thoralf

Alla inlägg den 15 augusti 2014

Av Thoralf Alfsson - 15 augusti 2014 19:46

Vilken av dessa två pressmeddelande tror mina läsare att det är som Kalmar läns landsting lagt upp på sin webbsida?


 

 


Rätt svar finns på följande länk.

http://ltkalmar.se/om-landstinget/press/pressmeddelanden-och-nyheter/nyhetslista/invigning-av-asyl-och-flyktinghalsovardens-nya-lokaler/


Vilket pressmeddelande är närmast verkligheten?


Eller är det den verklighet som finns hos ledande personer inom Kalmar läns landsting?

Av Thoralf Alfsson - 15 augusti 2014 15:27

Väldigt vad vissa av motdemonstanterna är inskränkta i sitt tänkande!


Jag fick "spola" fram till ca 8:30 in i klippet innan det börjar.



Se även den nya valfilmen med Jimmie Åkesson!


Av Thoralf Alfsson - 15 augusti 2014 00:06

 

Varit ganska mycket den senaste veckan som började med stadsfesten i Kalmar torsdag till lördag. Söndag hade vi distriktsstyrelsemöte i Högsby och valkonferens med våra kandidater i Kalmar län. Måndagen ägnades åt pappersarbete och att snickra valplakat. I tisdags besökte jag Löttorps marknad och träffade medlemar från SD Öland innan jag körde ner till Kalmar.


Igår kom vårt valmanifest hem från tryckeriet. Det var tvunget att packas om enligt de regler som Postens ODR-terminaler ställer på det material som skall delas ut. Det innebar att 33 000 broschyrer skulle hanteras. Som tur var tog andra medlemmar i SD Kalmar hand om Rockneby marknad under onsdagen så jag kunde passa transporten från Schenker och börja ompackningen. Idag har allt levererats till Postens ODR terminal i Alvesta. Skönt!


 


Ett arbete med vårt valmanifest som började under våren är nu färdigt och i slutet på nästa vecka kommmer det att nå hushållen i Kalmar kommun.


Därför var det extra skönt att bänka sig på Guldfågeln arena ikväll för att se KFF möta Falkenberg. Det började illa men KFF vände matchen och vann med 3-1. Skönt!


Precis som många anser här på bloggen är det viktigt att få ut information direkt till hushållen. Media kommer inte ge oss någon draghjälp. De köper istället allt med hull och hår som kommer från Expo. De flesta av Kalmars hushåll kommer få information från Sverigedemokraterna vid 4 tillfällen i sin brevlåda med början under nästa vecka och med det sista utskicket den 11 september. I två av dessa kommer det finnas valsedlar om jag fått rätt information.


Under dagens bilresa till Alvesta lyssnade jag bland annat till Ring P1. Idag var det flera araber som ringde Täppas för att prata om ISIS. Täppas fick det minst sagt besvärligt med flera av dessa. Det sas mer än en sanning under programmet men naiva svenskar på Södermalm tycks ändå inte förstå vad det handlar om. Sunni muslimer pekas ut som förövare av en av inringarna.



Barometern brukar ju alltid anlita socialdemokraten Nasim Malik när det händer grymma saker i den muslimska världen men nu har det varit ganska tyst från Barometern.  Det slog mig också att Barometerns redaktion bara ligger ca 100m från en sunnimuslimsk källarmoské. Varför har inte Barometerns journalister intervjuat ett antal ”svenska” sunnimuslimer om vad de anser om konflikten i Syrien och om ISIS? Imorgon fredag är det fredagsbön i moskéen och då finns det stora möjligheter att intervjua flera sunnimuslimer. Bara ett litet tips till Barometern.


Barometern skriver idag i ett stort uppslag om deras valbevakning och vill ha tips. Fem journalister ingår i valbevakning om man skall tro artikeln. Det skall bli intressant att se hur de tänker genomföra sin valbevakning. Det kanske är journalisterna som egentligen borde granskas? Inte politikerna!


Hur neutrala är egentligen dessa lokala journalister?

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards