thoralf

Direktlänk till inlägg 2 maj 2014

KOSTNADER KRIMINALVÅRDEN KALMAR LÄN

Av Thoralf Alfsson - 2 maj 2014 07:32

Jag har länge försökt att få fram siffror över andelen med invandrarbakgrund i våra fängelser men det är mer eller mer omöjligt på grund av hur statistiken förs och hur folkbokföringen ser ut.


Jag har till och med lämnat in motioner i riksdagen för att det skall vara möjligt att få en mer adekvat statistik. Givetvis har inte min motion fått något bifall från 7-klövern.


Problemet är att idag förs bara statistiken i två olika grupper. Svenska medborgare och utrikes medborgare eller utrikes födda som Kriminalvården kallar det. Det finns dock även en grupp som har dubbla medborgarskap där ett av medborgarskapen är svenskt och därmed räknas du också som svensk i statistiken. Vilket kan vara ganska missvisande.


Kriminalvårdens statistik visar ändå på en klar trend! Andelen utrikes födda ökar stadigt på våra anstalter. Anledningen är givetvis invandringen men också den fria rörligheten inom EU. Våra gränskontroller är mycket sparsamma om man uttrycker det milt. Vilket innebär att mycket kriminalitet rör sig över våra gränser inte minst från de forna öststaterna.


 


Mer än en tredjedel (36 procent) av de intagna på anstalter 2013 var utrikes födda!


Samtidigt kan man säga att svenskarna blir mer laglydiga medan de som invandrat blir mer kriminella.


Då skall alla även vara medvetna om att de med ”invandrarbakgrund” men födda i Sverige inte finns med i denna statistik eller rättare sagt de räknas som svenskar. Jag har hört från anställda inom kriminalvården att andelen med invandrarbakgrund är så högt som 60-80 procent på vissa anstalter. Bland annat på anstalten i Västervik.


I mina efterforskningar över invandringens kostnader i Kalmar län har jag även begärt ut uppgifter från kriminalvården över de enheter som finns i Kalmar län.


Följande kostnader gäller för följande enheter under 2013


Anstalten Kalmar        37,7 miljoner kronor

Häktet Kalmar             25,4 miljoner kronor

Frivården Kalmar        13,1 miljoner kronor

Anstalten Västervik   204,2 miljoner kronor 

Frivården Västervik     10,4 miljoner kronor

Totalt                         290 ,8 miljoner kronor


En nätt liten summa på ca 290 miljoner kronor för Kriminalvården i Kalmar län.


Hur stor andel skall man då säga att invandringen och den fria rörligheten är orsaken till dessa kostnader för skattebetalarna?  Är det 36 procent eller är det mer?  Jag säger att det är mer!


Jag påstår med bestämdhet att det är minst 50 procent av kostnaderna som är relaterad till invandringen eller den fria rörligheten. Det innebär att ca 150 miljoner kronor borde sättas upp på kontot för invandrarrelaterade kostnader.



Sverigedemokraterna startade valrörelsen i EP-valet i samband med vårtalet på Långholmen i Stockholm. Under innevarande vecka på fredag samt lördag så besöker Sverigedemokraternas partiledare,  Jimmie Åkesson, Kalmar län tillsammans med toppkandidaten Kristina Winberg. Sverigedemokraterna kommer att anordna torgmöten i samtliga kommuner där turnén stannar till och vi vill därför informera om var och när dessa äger rum.


Kalmar

Plats: Stortorget

Datum och tid: Fredagen den 2 maj kl 14.00-15.00


Oskarshamn

Plats: Utanför Flanaden (mot MQ/Görans foto)

Datum och tid: Fredagen den 2 maj kl 16.00-17.00


Västervik

Plats: Spötorget

Datum och tid: Fredagen den 2 maj kl 18.00-19.00


Vimmerby

Plats: Stora torget

Datum och tid: Lördagen den 3 maj kl 10.00-11.00


Våra förhoppningar är att dessa torgmöten kan genomföras utan störande av mötesfriheten.

 
 
Ingen bild

Sven Dacke

2 maj 2014 08:03

Det ska bli lättare att upptäcka och stoppa missbruk av reglerna för arbetskraftsinvandring, föreslår regeringen och Miljöpartiet i en proposition.

Som störst betydelse har lagen haft för personer som vill bort från sitt hemland, men som saknar asylskäl. Effekten av reformen har blivit en relativt stor inströmning till lågkvalificerade yrken, där Sverige redan har ett överskott på arbetskraft. Man kan därför betrakta arbetskraftsinvandringen som ett alternativ vid sidan av asylsystemet, som ett nytt sätt att ta sig in EU undan fattigdom eller andra svåra omständigheter. Det är exempelvis vanligt, konstateras det i studien, att släkt och vänner vill hjälpa en bekant att komma till Sverige men inte har råd att anställa någon. Det enda sättet är då att arbetskraftsinvandraren betalar sin egen lön. Att manipulera systemet har varit såväl enkelt som riskfritt.


Läs hela Smålandspostens inlägg

http://goo.gl/DLWBtA

 
Ingen bild

Hacke

2 maj 2014 09:35

"Att hålla en person frihetsberövad i den svenska kriminalvården kostar 5 500 kronor per dygn, visar en rapport från Europarådet. Det är nästan tre gånger mer än vad en natt på Grand Hotel i Stockholm kostar och den högsta siffran i Europa."

Norge kom på andra plats med under hälften av kostnaderna jämfört med Sverige.

Mer om undersökningen och vansinnet här:
http://www.friatider.se/svenska-f-ngelser-dyrare-n-grand-hotel

 
Cavatus

Cavatus

2 maj 2014 10:08

I nya mappen: Böcker mm på flygbladssidan

www.korta.nu/lasningen

finns nu Tullbergs nya bok Låsningen att ladda ned helt lagligt både i pdf- och epub-format.

http://www.korta.nu/lasningen

 
Ingen bild

Anki

2 maj 2014 11:33

Nu har du alltså chansen att tala litet närmare med Jimmie. -Bra!
Om de nu inte skulle förstå att ni behöver satsa stora summor på marknadsföring och du inte åter hamnar på valbar plats efter detta så tycker jag att det är dags att starta ett nytt parti, gärna med dig i spetsen Thoralf! -Fråga Jimmie om han tycker det känns bra att partiet tappat snart halva väljarstyrkan (Mycket beroende på att väljarna är förbannade på utebliven information till folk. Information som alla vet ytterligt kompromitterande för motstådarna och en självklar del som direktreklam i dagens läge)
-Är han inte med på det här så är det lika bra att lägga ner!!
Det spelar ju för fasen ingen roll vad alla g ö r då, om inte väljarna får reda på det. ..eller hur? Då behöver varken DU eller jag Sverigedemokraterna! -Då är det bättre att påta i trädgården eller starta ett nytt parti.

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 maj 2014 12:09

Kanske någon kunde fråga Bylund som troligtvis är med om Soran är uppdaterad med senaste insideinformationen från SD toppen

 
Ingen bild

Kritisk

2 maj 2014 12:21

Till Thoralf

När kommer en person med invandrarbakgrund att räknas som svensk i statistiken, enligt dig i alla fall inte då man är född i Sverige, talar svenska, bor i Sverige, utbildat sig i Sverige etc.... Är det som andra eller tredje generationens invandrare eller krävs det att man går ännu längre tillbaks.
Jag hoppas att jag av andra här slipper bli kallad vänsterextremist, kommunist eller andra vanligt återkommande epitet bara för att jag ställer en fråga som kanske inte faller dessa personer i smaken.

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 12:32

Kritisk

Ta och fråga många av de boende i utanförskapsområdena som är födda i Sverige med utländska muslimska föräldrar om de anser sig vara svenskar eller irakier, afghaner eller somalier? Bara för att nämna några exempel.

När vi pratar statistik måste man göra vissa indelningar vare sig du gillar det eller inte. Annars får vi aldrig reda på var bristerna finns i samhället oavsett om det gäller pensionärernas situation eller intagna på anstaler.

 
Ingen bild

bonnläpp

2 maj 2014 12:56

@Kritisk, du kanske inte är helt svensk? Om du åkt tunnelbana t.ex i England är du faktiskt svensk-engelsk enligt Åsa Romson.

 
Ingen bild

Kritisk

2 maj 2014 13:04

Till Thoralf

Du svarar ju inte på frågan jag ställde, när räknas man som svensk i statistiken, men det är väl som vanligt när man har med politiker att göra.
Intressant att när du pratar om personer födda i Sverige men med utländska föräldrar så väljer du att precisera föräldrarna som muslimer, intressant men knappast chockerande då detta verkar vara den grupp av människor du hyser mest agg emot.

 
Ingen bild

Kritisk

2 maj 2014 13:07

Bonnläpp

Har inte släktforskat kring mitt ursprung men vet i alla fall att fyra generationer tillbaka så är jag svensk, min generation inräknad.

 
Ingen bild

Konen

2 maj 2014 13:09

@ Anki

Håller fullständigt med dig.

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 13:14

Kritisk

Det är en vädig skillnad på att vara kritisk och att hysa agg.

Jag hyser inte agg men jag är väldigt kritisk till islam och hur den religionen/ideologin påverkar människor.

Det borde varje sund människa göra som anser att alla människors lika värde är viktigt. Det gäller inte inom islam.

 
Ingen bild

Kritisk

2 maj 2014 13:18

Thoralf

Okej, att anklaga dig för att hysa agg mot denna grupp var kanske fel av mig, men du fortsätter att ducka för den fråga jag ställde i mitt första inlägg.

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 13:18

Kritisk

När det gäller statistiken och huruvida någon är svensk är det ingen enkel fråga.

Det är därför jag motionerat i riksdagen om att en tredje kategori skall införas i statistiken när det gäller kriminalvården. Läs min motion.

Jag anser att många med dubbla medborgarskap inte alls är svenskar bara för att de även har ett svenskt medborgarskap.

Kan man vara både svensk och irakier?

Det kanske du kan svara på!

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

2 maj 2014 13:22

Mycket bra framträdande av Jimmie Åkesson och Kristina Winberg på Stortorget i Karlskrona idag inför mellan 200 och 300 medlemmar, sympatisörer och andra nyfikna!

Kan rekommendera alla som har chansen att lyssna i Kalmar, Oskarshamn och Västervik idag!

Ni får se om det kringresande sällskapet, mest bestående av småtjejer, dyker upp i era städer! De hade tydligen följt med från Ronneby och höll en tyst protest en bra bit därifrån med ryggarna vända mot Jimmie och Kristina. De höll i alla tyst så det var inget vi som lyssnade ens märkte.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Bertil

2 maj 2014 13:31

Det är inte Thoralf som bestämmer vem som är svensk i statistiken utan det gör de som för statistiken. Normalt brukar det delas in i Utlandsfödda, Svenskfödda av utländska föräldrar/förälder samt Svenskfödda av svenska föräldrar.

Krångligare än så är det inte, rent statistiskt och det är alltså inget ni ska lasta Thoralf för.

 
Ingen bild

Kritisk

2 maj 2014 13:39

Thoralf

Förstår att gruppindelningen vid statistiken kan vara krånglig, men min fråga var man ska dra gränsen för att räknas som bara svensk eller som någon med invandrarbakgrund.
Angående din fråga om dubbla medborgarskap så ska jag göra som du och ställa motfrågor, kan man vara en man och kalla sig feminist t ex? Kan man bo i Malmö och heja på Helsingborgs IF? Varför måste det ena utesluta det andra?

 
Ingen bild

Konen

2 maj 2014 13:40

Från dagens Barometern

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/sa-rustar-polisen-infor-akessons-besok-i-dag(4268591).gm

I artikeln kan man läsa att enligt SSU:s distriktsordförande Erik Holm: ”är det är viktigt att vi är tydliga och visar att alla människor är lika mycket värda och att Sverige är för alla.”

Sverige är för alla. Det var ord och inga visor. Hur har man då tänkt betala det här ”kalaset”? Ättestupan tycks krypa allt närmre och närmre för de som en gång byggde landet.

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 13:47

Kritisk

För mig är det inget problem om någon bor i en stad men håller på ett fotbollslag i en annan stad. Men nu frågade du när man kan räknas som svensk.

Jag ställde därför en fråga till dig om man kan vara både svensk och irakier? En fråga som du bör kunna svara på eftersom du tydligen har din definition klar.

 
Ingen bild

bonnläpp

2 maj 2014 14:34

@Kritisk, är det säkert att du inte åkt tunnelbana i något annat land än Sverige?

 
Ingen bild

Anders

2 maj 2014 14:45

Thoralf du skriver:

"Svenska medborgare och utrikes medborgare eller utrikes födda som Kriminalvården kallar det."

"Utrikes medborgare" och "utrikes födda" är två OLIKA kategorier.

Alla "utrikes medborgare" torde vara "utrikes födda" - men alla "utrikes födda" är inte "utrikes medborgare".

Någon, som är "utrikes född" kan ha blivit svensk medborgare.

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 15:00

Anders

Enligt kriminalvården finns det personer med både 2, 3 eller till och med 4 medborgarskap på anstalterna. Men eftersom ett av medgorgarskapen är svenskt räknas de som svenskar i statistiken det är just det som jag vill rätta till genom införa en tredje kategori.

Det svenska medborgarskapet har dessutom blivit "nedvärderat" då det kan erhållas efter bara några få år i landet och därför blir det väldigt missvisande.

Jag är högst osäker på att Kriminlvården har koll på var personer är födda. Utan jag tror man syftar på personer med enbart utländskt medborgarskap.

 
Ingen bild

Magentan

2 maj 2014 15:13


Svar till "Kritisk"

Definitionen av svenska myndigheter för personer med utländsk bakgrund är följande:

"Utländsk bakgrund har personer som är utrikes födda eller inrikes födda med två utrikes födda föräldrar."

Begreppet ändrade innebörd hos svenska myndigheter den 31 december 2003. Innan dess räckte det med att en förälder var född utomlands för att dennes barn ansågs ha utländsk bakgrund.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Utl%C3%A4ndsk_bakgrund

 
Ingen bild

Magentan

2 maj 2014 15:20


Istället för att enbart gå efter "svenskt" medborgarskap kanske det blir enklare statistiskt om man t.ex har en kolumn för
"personer med svenskt medborgarskap men med utländsk bakgrund".

 
Ingen bild

Magentan

2 maj 2014 15:29


Här finns intressant information om hur snabbt det svenska folkutbytet avancerar.

http://affes.wordpress.com/2013/10/17/folkutbytet-fortsatter/

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2014 15:53

@Kritisk
Om vi snävar in statistiken till utrikes födda och första generationens invandrare tror jag att vi får förskräckande siffror. Jag har en viss insyn i kriminalvården. Istället för att börja tramsa om vad svenskhet är borde du inse att vi har ett stort problem här. Problem löser man inte med trams utan de löser man med diskution och att man försöker agera på ett sätt som minskar problemet. Just nu, idag, har jag mejlat min bokförda statistik över de senaste 20 månadernas skottlossningar i Sverige. De senaste 20 månaderna har vi, i hela Sverige, haft 337 skottslossningar med nog ca 400-500 skadade. Antalet dödade är 71 st. 90% av skottlossningarna är invandrings relaterade. Här har vi också ett problem som borde diskuteras. Eller hur? Om du ger mig en mejladress skickar jag över min långa och specade textfil till dig. Statistiken är idag mejlad till åtta tunga journalister och några riksdagspolitiker. Skickar även till Thoralf alldeles strax.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

2 maj 2014 15:56

Brotten har ökat med ca. 5% sedan 1975 vi har en ökning av befolkningen på 11% (ungefärliga siffror) 70% av den ökningen är invandring.

Rip Cornelis Vreeswijk, du hade blivit satt på tåget tillbaka till hemlandet.

Fråga. Har invandrare större benägenhet att begå brott?
Följdfråga. Har rika människor som knarkar mer benägenhet till att använda kokain, framför andra droger?

Och eftersom jag vet att det bara kommer att ställas motfrågor, och aldrig svaras på frågor, innan man svarat på sina egna frågeställningar, så svarar jag på min egen fråga direkt

Det handlar inte om benägenhet, invandrarna är trotts alla miljarder som dom badar i Sveriges underklass (fattiga)
lika väl som rika som knarkar har RÅD att använda koks.

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2014 16:18

@Mats. Med statistik kan du ljuga ihop vad som helst. Brotten stöld ur bil, bilstöld, gått mot röd gubbe, snatteri och användande av icke godkänd telefon har säkert minskat sedan 1975. Däremot har brottet våldtäkt (anmäld) ökat med ca 900% sedan 1975. Likaså har antalet bankrån minskat medan rån mot detalj-, service- och privatpersoner ökat med ett gäng hundratals procent. De grova våldsbrotten ligger i paritet med våldtäkterna. Läs på innan du försöker skoja oss med statistik. (källor: BRÅ, SCB och försäkringsbolagens hemsidor)

 
Ingen bild

bonnläpp

2 maj 2014 16:21

@Mats (ateist), Hur dumma tror du att vi är?

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2014 16:27

@Mats. En greja till. Att fattigdom skulle utgöra en förklaring till ökad brottslighet stämmer inte. Ett närliggande exempel kan få vara 30-talets lågkonjunktur/depression... ingen ökad brottslighet bland befolkningen kunde avmätas då. Ett annat exempel är 70-talets USA, då man hade högkonjunktur men en brottslighet som skenade. Fattigdom som förklaringsmodell stämmer inte och om den stämde borde Afganistan, Somalia och Gaza ha skyhög brottslighet.

 
Ingen bild

Anders

2 maj 2014 16:31

@ Thoralf

Kriminalvården skriver själv, att man ENDAST utgår från medborgarskap.

"Kriminalvården har statistik på hur många utländska medborgare som finns i fängelse varje år, vilka länder de kommer ifrån och om de ska utvisas efter fängelsestraffet."

http://www.kriminalvarden.se/Statistik/Utlandska-medborgare-och-invandrare/

Jag blev därför förvånad över att du skrev: "utrikes medborgare eller utrikes födda som Kriminalvården kallar det".

I vilken statistik kallar Kriminalvården "utrikes medborgare" för "utrikes födda"?

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2014 16:35

Thoralf! Din mailbox hos telia är full

 
Ingen bild

Mats (ateist)

2 maj 2014 16:37

Har aldrig påstått att jag, sorterade brotten, alla brott har stigit 5%. Du menar att om man helt sonika kastar ut dessa människor sjunker brotten 900% eftersom du vill framhäva, att det är dessa som är representerade i statistiken idag.?!

Tror du även, att utan invandrarna, så fyller inte (helylle svenskarna) ut luckorna som skapas i brottsligheten.

Våldtäkts brotten har ökat enormt, sant, men dom har även gjort så att den innefattar mer saker också (vilket är bra) där av högre stats.
Ju mer inkomstklyftor vi har, ju mer och råare kriminalitet kommer vi få, har inget med etnicitet att göra.

Avskaffa parodin, jobbskatteavdrag, ta bort bemanningsföretagen.
1% av svenskarna äger 23% av förmögenheten i landet. Här är era pengar.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

2 maj 2014 16:45

Fattigdom som förklaringsmodell stämmer inte och om den stämde borde Afganistan, Somalia och Gaza ha skyhög brottslighet.

Du tror att dom håller koll på brott? Dom hugger armar och ben av folk på torg, för stöld. Tror inte det anmäls faktiskt.

Med den världsbilden, antar jag att Nordkorea är himlen på jorden.

Det har inget med lågkonjunkturer att göra, (viss del bara) det har med klyftor mellan människor, klyftorna dödar moralen.

 
Ingen bild

bonnläpp

2 maj 2014 16:45

@Mats (ateist), nu har du hamnat på fel blogg. Hur dumma tror du att vi är? Vad har parodin med invandrares brottsbenägenhet att göra? Det är nämligen det som Thoralfs inlägg handlar om.

"Våldtäkts brotten har ökat enormt, sant, men dom har även gjort så att den innefattar mer saker också (vilket är bra) där av högre stats."

Vad dillar du om här? Går nämligen inte att förstå. Dock alldeles utmärkt att du erkänner att våldtäkterna har ökat dramatiskt sedan vissa invandrare började komma.


 
Ingen bild

Anders

2 maj 2014 16:46

@ Mats (ateist)

Vad är det för "brott" som du utgår från?

1975 anmäldes enl. Brå 755.612 brott - eller 9.223 brott/100.000 personer.

2013 anmäldes enl. Brå 1.401.982 brott - - eller 14.603 brott/100.000 personer.

Våldsbrottsligheten har mer än tredubblats per capita mellan åren 1975 och 2013.

 
Ingen bild

Lotta

2 maj 2014 16:47

@Kritisk och Mats(Ateist) tycks ha en kristallklar bild över när man skall räknas som svensk. Vore kul om ni ville dela med er av er visdom. När är man således att räkna som svensk? Är det:

A: Så fort man sätter fötterna på svensk jord?
B: När man åkt tunnelbana
C: Som någon politiker i en nyhetssändning uttryckte det: "Svenskar fast de har bara ännu inte hunnit hit"
D: Något annat?

Vem har egentligen tolkningsföreträde när det gäller att definiera vem som skall räknas som svensk, invandraren själv, svenska folket eller någon annan? Är ni så säkra på att alla som invandrar till Sverige ens vill kalla sig svenskar?

Snälla upplys oss, vi undrar så.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

2 maj 2014 16:56

Lotta
Vet inte om jag överhuvudtaget har yppat något om vem som är svensk eller inte. Jag har pratat med Tobbe om brottsstatistik. Är du kelsjuk?

 
Ingen bild

Lotta

2 maj 2014 17:03

Ok mitt misstag.

 
Ingen bild

pelle

2 maj 2014 17:07

Mats
Bra fråga lotta ställer , när är man svensk enligt dig?
Pelle

 
Ingen bild

Gute

2 maj 2014 17:21

Bra att det händer, först en galning som lyckas kasta en tårta på Åkesson och nu lyckas en drönare släppa ned en pizza rakt ovanför under ett torgmöte.

Det är lika bra att inse allvaret i det hela och öka säkerheten, förr eller senare är olyckan framme när någon terrorist inser vad enkelt det är att ta bort någon.
http://www.expressen.se/kvallsposten/jimmie-akesson-stord--av-en-flygande-pizza/

Morden på Olof Palme och Anna Lind har tydligen inte lärt SÄPO ett smack!

 
Ingen bild

Onkel Sven

2 maj 2014 17:47

Just hemkommen från SD-s torgmöte i O-hamn allt gick lungt till, inga ljudliga demonstrationer det var bara ett 20 tal ungdomar som stod med ryggen mot Åkesson men dom var mol tysta !Så det gick bra att höra allt som sas , bedömer att det var drygt 200 personer som lyssnade !

 
Ingen bild

Gute

2 maj 2014 18:38

Dags att tänka om SÄPO!?

Jag blev väldigt fundersam när dessa små tingestar började surra över oss som alltid har sett på Åkessons tal i Almedalen, alltså sommarens höjdpunkt på Gotland.

https://www.youtube.com/watch?v=SNPJMk2fgJU

 
Ingen bild

Mats (ateist)

2 maj 2014 18:54

Pelle

När man har papper på det

 
Ingen bild

Markku Ahonen

2 maj 2014 19:17

Om siffrorna stämmer så borde naturligtvis en riksdagspoliker lägga energin på att utröna vad detta beror på och därefter hitta åtgärder/lösningar för den utanförskap människor med utländsk bakgrund hamnar i. Nej, ALFs lösning är att stänga Sveriges gränser och samtidigt stänga ute Sverige från den globala och moderna världen vi lever i. Vilken politiker...(hoppas tom med rasisterna här uppfattar ironin i det sistnämnda).

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 19:27

Anders

På Kriminalvårdens hemsida och statistik sida redovisas antalet nyintagna vid anstalter mellan 2003-2013 som utrikes födda.

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2014 19:32

Markku Ahonen

Det är nog snarare du som borde fundera över detta. Jag har redan min analys klar! En första åtgärd är en skärpt gränskontroll och asylprövning. Dessutom skall tillfälliga uppehållstillstånd användas i betydligt högre omfattning.

Vad är din analys och åtgärd! Mer invandring och inga gränskontroller!

 
Ingen bild

tant Gul

2 maj 2014 19:40

Apropå den enligt FI rådande feministiska våren - som kanske kommer att sluta som en arabisk vinter - läs här sammanfattningen av kapitel 8 i Tullbergs bok LÅSNINGEN - vilket förhoppningsvis lockar dig att läsa hela kapitlet 8, varvid du kommer att inse vilket helvete ditt framtida liv sannolikt kommer att bli - om du inte som jag och andra 65+ ganska snart kommer att befrias från det av döden.
-----------------------------------
Sammanfattning av kapitel 8
Motsättningarna kommer att skärpas mellan populistiska partier knutna till det nationella projektet och ett etablissemang som alltmer lockas till totalitära metoder. Yttrandefriheten kommer, som i många diktaturer, att ses som ett otillbörligt sätt att så misstro mot regimen och dess reformprojekt. Censur och krav på självcensur är redan omfattande och ttrandefriheten på nätet ses som ett hot.

Regimen kommer naturligtvis inte att införa censur med ett deklarerat syfte att förbjuda kritik av sin politik. Nej, dissidenterna kommer att anklagas för främlingsfientlighet och rasism. I allt högre grad överförs kontroversiell och viktig politik från den nationella svenska arenan där åsikter bryts mot varandra till en internationell byråkratisk-juridisk process som skapar och tolkar konventioner som de nationella politikerna sedan skall implementera.

Demokrati ersätts med överstatliga direktiv. Vårt lands extrema invandringspolitik motiveras med att politikerna i Sverige följer riktlinjer mer ordentligt än andra stater, som om lydnad vore en demokratisk dygd eller innebär ett demokratiskt mandat; vi lyder bara order. Är inte den motiveringen något belastad?

En annan aspekt på omvandlingen av landet är effekten av de två politiska åtgärder som föreligger som möjliga framtida handlingsalternativ. Båda är konsekvenserna av att den nuvarande integrationspolitiken allt mer framstår som ett uppenbart misslyckande. Ett alternativ är en nyliberal reform med lågproduktiva jobb som föreskriver att företagaren endast behöver betala en låg lön.

Det andra är en ”antirasistisk reform”. Skillnader mellan invandrare och svenskar åtgärdas genom kvoter som fördelar jobb och arbetslöshet. Frågan är om detta skapar ett civiliserat eller ett polariserat samhälle? Analysen i kapitlet konkluderar att varken den vänsterradikala eller den nyliberala visionen kommer att slå igenom i renodlad form utan kommer att bidra till en utveckling mot ett gängse konfliktfyllt multikulturellt samhälle. Detta om vi inte
byter invandringspolitik.

www.korta.nu/lasningen

 
Ingen bild

Lena

2 maj 2014 19:42

@Kritisk m.fl
Diskussionen om vem som är svensk eller inte kan också gälla hur personen KÄNNER det. Mina kusiner har en italiensk pappa, pappan skulle aldrig förneka sitt italienska ursprung (fattas bara).Han har två barn med svensk mamma. Enl. pojkens egen utsago så är han 100% svensk (han talar bra italienska, åker till släktingar i Italien ibland MEN han ÄR definitivt uttalat svensk. Hans syster däremot som har samma bakgrund, har identifierat sig mer som italienska. Märkligt men sant. Allt detta har med identifikation att göra. @Kritisk: Om dina förfäder befunnit sig i Sverige så att du är 4:e generationen, då har jag svårt att förstå frågan du ställer till Thoralf (vem är svensk). Mycket märklig fråga för oss som är svenskar från både härkomst och från hjärtat. Kanske det är detta som är den egentliga frågan och ett stort problem. Varför ställa frågan till Thoralf? Fråga dig själv istället!
OBS Den Italienska pappan har valt att bo i Sverige trots att han nu är pensionär och har jobbat som ingengör på ASEA i ca 30 år, och har numera skaffat ett "sommarställe" i Italien. Tydligen är Sverige som hemort bättre för honom....

 
Ingen bild

Anki

2 maj 2014 20:53

@Thoralf:

Det spelar ju ingen roll om du jobbar ihjäl dig med att ta fram material om inte partiledningen lyssnar och avsätter x-antal miljoner till marknadsföring av materialet samt återinrättar dig på valbar plats istället för småtjejerna.
-Lägg energin på att övertyga dina vänner i partitoppen och återkoppla sedan här om hur det gick!
Allt det du gör är vansinnigt bra. Men får vi inget gehör från partiledningen om direktinfo till hushållen kan jag garantera att vi är många, många, som ej kommer lägga vår röst på ytterligare ett "Centern" (Ett parti som glider över och blir nåt helt annat)för det är vad Sverigedemokraterna är på väg att bli just nu. I rask takt dessutom. Det är bara att beskåda väljarsympatierna.
Partiledningen håller på att köra i diket.

 
Ingen bild

Anki

2 maj 2014 21:18

Det är få partier som lyckas att ändra sig när de gör fel.
Se bara på Centerns dikeskörning, KDs dikeskörning och sossarnas tillstelnande som de aldrig tog sig ur.
Nu verkar Sverigedemokraterna bli nästa parti att gå samma väg som de små "frimärkspartierna" som får några procent men inte mycket mer.
-I så fall en återvändsgränd!
Det enda parti som lyckats ändra på sig var Moderaterna när de tog valsegern DE INSÅG ATT DE MÅSTE VARA DYNAMISKA. Gammelmoderaterna fick svälja stoltheten, De insåg att man måste låta bäste man styra.
Ja, sedan gick det som det gick p.g.a olika andra saker.
Vad jag här menar är att det är VIKTIGT att SDs partiledning nu är DYNAMISK när man är på väg att köra i diket -För det är man!
Det kommer att bli spännande att se.
Det är den 2 Maj nu, September är snart här!
En okvalificerad gissning är att vi vet om 1 Månad!
Ser vi ingen marknadsföring tar fart -Då vet vi.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2014 21:30

Det finns många kriterier för när man är svensk.
Här är några där man enligt mig INTE är svensk:

Döper barn till Muhammed och liknande osvenska namn.
Anser att barnen ska ha speciell religiös mat i skolan.
Tvingar familjens flickor och kvinnor att täcka sig.
Skickar pengar till släkt i hemlandet.
Anser att fredag är helgdag.
Har parabol för att se tv från hemlandet.
Pratar inte svenska när familj eller släkt samlas.

Tja, det finns säkert mer, men en början...

 
Ingen bild

Tommy

2 maj 2014 21:52

@Hulda mk1
Istället ska man inte hjälpa släktingar som har det svårt?
Konvertera till Kristendomen?
Bara titta på typ Paradise Hotel, Rapport och Allsång från Skansen?
Bara prata svenska(man kan ju undra hur det fungerar när man precis kommit hit, lite som när alla satt som fågelholkar i kyrkan när det pratades latin från predikstolen).
När det gäller kläder kanske man ska åka till Ullared och skaffa folkdräkt?
Döpa sina barn till Gustav och Kristina?

Det är bara att börja lagstifta.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2014 22:24

@Tommy
Läs bättre. Jag skrev om saker som gör att man INTE kan anses som svensk.
Har man precis kommit hit, är man väl KNAPPAST svensk, eller..??

Inte blir väl du Kines efter en vecka i Kina.?

 
Ingen bild

Blåsippan

2 maj 2014 22:34

Hulda@ Har de inte tunnelbana i Kina? Hur ska de då integrera sina gunstlingar?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2014 22:40

@Blåsippan.
Det är nog bara i Miljöpartiets dröm-Sverige som man blir svensk efter en tunnelbaneresa...

 
Ingen bild

Kritisk

2 maj 2014 22:41

Hulda mk1

Är det svenskt att dricka coca cola och äta kebabtallrik, köra Mazda eller något annat utländskt bilmärke, klä sig i kläder producerade i Indien, ringa med sin telefon producerad i Asien, låta sina barn lära sig italienska i skolan, ha universitetsstudierna på engelska, låta polska byggarbetare renovera sitt hus, äta bär plockade av thailändska arbetare, lägga brasilianskt kött på grillen, äta någon som helst frukt som inte går att odla i Sverige......Listan kan göras hur lång som helst, pröva att ta bort allt som inte är svenskt i din vardag och berätta sen för mig vad du har kvar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2014 22:58

@Kritisk.
Att äta utländsk mat är väl inget fel. Men Sverige som har så bra utbildning i matlagning, behöver knappast invandring för tillagning och servering. På Ahlströmmers tid fixade vi potatisodling, som då var nytt, UTAN tusentals Sydamerikaner.
Att lära sig andra språk och andra länders mat och frukter är definitivt inte fel.
Du har skrivit många märkliga inlägg, detta tar nog rekordet...

Att plocka hit Thailändare för bärplockning är komplett vansinnigt. Dels för att de brukar bli lurade och nog f-n finns det folk i Sverige som borde kunna fixa bären.

 
Ingen bild

Blåsippan

2 maj 2014 23:05

Kritisk@
Är det svenskt att gruppvåldta? Är det svenskt att spela fotboll med igelkottar eller att slå ut tänderna på ett oskyldigt lamadjur? Är det svenskt att kasta sin dotter från balkongen om hon inte lyder under sharia? Är det svenskt med månggifte? Är det svenskt att gifta sig med en nioåring? Är det svenskt med könsstympning? Är det svenskt att vid fullt medvetande skära av halsen på djur som sedan under kanske tio minuter drunknar i sitt eget blod medans andra ser på i väntan på sin tur? Är det svenskt att servera detta kött till ovetandes elever eller pensionärer?

 
Ingen bild

Blåsippan

2 maj 2014 23:08

Förra fredagen käkade vi tacos här hemma. Detta lyckades vi helt själva med utan att importera 100 000 mexikanare varje år. Fantastiskt.

 
Blåsippan

Blåsippan

2 maj 2014 23:12

Annars är det väl ok att dricka coca cola om den transporterats hit till Sverige via tunnelbanan..

http://Blåsippan

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2014 23:14

@Blåsippan.
Instämmer fullt ut i inläggen. Det förekommer mycket osvenskt i dagens Sverige..
Tufft med dina Tacos! Det hade aldrig Vänsterextremisterna fixat. De hade ringt Migrationsverket och bett om en specialimport från Mexico...

 
Ingen bild

Lena

2 maj 2014 23:19

@Tommy 21.52 och Kritisk 22.41
Era insändare är bedrövliga, det är absolut inte seriöst det ni skriver. Titta er själva i spegeln och inse att det ni som är de största sverigehatarna! Nu inser jag att det är övht ovärdigt att besvara era inlägg. Vad har ni här att göra!

 
Ingen bild

pelle

2 maj 2014 23:54

Var inne på jan milds blogg, och han påstår att Sd, ledningen har förbjudit Sd, folk i jans komun att hjälpa Janne att dela ut tabloider med fakta om invandring.
Alltså vad f..n är det som händer, vi behöver väl all hjälp vi kan få, och detta gör ju båda mild o Alfsson.
Hur får man dän dessa människor i toppen, några klantar i partiledningen är det sista vi behöver.
Det kommer aldrig att funka det här.
Pelle

 
Ingen bild

Blåsippan

3 maj 2014 00:11

Jan Mild är en ikon och absolut Sverigevän. Tror jag ska beställa några hundra ex att dela ut ihop med SDs EU-folder. Det lilla stödet är han värd.

 
Ingen bild

Tommy

3 maj 2014 00:16

@Lena
På vilket sätt skulle jag definieras som Sverigehatare?

 
Ingen bild

Dags att prova något nytt Finnen ?

3 maj 2014 00:39

Finnen : tusentals miljarder har feskommunisterna socialdemokraterna stulit från svenska skattebetalare och öst över "utanförskapsområdena" i 35 år
Ingen raketforskning har startats där någon teori på vad et kan bero på ?

 
Ingen bild

Tänk att få dra till Djarkarta

3 maj 2014 00:42

Tommy : Det är ditt sätt att skriva som gör att man undrar om du verkligen trivs i Sverige, känner du dej hjärntvättad något av media ?

 
Ingen bild

"Det våras för stolpskotten"

3 maj 2014 00:50

Kritisk : Kan Amerikanen, Norrmannen, Kinesen, Argentinaren,och resten av världen göra samma test som du föreslår, och sedan kasta sitt pass i närmsta vattendrag
Inlägget är bland det mest korkade som skrivits på nätet sista 25 åren
En vänsterhjärna har "tänkt" till

 
Ingen bild

pelle

3 maj 2014 00:52

Tommy
Jag antar att du gillar denna invandring vi har haft och har, och det gör dej till sverigehatare, detta land var mycket bättre innan denna massinvandring startade,,,,,,,, jag menar, man måste hata ett land om man vill göra detta land så illa som du förespråkar och har gått med på.
Pelle

 
Ingen bild

blåsippan

3 maj 2014 00:55

Ett litet land som lilla Sverige i norr som bedriver massinvandring sedan minst 30 år. Där över hundra tusen invandrar från framför allt utomeuropeiska länder där huvuddelen är muslimer väller in. Som föder enormt massa barn medans vi Svear är mer återhållna med den varan av tradition och arbetspolitik. Vi skall ju "alla" ut i arbetet. Så har ju våra politiker bestämt. Arbete för svenskar med lågt barnafödande medans de andra utifrån som bara plockar guldäpplen av välfärdsträdet föder en massa krulltottar.

 
Ingen bild

Anki

3 maj 2014 01:21

Pelle skrev:
"Var inne på jan milds blogg, och han påstår att Sd, ledningen har förbjudit Sd, folk i jans komun att hjälpa Janne att dela ut tabloider med fakta om invandring.
Alltså vad f..n är det som händer, vi behöver väl all hjälp vi kan få, och detta gör ju båda mild o Alfsson."

..Ja du, Det ser faktiskt inte bättre ut än att även Sverigedemokraternas ledning nu hittat sin födkrok och signalerar på detta tydliga sätt att man är nöjd med det. Tyvärr.

Vem vill hjälpa en sådan ledning?

 
Ingen bild

Blåsippa

3 maj 2014 01:35

Om man inte är ett troll som Anki. Som saknar argument och bara hyser avsky mot svenskheten.

 
Ingen bild

Blåsippan

3 maj 2014 01:50

Känner man igen sig i svenskheten. Man vet att man är svensk inte att man kräver det. Utan man känner en behörighet och solidaritet mot det svenska folket. Då är man på väg att bli svensk.

 
Ingen bild

pelle

3 maj 2014 02:09

Anki
Det är så mina tankar går oxå, dom sitter nöjda o håvar in slantarna som dom andra politikerna gör o alltid har gjort.
Jag är så besviken på det här ledningen håller på med.
Den här nolltoleransen, löjligt.allt för att det inte ska blåsa hett om öronen på ledningen.
Och detta med att inte alfson är valbar, var är det demokratiska med det?
Det är så j,, la dåligt , troligtvis så är detta av rädsla för att Alfsson ska komma för nära makten.
Men en sån som Bylund o svärmor o hon polskan går bra.
Och under tiden detta pågår så sjunker vi i undersökningarna.
Ett nytt Sd behövs som det var när jag blev medlem.
Det som händer nu är det som jag har varit orolig för, vi behöver folk som jobbar hårt o inte viker ner sig, kolla in le pen, Wilder, det är lite stake i det dom gör.

Men vi har grabbar som sitter o fikar med Soran, va, man tror ju inte det är sant en gång.
Pelle



 
Ingen bild

Anki

3 maj 2014 03:41

Pelle
I Sverige är man gravt konflikträdda.
Det är därför som SD fikar med Soran o.s.v
Vi lider av koncensuskomplex i Sverige. Alla måste vara överens om allt, jämt. Då blir alla partierna exakt lika dana till slut.
Och så har det blivit i Sverige. Och i EU-Parlamentet med för den delen.
Man är så skitnödig för att vara överens, ja, eller PK att det till slut inte går att ta något beslut överhuvudtaget. Det blir bara snack. Allt stöts o blöts och vägs på guldvåg (Du ser ju hur man laddat orden "Neger" "Zigenare" och t.o.m gärningsmäns signalement eller ensamkommandes ålder så till den milda grad av ängslan att det inte ens längre går att hantera!
Denna ängslan har format sjuklövern till ett enda parti, egentligen.
Blir även SD ängsligt så är det åttaklövern.
Vad ex Front National och Gert Wilders har lyckats göra är däremot att våga sticka ut och visa på de problem som faktiskt finns -Utan att söka koncensus. -Det gillar folk. Och det handlar inte om att man behöver vara radikal, utan bara förnuftig -Som folk är vid köksborden i stugorna runt om i landet.

 
Ingen bild

Anki

3 maj 2014 03:57

Och skall sanningen fram så tror jag helt allvarligt att partiledningen sett Thoralf som ett hot, Någon som har något att komma med i större utsträckning än de själva.
Jag tror både Jimmie och de andra skulle hamna på läktaren ganska snabbt, Få stå i skuggan av honom med sin auktoritet, pondus och sitt genuina folkliga stöd bakom sig.
Det lutar ju åt det, eftersom det är helt oförklarligt att han petats.
Det tycker jag visar på att de då bryr sig mera om sina personliga intressen än partiets bästa! -För annars hade de ju tagit Thoralf till sig för att få dragkraft.
Är det så, bör nog glada funktionärer förbereda sig på utförsbacken som kommer framför dem.

 
Ingen bild

alltförsverige

3 maj 2014 04:02

Tycker TA kostnaden är för hög kan ju föreslå att användningen av t ex fotboja ökar.

 
Ingen bild

Tänd en holk och låt den brinna

3 maj 2014 05:34

alltförattförstöraSverige : Fotboja för mord, grovt narkotikabrott, dråp grov misshandel, tror du alla pensionsräddare mfl sitter för felparkering eller ?
Ytterligare en vänsterhjärna har "tänkt till"

 
Ingen bild

Nisse

3 maj 2014 05:47

Ja, det är för djävligt att Thoralf försöker, få Sverige att likna Finland!

 
Svensson

Svensson

3 maj 2014 07:40

Man vågar inte föra en ärlig statistik,vilket visar att man döljer något.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 maj 2014 07:47

Utanför ämnet " Kvinnorna älskar den starke som faller men även den veke som står " ! Gomorron !

 
Ingen bild

Trollungarna

3 maj 2014 08:02

Ponken Sven "Det är vår i luften var har ni er "

 
Ingen bild

Heja Johan

3 maj 2014 08:04

OT : 2-4 års kö för att få en lägenhet som fördelas efter ett poängsystem i Sovjethem, det beskedet fick en bekant i veckan
Var det 225 nybyggare varje år Kalmar skulle ta emot ?

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 maj 2014 08:41

Tack för komplimangen 80 åringen tar till sej den ! Ponken !!!!
Nu ska "ponken " iväg och köpa träolja !

 
Ingen bild

Lena

3 maj 2014 10:02

@Tommy ditt inlägg 21.52 Varför är du sverigehatare?
Läs ditt inlägg igen. Alla dina meningar andas förakt för svenskar, din nidbild av svenskar om vilka tv-program de ser, åker till Ullared o köper Sverigedräkt (för att de inte har råd att handla på mer exklusiva affärer va), vilka namn de väljer för sina barn etc. Din omsorg gäller för människor som inte kommer härifrån, så enkelt är det. För det behöver man inte förakta svenskar. Inse att du är hjärntvättad av kompisar kanske?

 
Stefan K

Stefan K

3 maj 2014 10:05

Tänker på det här med drönare som anlände med en pizzabit när Jimmie Åkesson höll torgmöte.
Tänker på hur tyst det är i media och i de politiska korridorerna.
Har ingen tänkt tanken att detta kanske var en test inför något värre? Vad för slags last bringar nästa drönare med sig?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Pepparholm

3 maj 2014 10:20

Är det tillåtet att köra med radiostyrda modellflygplan i samhällen? En signalstörning eller felaktig knapptryckning och någon/något kan skadas allvarligt av fallande skrot. Jag har inte sett att någon journalist har ställt frågan till polisen eller att polisen uttalat sig självmant.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 maj 2014 10:29

@Pepparholm. Har tänkt på samma sak. Det finns ett antal skadliga saker man släppa från ett modellflygplan. Tänker inte ge tips till ev. vänsterelement, men alla kan själva fundera.
Även själva planet i sig, kan riktas som ett vapen.
Ännu en stegring av supervalårets våldsinslag. Ytterst tråkigt...

 
Ingen bild

Mattias

3 maj 2014 10:51

@Stefan K
Där får du en förklaring till "pizzamysteriet".

https://www.youtube.com/watch?v=qWSm-1QqOuE

 
Ingen bild

Tommy

3 maj 2014 10:56

@Lena
Min poäng är att man väl knappast behöver avstå parabol, döpa sina barn till gamla kunganamn(även om jag definitivt tycker Gustav är finare än Muhammed), äta fläskkött bara för att man kommer till Sverige o.s.v
Jag tycker det är jättekul med folkdräkter, har själv flera släktingar som har det. Det är upp till var och en att åka till Ullared om man vill. Allsång känns väl folkligt och Sverige. Paradise Hotel är ett lågvattenmärke men är populärt bland många ungdomar. Rapport är väl allmänbildande.
Jag tycker definitivt vi ska ha kvar religionsfrihet.

@Pelle
Jag har aldrig hävdat att jag är odelat positiv till den invandringspolitik Sverige för/har fört under de senaste åren. Merparten härinne ser ju alltid svart/vitt. Antingen är man för gruppvåldtäkter och balkongkastning eller är man Sverigehatare. Låter lite som en släkting till mig som var i Sthlm senast 1967 men fortfarande kan tala om hur det är idag.

För övrigt borde nog många söka sig till SMR eller Svenskarnas parti. Tror inte den retorik man använder överensstämmer med SD:s ledning

 
Ingen bild

Lotta

3 maj 2014 11:37

Mycket bra skrivet i artikeln jag länkar till:

http://www.exponerat.net/fler-medskyldiga-till-den-troligen-mordade-8-ariga-flickan/

Kunde inte ha skrivit det bättre själv. Jag tror också att livrädslan över att riskera att bli kallad eller rasist många gånger hämmar våra myndigheter att agera vid missförhållanden som i detta fall resulterade i en 8-årings död.

 
Ingen bild

Lotta

3 maj 2014 11:38

Bli kallad främlingsfientlig eller rasist skall det vara.

 
Ingen bild

Tommy

3 maj 2014 14:56

@Lotta
Tro inte det kommer bli en vana, ler. Tyvärr tror jag att artikeln i stort sett speglar verkligheten och jag tror tyvärr även att det kan ligga något i vad du säger.
Sedan har vi en speciell lagstiftning som gör att det krävs väldigt mkt innan insatser sker. Det kan anmälas hur mkt som helst men det ska mycket till för att Socialtjänsten ska agera kraftfullt. Gäller alla barn. Det vittnar både poliser, skolpersonal och även socialtjänst om. Tror gemene man skulle bli otroligt upprörd om de hade insyn.

 
Ingen bild

xyhha7ms

20 februari 2015 15:31

The other is the most important things. The only way I could have a good time. The only problem I will have the same. If I was just the thing to remember to take advantage to you, I think it was not found. I have a look at the moment. The only way I could have a good time. The only way I can see the full amount of time,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards