thoralf

Alla inlägg den 18 april 2013

Av Thoralf Alfsson - 18 april 2013 23:39

Idag har jag haft en fulltecknad dag i riksdagen med möten och votering. Sedan blev det raka vägen hem till Kalmar med flyg och vidare till Guldfågeln arena och KFF –Elfsborg. Henrik Rydström var petad från startelvan! Många var uppenbarligen nöjda med detta. Slutreslutat 1-1, det var ändå ett steg i rätt riktning. Nu skall bara McDonald också petas från startelvan!


Jag har med andra ord inte riktigt haft koll på alla kommentarer på bloggen. Ser nu att det varit inne ett antal personer med högerextrema åsikter och rent konspiratoriska idéer. Med andra ord knäppgökar! Personer som bara har ett syfte med sina kommentarer, nämligen att skada mitt parti och mina partivänner. Kommentarer av den typen kommer jag i fortsättningen konsekvent radera.


Den som har uppfattningen att SvP är ett alternativ till SD anser jag inte ha alla hästar hemma. Mer behöver inte sägas i denna fråga.


Jag har även fått ett stort antal mejl idag med anledning av mitt blogginlägg angående uteslutningar. Jag har inte hunnit läsa alla mejl och kommentarer, än mindre svara på dessa. En sak kan jag ändå konstatera och det är att det finns få kritiska röster till mitt blogginlägg. De flesta tycks också förstå att andemeningen i mitt blogginlägg inte är kritik mot partiledningen utan en uppmaning att vi skall vara mer aktiva själva, vilket nolltoleransen kan motverka. Att vi som parti skall hålla i taktpinnen och bestämma riktningen och kraften.


Den debatt som just nu råder i det som börjat kallas för ”Omargate” kan bara gynna oss. Idag gick socialdemokraten Nalin Pekgul ut i DN-debatt anklagade Omar Mustafa för att vara islamist.


”Islamiska förbundet är en islamistisk organisation med starka kopplingar till Muslimska brödraskapet i Egypten. De strävar efter att införa sharialagar från 600-talet i muslimska länder och att den ska tillämpas på europeiska muslimer. Det skulle innebära att den kvinna i Sverige som vill kalla sig muslim samtidigt avsäger sig rätten att bestämma vem hon ska gifta sig med eller att kunna få vårdnaden om barnen efter en skilsmässa.

Islamiska förbundet är alltså snarare att betrakta som en politisk organisation än som ett trossamfund.”

Nalin Pekgul i DN-debatt


Det råder minst sagt ett internt krig inom socialdemokraterna och detta kommer spilla över på moderaterna och Waberi inom en inte alltför avlägsen framtid. Det kommer socialdemokraterna se till. Fredrik Reinfeldt våndas nog inför detta. Nalin Pekgul säger ju mer eller mindre rakt ut att det sitter en islamist i riksdagen för moderaterna. Och vem kan veta det bättre än Nalin Pekgul som är muslim och fortfarande bor i Tensta.


Notera också den totala tystnaden från Stefan Löfven. Enligt min uppfattning visar han nu prov på sin svaghet som partiledare när han låter ett antal s-kvinnor löpa gatlopp i media.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards