thoralf

Direktlänk till inlägg 19 december 2015

TRÅKIG HÄNDELSE

Av Thoralf Alfsson - 19 december 2015 01:13

Ikväll har jag varit på julbord med mina tidigare arbetskamrater på ÅF. Jag är väldigt glad och tacksam för att jag fortfarande blir inbjuden till företagets julbord, trots att jag nu varit tjänstledig drygt 5 år på grund av min riksdagsplats och mitt nuvarande politiska arbete. Jag har i och för sig gjort vissa inhopp men det har blivit allt glesare och glesare mellan dessa tillfällen.


Tyvärr inträffade det senare under kvällen en väldigt tråkig incident då jag gått vidare till irländska puben för att träffa vänner. En incident som aldrig inträffat under mina ca tio år som politiker i Kalmar. En incident som jag som politiker aldrig kan acceptera! Jag gjorde omgående en polisanmälan av kvinnan.


Det är väldigt tråkigt att det finns så hatiska människor i vårt samhälle! Tyvärr finns det personer som gör allt för att driva på hatet.UPPDATERING


Jag ville sova på saken innan jag skrev något mer. En uppenbarligen hatisk och helt okänd kvinna för mig, utdelade ett kraftigt knytnävsslag i mitt ansikte. Helt klart för att skada! Jag fick uppenbarligen inte befinna mig på irländska puben där hon och hennes väninnor uppehöll sig.


Har aldrig varit med om något liknande under mina tio år i politiken. Jag har många gånger tagit diskussioner om politik, vissa ganska tuffa. Men aldrig att någon brukat våld och uttryckt sitt hat.


Jag accepterar givetvis inte detta utan pratade med vakten och pekade ut kvinnan. Vakten kallade på polis. Det fanns dessutom vittnen. Slaget träffade som tur var kindbenet och inte näsan. Är endast lite öm idag men inga blåmärken eller andra skador.


Jag undrar dock hur någon kan vara så uppfylld av hat till en person man aldrig har träffat eller pratat med. Men det finns ju sajter på sociala medier som uppenbarligen ser som sin enda uppgift att förtala Sverigedemokrater.

 
ANNONS
 
Ingen bild

snoffsan

19 december 2015 02:20

Det var mycket tråkigt att höra Thoralf, verkligen ledsen för din skull.

Denna kategori så kallade kvinnor, är riktigt hemska. Vad ger dessa rätten att bära sig så illa åt som dessa gör idag ? Med rätt att spotta och fräsa värre än kobror.

Läste en del kommentarer på olika forum i går, angående debatten om vem som var mest jämställd, Danmark eller Sverige. Tydligen blev svenska feminister rejält bortgjorda, genom skrik och öppet hat.

När jag idag sökte efter bilder på de som varit i studion fick jag mig nästan en smärre chock. Är dessa riktiga kvinnor ? Som tror sig representera oss andra kvinnor ?

Jag skäms över dessa kvinnor av hela mitt hjärta. Och vill inte bli förknippad med dem.

Jämställdhet är bra, till en viss gräns. Men när detta blir som en svår sjukdom, där man tar sig rätten att bryta mot regler och bära sig så illa åt det bara går. Då är det inte vackert längre.

Misstänker att just en sådan råkade korsa din väg i går ? Hatisk och bitter kvinna, osade iväg några väl valda meningar med svavelångor efter sig. Angående hat och annat.

Bra att du anmälde henne och hon kanske få stå sitt kast. Tänk om vi gjorde på detta viset mot folk som röstar på andra partier och har andra åsikter ? Det skulle ju vara hur sjukt och lågt som helst.

Hoppas att det löser sig för dig.

 
Ingen bild

World Traveller

19 december 2015 03:46

Vad var det hon gjorde? Varifrån kommer hatet som vissa har mot Sverige och Sverigedemokraterna?

 
Ingen bild

Janne B

19 december 2015 04:34

Tråkigt att läsa att sådanthär inträffar. Det bör bli räfst och rättarting. Å andra sidan kan vi aldrig slappa av helt, det finns alltid några galningar kring oss. Jag hoppas att detta var en enskild incident som inte upprepas.
Tummen upp för dig Thoralf, du gör ett fantastiskt arbete! Nu vill vi andra gärna se dig i Riksdagen också.

 
Ingen bild

Janne

19 december 2015 06:08

Den sista oförstående är inte född än Trevlig helg mannen

 
Ingen bild

pelle

19 december 2015 06:22

Eftersom samhället är PK inklusive polis och domstolar så vad är det för mening med en anmälan?

 
Ingen bild

Demokratur

19 december 2015 08:42

Trist läsning. I detta "land", denna PK-demokratur, får man uppenbarligen välja sina sammanhang. Ska man gå på lokal så får man göra det i normala länder där man man slipper ondskefulla vänstervarelser. Thoralf, ge inte upp kampen. Du har MÅNGA bakom dig.

 
Ingen bild

Lisen Persson

19 december 2015 08:56

De blir ju lite svårt att ta del av inlägget då det inte framgår vad som skett.

 
Ingen bild

Sanningen?

19 december 2015 08:56

Tyvärr nerlagd innan anmälan hunnit torka. Sådan är situationen hos polisen i Sverige idag.

 
Ingen bild

SM811

19 december 2015 09:35

Bra Thoralf. Det skall alltid anmälas.
"Varning på stan."
http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/varning-pa-stan.html

 
Ingen bild

Tiketike

19 december 2015 10:21

Våld är inte acceptabelt i något läge, oavsett kön.
Tyvärr ger väl detta IRM något att glädjas åt.

 
Ingen bild

Mattias R

19 december 2015 10:29

@Thoralf
Uselt gjort av henne, tycka olika kan man göra och det rejält. Men man går inte till fysisk attack. Hoppas hon får en kännbar påföljd, borde ju inte vara omöjligt om vittnen finns.

 
Ingen bild

Bo

19 december 2015 10:54

Det var s.k frustration, hennes hjärna var tom och den kunde inte hjälpa henne att verbalt uttrycka vad hon kände. Ett vanligt fenomen hos rödvinsvänstern.
Krya på dig!

 
Ingen bild

Dille

19 december 2015 10:57

Som sagt, anmälan är nedlagd innan bläcket hunnit torka.
Men se till att anföra besvär över detta sannolika beslut.

Sen är det bara att samla in pengar till ett enskilt åtal.
Allt måste göras snabbt så att inte gärningen hinner preskriberas

Thoralf Alfsson

19 december 2015 11:05

Jag har svårt att tro att det skulle läggas ner då det finns vittnen som polisen förhörde på plats.

 
Ingen bild

Lotta

19 december 2015 11:08

Läser SVT:s policy om hur man skall uttala sig i media. Ett exempel:
"På SVT Nyheter utgår vi från att människor ska få definiera sig själva. I de fall där det är relevant ska berörda få frågan hur de vill bli beskrivna. Men det här innebär inte att privatpersoner kan göra sig till talespersoner för grupper de tillhör, t ex en iransk kvinna som säger att för muslimska kvinnor är slöjan förtryckande."

Policyn gäller uppenbarligen inte oss det svenska folket eftersom vi skall få finna oss i att islamistiska terrorister skall förmedlas tillhöra det svenska folket.

"SVT Nyheter använder begreppet svensk om alla som har svenskt medborgarskap. Vi använder hellre svensk än svensk medborgare för att inte skilja på svenskar. Vill man precisera ytterligare, i exempelvis fall som berör terrorism, kan formuleringar liknande denna användas: ”svensk som haft samröre med våldsbejakande/militanta islamister”. I lägen där det handlar om en vidare grupp än så kan formuleringar som ”de som bor i Sverige” användas och när det är relevant kan vi nämna att en person har dubbla medborgarskap, som i fallet Dawit Isaak."

Frågan man ställer sig är varför det är så viktigt att nämna dubbla medborgarskap när det gäller Dawit Isaak men inte när det gäller terrorister? Är det för att det i första exemplet rör sig om en i de godas värld hjälte medan de i det andra fallet inte gör så mycket om man skitar ner det redan så solkiga och hatade svenska folket med ytterligare lite till. De flesta minns väl gruppvåldtäkten på en finlandsfärja där samtliga gärningsmän kallades svenskar trots att möjligtvis en hade svenskt medborgarskap, övriga var utländska medborgare.

Jag har funderat mycket på en sak. Många av de "goda" hatar som bekant allt svenskt. Varför vill man då så hårdnackat att alla utlänningar som kommer hit skall kallas svenskar? Det mest hårresande exemplet är en moderatpolitiker som sa "svenskar" som ännu inte hunnit hit. Jag anser att om man är född i ett annat land kan man aldrig bli svensk. Lika lite kan jag som är svensk bli något annat än svensk oavsett vilket land jag flyttar till. Jag är född svensk och kommer dö svensk. Självklart gäller inte detta barn som föds utomlands av svenska föräldrar.

Är det en av Henrik Johansson på Inte rasist men:s fotsoldater som visat sitt rätta fula tryne på O'Reillys?

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 december 2015 11:09

@Thoralf. Beklagar detta djupt. Det är bedrövligt, sorgligt och oförlåtligt. I en demokrati respekterar man varandras åsikter och våld mot folkvalda är uteslutet...

Man undrar var hon fått sin "inspiration" och hat, som behövdes för att begå detta brott... Låt inte denna kvinna slippa undan, men häng inte ut henne förrän dom fallit.

 
Ingen bild

Dille

19 december 2015 11:28

Att vittnen förhörts är bra. Men sen ska så småningom en åklagare ta över. Åklagaren ska nu lägga detta mål bland alla andra och prioritera.
Hoppas nu bara att åklagaren inte prioriterar så att ärendet hinner preskriberas. Sådant händer mycket ofta.

 
Ingen bild

Hacke

19 december 2015 11:45

Vidrigt! Våld får aldrig accepteras och särskilt inte i detta fall då det ytterst är ett angrepp på demokratin. Får en bild för ögonen att det handlar om någon feminist inom avgrundsvänstern, typ de aggressiva tanter som deltog i SVT Debatt i torsdags. Bara att hoppas att polisen har resurser nog att ta sig an fallet (och mandat med en sådan som "Kräkset" Eliasson i ledningen). Allt är ju numera koncentrerat till massinvasionens direkta och indirekta härjningar i vårt land.
På tal om det så genomför åkerierna idag en landsomfattande demonstration med sina fordon mot de eskalerande problemen med utländska förare/åkare som konkurrerar på vitt skilda villkor. Företrädare för de svenska åkarna låter helt uppgivna mot ansvariga myndigheter och då inte minst mot att polisen mer eller mindre lagt ner alla kontroller p g a resursbrist. Skrämmande att konstatera hur landet alltmer går mot en anarkistisk utveckling på område efter område på grund av decenniers massinvasion och politisk flathet för att inte säga uppmuntran.

 
Stefan K

Stefan K

19 december 2015 11:55

Måste vara någon som bara följer socialistisk media och röstar på något av partierna det inte går så bra för just nu.

Lägger polisen ned anmälan får vi säkert veta det på bloggen?

Personens namn struntar jag i, men det vore intressant med en bakgrund. Kanske det är någon som kallar sig politiker och representerar ett moderparti eller dess ungdomsförbund...

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lars

19 december 2015 12:16

En helt klart mycket psykiskt störd, sjuk, människa.

Det finns vissa individer som hyser en genuin instinkt i mobbning- och utfrysningsgemenskapen. Du kunde, som yngre, lika gärna ha "fel" kläder eller lyssna på "fel" musik.

Thoralf! Glöm aldrig hur många som vill bjuda dig på en öl, ge dig ett rejält handslag eller ryggdunkning som tack för allt du gör för vårt land och vårt folk. Det är något som de aldrig kan ta ifrån dig! Tänk på det!

 
Ingen bild

Tompa

19 december 2015 12:22

Bedrövligt och mycket tråkigt. Kämpa på Thoralf.

Min gissning är att hon är vänster och feminist.

Dessa kvinnors beteende är kontraproduktivt. De flesta svenska män både uppskattar och behandlar våra fina normala(ej feminister)kvinnor på ett respektfullt sätt.

Var det ingen mer som noterade att nu när "Debatt" berörde jämlikhet och kvinnors rättigheter att det saknades de obligatoriska huckle och slöj beklädda människorna i publiken.

Passade inte detta ämne kanske?

SVT är genomruttna

 
Ingen bild

World Traveller

19 december 2015 12:42

OT. I går dödades brodern till en av grabbarna i mitt team av amerikanskt flyg. Han ingick i en irakisk arméenhet. Tänk om ändå jänkarna och turkarna kunde sluta bomba de som faktiskt strider mot asen.

 
Ingen bild

Stefan A.

19 december 2015 12:44

Tårtkvinnan fick två månaders fängelse men det inbegrep olovlig körning också, och ett knytnävsslag är allvarligare än en tårta, ett fysiskt angrepp på en politiker är ett angrepp på demokratin och bör dömas därefter, för vad får vi annars för samhälle? där våld och hot är accepterat som uttrycksmedel, och vem vill bli politiker när t.o.m lokalpolitiker måste omges med livvakter.

 
fete@live.se

fete@live.se

19 december 2015 12:44

Det är för jävligt. Ta en nubbe i kväll o tänk på något roligt att sd är större en s m....

http://fete

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 december 2015 13:08

Vi har en fjosse/fjossa här i Högsby som hänger ut oss på en Facebook sida som hon/han kallar för en sammanställning av rasism ,
flera av oss som sympatiserar med SD har fått en släng av släven för något vi skrivit som inte passar vederbörande , får jag fram namnet på denne/ denna så blir det en anmälan om förtal !

 
Lassekolja

Lassekolja

19 december 2015 13:11

Ännu ett exempel på att de som talar mest om demokrati, tolerans, "gilla olika" och annat PK-tjafs, befinner sig allra längst ifrån detta!
För detta demokratiska vacuum kan vi tacka alla dem, som sprider alla fördomar om vad SD står för! Till dessa hör allt från våldsvänstern till statsministern!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Pensionisten

19 december 2015 13:23

"Dom goda"??? Bedrövligt idag när man inte få ha en åsikt som är bra för Sverige. Bor ute på landet så att gå in i politiken och företräda SD skulle ge en otrygg tillvaro. Verkar ju på det du råkade ut för Thoralf som att hon lyssnat på förre statsministerns ord "är man SD:are så får man stå sitt kast".
Hoppas allt gick bra med dej och att den hatiska kvinnan få sitt straff. 50.000 i skadestånd brukar ju muslimerna få.

 
Ingen bild

Lewren

19 december 2015 13:29

Helt sjukt.. Beklagar Thoralf, framförallt att du blev överfallen men även för att det finns människor i samhället som är så mycket emot demokrati. Jag hoppas innerligt att denne kvinnan blir straffad och att du får ersättning för skada. Visa denne kvinna vart skåpet ska stå, backa inte ner och driv detta så hårt du bara kan och visa henne vad ett civiliserat samhälle går för!

Magnus Ugglas 'IQ' kom direkt till tanken: för där hjärnan tar slut där tar nävarna vid

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

19 december 2015 13:29

Ytterligare ett bevis, att feminisering, "fruntimriseringen" har gått alldeles snett. Fruntimmer har - inte minst med sorgliga mäns benägna medverkan - fått en särställning som havererat landet i hög grad. 'Patriarkatet' kan helt opåtatalat spys ut av kaxiga fruntimmer, som orsak till allt elände. Listan kan göras lång, men sammanfattningsvis kan det betecknas som en ny, könsskapad, samhällsgrund, där känslor helt tagit över, kalla det godhet, kramfilosifin, allt-åt-alla etc.

I ett sånt samhälle kan t o m fruntimmer bete sig svinaktigt åt. Som att fysiskt attackera nån dom "mäste" ta avstånd från, så har vänsterdemagogin lärt ut.

Avskaffa kvinnlig rösträtt. Fruntimmer skall primärt vara hemma och uppfostra sina barn, ta hand om hemmet, som det var t o m femtiotalet. Klockan måste vridas tillbaka, SAS-Janne Carlsson sa i en "köttbergsintervju i SVT, att "vi får nog se till att kvinnoandelen i beslutande församlingar inte hamnar över 50 procent." Han sa inte rent ut vad som händer om så blir fallet, men det är enkelt att förstå ändå.

Hoppas det attackerande får ett rejält straff. I min värld, så skall hon sitta inlåst i sex månader. Det skulle skicka rätt signaler ut i depraverade Sverige. Men, sannolikt blir det ett lågt bötesstraff, eller samhällstjänst i tre dagar.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

19 december 2015 13:50

Helt klart en kvinna som går med skygglapparna på och bara tar del av nyheter från SVT,SR, TV4, Aftonbladet, Expressen o s v och helt saknar verklighetsuppfattning!

Bra att att du inte blev värre skadad, slaget kunde ju träffat näsan eller ett öga med värre följder.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

snoffsan

19 december 2015 14:04

Det är en mycket sjuk värld vi lever i Thoralf, tyvärr tror jag inte det blir bättre, det måste bli så mycket sämre innan det vänder till det bättre.

Allt detta tjat och prat att Sverigedemokrater är hatiska och fientliga, börjar bli så uppenbart löjligt nu.

Titta hur vänstermilitant unga uppför sig ? Titta på hur MP,s militanta unga och medelålders uppför sig ? Titta på hur F!,s unga kvinnor och män uppför sig ?

Dessa kan gå hur långt som helst i sitt hat, att förstöra och göra skador, dessa kan sitta och skriva om upplopp, hat demonstrationer och uppmana sina likar att gå man ur huse.

Är dessa människor vänliga och trevliga ? Ooooo nej, de är farliga människor, med ett inneboende hat som växer dag för dag. Vem är vilka är egentligen farligast ? Vi eller dom ?

Som jag ser det, verkar dessa komma från absoluta bottenskrapet i landet, med ett tak för intelligensnivån.

Har dessa läst något, tror dessa blint på vad dessa just läst, förmågan och kapaciteten att ta reda på bakgrunden och ta reda på mer fakta om vad dessa just läst, finns inte.

För mig så blir det alltmer uppenbart och skrivet i stjärnorna. De enda med sunt förnuft, huvudet på skaft, väl pålästa, lugna och harmoniska, utan militanta och hatiska tankar det är vi Thoralf, och alla de som röstar på SD.

Finns inte min värld, att någon av oss skulle gå ut och dela ut en smocka, bara för att de röstar på ett annat parti. Kallas visst för att respektera varandras åsikter, har jag läst någonstans.

Ta hand om dig Thoralf.

PS Skriv inte ut hennes namn, ger säkert bara en fjäder i hennes hatt DS

 
Björn söderberg

Björn söderberg

19 december 2015 14:13

Ja visst är de märkligt att man går till handgripligheter. Troligtvis en förvirrad människa som pk samhället indoktrinerat fullständigt.vi får hoppas hon blir inlåst och får tänka över sin handling. Samt en ursäkt personligt till dig.

http://barrkis

 
Ingen bild

SD-politiker misshandlad på krogen

19 december 2015 14:54

”Var fullständigt oförberedd”

Under lördagen berättade Alfsson om händelsen för tidningen Barometern.

– Hon stod rakt framför mig helt plötsligt och sade att jag skulle försvinna. Nej, sade jag. Då small det bara. Jag upplevde det det som om hon slog mig med knuten näve. Jag var fullständigt oförberedd på det, säger han.

SD-politikern, som uppger att kvinnan var okänd för honom, berättar att han aldrig tidigare blivit utsatt för fysiskt våld.

– Däremot vandalisering och hot. Diskussioner blir det ofta, särskilt på fredags- och lördagskvällar när modet stiger hos folk. Men det är helt okej för min del, säger han till Barometern.

Polisen bekräftar att en anmälan om misshandel upprättades vid 23.15 på fredagen, skriver tidningen.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article21968997.ab

 
Ingen bild

Christer

19 december 2015 14:55

En mycket tråkig händelse Thoralf. Jag tror vi är många som vill följa denna händelse när den skall hanteras av de "rättsvårdande myndigheterna".
Det vore intressant att titta in i skallen på t.ex den här kvinnan. Hur ser det övriga rättsmedvetandet ut när man ger sig själv rätten att slå en människa med knuten näve på detta sätt. Om detta är acceptabelt, vad med kan man då tillåta sig med övriga oliktänkande? Kan man fängsla dom? Kan man sätta dom i läger? Kan man tänka sig politiska mord?
Fortsätt skriv om denna händelse Thoralf. Jag undrar om en åklagare kan strunta i att väcka åtal? Kan man lägga ner om händelsen kan betecknas som ringa? Jag vet inte om det är så. Men går det till åtal och dom, så hoppas jag att du publicerar domen, gärna med ett nytaget fotografi på kvinnan. Du är ju en erkänt duktig fotograf också!

 
Ingen bild

Lingon

19 december 2015 14:56

Det kommer inte läggas ner. Att fysisk angripa en folkvald är aja baja till och med i det här landet. Sen lär väl straffet kanske inte blir så betungande för den skyldige kan man gissa.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

19 december 2015 15:05

Ja, precis som Magnus Uggla sjunger i sin låt IQ. "-För där hjärnan tar slut, tar nävarna vid."

Skönt att det inte tog illa, ibland kan ett litet slag få en att tappa balansen så man ramlar och slår sig riktigt illa.

Men framförallt. Att attackeras för sin politiska ställning måste vare ett politiskt brott eller hatbrott?

 
Ingen bild

Lena

19 december 2015 15:13

Mycket tråkigt att höra, sådant skadar i det inre mer än man tror och kan skapa något i framtiden som hämmar pga obehaget, gud vet vad kan leda till.
Det blir intressant att höra om det kommer att gå vidare till åtal, även intressant att få veta vilket motiv kvinnan hade. Flera här menar att det var en vänsterextrem feminist (som hatar vita, medelålders män), men det kan också vara en som vet vem du är Thoralf, och har ett politiskt motiv. Men det kan också vara en "galen" kvinna som fått för sig något, och som handlar utan impulskontroll. Det finns en hel del riktigt galna människor därute.

När vi ändå är inne på galenskap, måste berätta om att jag mötte på gatan en galen, svart kille, klädd som en jihadist med vit långskjorta innanför jackan och med yvigt skägg. I mina ögon en av dessa nya "flyktingar" som är ute efter att överta landet. Han gick mitt i gatan, bredbent och i stil med att här kommer jag som äger allt o alla, med en mobil stor som en halv läsplatta, och talade med någon och samtidigt visade upp omgivningarna för den han talade med. Med ett stort flin och ögonen på mig och andra han mötte. Jag kunde inte låta bli att fnysa och spotta i marken. Men egentligen är det väl dumt, vem är han att förstå så subtila åthävor??? Fy i hela... vilket patrask vi ska behöva "ta hand om".

@Ådärkomdenja
Nu får du väl ändå ge dig va "Avskaffa kvinnlig rösträtt", är du av samma skrot o korn som islamisterna kanske? När jag kommer att önska alla Sverigevänner God Jul, då kommer det inte att gälla dig. Det är inte konstigt att SD endast har 1/3 kvinnliga röstare. Jag är inte feminist (i vart fall ingen av den galna sorten som figurerar i media) Men jag vill banne mig ha lika lön för lika arbeta och samma möjligheter. Något annat accepteras ej. Punkt

@Lotta 11.08 Spot on!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

19 december 2015 15:15

Somaliska unga män som spelar bandy är somalier.
Somaliska unga män som gruppvåldtar svenska män.

Det hela är svårt. Enligt SR ska det nu inte finnas invandrare längre.
Och negrer blir lika sällsynta som på 50-talet. De första som sågs var väl jazzmusikanter?

Det är lika bra att kalla alla för:
- Svenskar.
- Nyanlända svenskar.
- Blivande svenskar.

Hur man gör med honorna vet jag inte. Är "svenskor" ett tillåtet ord?
Eller är det ersatt med "svennehoror"?
Och nyanlända honor, vad får man kalla dem? Går det bra med "nysvenskor"?

Jag förstår mig inte på PK. Börjar de varje dag med tom hjärna? Annars borde de upptäcka sina motsägelser.

 
Ingen bild

Niklas R

19 december 2015 15:49

Vissa personer, speciellt kvinnor, har väldigt svårt att hantera alkohol och blir våldsamma. Sätt samman det med låg intelligens och socialistsympatier (som anser att lagar gäller alla andra men inte dem) så har du en fyllebråkstake.
Hon skall åtalas, och vid dom skall även betala skadestånd för sveda och värk.

@world traveller
Det var väl så att denna grupp började bli för effektiv mot Daesh/ IS och deras oljeleveranser till Turkiet så de bombade dem för att stoppa deras framfart. Av samma anledning som Turkiet sköt ner ett ryskt attackflyg över syriskt luftrum.

 
Ingen bild

Lena

19 december 2015 16:09

@Jan Eriksson 15.15
Välkommen till "Du sköna nya värld";) Kan inte låta bli att skratta åt de galna, självbelåtna marxister som tar sig rätten att över våra huvuden bestämma i Public service mediet SVT om HUR MAN SKA FÅ UTTRYCKA SIG OCH VILKA ORD SOM MÅSTE ÄNDRAS. Märkligt att inte någon av dem upptäcker sina egna motsägelser. Där behöver man inte "titta in" i skallen på dem, av nyfikenhet vad som rör sig där, nej för det märks ju att det är alldeles tomt. De tror uppenbarligen att ord kan ändra innehållet!

 
Ingen bild

Lena

19 december 2015 16:19

Är detta ens möjligt? En grupp muslimer vill modernisera islam... Läs även de intressanta kommentarerna.

http://avpixlat.info/2015/12/19/muslimsk-grupp-vill-reformera-till-icke-muslimsk-islam#more-163523

 
Ingen bild

Janita

19 december 2015 16:25

Usch vilken sorglig händelse.Denna kvinna som gjorde detta måste vara en vänsterfeministisk toka. Att ge sig på att slå någon som inte har samma politiska åsikter som en själv är också ett hårt slag mot vår demokrati. Tänk att någon kan sjunka så lågt i sitt hat till någon annan människa att man går till handgripligheter. Hoppas denna kvinna får ett mycket kännbart straff.All kraft till dig Thoralf och hoppas denna incident inte stoppar ditt viktiga arbete för vårt kära SD. Styrkekramar till dig.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

19 december 2015 16:38

Jag har själv erfarenhet av att bli misshandlad av okänd person på allmän plats och i ett fall fick det rättsligt efterspel. Det är en mycket obehaglig historia att gå igenom, men man skall helt klart inte backa om det finns vittnen som är beredda att göra sin plikt.

Tänk noga igenom vad som hände och skriv ned det. Tänk även noga igenom vad du sade till poliserna när de kom dit.

 
Ingen bild

Litet Trendbrott i media

19 december 2015 16:47

Förr:
SD-politiker slogs på krogen

Nu:
SD-politiker slagen på krogen

Dock blev han inte misshandlad enligt samma media.
http://www.barometern.se/kalmar/sd-politiker-slagen-pa-krogen/

All heder åt du inte vänder andra kinden till i det lagliga efterspel som komma skall.
http://www.debok.net/sprak/2015/01/Vad-betyder-det-att-vanda-andra-kinden-till-.html

PS
Ta några stänkare och insup det moraliska stödet från oss dina trogna medmänskliga följare.

 
Ingen bild

Olof Lundqvist

19 december 2015 16:49

Varifrån kommer våldet ?
Vänstern saknar argumentation och är endast besvikna över att allt fler slår dövörat till inför deras floskler.
Feminismen är rabiat, det såg vi senast i SVT-debatt.
Att definiera demokrati anser sig vänstern ha monopol på efter flera decennier vid makten.
Vi som är i samma ålder som du Thoralf har växt upp i ett till större delen av åren i ett socialdemokratiskt samhälle. Vi bör liksom våra meningsmotståndare veta vad demokrati innebär.
Att som Stefan Löfvén kalla sina motståndare fascister innebär att han har redan då förlorat debatten Våldsamma damer är endast att beklaga, eftersom de inte inser sina egna tillkortakommanden när de använder våld.
Hoppas på fysisk bättring för din del Thoralf, du är en krydda i tillvaron.

 
Ingen bild

lecomte

19 december 2015 16:53

Det tycks bli många hårda strider innan Sverige åter är svenskt.

 
thojuh

thojuh

19 december 2015 16:57

Tror att alkohol bidragit till att ta bort det eventuella
vett den här kvinnan kanske haft. Absolut ingen ursäkt och
att ge sej på en vald politiker måste väl ändå anses som en
försvårande omständighet. S.k hatbrott? nä, nä det kan ju
aldrig gälla svenskar.

Hoppas på en fängelsedom eller rejäla böter och självklart skadestånd.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Pierre

19 december 2015 17:01

Tanten ska åtalas för hatbrott och jag har svårt att se hur hon ska klara sig undan då de skulle skärpa regler mot politiskt våld i landet, tur vi sverigedemokrater inte utövar våld utan arbetar parlamentariskt och demokratiskt vilket man tydligen ska få skit för som Thoralf i detta fallet.

Jag kan ana mig till att det var en vänstertant typ en hatisk miljöpartist , förvirrad kommunist eller en obildad Socialdemokrat som fortfarande tror att Löfvens S är samma som byggde upp landet då Tage Erlander var överhuvud i klanen.

 
Ingen bild

Lotta

19 december 2015 17:02

@Lena

Tack

@Jan Eriksson

Ja visst är det märkligt att när man vill framhäva att invandrare är duktiga och goda exempel då är deras etniska tillhörighet väldigt viktig att framhäva i media. Är tvärtom fråga om något som gruppvåldtäkter, misshandel, islamistresor, försäkringsbedrägerier ja, you name it, då är de svenskar. Jag är oerhört trött på att mitt folk ständigt dras i smutsen av självhatande godhetsapostlar. Vet ingen gång det vänder sig så i magen av ilska som när man läser om svenskar som gruppvåldtagit eller svenskar som åkt till Syrien för att gå med i islamiska staten när det i själva verket rör sig "svenskar". Massmedia hoppas väl fortfarande att det skall finnas naiva och godtrogna svenskar som går på deras lögner.

 
Ingen bild

Hejsvej

19 december 2015 17:12

Varma tankar till dig <3

 
Ingen bild

Sune Nilsson

19 december 2015 17:25

Fullständigt oförsvarligt uppförande, hoppas att du återhämtar dig och håller oss uppdaterade om hur du hanterar den tragiska upplevelsen.
Tycker också det är fullständigt oförsvarligt av SD att du inte fick förnyat förtroende till en plats i riksdagen.

Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

 
Ingen bild

Pelle

19 december 2015 17:31

Behärskade människor här! kan nog inte påstå att jag gjort detsamma, hade golvat bruden och eventuell pojkvän till varje pris! Hoppas du återhämtat dig och att du inte slutar gå ut i Kalmar Give em hell.

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

19 december 2015 17:37

Tråkigt att höra vad du råkat ut för Thoralf.
Jag tycker att du ska försöka få ut skadestånd.
Känner jag dig rätt så donerar du sedan skadeståndet till ditt infoblad t.ex och kan sedan gå ut med information att infobladet är delvis ekonomiskt stött av x-personen och kanske även x-organisationen.

 
Ingen bild

viggo den omskårne

19 december 2015 17:43

Min sympati hos deg, Thoralf! Venstreradikale kvinnfolk regner vel ikke medlemmer av Sverigedemokratene som mennesker og derfor mener de seg berettighet til å utöve vold. Typisk venstreradikal oppförsel. Bra at du beholdt verdigheten og tilkalte vakten istedenfor å gi bitchen en örefik som hun absolutt fortjente.

 
Ingen bild

Hans J

19 december 2015 17:48

Min rekommenation är att du väntar några veckor och sedan ev. väcker ett enskilt åtal. Biträde kan präknas.

 
Ingen bild

Folklig

19 december 2015 17:55

Kram på dig din gamle goda folkhjälte.

För övrigt vill jag framföra att precis alla postmoderna människor i Sverige på grund av sin inbillade godhet faktiskt enbart är onda.

 
Ingen bild

Johan

19 december 2015 17:56

Det är förfärligt! Det är angeläget att du överklagar, om det skulle bli nedlagt eller avskrivet.

Det rör sig om (i flera bemärkelser) gränslösa människor, som saknar normala hämningar och därför är känsliga för den riktade smutskastning och uppvigling som du beskrev t.ex i inlägget "IRM-LÖGNER OCH HAT". Sådana människor är farliga.

Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 
Ingen bild

XXL

19 december 2015 17:59

Bra du anmäler. Stå på dig. Skulle förundersökningen lägga ner, vilket inte är ovanligt, har du rätt att överpröva det beslutet. Då går det till riktig åklagare som tittar på det och som kan uppmana förundersökningen att ta upp det igen. Och då lär det nog gå till rättegång om det finns vittnen. Man skall aldrig acceptera våld. Nolltolerans.

 
Ingen bild

Pellesnick

19 december 2015 17:59

Det är ju fan inte klokt. Hoppas hon får ett kännbart straff Det måste ha varit en Grösakskomunist som slog dig. Krya på dig.
God Jul o Gott Nytt År önskar vi dig Thoralf.
Mvh
Pelle Friberg med familj o vänner.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

19 december 2015 18:13

Vad kommer detta hat och aggressiva beteendet ifrån? När man såg debatt härom kvällen var det så tydligt att de svenska debattörerna var väldigt aggressiva gentemot danskarna! Vänstern lever på hat oavsett vad det gäller för fråga som de inte tycker om.
Skäms för att vara kvinna när jag hör och ser dessa avarter av kvinnor. Där argumenten tryter tar våldet vid. Och i detta fall hade tydligen inte föröverskan inte ens argument! Nej något har gått väldigt snett i Sverige.
God Jul Thoralf önskar dig allt gott i fortsättningen!

 
Ingen bild

World Traveller

19 december 2015 18:38

Hoppas allt är väl med dig Thoralf. Undrar om Vänstern eller Miljöpartiet eller vilka denna skam för det kvinnliga släktet tillhör kommer att ta avstånd från henne eller om media kommer att tiga om detta som om det aldrig hänt. De anser ju tydligen att de har rätt att utöva våld mot Sverigedemokrater.

 
Ingen bild

Hasse

19 december 2015 18:44

Undrar om David Baas kommer att skriva en artikel om händelsen? Hade situationen varit den omvända skulle det ha blivit en förstasida och stora "löp" om SD-politiker i Expressen. Nu får vi se om Expressen behandlar människor lika?

 
Ingen bild

Hans Anas

19 december 2015 19:18

Atmosfären i landet är väl tyvärr sådan att vi inte kan vara helt säkra på att fallet får en rättvis uppföljning, tragiskt nog?

 
Ingen bild

Pepparholm

19 december 2015 19:30

Minns att Reinfeldt sa, att man får skylla sig själv om man är SD när någon misshandlats i Stockholm.

I dag höll Löfven sitt jultal. Vi ska alla hålla samman. En nyhet!

Han och hans fru ska bli kontaktperson för en nyanländ. Det vore faktiskt bättre för Sverige om han blir kontaktperson för en sverigedemokrat, om nu någon vill tala med honom.

 
Ingen bild

Kapten Bölja

19 december 2015 19:53

Tyvärr, kanska man ska säga, ligger det i den svenska moralen och uppfostran att aldrig slå en kvinna. Till skilnad mot den muslimska seden, där det är både tillåtet och önskvärt att straffa en kvinna. Något som de svenska feministerna aldrig fattat. Hade denna kvinna gjort så mot dig i ett land med sharia, hade hon blivit stenad. Det kanske är dags att titta över sin svenska kristna uppfostran, och lära sig klappa tillbak, dvs sluta vända andra kinden till....eller? Är det en önskvärd utveckling?

 
Ingen bild

snoffsan

19 december 2015 20:02

Hej World Traveller, tråkigt med soldaten.

Tycker att kriget mot dessa ISIS har varit mycket märklig, från USA,s sida från början.
Har läst en del från petterssons blogg, han har varit flitig med information senaste tiden.
Det var några artiklar som fastnade mer än andra.
Den första var att en IS mördare, beklagade sig över att Putin var så träffsäker, sedan han gav sig in i samma strid. Is mördaren tyckte det var mycket bättre när USA bombade, dessa missade ofta sina mål.
Den andra händelsen var det sjukhus USA,s flyg bombade sönder, stod att det varit ett misstag. Men samtidigt hade dessa läkare utan gränser, gett USA tydliga koordinater, varit mycket tydliga med vart sjukhuset låg någonstans, ändå bombar USA detta av misstag.
Det som Putin åstadkommit med sina bombningar har ju lett till att IS mördarna rakade av sig sina skägg och drog på sig kvinnokläder och flydde, som de fega kräk dessa är.

Man får en känsla av att USA inte verkar vilja, av någon underlig anledning inte få slut på eländet. Kanske har jag helt fel, men den kvinnliga intuitionen säger något annat.

Sköt om er därborta.

 
Ingen bild

Helmer

19 december 2015 20:08

Ut med namnet på kvinnan

 
Ingen bild

Morningstar

19 december 2015 21:25

Thoralf, det finns en advokat med rättspatos i vårt land. Han heter Sargon De Basso och har inget emot att försvara dissidenter. Det är han som företräder Jim Olsson och han fick nyligen SMR:s Pär Öberg friad från HMF. Om detta går till rättegång vilket det förmodligen kommer göra så kan du nog inte få en bättre advokat än honom. Lycka till.

Det är just risken för sådana här attacker som många av oss föredrar mer anonyma namn och inte uppskattar att bli uthängda av Researchgruppen och andra slaskmedier.

 
Ingen bild

seriös

19 december 2015 22:11

Kepp on the good work.......

Alf du är så bra....

 
Ingen bild

Maja Dacke

19 december 2015 22:30

Ruskigt värre, Thoralf! Det har redan skrivits så mycket klokt och upplyftande i tråden att jag bara vill tillägga: Lycka till och stå på dig! Vi är många MED dig.

Lena och Lotta, fint att ni för fram våra gemensamma tankegångar.

En gång i tiden trodde jag mig vara feminist tills jag upptäckte avarterna - kallade mig äkta feminist men ... Då blev jag 'jämställdist' istället. Jämlikhet och jämställdhet - så har jag blivit uppfostrad av mina föräldrar. Ärlighet och hederlighet. Stå upp för sina åsikter och hellre säga nej än mjäka med.

Vad som tagit åt den annars rättvise 'Ådärkomdenja' kan man undra. Kan det vara någon som kidnappat han nick? Du, Ådärkomdenja, måste förklara dig. Vi är ju vissa som känner till dig i andra sammanhang. Hm!

Det finns ju faktiskt många - otroligt många - rekorderliga fruntimmer ute i landet som hållit samman både det ena och det andra som hade kunnat gå åt helsicke. Men dessa kvinnor är inte de som moderiktigt står på några barrikader och vrålar eller bränner sedlar eller ... Och ingen av oss skulle slå någon någonstans. Inte heller skulle vi i offentligheten supa oss bortom förnuft och etikett.

 
Ingen bild

Jens. M

20 december 2015 00:10

Lägg inte ut varken namn bild eller adress på henne, eller någon annan heller för den delen. Hon kan ha obehagliga vänner och släktingar. Det gamla talesättet när spriten går in går vettet ut gäller speciellt i krogsvängen. Svälj skiten med stolthet och gå rakryggad ut ur detta. Det vinner du mycket mer på i längden.

 
Ingen bild

Lena

20 december 2015 00:47

Tack @Maja Dacke för stödet. nej man vet inte vad som tog åt karln men ska det låta på det här viset blir vi ju tvungna att gadda ihop oss. Vi kvinnor är också människor faktiskt.

 
Ingen bild

UncleBob

20 december 2015 01:10

Jag kan personligen irritera mig på meningsmotwståndare när jag hör totalt ologiska och korkade argument i en debatt: Däremot har jag aldrig försvarat våld.
-Våld är den feges argument!

I klippet som numera är klassiskt klär Christian Westling av några vänster extremister deras "förståelse för att folk reagerar".
Det råder ingen tvekan om att de försvarar våld och mötesstörningar.
https://youtu.be/aa624dwmpfM

Situationen som Christian Westling omtalar utspelade sig i Malmö under valrörelsen 2010. Det kan ses i detta klipp som lagts upp av "Peter Polack".
https://youtu.be/AjrlGgXLXHI
Ett mycket tydligt och pedagogiskt lärorikt bevis på vänsterns odemokratiska och våldsbejakande svans. "Hatare" är knappast tillräckligt för att beskriva den psykopatiska mobben. Det är pöbelmentalitet och borde bemötas med terroristparagrafer av vår ordningsmakt.

 
Christina

Christina

20 december 2015 05:05

Ingen ska slå någonstans, varken kvinna eller man.Respekt mellan könen,samspel inga tävlingar mellan könen, osv. Det är demokratin som är satt ur spel, hatet förnedringar och språk missbruk,Inga svordomar inga könsord utan vuxna diskussioner tolerans och respekt.
PK maffians sista dödsryckningar, våldsamma yttringar tillsammans med alkohol det kommer bli mer för de tappar röster, massor i rasande fart så,,,,vänta bara de kommer, gå under som Titanic, först sakta sen är det kört och det på en gång....Jobba på och ha det bra...

http://ladyhawl.se

 
Ingen bild

Leon

20 december 2015 10:55

Några små reflektioner över händelsen som ur alla perspektiv är oförsvarlig och ska därmed innebära kännbara straffsanktioner för den skyldiga "damen".

Invändningarna om att hon utgör en "enskild galning" lyser påfallande med sin frånvaro. I stället görs "damens" eventuella politiska tillhörighet och därmed hennes "åsiktsfränder" kollektivt ansvariga för hennes handling. Denna handling, som hon förvisso kan ha upplevt sig ha ideologiskt "stöd" för, är något som hon och endast hon kan ges skulden för.

Thoralfs slutord ovan är högst tänkvärda och har hög relevans för hur man som individ ska förhålla sig till andra. Alltså ett ifrågasättande av handlingar i ord eller faktiskt utförda mot en person (eller personer) som ses som en representant för något man starkt ogillar men som i övrigt är "okänd". Alltså har frågeställningen även högsta relevans även i fråga om handlingar i ord eller som utförs mot definierade "grupper" som ses som kollektiv, vare sig det är Sverigedemokrater, Miljöpartister, "ensamkommande", EU-migranter, muslimer, somalier o s v. Det är alltid den enskilda individens/de ensklida individernas handlingar som ska bedömas utifrån handlingens art i första hand. I andra hand kan de politiska (och eventuellt andra) bevekelsegrunder individen har för handlingen bedömas och (givetvis) fördömas, men detta ska då ske utifrån ett individuellt perspektiv och aldrig utifrån en (antagen) "grupptillhörighet".

Slutsatsen av detta (något förvirrade det medges)resonemang är att man gör sig skyldig till i allt väsentligt samma fel som "damen" i fråga genom att se henne som representant för något man starkt (och med full rätt) ogillar. Det kan ju vara värt att begrunda vad Thoralf själv säger - "Jag undrar dock hur någon kan vara så uppfylld av hat till en person man aldrig har träffat eller pratat med". Vilket ju även kan appliceras på "damen" i fråga vid bedömningen av hennes handling.

Jag kan även ge Thoralf rätt i att sociala media utgör en veritabel vildvuxen "sumpmark" och att ett otal sajter tagit som sin uppgift att misskreditera politiska motståndare (bl a SD) å det grövsta. Och som givetvis kan ses som inspiration till och stöd för handlingar av vissa individer. Men det ska inte heller förnekas att "nätes" "undervegetation" även omfattar sajter som under täckmanteln att vara "invandringskritiska" sprider en "vedervärdig soppa" av främlingsfientlighet och ren rasism (enligt alla vedertagna definitioner av ordet). Och som genom föga dolda maningar till "handling" också tjänar som individuell "inspiration".

Thoralf Alfsson

20 december 2015 11:29

Delar det din syn på det mesta du skriver.

Det finns dock en sak som skiljer diverse sajter ifrån varandra om de kan betraktas som vänster eller höger.

Sajter som Expo, Inte rasist men och organisationen Researchgruppen används faktiskt ganska ofta som referens av media och källa till Nyheter. Den faktorn kan inte nog påverka hur människor uppfattar och litar på de uppgifter som kommer från t.ex IRM! Något jag tycker är mycket beklämmande.

Jag ser lika kritiskt på sajter som ägnar sig åt ren rasism. Sajter som kanske också föder de personer som ägnar sig åt att bränna ner asylboenden. Det tar jag starkt avstånd ifrån.

 
Ingen bild

Bodil Schibli

20 december 2015 12:17

Jag är ledsen för Din skull Thoralf.Tänk att folk kan begå sådana här ohyggliga gärningar i sitt rabiata hat!
Jag anför ett uttalande som gjordes i Frankrike ca,1740.
"Det står klart att en individ som förföljer en man,sin broder,därför att han har en annan åsikt,är ett odjur"!Voltaire.
Jag önskar Dig och Din familj,En God Jul och Ett Gott Nytt år.Trots allt!

 
Ingen bild

kim

20 december 2015 13:19

Skulle inte förvåna mig om batikhäxan har borderline. Bra att det gjordes en anmälan och hennes personuppgifter blir offentliga.

 
Ingen bild

Annica B L

20 december 2015 14:15

Det var ett tråkigt slut på din i övrigt trevliga kväll. Hon ville nog bara ge dig en julklapp från vänstern men hon träffade dig från högern? ;-)
Har själv mer eller mindre slutat att gå på krog på grund av att mer än hälften av mina besök har förstörts av slagskämpar. Även om man inte ens är i närheten av tumultet så försvinner i alla fall min feststämning. Det är inte ens värt att nämna en sådan feg och hatisk person som bara slår dig Thoralf utan anledning. Men om hon allvarligt vill be om förlåtelse och prata med dig. Gör det! Flera av mina bästa vänner är f.d "ovänner". Bara den person som inte kan byta sin åsikt mot en som är bättre är riktigt dum. Därför är det dumt att spy galla över IRM och andra liknande anhängare. De kanske kommer i framtiden liksom jag har gjort tidigare, att successivt ändra på sina åsikter och värderingar. Hat, ilska, våld och bitterhet är ju inga tilldragande egenskaper som lockar normalt funtade människor. God ju och gott nytt år till ALLA(H) som läser denna blogg!

 
Ingen bild

Bo Hofvander

20 december 2015 16:17

Ser på alla kommentarer att vad du utsatts för har verkligen upprört alla ... och så anklagar de oss Sverigevänner för att sprida hat??? Att vi springer om kring med "järnrör"??? Man tar sig för pannan.
"Sådan som man ser andra, sådan är man själv!"
Vi kan bara hoppas att du Thoralf aldrig ger upp? Men man kan förstå att du kommer vara mera försiktig med var du rör dig i det svenska hatiska samhället i framtiden. Se till att du alltid sitter med en vägg bakom ryggen, är bara ett litet steg för att upptäcka en attack i tid.
För det verkar ju som att det blir allt färre platser som vi svenskar har möjlighet att besöka just pga. det hat man hela tiden anklagar oss Sverigevänner för att vara orsak till.
Våldet mot dig Thoralf var ett kristallklart exempel på motsatsen - en manlig Sverigevän blev brutalt och oprovocerat attackerad av en KVINNA på offentlig plats - av politiska skäl!
"Där förståndet tar slut där tar knytnäven vid!"

 
Ingen bild

D. Tritus

20 december 2015 16:19

Jag efterlyser absolut inget identifierande signalement på gärningskvinnan, men det vore intressant att läsa en allmän beskrivning.

Batikhäxa, AFA-typ, vanlig Svensson, eller vad? Synbarligen nykter eller påverkad? Hysterisk eller lugn? Några politiska uttalanden? Ungefärlig ålder?

 
Ingen bild

Kjell

20 december 2015 17:53

Det räcker att avvika från gängse normer i samhället, t.ex ha en kristen tro, över 40 år på ett statligt företag så har jag upplevt ett hat son liknar det som dom svarta varit utsatta för.

 
Ingen bild

Tony M

21 december 2015 09:05

Stå på dig, Thoralf!

 
Ingen bild

Gnorfel

21 december 2015 09:38

Som jag ser det, bär SVT och övriga hatblaskor skulden till detta hatiska utfall; genom att de polariserat debatten och utmålat SDs väljare som Icke-människor.

Jag förstår faktiskt inte hur de lyckas hålla den chargången och samtidigt tro att de stödjer demokrati.

 
Ingen bild

Jonas Palm

21 december 2015 16:16

Fruktansvärt och mycket modigt att inte ge vika för detta tack du är ett föredömme för oss alla. Och allt stöd till dig

 
Ingen bild

Andreas

23 december 2015 15:41

En bedrövande historia. Låt dig inte skrämmas, utan fortsätt att kämpa för ett bättre samhälle, Thoralf.

En liten tröst i sammanhanget kan kanske vara att om gärningskvinnan träffade kindbenet med knogarna lär hon nog ha betydligt mer ont än dig idag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se