thoralf

Direktlänk till inlägg 1 april 2013

ISLAM EJ FÖR KVINNOR DF BÄTTRE ÄN SD

Av Thoralf Alfsson - 1 april 2013 21:46

Lyssnat på Tendens från SR som besökt moskéer och pratat med muslimska kvinnor. Jag har faktiskt väldigt svårt att se logiken i deras tankekullerbyttor när det försöker förklara islams kvinnosyn. När man sedan hör imamen säga att muslimer har “rätt att ha sex med flickor de vunnit i krig mot de otrogna”, blir i varje fall jag minst sagt beklämd.  I praktiken säger han att det är ok att våldta de otrognas flickor. Sedan är bara frågan hur man som muslim definierar krig, det kan vara "krig" i Malmös Rosengård. Detta predikas alltså i svenska moskéer.


Inte underligt att våldtäktsstatistiken ser ut som den gör och att BRÅ vägrar att dela upp förövarna efter nationellitet eller ursprung. Vi vet alla orsaken till  detta undanhållande av sanningen.


Varför ifrågasätts aldrig den värdegrund som islam står för och den kvinnosyn som predikas av imamer eller vad sharialagar innebär i praktiken.


Lyssna på programmet och hör alla motsägelsefulla argument som flera av kvinnorna säger. Jag säger att islam hör inte hemma i Sverige. Den religionen borde hållas utanför landets gränser.


<br" alt="" />uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3ddb%26id%3d4478899%26codingformat%3d.mp3%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: Jag vill ha en kvinnlig imam','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}" alt="" />


Muslimska brödraskapet har nyligen skrivit en ”krigsförklaring mot Egyptens kvinnor”. Det har varit väldigt tyst om detta i svensk media trots att det inträffade för ca två veckor sedan. Men nu har en ledarskribent vaknat till liv.


”Inte kunde väl Muslimska brödraskapet, som trots allt lovat att leda Egypten mot frihet och social rättvisa, vara så kvinnofientliga?


Men attacken på FN:s nya deklaration mot kvinnovåld på brödraskapets nättidning Ikhwanweb var inget påhitt. Här stod svart på vitt vad Egyptens nya islamistiska ledarskap verkligen anser om kvinnan och hennes plats i samhället. Enligt brödraskapet bör kvinnan inte ges den fulla rätten att:


# arbeta och resa utan sin makes tillstånd

# anmäla sin make för våldtäkt eller sexuella trakasserier

# använda preventivmedel utan sin makes tillstånd

# gifta sig med en icke-muslim

# stå på jämlik fot med sin make i alla beslut som rör familjen, barnen och ekonomin

# skiljas på samma villkor som mannen, med rätt till halva boet


Om kvinnan ges dessa rättigheter väntar kaos och sönderfall, hela det muslimska samhället kommer att kollapsa. Hjärnan bakom attacken på FN-deklarationen lär vara stormuftin i Qatar, en egyptier med hemortsrätt i Muslimska brödraskapet.”


Läs hela ledarartikeln i HD


Jag har i många blogginlägg varnat för utvecklingen i Egypten men även i Tunisien, Libyen och Syrien. Alla dessa länder riskerar snart att vara i händerna på muslimska brödraskapet eller salafisterna. Än mer oroande är att jag upplever det som att Turkiet mer och mer rör sig i samma riktning.


Varför ifrågasätts aldrig den värdegrund som islam står för och den kvinnosyn som predikas av imamer eller vad sharialagar innebär i praktiken av våra ledande rödgröna journalister. Varför blundar de? Reportaget i Tendens borde dessutom få ett antal feminister att reagera.


Gudrun Schyman och Jan Helin och deras gelikar klagar istället på Sverigedemokraterna och att vi skulle ha en tvivelaktig värdegrund, något som är fullständigt fel. Schyman och Helin borde istället hårdgranska islam och deras imamer och den värdegrund som islam vilar på. Där skulle de kunna uträtta något positivt men så fungerar inte den politiska korrektheten.


Den arabiska våren som inte blivit någon vår debatterades i riksdagen redan 2011 av Kent Ekeroth mot ett antal naiva riksdagsledamöter från 7-klövern.Var är Jimmie Åkesson skriver en del och frågar.

Jag kan bara instämma att Jimmie Åkesson varit ganska osynlig den senaste tiden och det är inte alls bra! Vilket också visar sig i opinionen. Det har funnits flera tillfällen att visa vår politik och komma med politiska utspel i viktiga frågor som t.ex gratis vård till papperslösa.


Dansk Folkepartis partiledare Kristian Thulesen Dahl skriver  nästan varje vecka ett veckobrev som skickas till alla medlemmar i DF. Han har även en facebook-sida som uppdateras relativt flitigt.


I det senaste veckobrevet lyfter Kristian Thulesen Dahl upp den ökade brottsligheten från de forna öststaterna. På fem år har denna brottslighet ökat med 160 procent. Han kritiserar Schengensamarbetet och vill införa bättre gränsövervakning. Dessutom vill han att Danmark skriver avtal med dessa länder om att brottslingarna skall avtjäna sina straff i hemländerna.


Jag ser gärna att Jimmie Åkesson kommer med ett liknande veckobrev som då säkert också skulle få uppmärksamhet i media och stort genomslag i sociala medier.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Magentan

1 april 2013 22:16

Kanske Jimmie Åkesson är i full färd med att färdigställa sin bok som ju skulle vara ute i handeln före midsommar förhoppningsvis.


 
Ingen bild

Hulda mk1

1 april 2013 22:28

Den "halaste" i programmet tyckte jag var Helena Benaouda. Hon skulle lätt passa som beg. bilsäljare på en bakgård i Rosengård...

Undrar vad Schyman håller på med. Hon borde skrika högt över alla våldtäkter, men hon är PK och feg.
Hon vet att kritiserar hon Islam, tjänar SD på det, så därför tiger hon. Att kvinnor som hon borde kämpa för, lider, det sk-er hon fullständigt i.

Samma med kritiken som borde komma mot Brödraskapet. Kritik mot dem i media gynnar SD. Därför gäller "största möjliga tyssstnad"...

En enkel blogg, eller ett veckobrev, av Jimmie Äkesson skulle göra gott. Valrörelsen inför ödesvalet 2014 närmar sig...

 
Ingen bild

Lärare

1 april 2013 22:34

Thoralf! Bra att även du insett att Åkesson varit osynlig senaste tiden. När t o m en möjlig väljare jag stötte på (som är sosse) påpekar detta har det gått för långt tycker jag.

Jag tycker han ska kräva att få medverka i tv-sofforna när det diskuteras politik. Vid flera tillfällen har det i t ex Agenda tagits upp frågor som väl passat att diskuteras med SD. Det är så genomskinligt att utelämna SD gång på gång. Syns man inte så finns man inte, så resonerar etablissemanget. MEN, vi finns i högsta grad och ska finnas ännu mer framöver, nu ger vi "järnet"!

Bra idé med ett veckobrev, det skulle kännas som om man var mer delaktig då. Vi vill ju höra vad som diskuteras och hur vår partiledare tänker och har för avsikt att göra. "Och INTE göra:)".

Frånvaron av SD och det som hänt sista tiden har så klart påverkat opinionen. Det hör man när man pratar med medlemmar och övriga.

Nu kan man åter höra journalister tala om att det är arbetslösa, lågutbildade arga unga män som röstar på SD. Att så inte är fallet vet vi, de skulle bara veta vilka som röstar på partiet.

 
Ingen bild

Styrbjörn

1 april 2013 22:48

Jag lyssnade på hela inslaget om muslimska feminister, och det var rent tragiskt att höra dem försöka förklara hur kvinnans lägre stående ställning skulle vara till hennes fördel. Det kunde nästan lika gärna varit en svensk feminist som försökte bortförklara kvinnoförtrycket inom islam på sant PK-manér. Det visar dock tydligt på att även hos många muslimska feminister så väger religionen tyngre än kvinnors rättigheter, precis som hos svenska. Dock tror jag de aldrig kommer lyckas med sin kamp eftersom imamerna anser att islam aldrig kan eller får ändras.

För övrigt håller jag med om att Åkesson synts alldeles för lite på senaste tiden.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 april 2013 00:08

När det islams kvinnosyn så är det en fullgod anledning till att Sverige inte skall ha denna religion inom landet

Man måste säga att Kent är duktig det känns som att lyssna på någon som pratar svenska med andra som inte förstår svenska eller vilken värld dom lever i
Det måste vara jobbigt att höra på dessa oikofober i riksdagen
2014 får 20-30 av dessa åka hem igen saknade av ingen

 
Ingen bild

Johnson

2 april 2013 00:45

Kent Ekeroth var helt suverän i riksdagen. Borde sändas på bästa sändningstid i TV. Nu när vi har facit över utvecklingen i Egypten.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

2 april 2013 00:59

Alla länder som inte styrs av sharia-lagar kallas i koranen för dar al-harb (krigets hus).

 
Ingen bild

Funtaren

2 april 2013 01:22

Det bör väl tilläggas att man skall tolka det där med "vunnit i krig" bokstavligt. Muslimer har enligt religionen rätt att betrakta otrogna som krigsbyte. De är alltså att betrakta som slavar, och man har rätt att ha sex med det "ens högra hand äger".

 
Ingen bild

w-son

2 april 2013 03:30

Det är nästan så man skäms å dessa okunniga riksdagsmäns och -kvinnors vägnar.
De är så uppblåsta av sin egen rättskaffenhet och indignation att de nästan lyfter från golvet där i talarstolen.
De tycks på allvar tro att deras egna ogrundade åsikter, helt baserade på svenska/västerländska förhållande, har någon som helst bärighet för utvecklingen i den muslimska världen.
De tycks tro att deras önskan och syn på hur ett samhälle skall vara och innebörden av de mänskliga rättigheterna delas av majoriteten människor inom den muslimska världen. Människor som antagligen inte ens skulle förstå innebörden av den om de över huvudtaget kan läsa. Det är så naivt och okunnigt så man tappar nästan andan.

Har dessa okunniga riksdagsledamöter ens hört talas om Kairodeklarationen som gäller inom den muslimska världen, och skrivits under av OIC?
Har de huvudtaget hört talas om OIC - Organisation of Islamic Cooperation?
Vet de att efter FN är OIC världens största NGO? Vet de att OIC omfattar 56 stater + den Palestinska administrationen och att dessa stater finns spridda över fyra kontinenter?
Vet de inte att OIC INTE antagit FN:s deklaration om mänskliga rättigheter utan att de "mänskliga rättigheterna" enligt Kairodeklarationen står under sharia?

Förstår dessa politiker att när man inom de muslimska leden talar om "mänskliga rättigheter" så är det enligt Kairodeklarationen och under sharialagen, vilket innebär att kvinnor och icke-muslimer inte har samma rättigheter som muslimska män?
Vet de över huvudtaget något om islam, eller för den delen om någonting eller låter de bara mun gå? Det är beklämmande särskilt, att skåda deras uppblåsthet.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 april 2013 05:04

"När det gäller " skall det vara

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 april 2013 06:27

Hur man erövrar ett land utan kulor eller krut, samt byter ut den tidigare religionen Kristendomen.

Nu är det enligt Moderaterna en myt att Islam kommer att vara i majoritet i Sverige, inom överskådlig framtid, så det kan man inte säga.
Men om jag var högsta företrädare för en religion, som vill vinna inflytande och makt i en Stad, eller flera städer eller riksdagen på "demokratisk" väg skulle jag se till att sakta men säkert få in "mina spetspersoner" på viktiga platser i samhället.

Ungefär som på länken, som enbart kan ses som ett exempel, inte ett påstående att något sådant sker i dag eller i morgon, eller någonsin kommer att ske

http://www.mosque.se/sv/moskebygge/93-va...xjoe-moskebygge.html

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 april 2013 06:34

Intressant diskussion i Smålandsposten Växjö

I länder med en sedan länge etablerad multikulturell verklighet, handlar diskussionen i mindre grad om multikulturalismens förträfflighet, utan mer om att skapa en situation som fungerar någorlunda trots de multikulturella problemen. En fråga är därför om en klok preventiv åtgärd är att söka undvika att multikulturalism uppstår. I många sammanhang förespråkas försiktighetsprincipen; man bör undvika att skapa situationer med svårhanterliga problem, då de finns en hög risk att de inte kommer att kunna lösas. I den multikulturella diskussionen är det argumentet sällsynt.

Läs hela
http://www.smp.se/ledare/att-leva-med-det-mangkulturella(3709881).gm

 
Svensson

Svensson

2 april 2013 07:07

Regeringen måste ta upp den här kvinnosynen, men det vågar dom inte.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Läckan

2 april 2013 08:04

Ser man på, någon mer som också förstått att SD:s tystnad är negativ för hela rörelsen.

Personligen tror jag att det är för att JÅ och Björn Söder har händerna fulla med att utesluta de som kan utgöra konkurrenter om gröten.

Kasselstrand for president.

 
Ingen bild

Rune

2 april 2013 08:33

w-son skrev:
"Vet de att efter FN är OIC världens största NGO?"
--------------------------
Vad är NGO?

 
Ingen bild

Fredde

2 april 2013 08:40

God morgon!

Äntligen en pos nyhet för oss SD:are! http://www.di.se/artiklar/2013/4/1/sd-lockar-foretagarna/

 
Ingen bild

Bule

2 april 2013 12:37

SD:s opininonsresultat behöver nog sjunka ytterligare några snäpp innan Åkesson vill ta pennan till hjälp. Frågan är också om det skulle gynna hans renommé att börja med veckobrev. Är tveksam till det eftersom han då ökar de s k träffytorna som han tidigare omtalat.

Ända sedan valet 2006 så har Åkesson i långa perioder gjort sig osynlig i den politiska debatten, så det är ingalunda något nytt vi ser. Till råga på allt så sker detta i en tid då det västerländska samhället och dess kärnvärden bryts ned i snabb takt av socialister och liberaler. För att rädda landet så behöver vi ledargestalter som vet hur man leder ett land och som kan försvara sitt folk och den västerländska livsstilen. I länkarna nedanför finns två exempel på sådana personer jag syftar på.

http://www.youtube.com/watch?v=ptvOoewILEY

Nedan en intervju 15 min in i programmet.

http://www.youtube.com/watch?v=OS2NKIMW0vc 
Ingen bild

Hm

2 april 2013 12:47

Vill bara påpeka för ordningens skull att det inte är en ledarartikel utan den återfinns under rubriken kultur. Skribenten är därutöver en frilansare.

 
Ingen bild

Bule

2 april 2013 13:01

1. Tyvärr funkade tydligen inte länkarna jag angav i min ovanstående postning.

2. Signaturen Johans postning 11:58 luktar troll lång väg och borde raderas.

 
Ingen bild

Kalle

2 april 2013 13:38


Länstidningen i Söderälje sktiver att SD uteblir på gruppledarmöten.

""Södertäljes politiker ställer krav på regeringen
Sveriges regering har fått brev – från Södertälje. Ett brev där sju gruppledare begär extra ekonomiskt stöd för kommunens flyktingmottagning/.../
På frågan varför inte alla gruppledare i kommunfullmäktige skrivit under svarar Godner [kommundtyrelsens ordförande S]:
– ­Sverigedemokraterna brukar inte komma på gruppledarträffarna, där den här frågan diskuterades.""skriver Länstidningen i Södertälje.

OCH varför uteblir SD:s gruppledare på sådana möten. Är verkligen ingen bra reklam för SD. Gruppledare i södertälje för SD är Tommy Hansson Chefredaktör för SD-kuriren.

Är det på något sätt Nolltoleransen som drabbat SD i Södertälje??? De tror att Noll betyder att inte vara med på några möten och påverka Södertäljes politik i SD:s riktning.
Det var väl inte meningen med NOLLtolerans.
Bäst att Hålla Käften så man inte blir utsluten!!!
 
Ingen bild

Kalle

2 april 2013 13:53

Här kommer länken till ovanstående artikel i Länstidningen i Södertälje där alla gruppledare UTOM SD kräver ersättning av regeringen för flyktingmottagningen!!!

http://lt.se/nyheter/1.2027804-kraver-ersattning-for-flyktingmottagning

 
Lassekolja

Lassekolja

2 april 2013 15:07

Det är alltid lika befriande att se och höra Kent Ekeroth förvandla våra motståndare i Riksdagen till fågelholkar! Dom framstår då som pinsamt naiva och blåögda!
Betr. Jimmie Åkessons frånvaro: Då är det ju tur att vi har Dig Thoralf! Idén om J.Å.´s veckobrev är ingen dum tanke och då helst som ett "SD-TV-klipp, det blir en mer levande kontakt! Ett sätt att "återställa" SD som ett öppet parti (med tanke på de enl. mig kontroversiella uteslutningarna) är att inrätta en kommentarsmöjlighet, vilken ökar gemenskapen med partiet. Det skulle visserligen kräva moderrering men det måste "vi" ha råd med!
Har förfrågningar gjorts till Svt, SR och/eller TV4 om SD-detagande i de olika nyhetspanelerna i dessa kanaler, framför allt om vi skulle växa kraftigt 2014. Hittills brukar ju panelerna bestå av tre deltagare. Hur som helst utgör ju trots allt motstånd SD "den tredje kraften"/"Sverigeblocket" i svensk politik! Det är hög tid för en panelmedlem från varje "block"!
(Fattar Ni det PK-media???)

http://www.status.st

 
Stefan K

Stefan K

2 april 2013 15:41

Lite OT, men väl värt att uppmärksamma.

Uppdrag Granskning tar i morgon upp Migrationsverkets uppköp av dyra boenden och de miljonvinster som privata hyresvärdar gör.
http://www.svt.se/ug/asylsokande-en-guldgruva-for-privata-hyresvardar

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 april 2013 16:16

Expressen har idag en sk-tartikel om Avpixlat. Det måste svida i ögonen på landets journalister, då deras sanningsmonopol är borta.

 
Ingen bild

Martin

2 april 2013 16:22

Ja det är skrämmande att imamer i Sverige, idag 2013 kan sitta och säga att det är rätt att våldta otrogna kvinnor om de vunnit över de otrogna. Och precis som Alf skriver, när är det krig? Vissa muslimer anser att det är krig för att Sverige hjälper befolkningen i Afghanistan. Eller vissa anser att det är krig när de rånar svenskar, varför skulle de också inte våldta svenska kvinnor.

 
Ingen bild

Lotta

2 april 2013 16:49

Kors i taket, det går att påverka. SKGS "glömde" ju ta med Sverigedemokraternas åsikter när det gäller energipolitiken. Nu har man rättat till det.

http://www.skgs.org/default.asp?path=12087%2C40175&pageid=57677

 
Ingen bild

Fredde

2 april 2013 16:55

# Lotta!

Bra fixat Lotta! Fick Du svar på ditt mail eller rättade dom det bara?

 
Ingen bild

Pär Green

2 april 2013 17:05

#Lotta Tisdag 2 april 16:49

Bra bra, jag skickade oxo mail och frågade efter det 3:e största partiet!
Och en som "pudlar"

- Jag ber tusen gånger om ursäkt om någon blivit sårad av mitt uttalande, jag vill inte någon något ont.
http://avpixlat.info/2013/04/02/professor-pudlar-efter-att-ha-onskat-livet-ur-pensionarer/

ociologiprofessor Mikael Hjerm som i en intervju i engelskspråkiga nättidningen The Local önskade Sveriges pensionärer en snar död, pudlar nu och ber om ursäkt.

 
Ingen bild

Lotta

2 april 2013 17:09

@Fredde och Pär Green
Jag fick inget mail, de har bara lagt dit uppgifterna. Det som är bra är att hela SD:s politik blir synbar för den som är intresserad.

 
Ingen bild

Kalle

2 april 2013 17:24


>>>Hulda mk1
Tisdag 2 april 16:16
Expressen har idag en sk-tartikel om Avpixlat.<<

Kam du vara vänlig och länka till den artikeln i Expressen!!!

 
Stefan K

Stefan K

2 april 2013 17:25

@Lotta

Mycket bra. Det är precis så här vi ska reagera och agera.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Samband

2 april 2013 17:28

Censurerad för första gången härinne.
Att visa på att Kieding hade en rasistisk, homofobisk etc blogg var tydlien för mycket för herr thoralf.
Att jag blivit påhoppad och hotad verkar inte beröra honom. Men det är ju SD logik.
Men nu har jävel Kieding avgått med omedelbar verkan!!!!
Det här med nolltolerans fungerar ju inte riktigt om man är ett rasistiskt parti med nazistiska tendenser.

 
Ingen bild

LP

2 april 2013 19:03

Jag tror att flatheten mot islam, inte minst från feministernas sida, främst beror på två saker: Dels principen min fiendes fiende är min vän. Vi som kritiserar islam gör det ofta utifrån en grundide om nationell och kulturell identitet och att islam förutom att vara en vidrig ideologi, är helt främmande för oss här i västvärlden. Detta gör oss till fiender till multikulturalister och globalister av alla färger. Är vi emot islam så måste alltså de försvara islam eftersom vi helt enkelt aldrig skall få medhåll.
Dels tror jag flatheten beror på en naiv och orealistisk förhoppning om att islam i turbohastighet skall gå igenom samma utveckling som kristendomen (som i sig får sägas vara ett lättare "fall" att hantera för det moderna, upplysta tänkandet) behövde lång tid på sig för att komma igenom, om man nu kan säga att den kommit igenom. Det rör sig väl egentligen om en process som fotfarande pågår.
Att denna modernisering av islam öht skall lyckas är mycket tveksamt och även om den till slut börjar hända på riktigt, kommer skadorna som tillfogas oss innan dess, kanske vara fatala och innebära vår kulturs sönderfall och slutet på den relativt fredliga och välmående period vi befinner os i.

Islam är ett minst lika stort hot mot både vårt samhälle och mot vår individuella frihet som kommunism och fascism. Jag är dock rädd att just pga SDs problem med den etablerade politiska- och medieeliten, kommer kanske kritik från SD att göra mera skada än nytta. Det finns risk att islam tjänar på drevet mot SD eftersom allmänheten är relativt okunnig om fenomenet.

 
Svensson

Svensson

2 april 2013 19:27

Ibland ser man äldre svenska gubbar, som har släpat hit någon ung tjej från Thailand,det borde klassas som människohandel.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

2 april 2013 19:54

Junselevargen har slitit av sig gps-sändaren nu, trött på semesterresorna söderöver utan returbiljett, och bra för oss skattebetalare.....

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 april 2013 20:14

Kalle...
Googla på "Propagandabloggen som SD inte vill stå för".
Expressens journalister känner att den verklighet de anser vara rätt, skiljer sig från den verkliga verkligheten som Avpixlat förmedlar.
Informationsmonopol finns inte i dagens Sverige.
Bloggar som beskriver det multikulturella haveriet och invandringens stora baksidor (bla. denna), ger många journalister och politiker gråa hår.. :)

 
Ingen bild

Stefan K

2 april 2013 20:17

Socialdemokraterna inleder sin kongress i morgon onsdag. Bland förslagen som ska debatteras finns frågan om vinster i välfärden. Gäller detta också vinster i den lönsamma asylpolitiken?
Se Uppdrag Granskning i morgon onsdag 20.00

Tänk, detta visas i TV samma dag som sossarna ska diskutera vinster. Hmm...

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 april 2013 20:19

Samband...
Glöm det med "nazistiska tendenser". Vilket parti står upp för Malmös Judar, tex? Tja, det finns bara ett...

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 april 2013 20:21

Stefan A...
Ja, tänk vad detta onödiga djur har kostat pengar och vållat problem...

 
Ingen bild

Fredde

2 april 2013 20:36

#Lotta!

Snyggt jobbat av dig! Trevlig kväll!

 
Ingen bild

Pär Green

2 april 2013 21:16

#Lotta

Fick detta svar, men f-n tro`et!
Hej Pär,

Det var ett ärligt misstag att inte alla partier fanns med på den tidigare listan. Vi har ingen agenda att utesluta något parti, vårt fokus är att Sverige ska ha säker eltillförsel och konkurrenskraftiga elpriser, inget annat.

Nu är misstaget åtgärdat, och jag hoppas att fokus därmed kan återgå till behovet av en långsiktig energipolitik.

Mvh Lina
Skickat från min iPhone
2 apr 2013 kl. 17:09 skrev "Pär Green" <per.green@gmail.com>:

Hej,

Vad gjorde att Ni uteslöt det 3:e största partiet i Er presentation?
Vet att det är många som har haft synpunkter på presentation!

Men vad är anledningen till att NI inte presenterade samtliga riksdagspartier?

Mvh

Pär Green

 
Ingen bild

Qvinna

2 april 2013 21:26

"Det är omvänd rasism att ta hänsyn till hederskultur" Detta säger Sara Mohammad ordf i föreningen GAPF glöm aldrig Pela och Fadime. GAPF anser att det är ett brott mot mänskliga rättigheter att inte lagstadga mot herdersmord. I " Sverige lever ca 70000 unga begränsade liv 8500 är oroliga för att mördas av sin familj" Sara tror att ett stort hinder är att bli kallad rasist el islamofob om ämnet kommer till debatt.

 
Ingen bild

Pär Green

2 april 2013 21:45

In med tummen i ögat och kräv ett svar ifrån SKGS!
Skickade denna fråga på svaret i ovan inlägg!

Hej och tack för svar!
Men, det är nog väldigt få som tror på att det går att glömma bort det 3:e största partiet i riksdagen!
Någon ansvarig för presentation av fakta borde skaffa ett nytt och mer ansvarsfullt arbete!
Vem är ansvarig för denna "glömska" ?

Mvh
Pär Green

 
Ingen bild

Pär Green

2 april 2013 22:32

För övrigt verkar SKGS ha en sund inställning angående el-produktion!
Inte mycket till vindfjollor där inte!
http://www.skgs.org/default.asp?path=12087&pageid=16588

 
Ingen bild

OH

3 april 2013 06:55

SKGS:Med forntiden in i framtiden.

 
Ingen bild

Samband

3 april 2013 08:30

@Hulda.
Kieding fick ju avgå igår pga antisemitism(bla). Han är ju bara en i raden.
Men det är ju bra att du erkänner, du måste vara den första som säger som det är, att ni är tvättäkta rasistet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 april 2013 09:03

Samband...
I alla partier som ökar kraftigt, förekommer personer med märkliga ideer och åsikter.
Men svara mig, om vilket enda parti i Sveriges riksdag som står upp för Malmös Judar?

 
Ingen bild

Samband

3 april 2013 11:15

Hulda.
Om han vore ensam så vore det väl en sak, men ta bara de senaste månaderna, vet inte hur många som fått gå eller gjort antingen rasistiska, homofoba eller kvinnofientliga uttalanden.
I tex MP så hittade du inte en massa rasister, nazister, anti-feminister och homofober när de var nya.
Det är ju inte direkt ngn slump att de återfinns i SD!

 
Ingen bild

kloksvensk

4 april 2013 05:45

Det finns en grupp som är ännu mer överrepresenterad nämligen män, men det nämner ni aldrig. Varför?

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

5 april 2013 03:13

Håller med Thoralf. Jimmie Åkesson syns allt för lite. SD borde lära sig av DF när det gäller detta.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Niclas

10 april 2013 15:00

I Sverige har man rätt att tro på och tillhöra vilken religion man vill. Det finns lagar mot våld och dessa lagar gäller oavsett om du är troende eller ej. Det är väl inte direkt någon nyhet att religion har förtryckt kvinnor sedan urminnes tider, men det är fortfarande inget argument för att hålla någon religion utanför landets gränser. Ni sverigedemokrater är alldeles för duktiga på att generalisera. Jag tycker att man oftare hör kvinnofientliga uttalanden hos vita, svenskfödda män än hos muslimer, och att detta dessutom blir rumsrent tack vare partier som erat är ju bara vidrigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se