thoralf

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2015

BE FÖR SVERIGE OCH FOSTERLANDET

Av Thoralf Alfsson - 30 oktober 2015 22:36

Nu inleds Allhelgonahelgen och jag gissar att många tänker på sina bortgångna anhöriga och kanske besöker en grav på kyrkogården och tänder ett ljus. Så har jag gjort.


Tyvärr tror jag dock att väldigt många är väldigt bekymrad över den framtid som vi sannolikt går till mötes. Det är säkert många som noterat den text som Jimmie Åkesson skrev på Facebook under torsdagen. I texten fanns också ett citat från en sång skriven av Simon Ådahl. Idag har jag lyssnat på den och skrev då följande på Facebook.


Jag förstår varför Jimmie Åkesson tycker att låten av Simon Ådahl går som en projektil rakt in i hjärtat. Jag hade aldrig hört låten tidigare men idag har jag lyssnat till den många gånger och den blir bara starkare och starkare för varje gång.


Den uttrycker absolut den sorg jag känner över den utveckling som råder i mitt fosterland och den förtvivlan som jag känner när jag tänker på mina barn och mina barnbarn som inte kommer få leva och växa upp i det Sverige som jag haft förmånen att göra.


Nu börjar Allhelgonahelgen! Sätt dig ner under några minuter och lyssna på texten till "Jag tänker be för Sverige".


Jag kommer be för Sverige och min familj!Pk-fascisterna vädrade genast morgonluft och började ”angripa” Simon Ådahl för hans ca 10 år gamla text och att nu Jimmie Åkesson använde den i sitt inlägg på facebook som berörde tillståndet i fosterlandet och de vidriga morden i Trollhättan. Men inom den kristna världen finns det också de som vill stå upp för alla människors lika värde på riktigt. Tommy Dalman skrev en kraftfull text på sin blogg.


”Min känsla är att svensk kristenhet fortsätter att bygga in konflikter och en ökande segregering mellan kristna, kristna kyrkor och pastorer genom att bli allt mer partipolitiska. Den hetsjakt som pågår från delar av kristet håll mot ett riksdagsparti och därmed indirekt pekar ut tusentals kristna individer som suspekta är en farlig väg. När kristna individer selekteras i församlingarna utifrån vilken politisk färg man har är detta ingenting annat än kristen rasism. Och de senaste dagarnas hets kring Jimmy Åkessons positiva uttalande om en kristen låtskrivares alster bevisar vart vi är på väg om detta får fortsätta.”


Väldigt skönt att läsa att någon utomstående faktiskt vågar försvara Jimmie Åkesson i kraftfulla och raka ordalag. Det skall Tommy Dahlman ha all heder utav.


Det som pågår just nu i Sverige är bara sorgligt. Att vi har en regering med ett stort antal ministrar som inte tar ansvar för vårt fosterland är minst sagt anmärkningsvärt och frågan är om det inte orde liknas vid att förråda sitt fosterland. I veckan kom jag att tänka på en tuff debatt som fördes på insändarsidorna i Barometern för ca 5 år sedan mellanvärldsmedborgaren och fotbollsspelaren Henrik Rydström och författaren Anders Johansson. Texten är precis som sångtexten än mer aktuell idag.


”Fotbollsspelaren Henrik Rydström har på sin blogg i denna tidning uppmärksammat mig och mina åsikter i den stora fråga som brukar kallas ”invandringspolitik”, trots att jag inte på flera år yttrat mig i dessa ämnen. Trots hafsig läsning tar han sig friheten att kalla mig ”gubbjävel”, vilket också Rydström kommer att bli, fortare än han anar. Hans lilla älskvärdhet vill jag returnera genom att beteckna honom som ett tomtebloss som sprakar till en stund. Trots sitt påhopp säger han sig vara motståndare till all slags diskriminering, däribland åldersdiskriminering. Logik är inte hans grej, således. Nu läser jag ännu ett uttalande som lyder:”Det mångkulturella i sig kan aldrig vara ett problem. Det är bara vår inställning till det som kan vara ett problem. Eller rättare sagt, människor som Anders Johansson och den otäcka syn de står för”. Jag antar att Rydström menar ”människosyn” och inte synfel? Han avslutar med att säga att han tar ställning ”Så in i helvete”. Argumenten är ersatta av invektiv på en primalskrinivå. Rydströms stilkonst är en sällsam mix av gorilla vid dörren på en krog, och äppelkäck moralist med pekpinnar.”


Anders Johansson fortsätter sedan med ett stycke och ett konstaterande som jag ofta tänker på.


”Här konstaterar jag att Sverige under flera decennier framträtt som det mest invandringsliberala landet i världen, unikt genom stora kvoter och genom att sällan avvisa migranter. I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering. Det existerar inte en enda opinionsundersökning som förespråkar denna utveckling. ”Nu har vi kommit till ett stadium där vi måste välja mellan mångkultur eller välfärd”. Det påståendet tillhör en socialdemokratisk politiker i Holland men äger än större relevans i Sverige (P1 2009-10-22).”


”Samlevnaden med främmande kulturer är aldrig okomplicerad. Alldeles avgjort är den enorma invandringen, som dessutom snarast tenderar att öka, en ödesfråga för vårt land. När framtiden ska se tillbaka på det som hände i vår tid, medan situationen ännu möjligen var hanterlig, ska den konstatera att majoriteten av den svenska journalistkåren inte bara teg utan dessutom hänsynslöst förföljde de personer som ville väcka debatt. I ett läge där de svenska kommunernas ekonomi ofta är så dåliga att de skulle anses konkursfärdiga, om de tvingades agera på marknaden, ökar inflödet av människor som måste ha sin försörjning av allmänna medel. Sverige påtar sig därmed en försörjningsbörda som redan inom några år ska visa sig nästan omöjlig att bära, och i praktiken rasera det som finns kvar av den offentliga sektorns omsorgssamhälle. På kortare tid än vi kan ana kommer det svenska sekulära samhället med dess mödosamma landvinningar där socialdemokratin en gång spelade en så betydelsefull roll att sättas på svåra och hopplösa prov. Det behövs en regering som ägnar sig åt den verklighet som finns bakom alla skenheliga proklamationer, vilket inkluderar en human invandringspolitik. Till politikerna vill jag säga: Sluta att vara så förbannat goda på andras bekostnad!”


Jag önskar alla min läsare en trevlig och fin Allhelgonahelg!


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gösta Svensson

30 oktober 2015 23:44

Det är svårt att inte förtvivla i denna stund. Jag vet inte hur människor i min omgivning verkligen tänker (på jobbet, mina grannar, mina vänner, mina bekanta, folk i allmänhet jag träffar i vardagen). Jag befinner mig mitt i en underlig tysthet där man helt enkelt knappast kommenterar den pågående katastrofen. Förstår man inte? Vill man inte förstå? Är det för jobbigt att ta in?

Jag vet inte vad man kan göra nu? Naturligtvis kommer jag (för tredje gången) rösta SD i både kommun-, landstings- och riksdagsval 2018 (om det nu blir något val, jag börjar faktiskt tvivla på det också), men förmodligen får inte SD ensam majoritet eller så kommer valfusk att tillämpas för att stoppa dem. Dessutom tror jag knappast att de som nu är verksamma i de andra partierna kommer att vilja samarbeta med SD denna gång heller och i deras ungdomsförbund ser det ju än värre ut vid en snabb bedömning. Jag misstänker egentligen att kraften i den politiska vägen är för svag, för lite och för sent för att hindra sammanbrottet, men jag håller ändå fast vid den in i kaklet helt enkelt för att det inte finns några alternativ.

För att inte tappa modet försöker jag istället tänka på överlevnadsstrategier. Hur man bör agera för att livet skall bli uthärdligt för mig och min familj (inte minst mina barn) i det sönderfallande Sverige som vi tyvärr verkar gå till mötes. På något sätt håller det modet uppe att ha något så påtagligt som tex "Hur skall skolgången bli så lite dålig som möjligt för barnen?" eller "Hur klarar vi oss utan hjälp från polisen då vi blir utsatta för brott?" eller "Hur kan man skaffa sjukvård om det behövs? I våra nordiska grannländer? Hur finansiera i så fall? Försäkringar?" etc.

Gonatt Sverige.

 
Lassekolja

Lassekolja

30 oktober 2015 23:47

Simon Ådahl´s "Jag tänker be för Sverige", bra text, bra låt, särskilt i hörlurar! Den kommer jag att lyssna på fler gånger!
Imorgon lördag blir en bra dag, jag kommer att åka de fem milen in till Göteborg (Kvibergskyrkogården) och "hälsa på" mina föräldrar, som gick bort på 60-talet. Jag sörjde dem mycket under många år men idag är jag tacksam för att dom iaf slapp se vad Sverige har förvandlats till, i stort sett en oroshärd, som kommer att bli mycket mycket värre, eftesom "våra" "politiker" uppenbarligen inte ens klarar att tänka en hel mandatperiod framåt.
Jag brukar inte bry mig om de "rätta" gravsmyckningsdagarna men imorgon råkar detta sammanfalla och jag "slår flera flugor i en smäll". Jag kommer att avsluta dagen i Göteborg med en föreläsning av min gamle utlandschaufförskollega Peter "Nalle" Lundgren, han håller möte i SD-Göteborgs lokaler i V:a Frölunda. Blir mycket intressant!
Nu kör jag Simon Ådahls låt en gång till!
GODNATT alla äkta Sverigevänner!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 oktober 2015 23:49

Läs och dela!

Skattechock väntar

"Därför återstår endast mycket kraftiga skattehöjningar av närmast chockartad storlek. Det beskedet måste politikerna sluta mörka."

http://www.skd.se/2015/10/25/skattechock-vantar/

 
Ingen bild

Cosmik Bebris

31 oktober 2015 00:32

Bloggaren Hans Li Engnell skriver;

"Försök slutligen att undanhålla så mycket skatt du kan (helt rimligt med tanke på att du får dubbla utgifter när du väljer privata alternativ)."
http://motpol.blogspot.se/

Detta är resonemang jag bara väntat på.

Det slutar illa för vårt land.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

31 oktober 2015 00:33

Sent uppvaknande: "Wallström: Sverige går mot systemkollaps" - Om invandringen till Sverige fortsätter på samma massiva nivå står det svenska samhället inför en kollaps. Det konstaterar utrikesminister Margot Wallström i en intervju med Dagens Nyheter. Jag tror att de flesta känner att vi inte kan upprätthålla ett system där det kanske kommer 190 000 människor varje år, i längden kommer våra system att braka ihop. Och det mottagandet kommer inte att få folkligt stöd, säger Margot Wallström till DN. http://www.friatider.se/wallstr-m-sverige-g-r-mot-systemkollaps

 
Ingen bild

Suzie

31 oktober 2015 00:34

Fantastiskt stark låt som berör hela min varelse.Låten är ny för mig men tänker att den är ännu mer aktuell idag än när musikern skrev den för tio år sen.Det är en oerhörd kraft i den här mycket speciella låten.Den är levande och en stark projektil rakt in i hela universum tycker jag.Låt oss förenas i bön för våra familjer och vårt kära fosterland varje dag.Önskar dig Thoralf och alla läsare en lugn och fin allhelgonahelg.

 
Ingen bild

Morningstar

31 oktober 2015 03:33

Henrik Rydström borde lösa både detta blogginlägg och Jan Millds senaste kallat Låtsaslandet. Gärna flera gånger över flera dagar. Måhända då han och diverse proffsateister lyckas ta till sig vad dom har ställt till med vårt födelseland. Men det är väl att hoppas på för mycket. Inte förrän mångkulturen knackar på även i deras områden lär dom begripa vidden av denna galenskap. I värsta fall kan det ju vara IS-krigare. Om dom nu inte bryr sig om sig själva. Tänker dom inte ens på sina barn, barnbarn, gamla föräldrar? Att dom inte ens skäms är det som smärtar mig mest. Man sätter avkomma till världen, bara för att offra den på mångkulturens blodiga altare och dom har mage att kalla mig för näthatare.

 
M

M

31 oktober 2015 04:43

I Sydsvenskan idag önskar tre herrar att:

"Autonoma fristäder bör upprättas i Sverige. Där kan radikalt annorlunda politik testas och utvärderas. På så sätt får man fram information om vilka åtgärder som leder till välstånd.
Det skriver tre medlemmar i föreningen Svenska fristäder. "

De tycker även att

"Fristäder kan upprättas genom att en förening eller företag köper upp ett landområde där de avser att testa en ny politik. De måste erkänna vissa grundläggande friheter i sin konstitution, ha godkännande från alla som bor på området och ingå ett avtal med staten om hur eventuella konflikter ska lösas. Vissa säkerhetsmekanismer behövs men annars råder självstyre"

Läs mer på:

http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuella-fragor/en-experimentell-politik-kan-genom-sjalvstandiga-fristader-leda-till-att-flykti/


http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuella-fragor

 
Ingen bild

realisten

31 oktober 2015 05:27

Efter allt tal om kristendomens förträfflighet kan man göra följande reflektioner. IKEA-mördaren är kristen, den misstänkte för Lisa Holm-mordet är kristen, Trollhätte-mördaren var kristen. Det kommer dock i skuggan av två världskrig under 1900-talet av i huvudsak kristna nationer. Hade kristendomen varit en sådan fridens religion som görs gällande hade varje kristen människa vägrat att deltaga i det.

 
Ingen bild

Mattias

31 oktober 2015 06:59

@ thoralf
Det är märkligt att även du väljer att lägga upp Simons låt. En låt som handlar om väckelse, tro på Jesus.
Läs gärna Simons tankar om att användas av SD.
http://www.dagen.se/simon-%C3%A5dahl-s%C3%A5gar-%C3%A5kessons-l%C3%A5ttolkning-1.425039

Thoralf Alfsson

31 oktober 2015 07:50

Märkligt? Det handlar om att väcka det sovande folket! Låten är en alldeles perfekt väckelsesång!

Det är ju därför som du gnäller!

 
Ingen bild

hummelstadskarin

31 oktober 2015 07:37

Baptistpastor Stefan Swärdh initierade ett upprop mot SD och lyckades få med sig de frikyrkliga samfunden. Så har Frälsningsarméns ledare tillsammans med sina soldater ställt sig bakom uppropet. Man underkänner Sverigedemokraternas eventuella kristna tro men har ingenting emot deras pengar. Lita inte på de frikyrkliga sekterna eller de kyrkliga samfunden i övrigt! Finns äkta kristen tro i deras sammanhang så är den en främmande gäst.

Thoralf Alfsson

31 oktober 2015 07:52

Tyvärr så försöker även de hålla sig till den politiska korrektheten!

 
Svensson

Svensson

31 oktober 2015 08:20

Regeringspolitikerna kan inte vara några bra föräldrar,när dom bestraffar sina egna barn med deras politik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Bo

31 oktober 2015 08:42

Nu i Allhelgonahelgen tänker vi också på dem som sitter i UNHCR´s flyktingläger och vi hade råd att skicka iväg några tusenlappar. Sånt lättar på trycket.

 
Ingen bild

Nyrakad

31 oktober 2015 09:21

Jag förstår inte hur man kan stödja denna enorma massinvandring i stället för att sörja för bättre bistånd och nödhjälp i konflikternas närområde till de som verkligen behöver hjälp.
Jag begriper inte att de s.k politiskt korrekta inte begriper att det kommer bli kraftigt ökad misär i detta land, och det mycket snart pga. massinvandringen, är det PK att stödja och visa sådan snedvriden empati så att Sverige försätts i ett sådant bedrövligt tillstånd att vi inte kommer kunna bidra med något varken utåt eller inhemskt inom snar framtid?
Bistånden ska minska kraftigt för att istället finansiera massinvandringen, och vad bidrar det med då? Jo, ännu värre situationer i de länder som får minskat bistånd, som resulterar i att ännu fler vill komma till det enligt rykten "rika" och bidragsgivande Sverige.
Nu hörs mer och mer, till och med från de s.k politiskt korrekta att Sverige står inför en systemkollaps, senast från Wallström, men varför tar man inte i med hårdhandskarna och agerar därefter?
Ska man enligt de s.k politiskt korrekta verkligen fortsätta att fylla båten så den sjunker, här kommer det ske en verklig förlisning väldigt snart, är det verkligen så illa att man är helt blind för detta?
Det är något helt galet med förståndet hos de s.k politiskt korrekta. Sverige är snart ett mycket fattigt land och kan i värsta fall komma att behöva enorm ekonomisk hjälp utifrån…

Hade SD fått regera så hade denna situation inte uppstått, fler behövande hade fått hjälp i de områden som verkligen behöver hjälp, och Sverige hade inte gått på grund och totalt förlist.

Jag önskar alla en god allahelgonahelg.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

31 oktober 2015 09:38

I och med att regeringen tar av biståndet så försämras det för många uländer som varit vana vid svensk hjälp , man har verkligen lyckats röra till det !

 
Ingen bild

Christer

31 oktober 2015 11:04

Tack för ett av dina bästa blogginlägg någonsin Thoralf!
Idag skall jag också besöka kyrkogården för att skänka en tanke till mina föräldrar, och alla andra goda människor som kommit i min väg. Men numera är besöket förenat med en sorg över det land som också var deras, och som inte längre finns.
Jag har lämnat Svenska Kyrkan, något som kändes väldigt tveksamt. Jag har aldrig trott direkt på Gud, men betraktar mig ändå som kristen, ty jag älskar allt det andra, byggnaderna, gravgården, kyrkomusiken, kärleksbudskapet tillsammans med den sakrala stämning som råder i kyrkorummet. Jag delar de kristna värderingarna om hur vi skall uppträda mot våra medmänniskor. Det är bara i fråga om skapelsen som jag är tvungen att tro på Darwin.
Jag accepterar dock inte de människor som ockuperat kyrkans ledning, som politiserat den och nu sprider hat och splittring, och dessutom går i armkrok med islams företrädare. Och som genom detta utestängt människor som egentligen tillhör och är Svenska Kyrkans innersta krets.
Att du Thoralf lyfter fram Anders Johanssons texter är värdefullt, han är en sagolik pärla, med sitt språk och sin vackra prosa.Tyvärr deltar han inte så mycket i debatten längre, han kanske inte stod ut med hatet och invektiven från de "rättrogna".
Hur och när Sverige går under vet man inte, men det känns som slutet är ganska nära för det land som vi växte upp i. Lyssnar man på t.ex Tino Sanandaji så blir man varse om hur en systemkollaps kan/kommer att se ut. - Stark finansiell oro, kraftigt höjda räntor och med ett budgetunderskott som skenar. Möjligheten att låna är begränsat, ingen vill låna ut till de förutsättningar som Sverige uppvisar. Att kraftigt höja skatterna inser man att kommer ytterligare att skynda på fallet. Det finns ingen återvändo - vi har då en systemkollaps! Återstoden av Sverige som välfärdsland är ett minne blott, vi lever då i en "nattväktarstat"!
Den enda ljusglimten är att då kommer en flyktingvåg att gå söderut. Bort från "Landet Gratis", landet som varit en hägring för både lycksökare och dess politiker.

 
Ingen bild

Lena

31 oktober 2015 11:56

Förundras över att @Mattis och @realisten är här och kritiserar dina inlägg. Nu upprörs @Mattias över att vi be för Sveriges välgång och realisten påstår att mördarna är kristna.

Vem här har påstått att människor uppvuxna i ett kristet samhälle aldrig har dödat någon? Vilken slags logik har en sådan människa och är det värt at besvara? Han vill i alla fall göra klart att han står på muslimernas sida och att han troligen hatar kristna(?), det är vad jag läser ut av den meningen.

Aldrig har någon av dem berättat vad de har för idéer om olika samhällsproblem, de verkar styrda/utskickade att "störa" bloggen. Men en god sak som det fört med sig är att vi har fått lära hur sådana människor tänker.

Egentligen saknar de kreativitet och är avundskasjuka på alla dina uppslag och kunskaper, Thoralf.

Fortsatt innerlig önskan om välgång för Sverige och för vårt folk och vårt arv.

 
Lassekolja

Lassekolja

31 oktober 2015 12:12

Mycket bra inlägg Thoralf och en del kommentarer är så bra att dom krossar alla fördomar om SD-medlemmar och dito väljare.
Trots att Magdalena f.n "tvingas" låna en dryg miljard varje dygn, trots att det är så uppenbart att skutan Sverige är på väg i full fart mot det fullt synliga revet, är vår Riksdag full av överbetalda skygglappsförsedda galningar, som likt de tre aporna, dagligen strider för "fler lagliga vägar till EU"!
Hur är det möjligt?
Hur kan det vara för mycket begärt att åtminstone varje världsdel tar hand om sina egna medborgare?
Varför tas det för givet att just EU "måste" ta hand om ekonomiska migranter från Jordens alla hörn?
Gud välsigne SD och därmed Sverige ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Mattias

31 oktober 2015 12:47

Lena
Lördag 31 okt 11:56
Vad är det du inte fattar Lena? Låten representerar allt som SD inte står för. Den är en önskan om andlig väckelse, som sagt tro på Jesus. Något som de allra flesta SDare inte vill ha, då man som kristen har just Jesu gärning som rättesnöre, då kan man helt enkelt inte stå för det som ert parti gör. Det är två totala motpoler.
Simon har skrivit en väldigt fin sång med en specefik önskan, att ta den och använda den till något helt annat än den var tänkt för är fel. Jag är inte ensam om att tycka det, Simon själv är väldigt tydlig vad han tycker.

 
Ingen bild

Bengt Lundström

31 oktober 2015 13:20

Fick tårar i ögonen då jag hörde på låten med ett ursinne som växte! Finns denna och andra låtar som denna S.Å, skapat att köpa?

 
Ingen bild

jag

31 oktober 2015 13:42

Det åligger knappast @Mattias att tala om vad SD står för. Den okunskapen kan han behålla för sig själv. Jag ska be för honom. <3

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

31 oktober 2015 14:34

Siste man släcker ljuset och tar ned den svenska flaggan.

 
Ingen bild

Kommunalare

31 oktober 2015 14:37

Komik på hög nivå, skulle hämta bussbiljetter till Ullared (liten muta till medlemmar) och råkade se att en person vid en dator hade Thoralfs blogg uppe, som snabbt klickades bort när jag gick förbi! Grattis, du är nu världsberömd i hela fackföreningsvärlden :-)

Thoralf Alfsson

31 oktober 2015 15:00

Hahaha, riktigt roligt!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 oktober 2015 14:45

Varför heter alla galningar Henrik?

Finns det något samband mellan tilldelat förnamn(Henrik)och oförmåga/ovilja att ta in verklighet?

Henrik Arnstad
Henrik Schyffert
Henrik Rydström
Henrik Johansson (interasistmen.se)

Thoralf Alfsson

31 oktober 2015 15:02

Vilket sammanträffande!

 
Ingen bild

Irene

31 oktober 2015 16:11

Selma Lagerlöf skrev för 100 år sedan "Och lägg märke till att Gud ej tycker om religioner...".Vem är den människa som anser sig ha tolkningsrätten av Guds vägar? Är det de institutionellas präster tillsammans med S Tro och solidaritet som har monopol på Gud? I morgon ska jag demonstrera på Sergels torg, hoppas de spelar den vackra sången så den ekar mellan husen. Tänd ljus och känner ni för att be, gör så, Gud kan ingen ta ifrån oss.

 
Ingen bild

Demokratur

31 oktober 2015 16:11

@realisten
Det blir säkert fred i världen när islam tagit över... Länder där islam dominerar idag är ju kända för just det...

 
Ingen bild

Sanningen?

31 oktober 2015 16:20

@Cosmik Debris, du glömde H som i helvete. ;-)

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

31 oktober 2015 16:21

Mattias

Låten representerar allt som SD inte står för? Vem är du som ger röst åt SD?
Att vara kristen är att tro på Jesus men inte Muhammad.
Att tro på den kristna Guden men inte Allah.
Att tro på den kristna värdegrunden och inte Koranens.
För mig som kristen uttryckte den precis vad jag anser om Sverige och jag ber för vårt land och tänder ett ljus för Sverige.

Jag är vägen Jag är Sanningen och Livet Ingen kommer till Gud utom genom mig.
Joh 14:6
God Helg alla.

 
Ingen bild

Hjärtat.

31 oktober 2015 18:01

Önskar dig en "Fridfull" Allahelgons helg.

 
Ingen bild

Tony

31 oktober 2015 19:12

Realisten:
Vem har sagt något om Kristendomens förträfflighet?
Men nu råkar kristendomen vara den religion som
tillämpas här i landet, och så vitt jag vet har Svenska
folket inte önskat någon annan region, hur mycket du än
tillsammans med andra P K ister vill propagera för en
annan religion som ligger tusentals år efter i utveckling.
Vad du än tycker om kristendomen, så är det inte någon
som prackar den på dig, du väljer själv. Kan du det när
det handlar om religionen Islam??

 
Ingen bild

J

31 oktober 2015 19:18

pekoral.

 
Ingen bild

Stefan A.

31 oktober 2015 19:51

Ådahl är väl medveten om att han kommer att hängas ut som dödsnazist i fulmedia om han ens andas minsta lilla sympati för SD och Åkesson, den makten har de av någon underligt anledning fått av makthavarna, och missbrukat rejält, det klagas på näthat, men de största skurkarna sitter på fina redaktionen med höga löner och sprider det "fina" hatet.

 
Ingen bild

Skånepåg

31 oktober 2015 20:24

Den "gudomliga islam", som är så fin och kärleksfull och omhuldas av landsförrädare och s.k feminister! Här några exempel på vad vi kan vänta oss om detta blir en realitet.

Några exempel på vad muslimsk lag, så kallad sharia, skulle innebära för svenska medborgare. Detta är krav som olika muslimska religiösa grupper och sammanslutningar då och då vid olika tillfällen har framfört för att Sverige skall ”anpassas” till det så kallade multikulturella samhället:

· Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv

Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man
Döttrar ärver hälften mot söner
En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man
En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap
Män tillåts att gifta sig med fyra fruar
Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd
En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer
Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig
En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem
Om mannen inte har någon släkt, tar samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar
Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna
Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott
Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem
Exempel på en av muslimernas kravlistor
Från Mahmoud Aldebe, Sveriges Muslimska Förbund, i en skrivelse till de svenska riksdagspartierna inför valet 2006. Andra kravlistor gäller anpassning inom sjukvården o.s.v
· En moské i varje stad eller kommun.

· Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.

· Att integrera islam i svenska skolor.

· Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.

· Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.

· Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.

· Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.

· Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.

· Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.

· Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.

· Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.

· Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer.

Koranen
Utdrag ur koranen. Observera att i modern tappning måste allmoseskatten och skyddsskatten tolkas som alla former av bidrag som öses över muslimerna. Annars blir vi dödade som framgår av vers 9:5. Hur kärleksfull ”religionen” är framgår av vers 9:29 och vers 9:41 anger hur islam skall spridas. http://www.koranensbudskap.se

[9:5] När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.

[9:29] Kämpa mot dem som, trots att de [förr] fick ta emot en uppenbarad Skrift, varken tror på Gud eller på den Yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Gud och Hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud - [kämpa mot dem] till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten.

[9:41] Gå ut till strid - [vare sig ni ser det som] en lätt uppgift eller ett tungt offer - och kämpa för Guds sak med er egendom och med livet [som insats]; detta är bäst för er - om ni visste [vilken vi

 
Ingen bild

Morningstar

31 oktober 2015 20:47

Bara ett gudomligt ingripande kan rädda Sverige nu. Om blott 8 år är vi i minoritet. Syftet med DÖ står nu helt klart.

http://everykindapeople.blogspot.de/2015/10/hur-kul-blir-det-om-atta-ar-nar-atta.html

 
Ingen bild

Sanningen?

31 oktober 2015 21:04

Glöm inte att gå till Sergels torg i morgon mellan 12-14 för att protestera.

Folkets demonstration.http://www.folketsdemonstration.se/

 
Ingen bild

Jag tror att SD kan bli Sveriges största parti

31 oktober 2015 21:15

Marcus Oscarsson: Jag tror att SD kan bli Sveriges största parti


Längd:
11,36 min
I TV4 Play sedan:
31 okt 2015

Det hade kommit in rekordmånga frågor till Marcus Oscarsson denna vecka, över tusen stycken. De handlade om allt från Jan Björklunds framtid, läget i Syrien samt SD:s möjlighet att bli Sveriges största parti.
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3215762


 
Ingen bild

Henrik Himmler

31 oktober 2015 22:00

Var är Svensk väljaropinion?

 
Ingen bild

M Alskog

31 oktober 2015 22:22Mona Sahlin skapade SD
Sveriges IS-älskande Moder Terroresa Mona Sahlin älskar att hata SD. Kärringen fattar föga att det är just hon och hennes gelikar som skapade SD. SD fanns knappt i sinnevärlden före den muslimska invasionen av landet. SD behövdes helt enkelt inte då.

 
Ingen bild

alf

31 oktober 2015 23:13

En intressant krönika i Expressen. Men jag tror inte att Du,Thoralf hade fått in en sådan insändare i den blaskan.

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/s-och-m-bor-gora-upp-om-ensamkommande/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 november 2015 02:43

Den svenska fascismen kommer att komma från oväntat håll

”I takt med att landet och samhällskontraktet vittrar sönder kommer med nödvändighet de totalitära tendenserna att bli starkare. Det är den härskande politiska och byråkratiska klassens enda chans, under rådande omständigheter. Det handlar om fortsatt makt och kontroll.”

http://henrikalexandersson.blogspot.se/2015/11/den-svenska-fascismen-kommer-att-komma.html

Den analysen delar jag oreserverat. Den bör läsas av alla men i synnerhet Henrik Arnstad. Samme Arnstad som har fått fascism på hjärnan. Jag börjar misstänka att denne Arnstad har en sjuklig fascination för fascism som han försöker dölja med ”antifascism”.

Att fortsätta vara misantrop och dystopiker är väldigt okomplicerat.

 
Ingen bild

Lotta

1 november 2015 12:29

@Skånepåg
Tack för sammanställningen av det kärleksfulla islam. Vågar realisten eller någon av er andra goda svara på frågan om vad det är som ni tycker är så bra med islam? Man kan konstatera att Aldebes kravlista blir mindre och mindre allt efter att det svenska samhället anpassas efter muslimerna. Det senaste är en motion från i år av Amir Adnan M som med tanke på namnet själv troligtvis är muslim:
"Översyn av lagstiftning för att möjliggöra islamisk bankverksamhet i Sverige"


http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/_H302173/?text=true

Andelen muslimer tycks inte ökat sedan Aldebe skrev sin kravlista 2006. I motionen från i år är de fortfarande mellan 400 - 500000. Anledningen till att man alltid skriver den låga siffran tror jag beror på att man vill lura det naiva svenska folket att muslimerna är så få i vårt land att de inte utgör något hot.

Svenska skolan i fritt fall? Inte så konstigt när man hört denna intervju

https://youtu.be/GIbKOqHD4Qs

 
Lotta

Lotta

1 november 2015 14:03

Funkar länken bättre om man placerar den i rutan för hemsida istället?

http://https://youtu.be/GIbKOqHD4Qs

 
Ingen bild

Pepparholm

1 november 2015 14:03

Det går en serie på TV4Fakta som heter American Greed. Det handlar om verkliga fall med skurkar som lurar godtrogna på deras besparingar som var avsedda att leva på under pensionen.

När jag såg senaste avsnittet i lördags, för att slippa Gardell i TV1, så kom jag att tänka på; vad är det egentligen för skillnad på skurken i TV och det som regeringen håller på med. Att förskingra vår välfärd och våra samlade besparingar och dela ut kapitalet till snyltare. Allt det som vi i dag tar för givet är på väg att försvinna.

I TV-serien så tar man skurken och han får långt fängelsestraff. Men förskingrarna i Sverige får i stället befordran inom nomenklaturan.

 
Ingen bild

Ulf Carlsten

1 november 2015 14:18

En underbar sång, kristen eller inte!

 
Ingen bild

Eric H

1 november 2015 14:39

"BE FÖR SVERIGE OCH FOSTERLANDET"
Det lär nog vara det enda hållet varifrån vi kan förvänta nån hjälp..
Om Han nu vill hjälpa ett kvartskristet och halvmuslimskt land?
Kanske bör vi snacka med Jackelen?

Såg att man började ogilla Mutti Merkel och hennes invandringspolitik?
Kanske vi ska ta hit deras "överflödiga" också, så blir raset i Sverige kanske än snabbare och mindre smärtsamt?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 november 2015 15:09

”Trots massivt motstånd från svenska parlamentariker antog EU-parlamentet på torsdagen en skarpt formulerad resolution mot elektronisk massövervakning av EU:s medborgare”

”Även Sverigedemokraternas ledamöter Kristina Winberg och Nalle Lundgren röstade nej till resolutionen”

Detta är märkligt. Varför röstas SD:s ledamöter på det viset? Om det är något SD är extremt otydliga och ambivalenta med så det deras hållning i integritetsfrågor. Det är för mig så viktigt att jag det får en avgörande roll hur/om jag röstar nästa gång.

Fråga: Är SD för elektronisk massövervakning av medborgare?

Om ja, varför?

Thoralf Alfsson

1 november 2015 17:23

Jag är övertygad om att det finns någon anledning till att man röstat nej.

 
Ingen bild

Ludvig_2

2 november 2015 08:29

Den låten har jag lyssnat på många gånger sen den kom ut. Demoversionen hade en text med en antydan till dåden i Knutby om jag minns rätt.

(Har märkt att vi är minst två vid namn Ludvig som kommenterar här.)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se