thoralf

Direktlänk till inlägg 9 december 2013

SD VINNARE ÄNNU EN GÅNG

Av Thoralf Alfsson - 9 december 2013 22:19

 

Måste bara väldigt kort kommentera den omtalade DN-annonsen.


Sveriges så kallade antírasister har gjort bort sig ännu en gång enligt min mening. Att protestera mot denna annons som i stort sett bara lyfter fram statistik från ”godkända” källor/myndigheter och kalla den rasistisk visar enbart hur illa ställt det är i vårt land och hur okunniga antirasister är.


Jag tror att effekten blir att än fler köper boken. Bättre reklam än så kunde inte förlaget och författarna fått. Jag gissar att de är väldigt tacksamma över antirasisternas reaktioner.


”Ni kan ta er rasism och ni på DN era annonspengar och köra upp dom i röven”

Özz Nujen


Så talar en person (komiker) som respekterar alla människors lika värde och är tolerant.


I Danmark kallar man Sverige för en Koranskola. Jag förstår liknelsen. Läs artikel.


”Af en eller anden grund kommer jeg til at associere til en koranskole, når jeg betragter den svenske debat. Dvs. når jeg ikke bare kommer til at tænke på børn. Små, forkælede børn i jakkesæt, klædt ud som statsministre, ombudsmænd, professorer, eksperter og ordførere for dit og dat. Akkompagneret af de mest ekstatiske stykker Dmitri Shostakovich.”

 

I Norge är även reaktionerna helt andra än i Sverige. I Aftenposten kan bland annat följande läses och jag kan bara instämma. Läs artikel.


”I Sverige råder det en oppfatning om at å være innvandringskritisk er det samme som å være rasist. Det virker som mange tror at hvis man slipper til noe, vil det til slutt spise seg inn i hele offentligheten, og så kommer en Hitler og banker på døren.

 

- Sverige er sykt”

 

På Medborgarplatsen var det idag även en manifestation av antirasister.



Är det inte Henrik Johansson från IRM som protesterar mot DN:s annons (ca 0:15). Inte något som förvånar.

 
 
Ingen bild

Per

9 december 2013 22:31

Vad man än tycker om boken, så har den fått uppmärksamhet.
All reklam är bra reklam.

 
Ingen bild

Fredde

9 december 2013 22:40

God kväll!

Ngn som hörde Tomas Möller på rapport ang hur lika väljarna är lika partiet. Hans slutkläm var ungefär art SD har låg kompetens om ingen alls.

Vilken jäkla nöt!

 
Ingen bild

SM811

9 december 2013 23:08

Från början var det 13 st frågor. Jag hittade en länk i en annan tråd där alla 13 frågorna var med. Tur att jag spara.

 
Ingen bild

Göran

9 december 2013 23:12

Ja, marxisterna kanske t.o.m köper in X antal ex för bokbål. Författarna och förlaget är bara att gratulera.

@ Fredde,

Från dåliga förlorare kan man få höra vad som helst. (I själva verket har ju PK-sjuklövern ännu lägre kompetens.)

 
Ingen bild

Lärare

9 december 2013 23:29

Sverige är sjukt!
Hur tänker de individer som står och gapar om rasism och att DN har legitimerat rasismen genom att ta in en annons, som många
redan antytt, innehåller rena rama fakta! När blev det rasistiskt att förmedla fakta till svenska folket?

Man kan inte annat än skratta åt dessa stackare som lider av rasistsyndromet själva. Vad de inte förstår är att vi har demokrati och åsiktsfrihet i landet. Och vilka journalister...inte undra på att upplagorna sjunker,

Nu,ska jag beställa boken, har länge tänkt det men inte blivit av. Hoppas att fler gör detsamma! Låna ut den till era vänner, bekanta och släktingar så att så många som möjligt får ta del av sanningen!

SD kommer öka nu tack vare dessa skränande odemokratiska individer.


 
Lassekolja

Lassekolja

9 december 2013 23:44

Hur man kan kalla rena dubbelkontrollerade fakta för rasism? Säger verkligen hur sjukt Sverige eller rättare: vår s.k demokrati, har blivit. Varje medborgare/väljare i en representativ verklig demokrati, borde ju kunna läsa denna information, som framgår i annonsen, i en vanlig redaktionell text i samtlig media. Hela vår representativa demokrati bygger ju på att media informerar och lämnar åt väljarna att på valdagen s.a.s avgöra vilket samhälle vi vill ha.
Dessa s.k antirasister borde kallas antidemokrater och deras beteende tyder på bristande samhällskunskapsundervisning i skolorna!
SD 2014!!!

http://www.status.se

 
Ingen bild

Mats

10 december 2013 00:13

Måste ändå undra. det måste saknas någon här. Google. 1969 hade vi
8 miljoner personer i Sverige. 2011 9,5 miljoner. 2000 till dags datum enligt siffror 1.1 miljoner extra. Så endast 400 000 personer har vi ökat sedan slutet på 60-talet. Kan bara säga att jag nästan fyllt min kvot 2.0

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

10 december 2013 03:58

Ja, Sverige är verklige sjukt!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Morningstar

10 december 2013 04:50

Sverige sinnessjukt?I Storbritannien kan man bli arresterad om man skämtar om Nelson Mandela.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520662/Neil-Phillips-quizzed-8-HOURS-police-Nelson-Mandela-Twitter-jokes.html

 
Ingen bild

Putte

10 december 2013 05:16

Ja men i Sverige är det ju tillåtet att vara rasist, för vissa i alla fall. Man kan exempelvis vägra att ta "orena svenskar" i hand och låtsas att det är religion. Sedan kan man få pk-mupparna att ordna skadestånd åt en. I mina ögon är islam en religion som innehåller flera exempel på illa dold rasism.

 
Ingen bild

Fredde

10 december 2013 05:53

# Göran

Flåt han heter Tommy Möller. Ja hela inslaget går ut på att SD och dess väljare har lägre utbildning. Men hur Fxx kan man som sista ord säga - de har lägre kompetens om än ingen.

Det är såååå lågt!!!! Kolla SVT play rapports 19:30 sändning från igår 9/12.

Ha en bra dag!

 
Ingen bild

World Traveller

10 december 2013 05:56

De så kallade ''anti-rasisternas'' försök att mörka sanningen har nu fått mig att beställa boken :-)
I Storbritannien rapporterars det att Labour har hållit på med valfusk genom att räkna ''röster'' från personer som varit avlidna i många år och från invandrare som registrerats men lämnat landet. Vi bör nog räkna med samma lömska fulknep i Sverige också, plus att de antagligen ger icke-europeiska invandrare rösträtt mycket snabbare än vad som är lagligt. Allt för att stoppa SD. Sverige liknar mer och mer en totalitär (åsikts)diktatur i stil med Zimbabwe eller Saudiarabien.

 
Ingen bild

Sideshow bob

10 december 2013 06:24

I all ärlighetens namn.
Hur hade alla sverigevänliga reagerat om en journalist från AB och en lärare skrivit en bok om bara allt det positiva med invandring. Styrkt det med statistik som stärker detas sak. Intervjuer ifrån Expo, Irm etc. Presenterat boken hos AFA och sedan fått en helsidesannons.
SD hade gått bananas!

 
En Svensson

En Svensson

10 december 2013 07:18

Det var ju nästan humor i resonemanget med "dnannons > fascism > folkmord."

Vad tycker du om det som händer inne på expressen nu idag då med avpixlade ansikten och registrering av 6200 användare från avpixlat.info?

http://ensvensktalar.blogg.se/2013/december/asiktsregistrering.html

http://ensvensktalar.blogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 december 2013 07:35

Det verkar som denna bok behöver en varningstext, likt den som finns på cigarettpaketen.
En faktauppgift kan nog de flesta tåla, men när invandringskritiska fakta staplas på varandra, då blir det väldigt påfrestande för vänsterjournalister, batikhäxor och andra i invandringsindustrin.
Sanningen svider säkert i deras ögon.

 
Ingen bild

Fredrik

10 december 2013 07:36

Sideshow Bob,
en sådan länk hade varit väldigt roligt att se, jag tror du har fel beträffande hur den skulle tas emot, det skulle snarare skrattas åt deras källkritik. Hittar de fakta som kan ligga till grund för en sådan bok så skulle iaf jag bli väldigt imponerad.

 
Ingen bild

Slideshow

10 december 2013 08:14

@Sideshow bob, Reaktionerna på bokannonsen är fakta. Dina spådomar är just spådomar, ingen fakta. Vem som helst kan spå om vad som helst, fakta vore bättre. Finns ingen fakta, håll tyst.

 
Ingen bild

Stefan A

10 december 2013 08:39

Invandringsförespråkarna har sedan länge övergått i någonting som närmast kan liknas vid religiös fanatism, man vill för allt i världen hindra Svensken att kunna bilda sig en egen uppfattning genom censur och mörkläggning och förhindra spridning av uppgifter som strider mot den påbjudna åsikten.
Återigen bojkotta alla Bonnierkoncernens produkter, man använder sin tidning Expressens resurser till att kartlägga privatpersoner för att försöka skrämma oss till tystnad, det skall man inte lyckas med, vet inte vad lagen säger om att lägga upp privata spaningsregister över offentliga eller privata personer, och vad man ska ha registret till, det är faktiskt inte olagligt att kommentera på Avpixlat eller någon annan site, utom förstås på Expressen som stängde sina kommentarsfällt.

 
Ingen bild

Ateisten

10 december 2013 08:50

@Jag

Vaknat på fel sida i dag?
De var mycket svammel för att vara så pass tidigt på dagen...
Inte bra med rödvin till frukosten!

 
Ingen bild

PG

10 december 2013 08:51

SD får stöd i SVD!

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/scb-nya-fakta-om-integration_8807920.svd

 
Ingen bild

falsk

10 december 2013 08:59

Allvarligare är Expressens kriminella metoder att komma över namn på folk som skriver inlägg. Vad har du för koll på din leverantör Thoralf, de som enligt dig t.o.m tillhör fiendelägret?

 
Ingen bild

Rune

10 december 2013 09:11

Sideshow bob skrev:
"Hur hade alla sverigevänliga reagerat om en journalist från AB och en lärare skrivit en bok om bara allt det positiva med invandring. Styrkt det med statistik som stärker detas sak. Intervjuer ifrån Expo, Irm etc. Presenterat boken hos AFA och sedan fått en helsidesannons."
----------------------------
Detta har ju alltid stått dem fritt och gör det än. Men det blir ju ingen sådan bok eftersom det inte finns någon sådan statistik som stärker deras sak.

 
Ingen bild

Rosen

10 december 2013 09:12

Nu ligger nog en hel del av er rätt pyrt till efter Expressen och researchgrupoens avslöjande.
Om AFA och Revolutiora fronten är så våldsamma som ni påstår och kommer över dessa uppgifter får ni nog se er över axeln under långt tid.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

10 december 2013 09:20

Ja, det var ju en enorm uppslutning på den "manifestationen", bara de närmast sörjande vänstertomtarna som inte accepterar demokrati!

Det var bara pinsamt att se och lyssna!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Äkta svensk

10 december 2013 09:26

Är ni stolta över det här?
http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/politiker-detta-ar-skamtsamt-skrivet/

 
Ingen bild

fråga

10 december 2013 09:33

@Äkta svensk, vi? Är du stolt över 200 miljoner dödade människor som dina kamrater utförde?

 
Ingen bild

Äkta svensk

10 december 2013 09:40

@fråga jag vilka är mina kamrater? Jag är varken kommunist eller socialdemokrat...

Frågan kvarstår dock... Är ni stolta över era representanter som blivit påkomna med händerna i kakburken och smulor runt munnen.

 
Ingen bild

World Traveller

10 december 2013 09:40

''Äkta svensk'', är du stolt över att Sveriges ryktbarhet har gått från att svenskar är hederliga, hårt arbetande, uppfinningsrika och demokratiska till korrupta, terroriststödjande, korkade, naiva och åsiktsdiktatoriska?
Är du stolt att Sverige har fått rykte om att vara Europas 1a i gruppvåldtäkter?
Är du stolt över att våra skattepengar går till de mordlystna islamistiska rebellerna i Syrien?
Är du stolt över att våra egna gamla behandlas som avskräde samtidigt som invandrare behandlas som kungar?

 
Ingen bild

teekey

10 december 2013 09:41

Mahatma Gandi yttrade : Först ignorerar de dig
Sedan förlöjligar dig
Sedan bekämpar de dig
Sedan segrar du.

Den kloke Gandhi visste att den svenska 7-klövern och den svenska
mediakåren skulle agera huvudlöst.

 
Ingen bild

fråga

10 december 2013 09:56

@Äkta svensk, lika väl som du i din dumhet drar alla över en kam här, så hävdar jag att du är medskyldig till dina kamraters mördande av över 200 miljoner människor.

Förstår du hur dum i huvudet du är som skriver som du gör?

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 december 2013 10:01

Är det någon som har synpunkter på Stasi II
Oavsett vad några skrivit på bloggar, är det här lagligt i detta land att en organisation samkör med myndigheters register
-----------------------------------
Sändare TT
Expressen har samarbetat med Researchgruppen, ett nätverk där flera personer har koppling till den vänsterorienterade autonoma rörelsen.

Gruppen har knutit användarnamnen till mejladresser som kommentarerna har skickats i från. Adresserna har samkörts med register och myndigheter för att identifiera vilka som skrivit inläggen.

Avpixlat är en SD-vänlig sajt med starkt främlingsfientlig inriktning. Rasistiska uttryck och hatfulla inlägg är inte ovanliga.

 
Ingen bild

Medborgaren

10 december 2013 10:12

Ju mer dravel som Sverige o Svenskhatarna skriver desto mer växer SD!

Valdagen 2014 kommer gå till historien då det yngsta partiet kommer bli det näst största eller 3:e största partiet!

Svenne har vaknat från 7-klövermardrömmen och begripit att det krävs ett parti som SD för att rädda landet undan katastrof!

 
Ingen bild

World Traveller

10 december 2013 10:20

Så här skriver ''Researchgruppen'' på sin hemsida: 'Dessa 406 (Sverigedemokrater) har vi gjort persongranskningar av. Vi har kollat vilka uppgifter de lämnat på nätet och Facebook, följt deras korrespondens till myndigheter, kollat upp var de är skrivna enligt folkbokföringen, tagit fram deras åldrar och läst deras domar.'
(Det rör sig om över 6000 personer de har registrerat. Antagligen med hjälp av AFA, EXPO, SÄPO och AFA).

Konstigt att ett register över kriminella zigenare orsakar ramaskri medans ett register över svenskar som oroar sig över sina barns och barnbarns framtid anses politiskt korrekt.

Denna registrering av invandringskritiker liknar närmast det som Nazisterna gjorde med judar eller Kommunisterna med oliktänkande. Är det tänkt att om det blir oroligheter så ska detta registret användas av AFA och deras islamiska allierade för att så snabbt och effektivt som möjligt mörda svenskar som kan tänkas göra motstånd? (troligen Ungvänsters våta dröm att göra något så revolutionärt) eller har polisen tillgång till registret så att dessa 6000 ska arresteras om det blir invandrarkravaller igen, så att inga svenskar ska få för sig att göra motstånd? En skrämmande utveckling i Sverige. Samhällsklimatet liknar mer och mer en diktatur.

 
Ingen bild

Thoralf A

10 december 2013 10:31

Äkta svensk, Jag och mellanslag som enligt min uppfattning är samma person skall svara på min tidigare fråga.

Tills detta sker kommer jag radera i stort sett alla kommentarer.

 
Ingen bild

Ronny

10 december 2013 10:39

Både AB och Exp. kör nu en gemensam aktion mot SD för att skrämma och ta död på all diskussion vad gäller mångkultur.Man skyr inga medel för att uppvigla och demonisera stora delar av befolkningen. Man sprider hat och våld. Jag trodde inte i min vildaste fantasi att sådan åsiktsregistrering kunde ske i ett s.k.öppet demokratiskt land. Att diktaturer gör sådant, men i Sverige!? Hallå....

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 december 2013 10:43

World Traveller är inte detta med registrering av privatpersoner åtalbart.

Därmed inte sagt att jag tycker alla kommentarer är rumsrena

 
Ingen bild

Bertil

10 december 2013 10:44

Tycker det är skrämmande hur vissa utrycker sig, räcker det inte att vara emot den förda invandringspolitiken på rent sakliga grunder? Gissningsvis rör det som en väldig frustration?

Å andra sidan sades det senaste igår att SD-väljare och politiker står varandra närmast. De sägs en hel del hårda ord runt fikaborden på arbetsplatser i vårt land och alla är inte från SD-folk. Själv upplever jag inbitna, kvinnliga sossar som värst men det kanske bara råkat vara så på just de arbetsplatserna.

Att sedan Expressen och Researchgruppen som i sin tur sponsras av Expo sysslar med åsiktsregistrering och förmodligen inte har helt lagliga register är givetvis också illa. Samhället skulle må bättre av öppenhet och möjlighet att diskutera fritt utan rädsla för hot och reprisalier, oavsett om en åsikterna ligger till vänster, höger eller mitt-i-mellan.

 
Ingen bild

Thoralf A

10 december 2013 10:46




Thoralf A

Tisdag 10 dec 10:31

Äkta svensk, Jag och mellanslag, byter hela tiden IP-nummer. Något som är ett typiskt tecken på ett "troll"

Ett beteende som jag inte uppmuntrar, utan tvärtom tar starkt avstånd ifrån. Att inte kunna stå för sina kommentarer är ett ynkligt beteende.

 
Ingen bild

Farbror Sven

10 december 2013 10:53

" Äkta svensk " ? Menar du att vi ska ha så stor invandring att vi till slut får fara illa själva ? Är du dum eller är du född sån ? Fjosse !

 
Ingen bild

Thoralf A

10 december 2013 11:07

En person som byter IP-nummer var femte minut har inte för avsikt att vara seriös!

Jag har alltid släppt fram seriösa debattörer på min blogg även de som kritiserat. Nu är det dock inte seriöst!

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 11:16

@ Farbror Sven

"Menar du att vi ska ha så stor invandring att vi till slut får fara illa själva?

Jag anser att vi redan nått den gränsen för vissa ekonomiskt svaga pursvenska grupper.

Fjosse är ett alltför snällt ord. En grannfru använder uttrycket sumpråttor bl.a om alla internettroll vilket jag tycker passar bättre då man genom sina politiska åsikter, och hur framtiden då kan komma att bli, på alla sätt och vis skadar och underminerar vårt fosterland. Själv använder jag ett annat ordval, som är olämpligt att skriva här på bloggen.

 
Ingen bild

Ronny

10 december 2013 11:24

Och som av en händelse kör svensk media nu ett drev mot Avpixlat och Sd, samtidigt som boken "Invandring och Mörkläggning", fått stor publicitet. Uppenbart vilken vidrig media som finns i detta land.......

 
Ingen bild

Lärare

10 december 2013 11:24

Man kan undra ifall media nu startar samma "intensiva dammsugning" av alla andra partier också, vad de har skrivit eller sagt vid ngt tillfälle?

De skulle säkert få ngt napp där också!

Men som vanligt är man rädd för att SD ökar ännu mer.
Vi får väl se vad svenska folket anser om "drevet" mot ett enda parti!

Det lär vi inte få se, det är bara SD som ska granskas!


 
Ingen bild

Lärare

10 december 2013 11:28

Sista meningen ska stå efter första stycket så klart !
"Det lär vi inte..."

 
Ingen bild

AWSvensson

10 december 2013 11:43

Skulle man som en slisken angivare publicera allt man genom åren hört i förtroliga samtal med folk i från alla partier,ja då förtjänar man inget annat än förakt. Självklart så kan man i vissa lägen uttrycka sig lite över gränsen ,något vi bl.a ser prov på här dagligen från vänsterhåll, men det ska ses i dess sammanhang och inte lösryckt .

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 11:45

Expressen "skryter" i dag med att man har nu tillgång till ett register med cirka 6000 Sd-sympatisörer. Detta har man lyckats genom (en troligtvis fullständigt lagvidrig) samkörning av såväl privata som myndighetsregister samt en hackning av Disqus.

Det är inte bara välfärden i landet som sjunker som en sten. Genom massmedias försorg är det lika illa ställt med den moraliska utvecklingen, konsekvenstänkande och allt annat som experimentet med den s.k mångkulturen håller på att "slå sönder".

Detta kommer med stor sannolikhet att gå illa och t.o.m mycket illa om inte alla goda krafter ”kommer ut ur garderoben” och börjar samarbeta för att stoppa det pågående vansinnet.

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 december 2013 11:51

Jag tycker dagens avslöjande i Expressen i dag är mycket bra.


Tänk om det kommit 2 veckor före valet istället.
Nu gäller det att samla leden och inte utesluta någon, för då vinner "Stasi" i alla fall.

Men fortsätt vara kritiska till allt som är fel, men tänk kanske lite på vilka ord ni använder

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 december 2013 12:29

Tja, vad kommer att ske nu efter snokandet efter Sverigedemokrater som uttryckt sina innersta åsikter?

Att partiet säkerligen ökar som efter "järnrörsincidenten".
Att nästa års valrörelser blir två smutsiga tillställninar.
Att "nätkriget" fortsätter.
Att sund debatt till slut inte går att genomföra.

Nu gäller:
Alkolås på datorn.
Lite mer diplomatisk ton i kommentarerna.
Ta det lugnt när troll provocerar.

Tanken bakom detta snokande och uthängande är säkert att slå mot rekryteringen av nya krafter som behövs till de stolar som SD kommer att vinna i höstens tre val.

Snart kommer säkert ljudfiler, filmklipp och bilder från 68-vänstern att fylla Sverigevänliga bloggar.
Vad skrev de på sina plakat, vad skrev de i sina tidningar, vad sade de? Var de några milda änglar då..? Knappast...
Att detta skett pga. SD,s stora väljarstöd - självklart...


 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 12:41

Förlåt!, störde jag er i ert limsniffande, idioter! ;)

 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 12:44

Stasi-thoralf raderar allt som inte är vulgärt, rasistiskt eller raljerande över vänster och resten av det svenska folket.
Ni är 750 000
Vi är 8 miljoner!

 
Ingen bild

Ronny

10 december 2013 12:49

En av dessa SD "avslöjare" och indirekta medarbetare i Expressen är Martin Fredriksson: Vänsterradikal AFA aktivist. Flera gånger dömd för misshandel med bl.a expanderbatong. Driver och ingår i medianätverket Researchgruppen, med starka band till Expo och Piscatus. Misstänkt för myndighetsintrång och stöld av 10000 tals skyddade uppgifter. Dödshotat och angrep mot en resenär,berusad och våldsam. Brott mot knivlagen. Dömd för att sprutat tårgas i ansiktet på flygbladsutdelare och slagit honom i huvudet med ett JÄRNRÖR. Misshandel 2003:Linköpings tingsrätt 2001: för olaga innehav av farligt föremål på allmän plats. 2002:Linköpings Tingsrätt Mordbrand, och olovlig teleavlyssning av polisen. Polisen hittade i hans hårddisk medlemmar i AFA och instruktioner om tillverkning av molotovcocktails.

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 12:51

Boken Invandring och Mörkläggning av Karl-Olov Arnstberg, som gjort att PK-sumpråttorna fullständigt gått i spinn, finns till utlåning på Kalmar Stadsbibliotek i 2 ex. Boken innehåller offentlig statistik som ”mörkermänniskorna” inom sumpråttorna inte vill skall komma till allmän kännedom, därför fyller man nu bloggen med invektiv och ad Hominem argument för att ”trolla tråden” och hindra att kunskapen om bokens existens och dess innehåll av sanningar sprids till allmänheten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 december 2013 12:58

Jag mm...
Hoppas att din sköterska snart hittar dig och tar dig till ditt rum. Sedan bör din läkare snarast se över doseringen av din medicin.
Inte bara korkade inlägg här blir följden av fel dos mediciner. Kroppsliga funktioner kan uppträda och i värsta fall ännu värre vanföreställningar.

Vi håller alla tummarna för att du inom några år kan slippa tvångsmedicinering och inlåsning och istället få flytta till ett eget boende...

 
Ingen bild

Magentan

10 december 2013 13:02

@ Sideshow bob, som undrar:
"Hur hade alla sverigevänliga reagerat om en journalist från AB och en lärare skrivit en bok om bara allt det positiva med invandring..."

Nu förstår jag inte riktigt? Varför skulle en journalist från AB behöva skriva en bok om allt positivt med invandring??? Aftonbladets och alla andra dagstidningars journalister sjunger ju massinvandringens positiva lov i stort sett dagligen i alla sina tidningar. Plus att man dessutom får höra och se samma "solskenshistorier" i flera omgångar i både radio och TV.

Däremot mörkas allt negativt om massinvandringen i våra medier. Det är just på grund av allt detta mörkande av problemen som Professor Arnstberg och journalisten Sandelin har skrivit denna bok! Boken är ett komplement till PK-mediernas ensidiga och därmed falska skildringar av Sveriges unika och vansinniga massinvandring.

Inget av allt det väsentliga som står i boken har meddelats av våra journalister i medierna. Däremot har man som ett tillägg till alla historier om massinvandringens stora välsignelse för Sverige och svenskarna, ytterligare hjärntvättat läsare, lyssnare och tittare med förvrängda SD-citat och förtalskampanjer mot SD-folk regelbundet, periodvis dagligen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 december 2013 13:05

Ronny...
Bra jobbat!!
Tro mig, kastar man sk-t på andra skvätter det tillbaka...
Eftersom SD har medvind , har motståndarna motvind. Inte bra när man kastar sk-t...

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 13:14

Pseudonymen "jag" skriver att vi är 8 miljoner. Således 8 miljoner med ungefär samma egenskaper som Martin Fredriksson med ett tydligen digert brottsregister. Det gäller att ha Sakon (älgstudsaren) inom räckhåll på kvällskvisten när det är så många som springer lösa och som vi vet vad de kan ställa till med.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 december 2013 13:19

Skånepåg...
"Lilla vovven" behöver också tränas! Hugg hårt och snabbt...
("Jag" tillhör knappast en grupp på 8 miljoner. Är de hundra är det stort..)

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 13:50

@ jag (Tisdag 10 dec 12:41)

”Förlåt!, störde jag er i ert limsniffande, idioter! ;)”

Varför i Herrans namn skall vi sänka oss till din nivå och börja sniffa lim, när det t.ex finns Grönstedts Monopol VSOP på Systemet?

 
Ingen bild

Tony

10 december 2013 13:55

@ Fredde:

Ja i ena stunden är vi lågutbildade korkskallar, sen
när det doneras pengar till partiet heter det att det
är läkare och företagsledare och andra högt uppsatta
personer som gör detta. Det börja att bli snårigt för
dom politiskt korrekta att få argumenten att gå ihop!

 
Ingen bild

Mota Olle i grind

10 december 2013 14:03

Tredje gången gillt.
Slog du huvudet illa, när du ramlade ned från stegen?
Du som hittills gjort ett klokt intryck. IQ-nedsättning kan inträffa som resultat av yttre våld mot kraniet. Så blir dock SD-toppen än mera homogen.
Vilket bittert öde för oss pursvenskar att SD är enda motparten till den kriminella 7-klövern. Vi får hoppas på att en stor valframång ger möjlighet för mera intelligent folk att våga öppet tillträda partiet. Som det nu är framstår ni som en skock halvkorkade men ambitösa amatörer berusade av den pågående egna berikningen. Nytt folk, som inte har generat ut sig i EXPRESSEN behövs liksom nya tankar.
Nu måste du radera, Thoralf!

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 14:20

@ Mota Olle i Grind

Måste tillstå att du verkligen tillför tråden välbehövlig fakta. Jo just detta, jag avser givetvis hur man formulerar ad Hominem argument utan att bidra ett dugg till trådens innehåll.

Om du avser att medicinare (har liksom fuskat inom detta område bl.a.) inte är tillräckligt intelligenta i din smak, så kan du kanske ge exempel på vilken yrkeskategori som du anser Sd skall vända sig till. F.ö är vi akademiker i hela familjen med lite olika professioner så du måste vara gravt okunnig om vilka som stödjer Sd. Lite seriös källhänvisning vore därför på sin plats.

 
Ingen bild

Tony

10 december 2013 14:21

Lite lustigt när en figur som sign Jag kallar Thoralf
för Stasi-Thoralf? Om jag inte minns fel så har Thoralf
pläderat om att Stasi Arkiven skall öppnas och redovisa
vilka högt uppsatta personer som gömt och gömmer sig där!
Virrpannan "Jag" däremot,är nog en person som är lycklig
över att dom hålls stängda för insyn, för det hade nog
slagit hårt bland hans kompisar inom VP S och säkert en
hel del andra inom sjuklövern om det redovisas vilka som
fegt gömmer sig där!

 
Ingen bild

Tony

10 december 2013 14:38

Någon mer än jag som tror att Aftonlögnens och Expressens
drapor idag har med Sd s fina opinionssiffror sista tiden
att göra ? Idag gör dom stort nummer av att någon från SD
sagt sig önska livet av flyktingar, för två dagar sedan
var dessa båda Blaskor Euforiska över, och tokhyllade en
samling Rappare inne i Riksdagen för att dom sagt sig vilja döda Jimmy Åkesson! Finns det verkligen en enda människa som tar
dessa fjanttidningar på allvar??

 
Ingen bild

Skånepåg

10 december 2013 14:54

@ Tony

Det som jag reagerar mest på, är att det finns så många (förutom massmedia) som totalt saknar konsekvenstänkande beträffande varthän det barkar. Detta gör mig på gränsen till förtvivlad och jag förstår inte hur man kan låta bli att ha minsta lilla ansvarskänsla och "en gnutta framförhållning" för vad som sker i ens fosterland?

 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 16:49

@tony

Du är ju så sanlöst befriad från allt vad intellegens heter.
Jag citerar bara er riksdagman Ekroth. Det var han som myntade uttalandet :)
Men det är ju bra att du tar avstånd från ett sådant språkbruk bland våra politiker.
Du får gärna säga åt julgrisen thoralf att börja tänka på vad han säger.
SD har faktiskt en kommunikationsplan hur man upoför sig i sociala medier.
Inte ens den kan de följa.
Läs annars på Svd opinion hur SD kommer misslyckas i sin största fråga, oavsett vad som händer!

 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 16:54

@pågens brld

Allt, precis allt av vikt och lite substans i raderas sedan blir vi blockande.
Men julegrisen thoralf spar på sådana här kommentarer där han tror att ha kan påvisa vilka hemska typer vi är.
Tyvärr alf så finns skärmdumpar på allt ;)
Så så länge vi som inte tycker som er raljerar så får våra kommentarer stå kvar.
Stadi tystade också meningsmotståndare, men gestapo-alf kanske borde vara mer lämpligt i det här fallet.
Ber om ursäkt, ska använda mig av rätt terminologi i fortsättningen.

 
Ingen bild

World Traveller

10 december 2013 17:23

''Jag'', tillhör du kanske AFA/EXPO eller möjligen Aschbergs hantlangare? En sak ska du veta och det är om ni börjar använda er av våld så kommer ni att ångra er. Men i ert cannabisrus så tänker väl ni aldrig på konsekvenser.

 
Ingen bild

PLC-programmerare

10 december 2013 17:30

Började nyss på ett nytt företag med 19 anställda, och redan efter en vecka hör man det underliggande snacket om invandring och Sveriges totala förfall på fikarasterna. Tack vare asylparasiterna som vällt in. Som vanligt är det ingen som rakt ut säger en enda rak åsikt utan man talar i cirklar men budskapet och åsikterna är glasklara. Så tack vare dessa Champagnekommunisters reaktion på fakta och andra människors åsikter i samband med den här annonsen i DN så beställde jag 18 ex av boken som jag ska ge i julklapp till alla anställda. Jag tycker det är en bra motreaktion mot vänstergrisarnas uppförande...istället för att ens försöka debattera mot deras äckliga DDR-mentaliteter så ser jag till att 18 personer till med respektive får läsa om verkligheten i Sverige. Förhoppningsvis röstar dom med hjärna i nästa val.

 
Ingen bild

Farbror Sven

10 december 2013 17:40

"Skånepåg" , jag ser i vår lilla centralort Högsby på förmiddagarna ,man kan tro att man hamnat i Bagdad ! Ruskigt är ordet !

 
Ingen bild

Farbror Sven

10 december 2013 17:45

Var idag och inhandlade en gran avsedd till att ha ute , på min fråga vad kostar den ? 250 :- men bara för att du tillhör samma parti SD som jag så får du den för 230:- ! Kul, SD 2014 !

 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 17:53

@farbror sven

Du kanske kan prata med ngn av dem?

@world

Tillhör ingen.
Varför skulle jag ta till våld?
Har aldrig använt våld förutom låtsas våld i lumpen.

 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 17:59

@plc
Du ska nog hålla dig till att programmera.
Idag släppte expressen sitt avslöjande. De är liberala.
Regeringen är ett hopkok av kapitalister, nyliberaler och liberaler.
Tv4 är borgerlig likt dn och svd.
Enbart aftonbladet är socialistisk.
Så det här med att vi alla tillhör vänstern måste ju vara århundradets mest infantila uttalande.
Men det klart, är man klädd i brunt eller svart så är man ju långt ifrån att vara blå, röd eller grön.

 
Ingen bild

Putte

10 december 2013 18:14

Undrar vad datainspektionen tycker om Researchgruppens arbete. Vad jag vet krävs det enligt PUL tillstånd för personregister. Där ska man motivera vad man ska ha registret till och man får knappast ett sådant tillstånd när registret är tänkt att användas för politisk förföljelse. Att sedan samköra diverse olika register är nog knappast heller inom lagens råmärken. Vänsterfolket har väl lärt sig metodiken av polarna i STASI.

 
Ingen bild

Morningstar

10 december 2013 18:15

Jag anser att det hade varit mer intressant att gräva i hur fasiken David Baas, Expressen och Expo har kommit över e-mejl och IP-adresser. Detta är inte laglig verksamhet och det borde dom också få sota för.

 
Ingen bild

Jag

10 december 2013 18:40

Ingen av er visar prov på tillstymelse av avståndstagande :)
"Vi är inte rasister", men när era folkvald yttrycker sig grov rasistiskt och tom påstår att nazismen inte hade fel.tar ni avstånd från det?
Men ni anklagar grävande journalister och felaktigt expo.
"Men vi är inte rasister"

 
Ingen bild

World Traveller

10 december 2013 18:46

Det står i Expressen nu att Mikael Rahm, ordförande för SD i Östhammar nu får sparken för att ha sagt att han anser att 'islam är ingen religion utan en sjuk sekt'.
Vad i h-e håller SD på med? Ska ni riva ner hela partiet nu för att media grävt fram några kommentarer som kritiserar islam och massinvandring?

 
Ingen bild

Tony

10 december 2013 19:03

@ Jag: När jag läser ditt svammel undrar jag har du
överhuvudtaget gått ut någon klass i skolan efter
första klass? Dina kommentarer är så sanslöst barnsliga
så man häpnar! Den ende som kan konkurera med dig i
barnslighet är väl sign Mellanslag fast det är kanske
samma person? Att slänga invektiv över folk inger inte
respekt, dessutom tycks du sakna vanligt normalt hyfs,
fast det gör ju alla i AFA och Expo.

 
Ingen bild

Putte

10 december 2013 19:05

@ Jag,

Grävande journalister??? Med största sannolikhet har den "grävande" Researchgruppen gjort sig skyldiga till ett brott, när de har registrerat personuppgifter och samkört diverse register. Tar du avstånd ifrån deras metoder? Med största sannolikhet inte. För er vänstermuppar gäller ju inga lagar, vad jag kan förstå.

 
Ingen bild

HSL

10 december 2013 20:26

Det är lite kul att se att boken finns tillgänglig på nästan samtliga av landets universitetsbibliotek och den är utlånad nästan överallt.

Antingen är det så att studenter och/eller personal inte är så röda som vissa verkar tro eller är det någon som med gråten i halsen förbrillt försöker att hitta något fel på boken som de kan klaga på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards