thoralf

Direktlänk till inlägg 7 januari 2016

KORS I TAKET ELLER …….

Av Thoralf Alfsson - 7 januari 2016 18:30

 


Till och med Barometern skriver nu en artikel om de sexuella trakasserierna som inträffade under nyårsafton på Larmtorget. Enligt uppgift från polisen i Kalmar har nio tjejer gjort anmälan om ofredande. Undrar om trycket till och med blev för stort på Barometerns redaktion när nationell media skrev mer än lokaltidningen.


I den första artikeln som Barometern skrev undvek man att nämna att det handlade om utländska män. Nu kan man inte mörka det längre på Barometern.


"Det var utländska killar, ett gäng som antastade tjejer på Larmtorget. Hittills har vi nio polisanmälningar men vi tror att det är fler som är utsatta, säger Johan Bruun, informationsansvarig vid polisen i Kalmar."


Men Barometern missar inte möjligheten att kalla diskussionerna på sociala medier för ”ryktesspridning med rasistiska undertoner”. Många kan säkert gissa vem artikelförfattaren är!


Nyheter Idag och Fria Tider skriver också om de nya uppgifterna från polisen.Dagens Nyheter kallar männen i 20-40 års åldern för pojkgäng i sin rubrik till en artikel på webbsidan. DN mörkar så gått det går att det handlar om utländska män, sannolikt asylsökande män.


 Det har även varit allvarliga bråk i Mönsterås på ett boende för ensamkommande minderåriga eller barn som de politiskt korrekta föredrar att kalla dessa unga män. Läs artikel.


”Ungdomarna på boendet har börjat bli mer och mer hotfulla mot personal, framför allt nattetid” skriver Lina Löfström i anmälan som har skickats in till Arbetsmiljöverket.

”I natt hotades och provocerades personal och ordningsvakt så till den grad att det blev handgemäng och uppstod en hotfull situation med runt 19 ungdomar som gick emot personal och ordningsvakt.”

 

Jag trodde att de små barnen sov nattetid! Det märkliga är att vi aldrig får veta varför de små barnen bråkar. Är det kanske gosedjuren som kommit bort? Eller vill de inte borsta tänder innan de skall lägga sig? Eller får de bara se barnprogrammen på TV? Bolibompa!


Eller är det så att den kvinnliga personalen utsätts för sexuella trakasserier? Jag bara undrar över tystnaden.

 
 
Ingen bild

T

7 januari 2016 18:50

Är det förestående muslimsk mobiliserings övning innför ngt mkt större vi nyss beskådat,,, såg att i Helsingfors vart flera anhållna misstänkta för att planerat liknade attack,,, allt verkar samordnat!!! Hemskt är det.

 
Ingen bild

Von Kätting

7 januari 2016 18:53

Alla brott som utförs av män från Mellanöstern
eller Nordafrika kan man tydligen bortse ifrån.

All kritik är "rasism" Ja herregud, hur mycket
lidande ska Svensken tåla innan detta asylfusk
och dessa Reinfelds berikare förpassas från Sverige?

Massiva utvisningar och återtagna PUT är
det som vi önskar!
MENA

 
Snaphanen

Snaphanen

7 januari 2016 19:02

Det er fremtiden, især i Sverige¨

THE MUSLIM WAR ON WOMEN COMES TO GERMANY

The only way for European women to have a future is to fight Muslim migration

http://www.frontpagemag.com/fpm/261362/muslim-war-women-comes-germany-daniel-greenfield

http://snaphanen.dk

 
Ingen bild

Fredde

7 januari 2016 19:43

"ryktesspridning med rasistiska undertoner"... Det handlar om fakta som Barometern med avsikt låtit bli att publicera. Är det på grund av ursprunget på de som antastar?
Ingen ska behöva bli antastad, oavsett var gärningsmannen(-männen) kommer från!
Lagen är tydlig.
Att det mörkas om andra än svenskar gör det, måste ju vara rasism om något!

 
Ingen bild

calle

7 januari 2016 19:48


presstöden borde stoppas, nu får de miljoner om de lovar att vara indoktrineringsmaskineri åt 7 klövern

..................................................................
bättre de hade boenden för hemlösa svenskar, men det ville inte media-arbetaren Emmy Rasper. alla Utläningar skall tydligen ha all hjälp före svenskar. tidskod 15,30

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/658187?programid=1120

hycklarna som jobbar inom media är verkligen korkade, vidriga människor.

 
Ingen bild

crille

7 januari 2016 20:07

Har inga som jobbar inom media barn? Eller har de fötts med huvudet under armen?

 
Ingen bild

Pepparholm

7 januari 2016 20:17

Trots att jag inte är från Kalmar och inte läser Barometern så vill jag vara med och gissa. Det är säkert han med palestinasjalen som inte törs skriva i klartext.

 
Ingen bild

Demokratur

7 januari 2016 20:33

Sverige har blivit ett mer spännande land, sa han Reinfeldt...
Bara att gilla för sjuklöver-väljarna...
Vi andra lider.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 januari 2016 20:41

Ja, man undrar hur många unga svenska kvinnors liv som kommer att allvarligt förändras/fördärvas av alla dessa "killar" och "pojkgäng"...
Ansvaret för dessa tragiska händelser (och tyvärr framtida)faller tungt på politiker, feminister och journalister som blundar, tittar bort och tiger...

 
Ingen bild

Göta

7 januari 2016 20:53

Under den s.k arabiska våren för några år sedan var det som bekant mängder av reportage från arabvärlden om demonstrationerna på gator och torg i de berörda länderna där nere. Då kunde man ibland också höra och läsa om de tafsande arabiska männen. Till exempel var det under den internationella kvinnodagen en stor kvinnodemonstration på torget i Kairo och givetvis var det också en hel del män där som utnyttjade situationen och gick bokstavligen handgripligt hårt åt de demonstrerande kvinnorna.

På nätet fanns vid den tiden också en video-rapport från en kvinnlig svensk journalist (dock inte Cecilia Uddén) som intervjuade en egyptisk kvinna. Kvinnan berättade att hon nästan varje dag blev sex-trakasserad av olika män när hon åkte till och från jobbet. De brukar tafsa på henne och gnida sitt kön mot henne. Hon sa också att det inte alls är ovanligt att männen där onanerar helt öppet på bussar och tåg.

 
Ingen bild

Christer

7 januari 2016 21:58

Professorn i kriminologi Jerzy Sarnecki uttalade sig häromdan om händelserna i Köln, och menade att det hela var något så in i helvete ovanligt att det egentligen inte fanns ens på kartan. Det var ett så nytt fenomen att unga män uppträder på det viset att han hade aldrig hört på maken. Undrar viken sten han sovit under de senaste 10 åren?
På något sätt börjar det ändå röra på sig här o var, vad det gäller att ge människor en adekvat bakgrund till en nyhetshändelse. SVT Smålandsnytt berättade dock om en våldtäkt på ett "boende" där två femtonåringar våldtog en 3:e minderårig, alla var av manligt kön ska tilläggas. Vad dom missade var att det var ett boende för ensamkommande det var fråga om. Hade dom sagt det så hade alla förstått.
Hade något sådant skett bland etniska svenskar då hade det verkligen fått kunna förvåna en sån tomte som Sarnecki!

 
Ingen bild

Niklas R

8 januari 2016 00:10

Kalmar, Köln, Stuttgart, Munchen och Helsingfors. Alla har de haft stora samlingar med muslimer på gator och torg på nyårsafton som begått sexbrott i industriell skala. Men inte i Helsingfors, för där fick polisen larm om att de skulle hända och skingrade muslimerna när de samlades.

Men den intressanta frågan är vem eller vilka som organiserade detta? Varför samlas plötsligt 100-tals eller 1000-tals muslimer på ett ställe för att begå sexbrott? De kan knappast kommit på detta själva - suttit på rummet och sagt; öh, vi sticker in till torget grabbar lite tjejer mellan benen och tar deras telefoner.
Fem stycken, ja det kan hända, 500 samtidigt? Inte en chans.

 
Ingen bild

Jan

8 januari 2016 02:01

Undrar hur många tusen stridsredo islamister vår nuvarande och tidigare regering släppt in?

Jag tror det är är värre än vad vi kan ana.

Kom igen,

De som kommer är enbart unga män. Vem kommer att sätta vapen i deras händer?

 
Ingen bild

pelle

8 januari 2016 06:36

Som du säger,,,nu börjar det röra på sej,,,,,nu är media klara med sin uppgift,,,att lura skiten ur dumma svenskar!
Nu kan man rapportera allt som händer,,,det är ändå försent,,,,
Vad kan vi göra? Det är inbördeskrig som gäller.

Såg som sagt att gamla sdu ökar,,tror det var nåt på gång som kallades sd,2,eller nåt sånt,,,,,,jag hoppar på det tåget direkt,,,,,

Sd ska vara ett parti som värnar om svenskarna,,o inte en affärside som värnar om partiledningen.

 
Ingen bild

Pellesnick

8 januari 2016 07:00

Det finns ett sätt som alla kan göra som hatar Barometern o deras fega fjantar. Gör som jag o många andra, säg upp skitblaskan o tjäna några tusen kronor varje år. När Anders Blank blir arbetslös så kan han gå upp på Arbetsförmedlingen kl 10 o hålla sina Idoler i famnen som fyller hela AF till bredden.
Trevlig helg önskar jag er alla.
Mvh
Pellesnick

 
Ingen bild

Motstånd

8 januari 2016 08:36

Barometern kröp till korset och RAPPORTERADE, vilket faktiskt är vad tidningen förbundit sig att göra. Ja prenumeranterna har ju betalat för att få veta sanningen, inte en hop fantasier och lögner.

Nå, det är likväl en sensation att Barometern frångår sin policy av lögnaktighet och undanglidande.

Betänk dock att sanningen satt långt in i veden. Det tog en hel vecka innan rapporten kom.
Barometern kände sig säkert hårt trängd av alternativmedia. Det var nog därför som sanningen till slut kröp fram. För ovanlighetens skull.

 
Ingen bild

Nibbe

8 januari 2016 08:44

svar till Göta,
Numer så är kvinnliga pendlare på bussarna vana vid vänskapliga klappar på rumpan eller små nyp där. Asylsökande män har ju fria bussresor här. Många kör nu bil istället, nästan samma kostnad och inga nyp.

 
Ingen bild

Eric H

8 januari 2016 09:50

Alla dessa incidenter de senaste tiden har ett gemensamt, TYSTNADEN!
Från vad som inträffade i Köln kom det i media först enbart mindre rapprter om att "det varit stökigt" men i stort sett OK ändå.
Så småningom, inte minst tack vara alternativa media kröp det fram alltmer om vad som hänt och det är förmodligen ännu inte slut på det?
Borgmästarinnans i Köln tal om "uppförandedekoder" - för tyska kvinnor - saknar naturligtvis all rim och reson vilket stadens innevånare noga påpekade.
Något liknande har hänt i Kalmar/Ö:a Sverige.
Små rapporter om mindre problem, men nu när faktiska förhållanden inte längre gick att dölja har man - t o m i Barometern - fått fram en artikel med alla kodord använda.
"Pojkgäng/ungdomgäng" är ju en kod för, hmm vissa grupper.
Använda uttrycket "ofredade" är en rejäl förminskning av vad som sannolikt hände. Vi har inte fått veta allt. Ännu.
Mörkanden, döljanden, förminskande halvsanningar är vad vi matas med.
Tack Thoralf för ditt arbete.

 
Ingen bild

Tony

8 januari 2016 10:12

Läste en krönika i Aftonlögnen av Eva Franchell
och noterar att alla Svenska journalister vrider
sig som maskar för att undvika att tala om att
övergreppen i Köln utfördes av män ifrån Mena länder.
Hon morrade visserligen över att Kölns Borgmästare
försökte att skuldbelägga kvinnorna. och så långt kan jag
hålla med henne, men att det ska vara så svårt att tala
om vilka slags män det är som har en helt snedvriden syn
på kvinnor gör en illamående, hade det varit Svenska män
hade hon helt klart skrivit ut det!
Att kvinnor både i Köln eller varhelst det är ska ha
rätt att klä sig precis hur man vill ska inte ens behöva diskuteras! Men något som behöver diskuteras är den
snedvridna uppfattning om kvinnor som män från dessa
avkrokar har, det är visst väldigt viktigt att upplysa
herrarna om vilka rättigheter dom har när dom kommer hit,
men tydligen väldigt svårt att upplysa om vad som inte är
tillåtet. Att öppet gå omkring och tafsa på kvinnor räknas
som sexuellt ofredande i andra sammanhang. Men slappa
myndigheter både i Tyskland och Sverige gör att
Medeltidens män gör som dom alltid gjort!
En tydlig uppförandekod borde sättas i samband med rätten
att få asyl!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

8 januari 2016 10:15

Chefen för Migverket i Högsby ska ju byta jobb till AF i norra Kalmar län ,han har lovat att då ska fler asylsökande få arbete ,men svenskarna då ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2016 10:48

Till slut fick tom. Feministiskt Initiativ ge sig och kommentera övergreppen i Köln. Men det sved nog rejält i ögonen, det var ju inte vita europiska vita män med kristen värdegrund som stod bakom övergreppen...

 
Ingen bild

Stig

8 januari 2016 11:01

Svärmorsdrömmar ute på Stan ?

 
Ingen bild

World Traveller

8 januari 2016 11:07

Nu till våren när svenska kvinnor och flickor börjar gå i kort-kort ska det bli intressant att se vad media skriver om trakasserierna och våldtäkterna som kommer att komma som ett brev på posten. Media ökar nu snyftartiklarna rejält om de stackars flyktingarna. BBC hade hittat en familj med ett flertal riktiga barn som de nu filmar gående i regnet. De fick en grundlig läkarundersökning i Kroatien innan de skulle vidare norrut. Konstigt att de undviker att filma 80% av de som kommer, nämligen de vapenföra männen. Var attackerna på nyårsafton en generalrepetition? Kommer vi att få se något liknande i sommar? Kommer vapnen fram från moske'erna då?

 
Ingen bild

SM811

8 januari 2016 13:00

"Nyår: Sexuella trakasserier över hela Europa"
http://samtiden.nu/23436/nyarsnatten-sexuella-trakasserier-hela-europa/

 
Ingen bild

Lotta

8 januari 2016 13:34

"Pojkgäng" som sextrakasserar flickor tror jag är ett väl medvetet val av tidningarna att skriva. Det låter ju lite som ett oskyldigt pojkstreck om det är ett pojkgäng som sextrakasserat än om man skrivit vuxna män mellan 20-40 år, lite som med de ensamkommande barnen som i försvinnande lite del består av barn utan oftast är vuxna män.

 
Ingen bild

OH

8 januari 2016 14:10

Har någon politiker från de 7:s gäng eller någon regeringsmedlem fördömt dessa arabiska mäns vidriga handlingar.Vad säger CP ledaren m.fl

 
Ingen bild

Nils Dacke

8 januari 2016 14:30

Tiden kanske är mogen att svenska män börjar bilda Medborgargarden för att skydda sina döttrar, systrar och flickvänner på gator och torg, vi kommer nog att hamna där för eller senare när de här stam och klan folken invaderar oss.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 januari 2016 14:33

Kalmars unga damer kanske kan ta med sin kompis Blunk tex , eller vän Jiohan på Snippen (OBS fingerade namn) , när dom skall gå ut på lokal ? , ty staden har blivit mera spännande, och färgglad, neonbelysning överallt nuförtiden.

Centralstationen har blivit så internationell ,så den skulle kunna platsa i vilken världsmetropol som helst now adays
Nikab Road ( Fd Norra vägen) har äntligen fått sin egen Kluriga häst, som flankerar "Ormet Kruperskolan" perfekt

Att sheriffen skulle komma speciellt långt i sin snart startande utredning, när "Olle Tröttkeps" är tillbaka från julskinkan , är lika säkert som amen i kyrkan.
Snart skola sitta 25 tafsare/överrraskningsmysare på Kumla, o yes
Fd krimtekniker Blå har fått en del att stå i, när nu "Pippalo Bill von Group " skall finkas/fikas , eller informeras över en bulle och saft på soc.

Fast det verkar som om Kalmars eldigaste kille äntligen sitter bakom lås och bom ?, alltid något, hoppas bara att cykelövervakningen inte blivit allt för lidande ?

"Pekade på en bil" känns inte så himla bra att läsa om,känns nästan som försök till överraskingsmys i grupp ?, men skall Kalmar kommun (Malmö 2 ) nå 70000 medborgare /motborgare, så gäller det att ligga i på politi(s)k nivå, frågan alla ställer sej är bara varför, och till vilket pris.

Kvinnofriden är redan offrad, gatufriden likaså (handgranater)
Kalmars egen "informations-Charlie" kan ställa sej framför spegeln och snacka på

Blir mycket "spännande" att se vad ansvariga politiker samt polis nu kommer att göra ,en ny dansstudio, två kanske ?
Kanske skulle en hoppborg på Larmtorget vara lösningen ?

Gubben o Gumman önskar redaktör Karlsong på Östra Socialisten ett Gott nytt år,och hoppas att mytomanin går att hålla i schack 2016

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2016 14:53

"Fru Merkel har bjudit in mig". Men ingick det i denna "inbjudan" fri tillgång till Tysklands unga kvinnor??
Vi väntar på "Åsa Romson, Gustav Fridolin, Stefan Löfven och hela deras regering har bjudit in mig"... Nja, väntar är nog fel ord. Bävar låter mera rätt...
Tänk er in i situationen: Juni, Sverige och studenten med lätt onyktra unga tjejer i urringade klänningar... Mardrömmen kan bli verklighet..

 
Ingen bild

SM811

8 januari 2016 15:22

Fler länder borde följa efter.
"Efter sexmobben i Köln: Slovakien förbjuder muslimsk invandring"
http://www.friatider.se/efter-sexmobben-i-k-ln-slovakien-f-rbjuder-muslimsk-invandring

 
Ingen bild

Demokratur

8 januari 2016 16:34

Resultatet av svenskarnas röstande blir allt tydligare, snart från dag till dag. Vi står sannerligen inför ett vägval. Himmel eller helvete. Det senare verkar onekligen mest sannolikt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2016 16:39

Nu har händelserna i Köln och tom. Kalmar avhandlats i Sveriges Radio,s Studio Ett. Ansvarig polischef intervjuades. De gick runt grundorsaken som "katten runt het gröt"..
Aftonbladets Oisin Cantwell känner sig manad att skriva lite om Köln och ger sin PK-version av det hela. Givetvis får Avpixlat en spark på smalbenet... Han känner säkert flåsandet i nacken av fri media på nätet..

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

8 januari 2016 17:43

Att läsa Cantwell, Lindström, Melin, Arnstad mm. är som att se Bagdad Bob i farten. Det är stor humor, och jag undrar verkligen om de kan lura någon?

 
Ingen bild

World Traveller

8 januari 2016 17:52

Var är de eviga försvararna av de "ensamkommande männen" nu? Johan, Elisabeth, Ahonen och övriga, var är era inlägg i den här debatten? Har ni ingenting att säga?

 
Ingen bild

Lena

8 januari 2016 17:55

Idag på gymet, vi hade Mix Megapol på tror jag, och vid nyhetsuppläsningen var det första som gick ut om Köln händelsen, nu har visst 160 kvinnor anmält till polisen. Så det här är/blir en större nyhet än väntat.

 
Ingen bild

Per J

8 januari 2016 18:03


Nu uppmärksammas händelserna i Kalmar i internationell press:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3390168/Migrant-rape-fears-spread-Europe-Women-told-not-night-assaults-carried-Sweden-Finland-Germany-Austria-Switzerland-amid-warnings-gangs-ordinating-attacks.html

 
Ingen bild

Lena

8 januari 2016 18:18

Polischefen i Köln avgår efter sexövergreppen i Köln. Nu har 170 kvinnor anmält till polisen och tre fjärdedelar av dessa gäller sexuella övergrepp.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/tva-gripna-for-overgrepp-i-koln

 
Ingen bild

Kalle

8 januari 2016 18:20

polischefen i Köln tvingades i pension.

Kommer någon ansvarig svensk polis eller rikspolischefen att få sparken efter sextrakasserierna mot tjejerna i Kalmar???

Knappast troligt i mähä-sverige!!!

 
Ingen bild

World Traveller

8 januari 2016 18:31

Nemo saltat sobrius, de verkar kunna lura uppemot 75% av svenska folket.

 
Ingen bild

Fredde

8 januari 2016 18:31

"I ett dokument som tagits fram inför
ett möte med partiledningen kräver
Angela Merkels parti CDU att asyl-
sökande och flyktingar som döms för
brott ska fråntas rätten till asyl. "

Tänk om det vore lite ruter i svenska politiker! Ja, förutom SD då...
Sluta dalta, bara sätt de som inte kan sköta sig på första bästa plan till hemlandet!

 
Ingen bild

Fredde

8 januari 2016 18:35

Tre "svenskar" sitter häktade i Finland, misstänkta för delaktighet i en människosmugglingshärva.
Nåja, nu är de ju inte så svenska: det är kriminella irakier som av någon anledning lyckats får uppehållstillstånd och medborgarskap i Sverige...
Källa: Petterssons blogg.
Men, i svensk PK-media kommer de fortsätta vara svenska, det är jag tyvärr helt säker på.

 
Ingen bild

Vaken

8 januari 2016 20:57

En vecka efter attacken i Köln attackeras igen en ung kvinna och skadas allvarligt - vid detta tillfälle i KÖLNS KATEDRAL av - ett GÄNG MUSLiMSKA KVINNOR!!!!! Dags även för Sveriges journalister att inse allvaret i den prekära situation som Europa befinner sig i och att ta av sig skygglapparna!!

www.breitbart.com/london/2016/01/08/cologne-out-of-control-one-week-on-from-migrant-attacks-and-another-teenager-hostpitalised-by-gang/

 
Ingen bild

Roger

8 januari 2016 21:03

Organiserad kriminalitet är vad dessa fruktansvärda övergrepp handlar om - Köln, fyra andra tyska städer, Finland, nu även Zurich.....
Europas folk - tillsammans ska vi kämpa mot detta vansinne!!

 
Ingen bild

Kalmarbo

8 januari 2016 21:06

@ Snaphanen

Yes and you can rest assure that we will fight them!

 
Ingen bild

Ludvig

9 januari 2016 10:17

Dessa unga män som antastar tränar väl för kommande tider. Det är väl så det ska bli framöver.

 
Ingen bild

Annica B L

9 januari 2016 12:54

Jag tycker att alla de här brotten som begås på offentliga platser som mest handlar om stölder och sexuella handlingar skulle kunna begränsas med hjälp av polisens frivilliga volontärer. Var det någon som såg volontärerna på Larmtorget i Kalmar på nyårsnatten? De är ju till för att bringa mer säkerhet! det står ju på polisens hemsida på infon att polisen kan be de frivilliga volontärerna om extra stöd vid olika slags arrangemang eller vissa mer stökiga helger då det festas lite extra.

 
Ingen bild

Sverker T

9 januari 2016 15:11

vi måste alliera oss i Sverige och europa för att skydda våra kvinnor och inte låta Islam låta oss fly, dö eller konvertera. muslimerna lever efter lagar och är ett nätverk över hela världen. I sverige står varje man själv = svag. Mobilisera skapa nätverk grupper organisationer. bäst och starkast är om både kvinnor och männ slår skallarna ihop. Om inte detta krig lyckas vinnas vilket är frågan om snart, då finns iaf Slovakien att emigrera till. Där är det nolltollerans mot Muslimsk invandringen. Enda lösningen utan samhället och tryggheten bryts ner som är Islams strategi sedan religionen starta.
Moder jord våran natur håller på att kolapsar och naturen kommer dö ut. Om muslimerna ska följa koranen och erövra hels jorden enligt Koranen så gäller det att skicka ut sina krigare över hela jorden. Islam kan inte ta över jorden från mellanöstern. Europa står förts på tur med Sverige nr 1, tyskland nr2.
Resten hoppas jag ni känner till själv annars får ni läsa på för att bli intelligent och överleva hotet som halal Löfven finanserar och tycker är bra, om han är vaken och inte drömmer vill sägfa. Halal!

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

9 januari 2016 19:51

Så ytterst lämpligt att detta dyker upp i Aftonbladet! Finns det en sån här individ i Kalmar?
www.aftonbladet.se/nyheter/article22062353.ab

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards