thoralf

Direktlänk till inlägg 18 maj 2014

SPEEDWAYFÖRARE SÄGER SANNINGEN

Av Thoralf Alfsson - 18 maj 2014 21:22

Dackarnas speedwayförare Alexander Edberg var ”oförsiktig” och skrev några inlägg på twitter om tjafset om tunnelbaneannonserna. Tydligen har Alexander Edberg och jag liknande uppfattningar om annonserna och ser det som rent trams. Han skrev två inlägg enligt Oskarshamns Tidningen.


”Någon har i smyg satt upp skyltar med antirasistiska budskap i Stockholms tunnelbana. Betyder det att man får säga negerboll osv nu helt utan att bli kallad för rasist?”


”Skulle inte vilja att min barn växer upp i ett land som gynnar ”dem”.”

 

Givetvis uppmärksammades detta av ”nätpoliserna” och Alexander fick stå till svars mot journalisterna på Nyheter24. Alexander Edberg svarade dock väldigt sanningsenligt på Nyheter24 frågor.


”Det är katastrof i min hemstad Eskilstuna. Där är det så hög invandringsprocent att det är helt otroligt. Jag känner folk som inte ens vågar gå ut på kvällarna på grund av det. Det skulle inte förvåna mig om det till slut är fler invandrare i Sverige än svenskar. Tittar man på Efterlyst är det ju 80 procent av alla brott som begås av invandrare.”

 

Givetvis blir han nu påhoppad för att han bara berättar sanningen. Men han får även frågan vilka han tänker rösta på i höstens val. Han svarar sanningsenligt på frågan och inte särskilt politiskt korrekt.


”Jag har nog tänkt att rösta på Sverigedemokraterna. Jag är inte rasist, utan tycker bara att vi ska satsa på våra egna istället för de som kommer utifrån.”


”Skulle mina åsikter vara ett problem får de väl säga till, men jag vet att det finns flera i Dackarna som tycker som jag.”

 

Dackarnas sportchef Mikael Karlsson reagerar kraftigt på dessa uttalanden och tar kraftigt avstånd från hans åsikter.


Jag tycker det är strongt av Alexander Edberg att våga stå upp för sina sunda åsikter och hoppas att han nu inte drabbas av mobbing av ledningen i Dackarna. Risken är väl stor att det dras igång ett mediadrev mot Alexander Edberg. Att berätta sanningen i det politiskt korrekta Sverige är förenat med vissa risker. Om man värnar den egna befolkningen före andra så kan man lätt stämplas som rasist.


Kanske dags för en kampanj ”HEJA ALEXANDER” som stöd.



Artikeln i Oskarshamns Tidning finns inte på nätet men läs artikeln i Nyheter24.


Missa inte Julia Caesars krönika med rubriken "Stanken kommer från vänstern"

 
 
Ingen bild

bonnläpp

18 maj 2014 21:33

Även om han får göra en pudel i blaskorna så vet ingen vad han stoppar i valkuvertet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 maj 2014 21:43

Vi lever i ett land där sanningen är farlig. Den ska döljas och vi ska skyddas från den. Där den som trots allt framför sanningen blir förföljd. Så illa står det till...

 
Ingen bild

pelle

18 maj 2014 21:51

Faan vad bra, detta är en kille som kan se sej själv i spegeln o vara stolt..mer såna karlar i Sverige och problemet kan vara löst.
Pelle,,,,,, stor beundrare av rakryggade människor.

 
Lotta

Lotta

18 maj 2014 22:16

OT/fotboja utdöms inte

Tittar på Agenda om fotbojor som köpts in men inte används. Dessa var tänkta att användas vid överträdelse av kontaktförbud när män hotat kvinnor. Idag måste förövaren överskrida kontaktförbudet flera gånger för att sedan skärpas av åklagare, överträdas igen för eventuellt dömas ut i tredje steg. Vilket alltså ännu inte skett en enda gång. Beatrice Ask sitter och säger att den personliga integriteten hos förövaren väger tyngre än offrens säkerhet. Lite senare säger samma Ask att man dömer ju inte ut kontaktförbud lättvindigt utan de förövare som dömts till kontaktförbud har ju hotat ordentligt. Hon sa också att de allra flesta sköter kontaktförbudet, det är de som inte sköter det som Ask och hennes kollegor måste fundera lite över hur de skall behandla. Med 17 st kvinnor som dödas varje år pga att kontaktförbud överträds och en flathet som värderar förövarens integritet högre än deras offers liv förstår jag att justitieministern har en del att fundera på vilket som är viktigast, liv eller integritet. Förövare eller offer? Med lite sunt förnuft borde första överträdelsen av kontaktförbudet självklart rendera i fotboja, endast så prioriterat man nämligen offret. Förövarens integritet sa vederbörande själv upp den dag han gav sig på sitt offer första gången. Hoppas SD tar upp detta.

http://youtu.be/UgOC1g-A0d8

 
Ingen bild

Leon

18 maj 2014 22:17

@ Hulda mk1

Så sant som det är sagt...gillar man inte sanningen kan man ju alltid "skapa" sin egen. Och sedan kalla alla som ifrågasätter denna för "antidemokratvåldsvänsterextremister". Allt för att avfärda mer kritisk granskning av de framförda "sanningarna". Avvikande åsikter och sakliga diskussioner är, trots påståenden om motsatsen, högst oönskade.

Leon d´O.....

 
Lotta

Lotta

18 maj 2014 22:23

Så sjukt har vårt samhälle blivit att programledaren utan att ens reflektera över vad hon sitter och säger med hurtig röst säger: "Och nu om den senaste skjutningen i Göteborg" som om hon påannonserade värderleksrapporten.

http://youtu.be/UgOC1g-A0d8

 
Ingen bild

När Beatrice partar emot sej själv

18 maj 2014 22:42

Lotta : Undrar om oviljan att använda bojorna kan ha att göra med en del gruppers något mindre kärleksfulla inställning till kvinnor ?

 
Ingen bild

Pang du e död

18 maj 2014 22:44

Lotta : Polisen vädjar efter tips ......varför bara inte en ny vapenamnsti ?

 
Lotta

Lotta

18 maj 2014 22:45

Ja det kan man ju fråga sig.

http://youtu.be/UgOC1g-A0d8

 
Ingen bild

Hacke

18 maj 2014 23:17

Alexander Edberg är ett föredöme. Om fler följer hans rakryggade agerande i spåren blir de sverigevänliga krafterna likt en hydra som mediefascisterna aldrig kan tysta i längden.
Gör som Alexander - våga vägra pudla!

 
Ingen bild

Blåsippan

18 maj 2014 23:52

Heja Alexander! Enligt honom finns det fler inom Dackarna som delar hans åsikter. Undra varför det inte finns en enda som är beroende av media som delar dessa sunda åsikter? Jag syftar på expertkommentatorer, skådisar mm. Alla är anti SD. Det är mycket märkligt då vi nästan är en mille i detta landet som valt SD som sitt parti..

 
Ingen bild

Bevara Sverige Svenskt

19 maj 2014 00:01


Kasta ut islam

 
Ingen bild

Eddy Karlsson

19 maj 2014 00:19

Som Eskilstunabo kan jag bekräfta att Alexander beskriver verkligheten i Eskilstuna på ett korrekt sätt. Inte ens bit utanför själva stadskärnan vågar sig folk ut efter mörkrets inbrott. Det känns groteskt.

 
Ingen bild

Blåsippan

19 maj 2014 00:29

De vågar sig inte ut efter mörkret sänkt sig, men vågar de rösta på SD? Jag är inte säker på det. De flesta röstar nog som de brukar.

 
Ingen bild

Kommer SD att öka i Eskilstuna ?

19 maj 2014 00:45

Blåsippan : Jo men då är dom ju så extremt korkade att dom gott kan sitta inne

 
Lassekolja

Lassekolja

19 maj 2014 01:30

Även jag tittade på Agenda bl.a om det obefintliga användandet av fotboja. Kändes märkligt när Advokatsamfundet, iofs föga förvånande, uppenbarligen anser att den potentielle brottslingens integritet är viktigare än brottsoffrets. Då är det inte så konstigt att kvinnor mördas runt om i landet.
Snacka om människosyn.......

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

19 maj 2014 02:32

Korkade eller rättare sagt naiva är svenska folket. Har trots denna insikt varit ute idag och delat några hundra flygblad för att väcka det sovande folket och det känns ganska bra.

 
Ingen bild

Leo

19 maj 2014 03:52

Löjligt när journalister ska hantera 20-åringar, som är offentliga för helt andra saker än politik, som om det är politiker man ska konfrontera. Skilj på nöjes- och nyhetsjournalistik tack.

 
Svensson

Svensson

19 maj 2014 06:39

Det kommer mer och mer människor som säger vad dom verkligen tycker,ju närmare valet kommer.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Observer

19 maj 2014 07:03

De svenska åsiktskennelföreståndarna kommer naturligtvis att kräva en pudel alt. flera av Alexander Edberg.Sportchefen i Dackarna kanske rent av ska följa sin förare till vallokalen i september för att se till att han röstar politiskt korrekt.Strongt av Edberg att ha en uppfattning och inte hymla med den.Det finns det alldeles för många som gör det idag d.v.s uttrycker en uppfattning i bekantskapskretsen och en helt annan officiellt.Något annat vågar man inte.Så ser det politiska klimatet i Sverige ut idag.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 maj 2014 08:37

Bra iallafall att Barometern skrev lite om skyltvandaliseringen , även om det inte hjälper !

 
Ingen bild

Onkel Sven

19 maj 2014 08:46

På tal om Malin Wollin så trodde jag att lobotomi var förbjudet i Sverige , men det verkar inte så !

 
Ingen bild

SM811

19 maj 2014 08:47

Om nu Mikael Karlsson tar kraftigt avstånd från Alexander Edberg åsikter måste det då inte betyda att Mikael tycker att:
invandringsprocenten är låg?
Eskilstunaborna känner sig trygga och går gärna ut på kvällarna?
Efterlyst ger en felaktig bild av att invandrare är överrepresenterade i brott?

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 maj 2014 09:10

@Leon.
När det bara finns en "sanning" och de som ifrågasätter den enda sanningen får löpa gatlopp, är det rätt?
Ska inte allt i ett samhälle debatteras och diskuteras? Tom. invandringen?
Borde inte den lokala tidningen i Eskilstuna nu göra en artikelserie och granska hur det verkligen ligger till?
Ska media i Sverige bli som Hitlertysklands media eller de som lyder under
Hammaren och Skäran?
Ska nyhetsuppläsarna göra som sina kollegor i Nordkorea? Entonigt skrika ut PARTIETS budskap och inget annat?
Jag blir så trött...

 
Ingen bild

Göta

19 maj 2014 12:01


I Göteborg skjuts det som bekant en gång i veckan i genomsnitt. 56 olika skottlossningar under 2013 och 20 st hittills i år). Här kommer lite information om den senaste skjutningen i lördags (en dödad, en skadad).
Från Aftonbladet: "Mordet på den 29-årige gängledaren i natt i stadsdelen Backa i Göteborg beskrivs som en regelrätt avrättning. Enligt uppgift till Aftonbladet träffades mannen av omkring 30 skott i ansiktet och buken. De tömde i stort sett ett helt magasin från en kulsprutepistol i honom, säger en källa med insyn i utredningen. [...] Den mördade 29-åringen, med tidigare kopplingar till Bandidos supportergrupp X-team, beskrivs av polisen som en av ledargestalterna i ett kriminellt gäng i Göteborg. Han var en av de män som dömdes för det spektakulära Landvetterrånet 2006.

Citat från två kommentarer på Flashback:
Kommentar 1) "De sköts inne i en fritidslokal för ÄLDRE UNGDOMAR!!! - en verksamhet som startats för att fånga upp unga på drift. Han är 29 år som blev dödad! Äldre ungdomar?????"

Kommentar 2) "De har ju rökt spliff varje dag sedan tonåren. Då är man lite retarderad/avstannad mentalt och behöver komma ut i någon sorts stimulans. Annars går de ut och begår brott. Vilket är exakt (bevisligen) det de gör ändå. Det är t.o.m en rekryteringsbas med den officiella verksamheten som fasad. Patetiskt."

Lite från verkligheten i vårt nya, härliga multikulti-land...

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 maj 2014 12:24

@Göta.
Ja, funnes det någon ryggrad i den svenska journalistkåren, så hade varje stor tidning gjort ett granskande reportage för länge sedan.
Men tyvärr tittar media bort när kulorna visslar och blodet flyter i Göteborg. Tyvärr sker samma i andra städer också, men medias tystnad är lika stor, vart det än händer...

 
Ingen bild

Göta

19 maj 2014 13:12

Kan tillägga att rånbytet 2006 på flygplatsen Landvetter, som den nu "avrättade" 29-åringen deltog i, var ca 8 miljoner kr. Pengar som aldrig återfunnits.

 
Ingen bild

Skånepåg

19 maj 2014 13:18

@ Hulda

Med hänsyn till hur illa massmedia behandlar Sd tror jag att det enda sättet att väcka de som inte är alltför indoktrinerade är genom direktreklam i brevlådan. Har nu själv råkat ut för sådana hälsoproblem (kardiologiska), att mina tidigare kvällspromenader inte längre blir meningsfulla till att göra den insats som jag gjort tidigare. Hoppas dock att andra med hälsan i behåll gör allt vad man kan för att uppmärksamma vart vårt fosterland är på väg. Om man letar på Internet så hittar man alltid något företag som säljer färgpatroner i storpack, vilket gör att det blir rimliga kostnader. Samma med A4-papper som finns i lådor om 2500 och jag har tidigare använt lätt färgade A4-ark, eftersom enbart lite färg gör att bladet uppmärksammas bättre.

Jag har plockat information som jag tycker är viktigt från lite olika håll och med källhänvisning var det är hämtat. Mycket viktigt för trovärdigheten att kunna verifiera med källmateriel, och något som jag snabbt fick lära mig då jag en gång i tiden påbörjade min akademiska utbildning.

Så alla ni som har möjlighet, tänk på konsekvenserna av vad som pågår och sätt fart och gör vad ni kan.

 
Ingen bild

Fredde

19 maj 2014 13:48

Så lågt av Aftonblaskan! Idag : så bluffar partierna och givetvis en bild av SD trots att artikeln gäller flera partier.

Här om dagen en artikel ang riksdagsmän som åker på betald semester. Givetvis en bild på en SD politiker trots att flera politiker från andra partier var med i artikeln.

Så jävla lågt och så jävla fult!

 
Ingen bild

Göta

19 maj 2014 13:53

I gårdagens opinionsmätning för Storbritannien fick Nigel Farage's parti UKIP ett väljarstöd på 35 procent! Socialdemokratiska Labour kom tvåa på 24 procent och de brittiska moderaterna, Tories fick endast 20 procent. Sämst gick det för vänsterpartiet Liberaldemokraterna som får bara sju procent stöd enligt institutet ComRes.

Samtidigt visar torsdagens mätningar från Frankrike att Marine Le Pen och hennes Nationella Fronten väntas bli största parti i EU-valet med 24 procent av väljarna bakom sig, jämfört med 22,5 procent för de franska moderaterna UMP och bara 17 procent för regeringspartiet Socialisterna.

Enligt de senaste opinionsundersökningarna i Danmark tänker 27 procent, rösta på Dansk Folkeparti i EU-valet och blir därmed Danmarks största parti där.

Men motsvarande massinvandringskritiska parti i Sverige får bara ca 8 procent av det indoktrinerade, oupplysta folket.

 
Ingen bild

bonnläpp

19 maj 2014 13:54

@Fredde, varför läser du skiten? Desto fler som slutar att läsa, desto fortare försvinner blaskan.

Om du nu skall läsa dyngan använd http://unvis.it/aftonb
framför artikeln, då tjänar de inga pengar.

 
Ingen bild

Fredde

19 maj 2014 13:59

bonnläpp

Har AD-block installerat. Förundras bara hur sjuka journalister i Sverigechef blivit!

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 maj 2014 14:12

@Fredde.
Hörde för många år sedan något.
Är du normalbegåvad, bli förskolelärare.
Lite smartare, bli lärare.
Ännu smartare, bli journalist.
Detta gällde för kommunister och deras "livsgärning" för att förändra/fördärva samhället.
Hörde detta för runt 30 år sedan och f-n vet om inte speciellt journalisterna idag följt detta råd...

Besökte en ort några mil hemifrån igår. Beslöjade kvinnor väntade på bussen, mötte en bil med en Zxxxx-kvinna bakom ratten, i skogarna runt orten springer nu en björnhanne och några mil bort finns utplanterade vargar.
Sverige har definitivt inte blivit bättre under min livstid...

 
Ingen bild

bonnläpp

19 maj 2014 14:40

@Fredde, de tjänar fortfarande click varje gång du klickar på sidan. AD-block blockerar bara annonsinkomster inte click-inkomster. Deras stora inkomst kommer från clicks.

De används för annonskunder för att visa hur många som klickar på sidan.

 
Ingen bild

Fredde

19 maj 2014 14:52

Hulda mk1 : skrämmande :( mörk framtid

bonnläpp: aha okej. Vad ska man använda?

 
Ingen bild

SDare

19 maj 2014 16:30

Hur var det nu med diskrimineringen på arbetsmarknaden och allas lika värde? Jo, jo.....

http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb.html?url=-123388378%2FStandard%2FPlatsannonser%2FVisaPlatsannonsViaArbetsort.aspx%3Fq%3Ds%2528ld%2528199%2529l%25284%2529k%2528480%2529%2529a%252820%2529sp%252865%2529sr%25281%2529%26ids%3D10307303%26o%3D4%26k%3D0%26ps%3Dlan%25284%2529&sv.url=12.237ec53d11d47b612d78000171

 
Ingen bild

bonnläpp

19 maj 2014 16:38

@Fredde, det som jag skrev ovan. Sätt unvis.it framför artikeln.

Om länken är http://aftonb..........

Skriver du:

Ex. http://unvis.it/aftonb

 
Ingen bild

Ludvig

19 maj 2014 17:20

Ja då blir det väl ett mediadrev, för sannigen får man inte säga i Sverige längre.

 
Lassekolja

Lassekolja

19 maj 2014 18:06

Alla måste se detta: http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article41742.ab
Annat än debatterna i Riksdagen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Fredde

19 maj 2014 18:06

Okej tack bonnläpp!

Trevlig kväll!

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

19 maj 2014 18:48

Det börjar bli intressant i gammelmedia nu. Har börjat se kritiska röster ang alla påhopp och lögner om SD. Att det sedan blir killar som alexander som tycker och tänker inger hopp så fasaden för fulmedia raseras. Mer av detta vill vi se

http://Barrkis

 
Ingen bild

World Traveller

19 maj 2014 19:30

Gå in på försvarsmaktens blogg (artikeln om politiska partier ska tillåtas besöka FM) och ni får se att landets försvar tagits över av vänsterextremisterna. En kompanichef lovar Åkesson ett ''varmt'' mottagande ''och kanske lite mer'' om han kommer på besök.
Skrämmande att såna typer som är helt emot demokrati och Sveriges bevarande ska få inneha såna positioner.

 
Ingen bild

Kurtan

19 maj 2014 20:00

Appropå Sveriges mycket nära "total kollaps" tillstånd så har Pat Condell dedikerat sin senaste video till Sverige med titeln:
Sweden goes insane

rekommenderas att ses av alla och envar då han talar utan skygglappar med ett intellekt och analysförmåga som få samt framför allt "Balls of Steel"

Videolänk:
http://youtu.be/o_znVnOizU8

Snart två viktiga val! Väck så många du bara kan!!!

 
Ingen bild

pelle

19 maj 2014 21:24

Jag kan inte gotta mej nog åt Alexanders rakryggade agerande ,, faan vad strongt, riktiga tag i den killen,, jag trodde karlarna var på utdöende i Sverige.

Utlänningarna våldtar våra kvinnor, svenska karlar gör ingenting(inklusive mej själv) vem ska börja försvara det som är vårt? Så vi av hankön kan börja kalla oss karlar igen.

Pelle

 
Ingen bild

MSS

19 maj 2014 21:38

”Det är katastrof i min hemstad Eskilstuna. Där är det så hög invandringsprocent att det är helt otroligt. Jag känner folk som inte ens vågar gå ut på kvällarna på grund av det. Det skulle inte förvåna mig om det till slut är fler invandrare i Sverige än svenskar. Tittar man på Efterlyst är det ju 80 procent av alla brott som begås av invandrare.”

Jag håller med Alexander Edberg fullständigt trots att jag invandrare från Mellanöstern.Och jag ser samma sak på min lilla stad Väs….

 
Ingen bild

Stig-Arne

19 maj 2014 21:58

Häromdagen förklarade jag för en nymoderat valarbetare varför jag har gått ur M. När jag frågade varför M inte inför ett förbud mot tiggeri sa han att M har ingått en migrationspolitisk överenskommelse med MP och att det därför inte går. När jag förklarade att ett förbud mot tiggeri inte har något med migrationspolitik att göra, och att flera andra EU-länder har ett sådant förbud, blev han tyst. Sen fortsatte det hela i samma lögnaktiga anda. Valarbetaren hävdade att M inte har lagt ner försvaret, att invandrare inte är överrepresenterade i brottsstatistiken, att invandrare inte är mer arbetslösa än svenskar, och att gruppvåldtäkterna inte ökar i antal, etc. När jag uttryckte min vrede över att Sveriges resultat i Pisa-mätningarna har försämrats under åtta år av M-ledd alliansregering hade han däremot inte ens en lögn som svar.

Hur kan någon endaste en rösta på "De Nya Moderaterna"?

 
Ingen bild

^^^

19 maj 2014 22:20


"global uppvärmning"
gärna för mig

 
Ingen bild

Göta

19 maj 2014 23:32


"Svenskarna måste sluta vara så självutplånande", skriver Zulmlay Afzali, före detta regeringstjänsteman i Afghanistan, flykting i Sverige sedan tre år, lärare och författare.

Läs hans artikel "Nej svenskarna är inte rasister", på ledarsidan i SvD som slutar så här:
"Den svenska asylhanteringen måste bli strikt, tydlig och rättssäker och svenskarna bör inte acceptera att lättvindigt kallas rasister. Annars blir de gisslan i sitt eget land och föraktet för dem riskerar att växa hos de asylinvandrade. De flesta är från sina hemländer vana vid att myndighetspersoner och lärare är auktoriteter, inte närmast självutplånande, vilket många av oss ofta möter här."

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nej-svenskarna-ar-inte-rasister_8930490.svd

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards