thoralf

Direktlänk till inlägg 4 juni 2017

DIG KÄNNER JAG IGEN

Av Thoralf Alfsson - 4 juni 2017 20:32

 


Peter Kofod, Dansk Folkeparti talar i Norrköping.

 

”En sån dag som denna när SD fyller hela Louis de Geer med hyfsat vanligt och vettigt folk och när till och med "statliga SCB*" nyss har bekräftat att Sverigedemokraterna nu är större än Moderaterna; en sådan dag visar Jimmie Åkesson varför han framstår som den bästa och skickligaste partiledaren och kommunikatören i Sverige just nu. Gudrun Schyman och Jan Björklund må ursäkta; men så är det.”

Vidar Andersson


På sin blogg skriver faktiskt Vidar Andersson riktigt bra om inledningen av SD 2018

http://www.folkbladet.se/blogg/widardirekt/det-nast-basta-med-jimmie-akesson/?blog=2518025&entry=9605418


Att träffa så många partivänner är alltid väldigt trevligt. Jag vet inte hur många som jag hälsat på under helgen. Hur många som kommit fram och tackat mig för min blogg. Det startade redan med personalen vid incheckningen, ett väldigt skönt välkomnande. Sedan hoppas väldigt många att jag återkommer till riksdagen. Det är valberedning som har det i sin hand!


När jag lämnade Louis de Geer för att gå till hotellet och hämta min bil för hemfärden möte jag på en gångväg en man i 70-årsåldern kanske äldre som utbrast ”dig känner jag igen”. Han var inte deltagare vid SD 2018 eller partimedlem. Han tackade mig och sa att ”det behövs sådana som du”. Det var en väldigt skön avslutning på en väldigt trevlig helg. Han liknade faktiskt Vidar Andersson ;-)


Nytt terrordåd i London. Sju döda och flera allvarligt skadade. Imponerande av brittisk polis att man redan efter 8 minuter efter första larmet skjutit ihjäl de tre islamisterna! Jag undrar hur lång tid det hade tagit för svensk polis?


Jag nöjer mig med att bara påminna om mitt blogginlägg ”Dags att tala klarspråk 3”.


Kvällens Agenda.


Vilka patetiska och naiva deltagare som diskuterar islamistiska terrorister. En liberal och en vänsterpartist, bara att SVT väljer dessa partier att debattera islamister. Niklas Ekdahl trodde att islamisterna så småningom skall tröttna och sluta med sina terrordåd. Snacka om att vara naiv. Islam har inte dött ut på 1400 år. Islam har heller inte reformerats på 1400 år.




 
 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 juni 2017 20:51

Efter terrordådet i Stockholm har jag inte hört några betydande åtgärder för att försöka förhindra nya dåd.
Mer än att det ska ställas ut betonggrisar lite här och där.
Varför kan inte idioterna fatta att gränsen måste stängas för invällare och att utvisningar måste ta fart på allvar.
Visserligen blir risken för terror större i samband med utvisningar men det måste göras

 
Ingen bild

Lotta_1

4 juni 2017 21:40

När skall kommunisterna lägga ner det löjliga i att alltid nämna Trollhättemorden i samband med islamistiska terroristdåd? Det går inte jämföra på något vis. Trollhättemorden borde närmast jämföras med morden på IKEA enligt mig, som för övrigt aldrig nämns.

 
Ingen bild

calle

4 juni 2017 22:26

är det sant? att regimen skall låna ännu mer pengar för ha råd att hit ännu fler asylbluffare.! vill betalar för vår undergång, helt oroligt. det kan ju vara terrorister som kommer. migrationsverket utreder ju vilka de är, för det vet dom inte själva. och personal på miggverket är ju folk som var med i organisatioen ingen är illegal.
http://www.friatider.se/finansministern-lana-pengar-oka-invandringen

Thoralf Alfsson

4 juni 2017 22:51

Två år gammal artikel.

 
Ingen bild

Hacke

4 juni 2017 23:14

Bra iakttagelser från Vidar Andersson. Jimmie Åkesson bara fortsätter imponera av det jag sett, läst och hört i samband med valupptaktsträffen i Norrköping. Han visar trots sin relativa ungdom en mognad och visdom som en ålderman och är bästa garanten för att partiet förblir en växande folkrörelse och aldrig en del av etablissemanget.

OT. Kvällens Agenda var ännu ett propagandistiskt bottennapp från "sakliga och oberoende" public service.

Först ut två feminister, en vänster och en vänsterliberal, som skulle debattera terrorism (sic). Birgitta Olsson dessutom självklart val som medias för närvarande hetaste lobbyobjekt. Här kan Annie Lööf få konkurrens eller kanske snarare bilda medial oantastlig parhäst om Birgitta Olsson med medias benägna hjälp nu lyckas kuppa bort Björklund.

Därefter den obligatoriska Trumpsågningen med handplockad ”expertis” med doft från stora världen men alla med samma omisskännliga stank av vänsterdiket.

Allt avrundat med ett förspel kring Batra och hennes kris som på alla plan uteslutande naturligtvis beror på närmandet till sd. Detta och därmed Alliansens förestående hädangång gottade de två inbjudna Bonnierjournalisterna ner sig i under Hedenmos kluckande förtjusning innan det var dags att säga tack och adjö från Agenda-”journalistikens” högborg.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juni 2017 23:58

Elake-Karsten formulerar på ett formidabelt sätt varför muslimer är ett dödligt hot mot oss i Sverige och Europa. Då slapp jag skiva det :-) Jag är övertygad om att t.ex Linda Snecker, Maria Ferm, Cecilia Malmström/Wickström eller Åsa Romson inte är mentalt skaffade att tänka så långt.

Det största hotet är INTE extrema islamister.

Det största hotet ÄR ”moderata” muslimer.

Birgitta Olsson i Agenda säger att finansieringen av politiska lokaler (moskéer) måste ses över. Det skulle ha varit omöjligt för två år sedan. Vi kommer att hamna i den diskussionen förr eller senare.

Muslimerna det största hotet väst upplevt
http://elake-karsten.bloggplatsen.se/2017/06/04/11450148-muslimerna-det-storsta-hotet-vast-upplevt

 
Ingen bild

Ban islam!

5 juni 2017 00:27

Theresa May fördömer 'the evil ideology'
Men vad hjälper det att fördöma?
Hon vill inte förbjuda islam,
Alltså islamsk terror kommer att fortsätta...

 
Ingen bild

Björn

5 juni 2017 01:16

Toralf, Håller med om det sista du skriver apropå naivitet. Att kunna sin historia är viktigt. En känd historiker sa för länge sedan att "För att veta vart man är på väg, måste man veta var man har varit". Religionskrig har ju funnits hur länge som helst, det är inget nytt. Skillnaden idag är att nu försöker man erövra med icke beväpnade arméer. Sakta men säkert tar man sig längre och längre in I samhället. Hur många muslimska politiker finns det I Sverige idag, jämfört med för tex 20 år sedan? När ställer ett muslimskt parti upp I riksdagsvalet?
När det gäller vidar Andersson, så tycker jag att han har gett ett bra och sansat intryck. Han har skrivit många bra artiklar genom åren. Det är stort av en socialdemokrat att skriva så positivt om SD.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 juni 2017 02:26

Från Vidar Anderssons text.
"Relativt privata opinionsinstitut ligger S ofta högre och SD lägre i SCB: s mätningar. I opinionsmätarbranschen sägs gärna att skillnaden beror på att folk tror att det är regeringen som ringer när SCB ringer. Och då slår anpassningen till; fler svarar S och färre svarar SD. En skröna förstås. Men rätt kul."

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2017 03:36

Peter Springare: "Vid så gott som samtliga gruppvåldtäkter som anmälts i Örebro de senaste tre åren har det varit fråga om gärningsmän av utländsk härkomst. "

När Oslopolisen meddelade att 100% av alla överfallsvåldtäkter hade begåtts av invandrare med utomvästlig bakgrund (araber, muslimer och afrikaner) kallades de för lögnare och rasister.

Sverige har en besynnerlig förmåga till verklighetseftersläpning.

Verkligheten kommer alltid i kapp :-)

https://nyheteridag.se/springare-man-av-utlandsk-harkomst-for-med-sig-en-primitiv-syn-pa-kvinnan/

 
Ingen bild

Mojo

5 juni 2017 08:56

Thoralf:Du är som vanligt pessimist.Skulle alla vara som du kunde Sverige lika väl stänga igen,tur att det finns folk som fortfarande tror på vårt land.

Sen undrar jag vad Birgitta Olsson sa som inte föll dig i smaken? "Vi har varit för naiva när det gäller islamiska extremister,vi måste ifrågasätta och kontrollera dom moskeer som får bidrag m.m." Vadf var naivt som hon sa?

Thoralf Alfsson

5 juni 2017 09:43

Det hon säger som oppositionspolitiker kommer hon aldrig driva vid makten. Sedan tänker jag på hur Alliansen tidigare drev sin migrationspolitik under 8 år. Öppna era hjärtanpolitiken stod dåvarande Folkpartiet helt bakom. De har varit fruktansvärt naiva och är fortfarande naiva.

Det behövs betydligt kraftfullare åtgärder. Moskéer som framfört icke demokratiska värderingar skall stängas. Och det blir många. Imamer som framfört icke demokratiska värderingar, det vill säga predikat sharialagar skall utvisas.

Förstår du vad jag menar med naivt!

Jag lovar dig att detta kommer när det muslimska samhället inte själva inte reformerar koranen och därmed kan få stopp på dessa islamistiska terrorister och självmordsbombare.

Nu en fråga till dig!

Hur skall dessa muslimska och islamistiska terrorister stoppas?

 
Ingen bild

Laglydig

5 juni 2017 08:58

@Cosmik Debris

Tack för länken! Sprider den vidare!

 
Ingen bild

Leif W

5 juni 2017 09:47

Barnäktenskap i Sverige, Socialen blundar:
http://www.gp.se/nyheter/hedersflickorna/alicia-12-giftes-bort-och-våldtogs-här-möter-hon-socialen-som-inget-såg-1.4328293#/

 
Ingen bild

SM811

5 juni 2017 10:19

Jimmie sa för ett antal år sedan att islam är vårt största hot.
Nu har en person som konverterat till islam och med det följa vad som står i koranen som inte är förenligt med vår demokrati valts in i styrelsen SD Göteborg.
Vad tycker övriga Sverigevänner om detta?
https://www.motgift.nu/2017/03/28/sd-goteborg-valjer-muslim-styrelsen/

 
Ingen bild

Broder Adam

5 juni 2017 10:37

Thoralf, du gör nog störst nytta som opinionsbildare men koppla gärna din blogg till någon tidning. Har inte SD en sådan? Att sitta som knapptryckare i riksdagen är nog inte din melodi.Om du kopplar bloggen till en tidning med utgivarbevis blir du skyddad av Tryckfrihetsförordningen, utnyttja detta skydd!
Jag gillar din blogg, den behövs!

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2017 11:28

Birgitta Ohlsson, den socialliberala feministen, globalisten och f.d EU-ministern, vill alltså ta över ledarskapet för Liberalerna. Hon är ju bl.a känd för sitt Sverigehat med sin artikel "AVSKAFFA SVERIGE" i Expressen, nationaldagen 2001.
I den artikeln skrev hon t.ex följande:
"Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis..."
http://varstundisverige.blogspot.se/2010/10/sverigehatet-avskaffa-sverige.html

Birgitta Ohlssons nykläckta idé i söndagens Agenda att "finansieringen av politiska lokaler (moskéer) måste ses över" (Cosmic Debris, 23:58 ovan) skorrar mycket falskt i mina öron. För några år sedan skrev hon t.ex en artikel i Linköpinstidningen Corren med följande uppmaning som rubrik:
"TILLÅT BÖNEUTROP FRÅN SVENSKA MINARETER!"
I den hyllar hon moskéerna i Sverige och uppmanar till att bygga ännu fler med följande påstående:
"Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas. Muslimer brukar kalla sig för Sveriges största undergroundrörelse med tanke på alla moskélokaler som finns i källare runt om i vårt land. Tack vare moskébyggen, i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald."

http://www.corren.se/asikter/kolumner/birgitta-ohlsson-tillat-boneutrop-fran-svenska-minareter-5070195.aspx

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 juni 2017 11:53

"Imponerande av brittisk polis att man redan efter 8 minuter efter första larmet skjutit ihjäl de tre islamisterna! Jag undrar hur lång tid det hade tagit för svensk polis?"

Ja, hur lång tid tar det att koka upp korven och starta dialogen?

Skönt att man äntligen börja tala om åtgärder istället för att "inte låta hatet segra". Men var inte de som sade samma sak redan för flera år sedan rasister, eller hur var det nu?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 juni 2017 12:18

Tack för det Göta. Bra att påminnas. Hoppas hon ersätter Björklund.

Till SD: Motionera om höjd riksdagsspärr!

 
Ingen bild

Uppströms

5 juni 2017 12:36

Off topic.
SD skiter i sjukpensionärerna i gammal borglig anda.

https://mepatienten.wordpress.com
http://solrosuppropet.se

 
Ingen bild

Uppströms

5 juni 2017 13:25

SD värnar ålderspensionärer men inte sjukpensionärer!

Solrosupproret.se

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2017 13:49

@Göta Bra inlägg, så Birgitta Ohlsson har tidigare hyllat moskéerna som byggs i Sverige. Ja det passar ju bra ihop med att hon vill avskaffa Sverige. har inte ord för denna kappvändare. Konstigt att hon som vurmar för Israel (hennes man är jude vet jag, om hon är det ska jag låta vara osagt) att hon som vurmar för Israel inte säger också där att "avskaffa landet Israel"? Får inte ihop hennes s k logik i det här ämnet. Det är verkligen inte "allas lika rätt".

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2017 13:54

Någon på tidigare tråd upplyste om en artikel av Ann Heberlien på ledarsidorna. Den handlade om de gråtande medelålders kvinnorna TV4 som storgrät för att deras älskade afghanbarn skulle deporteras. Det handlar om #vistårinteut eller något sådant om alla godhetsapostlakvinnor som har allför "nära" relationer till dessa afghanmän. Det måste läsas, även kommentarerna.
Jag mår illa, riktigt illa, kan det vara sant, det är så graverande att man blir riktigt illa berörd.

 
Ingen bild

Laglydig

5 juni 2017 13:55

@Ölandsbonde

Typ 20 %!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 juni 2017 16:06

7%

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2017 16:40

Eddie Mohamed Omar på DGS:

Tar det aldrig slut?

"Övervaka moskéer och andra miljöer där islamister och jihadister rör sig. Använd lagen om hets mot folkgrupp för att gripa dem som sprider hat mot svenskar och andra icke-muslimer"

"Detta är inte en tillfällig förkylning som går över av sig självt. Nej, det är en cancer som måste botas."

https://detgodasamhallet.com/2017/06/05/tar-det-aldrig-slut/

Nej det kommer inte att ta slut. Inte förrän "moderat" islam förbjuds och moskéer stängs. Vi kommer att hamna där.

Förr eller senare.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 juni 2017 16:44

@Lena

Ja, det måste vara någon slags omvänd sexturism, finansierad av svenska skattebetalare?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/py7dG/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance

Och förmodligen är det bara toppen av ett isberg. Dom flesta har nog vett att sköta sina sexövergrepp i skymundan?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2017 16:56

@GötaMåndag 5 juni 11:28

Att Birgitta Olsson verkar röra sig mot ett mer nyanserat och verklighetsförankrat synsätt på det mesta har nog ett ganska simpelt svar.

Hon har blivit mamma. Hon är helt enkelt orolig för "sitt" barns framtid.

Ren egoism alltså.

 
Ingen bild

Laglydig

5 juni 2017 17:40

@Ölandsbonde

Mitt förslag på 20 % var en anspelning på att det då blir en fråga om vilket parti som blir störst S eller SD och som i så fall får regeringsmakten.

Egentligen tycker jag nog att spärren kan skrotas av demokratiska skäl. Kommer ändå att krävas mellan 15K och 20K röster för att få ett enda mandat.

 
Ingen bild

Observer

5 juni 2017 18:20

@Nemo saltat sobrius
8 minuter tills polisen agerade i England.
Hade det inte varit bättre om Engelsmännen fått bära eget vapen -DÅ HADE DE TAGIT NED GÄRNINGSMÄNNEN PÅ 0,8 SEKUNDER!!!

 
Ingen bild

Observer

5 juni 2017 18:23

Folk kanske tycker att det känns konstigt, Pratet om att bära skyddsvapen.
Men det är ju p.g.a situationen som våra ledande politiker satt oss i. Det är/kommer bli en ren nödvändighet framöver! Om man vill överleva, det vill säga.

 
Ingen bild

Observer

5 juni 2017 18:47

Nu kommer e-kronan.

https://www.svd.se/riksbanken-overvager-att-infora-e-krona

Anledningen är givetvis att vid kommande bankkriser INTE går att ta ut de elektroniska kronorna från banksystemen!!!
-Folk kan aldrig få ut sina besparingar vid en kris el krig.



 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2017 19:31

@Lena Måndag 5 juni 13:54

En Batikhäxa om sin av staten subventionerade sexleksak (afghanskt skäggbarn)

”Dessutom slapp hanåldersuppskrivnign, trots att han är lång och rätt grov", skriver en av kvinnorna exalterat.”
http://www.friatider.se/kvinnoorganisation-polisanm-ler-video-om-sex-med-flyktingbarn

Föreställ er istället att det är en 65-åring från Torsby som skriver om sin finlemmade 17-åriga thailändska.

Om skäggbarnen nu är barn(som batikhäxan påstår) så måste det som pågår vara solklara fall av sexuellt utnyttjande av minderårig. Det vill säga pedofili.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2017 20:06

Expressen: "Polisen: Vi har extra koll på moskén i Hässleholm"

http://www.expressen.se/kvallsposten/polisen-vi-har-extra-koll-pa-mosken-i-hassleholm/

Hur mycket ska detta muslimska helvete kosta svenska skattebetalare innan vi vågar förbjuda den extrempolitiska ideologin islam? Hur tror ni Sverige ser ut om 10-15 år om det skadliga inflödet av muslimer inte stoppas?

Ha koll på ALLA politiska moskéer är mitt råd. Det pågår subversiv verksamhet i ALLA politiska moskéer. Inte bara den i Hässleholm. Stäng dem och utvisa genast.

 
Ingen bild

dajevlar

5 juni 2017 20:33

Nu har jag lärt mig och läst att fram till nov 2015 så kunde i princip vemsomhelst komma in i Sverige. Jag har då förstått att väldigt många kom hit och att inte alla sökte asyl och kom in i svenska register (en del är alltså INTE registrerade).

Vidare förstod jag att de som sökte asyl och sedermera fick uppehållstillstånd fick VÄLDIGT generösa bidrag. Det handlade om etableringersättningar, retroaktiv föräldrapenning, balanserade bostadsbidrag – ja, de som skrek och protesterade mest hade nog faktiskt rätt i detta fallet.

Sen hörde jag att om ett ensamkommande barn sa att dess förädrar hade dött, så fick vederbörande ett extra tillägg på 3000.- i månaden (på frågan om man skulle kolla upp om föräldrarna verkligen var döda så sa någon att 'man måste lita på varann'.)
Nu läser jag att en del Batikhäxor idkar sexuellt umgänge med de hitkommande och då förstår jag plötsligt innebörden av ordet HÄXA (en ond varelse som kan anspela på sex för att få egna fördelar – Satan skrattar och vill ge och ha mer).
Nu händer det en massa massmord (som kallas terrorhändelser eftersom de som gör det har som religion att de får fördelar om de gör det, ändå förnekas religionen i det hela så diskussionen blir ett rejält stalemate, konstigt eller hur).

Sammanfattningsvis vill jag säga: hur hade vi haft det om vi hade haft bättre koll, om vi inte hade varit så "naiva", om vi inte hade behövt känna oss så "goda"… om vi bara hade varit förnuftiga och insett att Adolf faktiskt INTE har med detta att göra….

Jag är besviken på många av de svenska väljarna (de som inte inser vad de röstar på, som bara röstar av slentrian). Politiken har ändrats. Se hur samhället ser ut. Inse varför. Ska vi ge mer, av oss, till världen. Vill vi det? Verkligen?

Avundsjuk på dig Thoralf, som ändå kan vara bland likasinnade ibland...

Thoralf Alfsson

5 juni 2017 22:11

Jag är väldigt ofta bland likasinnade. En förutsättning är att alla vet vad jag står för.

Vet alla vad du står för?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 juni 2017 21:27

@observer

Man kan tycka det. Men långt ifrån alla är lämpade att ha det förtroendet att bära vapen. Långt ifrån alla är bra att handskas med vapen och framförallt måste man vara beredd att använda det till att döda med.

Som tur är har många svårt för just dödandet, tyvärr även när det gäller att rädda det egna livet eller oskyldiga.

 
Ingen bild

Mojo

5 juni 2017 22:17

Thoralf:Jag anser att dom moskeer som predikar radikalism och som inte följer våra regler och som är bidragsmottagare,ja dom bör givetvis stängas. Dock finns det moskeer och muslimer som vill driva moskeer utan dessa extremister. Jag uppfattade BO som at hon tycker det här var det viktigaste att ta tag i.Vänsperpartiets representant talade däremot inte riktigt klarspråk,hon svävade lite för mycket på molnen.

Thoralf Alfsson

5 juni 2017 22:44

Jag frågade hur den muslimska och islamistiska terrorismen skulle stoppas. Var det allt du kunde komma på?

Så du tycker det är ok om det predikas radikalism i moskéer bara de inte är bidragstagare?

Är inte alla moskéer bidragstagare?

Finns det moskéer smed imamer som inte förespråkar sharialagar?

 
Ingen bild

Heston

5 juni 2017 22:19

Är det fler än jag som tycker att vapen lagarna i det här landet är för hårda, med tanke på vad som händer? Om jag känner mig hotad. Borde jag då inte få äga något vettigt att försvara mig med?

Thoralf Alfsson

5 juni 2017 22:46

Inget hindrar dig från att äga ett vapen om du uppfyller de villkor som krävs!

 
Ingen bild

Heston

5 juni 2017 22:50

Vad är bäst att skaffa då? Enklast? Jag är fan rädd.

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2017 23:37

@cosmic Debris 19.31 Det är plågsamt att titta på länken du bifogade, hur många av kvinnorna är utan självinsikt? hur många de s k barnen som faktiskt är vuxna män från en främmande kultur, men hur tydligt ser man inte föraktet i ansiktet. När de fått sitt uppehållstillstånd är det "goodbye2 till deras s k älsklingar.

 
Ingen bild

Mojo

6 juni 2017 07:08

Thoralf:Du läser som en kratta! Jag skriver just att dom moskéer som lockar till radikalisering ska givetvis stängas om dom har bidrag. När det gäller dom andra moskeerna,som är självgående så är det svårare att stänga dom. Att det finns moskéer som är självgående,det borde du veta som är "så insatt" i detta. Sen finns det mycket jag kan komma på men det dikterar inte du, ok? ,dessutom talade vi om vad BO sa så sluta att slingra dig.

Thoralf Alfsson

6 juni 2017 09:19

Nej, jag läser inte som en kratta!!!

"Thoralf:Du läser som en kratta! Jag skriver just att dom moskéer som lockar till radikalisering ska givetvis stängas om dom har bidrag."

Du tycker alltså att det är ok med IS-imamer i svenska moskéer bara de inte erhåller bidrag från samhället!

Har de bidrag Qatar eller Saudiarabien går det också alldeles utmärkt enligt dig. Det säger allt om dig Mojo.

Det finns inga självgående moskéer! De får bidrag från något håll.

Du svarar dessutom inte på mina frågor om hur muslimska och islamistiska terrorister skall stoppas. Hög tid att svara nu!

 
Ingen bild

Laglydig

6 juni 2017 09:52

Är det inte bättre att stänga ner alla moskéer oavestt om de får bidrag från Löfvén (d v s svenska skattebetalare) eller Qatar, eller båda två?

Angående terrordådet i London, CNN´s Fake News, Londons borgmästares (muslim) attack på Donald Trump efter terrordådet och mycket mer så rekomenderar jag Sean Hannity idag, han var verkligen i högform.
https://www.youtube.com/watch?v=ee9ZLVIlOds

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards