiklar om nästa års val.

 
Ingen bild

Stefan K

22 december 2013 15:25

DN:s agerande tyder på att media kommer ställa sig bakom talarna.
http://petterssonsblogg.se/2013/12/22/dn-andrar-rubrik/

 
Ingen bild

mom-61

22 december 2013 15:33

Min tröst i allt detta är tanken på hur många som INTE ställde upp på det här spektaklet. Och jag kan lova alla dessa vänsterextrema våldsverkarna och alla dessa hycklande politikerna att jag känner mig precis lika god som dem.

 
Ingen bild

Martin

22 december 2013 15:34

Vad sjutton har SD med SMR att göra??!? Finns det någon beröringspunkt överhuvudtaget?

 
Stefan K

Stefan K

22 december 2013 15:48

Åhh...vem ska man då skylla det extrema vänstervåldet på? Har kanske Sjöstedt, Ohly och deras V en skuld i detta?
Det måste de ju ha när man kan göra så långsökta kopplingar. De är ju alla frukter av kommunismen.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lassese

22 december 2013 15:50

De är rädda. Rädda för Sverigedemokraterna. De ser sina privilegier hotade och likt en råtta inträngd i ett hörn biter och hugger de besinningslöst mot allt de får tag i!

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

22 december 2013 15:50

Jag undrar om talmannen (M) kände sig bekväm över att marschera under anarkisternas röd-svarta banér och höra hur knivar skulle slipas och SD sändas till slakt.

Jag hade respekt för talmannen, men nu måste jag förhålla mig till det faktum att han gett stöd till de, som hotar mig och min familj samt mina partikamrater med döden.

 
Ingen bild

Tony

22 december 2013 16:08

Ja att se Talmannen i Sveriges riksdag i detta sällskap,
gör att respekten för en man, med ett av dom mest
prestigefyllda yrke en Svensk kan ha, helt går förlorat.
Verkligt beklämmande!

 
Ingen bild

Rune

22 december 2013 16:09

Oavsett vad och hur mycket folk man har skramlat ihop i Kärrtorp så kvarstår problemen med den galopperande och accelererande massinvandringen. SDs uppdrag kvarstår således oförändrat vad än förvirrade talare har sagt i Kärrtorp.

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2013 16:14

@ Stellan Bojerud

Vad exakt sa eller sjöng AFA och RF under demonstrationen?

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

22 december 2013 16:20

Vad jag förstår var det inte AFA eller RF som sjöng. Det var artister på scenen. Texterna rullar runt på Facebook och Twitter.

 
Ingen bild

Tony

22 december 2013 16:29

Sverige skämmer ut sig mer och mer för varje dag
med politikers och Medians beteende, och kan nog
snart ta bort den första bokstaven i att man är
ett EU land, U land passar bättre.

 
Ingen bild

Hacke

22 december 2013 16:37

"Debatten" i Sverige är idag mer förutsägbar än vad som proklamerades på Röda torget i Moskva då det begav sig.
Att vi har en tydlig homogen maktstruktur av politiker-/medieelit kan knappast demonstreras på ett åskådligare sätt.
Uppslutningen kring rasism/nazism var bara täckmanteln för att hetsa och kleta dessa epitet på en gemensam motståndare som i sann demokratisk anda samlar allt större delar av det förtryckta och föraktade folket.

 
Ingen bild

Skäll

22 december 2013 16:43

Vad gnäller ni om? Använd mediasatsningen som utlovats i över ett år för att tala om för Nisse i Hökarängen vad som pågår. Finns ingen mediasatsning, nähä, var har pengarna då tagit vägen?

 
Lassekolja

Lassekolja

22 december 2013 17:29

Va? SD-hat i Kärrtorp?? Oj, vad förvånad jag blir!

Skämt åsido, jag har alltid haft respekt för just de olika talmännen genom tiderna. Kanske lite extra för just Per Westerberg och inte blev den mindre när han åkte ända till Varberg och talade i Kyrkan vid William Petzäll´s begravning. Men nu.....? Jag kan nästan tycka lite synd om denne civiliserade människa (allt är ju relativt), som lät sig "luras" att deltaga i dylika flumsammanhang. Kan och beror förmodligen på Westerberg´s ovana vid liknande "manifestationer"!?! Hädanefter borde han veta bättre!
Gjort är gjort och nu hoppas jag att SD i Riksdagen tar upp detta vid lämpligt tillfälle och om möjligt konfronterar Talmannen med frågan dels om han i efterhand förstår symboliken i hans deltagande och dels om han kan tänka sig en upprepning (av sitt ställningstagande)?

Nu har jag kollat i ett par dygn, Sverige lånar 2,80-2,82miljarder kr per dygn. Med tanke på vart "lånepengarna" används till börjar man ju undra vad f-n "våra" politiker sysslar med!?!
SD 2014!!!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

Gute

22 december 2013 17:35

Efter att ha lyssnat på vad "artisterna" vräkte ur sig från scenen inser jag att Sverige står inför stora problem, och det är många som har förstått det nu.

Vilken fullständig skandal att tillåta deras hatpropaganda i en manifestation som var meningen att minska våldet i samhället.

Nu inväntar vi hur media ska rapportera inför befolkningen vad som skreks från scenen, deras redan skamfilade rykte kan få sig en ytterligare törn.

 
Ingen bild

pg

22 december 2013 17:35

"manifestationen i Kärrtorp "

Är bara början på skitpropaganda mot SD under kommande månader!

Det är Nu det gäller att att stå eniga, och stå emot!
SD skall vara minst näst största partiet efter kommande val!

 
Lassekolja

Lassekolja

22 december 2013 17:57

@pg, jajamän, det jobbar vi för.....!!!!!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

allagustav

22 december 2013 18:27

Ja SD växwer så sakteliga.. Det brukar röra sim om runt 180 procent vid varje val. Efter varje val brukar man dessutom notera att opinionsinstitutens siffror för SD är lägre än valresultatet.

En del PK-tomtar brukar grötmyndigt förklara att folk skäms för att man röstar SD och därför inte redovisar sin syn för opinionsinstituten.
Mera troligt är att folk inte litar på demokratin i Sverige längre. Folk vet att redaktioner är nedlusade med kommunister som anställer andra kommunister som med kriminella metoder hetsar mot oppositionella
osv, osv.

Svensken är försiktig, och detta gäller särskilt kvinnor. Exempel ett sjukvårdsbiträde som jobbar natt kanske tycker att det är tillräckligt farligt att åka buss på natten. Var för göra det ännu farligare genom att annonsera att hon är sverigevän, tänker hon.

Hon skäms sannerligen inte för att hon värnar om Sverige

 
Ingen bild

Erko

22 december 2013 18:30

@Lassekolja, jag är ingen nationalekonom men jag vet inte om det är så lätt som att säga att statsskulden ökar med 2,8 miljarder per dygn. På Riksgälden finns lite fakta: www.riksgalden.se/sv/omriksgalden/statsskulden/

 
Ingen bild

TOMIBOLLEN

22 december 2013 18:33

Vad var Erlander för en gammal stöt?

Har det nysvenska folket nu gjort sitt val mellan ett heterogent immigrationssamhälle och ett kohesivt välfördssamhälle? På 14 orter har man högljutt förklarat att orten tillhör alla, sammantaget blir detta liktydigt med att SVERIGE TILLHÖR ALLA = SVERIGE ÅT VÄRLDEN. Frånvaron av självbevarelsedrift låter den allmänna, av den svenska flumskolan initierade, funktionella dumheten segra.
Nya Sverige VILL gå under - LÅT henne gå under!
Pensionera dig Thoralf. Dumheten segrar alltid.

 
Ingen bild

allagustav

22 december 2013 18:57

(forts)Men talmannen,skäms han? Skäms han över det sällskap han valt och det våldsbudskap som han stöttar?

Eller är han inte kontaktbar? Ja med tanke på juletiden kanske han bara har tullat på juledrickat i förtid?

 
Stefan K

Stefan K

22 december 2013 19:07

En liten undran som förhoppningsvis får ett svar:
Lämnade talmannen, Stefan Löfven, Fredrik Federley, Erik Ullenhag, Kent Persson, Veronica Palm, Karin Enström och andra riksdagsledamöter manifestationen när förortsrapparna började sjunga om slipade knivar och döda Sverigedemokrater, eller stod de leende kvar och njöt av tillställningen?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

alf

22 december 2013 19:09

http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/

Här åtminstone journalist som fattat vad det rörde sig om i Kärrtorp!!
Jag får hoppas att Talmannen eller Snackegubben i Riksdagen läser hela hennes artikel.

 
Ingen bild

PG

22 december 2013 19:30

Erko Söndag 22 dec 18:30

Tyvärr är läget för stadsskulden åt h-vete!
Ett exempel, men jag såg härom dagen en som räknade upp i realtid!
Och det var en väckarklocka!

http://www.exponerat.info/statsskulden-okar-med-1-miljard-per-timme/

Tror att fler borde då en upplysning om det ekonomiska läget, efter 8 år med Fredrik!

 
Ingen bild

PG

22 december 2013 19:34

Angående statsskuld, se, och fundera på hur Fredrik och han Anders sköter ekonomin!

http://statsskuld.se/

(hoppas att även SD har nytta av denna uppenbara sanning!

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2013 19:35

Har nu läst lite bloggar och skildringar av hatdemonstrationen. Sveriges blivande statsminister står alltså där med ett leende när ''artisterna'' och publiken sjunger 'slipa knivarna, slakta alla SD'are'
Vi vet ju i alla fall var vi har honom. Härmed får väl våld mot Sverigedemokrater anses legitimerat.

 
Ingen bild

Magent

22 december 2013 19:36

15.000 AV DEMONSTRATIONSDELTAGARNA DROPPADE AV. KVAR BLEV 1000 FRÄLSTA MED KNYTNÄVARNA I LUFTEN!

EN ÄRLIG JOURNALIST, Britta Svensson, skriver i dagens Expressen:
"Jag var tvungen att åka till Kärrtorp, för att stå upp mot nazismen. Vi var många som gjorde det.
16.000 mot 28 var en överlägsen seger. Trots det åkte jag hem räddare och ledsnare än jag kände mig när jag åkte dit."

I slutet av sin artikel redogör Britta Svensson för hur hon och antagligen en mycket stor majoritet av besvikna och snopna deltagare kände sig när de åkte hemåt igen.

Citat:
"På idrottsplatsen tog de ansvariga för Linje 17, det lokala nätverket som ordnat både demonstrationen förra söndagen, och denna, till orda.
Den som talade för Linje 17, Petri Myllykoski, presenterades som "busschaufför, boende i området och funktionär från förra söndagen". Det man glömde säga från scenen var att han är en framträdande medlem i Rättvisepartiet Socialisterna.
Han började med att angripa "polis och media" för att vi har påstått att det "var två grupper som slogs" i Kärrtorp förra söndagen. Sen sa han att de 25 nazister som greps och sen släpptes borde sitta inne. Och att de tre som häktades för våldsamt upplopp "borde anklagas för mordförsök".
Han glömde berätta att en 34-årig ledare från Revolutionära fronten misstänks för dråpförsök vid samma demonstration.

Detta tillsammans med aggressiva utfall från scenen, sånger om "Jimmie Åkesson - skicka grisen till slakt" och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag. 15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften.
Jag tror det var den största politiska och medmänskliga miss jag någonsin sett någon göra. Jag åkte linje 17 tillbaka hem, nedslagen. På ena sidan dessa vidriga nazister. Och på den andra detta hat.

http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/

 
Ingen bild

Skånepåg

22 december 2013 19:36

@ alf

Expressenjournalisten Britta Svenssons avslutning på sin artikel säger allt. 15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften. Man hade som hon skriver, inte hamnat på ett antirasistmöte utan på ett extremt vänstermöte.

Undrar hur övriga massmedia skall "tackla”detta?

http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

22 december 2013 19:37

Det förstod jag från början att det skulle utvecklas till en enda hatkampanj mot Sverigedemokraterna i samband med att det plötsligt inte skulle vara en manifestation om nazism utan blev en "manifestation" mot "nazism och rasism".

Lika fjantigt som aktionen efter valet 2010 och jag tror inte Sverigedemokraterna förlorar några röster på sådant trams. Idag är även svenska folket i allmänhet mer upplyst om vad Sverigedemokraterna står för än 2010 och betydligt fler genomskådar dessa "kampanjer" från de snart utdöda gammelmedierna i samråd med vänsterextremistiska rörelser.

Det absolut allvarligast här var att talmannen i Sveriges Riksdag, Per Westerberg, deltog. Jag har alltid tyckt att han har varit bra och objektiv i sitt jobb som talman, men här försvann hela mitt förtroende för honom.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

pg

22 december 2013 19:37

Inte kan väl statsskulden påverkas av inflyttning av arbetskraft till Sverige! Nej, så är det förmodligen inte i kommande valdebatt!

SD kommer att minst att vara landets näst största parti 2014!
Det ser Ni här, och övriga till!

 
Ingen bild

Skånepåg

22 december 2013 19:39

@ Magent

Du "vann", men 19:36 på oss båda.

 
Ingen bild

unvis

22 december 2013 19:40

@alf, använd inte direktlänkar till MSM. Använd http://unvis.it/www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/britta-svensson-raddare-och-ledsnare-an-nar-jag-akte-dit/

Istället för direktlänkar. Ingen reklam, inga banners ingenting annat än artikeln.

 
Ingen bild

erko

22 december 2013 19:46

Men hur ska ni ha det? 1 miljard per timme eller 2,8 per dygn??? Det viktiga är ju att förstå hur det hela hänger ihop. Läs lite på Riksgäldens hemsida. Bl.a kan man se att den var större i januari 2013 än den var i november 2013.

 
Ingen bild

pg

22 december 2013 19:56

Till alla Er som inte har sett hur stadsskulden ökar i detta land!

Ta en koll!


http://statsskuld.se/

 
Ingen bild

pg

22 december 2013 20:21

unvis Söndag 22 dec 19:40

Går det att läsa kvällsblaskorna utan att stödja med reklam?
Isåfall hur gör Du?

 
Ingen bild

Stefan A

22 december 2013 20:55

Firma Media & våldsvänstern hyllar tydligen allianspolitikerna nu,med sin arbetarfientliga utförsäkringspolitik och skattesänkarpolitik för rika, SD stoppade det senaste försöket till skattesänkning för mycket välavlönade(som den nu hyllade talmannen försökte obstruera), men det föll tydligen inte i god jord hos vänsterfolket. ist. springer man i demonstrationer med alliansen, för övrigt är det fortfarande 1 352 565 stockholmare som inte tycker som demonstranterna i Kärrtorp, för att använda politiska motståndares egen retorik.

 
Ingen bild

Roberth Ström

22 december 2013 21:14

Britta Svensson på Expressen blev rädd för vänstern. Valet är inte långt bort med alla medel ska SD bekämpas. Det är nästan så jag med blir rädd.

 
Ingen bild

TOMIBOLLEN

22 december 2013 21:14

Vadå: INGA NASSAR PÅ ERA GATOR?
Alla ni IDIOTER sitter ju i knäet på dem.
- - - - - - - - - - - -
Nazisterna och fascisterna som grundade EU
och deras inflytande i dag

http://youtu.be/7Nf5KeC4dAs
- - - - - - - -
Nazistisk agenda i E.U exponerad / Nigel Farage

http://youtu.be/oUxTnPPjaDE

 
Ingen bild

Hacke

22 december 2013 21:18

pg...
Du kan gå in och läsa Aftonbladet på Aftonlögnen.se
Till Expressen vet jag inte om det finns ett lika smidigt sätt för komplett åtkomst.
Unvis verkar bara funka för enskilda artiklar. Eller har jag missat något, någon..?

 
Ingen bild

mlarsson

22 december 2013 21:49

Ser man på, nu fick SD min röst!

 
Ingen bild

Mikael andersson

22 december 2013 21:50

Jag skulle vilja se invandrarna göra en manifestation mot brott som säger:
Nu har vi blivit mottagna i fredliga Sverige med öppna armar då vi flytt från ett land med krig, förtryck och brottslighet.
Då skall vi sköta oss i vårt nya land, inte begå brott och inte ta med oss skiten hit!

 
Ingen bild

Lärare

22 december 2013 22:23

Stöder Stellan Bojeruds kommentar till hundra procent!
Bra skrivet Stellan, Du vet vad Du talar om!

Denna demonstration blev en stor skandal som legitimerades av hela 7-klövern!

Heder åt Sverigedemokraterna som inte deltog i skandalen!

 
Ingen bild

Lotta

22 december 2013 22:28

Hur dum eller naiv är man om man går på en "manifestation" arrangerad av vänsterextremister och inbillar sig att det skulle sluta på något annat sätt?

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

22 december 2013 22:35

Jag kan bara citera Britta Svensson på Expressen som idag skrev en mycket vettig krönika och bl a skrev;

...
"Detta tillsammans med aggressiva utfall från scenen, sånger om “Jimmie Åkesson – skicka grisen till slakt” och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag.

Jag tror det var den största politiska och medmänskliga miss jag någonsin sett någon göra."

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Nissolf

22 december 2013 22:56

Jag har inte lyckats se Talmannen på någon bild eller film från manifestationen. Var han där? Någon som har möjlighet borde kolla så man vet.

OT. Tydligen skal nu försäljning av pass rädda statsfinanserna på Malta.(Tips till svensk media ;)

http://www.dagbladet.no/2013/12/22/nyheter/utenriks/pass/statsborgerskap/malta/30977565/

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2013 23:54

Britta Svenssons skarpa reportage är ett litet plåster på såren för den sk-t som Expressen ställt till för SD den senaste tiden. Men har Mattsson granskat hennes artikel? Och godkänt den?
Ovanligt bra för att vara av en PK-journalist som jag dessvärre behövt kritisera vid några tillfällen på den goda tiden när ordet var fritt på Mattssons tidning.
Att detta skulle bli en Vänstermanifestation mot även SD kunde jag och säkert många, många andra räkna ut med den kroppsdel vi sitter på.

Sju riksdagspartier och media gick rakt in i Vänsterns listigt gillrade fälla. Än så länge finns tydligen bara Britta Svenssons vittnesmål.

 
Ingen bild

Niklas R

23 december 2013 00:35

För att summera dagens vänstermöte i Kärrtorp. Inget gott kommer från vänster.

 
Ingen bild

Magentan

23 december 2013 01:32

Riksdagens talman Per Westerberg motiverade sitt deltagande i Kärrtorp med:
”Vi får aldrig vika oss för våldet som politiskt argument eller metod att strypa mötes- och yttrandefriheten. Våldet utgör ytterst ett hot både mot demokratin och vårt öppna fria toleranta samhälle med människors lika värde.”

Vi får aldrig vika oss för våldet som politiskt argument ... hmmm..., jag skulle vilja veta vad talmannen tyckte om sina nya vänner vänsterextremisternas stora, härliga möte i Kärrtorp och den våldsunderhållning de bjöd honom, Löfvén och resten av de ca 16000 deltagarna på. Lyfte ni mangrant era knutna nävar och stämde ni in i hatsångerna?

 
Ingen bild

World Traveller

23 december 2013 07:27

Om Ed Milliband i Storbritannien hade deltagit i en liknande hatdemonstration mot UKIP som Stefan Lofven gjorde saa hade hans politiska karriar tagit slut samma dag.

 
Ingen bild

Stefan K

23 december 2013 09:13

@Nissolf
02:38 in i gårdagens Rapport.
http://www.svtplay.se/video/1686002/22-12-19-30

 
Ingen bild

Sverigevän

23 december 2013 09:24

Vilka gamla stofiler ni är.
KD låter på denna sida som SD. SD dök inte upp på Sveriges genom tiderna största demonstration mot rasism och nazism. Det måste svida för dem att delta med alla andra partier, gamla och unga medborgare, MOT rasism. Det säger allt.

Våldsdiskussionen är en kvasidiskussion. Klart man måste få försvara sig och sina barn motnazistiska huliganer, kriminella våldsverkare som attackerar en barnvagnskaravan.

Att säga något annat är att ta ställning FÖR nazism, med er logik.

 
Ingen bild

Stefan A

23 december 2013 09:25

Senare skall vi prata mera om Britta Svenssons artikel lovad man på SVT morron och som man trodde med Britta Svensson själv, men där bedrog man sig, i stället var det något märkligt ufo till rap"artist" som fick sitta och spy galla över SD, säkraste sättet att undvika TV-sofforna är nog att angripa invandringspolitiken och andra PK-företeelser.....

 
Ingen bild

Farbror Sven

23 december 2013 09:36

Hej, jag vill önska alla kämpande SD-are en riktigt god-jul ,alla övriga en jul !

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 december 2013 09:59

Sverigevän...
Varför skulle SD delta i en manifestation arrangerad av Vänsterextremister? Redan innan fattade de säkert hur det skulle gå.
När man läser Britta Svensons artikel gjorde de rätt.
Visst ska man protestera mot Nazism, men absolut inte tillsammans med en annan tom. värre våldsideologi.
Sedan såg vi med all önskvärd tydlighet att arrangörerna och vissa "artister" inte hade förstånd att se skillnad mellan SD och Nynazisterna.

 
Ingen bild

En demokrat

23 december 2013 10:23

Från Brittas artikel:
"Den som talade för Linje 17, Petri Myllykoski, presenterades som "busschaufför, boende i området och funktionär från förra söndagen". Det man glömde säga från scenen var att han är en framträdande medlem i Rättvisepartiet Socialisterna."

Om de som jobbar för SD kan förlora jobbet för sina partisympatier bör väl bussbolagen göra likadant med vänsterpack som arrangerar "fredliga" demonstrationer med antidemokratiska knivbärande terrorister ?

 
Ingen bild

Gnorfil

23 december 2013 13:14

Se till att ta en skärmdump från sidan... för det lär nog inte dröja länge förrns både artikeln och journalisten har tagits ner av Ex Pressen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards