thoralf

Alla inlägg den 16 april 2013

Av Thoralf Alfsson - 16 april 2013 14:11

 


Ibland blir man förvånad när man läser en artikel och än mer förvånad blir man när man läser något som överensstämmer med mina egna uppfattningar. Att jag sedan läser det i en svensk tidning är än mer förvånande men nu uppfattas säkert Världen idag som en extremisttidning inom vissa kretsar i etablissemanget. På ledarsidan ges Nasrin Sjögren utrymme att kommentera socialdemokraternas affär med Omar Mustafa.


Men även Anna-Lena Lodenius ges faktiskt utrymme i Aftonbladet att ge sin syn på islam och att partier i 7-klövern i sin pk-iver sätter upp "islamister" på sina valsedlar. Läs artikel.


Nasrin Sjögren är dock betydligt vassare och tar upp två viktiga saker, nämligen socialdemokraternas smutsiga byk och svenskarnas okunnighet om islam. Eller vad sägs om följande stycke om socialdemokraterna.


”Det första är att S har stora interna problem med att identifiera och hålla rent från judehat och rasism i de egna leden. Trots skarp internationell kritik mot partiet i flera års tid, fortsätter de att svamla på ett undfallande och relativiserande vis. Som om det någonsin funnes ursäkter eller förmildrande omständigheter för att önska livet ur människor baserat på var de kommer ifrån. Det är tydligt att socialdemokratin fortfarande dras med den mörka människosyn som de har i sin historia, med rasbiologiska institut, tvångssteriliseringar och öppen beundran för nazismen under 1930- och 1940-talet. Något som även går igen i deras politiska iver att ta livet av ofödda människor, både i Sverige och resten av världen.”

 

Efter att hon avfyrat denna kanonad mot socialdemokraterna ger hon sig på det sovande folket, svenskarna!


”Det andra som ställs i öppen dager är hur okunniga svenskar i allmänhet är om vad islam lär. Med sin utgångspunkt i Koranen och hadither (Mohammeds liv och lära) sprider aktade muslimska teologer ett sådant hat mot icke-muslimer i allmänhet och judar i synnerhet, att det skulle rendera i en aldrig sinande ström av fällande domar för hets mot folkgrupp om någon svensk hade sagt detsamma i Sverige. Hitlers bok "Mein Kampf" är en storsäljare som återfinns på många muslimska länders boktopplistor. HBTQ-människor, apostater och kristna förtrycks, fängslas och mördas regelmässigt runtom i den muslimska världen. I Kairodeklarationen slår cirka 60 muslimska länder fast att de avvisar alla mänskliga rättigheter som står i konflikt med Sharia, den muslimska lagen. Det gäller områden som yttrandefrihet, religionsfrihet och kvinnors rättigheter.”

 

”Detta är det officiella islam som återfinns i den stora världen. Det är hög tid för Sverige att vakna till den verkligheten. För det är samma islam som har etablerats och utbreder sig här som där. Det vet vi som har flytt från islams förtryck. Låt inte våra erfarenheter bli era!”


Kan det sägas klarare och bättre än vad Nasrin Sjögren uttrycker det. Synd att inte fler läser Världen idag! Att texten skulle publiceras i någon av kvällstidningarna är en fullständig omöjlighet. I flera avseenden är texten betydligt skarpare än den debattartikel som Jimmie Åkesson skrev och som publicerades i Aftonbladet och väckte sådan uppståndelse bland pk-journalister. Hur många av dessa reagerar på artikeln av Nasrin Sjögren?


Jag hoppas att alla i Sverige skulle läsa artikeln och verkligen förstå innebörden och konsekvenserna i texten Läs hela artikeln.


Sedan vill jag inte undanhålla er dagens interpellationsdebatt om "Kvoteringsivern inom brandkåren" där Kent Ekeroth säger flera sanningar till försvarsministern.



Polisen utför under i Hultsfred!


 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards