thoralf

Direktlänk till inlägg 9 april 2013

VÄNSTERBLOGGAR GÖR DET IGEN

Av Thoralf Alfsson - 9 april 2013 14:35

bloggen Interasistmen agriper man mig med jämna mellanrum. Nu uppmärksammar man ett blogginlägg som jag skrev den 1 april, dock ej ett aprilskämt. Att de som driver bloggen är närstående personer till Expo förvånar nog ingen. Den naiva syn de har på islam är minst sagt skrämmande.


En annan blogg på vänsterkanten har även skrivit om mitt blogginlägg. Det fotomontage man gjort kan utan tvivel betraktas som förtal. Tidningen Östran har redan hört av sig angående detta fotomontage och blogginlägg.


Nu får vi se om även riksmedia hänger på dessa vänsterbloggar och publicerar fotomontaget.


Här kommer några exempel på artiklar om islam och islamister från kristen media bara de senaste dagarna. Dessa händelser tas som regel inte upp av svensk media och kvällspressen. Om det skulle tas upp utelämnas ofta uppgifter om etnicitet och religion. Allt enligt de svenska pressetiska reglerna, åtminstone om företrädare för media får frågor om varför vissa ”fakta” utelämnas.


Interasistmen och Slutpixlat får gärna kommentera nedanstående artiklar.



Islamister på marsch

”Jag har kommit för att kämpa för islam. Vi vill inte tillåta någon bloggare över huvud taget att uttrycka sig hädiskt om vare sig vår religion eller vår älskade profet Muhammed, säger Shahudil Islam, imam för en moské utanför Dhaka, enligt danska tidningen Kristeligt Dagblad.”

 

”I februari i år blev en anti-islamsk bloggare mördad, vilket spetsat till den redan vassa retoriken på sociala medier mellan övertygade ateister och islamiska fundamentalister.

Gruppen Hefajat-e-Islam, som stod bakom gårdagens jättedemonstration, har framfört tretton krav. Bland annat vill de ha en hädelselag som gör det möjligt att straffa och hänga ateistiska bloggare, rapporterar Kristeligt Dagblads nätupplaga.”


Läs hela artikel i Dagen


Nytt våldsamt angrepp mot kristna.

”Minst 18 personer skadades på onsdagen när muslimer angrep kristna kyrkor och affärer i staden Gujranwala i Pakistan. Tre personer skottskadades, varav en allvarligt. Samtidigt visar en undersökning att nära 40 procent av landets ungdomar ser muslimska sharialagar som det bästa styressättet.”


Läs hela artikel i Världen idag


Ökad islamisering av Gazas skolor

”Flickor över nio år får inte gå i skola tillsammans med pojkar och bör inte ha manliga lärare. Det har Hamas, den islamistiska terroristgrupp som regerar på Gazaremsan, beslutat. Skolor som har kontakter med Israel hotas också med hårda straff.”


Läs hela artikel i Världen idag


Upprörd stämning i Kairo

"Tusentals kopter samlades på söndagen i den koptiska Markuskatedralen i Egyptens huvudstad Kairo till begravningen av de fyra kopter som dödades under ett bråk med muslimer på fredagen, då även en muslim dödades. En person ska dödats och många skadats under upplopp efter begravningen."


Läs hela artikel i Världen idag


Som avslutning får ni även lyssna till Nigel Farage svara på några frågor om islam och islamiseringen av västvärlden.


 
 
Ingen bild

Fredde

9 april 2013 15:26

Borde väl gå att anmäla? Enda chansen att Svensson vaknar är att anmäla och hoppas på en fällande dom. Måste komma ut!

 
Ingen bild

kvällsbockenpåhugget

9 april 2013 16:13

Det Jimmie Åkesson borde göra är att stå upp till ditt försvar Thoralf med ett uttalande som stödjer dina sunda åsikter om islam. Islam är ju ingen religion utan en politisk ideologi.Har för mig att Jimmie själv sagt detta i någon debatt. De här vänaterbloggarna borde undervisas i ämnet. Den religionsfrihet som påstås vara inskriven i Sd:s stadgar är inte tillämpbar i samband med islam. Jag tror att de här vänsterbloggarna känner sig hotade av ditt skarpsinne och därför tror att de skall kunna tysta dig i debatten. Det hoppas jag verkligen att de inte lyckas med.
Någon måste stå upp till försvaret mot 7-klöverns nedmonterande och splittrandet av vårt fosterland.

 
Ingen bild

oveg

9 april 2013 16:39

Thoralf, har du läst Wager idag. Här har SD det serverat, det är bara att agera och håva in rösterna

http://meritwager.wordpress.com/2013/04/09/sverige-fran-tryggt-valfardsland-till-otryggt-ofardsland-pa-tva-decennier/

 
Svensson

Svensson

9 april 2013 17:09

Vänsterfolket är islamister, det tråkiga för dom är, att islamisterna tar avstånd från dom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 april 2013 17:21

Häärligt, nu blir det mera rabatt på straffen.

Grattis Ask
http://lt.se/nyheter/1.2036217-sager-ja-till-straffrabatt

 
Ingen bild

Inge Sandén

9 april 2013 18:11

En gång för alla.
Islam är ingen religion,utan en lära med ett politiskt totalität budskap som strävar efter världsherravälde i likhet med andra läror som har haft samma mål och kan då jämföras med två andra läror som visserligen är ute men den ena finns endast kvar i sin allra hårdaste form i Nordkorera.

För att kunna upphöja en lära till en religion där läran talar om en Gud för att på så vis få kallas för en religion,kan man möjligen säga att islam i sig har en religion.
Kända religioner som Kristendomen,Judendomen,Budism och Hiduism har också en Gud med den skillnaden mot den islamska lärans Gud,här talas aldrig om att döda.

Vill man kalla sin lära för en religion,måste först orden döda och otrogna strykas,för att en enda normal människa i väst och landet Sverige med den allra bästa viljan kunna kalla islamisternas lära för en religion.


 
Ingen bild

Hulda mk1

9 april 2013 19:26

Vänstern och Islamisterna har samma fiender. USA och Israel. Därför sammarbetar Vänstern med dem och blundar för deras kvinnosyn.

Vänstern har drömmen om att krossa vårt demokratiska och kapitalistiska samhälle och bygga upp ett samhälle som styrs med järnhand av en Vänsterelit.
Där passar Islamisterna in perfekt som hjälp på vägen.
Man mår illa...

 
Ingen bild

Mattias Stanton

9 april 2013 19:54

Vem orkar bry sig om dessa? Bara närmast sörjande som besöker dessa sidor. Ge dem inte extra spridning och publicitet så dör de ut.

 
Ingen bild

Nalli

9 april 2013 20:57

@Thoralf Alfsson

HP:s vd slutar och blir koncernchef för Gota Media.
Publicerad 8 april 2013 Uppdaterad 8 april 2013 i HP.

Gota Media äger 18 tidningar, med tyngdpunkt på sydöstra Sverige, som Barometern Oskarshamns-Tidningen, Smålandsposten och Blekinge Läns Tidning. Koncernen äger även Borås Tidning där Boine Gepertz kommer att ha sitt kontor.

 
Ingen bild

Helene

9 april 2013 21:07

OT
Såg just på nyheterna på Statstelevisionen (Rapport i detta fallet) att det nu kommit förslag på höjd pensionsålder. Vän av ordning undrar var den tsunami av pensionsräddare, som byfå... Statsminister Reinfeldt och Co låter välla in över landet, kommer in i bilden?? Är det inte för att rädda välfärden som denna närmast groteska massinvandringspolitik bedrivs?

 
Ingen bild

Nadacomprende

9 april 2013 22:37

Ja, var är Jimmy med vänner någonstans?

 
Ingen bild

Johannes Mattisson

10 april 2013 09:34

Du verkar inte bekymra dig över att det du säger på din blogg kan uppfattas som att du tar avstånd från religionsfriheten som är grundlagsstadgad. Det är ju den stora frågan. jag tycker det är anmärkningsvärt påstående av en riksdagsman vald av folket att ha en sådan uppfattning. Inte att det finns ett fotomontage. Islam idag, vad är nästa religion du vill förbjuda. katolisism för där har det upptäckts pedofili eller Hara Krishna för de har konstiga kläder.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

10 april 2013 09:59

Religionsfrihet är också en frihet att slippa utsättas för andras religion eller religion över huvud taget.

Dessutom är vissa religioner inte överenseende med andra religoner eller ens varianter av den egna religionen. Som om det inte vore nog så förnekar en del religioner forskning som inte passar deras livsåskådning eller direkt motbevisar deras sagor.

Hur ställer man sig till att vissa religoner har ett hatiskt budskap mot andra grupper tex homosexuella, ateister?

Givetvis är det skillnad om religionen ifråga ställer sig bakom de brott som begås i dess namn eller tar avstånd från dem. I frågan om de katolska prästerna som har utnyttjat barn är det riktigt uselt att katolska kyrkan har försökt dölja det istället för att hänga ut dem. Men det är fortfarande inte deras officiella syn på att bedriva verksamheten.

Religion skall vara var och ens ensak och inte inverka på samhället i någon form eller särbehandling.

 
Ingen bild

Thoralf A

10 april 2013 11:34

Johannes Mattisson

Jag är för religionsfrihet och har aldrig påstått något annat. Du skriver att mitt blogginlägg "kan" uppfattas som att jag skulle vara emot religionsfrihet men det är du som uppfattar det så.

Jag anser att vi i Sverige skulle slippa många problem om inte islam vore en del av vårt samhälle och jag är mycket kritisk mot vad islam står för, t.ex sharialagar.

Dessutom kommer jag fortsätta att kritisera islam och de företrädare som gör uttalanden eller begår uppseendeväckande handlingar.

Har du inga kritiska synpunkter på islam?

 
Ingen bild

Matt

10 april 2013 14:21

@Thoralf, tror inte Johannes Mattisson är Johannes Mattisson.

 
Ingen bild

Peter

10 april 2013 15:09

Jag uppfattar också ditt blogginlägg som att du är emot religionsfrihet.

Hur menar du att vi ska kunna få bort islam från Sverige med bibehållen religionsfrihet? Och hur ska man kunna kontrollera och styra vilken religion folk har?

 
Ingen bild

Thoralf A

10 april 2013 15:33

Peter

Varifrån har dessa muslimer kommit till Sverige? På vilket sätt har de kommit till Sverige? Vår invandringspolitik är orsaken till den situation vi har idag. Vi borde istället hjälpa människor i sina närområden.
Tyvärr kommer vi att få leva med islam i Sverige men vi kan ju göra en del för att minska dess påverkan på samhället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards