thoralf

Direktlänk till inlägg 13 december 2013

PK-SVÄÄÄÄÄRJE

Av Thoralf Alfsson - 13 december 2013 22:24

Expressen skriver idag om hat mot kvinnor och ger ett antal exempel på vad de anser är hatkommentarer riktade mot kvinnor. Jag instämmer helt i att några av dessa kommentarer kan betraktas som rena hatkommentarer. Nu tror jag inte dessa hatkommentarer riktar sig mot kvinnor som grupp utan snarare mot enskilda kvinnor. Precis som andra kommentarer kan riktas mot vissa män men då betraktas det aldrig som hat mot män som grupp. Varför?


Jag tycker dock att några av Expressens exempel är väldigt märkliga. Eller vad sägs om detta?


"Allt är möjligt i GenusMångfaldsHelvetet Sväääärje. Jag vill inte vara här längre !!!!!"


Hur många kommer ihåg genusprojektet om en trumpet? Där Vetenskapsrådet beviljade en halv miljon kronor. Artikelförfattarna måste ha en hel del fördomar med tanke på vilka exempel de lyfter fram.


En annan kommentar som Expressen lyfter fram berör Annie Lööf.


"Kopparödlan med mediaflinet Annie Lööf har en våt dröm om att landet skall ha 30 miljoner invånare så det behövs i hennes ögon en fri invandring."


Är det ”kopparödlan” som är så hemskt enligt Expressen. Jag kan inte se något annat i detta citat. Att politiker får epitet påklistrade är väl inte så ovanligt. Om nu Expressen tycker detta är så hemskt undrar jag varför man inte reagerar när någon Sverigedemokrat utsätts för rent förtal i olika sammanhang.


Jag blev ju själv utsatt för grova lögner och andra lustigheter som enligt min mening är rent förtal utav Tankesmedjan i P3. Ett public service företag.


Men när en Sverigedemokrat utsätts för något är media inte det minsta intresserade att rycka ut till den drabbades försvar. Istället blir det väldigt tyst om det inte är Jimmie Åkesson som får en tårta i ansiktet inför tv-kamerorna förstås. Då kan man ju undvika att ifrågasätta handlingen.


Tankesmedjan är anmäld till Granskningsnämnden. Kanske är det därför man inte öppnat en enda lucka sedan den 6 december

 
 
Ingen bild

Krister

13 december 2013 23:01

Högmod går före fall. De tror inte folket märker vad de sysslar med. De brukar alltid påpeka att vi Sverigedemokrater har offerkoftan och spelar underdogs men de är sällan sena själva med att kasta på sig offerkoftan för minsta lilla. De spelar på sista versen nu och de senaste dagarna stinker desperation lång väg.

 
Ingen bild

Göran

13 december 2013 23:05

Tidningsredaktörerna har nog trasslat till det för sig lite för mycket. Det är inte så säkert att de klarar av att reda ut vad de har försatt sig i. De kan ha det lika besvärligt som om de fått dubbelhäftande tejp på fingrarna.

 
Ingen bild

rim

13 december 2013 23:44

Tankesmedjans motto är "Vi säger det alla skall tänka". Finns längst ner på startsidan.

 
Lassekolja

Lassekolja

13 december 2013 23:45

Det är så märkligt, SD anklagas dagligen, "t.o.m." i Riksdagen för intolerans, mobbing, SD sprider lögner och splittrar Sverige o.s.v hela PK-köret, ändå är det just detta våra motståndare utsätter oss för.
Svenska folket har nu ca9mån. på sig att vakna ur sin slummer och med valsedlarna försöka rädda det som återstår av vårt vackra land!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skeggan

14 december 2013 00:21

Stackars Thoralf lille och alla ni andra vita kränkta män. Ni har det inte lätt ni. *klappa på huvudet*

 
Ingen bild

Undrande

14 december 2013 00:34

@Skeggan
Men det där uttalandet var väl inte riktigt juste, varför inbegriper du inte oss stackars kränkta vita kvinnor. Jag tror du måste läsa på lite om Tanja Bergkvist, Paula Bieler mfl

 
Ingen bild

Kurtan

14 december 2013 00:34

Det är något mycket allvarligt som är fel hos dessa "journalister" och PK-vänsterfolk!

Att de inte inser att de agerar som Sveriges banemän är helt ofattbart för många svenskar med sunt förnuft och logiskt tänkande i behåll.

Men det är fråga om en liten klick förvirrade och hjärntvättade, av sin egen indoktrinering, sorgliga individer med tillgång till tidningsredaktioner och tv.

Men misstänker att detta senaste övertramp kan få bägaren att rinna över... Ketchupeffekten är på G!

Glad Lucia till alla sverigevänner! Som ordspråket går: What don't kill you, makes you stronger!
MVH


 
Ingen bild

J

14 december 2013 03:07

märkligt mindre hatar meddelanden här.... Sedan Expressen avslöjar er. Ni är pinsamma.

 
Ingen bild

Stefan A

14 december 2013 06:26

Thomas Mattsson anser att journalistiken är hotad på sin blogg, det enda hotet mot riktig journalistik är Thomas Mattsson själv, eller anser han att journalistik är att tränga sig på helt vanliga maktlösa oförberedda människor i deras hem och köra upp kameran i ansiktet på dessa och hota med uthängning med namn och bild i en stor rikstidning, eller brukar man fråga först om man vill ställa upp på en intervju, Thomas Mattsson och hans anhang saknar respekt för sina medmänniskor, och då kan man heller inte räkna med att få eller kräva respekt från andra, kommentarsfällt är ofta en reaktion på skriverier i fulmedia och det får man faktiskt tåla, man BEHÖVER faktiskt inte älska genusvansinnet, den militanta feminismen eller det mångkulturella samhället, det finns ingen lag på det och Thomas Mattsson är definitivt ingen lagstiftare i det här landen...än så länge...

 
Ingen bild

Systemfel

14 december 2013 06:52

Expressen med Mattson i spetsen har inget mandat att klampa hem till folk i deras hem och ställa dem till svar för vad de har skrivit som anonyma kommentarer, är det nått brottsligt de har skrivit har vi än så länge domstolar där man får stå till svars för sina handlingar.

Mattsson och hans hejdukar agerar, åklagare, domare och bödel. Detta är ingen journalistik utan trakasserier av medborgares rätt att ha en åsikt.

 
Ingen bild

SDare

14 december 2013 08:47

Men lille "J" då!
Vi arga och lågutbildade individer har inte hämtat oss ännu efter fredagsnatten. Men ta det lugn. Snart så kan du säkert här läsa precis det du eftersöker igen. Om du har tur! Annars kan du ju alltid köpa en Expressen

 
Ingen bild

Farbror Sven

14 december 2013 09:39

Svar till "j" , hur tror du vi upplever dej då ?

 
Ingen bild

Tony

14 december 2013 09:45

Visst är det konstigt, att dom som röstar på SD är
enligt den perversa pressen, lågutbildade unga Arbetslösa
män från Lands byggden, med dom som donerar pengar till
SD är läkare docenter företagsledare och andra högt
uppsatta personer. Dom verkar ha det svårt att få lögnerna
att gå ihop!

 
Stefan K

Stefan K

14 december 2013 09:50

När UG på ett bra sätt lät kvinnor sätta sig på en stol och läsa upp delar av det hat de mötts av, var stolen helt befriad från Sverigedemokratiska kvinnor. En tillfällighet?

Näthatet sägs bara riktas mot journalister, mot artister, mot programledare, mot feminister och minoriteter. Varför nämns aldrig haten som riktas mot Sverigedemokrater och de som ändå vågar skriva kritiskt mot svensk migrationspolitik? En tillfällighet?

I senaste Debatt satt Hanna Wigh och förklarade att hon mötts av näthat med ord om att hon bl.a ska styckas. Björn Gelotte ryckte på axlarna och programledaren lät knappt Hannas ord nå ut till tittarna. En tillfällighet?

Sanningen är en sak, vad jag tror är en annan. Jag tror dock att hela denna debatt är ett led i strategin att bekämpa SD. Detta tänker jag tro ända tills det att Sverigedemokrater får komma till tals om de hot de utsätts för och media hänger ut näthatarna från vänsterkanten.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

SM811

14 december 2013 09:51

Minns när drevet gick att det var unga arga män som näthatade kvinnor. Så här blev upplösningen och ridå för de PK. http://www.exponerat.info/svart-socialdemokratisk-valarbetare-atalas-for-100-tal-nathat-och-dodshot/

 
Ingen bild

Tony

14 december 2013 09:56

Jag förutsätter att efter Expressens senaste fula tilltag
kommer dom att förlora ännu fler läsare, snart kan den väl
ges ut lokalt över Söder och Östermalm, alltså i dom helvita
kvarteren, där bara Journalister, politiker och andra
högdjur bor. Så dom 57 st helvita som Expressen anställde
förra året får nog inrikta sig på viss tids anställning

 
Ingen bild

Tony

14 december 2013 10:00

Signaturen J är lika betydelselös som hans signatur
anger.

 
Ingen bild

Hacke

14 december 2013 10:03

Det verkar som slaskpressen med de senaste lågvattenmärkena där man hemsöker och förföljer vanligt folk för deras åsikter nu har förbrukat de sista promillena av folks förtroende.
Och trots att det höjs en och annan kollegial röst mot förfallet i branschen är övrig media endast marginellt anständigare.
En demokratur skapar de journalister den förtjänar.

 
Ingen bild

Magentan

14 december 2013 10:35


DEN VÄRSTA OCH FARLIGASTE CENSUREN ÄR SJÄLVCENSUREN!

"Den värsta och farligaste censuren, den som leder till diktatur och totalitära regimer, är självcensuren. Den uppstår när folk inte vågar yttra sig för risken av förföljelser, personliga trakasserier, och uthängningar. Ni kan lätt finna den under Stalintiden, Tredje Rikets uppgång, eller under de mörkaste perioderna i Kinas historia. I dag praktiserar Expressen på samma sätt systematiska trakasserier mot vanliga medborgare som uttryckt sig 'fel'."

Ovanstående citerade, tänkvärda rader hittade jag i en av Fria Tiders kommentarer. Det är inledningen till en längre kommentar som finns under FT-artikeln "Sparkas från jobbet efter Expressens uthängning".

http://www.friatider.se/sparkas-fran-jobbet-efter-expressens-uthangning

 
Ingen bild

Arbetaren

14 december 2013 10:54

Till Skeggan.

Kära medmänniska, det finns tyvärr ingen på denna blogg som har kunskaper och nog att hjälpa dig. Utifrån det beteende du flera gånger visat här, måste man dra slutsatsen att du troligen behöver professionell hjälp. Vi ber vänligen att få hänvisa dig till närmaste psykakut. Och vännen, vi håller tummarna för att allt löser sig för dig.

Lycka till nu.

 
Ingen bild

Magentan

14 december 2013 11:00

Stefan K skrev:
"Jag tror dock att hela denna debatt är ett led i strategin att bekämpa SD."

Det är jag också övertygad om. Detta är början på valåret 2014. Vi, som inte har de åsikter som stämmer överens med det politiskt korrekta etablissemangets, ska till varje pris skrämmas till tystnad!

 
Ingen bild

Tony

14 december 2013 11:26

Dom två stockholmsblaskorna påminner om dom två
Figurerna Bill och Bull, om den ene skriver skit
om SD den ena dagen , så följer den andra upp med
något liknande dagen efter.

 
Ingen bild

Leon

14 december 2013 13:01

Ja alltför ofta upplever man i den av det av förkvävande konsensustänkande gravt snöpta "offentliga" debatten att det endast är "godkända" åsikter som framförs. Många gånger slås jag dock av att detta tycks ha djupa historiska rötter långt bortom de senaste decennierna. Den berömda devisen som står vid ingången till aulan på Uppsalas universitetshus (uppfört 1887) - "ATT TÄNKA FRITT ÄR STORT, ATT TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE". Se där ett "uttalande" i bästa nutida PK-anda.

En sentida travesti på devisen lyder "ATT KRÄNKA FRITT ÄR STORT, ATT KRÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE". Ett motto som kanske mer ligger "i tiden" om man ser till den senaste tidens "nyhetsflöde" i de traditionella media.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Per

14 december 2013 15:14

Jag skulle vilja gratulera er till denna lyckade konstinstallation. Att lyckas få med 10% av Sveriges röstberättigade i en flashmob/installation för att påvisa hur galet det kan gå här i världen om man låter inskränkthet och rädsla ta över är inget annat än imponerande. Finns det någon tidsplan när ni kommer att avsluta detta eller kommer ni att vänta med det tills ni nått majoritet i riksdagen eller något liknande mål?

Hur som helst ska det bli spännande att se vad nästa steg i denna parodi ska bli.

 
Ingen bild

Stora Småland

14 december 2013 15:46

Kan inte låta bli , hittade följande på H g Strömers blogg :
Sverigedemokraterna tredje rikets största parti ! Rätt nedskrivet bör väl vara ,rikets tredje största parti ?

 
Ingen bild

felix

14 december 2013 21:31

Tankesmedjan har inte sänt under denna vecka pga Musikhjälpen, så ..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards