thoralf

Alla inlägg den 21 augusti 2014

Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2014 22:00

IRM eller ”Inte rasist men” framstår i mina ögon som en hatsajt för vänstermänniskor, där hatet mot oliktänkande sker helt ogenerat och övertrampen är många. Denna sajt drivs med pk-medias goda minne och granskas därför aldrig av journalisterna. Istället finns det mängder av journalister som ”gillar” IRM. Med andra ord de gillar att hata oliktänkande och tar dessutom politisk ställning mot Sverigedemokraterna, vilket är anmärkningsvärt om de just bevakar politik.


Nedanstående kommentar finns under en postning som handlar om mig på IRM:s facebooksida.

 

Efter som ovanstående ligger under en postning som tar upp ett av mina blogginlägg uppfattar jag det som ett mordhot mot speciellt mig. Det ligger dessutom kvar efter en dryg vecka på IRM:s facebooksida vilket tyder på att man från IRM godkännt kommentaren! Mycket anmärkningsvärt!

En polisanmälan kommer att upprättas!


Har någon hört media benämna IRM för en hatsajt! Har ni överhuvudtaget sett något kritiskt om IRM eller liknande sajter i media? Nej, tänkte väl det.


Erica Jansdotter, enligt hennes FB-sida kommer hon från Växjö och studerar Genus. Hon gillar F!, MP och V men det är nog en gemensam faktor för de flesta som kommenterar på IRM. Hon har mer på sitt ”samvete”.

 


Följande kommentar gör ju att man verkligen börjar fundera på vad som sker på de svenska universiteten. Detta borde vara ett uppslag för media att undersöka och ställa frågor till Erica Jansdotter.


     


IRM gör allt för att misstolka, förvanska, vinkla, läsa mellan raderna för att misskreditera och ”hänga ut” personen ifråga som skrivit något eller länkat till någon artikel som inte är politiskt korrekt. Allt i syfte att få någon lokaltidning eller ännu hellre riksmedia ta upp deras snedvridna och starkt missvisande artiklar. Vilket i sin tur skall leda till att personen offentliggörs i media och riskerar förlora eventuella förtroendeuppdrag eller kanske få problem på sin arbetsplats eller till och med förlora ett jobb. Vilket faktiskt hänt! Det är det verkliga syftet bakom IRM. Tyvärr finns det journalister som nappar på deras illa dolda agenda och sprider deras hatbudskap.


Förgrundsfiguren på IRM är Henrik Johansson!


 

Henrik Johansson              Foto Thoralf Alfsson


Under Almedalsveckan ägnade sig Henrik Johansson åt att fotografera Sverigedemokrater! Mitt motkrav var att få fotografera Henrik Johansson ;-)


IRM:s metoder kan vara ganska otrevliga med telefonsamtal och sms på alla tider på dygnet. Jag vet av egen erfarenhet hur de jobbar. Idag besvärar de mig inte längre då de vet att jag inte svarar på deras samtal eller sms. De nöjer sig med att misstolka och förvanska mina blogginlägg.

Min rekommendation till andra Sverigedemokrater är att aldrig prata eller svara när IRM kontaktar. Var inte godtrogen, de "hatar" dig!


För några dagar sedan gick några av IRM:s medarbetare tydligen över gränsen i sin iver över att få kommentarer från en kvinna som nekade att prata med dem. Väldigt bra att kvinnan ringde polisen.


Läs artikeln.


Vi Sverigedemokrater har haft alldeles för stort tålamod med de krafter som förtalar och förföljer oss och vi borde i betydligt högre grad polisanmäla dessa händelser


Man behöver dock inte leta så länge på IRM:s facebook sida för att hitta mycket mer av hatet som deras svans ”älskar” att uttrycka. Kom ihåg att det som sedan sker på IRM:s facebooksida även är en del av den förföljelse som med god grund även kan polisanmälas. Vi borde även ha personer som granskar IRM och vad som skrivs på deras webbsidor. Här kommer några små exempel.

         

Notera att flertalet av de som uttrycker sig i hårda ordalag är kvinnor, inte män.


Jag är minst sagt förvånad över att alla dessa människor inte inser att de kan drabbas på både det ena och andra sättet av sina kommentarer på Facebook i framtiden. Trots att de ingår i det fina och goda hatet. Imorgon kan spelplanen se helt annorlunda ut!


När man kollar vilka personer det är som skriver kommentarer på IRM:s faceboksida ser man att det i väldigt stor utsträckning är personer på vänsterkanten som på FB gillar V, MP, F! och Syndikalisterna men givetvis även vänsterextremistiska organisationer som AFA och RF. Jag drar slutsatsen att det är just det som är anledningen till att Sveriges journalistkår inte granskar det ”fina och goda hatet” på nätet. Något som IRM förmedlar i sina goda och fina förpackning.

IRM:s ”medarbetare” anställs istället av kvällspressen som t.ex Aftonbladet. Ett tydligt tecken på hur svensk pk-media lever i symbios med dessa avarter på sociala medier.


Igår kom ett annat vittnesmål från Gotland! Med rubriken ”Att bli måltavla för det fina hatet” skriver Eva Bofride bland annat följande.


”Det är svårt att beskriva den massiva attacken av hat som flödade och det var en helt overklig upplevelse, särskilt som vi tagit kontakt med dem som ordnade andra aktiviteter för att se om vi kunde samarbeta. Det var efter detta personliga möte med ”Gotlands nätverk mot rasism” som attacken på vårt FB-event kom.


Ung Vänster och SUF (Syndikalisternas Ungdomsförbund) var de organisationer som var synligt kopplade till nätverket, alla som gjorde inlägg var dock med mer eller mindre anonyma alias, på deras profiler syntes maskerade människor, svarta flaggor och ”Free Joel”-loggor.


Vi fick värja oss så gott vi kunde, stänga FB-sidan nattetid, samarbeta med polisen för tänkbara hotbilder när väl manifestationen ägde rum, hotbilder som nu kom från både vänster och höger...”

 

IRM eller ”Inte rasist men” har ett stort ansvar för det hat som präglar sociala medier. De uppviglar till mer och mer hat genom sina förvanskningar och sin förföljelse av politiska motståndare. Trots att de säger att deras partipolitiska åsikter inte skall färga vad de skriver!

 

Men det uttalandet faller omgående några meningar senare i deras presentation.


”Vår grundidé, som vi inte kommer vika ifrån, är att granska Sverigedemokraterna och inget annat parti eller ideologi.”


 

Det är dock lika upprörande att ett stort antal journalister "gillar" deras FB-sida och dessutom köper deras texter utan minsta kritiska granskning! Jag kommer återkomma till några av dessa journalister i ett senare blogginlägg!

Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2014 21:57

Barometern presenterade idag en stor opinionsundersökning i Kalmar län som ger SD 11,0 procent. Vilket innebär att SD är tredje största parti i Kalmar län. Moderaterna backar från 26,9 procent till 17,5 procent. Undersökningen gjordes mellan den 4-11 augusti.


Jag ät positivt överraskad och hade inte förväntat mig ett så bra resultat i en opinionsundersökning som baseras på telefonintervjuer med tanke på skämighetsfaktorn.


I sin artikel skriver Barometern att SD kan bli näst största parti i Högsby, Hultsfred och Torsås. Tydligen är siffrorna väldigt bra i dessa kommuner, vilket överensstämmer med valresultatet i EU-valet. Barometern skriver att ”SD är på väg mot ett superval” i artikeln.


Imorgondagens tidning kommer kommentarer till undersökningen. Skall bli intressant att läsa.


Bra tajming att vi just idag fick vårt valmanifest utdelat av Posten. Har fått många positiva reaktioner! Till och med personer som alltid röstat på V tänker nu rösta på SD.


Fick en kommentar på min blogg tidigare idag som jag tyckte var väldigt trevlig. Jag kopierar en del av kommentaren och lägger in den i blogginlägget.


”Besökstatistik 21/8-2014 för några olika hemsidor. Källa är Alexa.com som håller reda på sådana saker. Talet efter sidans adress visar sidans rang i Sverige. Ex Fria tider ligger alltså på 71:a plats. Ju lägre tal, desto bättre.

http://www.friatider.se/ 71
http://avpixlat.info/ 80
http://www.exponerat.net/ 381
http://thoralf.bloggplatsen.se/ 629
http://www.barometern.se/ 976
http://expo.se/ 2.129
http://sverigedemokraterna.se/ 2.420

Kommentar: Thoralfs sida lockar verkligen många läsare. Kan det möjligen bero på att han skriver bra, och tar upp angelägna saker? Fler läsare än Kalmar läns största dagstidning! Gott att se hur den skattestödda extremistorganisationen Expos sida sannerligen inte har många läsare. Fast stora i truten är de ändå.”

Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2014 16:06

 

Onsdagens annons på första sidan i Östran/Nyheterna.


Under onsdagen började vi med valannonsering på förstasidan/framsidan i de lokala tidningarna Barometer/OT och Östran/Nyheterna. Reaktionerna blev uppenbarligen starka bland de rödgröna läsarna hos Östran/Nyheterna. De politiskt korrekta slog till direkt!


Idag kan man läsa att chefredaktören Gunilla Persson säger att det inte får finnas någon politisk annonsering på förstasidan men inne i tidningen går det bra. Vi har faktiskt skrivit ett avtal om ett antal publiceringar på första sidan. Något som man på Östran/Nyheterna borde funderat på innan man skrev ett avtal.


Peter Akinder på ledarsidan skriver att han ”vill klargöra att ledarsidan varken har varit informerad, diskuterat eller beslutat om denna annons”. Ett minst sagt förvånande klargörande. Ledarsidan har väl inte ett jäkla dugg med att göra vad som säljs i annonser eller vad som skrivs på nyhetssidorna.


Peter Akinder saknar uppenbarligen en ”stasimodell” på Östran där han som politisk chefredaktör skall godkänna och besluta om annonser i tidningen.


Läs Peter Akinders minst sagt olustiga artikel.

 

Frågan är om nu även Barometern/OT kommer bryta den överenskommelse som finns?


UPPDATERING

Barometern skriver ikväll att man inte kommer stoppa Sverigedemokraternas annonser. Läs artikel.


PS


Vårt lokala valmanifest som delas ut inom Kalmar kommun idag har redan gett positiv respons och nya medlemmar ;-)

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards