thoralf

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

BAROMETERN MÖRKAR IGEN

Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2013 10:00

Ett antal webbsidor har hackats i Kalmar regionen de senaste dagarna. Bland annat Söderåkra församling och Kalmar lexicon. Den som har försökt gå in på sidorna har möts av följande meddelande idag.


 


Barometern skriver om detta men som vanligt utelämnar man vissa fakta. Gå in och läs artikeln.


Den politiska korrektheten och rädslan för allt som kan kopplas till islam och muslimer är bedövande, oavsett om det i verkligheten är så. Det kan ju även vara ett sätt att luras från hackaren.


Det räcker med att det i den text man möts av står ”muslim hackers” så blir ansvariga på Barometern "kissnödiga". När skall Barometerns journalister börja producera sanningen? Egentligen är det en liten skitsak som tidningen mörkar men varför inte skriva hela sanningen.

Jag begriper mig inte på hur Barometern arbetar och vilka riktlinjer som finns för de anställda. Jag tycker det är minst sagt märkligt att alla anställda finner sig i dessa riktlinjer.


Den länk som lämnats i meddelande går till en facebooksida ”Raed Yak”. Jag förutsätter att Barometerns journalister har kollat denna länk. Här kommer ett smakprov.


 


Det är minst sagt pinsamt att se vilken beröringsångest som råder när det gäller islam på Barometern. Man gör allt man kan för att dölja alla spår som kan kopplas till islam. Varför?


Barometerns journalister, redaktörer och ansvarig utgivare borde bege sig till Stagneliusskolan och studera den text som finns ovanför ingången till skolbyggnaden. Det borde de göra varje dag tills de känner och upplever sig själva som fria.


 

Det är väldigt skönt att känna sig fri ;-)


 
 
Ingen bild

biran

13 augusti 2013 10:36

Svenska media gör mig bara spyfärdig. De har inte ens vett att kämmas dessa dårar som tror att dom är journalister. De är så långt ifrån detta yrke som det någonsin går att komma.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 10:37

Svensk media skulle behöva en nutuda Torgny Segerstedt. Han stora motstånd mot Nazismen under Andra Världskriget är legendariskt.
Men den nutida hänsynslösa ideoligin Islam, hukar alla skribenter för.
De få modiga som skriver i alternativa Sverigevänliga medier, kallas för "rasister", "främlingsfientliga", förföljs, hotas och sablas ned på gemmelmedias kultursidor.

Läg gärna på om denne Torgny Segerstedt! En ytterst modig och rakryggad man!

 
Ingen bild

Lotta

13 augusti 2013 10:44

Rätt typiskt för Barometern är att de inte vågar ha något kommentarsfält öppet.

 
Ingen bild

Pågens

13 augusti 2013 10:45

@ Hulda mk1

Sök på Kurt Lundgren på Google så kommer du till hans blogg. Tyvärr gick han bort alldeles för tidigt, men senast jag kollade så var bloggen kvar. Sveriges sista riktiga journalist och jobbade på Ölandsbladet. Han tvekade inte att hålla sig till fakta och var det första jag läste på moronkvisten.

 
Ingen bild

Pågens

13 augusti 2013 10:49

@ Hulda mk1

Tillägg tisdag 13 aug 10:45:

http://kurtlundgren.webblogg.se/

 
Ingen bild

Hacke

13 augusti 2013 10:49

Jag tror att vi har levt så länge i den politiska korrektheten i detta land att det inte längre behövs några riktlinjer eller uppförandekodex för maktens handgångna, journalisterna i detta fall. Efter decennier av hjärntvätt från 68-genrationen så sitter det i ryggmärgen hos de breda lagren inom etablissemanget och då inte minst på vår idag mest föraktade yrkeskår, journalisterna, hur man reflexmässigt agerar utan manual ovanifrån. I en demokratur som den svenska modellen behövs ingen diktator, den rollen sköter de självutnämnda etablissemanget så bra på egen hand.

 
Ingen bild

Olof

13 augusti 2013 10:49

"Sanningen skall göra eder fria"
Gäller det också Dispatch International?
Det hävdas att DI nu har gått från rena
propagandaspridandet till att sprida
ren och skär lögn. Medgives att den
ifrågakommande "historien" gör ett mkt
suspekt intryck.
http://nydahlsoccident.blogspot.se/2013/08/dispatch-gar-fran-propaganda-till-ren.html

 
Ingen bild

Lotta

13 augusti 2013 10:51

Söker man på FNFHM hittar man två korta videosnuttar om att "hjältarna" kommer från Tunisien. Det finns även en sida som verkar vara något slags skrytarkiv över hackade sidor. Men den sidan tycks hackad eller utsatt för någon annan attack.

 
Ingen bild

Pågens

13 augusti 2013 10:55

@ Olof

"Det hävdas att DI nu har gått från rena
propagandaspridandet till att sprida
ren och skär lögn."

Vem hävdar detta. Källmateriel tack?

 
Stefan K

Stefan K

13 augusti 2013 10:59

Barometerns redaktion är rädd.
Rädd för att drabbas av rasiststämpeln, islamofobianklagelser eller så är man bara rädd för att hela sanningen ska komma ut.

Något trycker dagens svenska journalister som agerar på ett helt annat sätt än kollegor från andra länder. Frågan är vad eller vem som trycker?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Facebooksidan ovan

13 augusti 2013 11:26

Gunnar Magnusson : I´d appreciate if you no more hacked our site, kalmarlexikon.se, because we are noncommercial, nonconfessional and working in a NGO. Please!
lördag kl. 07:33..

Raed Yak Gunnar Magnusson : Ok. You got it dude. ^_^ (it's peace lol)
söndag kl. 21:02..
----------------------
Google anser arabiskan betyder:

Förlåt mig kommer detta bash förklara behovet, O Nhdhaoui och endast O till smädade, Rani Manjawpkh i Alcolmntarat en Khater Jag berättade med Yasser innan du, och samma historia Dima Taataaud, var Hait förstå och du inte förstår.
Och Tu Nkhalilkm utrymme bash Tbdau del;

Tack och lov efter besvär i mer än 4 timmar förlamande höjdes på en israelisk server och extrahera Alkonfiqat.
Imorgon vårt krig Hahaha

Kontrollen av den danska butiken webbplatsen

 
Ingen bild

Jenny

13 augusti 2013 12:51

@Hulda mk1 "
Svensk media skulle behöva en nutuda Torgny Segerstedt. Han stora motstånd mot Nazismen under Andra Världskriget är legendariskt."

Vi har ju Thoralf ;-)

 
Svensson

Svensson

13 augusti 2013 12:53

Dom skräms till tystnad,vilket inte imponerar på deras läsare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

13 augusti 2013 13:01

Mörkningen och särbehandlingen av invandrare får bittra koncekvenser:

SANNINGEN OM DETROIT
Vad som hänt i staden Detroit i USA kommer vi mest troligt att få se hända i Svenska städer -Om si sådär 16år (Så många år före i urbaniseringen ligger USA jämfört med Sverige)
-Vi får lära oss att Detroits fall berodde på taskig ekonomi. Det är h e l t fel! Det berodde på något betydligt allvarligare ....och. NÅGOT VI ÄVEN GÖR I SVERIGE, FÖR FULLT JUST NU!
Detroits borgmästare skall visst har under lång tid favoriserat "utsatta svarta" på samma vis som vi nu favoriserar invandrarna o papperslösa. Så pass att de andra drog från staden helt sonika.

DET HÄR MÅSTE MAN JU PRATA OM !!! ...Och lära av.

http://dailycaller.com/2013/07/28/george-will-detroit-doesnt-have-a-fiscal-problem-but-a-cultural-collapse/


 
Ingen bild

Glada nyheter

13 augusti 2013 13:32

Dagspressen sjunker som en sten

http://www.dagensmedia.se/multimedia/bilder/article3742237.ece/BINARY/original/Ska%3Frmavbild+2013-08-13+kl.+09.08.42.png

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

13 augusti 2013 13:34

Pinsamt av Barometern att bara skriva ut delar av texten som kommer upp! Jag har själv tidigare jobbat inom webbhotellbranschen i över tolv år och det här är vanligt förekommande och orsaken är att kunden har för dålig säkerhet på sin hemsida. Det som sker är att "hackaren" bara skickar upp en ny förstasida för sajten, vilket är mycket enkelt om kunden ändrat säkerhetsinställningarna, eller webbhotellet har felaktiga säkerhetsinställningar. I övrigt är de drabbade sajterna helt oförändrade. Där jag jobbade tidigare brukade det mest vara en vajande turkisk flagga med arabisk musik plus en likartad text som i detta fall. Enkel lösning att skicka tillbaka den ursprungliga förstasidan, antingen själv eller från webbhotellets backup plus att radera de filer som skickats upp, för som regel skickas upp fem-sex likadana sidor med olika namn som är tillåtna som namn på startsidan, t ex index.htm, index.asp, index.html, default.htm o s v.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Bubbla

13 augusti 2013 13:39

Ska det vara så jävla svårt att skilja på de och dem? Skärp er! Det är exakt samma sak som att skilja på jag och mig, du och dig eller vi och oss.

Tycker dig inte att det är drygt att läsa när mig har bytt orden? Dig kanske inte bryr du, men mig tycker det blir störande för läsningen. Det kanske inte spelar någon roll för du, men för jag spelar det roll. Oss är många som stör sig på ni som inte kan skilja på nominativ och objekt. Kan inte er visa vi lite hänsyn?

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 14:12

Jenny...
Visst har vi Thoralf. Han gör förvisso ett utmärkt jobb, men en modern Torgny Segerstedt skriver i Aftonbladet, Expressen eller är journalist hos SR, Tv4 eller SVT.
Han/hon är med i SVT,s Debatt ofta, skriver på SVT Debatt,s sida, intervjuas när något händer i Rinkeby, Husby eller annan "berikad" förort.
MEN...
En modern Torgny Segerstedt skulle inte bara cencureras av Staten utan också av sina kollegor och chefer...
Därför behövs Thoralf, Avpixlat, Fria Tider, Exponerat och alla andra Sverigevänliga bloggar.

Eftersom Muslimska hackare tydligen varit i farten i Kalmarregionen, kan några Muslimer också stå bakom attacken mot Avpixlat? De flesta Muslimer är förvisso resultatet av kusingiften i minst sju led, men det räcker med en promille som har lite IQ och datorkunskap för att ge stora problem...

 
Ingen bild

Pelle

13 augusti 2013 14:19

Olof,

Denne Thomas Nydahl känner jag inte till men hans invänding håller inte. Axel VALDE att betala fullt pris, inget ologiskt i detta. På Apoteket hade lappen från VC ett tillfälligt personnummer, men Axel VALDE att själv betala fullt pris för den medicin han annars gått gratis.

Sedan avslöjade han bluffen genom att säga sitt namn MEN "sköterskan lyssnade inte". Axel fortsatte därför sitt test. Han ville men de lyssnade inte. Det är absolut ingenting ologiskt i detta.

Ett svagt försök att misskreditera en tidning som behövs och som har som signum att vara en nagel i ögat på de förljugna chefredaktörerna och politikerna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 14:20

Bubbla...
Ingen här är vad jag vet, utbildad journalist,så någon gång blir det lite fel.
MEN, vi är alla intresserade och bekymrade över vad Sverige är på väg att bli. Vi känner förtvivlan och vrede. Vi irriterar oss på hur journalister och politiker ljuger oss medborgare rakt i våra ansikten.
Så överse med våra brister och gläds istället över vårt engagemang!
Men framför allt, delta gärna i kampen! Alla behövs!

 
Cavatus

Cavatus

13 augusti 2013 14:24

Hulda! Vi har ju Ingrid Carlqvist som offrat hela sin ordinarie karriär för att framföra hotet mot väst från islam och hotet mot Sverige av undermåliga politiker, vilka nu även tydligen visat sig drabbats av en hjärnparasit - toxoplasmos! Gå till länken och läs.

http://www.d-intl.com/2013/08/12/det-finns-hopp-fo

 
Cavatus

Cavatus

13 augusti 2013 15:30

Sådärja! Nu finns det sju nya flygblad och två av dem knyter an till galenskapen i förra bloggposten om gratis vård till illegala. Gå till min länk!

http://www.korta.nu/flbl

 
Ingen bild

Helene

13 augusti 2013 16:19

Barometerns "journalister lider av samma mentala ohälsa som resten av etablissemanget i detta gudsförgätna land. Svårartad islamofobi. Vi har väl alla sett hur självömkande, inbillningskränkta muslimer vrålar och skriker ut sitt hat, bränner flaggor etc etc när något går dem emot. Klart att de blir skitibyx av att se detta och på inget vis vågar kritisera eller skriva i klartext om denna "lilla minoritet". Som inställsamma hundar slickar mungipor slickar sveriges makthavare istället muslimens högsta topp (ja, åtminstone är den det 5 ggr/dag) för att visa underkastelse.

 
Ingen bild

Ronny

13 augusti 2013 16:31

Nu bor jag många mil från Kalmar, där en annan lokaltidning huserar, men det jag inte får in i skallen, är att prenumerationen på Barometern inte minskar? Är det rädsla, eller ren slöhet att inta våga visa sitt missnöje. Hur är en del funtade i Kalmarregionen, då Thoralf gång på gång påvisar lögner i tidningen, när dom undanhåller fakta. Själv hade jag sagt upp pren.direkt och hänvisat till dålig journalistik.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 16:54

Cavatus...
Ja, Ingrid Carlqvist är den enda journalist som kanske kan bli dagens Torgny Segerstedt. Hon har verkligen offrat mycket och biter ifrån, speciellt på Twitter. Professor-spottloskan hanterade hon bra!
Nästa, men som har en lång väg att vandra är kanske Per Gudmunsson.

Ingrid Carlqvist med i SVT Debatt, då skulle jag släppa allt och kolla!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

13 augusti 2013 17:01

Lästips
Ethno Press: Det finns bra och dåliga kulturer
http://www.ethnopress.se/?p=911

 
Lassekolja

Lassekolja

13 augusti 2013 17:44

Betr. Torgny Segerstedt den äldre, han var visserligen tuff mot Hitler men hans dotter Ingrid Segerstedt, som gick bort härom året, var ju en av dom "värsta" flyktingkramarna, som funnits i Sverige och hatade oss Sverigedemokrater. Därför tror jag att även Torgny (Ingrids far) hade, precis som samtliga SD´s motståndare gör idag, d.v.s avsiktligt förväxlar SD med nån sorts nazism och rasism, eftersom detta passar in i den "politiska diskursen"!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Rune

13 augusti 2013 18:33

Hej Bubbla.
Din kommentar om de och dem var väldigt klargörande.
Har sparat den på min hårddisk.

Till övriga kommentatorer: Skriv på, även om det skulle bli en och annan språkgroda.

 
Ingen bild

Leon

13 augusti 2013 18:51

@ Hulda mk1
Vid en historisk jämförelse kan väl snarare Ingrid Carlqvists "jounalistiska verksamhet" liknas med Julius Streicher

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 19:09

Lassekolja...
Ja, detta är ju bara spekulationer om denne skribent. Den tid han verkade i, var ju betydligt hårdare än det vi ser idag.
Men hans mod, var beundransvärt.
Om jag inte minns fel, hade Hitler planer på att kidnappa honom, alt. planer på att omedelbart gripa honom vid en tysk invasion av Sverige.
Tyskarna klagade också genom diplomatiska kanaler över hans skriverier.
Men idag hade han kanske varit en Islamkramare eller naiv Vänster-fredsaktivist...

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 19:32

Leon...
Du har grovt fel. (Som vanligt). Den Islamkritiska frihetsrörelsen har många rakryggade kvinnor. En annan som jag beundrar är Terese Borg.
Julius Strecher fick det straff han förtjänade. Tyvärr har aldrig Kommunismen genomgått en Nunburgrättegång. Då hade många fått sin aska spridd i världens floder...

 
Ingen bild

Leon

13 augusti 2013 20:47

Jag är den förste att beklaga att kommunismens brott mot mänskligheten inte på motsvarande sätt "lagförts". Tyvärr är nog detta mer ett resultat av att kommunistiska makthavare (i e Stalin, Mao, Castro m fl) hört till "historiens segrare" och sådana har ju alltid "rätten på sin sida" enligt en känd maxim. Undantaget är väl organisatörerna av det Kambodjanska "folksjälvmordet" varav många senare kom att få sina rättmätiga straff. Men så hörde de också till "historiens förlorare".

Islamkritik är högst befogad då denna mångformiga religion har, liksom de flesta religioner/politiska rörelser har ett innehåll som inte erkänner individens fri- och rättigheter. Men när kritiken övergår i att utgöra "antiislamitism" (i e antisemitismens elaka "lillasyster) då sätter jag "klackarna i backen". När "sexualiserade våldtäktsmyter" och fantasifylld "konspiratorisk fiktion" sprids i olika media såsom varande sanningar är det inte fråga om "modig frihetsrörelse"...utan något mycket mycket värre.

Därför finner jag det högst relevant att starkt kritisera det propagandistiska innehållet i DI m fl "fria medier". Och finner också stora och skrämmande likheter mellan det som framförs i dessa och vad som en gång var det dominerande innehållet i "Der Stürmer" .

Leon d'O....

konservativ medelålders herre med katt, antikommunist, antifascist, antirasist som tror på det individuella ansvaret och som motsätter mig generaliserande kategoriseringar

 
Ingen bild

Ludvig

13 augusti 2013 21:05

Som sagt, Barometern är en mycket feg tidning.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2013 21:13

Leon...
Men tyvärr inte antiislamist och säkerligen är din "antirasism" grundad på att alla utom etniska Svenskar är utsatta för denna rasism...
Vad gäller Kambodja blev allt för få dömda.
Sedan efterlyser jag "Om detta må ni berätta" om kommunismens brott mot mänskligheten. Brott som är tom. värre än Nazismens och som fortsätter än idag. Dagens skolungdomar är otroligt okunniga, vilket visar sig i Vänsterextremismen på gator, torg och på Nätet.

OCH jämför ALDRIG mer Ingrid Carlqvist,s kamp med Nazismens vidrigheter. PUNKT!

 
Ingen bild

Helene

13 augusti 2013 22:47

Proislamisten "Leon" bör nog läsa på lite innan han jämför eminenta och modiga Ingrid Carlqvist med Julius Streicher. Gör han det upptäcker han snart hur hyllad Hitler och nazismen är i muslimska kretsar.

 
Ingen bild

Leon

13 augusti 2013 23:17

@ Hulda mk1
a) Jag bör kanske uppmärksamma dig på mitt tidigare inlägg (nr 60 av kommentarerna till Thoralfs "Vänstervåldsilägg" nedan) där jag gör ett tillägg till citatet "Rasism har ingen politisk färg" lydande "och inte heller någon hudfärg". Detta bör du läsa och begrunda innan du pådyvlar mig åsikter enligt din förutfattade mening. Alltså en rasist kan bekänna sig vilken tänkbar politisk ideologi som helst och vara av vilket etniskt ursprung som helst. Allt återgår på individuella ansvaret jag nämner ovan och det "val" av förhållningssätt som individen gjort. Alltför ofta är rasism ett sätt att hävda sin egen betydelse och värde på bekostnad av andra. Eller för att komma med ännu ett citat "Rasism är den obetydliges sista utväg" (Douglas Adams - "Liftarens Guide Till Galaxen" pentalogin). Och ja, etniska svenskar utsätts också för rasism och etnisk diskriminering...vad än JK (bl a dnr 67-13-31) sagt om "hets mot folkgrupp".

b) Kanske ett förbiseende av mig att jag inte också omnämnde att jag sedan tidig ålder också är ateist. Vilket innebär att jag också är negativt om dock inte fientligt inställd till olika uttryck för religiositet i vilken form de än förekommer. Framförallt för att religionen fritar individen från det egna ansvaret och detta istället läggs på en mytisk entitet (i e Gud). Alltför många av historiska illdåd har skett under den vedervärdiga devisen "Deus vult" - "Gud vill det". Alltså i Guds/Allahs/Jahves (eller andra gudomligheters) namn.

c) Slutligen förbehåller jag mig i yttrandefrihetens namn rätten att göra vilka jämförelser jag vill. Samtidigt som jag erkänner I C;s rätt att fritt få framföra sina åsikter (vad jag än må tycka om dem).

Leon d'O...
konservativ medelålders herre med katt av judisk härkomst, antikommunist, antifascist, antirasist, ateist som tror på det individuella ansvaret och som motsätter generaliserande kategoriseringar

 
Lassekolja

Lassekolja

13 augusti 2013 23:19

@Hulda mk1, jag föreslår att Du och jag nominerar Ingrid Carlqvist och Therese Borg till mottagare av Svenska hjältars tapperhetsmedalj, om nå´n så´n existerar! Överens? Ja, jag tänkte väl det!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Leon

13 augusti 2013 23:40

@ Helene

Jag är fullt medveten om att de nazistiska tankegångarna har stor spridning inom många skikt i arabvärlden. Bland annat har de islamistiska terrorgrupperna Hamas och Hizbollah i sina "program" mer eller mindre ordagrant kopierat stycken från "Mein Kampf".
Att insinuera att jag skulle sympatisera med grupper som ideologiskt och aktivt verkar för att utplåna "mitt andra hemland" Israel (se nedan) ser jag som en grov skymf.

Leon d´O....
konservativ medelålders herre med katt av JUDISK härkomst, antikommunist, antifascist, antirasist, ateist som tror på det individuella ansvaret och som motsätter mig generaliserande kategoriseringar

 
Ingen bild

Helene

13 augusti 2013 23:59

@Leon
Men att jämföra Ingrid Carlqvist med Julius Streicher, det är ingen skymf, eller?

@Lassekolja
Att nominera Ingrid Carlqvist och Therése Borg till motagare av svenska hjältars tapperhetsmedalj stödjer jag till hundra procent.

 
Mats Carlsson

Mats Carlsson

14 augusti 2013 01:53

Muslimerna ska skyddas till varje pris och kan inte prata för sig själva tydligen? Det är den största formen av rasism när de "goda" och "toleranta" ser dem som offer som inte kan försvara sig. Alla betraktas så. Ändå är många av dem så högutbildade. Ta tex bara alla som sitter och kör taxi. De är ju hjärnkirurger och astrofysiker, läkare och obducenter, civilingenjörer mm allihopa. Det får ta och bli ett slut på det där larvet.

http://www.nordbornas.se

 
Ingen bild

Jonas Magnusson

16 augusti 2013 01:07

Har precis fått upp ögonen för din blogg, men kommer att besöka den ofta. Sverige behöver politiker som du. Tack för att du orkar kämpa, trots den motvind som fortfarande råder. Men vinden håller på att vända, hoppas jag och tror. I alla fall, fortsätt kämpa, för mig, dig och våra barn och barnbarn!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se