thoralf

Direktlänk till inlägg 30 december 2017

ÅTTA ÅRS STUDIER OCH FORSKNING INOM GENUSVETENSKAP

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2017 11:42

”Forskning visar att i Indonesien, Somalia och Saudiarabien har kvinnor det bättre när det gäller sexuella trakasserier och institutionell diskriminering.

 

Sverige är i behov av kraftiga förändringar och min uppfattning är att de svenska män som visar tendenser på patriarkalt tänkande och kvinnohat bör få genomgå terapi och hormonbehandling för att man ska lyckas omdirigera dessa problemområden som oftast har sin uppkomst i barndomen.”

 

Ovanstående är ett citat från en insändare som publicerades i Barometern under fredagen, även i den tryckta upplagan. Den har rönt stor uppmärksamhet och den var på väg upp i topp som mest lästa artikel på Barometern då den delades flitigt på sociala medier.


Den inleds på följande sätt.


”Åtta års studier och forskning inom genusvetenskap och en livstid av erfarenhet ger mig flagranta indikationer på att svenska män och samhället i stort, har ett betingat hat mot kvinnor.”


Nu har Barometern tagit bort insändaren från sin webbsida. Antagligen för att många tror att insändaren är en ”trollinsändare” och Barometern anser att det är pinsamt att ha publicerat den. De har ju dock kontroll på vem som står bakom insändaren och måste ha gjort en bedömning av trovärdigheten. Möjligen har man nu gjort en efterkontroll och omvärderat trovärdigheten och beslutat plocka bort den av rädsla för att uppmärksamheten skall bli alldeles för stor i sociala medier.


Det är riktigt räddhågset! Rädslan består nog mest i att reaktionerna skulle slå mot de så kallade feministiska partierna och det ingår inte i Barometerns agenda, då det kan gynna SD.

 


 

 

Likväl som vi har klimatalarmister så har vi även genusalarmister. Många kommer säkert ihåg uttalandet om att "män är djur". Jag är dock övertygad om att det finns kvinnor med ovanstående uppfattningar och det har media medverkat till genom sin agenda och skapandet av åsiktskorridoren. 

 


https://youtu.be/byQhV-_1GXs 
ANNONS
 
Ingen bild

C Andersson

30 december 2017 12:28

Gott nytt är ;-)

 
Ingen bild

dajevlar

30 december 2017 12:41

Hehe - kul artikel. 'Författaren' Mogges Ketit verkar vara ett anagram... Hmmm Stig? .....

Ge Tokig mest? Omge getskit?

 
Ingen bild

Niklas R

30 december 2017 13:26

Lustigt nog är det de mest rabiata feministerna som gärna har 20-30 år yngre leksaker från tredje världen.

Hur går det ihop med deras idévärld om att män är djur?
(Precis som inte kvinnor är djur, hur jävla ologiskt är inte det om man är socialist/ feminist aka ateist?)

 
Ingen bild

Friholt

30 december 2017 13:27

Vår värld har kommit att styras av skogstokiga kärringar och käringar.

 
Ingen bild

C Andersson

30 december 2017 13:30

Svenska män har en medeltida kvinnosyn - Barometern
www.barometern.se/insandare/svenska-man-har-en-medeltida-kvinnosyn/
1 dag sedan ... ... terapi och hormonbehandling för att man ska lyckas omdirigera de dess problemområden som oftast har sin uppkomst i barndomen. Kräver verkligen svenska kvinnor för mycket när de anmärker att de vill ha samma sociala, ekonomiska och politiska förutsättningar som svenska män? A A. Mogges ketit ...

[Google]

http://www.barometern.se/insandare/svenska-man-har-en-medeltida-kvinnosyn/

 
Ingen bild

Rikki

30 december 2017 14:02

Troll? Jag kan garantera att det är en rabiat självhatande feminist som skrev denna smörjan. Det är allt för vanligt nu för tiden.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

30 december 2017 14:24

Japp, det stämmer att vi är djur. Alla människor är däggdjur. Det är sant. Det är även riktigt att vi styrs av våra genetiskt präglade drifter att, precis som precis allt annat levande, sprida våra gener. I människans fall handlar det om fortplantning genom samlag med det andra könet. OBS! att det bara finns två kön som duger till att delta i fortplantning oavsett vad tokar hävdar.

Sedan gäller att begränsa skadeverkningar av att det starkare könet går all-in för att lyckas med sin genspridning. Detta sker på flera nivåer; lagstiftning i civiliserade samhällen, genom en allmän rättsuppfattning av vad som är rätt och vad som är fel. Plus den moraliska uppfattning den grupp av människor man tillhör har.

Det kan vara på sin plats att erinra om hur "de gamla grekerna" hade det med sina lagar. Där var det helt OK att slå ihjäl folk om man var den starkare. Ex "Ge oss hälften av dina oxar och hälften av din säd. Annars slår vi ihjäl dig, tar allt och gör slavar av dina barn och din hustru". (Xenofon:Anabasis)

Med det romerska rikets framväxt fick vi en lagstiftning som via germanerna leder in i vår tids lagar. T ex blir det ett brott att slå ihjäl en annan människa.

Islam har ännu inte nått det läget. Här är det inget brott att slå ihjäl någon. Det är inget som staten beivrar. Däremot kan efterlevande till offret utkräva hämnd och skadestånd enligt sharia.

Att vita svenska män ska vara det värsta djuret på vår planet tvivlar jag starkt på. Som grupp är vi mycket timida och försynta. Därtill kommer en stark undergivenhet mot dem vi betraktar som oss högre stående. T ex journalister och politiker från den PK-mässiga sidan.

Trots all galenskap som sprids från genuscertifierade underbegåvade går inte svenska män ut på gator och torg skrikandes och stenkastandes "Det finns bara två kön! Ta er i häcken djävla idioter".

De mest revolutionära av oss tar sig en pilsner och kollar hur det gått för Nybro Vikings.

Så fortgår livet till den dag feta vita män flytt landet eller bara gett upp. De försvinner från produktionen av material och tjänster. Från en bungalov på plajan eller från en koja i skogen njuter de sin frid och kan bara sorgset se på när alla dessa genuscertifierade försöker få infrastrukturen att fungera. Vem vet, det kanske börjar med feministisk eldistribution som de gjorde med snöröjningen. Gick väl bra? Massor av "karlar" som inte kunde ta sig till jobbet. Mycket lyckat det var. Ohh så smart det var att ploga busshållplatser dit ingen kunde ta sig. Inte ens bussen då gatan inte plogades.

Jag har en dröm: På den internationella kvinnodagen 8 mars 2018 vill jag att alla vita män tar en paus från sina arbeten. Låt det bli en dag då vi inte står i vägen för kvinnor som kan (den stiftelsen gick förresten i konkurs, så de kunde inte).

Fotnot:
Detta kan ses som ett antifeministiskt inlägg. Och det är det. Jag känner många kvinnor inklusive fru och döttrar som är bra på alla sätt. Men det är de galna och sjuka som väsnas. Och dem gillar jag verkligen inte alls. 
Ingen bild

Hacke

30 december 2017 14:46

Feminismens alla avarter som hela tiden flyttar fram sina positioner i den feministiska stormakten (läs dårhuset) Sverige är en enda stor black om foten för den seriösa jämställdhetsdebatten. Vem kan ta dessa genushysterikor på fullt allvar förutom deras främsta uppbackare inom traditionell media och 7-partiet då förstås.

Den största av paradoxer ser vi prov på dagligen när deras nya frälse från dysfunktionella medeltidskulturer intar område efter område såväl geografiskt som ideologiskt. Ytterst demonstrerat i rena gruppvåldtäktsepidemier som ”feministerna” blundar för liksom alla andra groteska realiteter i spåren av deras egen politik. De har fullt upp med det de själva kallar ”revolutionen”, det att förfasa sig och bedriva häxjakt på någon svensk vit man klappat någon på stjärten för tjugo år sedan.

Så ser det ut när matriarkatet ges fria händer. Ett land i fritt fall på snart sagt alla områden och numera bara bäst på att vara övriga världens varnande exempel.
Det var knappast kvotering som en gång byggde världens främsta välfärdsstat. Däremot blir det sannolikt dess snara undergång.

 
Ingen bild

Christer

30 december 2017 15:41

Lite vid sidan om, men ändå.
Så här i juletider så blir det att man tänker tillbaka på hur det var när man var barn och gick i skolan. Jag började i skolan i mitten på 50-talet, och då hade vi kristendomsundervisning på schemat. Fröken berättade där för oss b.la om när Jesus mättade 5.000 män med fem kornbröd och två fiskar, och det blev mat över dessutom. "Tror ni på det?" undrade Fröken, - NÄÄ sa vi barn. Då sa fröken att vi skulle se det "symboliskt", men vi förstod inte. Jo, sa Fröken, det är 2 saker. Det ena är att Gud kan göra underverk, men det viktiga är budskapet om att varje människa kan vara en god människa och dela med sig till de som inget eller bara lite har. Alltså att inte bara tänka på sig själv utan även på sina medmänniskor. Ok, vi förstod väl lite grann då.
Jag har tänkt på denna liknelse med bröden och fiskarna många gånger sen dess. Och många med mig minns nog denna denna bibeltext (Matteus 14: 13-21). Men särskilt bland Pk-folket har man glömt/tappat bort det orealistiska i att 5 bröd och 2 fiskar skall kunna mätta alla. "Sverige är ett rikt land" säger våra nya husgudar, "det här har vi råd med" fyller dom i. Någon konsekvensanalys behövs inte om man är laddad med den "rätta värdegrunden". Och, visst är vi ett ganska välmående land (fortfarande), visst kan vi hjälpa till i en värld där så många far illa. Men, och det är det väsentliga - Vi kan inte hjälpa alla världens lidande människor! Vi kan bidraga med att hjälpa till på plats, men det blir ändå sammantaget en väldigt marginell insats. Vi är ett litet land och kan omöjligt hjälpa alla. Det är inte rätt mot den egna befolkningen heller att ge livstids försörjning till den som endast kunnat ta sig hit, utan att vi vet vem det är, hur gammal den är, för att sen dessutom bjuda hit resten av familjen (58.000 under 2017) på samma villkor. Det är inte att bryta bröden och dela på fiskarna.
Att öppna sitt hem för de som aldrig kommer att ge något tillbaka, att få mat och husrum för att själv aldrig bidraga med det minsta. Att klaga på mat och boende, att låta sina barn kasta sten på värdfolkets "goda samariter", att inte lyda värdfamiljens ordningsföreskrifter utan skapa egna lagar, som tillåter mord och kriminalitet, att inte respektera våra eller sina egna kvinnors rätt till sina liv etc etc.
"Vårt dagliga bröd, giv oss idag, och fräls oss från ondo" är några rader ur Fader vår. Att hantera ondskan har vi inte längre någon förhoppning till, vi får lita endast till bönerna snart. Vår polis är hjälplös mot ondskan, dialogen fungerar inte riktigt bra, vi skulle behöva en polis som skyddar polisen mot sprängningar och skjutningar.
Det började bra med tanken på att bryta bröden och dela på fiskarna, men var har vi hamnat? Vad skulle Jesus ge oss för råd om han kom till oss idag? Och hur skall våra politiker kunna ta oss ur mardrömmen? Och framför allt! Vad har genusforskningen för skuld i den uppkomna situationen? Finns det något land på detta klot där kvinnor uppnått mer i form av jämlikhet än i Sverige? Allt är inte perfekt här, det finns mer att göra, och det finns riktiga grisar även bland etniska svenska män. Vi ser då och då att svenska kvinnor gifter sig med män från t.ex Afrika. Men dom bosätter sig inte där, det gör man i Sverige. Varför?
Gott Nytt År Thoralf och alla Sverigevänner.

 
Ingen bild

Waterbug

30 december 2017 15:41

Otroligt underhållande artikel!
Helt solklart att barometern blivit trollade här och totalt häpnadsväckande att man publicerat det här komiska alstret.

Tror också att Mogges Ketit är ett anagram, 'Ge moget skit'?
Ojojoj vilket klavertramp.

 
Ingen bild

Stoffe

30 december 2017 16:06

En tankeställare

Kan det vara så att redaktionen på Barometern ansåg att insändare var fullt rimlig men när allmänhetens skapade stora reaktioner valde de att ta bort insändare för att de kunde gå emot Barometerns vänsterstyrda agenda.Jag tror inte att detta är en som trollar utan enbart en ärlig men sjuk feminist.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

30 december 2017 16:20

Troligen något troll som dragit ner byxorna på Barometern,
och blottat deras totala inkompetens.
Vilka är det som bestämmer vad som publiceras på Barometern?

En samling träbockar som
tror sej kunna mjölka?

 
Ingen bild

Pepparholm

30 december 2017 18:00

När man läser i Samhällsnytt hur Migrationsverket anställer nyligen invandrare som handläggare och som sedan kan påverka anförvanters ansökningar så är det bottennivå på svensk statlig verksamhet. Justitieministern ät ansvarig för Migrationsverket men törs tydligen inget säga för då blir det ministerstyre. Han har tydligen alltid förtroende för sina generaldirektörer vad som än händer.

Jag börjar anse, att det vore bättre om vi övergick till ministerstyre som t ex UK. Då vore det lättare att ställa en minister till svars och sparka vederbörande.
https://samnytt.se/migrationshandlaggare-hanterade-anhorigas-asylansokningar-mitt-forsta-jobb-i-sverige/

 
Ingen bild

Von Kätting

30 december 2017 18:03

Detta är vansinne, oskyldiga hängs ut och familjer tar skada.
Människor mister jobb på bara misstanke - media som domstol.
Åkesson har ju tidigare i TV berättat hur "journalister" smugit
omkring i hans trädgård, utsända från bland andra Aftonbladet.
Det är dags att som skett i flera länder att gå till attack mot
dessa demokratins dödgrävare.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

30 december 2017 18:45

Det man skulle vilja se i Sverige, och som genom Putin
är normalt i Ryssland är: bilbrännare, de som attackerar
och hindrar räddningspersonal skjuts på fläcken och
släktens hus rivs, om dom bor i lägenhet vräks dom och
alla bidrag dras in.

Det duger föga mot den grova kriminalitet
som MENA-figurerna etablerat i Sverige att inte låtsas om problemen.
Vidare måste en militär enhet etableras som snabbt kan sättas in över hela landet. Det handlar nu inte om våra största städer. Problemet
finns överallt, i hela Sverige.

Kort: Sy in förövarna till långa fängelsestraff.
Vräk hela familjen från bostaden.
Dra in alla bidrag.
Utvisa hela klanen.

 
Ingen bild

Lena1

30 december 2017 19:01

Det är ett troll som skrivit detta, och det är så extremt men ändå realistiskt att redaktionen gått på det. För de som kallar sig genusvetare och feminister idag är just så extrema som insändaren gett ord för. Att de (feministerna) sedan vill tvinga på vanliga svenska män terapi och hormoner (för att bli feminiserade) är helt följdriktigt i deras tänk. De är ena riktiga översittare.

 
Ingen bild

Lena1

30 december 2017 19:06

Vi svenskar har bevisligen blivit 2:a rangens medborgare i vårt eget land. När svenskar går ut för att demonstrera (utan lov) så finns plötsligt ett enormt uppbåd av poliser, t o m polishelikopter. Men när utländska män gör detsamma och ockuperar torg och gator , då har polisen ingen möjlighet att agera. Vi får höra att det inte finns tillräckligt med resurser.

https://www.youtube.com/watch?v=XVe7OipmvHU

 
Ingen bild

Calle

30 december 2017 19:22

Hade vi haft ett försvar /en arme värd namnet, kunde man ju hoppats på en militärkupp i landet för att återställa ordningen.
Men detta har landsförrädarna sett till att motverka.
Skall man hoppas på Putin?

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 december 2017 20:20

Annat ämne. Tittade in nyss på Feministiskt initiativ,s sida. Något God Jul, nej inte alls. GLAD HELG var vad de önskade alla besökare. Låt oss alla se till att deras inflytande i vårt land minskar radikalt under nästa år...

 
Ingen bild

J B Doe

30 december 2017 20:44

@Calle
Dessutom har man ändrat lagen, så att det nu är tillåtet för svensk trupp att skjuta mot landets egna invånare. Man kan fråga sig varför.

 
Ingen bild

Jim

30 december 2017 22:11

Ja, Mogges Ketit är nog ett anagram. Tomte passar in - "Tomte i skegg"?

Thoralf Alfsson

30 december 2017 23:04

"Tomte i skegg" ;-)

Nog är det en "tomte" som skrivit i varje fall.

 
Ingen bild

wer45

31 december 2017 10:35

Artikeln är en studie i enfald och bedrägeri. Och just idag har Expressen en artikel om hur gamla käringar åker till Gambia för att köpa sex av unga män. Fyrtio år yngre män är ingen ovanlighet. Skulle förvåna mig storligen om inte storhopen
av dessa pilska kvinnor arbetar aktivt för öppna gränser. För med sådana skulle det säkert bli ännu lättare och billigare att få sex av unga män och barn, menar nog dessa batikhäxor.
Många av dessa sexresenärer vill förstås gifta sig med en yngling, Och för oss som protesterar mot kostnaderna som är förenade med ett sådant äktenskap väntar förföljelse från batikhäxor och från folk som bedriver skattefinansierade studier i genusvetenskap.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se