thoralf

Alla inlägg den 10 april 2013

Av Thoralf Alfsson - 10 april 2013 23:41

Miljöpartiets utpressning mot moderaterna har uppenbarligen lyckats och Tobias Billström lägger sig nu platt på marken av undergivenhet för Maria Ferm från Miljöpartiet. Tobias Billström har nog fått ta detta beslut som straff för hans uttalande om ”blonda och blåögda”.


I mitt stilla sinne undrar jag vad Tobias Billström egentligen tycker om den politik han tvingas förra av Fredrik Reinfeldt. Sverige har redan idag en mycket generös syn på så kallade ensamkommande barn. Att göra den än mer generös är minst sagt absurt.


Inom några veckor kommer riksdagen även besluta om gratis sjukvård och tandvård för så kallade papperslösa. Ett minst sagt huvudlöst beslut.


Att en moderatledd regeringen skulle acceptera Miljöpartiets extrema invandringspolitik är minst sagt chockerande men med medias hjälp tycks de mest vansinniga beslut vara möjliga att genomdriva.


Nu väntar jag bara på att Maria Ferm skall tvinga Alliansen att ge alla afghanska tolkar och deras anhöriga asyl i Sverige. Inklusive ett rejält avgångsvederlag från det svenska försvaret, givetvis även någon medalj för lång och trogen tjänst.


Frågan är vem som egentligen är statsminister i Sverige? Det kan knappast vara en moderat.

Som vanligt är det den arbetsamme etniska svensken mitt i livet som får betala hela kalaset via sin skattsedel. Inte de ca 12000 personer som lever av den svarta sektorn i Malmö. Frågan är hur många dessa är i hela Sverige?


Gissa vilket parti i Sveriges riksdag som vinner på detta beslut?

DN,


Något annat som får mig att må illa är när partier som har drivit en viss fråga under flera år väljer att inte driva samma fråga när Sverigedemokraterna lyfter samma fråga och att det till och med ges en möjlighet att vinna i riksdagen och köra över regeringen i frågan. Att det dessutom rör sig om en viktig kvinnofråga gör mig än mer illamående.

I det här fallet tror jag att det helt enkelt rör sig om att socialdemokraterna inte vill ge Sverigedemokraterna någon uppmärksamhet i sjukvårdsfrågor och därför väljer man att svika alla kvinnor i dessa åldersgrupper. En smutsig prioritering av Lena Hallengren och socialdemokraterna.

Jag uppmanar min läsare och "fotsoldater" att sprida det till alla som kan tänkas. Till familjen, vänner, bekanta, arbetskamrater o.s.v



Av Thoralf Alfsson - 10 april 2013 17:36

Ibland hittar man lite roliga saker på nätet eller till och med i handlingarna som tillhör riksdagsarbetet. Eftersom jag har intresserat mig för klimatfrågan och ifrågasatt de som står för klimatalarmismen så känner jag till den så kallade ”hockeyklubban”, den kurva som skall beskriva den globala temperaturutvecklingen.


Jose Manuel Barosso är ju "EU-bossen" som driver klimatfrågan aktivt inom EU och följer IPCC rapporter ordagrant. När jag såg hans namnteckning på ett dokument kom jag att tänka på ”hockeyklubban” och ställde mig frågan om Barosso med sin namnteckning egentligen är en klimatskeptiker eller om han har "tänkt fel"?


 



När jag såg talarlistan för morgondagens debatt i Försvarsutskottet om Explosivämnen drog jag också på smilbanden. Jag tror inte Waberi varit upp i talarstolen detta riksdagsåret och jag är tveksam till att han var upp i talarstolen under förra riksdagsåret. Men uppenbarligen är han Alliansens och moderaternas expert på explosivämnen eftersom han tar denna debatt.


 


Detta kanske kräver en uppföljning eller anser Alliansen att Waberi är ofarlig när det gäller explosivämnen?



Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards