thoralf

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2013

MIGRATIONSVERKET

Av Thoralf Alfsson - 6 augusti 2013 00:02

Har fått ett dokument från en av mina läsare som visar att Migrationverket idag har 4275 anställda. Dessa genererar en lönekostnad, inklusive sociala avgifter på närmare 170 miljoner kronor/månad. Det ger en årskostnad bara för löner på drygt 2 miljarder kronor. Inte undra på att man pratar om en flyktingindustri.


Som anställd på Migrationsverket har du uppenbarligen en bra lön om man jämför med t.ex sjukvården. Medelinkomsten är ca 30000 kronor/månad på Migrationsverket.


Svensken har blivit fartblind för alla kostnaderna för invandringen!

 
 
Lassekolja

Lassekolja

6 augusti 2013 00:24

Detta och det aktuella fallet med den invandrade trebarnsmamman + mycket mer galenskaper bör lyftas fram under det dryga år, som återstår till Riksdagsvalet 2014:

Total månatlig ersättning enl. Försäkringskassan:

Etableringsersättning 6 776 kr
Etableringstillägg 3 000 kr
Barnbidrag 3 754 kr
Underhållsstöd 3 819 kr
Bostadsbidrag 4 900 kr

= 22 249 kr per månad och detta är inte skattepliktig inkomst.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lingon

6 augusti 2013 01:16

Angående de anställda på Migrationsverket:

Jag vet inte om jag räknat rätt nu (jag är tyvärr ganska dålig på matematik), men om jag har det tror jag att jag svimmar. Cirkus 107.000.000 kronor plus arbetsgivaravgifter per månad? Kan detta vara möjligt?

PS. jag räknade på en medelinkomst på 25.000 per månad. Det kanske låter lågt men jag har betydligt lägre lön själv (av den enkla anledningen att jag bor i glesbygd och vi förtjänar inte bättre lön enligt de som bestämmer då vi har ju "ren luft" här uppe) så jag har försökt att justera. DS.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 02:48


....Precis Thoralf!
"Flyktingindustrin" har alltså ett ohälsosamt egenintresse!
Amerikanska försvaret är i ett liknande läge.

Det är lite farligt speciellt som det rör sig om skattepengar, Det blir lätt "subjektivt" -Man tappar lätt fotfästet när man inte direkt ser effekterna av slöseri. -Det blir vidlyftigt och en koncensus byggs upp inom organisationen om att man behövs och måste utöka. (En del som jobbar i Migrationsbranchen fårstår inte att det är skattepengar) -Hon som jag känner trodde pengarna gavs till Sverge av FN !! När jag hade synpunkter på skattebetalarnas belastning ..Ja, man tar sig för pannan, Jag blev tvungen att sätta mig ned en stund!

SVERIGEDEMOKRATERNA bör framöver föreslå att alla migranter får betala för att komma in i Sverige -Ge dem ett lån, som någon föreslog. -En skuldsedel om 1.4Mil -Anpassar de sig till 100% så skrivs skulden av efter 10-15år
DETTA SKULLE STOPPA S A M T L I G A SKOJARE
DETTA SKULLE HJÄLPA ALLA SERIÖSA MIGRANTER!
DETTA SKULLE HJÄLPA SVENSKARNAS EKONOMI SÅVÄL SOM DERAS EGEN.
DETTA SKULLE E L I M I N E R A RASISM H E L T eftersom Svenskarna då skulle VETA att de bär sina egna kostnader och på ett seriöst och allvarligt menat sätt gillar och vill assimileras m e d våran kultur!!!

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 03:00

......Ett fötydligande:

Invandrarna får alltså BETALA 1.4 Milj för att få tillträde till Sverige -Lån till detta erbjuds. -De får alltså inga pengar i handen utan när de ges tllträde så får de ett skuldebrev!

Det skall vara hyggligt tyffa krav för att få komma i fråga!

Villkoret för att få lånet avskrivet efter 10-15år skall vara att de är så pass assimilerade att de tycker det är ok att ex gifta sig med en svensk kristen (Båda könen)
De skall vidare kunna visa god vandel, d.v.s vara fläckfria beträffande brott och anses som pålitlig.
De skall vara självförsörjande, skattebetalande sedan viss tid samt anses vara en tillgång för landet för 100% avskrivning.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 03:12

Jämförelsen med STUDENTEN är speciellt intressant.

EN STUDENT vill även han ha ett bättre liv. Invandraren lika så -Oavsett om han flyr från krig eller ett allmänt hopplöst fattigt land. Så är det fortfarande intressant att få överleva, att få byta Afganistans bakgata mot en ren och välfungerande tillvaro -Där infrastruktur för ett gott liv finns -Möjligheter till studier som ger ett rikt liv. Ett liv i fred.
*Folk köper ju gladeligen hus, även som ensamstående för den summan så varför inte ETT GOTT LIV?
-Och är man s e r i ö s så kostar det ju inget heller!

Det här är ju lysande!!!

FÖRBERED EN MOTION THORALF

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 03:52.....Ett sätt att hålla sig med jobb!

http://www.vk.se/946247/korkort-kan-locka-invandrare-till-jobb


Ovan visar hur man använder invandrare som bulvaner/alibi för att hålla sig med jobb, att starta otaliga skattefinansierade "projekt". -DETTA MÅSTE FÅ ETT STOPP!!!
(Dessutom är ovanstående lika "Begåvat" som om jag o Thoralf skulle få för oss att i framtiden k o m m e r det nog att uppstå ett stort behov av spinettmusik och därav hävda att det kan hjälpa många i inlandet varpå vi lyckas prata oss till många miljoner i skattepengar OCH I FÖREBYGGANDE SYFTE köper vi in 35st långtradare med konsertutrustning, engagerar scenbyggare, ljustekniker osv. -Vi håller oss garanterat med jobb under tiden -Också kan vi inte ens SPELA!!!

.....Alltså den här cirkusen o miljardrullningen M Å S T E STOPPAS!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 augusti 2013 07:12

Sedan tillkommer allt annar såsom hyror, leasingbilar ja det finns mycket att ,räkna upp ,fordonsparken måste bla kosta skjortan, jag har sett här i Högsby Mig-verkets fordon 8-10 lyxVW bussar har stått stilla från fredag em till måndag fm , vad kostar inte det stillaståendet ? Det måste bli ett slut omutbilda de som jobbar på Mig-verket till att jobba inom vården , vi har ju nästan ingen vård idag på grund av alla neddragningar till förmån för invandringen !

 
Ingen bild

Ludvig

6 augusti 2013 07:21

Stor skandal. Hoppas det kommer fram till medelsvensson. Tack Lassekolja för uträkningen. Min fru får ut 6900:- i pension inkl. bostadstillägg,men hon är ju född i Sverige. Mycket rättvist.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2013 07:22

Bra Thoralf och andra. Fram med siffror som sedan kan användas i Almedalen, debatter i valrörelsen, på bloggar och i tryckt information i valrörelsen.
Tänk om 4275 arbetande människor omedelbart tillfördes sjuk och åldringsvård. Vilken kvalitetshöjning!

 
Svensson

Svensson

6 augusti 2013 08:02

Det är en myndighet,där dom tycks sätta vilka löner dom själva vill ha,det måste stoppas,skattepengarna ska gå till bättre saker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 augusti 2013 08:21

Före detta SJ-s rekreationsanläggning Solhöjden Berga Högsby är under uppreparation efter branden för några år sedan, undras vad det ska bli där ? Ensamkommande kanske ?

 
Ingen bild

Magentan

6 augusti 2013 08:36

I söndagens "Godmorgon Världen" fick man höra en inspelad intervju med SD-ordföranden Allan Jönsson i Bjuv (kommunen med störst andel SD-röster i Sverige). I flera av P1:s nyhetssändningar före programmet meddelades att denne Jönsson var kritisk mot SD:s ledning pga att denna fokuserar för mycket på invandringsfrågan.

I intervjun uttrycktes detta på följande sätt av Jönsson:
(Citat) "... man måste våga sätta ned foten och ta pengar från andra områden, prioritera olika områden mot varandra. Det tycker jag inte vi har varit tydliga på, utan det har hela tiden varit fokusering på den här enda stackars ynkliga frågan".

Att kalla Sveriges (och i stort sett hela EU:s) största och dyraste vansinnesprojekt någonsin (i fredstid) för en "stackars ynklig fråga" anser jag vara aningen magstarkt. Varför skulle man prioritera någon liten miljon här mot någon annan liten miljon där inom olika områden, när det samtidigt år efter år vräks ut hundratals MILJARDER på detta enorma vansinnesprojekt som multikultiinvandringen innebär? De astronomiska summor som sedan decennier oavbrutet slängs ut på detta fullständiga dårskap skulle ju kunna användas till hur många andra viktiga problem och angelägenheter som helst, inte minst inom välfärdsområden som vård, skola och omsorg.

OBS: Nu ska man ju ta alla P1:s inspelningar om SD med en MYCKET STOR nypa salt. Uppfinningsrikedomen när det gäller Klipp & Klistra i inspelade program är som bekant gränslös hos SR och SVT. ALLA sådana sändningar som berör SD går som bekant ut på att prestera något negativt och/eller att uppvigla olika SD-personer mot varandra i hopp om att så kiv och splittring inom partiet.

 
Ingen bild

Theync

6 augusti 2013 08:46

Till Lingon. Det är tråkigt att ni miggor inte tar och sätter ner foten, organiserar er och går ut i strejk eller gör något som får er känna stolthet. Tänk på hur många PUT ni ger ut bara sådär till utlänningar som kan vara, kriminella, våldtäktsmän, mördare, bedragare. ensamkommande "barn" som enligt er är 16 men oftast är 18-35år med sina familjer i bakhåll. När de får PUT så uppstår hela klanen plötsligt från de döda och vill hit till smörgåsbordet Sverige där alla kan åtnjuta bidragen.
Tänk på att dessa gifter sig vid 14år i hemlandet. Hur orkar ni, är ni såpass korkade att ni beviljar PUT till vilka bedragare som helst? Skäms på er!

Jag personligen hade aldrig klarat av att leva i en lögn även om jag skulle tjäna 50.000kr/månad när jag vet att detta kommer drabba oss alla förr eller senare. Så se till att inte inrikta dig på din lön när landet håller på att falla sönder och samman.

Mvh Stolt Svensk med invandrarbakgrund

 
Ingen bild

Medborgaren

6 augusti 2013 08:55

Enligt Riksgäldens prognos ökar Sveriges statsskuld 2014 till 1.400.000 Miljarder!
Lånebehovet för 2013 har dock reviderats till endast 163 Miljarder, tack vare försäljning av Nordeaaktier för nästan 20 Miljarder!
Staten fortsätter alltså sälja ut våra (medborgarnas) tillgångar och slösar genast bort dessa stålar i det stora svarta hålet!

Thoralf ger oss svart på vitt vart statens stålar tar vägen, vi är många som undrat, eftersom precis allt försämrats kraftigt för oss skattebetalare , jag tänker främst på vård, skolor och pensioner!
Även om det diskuteras mycket "vid kaffeborden" upplever jag som vanlig väljare att SD inte syns o hörs tillräckligt för att sprida information likt det vi läser på Thoralfs förträffliga blogg!
Vi är många som verkar i det tysta och gör vad vi kan för att informera vår omgivning om 7-klöverns vanstyre, men en massiv insats från SD vore på sin plats per omgående!

 
Ingen bild

Medborgaren

6 augusti 2013 09:02

Nollor finns det gott om i statens tjänst men........
Statsskulden kommer enligt riksgäldens prognos för 2014 vara 1.400 Miljarder inget annat!
För övrigt motsvarar detta en skuldbörda för varje medborgare med drygt 120.000 SEK.

 
Nissolf

Nissolf

6 augusti 2013 10:04

Vi är ett rikt land säger vänstern....

http://www.statsskuld.com

 
Ingen bild

Fae Hin Unge

6 augusti 2013 11:02

Såg ni förresten dokumentären LÖNESÄNKARNA på TV häromkvällen? (Den har visats 3ggr nu, Kjell-Olof Feldt mf var med)

Den visar hur Sveriges politiker MEDVETET LÅTIT SVENSKARNAS LÖNER STÅ STILL I 30 ÅR.

THORALF: Gör nu en valfil baserat på den där ni frågar Svenska folket om det är sådana här politiker dom vill ha? Som jobbar MOT dem, som gör tvärt om mot vad folk vill. Fråga dem om de är LESS på det? Berätta sedan att SVERIGEDEMOKRATERNA KOMMER JOBBA FÖR DIG!

 
Ingen bild

Åke

6 augusti 2013 11:30

Mycket intressanta uppgifter.....En lön som är mer än dubbelt så hög jämfört med min egen som egen/ensamföretagare...Det är väl därför det tjatas så förbannat om att alla ska "starta eget", så att staten kan sko alla andra i invandringens tjänst. Jag säger då bara det att:- Akta er för att starta eget, såvida ni inte är mkt, för att inte säga jäkligt hårt intresserade av det ni vill pyssla med som företagare och där inkomsten är/blir det sekundära!!!

Vi måste alla nu göra nå´t åt detta skeva samhälle, och det finns ingen annan utväg än att ansluta sig till SD och tillsammans arbeta för att få bort dessa verkställande "idioter" som förstört vårt fina arv och land!!!

 
Ingen bild

Morningstar

6 augusti 2013 11:35

Det finns inte en enda nu levande svensk som kan peka på anor till dom som flyttade hit strax efter inlandsisen smälte. Det fanns ingen som förde register för 9000 år sedan. Sålunda har vi alla här nu boende invandrarbakgrund. Så kan man hålla på att klyva hår in absurdum om man vill. Icke desto mindre har vi som har rötter här längre tillbaka än 100 år mer rätt till landet än dom som har vällt in dom senaste 30 åren.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2013 11:52

Fae Hin Unge...
Lite funderingar...
Det handlar inte bara om löner. Det handlar mest om Sveriges kostnadsläge mot andra länder. Lönehöjningar på runt 10 procent, som det var innan 90-talskrisen, gynnar ingen.
Det driver bara på en enorm inflation, som ingen vill ha. Lite inflation däremot, måste det tydligen till om ett samhälle ska fungera.
Nu när den Svenska kronan är högt värderad, kostar importen mindre och exportindustrin får mindre betalt.
Det är också i mina ögon ett stort problem när invandrare får stora summor pengar i bidrag, och som till stora delar sedan skickas till släkten där hemma.
Skulle dessa pengar istället användas här i Sverige, skulle det säkerligen minska arbetslösheten.
Men allra bäst är givetvis om de stannar i sina länder och får visst tillfälligt bistånd av oss, om det är nödvändigt.
Väljer vi sedan Svenska produkter istället för importerade, räddar vi många från arbetslöshet...

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2013 11:57

Morningstar...
Här är det minst 300 år. Utan att behöva bedriva avancerad släktforskning. Då ramlar det säkert iväg mycket mer...
Nu anses man av PK-folket vara Svensk när man ställer ned (den vägglössfria?) resväskan på Svensk mark...

 
Ingen bild

Lundabo58

6 augusti 2013 12:28

Dom där 4275 tjänsterna hade definitivt gjort mer nytta som polistjänster, med tanke på att vi endast har ca 18 000 på 9 miljoner inv (New york har 38 000 på 8,5 milj inv).

Då hade vi kanske kunnat få bukt med våldtäktsvågen. Sverige har 63 per 100 000 inv (New York 13 per 100 000 inv)

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 12:50

@Hulda Mk1

Du skriver -Och har tyvärr helt fel här:

"Det handlar inte bara om löner. Det handlar mest om Sveriges kostnadsläge mot andra länder. Lönehöjningar på runt 10 procent, som det var innan 90-talskrisen, gynnar ingen."

.....Men!! Lönerna har ju stått stilla de senaste 27 åren!!
Det var ju då för att vara bussig med industrin som man medvetet bestämde sig för att hålla nere lönerna, Kryxet är ju bara att den där bussigheten har hållit i sig sedan dess och gör att storbolagen simmar i vinster sedan 18 år tillbaka!
.......Hur mycket handlar det om? ....Om jag säger så här: Vi skulle ha haft "Norska löner" idag -Minst!
..Varenda löntagare i Sverige GÅR BACK CA 8.000:- per månad!!!! (Slå ut det på 18år, SÅ mycket har varje Svensk fått "bjuda" den stackars industrin på -Det är många nya bilar e.t.c)
Och DET är lite skillnad mot Reinfelds 500 spänn mer i plånboken det!

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 12:56

Tvivlar ni? ...TA och titta på dokumentären LÖNESÄNKARNA på SVT-Play Högdjur inom ekonomi erkänner att de haft fel! B.l.a Kjell-Olof Feldt mf proffessorer o.s.v


 
Ingen bild

Fale Hin Unge

6 augusti 2013 13:05

Kostnadsläget i Sverige (För storföretag) är l ö j l i g t lågt idag, -I klass med Rumänien, faktiskt! Medan vi har världens förnämsta råvaror, rykte och kompetens. (Vårt land har stått för en STOR del av den moderna världens uppfinningar! -Det kan man sannerligen inte säga om många länder här i världen!)

Vi skulle t.o.m kunna ha ett högt kostnadsläge -De skulle ÄNDÅ köa för att få vara här!!! (Även om industrin säger annorlunda)

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

6 augusti 2013 13:25

Totalt utan sans och vett med såna absurda kostnader!

@Thoralf
Jag lånade en av dina tidigare bilder till ett inlägg och hoppas det OK? Har för mig jag frågat förut om en annan bild och att du skrev det var OK?

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Thoralf A

6 augusti 2013 14:02

Karlskronabloggen

Tack för de värmande orden på din blogg!

 
Ingen bild

Lärare

6 augusti 2013 14:27

Kan bidra med följande;
En lärare som fick anställning vid migrationsverket, höjde sin lön med 10 000 kr i månaden. Är säkert inte ensam om den lönen, tippar på att som erfaren lärare hade han en lön på ca 30 - 35 000 i månaden.
"Ur led är tiden"!

Det känns som om SD ligger i startgroparna för en massiv upplysningskampanj runt om i landet. Nu finns det så mycket som behöver ut till allmänhetens kännedom. Ett år kvar till valet, nu eller aldrig!

Hoppas att semestern är slut för "SD-topparna"!
Nu jäklar ger vi järnet!
 
Ingen bild

Lärare

6 augusti 2013 14:47

Karlskronabloggen!

Nu har jag även upptäckt din blogg, "den går inte av för hackor" den heller!

Ja, Thoralf är helt "outstanding" som riksdagsman för SD! Tänk om samtliga riksdagsledamöter hade samma arbetskapacitet. Han tar tydligen aldrig semester.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2013 15:03

Lärare...
Som alla andra människor behöver också Thoralf lite ledigt ibland. Han behöver nog också samla kraft. Så jag hoppas att han tar sig tid till vila från politik ibland.
Familj, släkt, vänner, resor, en god bok, en film, en naturutflykt, osv. måste också få ta tid.
Så Thoralf, samla kraft inför nästa år... Då är det ALLVAR!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2013 15:17

Fasle Hin Unge...
Mina ekonomiska kunskaper har jag fått i LHS (Livets Hårda Skola), så de är inte perfekta.
Men även vi måste rätta oss efter verkligheten.

Dock behöver tydligen inte de anställda i invandringsindustrin det. De och inte bara deras "kunder" verkar vara det nya Frälset i Sverige...

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2013 15:50

Vänsterextremism...
Ibland finns ljusglimrtar i det politiskt korrekta mörkret i media.

Sveriges Radio P4 Sörmland skriver idag om Revulationära Fronten som attackerar politiska motståndare.
"I kontrast till mediauppgifter om ett krig mellan vänster och högerextremister tyder allt på att våldet nästan uteslutande kommer från en handfull vänsterextremister, flertalet grupperade i Eskilstuna."
"- Vi har aktivt sökt upp och och helt enkelt attackerat personer som vi anser har en militant facistisk organisering, vilket är ett hot mot oss och även mot arbetarklassen och arbetarrörelsen på sikt, fysiskt." Någon "Rolf" intervjuas.

En mycket läsvärd nyhetsartikel med ett ljudklipp som borde läsas/avlyssnas av alla "Antirasister", journalister och givetvis EXPO.

Troligen är det en ung vikarie som inte lärt sig att filtrera nyhetsmaterialer genom PK-filtret som skrivit artikeln. Alt. någon journalist som ska sluta i yrket och kan kosta på sig att vara sanningsenlig.

Hur som helst är jag förvånad och givetvis förfärad över vänstervåldet...

 
Stefan K

Stefan K

6 augusti 2013 16:12

De anställda tjänar stora summor och ute i landet drar storkapitalister, entreprenörer och privatpersoner tiotals miljoner på sina asylboenden.
Tacka tusan för att det inte finns pengar till andra jobbskapande projekt och välfärden.
Janne Josefsson. VAR ÄR DU?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Dr Mortuis

6 augusti 2013 16:44

Lås in kärringar och gubbar i en skrubb
och låt dem snabbt ruttna ihjäl.
Det blir billigare så.
Eller hur, Fredde?

Kontakta
www.aleris.se 08-690 55 00 08-690 55 00
Katrinebergsbacken 35
117 61 Stockholm
Sjukvård
Äldreomsorg
Psykisk hälsa
--------------------------------------------------------------------
Aleris är ett av Nordens ledande privata vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har drygt 7000 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom tre områden - sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa.
--------------------------------------------------------------------

 
Ingen bild

Kalle

6 augusti 2013 17:26

Vårby plaza är ett multikulti äldreboende för invandrare. Så går det när invandrare tar över äldrevården. Ytterligare ett fall fick föras till sjukhus på grund av att fötterna ruttnat bort av vanvård. Huddinge
kommun svarar i princip endast med goddag yxskaft. Bryr sig inte det är ingen Huddingebo som drabbat men att det ligger i Huddinge kommun bryr man sig inte. Man tvår sin skyldiga händer så gott det går.

Aleris de skyldiga till vanvården döljer sig bakom att vi kan inte uttala oss om ett specifict ärende.

Vanvården står och stampar mellan olika stolar och slingrar sig ut ur allt ansvar.

Så går det när invandrare tar över vår äldrevård. De som skulle rädda hela vår svenska äldrevård. Nu ser vi resultatet. Inte är det bra!!!

Det är din och min framtid i vanvård!!!

 
Ingen bild

OT

6 augusti 2013 18:20

Stå upp! Nu sjunger vi alla Psalm 248

"Tryggare kan ingen vara,
Än Reinfeldts lilla skara,
DDR och migrationen göms undan i himlafästet,
kommunister har infiltrerat nästet.

Reinfeldt sina trogna vårdar,
Uti Täbys helga gårdar,
Över dem Han sig förbarmar,
Bär dem uppå fadersarmar

Vad Han tar och vad Han giver,
Samme quisling Han förbliver,
Och Hans mål är blott det ena,
Moderaternas undergång allena": Tryggare kan ingen vara: http://www.youtube.com/watch?v=8A98i0ihExc

 
Ingen bild

OT

6 augusti 2013 18:31

Apropå alla skattepengar detta kostar. Kanske han vinner valet 2014 igen?

Som en härlig gudomskälla (pärleporten)

"Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Reinfeldts hjärta bor.

Han har öppnat skattekistan
så att jag kan bliva rik.
Genom skattepengar har han frälst mig
och bevarat mig som sin...

Han har öppnat pärleporten...": http://www.youtube.com/watch?v=lY0hDGissJ4

 
Ingen bild

OT

6 augusti 2013 18:32

Sencur varar ej länge.

Han har öppnat pärleporten: https://www.youtube.com/watch?v=1xkMlEvhiNc

 
Ingen bild

OT

6 augusti 2013 18:54

@Karlskronabloggen: "En exemplarisk riksdagsman och fantastiskt god representant för sina väljare!"

Helt rätt! Hoppas att en dag får möjlighet att tacka Thoralf ordentligt för hans insatser.

 
Ingen bild

OT

6 augusti 2013 19:22

"Follow the mmoney"

Moderaternas broar bränns, vem tjänar på det?

"Där ute, där floden bryter
där svetten och arbetet sker,
Orterna där vraken bor och diesel ångorna
förpestar miljön i minusgrader

Tiden har kommit
Att säga rätt är rätt
Betala din hyra
Betala din del

Tiden har kommit
Fakta är fakta
Det tillhör dem
Låt oss ge makten tillbaka

Moderaterna i kör:
Hur kan vi dansa när våra ideer är upp och ner
Hur kan vi sova när våra broar bränns
Hur kan vi dansa när våra ideer är upp och ner
Hur kan vi sova när våra broar bränns": Midnight Oil- Beds Are Burning: http://www.youtube.com/watch?v=1MFTK-71S2c

 
Ingen bild

OT

6 augusti 2013 20:21

Apropå...

"Den 10 september 2003 mördade den serbiske flyktinginvandraren Mijailo Mijailović Sveriges utrikesminister Anna Lindh (S)": http://avpixlat.info/2013/08/06/sahlin-och-wiehe-solkar-minnesdagen-for-mordet-pa-anna-lindh-med-pajkastning/#more-65569

Då det gäller Anna Lindh hade jag faktiskt före 2003 tänkt tanken på att rösta på henne!

Tycker faktiskt Mikael Wiehe skall "ta det tillbaka": http://www.youtube.com/watch?v=5RvR-rvtUBQ

P.S Varför är de flesta s.k konstnärer så fega?

 
Ingen bild

Göran

6 augusti 2013 20:31

Lägg därtill alla komunala flyktinghandläggare, 10-50 i 250 komuner som har flyktingmottagning och som avlönas av "lottovinsten". Det kan nog röra sig om 2 a 3 miljarder till i lönekostnader.

 
Ingen bild

Göran

6 augusti 2013 20:44

Hulda mk1 !

Sverige bildades för omkring 1000 år sedan och svenskar är utan reservation de som härstammar från dessa. "Rumpsvenskar" finns det många av. För många ! Att uppehålla sig i Sverige kan mycket väl innefattas i "Svensk strävan" från 1941 av Vilhelm Moberg.

Svensk är den som gjort sig förtjänt av det.

 
Ingen bild

Stundtahl

6 augusti 2013 21:22

Som alltid ett nyttigt låtossveta på bloggen.
-Migrationsverket, en koloss på lerfötter där kommande tid ser mörk ut.

 
Ingen bild

OH

6 augusti 2013 21:33

Lägg därtill alla miljarder som går till advokater i invandringsindustrin. I takt med inflödet av dessa Svenkar har Rambergs gäng ökat från ca 4500 till ca 9000.
Vad kostar alla rättegångar som detta nya Reinfeltfrälse är inblandade i.

 
Ingen bild

Pelle

6 augusti 2013 21:55

Lägg ner verket eller minska det med 90% och lägg alla pengar på utökad inre och yttre gränskontroll.

 
Lassekolja

Lassekolja

6 augusti 2013 23:43

@Karlskronabloggen, har två gånger försökt lämna en kommentar om den s.k "Motorsågsmoderaten" utan att lyckas. Det kommer bara upp en textruta på vit botten med engelsk text att jag upprepar mig!?
Hur gör jag om jag vill "få igenom" en kommentar?

http://www.status.st

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

7 augusti 2013 12:14

@Lassekolja

Det låter konstigt, det ska komma upp en svensk text att eftersom det är första gången du kommenterar med den mailadressen så måste jag godkänna inlägget. Därefter kommer inläggen in automatiskt. Jag hade fått ett mail om ett sådant inlägg igår kväll som jag godkände tidigt i morse så din kommentar ligger där! Om du skickar upp exakt samma inlägg igen kan jag tänka mig att det kommer en ruta med att du upprepar dig, den har jag inte översatt till svenska. Men du kan väl kolla och skriva något som svar på något inlägg så ska det nu komma in direkt och helt automatiskt!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Leon

11 augusti 2013 10:12

En snabb matematisk beräkning, total lönesumma per månad/antal anställda, ger en lönekostnad inklusive sociala avgifter för anställda inom Migrationsverket uppgående till "astronomiska" 25 029 kr/mån. Räknas sedan de sociala avgifterna bort (d v s 31,42 %) kommer den genomsnittliga månadslönen för en anställd att uppgå till "hela" 17 200 kr. Ett tämligen blygsamt men inte alltför ovanligt löneläge för anställda inom offentlig sektor...t o m lägre än vad som utbetalas inom den ovan omtalade sjukvården.

I sig är ju egentligen inte det aritmetiska medelvärdet så där våldsamt intressant statistiskt sett då det är ett tämligen grovt mått. En eller ett par höga löner, eller för den delen låga löner kan grovt förrycka slutesultatet. Vid lönestatistik är det därför oftare mer värdefullt att se till hela lönefördelningen och istället beräkna medianlönen vilket oftare ger en betydligt bättre bild av det totala löneläget.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se