thoralf

Direktlänk till inlägg 18 maj 2017

HYCKLANDE MODERATER

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 maj 09:26

Idag skrattar vi åt:


"Moderater som säger att Reslow sviker väljarnas förtroende - samtidigt som de själva röstat med Löfven sedan hösten 2014."

 

Stefan Olsson, Landskrona.SVT:s Mats Knutson inledde omgående förminskningen av moderaten Patrick Reslow efter presskonferensen där han presenterades som Sverigedemokrat. Flera ledande moderater följde även det spåret under gårdagen liksom media, även om Mats Knutson framåt kvällen hade ”mjuknat” något.


 


När jag idag läser att Finn Bengtsson följer samma spår och rent ut sagt ljuger om Patrick Reslow så visar han upp sitt eget hyckleri i fullt dagsljus. Mitt anseende och förtroende för Finn Bengtsson ramlar ner på bottennnivå. Han blir bara ännu en i raden av hycklande moderater.


Börja med att läsa denna motion som lämnades in 2015 av fyra moderater angående DÖ. De som lämnat in denna motion var Finn Bengtsson och Patrick Reslow plus ytterligare två moderater. Har Finn Bengtsson glömt det!


I maj 2015 skrev Sydsvenskan i en artikel om upproret inom Malmömoderaterna angående Decemberöverenskommelsen.


”Konflikten om decemberöverenskommelsen delar Malmös moderater.
– Det finns olika ingångsvärden, säger partiets lokala ordförande Patrick Reslow som är riksdagsledamot.
Patrick Reslow stöder upproret som vill riva upp överenskommelsen. Även Skånestyrelsen är oenig.”

 

Under Almedalsveckan 2015 skrev Aftonbladet en artikel om turbulensen inom moderaterna.


”Tunga skånska moderater vill att partiledningen öppnar dörren för Sverigedemokraterna, skriver Sydsvenskan i dag. Bland kritikerna finns Skånemoderaternas ordförande Lars-Ingvar Ljungman och riksdagsledamöterna Patrick Reslow och Anders Hansson. Péter Kovács, rikskänd från SVT:s serie "Kommunpampar", är frispråkig med vad han anser.”

 

”När riksdagen i juni godkände den rödgröna regeringens vårbudget - ett indirekt erkännande av decemberöverenskommelsen och isoleringen av SD - valde en moderat riksdagsledamot att rösta nej till förslaget. Två andra lät sig kvittas ut. En av de var Patrick Reslow, ordförande för M i Malmö.”

 

 

 

Finn Bengtsson ljuger med andra ord! Det är ytterst beklämmande att läsa. Men det är väl uppenbarligen Finn Bengtssons enda möjlighet till ytterligare en mandatperiod i Riksdagen!


Jag hoppas att Patrick Reslows avhopp från Moderaterna bara är en början på en ny fas i svensk politik. Något som Fredrik Reinfeldt egentligen startade när han fegt smet ut bakvägen efter valet 2014. Trots att han sedan drog i ”trådarna” och lät Anna Kinberg Batra fungera som en marionett när Decemberöverenskommelsen avtalades.


Allianspartiernas fega agerande sedan 2014 är ett stort svek mot de svenska väljarna och jag hoppas verkligen att Allianspartierna straffas vid valet 2018!

 

 
 
Ingen bild

Hm

Torsdag 18 maj 10:34

Ingvar Persson skriver om Reslow i Aftonbladet:"En råtta som lämnar det sjunkande skeppet."
Känns ordvalet igen? Tidningens förflutna skiner igenom. Kallar man människor för råttor har man passerat alla anständighetsgränser.

 
Ingen bild

Gustaf

Torsdag 18 maj 12:32


Trodde faktiskt att just Mats Knutsson han hade mera stil, inte enbart med tanke på hans uppdrag utan som person.

 
Ingen bild

HerrFrågande

Torsdag 18 maj 12:46

Ha,ha,ha vilka lögnare. Jag menar lögnare över partigränserna. Hela PK-träsket, särskilt media, gör allt för att medelst lögner förminska Reslow.

Och man förstår lätt varför: Man är helt enkelt livrädd för att oppositionella riksdagsmän och andra ledamöter i 7-k ska gå över till SD.
Därför vill man skrämma upp ledamöter och funktionärer

Därför det smutsiga angreppet.

 
Ingen bild

Fredde

Torsdag 18 maj 13:11

SVT's hanterande och kommenterande borde orsaka åtskilliga anmälningar när det gäller bristen på opartiskhet!

Dock lär de väl inte leda nånvart, då det är klubben för inbördes beundran om hanterar anmälningarna till Granskningsnämnden...

 
Ingen bild

Ölandsbonde

Torsdag 18 maj 13:18

Jag skickade en fråga till herr Knutson:
"En fråga:
Varför låg ni inte kvar i sändning så vi fick höra vad han svarade på
medias frågor?
Åtminstone jag var nyfiken.

Mvh/nn"

Och här är svaret:
"Det vet jag faktiskt inte. Kan ha varit så enkelt som att det inte fanns en extra ljudtekniker på plats. Då hör man bara svaren, inte frågorna, vilket kan göra det än mer irriterande.

Mvh

Mats
"

 
Ingen bild

Viveka

Torsdag 18 maj 13:48

Brunråtta (enl C Hagen) eller annan råtta spelar väl ingen roll bara dom vet vad dom vill i politiken. Enligt Wikipedia så är brunråttan livskraftig och indelar sig i olika klaner som större råttsamhällen eller storfamiljer som försvarar sig mot andra klaner och inkräktare utifrån

 
Ingen bild

Hm

Torsdag 18 maj 13:49

@Fredde
Granskningsnämnden har ett alldeles eget sätt att resonera. Bara för att något strider mot opartiskhet och saklighet är det inte säkert att det skall ANSES strida mot opartiskhet och saklighet. Synonymer till anse är tycka, mena, tro.

 
Ingen bild

X

Torsdag 18 maj 14:37

Hyckleri och lögner. Grundläggande företeelser inom politiken.

 
Ingen bild

Veritas

Torsdag 18 maj 15:04

En till över på rätt sida; men där är ju plats för flera som är utrustade med förmågan att SE VERKLIGHETEN som den är!!!
Måste man bo i Sveriges Chicago för att personrösta på Patrik Reslow??? Har för mig det är så tyvärr :(
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

lol

Torsdag 18 maj 15:51

Mitt stora förtroende för Finn Bengtsson är som bortblåst. Denne man verkar helt inriktad på sin egna karriär och trampar då gärna på tidigare vänner- fy f-n vilken liten skit han visade sig vara.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

Torsdag 18 maj 16:40

Det är ett stort arbete du lägger ned på att ge oss andra underlag för vad vi ska tycka. De uppgifter du publicerade är inte bara förödande för Finn Bengtsson som person, utan även för hela MSM. Att ta reda på fakta och redovisa dem har fått ge vika för ett fritt grundlöst tyckande bland MSM-arbetarna idag.

Du borde avlöna dig som frilansjournalist med tanke på så mycket som du gräver fram.

 
Ingen bild

Hacke

Torsdag 18 maj 19:52

När svenskhataren och landsförrädaren Reinfeldt avgick med svansen mellan benen lämnade han inte bara ett land i kaos utan också sitt eget parti som han uppenbarligen bara utnyttjade för att få utlopp för sitt avgrundsdjupa och sjukliga hat mot Sverige och svenskarna.
Alla som höll sig kvar under hans piska är i mitt tycke lika skyldiga. Även Finn Bengtsson som tydligen bara sprattlade för galleriet. Det förstod man redan i samband med en intervju som gjordes med honom i DGS-tv. Dessa mail ger en bra bekräftelse på vad han verkligen går för. Bra gräv Thoralf - igen!

 
Ingen bild

Uffe

Fredag 19 maj 02:08

Även Anders Borg smet ut bakvägen med svansen mellan benen när man ihop med Svinfeldt lämnat Sverige i skiten efter 8 års öppnade hjärtan och mycket mer.

Säga vad man vill om Svetsaren, men han fick ingen lätt uppgift att mantra efter Alliansens landsförräderi.

 
Ingen bild

Pepparholm

Fredag 19 maj 18:02

Jag är glad för att jag inte behövt ha Finn Bengtsson som min husläkare.

 
Ingen bild

Boa

Fredag 19 maj 19:05

Du är en klippa Thoralf som kommer ihåg vem som gjort vad och kan informera oss om vem/vilka som ljuger mest. När de första negativa omdömena om Reslow började cirkulera skulle det var lätt att tro att SD dragit en nitlott. Nu känns det mycket bättre. Finn Bengtsson skall skämmas och be om ursäkt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 17 nov 18:06

  https://youtu.be/0rthw6CECUc

Av Thoralf Alfsson - Fredag 17 nov 16:30

Jag har fått en del frågor angående min folder med frågor om klimatalarmism och kostnaderna för invandringen och hur man skall kunna skriva ut det på papper för att kunna använda i olika sammanhang.   Jag har därför gjort en pdf-kopia som kan lad...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 16 nov 18:53


    Jag har läst en ny dom från Kalmar tingsrätt mot två kriminella ungdomar som är medborgare i Syrien. De har utfört ett antal rån mot mindre butiker i Oskarshamn och Gamleby. De är 18 respektive 19 år och har sannolikt kommit till Sverige so...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 16 nov 00:09


Jag blev ikväll uppmärksammad på en kommentar på Facebook skriven av socialdemokraten Marianne Dahlberg som är ordförande i Kultur o Fritidsnämnden i Kalmar. Jag blir minst sagt förvånad och undrar om hon drabbats av någon sinnesförvirring eller om m...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 14 nov 22:34


Vad har de gjort med vårt land? Den frågan ställer jag mig allt oftare i vardagen. Jag tänker på t.ex. gamla människor som kanske flyttade till sin lägenhet på 70-talet eller kanske på 80-talet och då bodde i ett lugnt och trevligt bostadsområde. Hur...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

900 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se