thoralf

Direktlänk till inlägg 18 september 2014

FC SUFSTAR OCH HYCKLERIET

Av Thoralf Alfsson - 18 september 2014 09:48

Hyckleriet inom media fortsätter. I dag kan man läsa en artikel i Barometern om att ett fotbollslag från Oskarshamn fått sin buss sönderslagen i samband med en fotbollsmatch i Växjö. När man läser artikeln förstår man att det uppenbarligen varit en otrevlig match för spelarna från Oskarshamn trots att man vann matchen efter straffar.

 

”Publiken sprang in på planen och firade med laget när det blev mål. Det sprang folk vid vår avbytarbänk och det var en hetsig stämning. Det kändes nästan surrealistiskt.”

 

”Det hela höll på att eskalera. Deras ledare och tränare var ganska heta. Jag kände tidigt att det var bara att hålla sig jättelugn, jag sa inte ”halv sju”. Jag sa till grabbarna i halvtid att vad ni än gör så ta det lugnt, vi höll nästan igen i närkamperna. Vi sa till domaren inför straffläggningen att kunde han inte få bort folk från målet så lämnar vi planen och avbryter matchen.

 

Straffläggningen kunde dock avgöras och OAIK slog samtliga fem straffar i mål och vann. När de skulle åka hem så upptäckte de att bussen vandaliserats.

– De hade slängt sten genom rutorna och det var bucklor på bussen.”

 

Vilka var då motståndarlaget? I artikeln finns det givetvis ingen antydan till vilka som är FC Sufstar. Men mina varningsklockor ringer kraftfullt när jag läser artikeln. Inte minst på grund av att journalisten utelämnar alla uppgifter om motståndarlaget, förutom namnet på föreningen.


En sökning Google ger följande svar.


”Föreningen startades år 2004 och har sedan dess varit aktiv för att vägleda nyanlända Somaliska ungdomar in i det Svenska samhället. Syftet är att främja integrationen mellan gamla och nyanlända Somaliska ungdomar och svenskar.”

 

En fotbollsförening som helt är grundad på etnicitet! Gårdagens händelse visar att man fullständigt misslyckats i sin ambition att främja integrationen. Det blir nästan lite parodi när man fortsätter att läsa om föreningen och hur de ser på Fair play.


”Den aktive ska följa ledares ordningsregler och regler enligt Fair Play.

 

• Vi följer alltid fotbollens regler

 

• Vi respekterar alltid domarens beslut

 

•Vi uppmuntrar alltid ärligt spel på planen

 

• Vi tackar alltid motståndare och domare efter matchen

 

• Vi uppträder alltid på ett juste och bra sätt, både på och vid sidan om planen i tränings- och matchsammanhang ska enbart spelare och ledare finnas närvarande vid sidan där avbytarbänken är placerad.”

 

Föreningen har uppenbarligen en hel del att jobba med bland sina spelare, ledare och supportrar. Men det som jag reagerar än mer på är följande avsnitt på föreningens webbsida. Läs det några gånger så att innebörden framgår.


”Droger

 

Sufstars fc accepterar inte att det förekommer droger så som narkotika, alkohol, tobak, khatt eller dopingpreparat när barn och ungdomar deltar i föreningens aktiviteter.”

 

FC Sufstar anser uppenbarligen att det är ok med narkotika, khatt och dopingpreparat bara inga barn och ungdomar är närvarande! Helt sanslöst!


Läs mer på föreningens webbsida.


Hur stora föreningsbidrag får FC Sufstar från moderaten Bo Frank och Växjö kommun varje år? Är föreningens regler förenliga med Växjö kommuns policy?


Genom att inte granska föreningar som bygger på etnicitet av rädsla för att kallas rasister medverkar både media och kommunen till att hyckleriet får fortsätta och dessvärre att problemen kommer öka med tanke på den rådande massinvandringen som pågår.


Det räcker ju med att läsa FC Sufstars webbsida för att frågeställningarna skall bli många!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben Svensk

18 september 2014 10:35

En frisk mediabevakning hade givetvis rapporterat hela sanningen.
När skitstövlarna till Svenska journalister mörkar fakta blir det hela kontraproduktivt och pinsamt!

 
Ingen bild

Hacke

18 september 2014 10:59

Nu har detta inte hänt och kommer sannolikt aldrig att inträffa. Men ponera att det hade varit omvänt förhållande. Hur många tror att media då hade mörkat härkomsten.
Rubriker i följande stil hade varit legio och händelsen hade naturligvis plötsligt blivit en riksangelägenhet:
"Rasistisk mobb överföll invandrarlag"

 
Ingen bild

Tomas Olsson

18 september 2014 11:14

Låter som att de redan är integrerade i det svenska samhället. Kasta gatsten, förstöra och sprida oro.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

18 september 2014 12:25

OT. Ni vet den där låten 800 grader med Ebba Grön.
Jag tror att Jimmie Åkesson nu går och gnolar på den.
800 tusen, som har röstat på mig, röstat på mig...

 
Ingen bild

Peter

18 september 2014 12:31

Den här borde alla läsa http://americanfreepress.net/?p=19547

 
Ingen bild

realisten

18 september 2014 12:38

För att dra en historisk jämförelse i Tyskland 1928 fick NSDAP 2,6% och 1930 14,4%.

 
Ingen bild

Hm

18 september 2014 12:41

@Realisten
Jämförelse med vad?

 
Ingen bild

Niklas R

18 september 2014 12:57

@Hm

I jämförelse med FIs valresultat.

Men en bättre jämförelse för FI vore Bolsjevikernas valresultat i Ryssland 1917. Men de gjorde en statskupp omgående efter valet så vi vet inte vad de skulle fått i nästa val.
Jag tror dock att kunde Schyman få till det skulle hon också göra statskupp.

 
Ingen bild

pg

18 september 2014 13:14

SD blir större, skönt.
För SD innebär det nu att man får 49 mandat i stället för de 47 man skulle ha fått med det nya systemet.

Det gör att riksdagens tredje största parti stärker sin vågmästarposition och i riksdagen är SD större än vad Miljöpartiet och Vänsterpartiet är tillsammans, skriver Dagens Nyheter.

 
Ingen bild

Göta

18 september 2014 13:47För att ni inte ska missa det senaste otäcka beviset på VÄNSTERNS ökade makt i Sverige kan ni läsa i länken till Fria Tider nedan om SVT:s nya VD, journalisten Anna Stjärne. Hon kommer senast från arbetet som chefredaktör och VD på vänsterliberala UNT (Uppsala Nya Tidning) och har under ett stort antal år varit ordförande i Grävande Journalisters guldspadejury. Det var hon som tidigare i år beslutade att dela ut det prestigefyllda journalistpriset Guldspaden till det kriminella vänsterextrema nätverket Researchgruppen.

http://www.friatider.se/gav-guldspade-till-afa-nu-blir-hanna-45-vd-f-r-svt

SVT:s styrelseordförande som ansvarat för denna rekrytering, anser att Hanna Stjärne är en utmärkt ny VD för SVT. Hon är mycket nöjd och ser inga som helst problem med att den nya vd:n har delat ut pris till kriminella vänsterextremister.
____________________________________________

Dagens Twitter kommer från "Haram", som har hittat ännu en prominent person som verkar vara mycket nöjd med SVT-utnämningen. "Haram" twittrar följande:
"Nu kan inte ens gud rädda oss från propagandan :(
BiskopAntje: Grattis HannaStjarne till ditt nya
uppdrag på SVT! Lycka till!"

Svenska Kyrkans högsta ledare, vår nya ärkebiskop Antje Jackelén är alltså tydligen också mycket nöjd med SVT:s nya VD. Om Jackelen och några av hennes likasinnade inom den numera även i kyrkan härskande VÄNSTERN kan ni läsa i Julia Caesars söndagskrönika "Ärkebiskopens obesvarade frågor" av den 20 okt 2013, med rubriker som: “Allahu akbar i Svenska kyrkan", "Kyrkan vill ha dialog med sina bödlar", "Vill inte sätta Jesus före Mohammed", "Flera stift har vänskapsband med DDR"... osv.

http://snaphanen.dk/2013/10/21/sondagskronika-arkebiskopens-obesvarade-fragor/

 
Ingen bild

LSW14

18 september 2014 13:48

@pg
Då är det hög tid att ändra i systemet, för inte kan vi ha ett valsystem som i något avseende i något som helst sammanhang kan tänkas gynna SD:-)

Sorry, men jag blev plötsligt så PK. Tror det gått över redan dock...

 
Ingen bild

Lotta

18 september 2014 14:17

Islam igen. IS hade planer på att skära halsen av första bästa offer man mötte på allmän plats i Australien. Detta för att visa IS räckvidd i världen. Hur lång tid tar det innan samma hot framförs i Sverige?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19553100.ab

 
Ingen bild

Lotta

18 september 2014 14:18

Länken igen:


Islam igen. IS hade planer på att skära halsen av första bästa offer man mötte på allmän plats i Australien. Detta för att visa IS räckvidd i världen. Hur lång tid tar det innan samma hot framförs i Sverige?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19553100.ab


 
Ingen bild

Niklas R

18 september 2014 15:47

@Lotta

Usch, inte länka till sådana hatsajter som Pravda.

Bättre att gå till www.snaphanen.dk, de har bra länkar till brittiska tidningar angående detta fall, som är mycket utförliga.

 
Ingen bild

Putte

18 september 2014 15:58

@Tomas Olsson,
Ja verkligen. Det skulle kunna vara ung vänster med svans.

 
Ingen bild

J B Doe

18 september 2014 16:33

Ja, integration genom segregation verkar vara ett genialiskt grepp som nog bara förekommer i Svrige. Men egentligen ingen nyhet: vi har ju tidigare läst om en hel skolklass som var könsstympad. Ett svårslaget rekord: könssegregering och etnisk segregering på samma gång.

 
Ingen bild

Skånepåg

18 september 2014 16:34

@ Lotta

Funderar på att ha nyckeln till vpenskåpet i ett band runt halsen, så att man snabbt kan få fram studsaren om någon dyker upp utanför huset och som bär sig underligt åt. Låter kanske "töntigt", men samhället verkar gå åt ett håll där man får vara beredd på det mesta.

 
Ingen bild

Raymond

18 september 2014 16:45

Mångkulturen motbevisar sig själv ideligen men PK-fascisterna verkar ha förlorat förmåga att ta in verkligheten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 september 2014 16:48

De som inte fattar varför så många röstade på SD, bör läsa artikeln i Östran, detta blogginlägg och kommentarerna, och sedan ta sig en rejäl funderare.
Hjälper inte det, ja vad hjälper då...

 
Ingen bild

Lotta

18 september 2014 16:51

@Niklas R
Förlåt. Jag lovar att aldrig göra om det igen.

 
Ingen bild

Stefan A.

18 september 2014 16:59

10 moderater utesluts från partiet i bara Stockholms län, ger lite perspektiv på den enorma politiska förföljelsen skitstövlarna på Expressen drev mot SD, inga jätterubriker denna gång...

 
Ingen bild

Fd lärare

18 september 2014 17:22

->BDL
"vi har ju tidigare läst om en hel skolklass som var könsstympad"
Det där har jag funderat mycket kring. På min tid var det absolut förbjudet med könsseparerade klasser. Hur kan 30 flickor gå i EN klass? (Antar att det inte gick 30 pojkar där också)

Kan det vara vår kära Erik "pallen" Ullenhag som varit i farten och integrerat?

 
Ingen bild

Lotta

18 september 2014 17:44

Ord och inga visor från Centerpoitikern Lars-Håkan Halldin från Eksjö om Expressens hatkampanj och politiska förföljelse mot SD veckan innan valet. Så bra skrivet att det borde läggas upp i sin helhet på bloggen tycker jag:

http://www.hoglandsnytt.se/eksjopolitiker-anmaler-expressen/

 
Ingen bild

Lotta

18 september 2014 17:46

Två av istället för från och mot så blir det bättre.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 september 2014 18:43

Hanna Wigh i SVT Debatt ikväll ! Men får hon tala till punkt?

 
Ingen bild

tant Gul

18 september 2014 20:40

Peter, Torsdag 18 sept 12:31
-----------------------------
Shlomo Sand är en frifräsare - han räds varken gud eller djävulen.
LÄS BOKEN innan oxå! Googla hans namn.
Den boken kan gratis nedladdas här:

http://www.rafapal.com/wp-content/uploads/2012/01/
Shlomo-Sand-The-Invention-of-the-Jewish-People-2009.pdf

 
Ingen bild

vmm

18 september 2014 21:02

OT: Jag läser nu på SVTs text-tv att två ryska plan kränkte svensk territorialgräns igår i närheten av Öland. Hm... Rysslands invasion av Ukraina kan till viss del förklaras av att dom anser att Ukraina styrs av "nazister" och allt vad dom kallar Ukrainas statsledning för. Ett skräckscenario är ju att Ryssland ser SDs valframgång som att även Sverige håller på att bli nazistiskt. Vi vet ju hur tröttsamt ofta dom politiska motståndarna till SD kallar SD för nazistiska (och rasistiska osv). Om man tänker sig att den ryska statsledningen köper SDs motståndares snack om att SD är nazistiska rasister och att SD växer och får makt så kan man ju... väldigt långsökt men ändå... tänka sig att Ryssland börjar se Sverige som en fiende. Jag säger som sagt att det är långsökt, men det är så mycket som är långsökt i den här världen så man blir nästan aldrig förvånad.

 
Ingen bild

Observer

18 september 2014 21:25

Göta!
Svenska kyrkan är som du talar om, den senaste att få "Blodförgiftning" av samma sort som Public Service.
Något som SD bör ha som åtgärdspunkt, Precis som att få ordning på Public Service.
Detta är ytterst viktigt.

 
Ingen bild

LSW14

18 september 2014 21:33

@vmm
SD i all ära, men jag tror knappast att Ryssland är särskilt bekymrade över SDs inflytande i politiken. Möjligen kan det finnas en osäkerhet betr SDs hållning till NWO och relaterade frågor.
Tyvärr har SD varit lite passiva och otydliga i de utrikespolitiska frågorna. IOFS kan det vara så att det är jag som är för dåligt påläst bara.

Min bedömning är att det är den av EU/NATO (och därmed 7-klövern) förda politiken som oroar ryssarna. Att sedan Sveriges utrikesminister Carl Bildt väljer att i tid och otid "pissa" på ryssen gör säkert inte saken bättre.

Läs gärna vidare på de länkade debattsidorna. I allt väsentligt delar jag deras ståndpunkter.

Vad vill Sveriges Utrikesminister:
http://www.fib.se/debatt/item/4024-vad-vill-sveriges-utrikesminister

Bildt beter sig oanständigt:
http://www.friatider.se/ryssland-bildt-beter-sig-oanstandigt

EU sprider aggressiv liberal propaganda:
http://www.friatider.se/ryssland-eu-sprider-aggressiv-liberal-propaganda

 
Ingen bild

OT

18 september 2014 22:22

Gratulerar! Det verkar som om SD får en representant som vice talman!

Grattis också till alla svenskar som fortfarande fattar att det finns svenskar! ~13% är inte fy skam!

Och inte minst, tack till alla pensionärer som bryr sig om sina barnbarns framtid, ni gjorde rätt! - "Robert Gustavsson-Nazisterna": http://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0

 
Ingen bild

Lärare

18 september 2014 22:42

Ha ha..
Björn Ranelid utmanar SD på debatt!
Han säger - "Ingen sverigedemokrat klarar av att ta debatten med honom". Låt se då. SD har många, som hur lätt som helst kan slå sönder hans argument.
Väntar med spänning.

 
Ingen bild

Stefan A.

18 september 2014 22:54

Varken brun utan sol eller någon annan från kultureliten och deras svans har någon chans mot verkligheten, känslor är nog bra men det betalar inga räkningar...

 
Ingen bild

LSW14

18 september 2014 22:55

@Lärare
He he, där ser man! Att debattera med Ranelid är troligen lika konstruktivt som att ta en debatt med frk Ur!
Han har nog rätt, så han vet nog vad han lovar trots allt!

 
Ingen bild

OT

18 september 2014 23:18

Apropå SD's resultat! Sveriges riksdag och dessa partiers krav.

Vinnie Jones "Balls": http://www.youtube.com/watch?v=1K77ehXQqLg

 
Ingen bild

LSW14

18 september 2014 23:27

@OT
Och med det vill du ha sagt vad?

 
Ingen bild

Gute

18 september 2014 23:34

Angående incidenten med att ryskt flyg kom in över svenskt territorium i onsdags, så är det bara en liten del av sanningen för det har varit stor aktivitet med Jas Gripen flera dagar över Gotland.

Ryssarna leker med oss och vill testa hur snabbt vi upptäcker dem och hur snabbt vårt flyg når fram till området.

 
Ingen bild

OT

18 september 2014 23:48

@LSW14

SD är ingen "replica" utan "the real deal". Kanske du fått lite klarhet?

Detta meddelande är till IS och dess halshuggar kompani! Sverige kan också - "Sabaton-The Carolean's prayer": http://www.youtube.com/watch?v=JzL4h1qveLU

 
Ingen bild

LSW14

18 september 2014 23:57

@OT
OK, japp dimmorna lättade. Sorry, men nu börjar ögonlocken dippa, får bli bingen nu...
Men tack för svar. Ha det!

 
Ingen bild

Lena

19 september 2014 00:32

@OT och LSW14
Jag hade riktigt roligt åt er lilla konversation så här på nattkvisten. Tänk vilka olika världar vi lever i trots att vi alla röstade på SD och faktiskt vill ha ett sammanhållet Sverige. @OT har aldrig förr hört den typ av musik du skickar länkar på.

 
Ingen bild

LSW14

19 september 2014 00:45

@Lena
Oppsi woopsi, du är fortfarande vaken!!

Jo visst lever vi i olika världar, men detta till trots är det kärleken till vårt folk o fosterland som förenar oss. Vad framtiden än har i sitt sköte- mitt folk (och broderfolk) är, och förblir, det viktigaste i min värdegrund.
Nu släcker jag ner för idag!
Ha det så bra- o sov gott!

 
Ingen bild

OT

19 september 2014 00:58

@Lena

Ja du, vi kommer från olika håll, men samlas i SD, för framtida generationers väl. Senare kan vi skiljas i olika fraktioner men inte förrän Sverige tillåts vara Sverige (och våra barn framtid säkrats).

Apropå musiken, Sabaton "Sabaton -Channel 2, ISRAEL 30-8-2012": http://www.youtube.com/watch?v=8Jnt6z62D1U

P.S De kallar oss nazister...

 
Svensson

Svensson

19 september 2014 06:58

FC Sufstar är ett bevis på alliansregeringens misslyckade invandring till Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

19 september 2014 09:12

Australisk polis slog till mot " fullständiga Galningar " och förhindrade förmodligen ett eller flera blodbad. Man undrar om det ringer någon " väckarklocka " hos våra myndigheter, politiker etc. Vad vi SD:are säger är det ingen som bryr sig om. Jag hoppas av mitt Hjärta att jag skall slippa behöva säga " vad var det vi sa ". Får ibland en känsla att svenska naiviteten ibland närmar sig ren dumhet. Det måste vara politiskt korrekt. Jag tror att det bara är en tidsfråga innan man slår till i Sverige. Säger som J. Å. ring klocka ring innan det är för sent.

 
Ingen bild

Pepparholm

19 september 2014 09:57

Lars Rosén - vi har en Generaldirektör för Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap som har fullt upp med att se hoten mot Sverige ur ett genusperspektiv. Det är tydligen så jobbigt att hon inte orkade avbryta sin semester när den största skogsbranden i modern tid härjade i Bergslagen. Hon kunde lösa myndighetens problem med Internet från Österlen. Jag undrar om hon han har motsvarande elektroniska kontakt med IS om genusfrågorna i vårt land.

 
Ingen bild

Trollfar

19 september 2014 10:35

@Pepparholm, redan på ett tidigt stadium så sade helikopterkillarna ifrån att de skulle aldrig klara av det. Tror du att någon lyssnade, nej då. Semestern var viktigare än lite skog och folks gårdar.

Hade man på ett tidigt stadium tagit emot rysk hjälp hade spridningen förhindrats snabbt. Nu valde man av politiska skäl att tacka nej. Hade försvaret haft kapacitet att lyfta vatten hade det också förhindrat katastrofen.

Vi kan dock tacka alliansen och de röd-gröna för att försvaret dräneras på allt användbart.

Inget negativt skall dock sägas om de som slet rumpan av sig för att förhindra spridningen, utan det är de ansvariga skall ställas inför domstol och dömas.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

19 september 2014 10:36

Pepparholmen: När U137 satt fast i Karlskrona skärgård, så satte sig försvarsministern på ett plan till Ronneby. När sunamin i Thailand hände så gick ansvarig minister på teater eller något annat. När Palme mördades blev det fullständigt kaos. Manualen som man borde haft fanns inte. Kan räkna upp fler " intelligenta beslut som höga digniteter tagit, och i efterhand framstår ju många av dessa beslut som fullständigt idiotiska. Den damen du nämnde fattade väl också inte så väl genomtänkt beslut. Men det är väl inte alla gånger som dom vassaste knivarna i lådan som hamnat på rätt plats. Kanske har en sinister syn, men jag litar inte på att man har kontroll på många herrar som befinner sig i Sverige.

 
Ingen bild

Lena

19 september 2014 10:47

@OT 00.58
Så Sabaton är populära i Israel, men i Sverige är diggare av den musiken + bandet förstås, nazister? Hm, visst är det märkligt hur man lägger in olika betydelser i olika länder. Jag uppfattar text och musik som om att de är fosterlandsälskare. Jag tycker det är fint att kunna vara stolt över Sverige. Men det blir fel om man samtidigt uttrycker hat över andra nationer, då har det gått för långt. Det är det här med toleransen igen...

Däremot har jag svårt med fotboll, hur kan det tillåtas att det är så mycket våld i klubbarna och samtidigt är fansen som galna och tillåts både det ena och det andra på läktarna...
Eller varför inte ta exemplet som Thoralf skriver i detta inlägget om att det är ett somaliskt fotbollslag som uppförs sig så barbariskt, men det är OK hos allmänheten? Fattar inte detta, det är att döma folk efter olika måttstockar.
Fast vi vet bättre, eller hur, det här som media, politiker håller på, det är ett försök till att kväsa oss, att få oss att känna oss små och betydelselösa, ett försök att sudda ut minnet av vår identitet, därför att då är det mycket lättare att styra över oss då. Nej media eller politiker ska inte "skriva oss på näsan" varje dag - tvärtom ska de få sig en ordentlig portion motstånd. Jag, Spartacus...

@LSW14
Du verkar ha humor...;)

 
Ingen bild

Peter

19 september 2014 18:38

Vi går mot vår undergång med bl a inbördeskrig www.youtu.be/-j74tIrjRCE
Gissa vilka som står i centrum för detta?

 
Ingen bild

Gute

19 september 2014 18:40

Thoralf, passa nu på och njut av en välförtjänt semester, allt gick över förväntan, (nästan).

Beställ en valfri drink och jag betalar den när vi ses igen i Almedalen, något tilltugg behövs ju inte, skadeglädjen gör allt så behagligt numer och man småflinar dagligen över alla bittra och besvikna motståndare som beklagar sig i media.

Ha en trevlig helg alla Sverigevänner, på riktigt!

 
Ingen bild

Pensionisten

19 september 2014 19:00

SD har nu fått kärnväljare eftersom övriga partier tycker att alla som röstat på SD är rasister så dom vill inte ha tillbaka dessa. Demokratin i moder Svea har totalt fallerat liksom invandringen.
Kan inte förstå att antirasterna är emot att hjälpa så många som möjligt av fruar och barn som lämnats kvar i lägren. Gubbarna kommer hit (först) av en enda anledning, anhöriginvandring.
Alla som kommit hit utan giltiga papper ska omprövas och i bästa fall få tillfälliga uppehållstillstånd. Hårt men rättvist emot dom som inte kan köpa en resa hit.

 
Ingen bild

Tony

19 september 2014 19:13

Nu gnäller Jan Björklund över att Sverige måste stärka
sitt försvar, nu när Ryssarna använder Sverige som
övningsmål för sitt flyg, men samme Björklund var med och röstade ner SD s förslag till ökade försvarsanslag, men så
fungerar hycklare, det är viktigare med partitaktik än
landets bästa!

 
Ingen bild

Gute

19 september 2014 20:14

Tony, det är en politisk skandal att man offrade och istället spelar poker med försvaret.

Men, när kostnaden för massinvandringen skulle mörkas valde man att minska på försvarsanslaget istället, "det ser ju inte ut som att det blir något krig inom det närmaste".
Det brinner inte så mycket numer så vi kan lägga ner varannan brandstation....

 
Ingen bild

Erik

26 oktober 2014 10:41

Hej Thorolf Alfsson
Var star det att Föreningen Sufstars fc accepterar inte att det förekommer droger så som narkotika, alkohol, tobak, khatt eller dopingpreparat när barn och ungdomar deltar i föreningens aktiviteter.”
Jag ser inte det hos förenings hemsida.?

 
Ingen bild

Erik

26 oktober 2014 10:47

Hej igen Troralf Alfsson
Hetta ingen om att det är ok ”Droger
 
Sufstars fc accepterar inte att det förekommer droger så som narkotika, alkohol, tobak, khatt eller dopingpreparat när barn och ungdomar deltar i föreningens aktiviteter.”
 
FC Sufstar anser uppenbarligen att det är ok med narkotika, khatt och dopingpreparat bara inga barn och ungdomar är närvarande! Helt sanslöst!

 
Ingen bild

sebbe

7 december 2014 09:49

Laget hade inget med skadegörelsen att göra. Snorungar som busat. Gräv lite djupare nästa gång för lögner har ingen stark genomslagskraft när det avslöjas.

 
Ingen bild

Anders

19 augusti 2015 23:30

Vad aldrig hänt att svenskar mosat motståndarnas bussar?
Det händer emellanåt att idioter i olika föreningar för sådant.

http://www.metro.se/nyheter/kronikor-rasar-mot-rasister-trevligt-folk-och-ett-gang-idioter/EVHodq!jcBL2pNk7T2Y/
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/championsleague/article21214939.ab
http://www.expressen.se/sport/fotboll/superettan/sirius-spelarbuss-attackerad/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se