thoralf

Direktlänk till inlägg 21 juni 2017

BLIR DET EN FRIANDE DOM

Av Thoralf Alfsson - 21 juni 2017 21:24

Hyenorna inom media vädrar morgonluft och hoppas på att Kent Ekeroth skall slängas ut till journalistmobben. Det går inte att tolka medias intresse för rättegången vid Stockholms tingsrätt på något annat sätt. Jag hoppas de blir blåsta på samma sätt som när Trump vann presidentvalet i USA.


Väldigt intressant att lyssna till Sven-Erik Alhem i eftermiddagens Studio Ett. Jag trodde knappast mina öron när jag hörde hur han argumenterade och överöste Kent Ekeroths försvarsadvokat Johan Eriksson, med beröm och superlativ. Han uppehöll sig sedan länge vid den situation som Kent Ekeroth alltid befunnit sig i så fort han rört sig ute i Stockholm och då speciellt under kvällstid och vid nöjeslokaler. Nödvärnsrätt har många dimensioner som man kanske inte tänker på. Han tog även upp att flera vittnen är vänner till målsägande, underförstått att trovärdigheten kan ifrågasättas. Som avslutning gav han sin personliga åsikt om utgången av målet. Kent Ekeroth kommer frias!

 

Leif GW Person verkar ha ändrat sig efter att han närvarat vid rättegången och tror även han att Kent Ekeroth frias enligt en artikel i Expressen.


Han grundar utlåtandet bland annat på att en entrévärd ska ha betett sig olämpligt.

– Sen tycker jag åtalet är lite tunt. De har tagit misshandeln för given och nästan inte haft någon uppmärksamhet på den eventuella nödvärnssituationen, eller den inbillade nödvärnssituationen, säger Leif GW Persson.”


Som mina läsare känner till har jag ju själv blivit utsatt för helt oprovocerat våld på en pub i Kalmar. Men sedan förekommer det givetvis att jag får höra verbala kommentarer också men det jag utsatts för är nog inget som går att jämföra med det som Kent Ekeroth har utsatts för. Jag vet hur många som dömts för hot och ofredande av Kent Ekeroth. Det är många men det borde vara fler. Många har kommit undan genom åren.


Om Kent Ekeroth skulle fällas för ringa misshandel kommer väldigt många anse att det är en politisk dom för att få bort Kent Ekeroth från riksdagen. Det tycks vara många som hoppas på det. Jag tror dock att till och med vänsterfolk kommer anse att en fällande dom är en politisk dom men de kommer givetvis applådera en sådan dom.


Rättegången genomfördes dock utan nämndemän vilket är positivt då det inte kan bli någon diskussion om nämndemännens politiska hemvist.


Jag begärde ju ut hela förundersökningen i februari och har läst alla 160 sidor vilket jag skrev om i ett blogginlägg med rubriken ”Politisk dom”. Det finns många motstridiga uppgifter i förundersökningen och det tror jag försvarsadvokaten kommer skjuta in sig på väldigt hårt.

 

”På väg ner dit ser jag en entrévärd från Solidaritet som är i upplösningstillstånd och står och skriker åt Ekeroth då "kom då din fitta" …ja… "din jävla fitta, stå inte och göm dig bakom dina Säpo-vakter" helt vansinnig! så jag puttade bort honom och skriker åt honom att inte närma sig.”

 

Från mitt blogginlägg i februari.


Efter att jag hört Sven-Erik Alhem ikväll är jag nu faktiskt försiktigt optimistisk om utgången av rättegången. När jag sedan även läser vad GW Persson säger så stärks den bilden. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Veritas

21 juni 2017 21:30

Kent Ekeroth har rätt att försvara sig precis som andra, och målsägarsidans vittnen bör väl inte ha något större bevisvärde. Åklagaren ska också bevisa att Ekeroth INTE var i en nödrätts situation. Vilket kan bli svårt med en klase målsägare drägg som vittnen.
SD 2018 >>>>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

21 juni 2017 22:14

Jag kanske är en smula naiv, men jag trodde att Kent Ekeroth var i Stockholm för att representera SD i riksdagen och inte tillbringa var och varannan natt på krogarna. Har man dåligt ölsinne eller känner sig provocerad så bör man rätta sitt leverne efter det. Varför är det nästan bara K.E som hamnar i bråk hela tiden?

Thoralf Alfsson

21 juni 2017 22:24

"tillbringa var och varannan natt på krogarna."

Vad vet du om det? Hur ofta får en politiker från SD gå ut på krogen? En gång om året? En gång i månaden? Eller en gång i veckan?

Hur ofta får en socialdemokrat gå på krogen?

Jag vore tacksam för svar Ingemar Ekman så jag vet hur ofta jag får gå ut och ta en öl!

 
Ingen bild

s29

21 juni 2017 22:29

Kent får akta sig för att använda tunnelbanan,skulle han råka fisa så kommer det att klassas som terrordåd enär han genom uppsåt försökt gasa ihjäl omgivningen.

 
Ingen bild

OT

21 juni 2017 22:56

Apropå ”GRÆNSEKONTROL TIL SVERIGE”: https://newspeek.info/dansk-folkeparti-oensker-graensekontrol-til-sverige/

Tack ”journalister” ni har nåt ert mål, äntligen multiculti ända in i kaklet!!!

En sång enbart för er.

”Friends all tried to warn me
But I held my head up high
All the time they warned me
But I only passed them by
They all tried to tell me
But I guess I didn't care
I turned my back and
Left them standing there…” - ”Sjuklöverns - Theme Song”: https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ

 
Ingen bild

Se över alkoholkonsumtionen

21 juni 2017 23:21

Inte ovanligt att politiker krökar för att orka med.
Dock bör dessa göra det hemma på kammaren
tills han/hon orkar ta tag i detta svåra vanliga problem.

 
Ingen bild

Yougov Juni SD störst

21 juni 2017 23:29

1 509 personer intervjuades under perioden 16-20 juni.

V 8,0 (-0,1)
S 22,3 (-3,0)
MP 4,2 (+2,1)
SD 24,0 (+0,4)
C 11,7 (-1,1)
L 5,3 (-0,1)
KD 3,4 (+0,5)
M 17,4 (+1,4)

 
Ingen bild

C Andersson

21 juni 2017 23:34

@Ingmar och Thoralf@

Hade jag varit riksdagsledamot hade jag inte suttit på kammaren som Thoralf. Jag hade gått på krogen fast inte samma srällen som Kent frekventerar. Jag är mer för mat än brännvin. Riksdagsman eller kommunpolitiker. Alla har rätt få gå ut och ta en öl. Men man kan ju välja sina ställen.

Mattias Karlssons utspel är bedrövligt och Jimmie Åkesson mesiga uttalande var nästan värre. Vem är partiledare i partiet?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juni 2017 23:35

Kent Ekeroth har rätt att när han vill gå på krogen. Det har inte en levande själ med att göra, så länge han sköter sitt jobb.

Det har Kent gjort.

Jag uppskattar Kents rättframhet och hans ovilja att vara otydlig. Om jag hade varit i Kents situation så hade jag däremot skippat "Fjortisdiscon" till förmån för en stressless, en ypperlig Martell, en Davidoff eller motsvarande och "Trick of the Tail" på skivtallriken. Men de e' ju å andra sidan ja de ;-)

Hoppas att Kent blir frikänd.

 
Janne

Janne

21 juni 2017 23:54

Hoppas han åker dit, han är inte till glädje och upplyftande för SD.

http://zekezypt.com

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

22 juni 2017 01:11

Thoralf
Jag kan inte minnas att du någongång under tiden du satt i riksdagen hamnade i krogslagsmål. Så varsågod gå ut så mycket du vill. Men om du inte klarar av provokationerna så tror jag att du är tillräckligt intelligent för att se vad du ska göra för att som offentlig person inte hamna i blåsväder hela tiden. Batikhäxan som slog till dig blev straffad, tyvärr ingenting i tidningen om det, men hade det varit K.E med sitt dåliga ölsinne hade nog utgången blivit en annan. Kan du nämna någon annan i SD:s riksdagsgrupp som konsekvent drar på sig negativa egenförvållade rubriker. K.E är mycket duktig i riksdagen, men så länge han inte kan uppträda som en vuxen offentlig person på fritiden så är han bara en belastning för partiet.
God natt

Thoralf Alfsson

22 juni 2017 08:28

Kent har varit utsatt för många ofredande och olaga hot där flera personer blivit dömda. Kent har i samtliga av dessa fall uppträtt väldigt väl och vuxet. Glöm inte det!

 
Ingen bild

Yvonne

22 juni 2017 01:21

Stör mig mkt på att många antyder att Ekeroth har problem med spriten. I så fall bör ju alla som går ut på krogen vara potentiella alkoholister!
Att media och "vittnen" påstår att han är mkt påverkad är inget jag lägger någon större vikt vid. De påstår väl vad som helst för att svärta ner honom.
Sedan håller jag med Thoralf, Ekeroth är i sin fulla rätt att gå ut, hur ofta och när han vill, utan att bli överfallen av galna människor.

 
Ingen bild

Mr. T

22 juni 2017 06:26

Thoralf, du har för stor tillit till de svenska domstolarna. Man kunde läsa i alternativmedia för en vecka sedan, att Södertörns domstol skrev på Twitter, att män som grupp har mer makt än kvinnor. Dessa anrättningar har tydligen särintressen som går utöver deras officiella åtaganden. Här har du en man – och vit dessutom - mitt i en hatande institution. Du förväntar dej rättvisa? Nä, ta det för vad det är: Bingolotto. Vi får helt enkelt hoppas på att de anställda på domstolen inte har haft en genusföreläsning de senaste månaderna, så att hatet har släppt något.

Här läser man på bloggen om hur SD ska argumentera för att kunna vinna mot 7-klövern och det mesta, om inte allt, låter mycket vettigt. Men vi måste vara ärliga. Vi vet alla vad 7-klövern kommer att argumentera emot dessa påståenden: ”ni är rasister”. Hur vet jag att svaret på diskussionen blir ”rasister” och ”nazister” från övriga partier? Jo, något annat finns inte på deras repertoar. Och att försöka med logik fungerar inte.

Varför fungerar inte logisk tänkande hos 7-klövern? Dessa människor har fastnar i ett känslomässigt läge som de inte kommer ur. En psykolog skulle säga att de har kopplat in lillhjärnan, som har hand om känslor, och storhjärnan har ingen chans att komma in på grund av lillhjärnas blockad av storhjärnan. Det blir som att diskutera med en gorilla.
Jag är rädd för att efter valet nästa år kommer det att blir de antal procent som man prognostiserar idag för SD. Hade det inte varit så tragiskt med dagens politik i Sverige, hade det varit roligt: Det är nämligen 7-klövern som är rasister. Om du behöver en lägenhet, kollar samhället först om du är svensk eller flykting, och om du är flykting från Mellanöstern eller Afrika, får du gå förbi i bostadskön. Om du söker jobb, eller kommer inför domstol, är det samma sak. Här delar man upp folk efter raser och hudfärger. Det är ju så att i Sverige har ord som ”rasist” och ”nazist” ingen annan betydelse än att vara ett skällsord för folk som tänker olika och ska bara uppfattas som ”knäppskalle”.

Hade jag haft möjlighet att påverka, hade jag kört en annan taktik. Jag hade försökt snabba på förloppet att göra av med pengar som finns i statskassan: Öka anslag för försvaret, öka deltagandet i FN. Öka anslag till Somalia eller hjälp kvinnliga artister på festivaler med några miljoner. När sedan ”gorillorna” på hemmafronten inte hittar dagisplatser för att dagisen måste stänga p.g.a personalbrist eller att pensionärer inte får sin pension, kommer de att rökas ut ur deras ”gorillaläge”.

 
Ingen bild

Niklas R

22 juni 2017 06:35

Hörde lite om rättegången i radion igår eftermiddag. Det jag reagerade på var att målsägande sa att Kent tagit tag i honom och sedan klappat till. På den dåliga videon som visats kan man se båda av Kents armar som tillbakavisar det påståendet.

 
Ingen bild

Niklas R

22 juni 2017 06:44

Sedan får vi ju inte glömma att både domare och åklagare är politiskt tillsatta i Sverige.
Men något som jag funderat på är, varför skulle Ekeroth vilja gå in på en krog som uppenbarligen är socialistiskt vriden? Ok, det ska vara fritt att gå och ta en öl vart man vill. Men personligen så går jag till ett ställe som jag känner mig bekväm på, inte ett ställe där gäster och anställda mer eller mindre hatar mig. Så jag förstår inte resonemanget bakom valet att gå till en krog som heter Solidaritet.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 juni 2017 07:08

Löfven skulle lära sig av Ungern och Polen istället för att skälla på dom.

Ledare som tänker på sitt eget folk växer inte på trän i Europa.

Löfven sviker oss. Sitt eget folk.

Må djävulen ta denne man efter att han har tagit Reinfeldt.

Svenska folket måste rösta bort denne "Hår av hin" om det finns någon intelligens kvar i landet.

 
Ingen bild

Peter

22 juni 2017 07:40

För SD är det bäst om Kent lämnar partiet. Han är en strulpelle Thoralf. Har man en gång slagit sin fru så gör du det igen hur mycket du än lovar att inte göra det. Kent kommer ställa till det igen. Han har varit bra för SD tidigare men ska SD växa så blir det bättre utan honom.

 
Ingen bild

Bo

22 juni 2017 07:48

Nu får vi inte glömma järnrörsmassakern:
http://www.expressen.se/nyheter/dom-mot-34-aringen-efter-mord-i-ljungsbro/

 
Ingen bild

AWSvensson

22 juni 2017 08:02

Skulle bli mycket besviken om SD oavsett utgången skulle på något sätt utesluta Kent Ekeroth, då ger man bara en skänk till vänsterfolket och frågan blir då bara vem som står i tur att mobbas o provoceras.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 juni 2017 08:33

Kent Ekeroth ska vi vara rädda om ,alltid roligt att lyssna på honom vid debatterna i riksdagen ,en vass kille . För övrigt va faen åker Löfven runt i Europa och lägger sej i andra länders göranden och låtanden för ,låt dessa sköta sitt !

 
Ingen bild

Tony

22 juni 2017 08:41

Svensk journalistik i sin ynkligaste form.
Här ser vi vilken enorm bevakning på Kenth Ekeroth
som i sig intre borde vara ens en nyhet, att det tjafsas
i en krogkö.

För en tid sedan våldtogs en tjej av två primater, brottet
blev anmält alla prover tagna, men det ledde inte ens till åtal, och när tjejen fick reda på att dom skulle gå fria,
så tog hon sitt liv, har någon sett några braskande rubriker om detta? Nej självklart inte, sätt detta i perspektiv till K.E fall så förstår ni hur javla ynklig media är!

 
Ingen bild

Hacke

22 juni 2017 08:59

Jag hoppas, och efter vad jag tagit del av efter rättegången, tror jag nu också att Kent frias efter denna politiska tillställning. Hade det inte varit en sd-politiker hade det sannolikt inte blivit något rättsligt av detta över huvud taget.
Frågan är vad som händer efter frikännandet. Jag hoppas att sd-ledningen tar Kent till nåder och att han och partiet går stärkta ur detta. De som hoppas på motsatsen är naturligtvis i första hand de politiska motståndarna som han vid varje tillfälle fullkomligt sopar banan med från talarstolar och i debatter genom sitt stora kunnande och vassa tunga.
Man får väl se till att ge honom en post så nippetippan Ebba Bush Thor slipper riskera att hamna vid samma bord som honom ;) Om hon nu finns kvar i riksdagen efter valet.

 
Ingen bild

christer

22 juni 2017 09:27

Ingen människa är en ö, inte du, inte jag och inte Kent Ekerot. Vi är i alla sammanhang en del av något annat som vi samtidigt är en representant inför. Oavsett om vi går på krogen, till en firmafest eller till en Midsommarfest i kvarteret så representerar vi inte bara oss själva. Vi är ambassadörer för vår familj, våra barn, våra föräldrar, vårt företag etc. Hur vi sköter oss vid dessa tillfällen avgör vi endast själva. Och det är där KE brustit.
Detta är baksidan. KE:s framsida är hans framträdanden i Riksdagens talarstol. Där är han outstanding! Jag hoppas också på en friande dom, och att Kent tar lärdom av situationen och "mognar" en smula.

 
Ingen bild

Laglydig

22 juni 2017 10:29

Allt annat än frikännande av Kent Ekeroth vore en stor rättsskandal.
Inför framtiden kanske den gode Kent dock skall ta sig en funderare på vilka ställen han går till på fritiden för att ta sig en öl eller två.

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2017 10:50

Nog är vänstermedia ute efter Kent Ekeroths skalp alltid, det har de ju varit tidigare. Det är för att de retar sig på hans suveräna retorik och oerhörda kunskap i det han håller tal i. Han törst sticka ut hakan och DET om inte annat gör många arga på honom och dömer honom för småsaker. Hoppas verkligen han frias!

Har inte sett Mattias Karlssons utspel, endast hört att han utesluts från SD om det blir fällande dom. Så synd om MK, han gör fel val hela tiden anser jag. Han är alltför mjäkig mot "etablissemanget", vill egentligen vara en av dem.

 
Ingen bild

Yvonne

22 juni 2017 11:42

Lena 10:50

Ja, Karlsson borde söka sig till Moderaterna istället. Han verkar ju inte gilla partiet och sina partikollegor eftersom han försöker göra om dem till Moderater eller väldigt aktivt försöker göra sig av med dem.

 
Ingen bild

Gustaf

22 juni 2017 11:47

Som SD-sympatisör börjar jag tvivla på att SD ska ta på sig uppgiften att försöka få politisk majoritet.
Låt stolpskotten i regimen fortsätta att följa Reinfeldts politiska missgärning.
Rösta på opposition i alla fall.

 
Ingen bild

Kalle

22 juni 2017 12:11

""Vänsterprovokationen mot Kent Ekeroth""
Ja det det verkar som om vänstern är inblandade i bråket/provoktionen med Kent Ekeroth.

https://petterssonsblogg.se/2017/06/22/vansterprovokationen-mot-kent-ekeroth/

Då kommer "bråket" i en annan dager.

Kent Ekeroth får/bör röra sig ut bland folk på inneställen där han kommer i kontakt med andra personer i samhället istället för att sitta på sin riksdagskammare.

Han har kontakt med väljare, SD-sympatisörer och vanligt folk vilket märks när han argumenterar från riksdagen.

Han om någon behövs i riksdagen för Sverige Demokraterna

 
Ingen bild

acke

22 juni 2017 12:47

Visst har han rätt att besöka krogar utan att bli attackerad, men visst vore det klokt att undvika vissa ställen där man ju vet att blattar och vänsterextremister flockas.

 
Ingen bild

Onkel Sven

22 juni 2017 12:47

Nu har SD hataren Strömer vaknat till på sin blogg ,nu är det både Ekeroth och Mattias Bäckström Johansson som inte passar hans tänk !

 
Ingen bild

Maja Dacke

22 juni 2017 13:28

Anta att K E frias - vad händer sen?

SD vill inte utesluta honom ur partiet ...

och vad tycker Expo om detta?

 
Ingen bild

C Andersson

22 juni 2017 16:53

Vad är detta:

http://www.smp.se/okategoriserade/positiva-till-forstarkning/

 
Ingen bild

pernod

22 juni 2017 17:31

”Brottsoffret” verkar ju var på gränsen till aktivist. Är han måhända till och med professionell aktivist? Vad gör karn? Ingenting? Är han straffad?
Sen tycker jag att det är konstigt att inte frågan om ofredande prövades enär det föregivna ”brottsoffret” som Kent Ekeroth säger att han skrek okvädningsord åt Kent.
Även en av entrévärdarna gjorde det, eller var det olaga hot? Sen tar åklagaren dennes vittnesmål som intäkt för att Kent var berusad!! Men prövar inte frågan om olaga hot eller ofredande!!

Och varför har inte frågan om entrévärdens lämplighet som tjänsteman prövats?! Upprörande förbiseenden hela tiden, kanske därför att det är vänstermedia som sätter HELA agendan så till den grad att till och med åklagare och polis bara slinker med i den bisarra föreställningen.
https://petterssonsblogg.se/2017/06/22/vansterprovokationen-mot-kent-ekeroth/

 
Ingen bild

Friholt

22 juni 2017 17:46

Knepigt det här!
Kent är naturligtvis en fantastisk person som egentligen i alla lägen bara hävdar sin rätt.Han drivs nog faktiskt av ett rättspatos!
Det här är en struntsak (som kanske dessutom innebär frikännande).
Men är man ändå politiskt gångbar? Det behöver nog inte vara likhetstecken mellan de båda faktorerna.

 
Ingen bild

Lena

22 juni 2017 18:03

Tips på en lång dokumentär på svt igår kväll, "Nationens Hjärta" och handlar om Ljusnarsberg Kommun o (S) kommunalråds problemen invandringens problem. Förvånansvärt befriande från PK, väl värd att se. Går i repris imorgon kl.11.25

https://www.svt.se/video/14141788/nationens-hjarta-avsnitt-1

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 juni 2017 18:16

Varför går M K ut med att K E utesluts om han blir fälld.
Har han inte märkt hur andra partier håller de sina om ryggen när dom är i blåsväder.
Han behöver inte säga något.

 
Ingen bild

Peter L

22 juni 2017 18:57

Kent Ekeroth vår justitieminister från 2018

https://youtube.com/watch?v=kOsjRuJ2w4s&feature=youtu.be

https://youtube.com/watch?v=N9I0Z43V25Y


https://youtube.com/watch?v=fzKg5S8_O3w

https://youtube.com/watch?v=NtJGEAmmGxo

Skäms tamefan Mattias Karlsson

 
Ingen bild

Hacke

22 juni 2017 19:32

Tack för tipset Lena. Hade tänkt att se dokumentären men avstod p g a misstanke om de sedvanliga partsinlagorna i uppfostringstelevisionen.
Men en "recension" på fria medier kan man alltid lita på så det blir att titta på undantaget från regeln.

 
Ingen bild

Systemfel

22 juni 2017 21:07

OT: DetGodaSamhället har startat en insamling:

Från den 22 juni 2017 och två månader framåt kommer donationerna att gå till den studie om Sverige och det Muslimska brödraskapet som Myndigheten för Säkerhet och Beredskap tills vidare har stoppat. Se intervjun med Magnus Norell där allt förklaras. Följande gäller för studien som kommer att genomföras av Magnus och två eller tre medhjälpare:
https://www.youtube.com/watch?v=nOjyxxPp5nY

Målsumma är två miljoner kronor
För varje krona som du sätter in kommer Det Goda Samhället att sätta in en krona (upp till en miljon kronor).
Om målsumman inte nås tillfaller bidragen Det Goda Samhället, som gör något annat nyttigt för pengarna.

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2017 09:49

Pretty Boy Floyd:

Jo därför att Mats Knutsson jobbar för SVT, och SVT är
sju klöverns Megafon, och i det ingår att alltid beskriva
någon från SD som något negativt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se