thoralf

Direktlänk till inlägg 2 maj 2018

10-15 PROCENT VET INTE SITT KÖN I KALMAR LÄN

Av Thoralf Alfsson - 2 maj 2018 20:02

 

 Vid dagens kommunstyrelsemöte togs beslut om en ny strategi för jämställdhet. Det finns en del bra saker men samtidigt finns det väldigt mycket snömos i dokumentet. Jag ger mig dock inte in i diskussionen som i huvudsak förs mellan Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Liberalen var förhållandevis tyst i detta ämne.


Vänsterpartisten Bertil Dahl påstod att 10 till 15 procent av befolkningen i Kalmar län vare sig känner sig som man eller kvinna, utan något annat. Det skulle innebära att ungefär 25 000 – 40 000 länsbor inte vet vilket kön de tillhör. Miljöpartisten Max Troendlé ville gärna ha en källa på denna uppgift och när han fick RFSL blev han riktigt lycklig över svaret. Han blev glad!


Nu tror jag inte det minsta på denna siffra och anser att man istället borde bli väldigt oroad om siffran skulle stämma. För då kommer vi få stora bekymmer i framtiden. Jag tror snarare på att Bertil Dahl läst eller hört fel och att siffran skall vara 1,0-1,5 procent på sin höjd, med risk för att Max Troendlé skall bli väldigt besviken. Men RFSL har ju ett eget intresse av att blåsa upp dessa siffror för att få ökade statliga bidrag.


Max Troendlé tyckte dock att det var en stor skandal att ”icke binära” inte ens nämndes i strategin för jämställdhet och att man nu ”exkluderar alla som inte är man eller kvinna” i strategin för jämställdhet. De ”icke binära” känner enligt Max Troendlé en stor rädsla för att vistas ute. Sick…  Kanske det är de egna demonerna som skrämmer dem mest.


Jag har aldrig hört miljöpartisten Max Troendlé vara det minsta orolig för kvinnornas situation i utanförskapsområden, aldrig hört Max Troendlé uttrycka oro över överfallsgruppvåldtäkten i Norrliden som begicks av ensamkommande ungdomar från Afghanistan. Eller alla andra brott som begås av nyanlända till Sverige. Då är tystnaden total från Miljöpartiet! Och för den delen även Vänsterpartiet och flertalet av partierna inom 7-klövern. Detta enda partiet förutom Sverigedemokraterna som lyfter denna fråga är Kristdemokraterna, genom Christopher Dywik.


Enligt en samordnare på kommunen skall alla idrottsanläggningar till 2019 även ha utrustats med ett tredje omklädningsrum för de som har ett ”annat kön”, än man eller kvinna.


Vänsterpartisten Bertil gissade att Kalmar kommun nu skulle vara topp tio på jämställdhet i landet!


Kalmar kommun har även infört ”annat kön” på sina enkäter. Skulle vara intressant att veta hur många det är som är så vilsna av de som svarar på kommunens enkäter. Jag gissar att en viss andel skriver annat kön bara för att jävlas då de anser att frågan/alternativet är helt ologiskt!


Jag kom att tänka på att kommunalrådet och kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (S) aldrig yttrar sig när dessa frågor diskuteras. Han låter andra ledamöter inom majoriteten sköta diskussionen. Jag tror han tycker det är skönt att slippa uttrycka sig politiskt korrekt i dessa icke frågor.


 

Max Troendlé.    Foto Thoralf Alfsson 


Den 8 september kommer det bli Prideparad i Kalmar. Med andra ord dagen för valdagen. Miljöpartisten Max Troendlé blev överlycklig över detta. Jag tror däremot inte att det är någon valmagnet för Miljöpartiet.


PS

Tänk på språket om ni kommenterar. Jag godkänner inte vad som helst.

 
 
Ingen bild

Jan Svensson

2 maj 2018 20:23

Man blir ju nyfiken ! Vad har de andra könen för epitet ?

 
Ingen bild

Antabus

2 maj 2018 20:27

Svalor som häckar?
Har fåglarna byggt bo i bakskallen på MP-token?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 maj 2018 20:27

Skicka Max på fredsuppdrag till Kongo på motorcykel med en regnbågsflagga
Det är det som är bäst för alla
Så mycket älskad är Max i sin värld av alla...

 
Ingen bild

Hasse Pannband

2 maj 2018 20:40

@ Antabus
Troligen ingen svala men en gök,
dom vill ju båda parasitera på andras arbete..

 
Ingen bild

Hasse Pannband

2 maj 2018 20:53

Snälla Max, varför åker du inte till Mellanöstern
och framför ditt budskap där?
Tänk hur många oupplysta du skulle nå...

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 maj 2018 21:24

Få se nu..ett extra omklädningsrum för de som är "binära". Vad det är vet jag inte. De fanns inte när jg växte upp. Men om jag har förstått saken rätt så ska de med snopp, och trivs med det, ha ett omklädningsrum.
De med snipa, och erkänner, det ska ha ett annat omklädningsrum.

Därutöver ska de "binära" ha sitt eget. Förstår inte riktigt hur man tänker där. De med snopp som egentligen känner att de borde vara kvinnor ska gå dit. Där träffar de dem med snipa som känner att de egentligen borde ha snopp. Vi får alltså ett omklädningsrum där de med snoppar blandas med de som har snipa. Vill alla de som tycker sig ha snopp visa sin snipa för de som har en på riktigt i duschen?

Och hur blir det med lagidrotten? Ska de "binära" från båda lagen samsas i det tredje omklädningsrummet? Blir det inte lite konstigt? Hur ska tränanarna göra vid taktikgenomgången? Ska man sända via telefonen så de egna binära kan ta del, utan att motståndarnas binära kommer åt den väsentliga informationen.

Nu vet jag om att jag är en gammal man som bara lite förstår mig på det som sker i vårt land. Tycker en folkvald majoritet att vi ska ha "binära" omklädningsrum, så ska vi så klart satsa på det. Kan bli kul för grabbar, som vet att de är grabbar, att kolla in sniporna därstädes låtsandes att de är "binära". Det hade jag gjort.

Thoralf Alfsson

2 maj 2018 21:43

Visst är det en spännande utveckling när könet är en social konstruktion.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

2 maj 2018 21:55

Ska man skratta eller gråta åt Mp:s idiotier? Vad beror det på att de verkar lida av kollektivt hjärnsläpp inom det partiet? Jag har mina aningar. Obligatoriskt drogtest skulle införas bland våra folkvalda. En sak är säker: Om Mp får foten ut ur riksdagen, då ska Far här festa med bar överkropp i en hel vecka! Jag lovar!

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2018 22:02

Ja, jisses... Alla bör titta på Youtubklippet: "är jag en katt". Det säger väldigt mycket.
Likaså efterföljande debatt i Studio Ett som finns tillsammans med ovanstående klipp. Tragiskt...

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2018 22:17

Man är eniga om att ca 2,5% av kvinnorna och ca 3% av männen är homosexuella (H). Om de bisexuella finns inga siffror alls (B). De transexuella kommer inte upp i ens 0,5% (T). Queer saknas det siffror på men troligtvis är den gruppen mindre än T (Q). Kinseyrapporten som länge ansågs som GAY-rörelsens bibel är slängd på sophögen eftersom att den var en partsinlaga som saknade emperi.

 
Ingen bild

Dumle

2 maj 2018 22:18

Jag kan alltså själv avgöra vilket kön jag är. Då vill jag byta om hos de med större bröst än mig och utan snopp. Dessutom vill jag ha en egen toalett för könslösa eller homosexuella eller transor. Eller vill lesbiska dela toalett/omklädningsrum med bögar? Hur många toaletter/omklädningsrum behöver vi bygga? Kan bli hur skruvat som helst:)

Allvarligt talat borde Max och hans likasinnade hänga på nästa ShiptoGaza och köra sin toleranskampanj i ett område med större utmaningar än i Svedala där syltryggarna är i majoritet. Lycka till hos Hamasfolket! Läste precis att palestiniernas president lagt skulden för Förintelsen på judarna själva. Så Max kanske kan köra ett bildspel om värdegrunden när han ändå är igång. Lycka till Max! Hela världen behöver din kärlek!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 maj 2018 22:20

EU är orsaken till förfallet av Europa.
Öppna gränser bestämt av vansinniga.
Det har medfört ett högt pris,hittills bara Storbritannien som förstått.
Nu kostar bevakningen av gränserna ofantliga pengar och det blir värre och värre för EU att klara när land efter land hoppar av.
Snacka om att "binda ris om sin egen rygg".
Vi är illa ute.
EU är dödsdömt.

 
Ingen bild

Micke

2 maj 2018 22:26

Hm och suck vart är samhället på väg:( kan du få en hund att para sig med en katt eller tvärt om....svar nej man blir riktigt mörk rädd!!!!

 
Ingen bild

Laglydig

2 maj 2018 22:33

Könsbestäming är enkel!
Om man DNA-testas och bär på en Y-kromosom så är man MAN.
Om inte så är man KVINNA!

PS Lyssnade på TV4 Nyheterna nu. Avfolkningsorten Dorotea kommun har problem. De är oroliga för att den lokala lanthandeln en bit utanför samhället kommer att stänga igen. Samtidigt så kan man beräkna att det bor knappt 6 % muslimer i Dorotea. Räddningen för Dorotea med all dess "sosse-kommunistiska befolkning" måste ju rimligen vara att de också får ta del av mångkulturen. De kommer säkert att rädda hela kommunen! Fakta: 0,70 % röstade på SD i senaste valet. DS

 
Ingen bild

Urban

2 maj 2018 22:34

HBTQ har gått för långt i samhället. är med i en panel för olika undersökningar. Där ska man uppge sitt kön:

1. Man
2. Kvinna
3. Vet ej

Fy fan vad sjukt!

 
Ingen bild

C Andersson

2 maj 2018 22:35

Nu i veckan fick jag vara med i Schibsted/Inizio Opinionspanel för första gången. Jag ville inte visa könet så jag skrev att jag inte visste. Jag vill inte de ska veta vad det är för kärringar som röstar på Allt för Sverige. Så det så.

 
Ingen bild

Laglydig

2 maj 2018 22:35

@Hulda mk1 Onsdag 2 maj 22:02

Icke förty så uppbär den f d kommunistiska riksdagsledamoten en större drös med pengar i pension varje månad för att förklara för alla varför hon tror att hon är en katt...

 
Ingen bild

Laglydig

2 maj 2018 23:02

Könsbestäming är enkel!
Om man DNA-testas och bär på en Y-kromosom så är man MAN.
Om inte så är man KVINNA!

 
Ingen bild

Eric H

2 maj 2018 23:15

Läste runt jul om en undersökning från USA som hade kommit fram till att det fanns arton (18!) olika kön. (Förmodligen till RFSL:s stora glädje)
Lutar åt att det blir dyrt för Kalmar kommun med arton omklädningsrum, överallt.
Ni får nog höja skatten lite mera..

 
Ingen bild

Niklas R

2 maj 2018 23:18

Blir lite intressanta dilemman om vi börjar erkänna andra identiteter än man och kvinna.

Exempelvis om en tjej anser att hon är en katt. Om någon våldtar henne ska den då dömas för våldtäkt (av en kvinna) eller tidelag (med ett djur)?

Om den också slår ihjäl henne är det då dråp/ mord av en människa (fängelse) eller förstörande av annans egendom (husdjur)?

Får hon då t.ex åka buss? Många människor är allergiker och därför får inte husdjur alltid åka buss.
Dessutom är djur inte tillåtna i butiker, etc, etc.

Blir lite för problematiskt bara för att någon känner sig lite sne på morgonen.

 
Ingen bild

vmm

2 maj 2018 23:29

Jag är man och har inga frågetecken kring det. Men jag är ändå smått positiv till att man ska sluta behöva definiera sig som man eller kvinna hela tiden i förhållande till myndigheter. Det är ingen hemlighet att jag är man men jag tycker ofta att det inte är relevant när man fyller i blanketter. Finns säkert fler än jag som är säkra på vilket kön vi tillhör men som tänker att "det ska ni skita i" om någon frågar. Typ.

 
Ingen bild

Friholt

2 maj 2018 23:59

X-kromosonen käraste vän, är dubbel hos kvinnor men enkel hos män, vore ordningen omvänd i skapelsens plan, skulle kvinnor ha basröst och karlar sopran.

Alf Henrikson

 
Ingen bild

C Andersson

3 maj 2018 00:00

@Laglydig

Det där är biologiska kön. Sedan finns det juridiska kön. Det är bara hittepå så de kan vi avskaffa. Då kan vi avskaffa diskromineringslagen och DO. Så kan vi ta bort hets mot folkgrupp också. Vi behöver inga särlagar. Det räcker med brottsbalken. Religion och politik måste bort ur lagboken. Åsikter ska man inte lagstifta om.

 
Ingen bild

C Andersson

3 maj 2018 00:06

"Dödade elevens mamma nekas visum för sonens begravning i Sverige"

Lilla Yaras far, mor och syskon fick komma hit för att övervara begravning och rättegång. De är kvar ännu. Det kan verka cyniskt men döda ankarbarn är också ankarbarn. Ensamkommande flyktingbarn.

 
Ingen bild

Observer

3 maj 2018 06:41

....Det kallas DEKADENS. När människor har det för bra och det inte finns några allvarligare saker att oroa sig för -Då kommer de inbillade sakerna...

 
Ingen bild

Nisse

3 maj 2018 06:54

Allvarligt, vad är det för folk i MP ?
De kommer ju med det ena dummare än det andra. Vad är det för fel på dom ?
Tyvärr så har de trots sina 4-5% av väljarna fått en alldeles för stor roll i riksdagen.
Undrar t.ex vad folk som röstat på S tycker om det.
Sen angående EU. Har läst om att Sverige,Norge,Danmark och Finland borde skapa
sitt eget område som skulle kallas Skandinavien. Kanske ingen dum ide ?
Det kanske vore bättre än att vara med i nuvarande EU som bara blir värre o värre.
Med den medlemsavgiften Sverige har nu och den ökning som föreslås vore det nog bättre med
att vara med i en Skandinavisk union som både borde bli billigare och bättre.
Tanken är kanske god ?

 
Ingen bild

Ludvig

3 maj 2018 07:24

Man blir verkligen bedrövad, det förstår ju vem som helst att det finns två kön.

 
Ingen bild

Bo

3 maj 2018 07:43

Det sägs att alla människor är lika...

 
Ingen bild

C Andersson

3 maj 2018 07:53

@Nisse

Skandinavien finns redan som begrepp och innefattar Danmark, Sverige och Norge. Finland ingår alltså inte. Då vore det bättre att försöka skaka liv i Norden. Där ingår Finland och ävem Island. Frågan är väl om de övriga nordiska länderna vill liera sig med Svereige. Nato blir ett problem men det är det redan nu.

 
Ingen bild

SM811

3 maj 2018 08:37

OT:
Miljöpartiet vill dra in reseavdraget för de som tar bilen till jobbet
http://www.mestmotor.se/recharge/artiklar/nyheter/20180503/miljopartiet-vill-dra-in-reseavdraget-for-de-som-tar-bilen-till-jobbet/
Hur tar hon sig till jobbet och alla andra miljöpartister?
Hoppas att detta sänker extremistpartiet MP rejält under 4%
SD 2018

 
Ingen bild

Lena1

3 maj 2018 08:53

För mig handlar detta om "Genusforskning" och forkng i hur många kön det finns ett bra exempel på uppifrån kommande "Mindcontrol", dvs de (styrande) vill ockupera din kropp, ditt intellekt, ditt sinne med underhållning etc. Framför allt ska du inte förstå hur saker o ting hänger ihop i samhället, utan håll dig du intensivt intresserad av funderingar vilket kön du tillhör...

Det är vad Alex Jones alltid sagt om "they want a dumbdowned population", en befolkning som är korkad helt enkelt.

 
Ingen bild

tony1

3 maj 2018 08:55

ot gårdagens 2/5 ring p1 försökte täppas åter sprida sitt hat mot sd genom att anse att det fanns ett främlingsfientligt parti på 16% i riksdagen, trodde han var stoppad till efter valet, var kan man skicka anmälan?

 
Ingen bild

Lena1

3 maj 2018 08:58

Säga vad man vill men mycket får man lära sig i dessa dagar. Var tvungen att google binära, då jag inte kunde förstå varför genusforskningen använder ett matematiskt talsystem i sin forkning. Jo men viss det har ju med ordet bi=två att göra! Men har förrän nu funderat på definitionen av "cisperson", jo det är en som anser att det endast finns två kön och de har alla fördelar i samhället.

https://www.genus.se/ord/binartlinjart-kon/

 
Ingen bild

Thomas L

3 maj 2018 09:10

En kommentar till Nisse men även övriga. En Skandinavisk union kan aldrig bildas för vi har redan nordiska samarbetet OCH våra grannländer vill inte ha en union med det nya Sverige. Med gamla Sverige skulle det ha gått mycket bra.

Sedan vad det gäller allt genustrams och som jag skäms över allt trams på Söderstörns högskola, det skulle var som i vissa av våra grannländer förbjudet att använda skattemedel på detta område. I Norge kallar man genusvetenskap för homeopati - dvs. bluffverksamhet.

 
Ingen bild

?Sanningen

3 maj 2018 09:27

@Nisse, Finland tillhör inte Skandinavien, men väl Norden. Varför inte istället se till att skapa en riktig Nordisk union. Finns en, men den är mest för inbördes beundran.

 
Ingen bild

Regnbågstjejen

3 maj 2018 09:33

@Thoralf
Du vet att du är man. Bra. Kan du inte bara respektera människor som är osäkra på sitt kön? Varför oroar de dig så mycket? Du verkar vara en väldigt rädd människa.

Thoralf Alfsson

3 maj 2018 09:49

På vilket sätt verkar jag vara rädd. Jag har inga inre demoner. På BB fastställs könet.

 
Ingen bild

Hacke

3 maj 2018 09:35

Bra idé Nisse. Frågan är bara om de övriga länderna skulle acceptera dårpippistaten Sverige i den organisationen.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

3 maj 2018 10:07

"Polygamistens döttrar vittnar om tvångsgifte och misshandel"

Så har det alltid varit. Eller?

 
Ingen bild

fete

3 maj 2018 10:39

Det finns tre kön tro mej. Det finns man kvinna o miljöpartist det sista är en avart....SD 2018

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 maj 2018 11:03

Jag undrar om någon har blvit stoppad i tullen p.g.a att det står fel kön i passet.
Kön är ett faktum.
Att anse sig tillhöra ett kön är en känsla,som är fake om det inte stämmer med fakta.

 
Ingen bild

Stefan A

3 maj 2018 11:57

Bara ett vänja sig, börjar redan på dagis numera med tjafs om leksaker och färg på kläder och naturligtvis "hen", kommer att behövas många omklädningsrum i framtiden...arma ungar....

 
Ingen bild

Ölandsbonde

3 maj 2018 13:02

Under dessa återkommande PRIDE-parader riktas plakatkrav på "rättvisa" och små barn säger med sina små munnar att "man ska ha rätt att älska vem man vill".

Jag har skrivit till RFSL och bett om exempel på vilka rättigheter jag har som inte regnbågssvärmarna har. Fick inga exempel på Sverige, men länkar till diverse sidor där förhållandena i t ex Kongo beskrevs som stränga mot homosexulla.

På min fråga varför ni demostrerar i Sverige för rättvisa när ni inte kan peka på några orättvisor och det dessutom går politiker med makt i era tåg. Det är väl bara för dem att ändra de lagar som är orättvisa. Men sådana saknas tydligen. Svaret är att man ska se det hela i ett internationellt perspektiv och i många länder råder orättvisa.

 
Ingen bild

En småländska

3 maj 2018 13:04

Ojojoj, extrema siffror ju, vad händer i länet? Måste forskas på detta! .....och prideparaden som kanske hade ett berättigande för länge sedan, nu bara ett spektakel för att visa upp sig. Många ditkommenderade av kommun o landsting, #vågavägrapride :-)

 
Ingen bild

Steve

3 maj 2018 14:16

Man undrar vad de tänker med för kroppsdel när de kommer fram till detta resultat.

 
Ingen bild

Hacke

3 maj 2018 15:43

Min uppfattning är att svensk politik av idag är en skymf mot demokratin. Och inte blir det bättre av att den ter sig som en teaterföreställning av sällsamt osmakligt slag. I kombination med msm utgör den rena farsen.
Denna min uppfattning förstärks när jag som idag bevittnade riksdagens frågestund.
Med några få undantag dominerades den närmast totalt av socialdemokratiska riksdagsledamöter som gick fram och ställde frågor till sina utvalda partikamrater på olika minsiterposter.
Frågor som naturligtvis var väl förberedda och regisserade för att ministrarna skulle kunna briljera och lägga ut texten kring vilka åtgärder man vidtagit inom ett visst område.
Ofta avslutades detta apspel med applåder från andra partikamrater i plenisalen.
Vad går detta ut på, vad tillför det politiken och det demokratiska arbetet? Eller för den delen de som till äventyrs bänkat sig framför statstelevisonen med förväntningen att få sig lite av politisk substans till livs?
För att jämföra i idrottstermer är det lika intressant och givande för åskådaren som att se en spelare lägga upp bollen på straffpunkten för sin lagkamrat som sedan slår in den i det tomma målet. Till och med amerikansk wrestling framstår ju som totalt oförutsägbar och rena nagelbitaren vid en jämförelse.

Reglerna för dessa s k frågestunder måste göras om från grunden. Som det ser ut nu är detta usla skådespel totalt ovärdigt en demokrati.

 
Ingen bild

Pepparholm

3 maj 2018 16:52

Hacke - jag håller helt med dig. Det borde vara förbjudet att ställa frågor till egen partiminister. Den minister som inte svarar konkret bör avbrytas och utvisas av talmannen. Ändå värre torde dock vara att tvingas lyssna på en "debatt" i Kalmar som Thoralf tvingades utstå.

En tröst för mig - jag har just ätit årets första nypotatis (29 kr/hg) med matjessill och gräslök från rabatten. Bättre och godare kan det inte vara. Väl värt sitt pris. Nu är det vår, oavsett vad klimatmänniskorna säger.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 maj 2018 16:59

Jag hatar detta förbannade sjuka samhälle.

"Om läkaren misstänker att du har B12-brist ställer hen frågor om slemhinnan i munnen svider och är röd, om du har nedsatt känsel i fötterna och om du har försämrade reflexer."

"hen"?

https://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Blodbrist-pa-grund-av-for-lite-vitamin-B12/

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 maj 2018 19:47

Det är säkert fler än bara jag som har insett att utvisningar som har klubbats inte kan verkställas.
Den makten har inte myndigheterna kvar.
Krafter i samhället som saboterar och hindrar utvisningar har blivit så stora och kommer att bli starkare år för år.
Vi kan kallt räkna med att dom som kommer in i Sverige kommer att bli kvar här med våra 7 klöverpolitiker.
Det krävs radikala förändringar om vi ska lyckas med utvisningar.
Sverige är och ska vara världens skräckexempel.
Där har vi satt oss själva.

 
Ingen bild

Nisse

3 maj 2018 21:06

Håller med er. En nordisk union vore kanske ännu bättre.

 
Ingen bild

Lotta_1

3 maj 2018 21:10

@Regnbågstjejen
”Osäker på sitt kön”? Ursäkta men vad menar du med att vara osäker på sitt kön? Det finns ju två olika genitalier dvs antingen är man född med det ena könet eller det andra, hur kan det bli osäkert där?

 
Ingen bild

Lotta_1

3 maj 2018 21:33

OT/ Visst är det märkligt att Löfvén tycker 15 miljarder extra till EU är för mycket men inte 34 miljarder till 35000 sk ensamkommande.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kraftigt-okade-utgifter-for-ensamkommande-barn

 
Ingen bild

Wilhelm

3 maj 2018 21:35

”Tänk på språket om ni kommenterar. Jag godkänner inte vad som helst.” ?!
Vad menar du med språket? Får man inte säga vad man vill på denna sida?


Thoralf Alfsson

3 maj 2018 23:26

Du får säga i stort sätt vad du vill men du skall tänka på hur du säger det. Passar det inte så finns det andra ställen där du säkert kan uttrycka dig hur illa som helst.

 
Ingen bild

Stefan A

3 maj 2018 21:50

Frågestunden var rena farsen, borde vara oppositionens frågestund och bara de som inte sitter i regeringen borde få ställa frågor...

 
Ingen bild

Tom

4 maj 2018 01:13

Jag är en kristen, vit heterosexuell man. Fan vad det är skönt att veta! Dessutom har jag fortplantat mig med en vit, heterosexuell kristen kvinna.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 maj 2018 06:48

Dom här på bloggen som är inne på att länderna i Norden eller Skandinavien slår sig ihop är rätt ute.
Är övertygad om att smarta Norge kan tänka sig att deltaga i en sådan "kartell".
Varför inte det var ett alternativ vid EU-omröstningen är förvånande.

 
Ingen bild

Lars Josefsson

4 maj 2018 07:14

När jag gick i skolan så fanns det fyra Genus (kön) i svenska språket, nämligen maskulinum, femininum, reale och neutrum. Alltså han, hon den och det. Det finns ingen anledning att införa ett femte genus när de som inte är nöjda med han eller hon kan kalla sig för Det.

 
Ingen bild

SM811

4 maj 2018 08:08

OT:
Är man invandrare kan man slippa straff men är man svensk skall man straffas hårt..
Tafsande chaufför slapp straff eftersom “förlorat arbete är straff nog” – Men han jobbar ändå kvar
Muhamet Mehmeti drog en vinstlott när han slapp straff i tingsrätten eftersom den tog för givet att han skulle bli uppsagd, för att sedan ändå få behålla jobbet på grund av en överseende svensk chef.

Värre gick det för en svensk busschaufför som anmäldes av en invandrare. Då var vare sig den invandrade chefen eller rättsväsendet lika överseende.
https://www.nyatider.nu/tafsande-chauffor-slapp-straff-eftersom-forlorat-arbete-ar-straff-nog-men-han-jobbar-anda-kvar/

 
Ingen bild

Amanda

4 maj 2018 13:15

Kan dom inte dra ner byxorna och kolla om det är snopp eller snippa?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards