thoralf

Direktlänk till inlägg 16 september 2014

KRISTIAN THULESEN DAHL VECKOBREV PÅ SVENSKA

Av Thoralf Alfsson - 16 september 2014 08:45

UPPDATERING


Det verkar som StudioEtt har tagit fasta på nedanstående veckobrev från Kristian Thulesen Dahl, partledare Dansk Folkeparti.


Lyssna på nye Per "Bagdad Bob" Svensson från Sydsvenska Dagbladet. Han är fullständigt knäpp i sina kommentarer. Han tycks vara fullständigt fylld av hat efter SD:s valresultat.Har nu fått hjälp med att översätta Dansk Folkepartis partiledare, Kristian Thulesen Dahl veckobrev till svenska. Tack UncleBob!


Veckobrevet borde publiceras på alla svenska tidningars debattsidor!


Veckobrevet är läsvärt och ställer några intressanta frågor som svenska journalister är alldeles för förblindade för att ställa. Veckobrevet borde läsas av alla de "experter" och avdankade politiker som nu analyserar valresultatet och Sverigedemokraternas valframgång. Tyvärr har jag ingen större tilltro att de skall förstå innehållet i veckobrevet.


DE ÖPPNA HJÄRTANS POLITIK?


Söndagens val i Sverige slutade med ett tydligt resultat och en grotesk situation. Sverigedemokraternas väljare har mer än fördubblats - partiet gick från 5,6 procent till 12,9 procent av rösterna och har nu 49 medlemmar i riksdagen.


De andra partierna har dock beslutat att Sverigedemokraternas mandat inte skall beaktas när det skall skapas en majoritet i parlamentet. Därför deklarerade statsminister Frederik Reinfeldt igår sin avgång, även om det egentligen finns en solid icke-socialistisk majoritet i den svenska riksdagen.


Reinfeldt vill inte bli statsminister genom att vara statsminister med Sverigedemokraterna som stödparti. Det innebär att den största minoritetsgruppen i framtiden kommer att styra Sverige. Faktiskt groteskt!

Det är mycket märkligt - och skulle väl motsvara att ett enat Folketing skulle beslutat att Enhedslistens  (Röd Gröna) röster inte skulle räknas efter nästa val. Det finns inte mycket demokrati och samarbetsvillighet i en sådan brist på respekt för väljarnas dom på valdagen.


Som politiker bör man faktiskt ha en naturlig respekt för väljarna. Man kan inte på förhand säga att uppdraget är att utesluta det ena eller andra partiet från inflytande. Precis som Poul Nyrup Rasmussen målade in sig i ett hörn när han år 1999 sa om Dansk Folkeparti: "Rumsrena blir ni aldrig". Varje partis främsta uppgift måste ju vara att få igenom det mest möjliga av sin egen politik och det bör inte ske genom att utesluta andra i förväg, men genom att förhandla och söka inflytande.


I valrörelsen vädjade den svenska statsministern Fredrik Reinfeldt att svenskarna skulle öppna sina hjärtan för de många asylsökande som knackar på dörren till Sverige. Det är lite paradoxalt att höra den avgångna premiärministerns böner om tolerans och öppenhet för utomstående, medan Sverigedemokraterna möttes av så mycket hat och så mycket motstånd att inte någon annan ville samarbeta med dem. Var är toleransen och öppenheten någonstans i förhållande till Sverigedemokraterna?


Sverigedemokraterna ser i danskt perspektiv ut att vara det enda partiet i den svenska valrörelsen som vågade ifrågasätta den huvudlösa svenska invandringspolitiken, som enligt Reinfeldt även under de kommande fyra åren kommer att kosta det svenska samhället 48 miljarder kronor extra, utöver de hundratals miljarder som redan avsatts för ändamålet.


Sverigedemokraternas ledare har upprepade gånger ställt frågan hur de övriga partierna, som verkar ha parkerat förnuftet på den politiska korrekthetens parkeringsplats, kommer att finansiera de ytterligare 48 miljarder som krävs av Migrationsverket i ökade anslag. Men inget svar har lämnats. Huruvida problemet har ignorerats eller bemötts med de sedvanliga flosklerna om att "Sverige är ett av de rikaste länderna i världen" och därför MÅSTE ha råd - bara i år -  att ta emot förväntade 80 000 asylsökande! Ja - det presenteras ofta inte ens som en kostnad, utan endast som en berikning av det svenska samhället, att det kommer så många invandrare på så kort tid... ..


Men 48 miljarder är faktiskt inte en liten blygsam summa pengar - inte ens i svenska kronor. Det är ett astronomiskt högt belopp som svenskarna därför måste skrapa ihop för att kunna lösa den enorma uppgift de har utvalts att ställas inför. Därför finns det en allvarlig risk för att den förda invandringspolitiken, som en bred majoritet i parlamentet håller fast vid, slutar med stora påfrestningar för den svenska ekonomin.


När man tittar på den svenska situationen här från den andra sidan av Öresund, så verkar det faktiskt som de flesta svenska politiker helt kopplat bort varje känsla av verklighetsförankring i denna fråga och ersatt förnuftet med en naiv strävan efter det idealistiska målet "Sverige som en humanitär stormakt", som förra statsministern Reinfeldt har sagt. Frågan är naturligtvis om det håller. Ekonomiskt är det en extrem påfrestning, men också kulturellt är det ett enormt experiment. Går det fel finns det ingen återvändo! Det verkar inte bekymra de svenska politikerna. Det är idén om Sverige som en "humanitär stormakt" som är så dogmatisk att man ska låtsas att de svenskar med en annan åsikt helt enkelt inte existerar.


Svenskarna är i grunden ett mycket auktoritetstroget folk -långt mer auktoritetstroget än danskarna. De låter sig till stor del styras av sina politiker. Men gårdagens val visade att många svenskar har börjat tvivla på att politikerna verkligen har rätt. Trots att svenskarna nästan är hjärntvättade att omfamna mångkulturen, trots att Moderaternas utrikesminister Carl Bildt, dagen före valet varnade svenskarna att rösta på Sverigedemokraterna och kallade partiet "fascistiskt", trots att tidningar och media har satt ett negativt fokus på partiet under fyra år, till och med trots att Sveriges statsstyrda radionyheter två dagar före valet - efter att ha fått tillgång till Sverigedemokraternas ledares privata kontoutdrag, försökte skapa en bild av honom som en spelmissbrukare, så röstade 12,9 procent av svenskarna trots detta på Sverigedemokraterna.


Kanske är det en signal till svenska politiker att börja lyssna även till svenskarna, de svenskar som faktiskt är djupt bekymrade för framtiden i stället för att helt enkelt tala om för svenskarna, vad de ska tycka? Politiker kan inte låtsas som att 13 procent av väljarna inte existerar. Allt fler svenskar är bekymrade för sitt land, oroade över att politiker bedriver idealism med andras pengar i stället för att ta itu med verkligheten. Allt fler svenskar är oroliga för att politiker ignorerar Herr och Fru Svensson, som betalar priset för svenska politikers huvudlösa invandringspolitik.


Så kära svenska politiker, ta nu och lyssna - öppna era hjärtan för den svenska väljarkåren. Även för de väljare som inte följer dina råd - men röstade på Sverigedemokraterna. I en demokrati tar man nämligen väljarna på allvar! Även de väljare som röstar på andra partier än ditt eget!


Med vänliga hälsningar,

Kristian Thulesen Dahl

 
 
Ingen bild

Gute

16 september 2014 09:18

Svårare än så här är det inte!

Vi journalister har svikit landsbygden. SVT Opinion

http://www.svt.se/opinion/article2325618.svt

 
Ingen bild

Göta

16 september 2014 09:27


"Vi politiker kan inte styra flyktingströmmarna" påstod en kommunalpolitiker i morse i radion.

Jo, det kan ni, och det är just precis det ni 7-klöverpolitiker gör. DET ÄR NI SOM STYR FLYKTINGSTRÖMMARNA HIT! Det är därför Sverige är världsbäst i flyktingbranschen. Det är därför Sverige-stapeln är så enormt hög jämfört med staplarna för alla andra EU-länderna i Thoralfs diagram "Flyktingbomben".

Ropar man ut i världen att här får ni permanent uppehållstillstånd (PUT) med bostad och livstidsförsörjning garanterad av svenskarnas skattepengar, så blir man det världsledande landet inom flyktingbranschen.

Med övriga 7-klöverpolitikers stora hjälp och välsignelse har regeringen Reinfeldt och hans Allians ordnat så att Sverige är det mest fördelaktiga landet i hela den attraktiva västvärlden att fly till. Endast i Sverige får man t.ex automatiskt permanent uppehållstillstånd (PUT) om man kommer från Syrien, Irak, Somalia etc, så här är det allra störst chans att man får asyl.

Detta vet hela världens flyktingar, och det vet hela världens flyktingsmugglare (människohandlare) som givetvis rekommenderar Sverige som slutmål för sina "kunder", eftersom i Sverige är det i stort sett garanti för att "kunderna" får stanna och omedelbart blir försörjda av svenskarna, så att de med svenskpengarna sedan kan betala av smugglarna för resten av smugglingsskulden.

Alla i flyktingbranschen vet detta, både människohandlarna samt deras "kunder" De enda i hela världen som tycks (eller låtsas) vara okunniga om detta är de svenska 7-klöverpolitikerna samt alla de självdestruktiva svenskarna med den fina "rätta värdegrunden" som röstar på dessa politiker, som gör allt för att främja människohandeln inklusive den SVENSKA OERHÖRT LUKRATIVA OCH SNABBT VÄXANDE FLYKTINGINDUSTRIN som Bert och hans kolleger i branschen tjänar sina miljoner på här hemma.


Allt betalas med våra skattepengar.

 
Ingen bild

Gute

16 september 2014 10:22

Sakine Madon - Media knuffade väljarna i SD:s famn.

"När en Sverigedemokratisk adopterad tjej som medverkar i SD:s valfilm får hot och hatiska kommentarer, är det allas vår uppgift att reagera mot det på samma sätt som vi alla markerade mot att Aftonbladet kulturs chef Åsa Linderborg utsätts för hat och hot av SD:s sympatisörer. Nu vet vi att det inte finns på kartan att så skulle ske."

http://www.dagenssamhalle.se/kronika/media-knuffade-vaeljarna-i-sds-famn-10749

http://www.dt.se/dalarna/falun/sd-topp-hotad-pa-twitter

 
Ingen bild

Trollfar

16 september 2014 10:37

@Göta, du glömde en väsentlig sak. Efter att fått PUT kan man resa tillbaka till landet man flytt ifrån och leva gott på svenska skattebetalare.

Blir det sedan oroligt i hemlandet kan man alltid kräva att UD skall flyga tillbaka en till Sverige på skattebetalarnas bekostnad.

 
frågande

frågande

16 september 2014 10:37

Dags att ändra blogghuvudet eftersom du (tyvärr) inte är riksdagsman längre?

http://www.status.st

Thoralf Alfsson

16 september 2014 12:23

Jag är riksdagsledamot till den 29 september då den nya riksdagen tillträder.

 
Ingen bild

Trollfar

16 september 2014 10:41

@Gute, be Åsa Linderborg förklara och visa att det var SD-folk som "hotade" henne. Det kan hon inte och hon vet mycket väl att det inte går att bevisa.

Istället var det så att den som hotade var en misslyckad politiker från S och tidigare M.

Däremot har Sakine rätt i att skribenterna blundar för det "goda" hatet.

 
Ingen bild

gigolo

16 september 2014 11:06

Jag vill bli dansk istället för där det raka rör Tack

 
Ingen bild

Stefan A.

16 september 2014 11:39

SVT rekryterar inom "familjen" igen, journalistfamiljen, ingen förbättring är att vänta för oss Sverigedemokrater, samma eller ökad demonisering och särbehandling och inget "oberoende" SVT.....

 
Ingen bild

Inge Sandén

16 september 2014 11:48

Ett stort tack till Toralf som tagit in denna artikel och fått den översatt av sverigevännen UncleBob.
Vågar går in med ett större vad,att Barometern och Östran aldrig skulle våga göra det samma.

Nu har vi valet bakom oss och sanningen vinner varje dag ny mark mot alla lögner som haglade över svenska folket veckan före valet.
Vi kommer att få höra mera sanningar från övriga världen,om PK-iterna fortsätter med att förneka orsakerna till SD,s framgångar och fortsätter i samma spår med att håna och allt barnsligt prat om att inte samarbeta med närmare en miljon av sitt eget folk.
Om så göres kan vi se fram emot valet 2018,då vi åter fördubblar procenten.

Sverigedemokraternas ökning från genombrottsåret 2002 till valet 2014 är historiskt och inget parti kan visa upp något liknande.
Alla som i sin politiska korrekthet låtsas blunda för dessa siffror är inte trovärdiga.
2002 63000 röster.
2006 163000 -"-
2010 360000 -"-
2014 800000 -"-
Dessa siffror är beviset på att dom som kämpar för det som är sant och rätt vinner till slut mot alla lögner.

 
Ingen bild

Sven-Sune

16 september 2014 14:26

Min prognos för SD 2018 är minst 20-25% om den förda politiken inte ändras innan dess.

 
Ingen bild

Caroline

16 september 2014 15:08

Vad har hänt med Sverige, på senare år...är det EU-jätten som klampat in och satt hela agendan...förr respekterade vi varandra och valen vi gjorde. När man nu ifrågasätter, ekar slagorden ...Har ni inga lösningar...för stora problem har vi...är det därför ni är så förbannat agressiva..För många finns bara svart eller vitt, allt eller inget, Så fungerar inte ett samhälle!!

 
Ingen bild

Hacke

16 september 2014 15:08

Ännu en kvinnlig chef tillsatt på public service. Avlad och hämtad ur de rättrognas välbekanta åsiktskorridorer.
Nu lär om möjligt hjärntvätten på politik- och genusområdena skruvas åt ytterligare ett par varv. På underhållningsområdet kommer inflationen tillta i form av "komiker" med godkänd politisk agenda, operasångerskor och avdankade skådisar och soffvärmare som går en ny vår tillmötes genom svärandet av trohetseden i den senaste valrörelsen.
Men med tanke på det enorma tillskottet i den sverigevänliga rörelsen kommer samtidigt ytterligare hundradtusentals att bli uppmärksamma på den svenska demokraturen och deras viktigaste instrument och grundpelare - propagandakolossen public service-radion/tv:n.
Det är av största vikt att alla dessa med hjälp av oss så snabbt som möjligt hittar fram till de alternativa medierna på nätet för ytterligare informationsspridning till nya massor inför nästa val.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

16 september 2014 15:46

När man läser Ulf Wickboms artikel på nätet i Barometern idag så förstår man att även han sitter i samma båt som dom han angriper dvs kultureliten m fl. Raljerar rejält om Thoralfs framtoning. Som en frusen torsk etc. Medelmåtta mm. Men för vissa och framförallt en har det gått riktigt bra. Man kan väl inte säga att han hade någon större utstrålning, men gick hem hos vanligt folk i stugorna. Stod med båda fötterna i myllan. Historien visar något helt annat än vad U. W. skriver. Jag säger bara Tage Erlander.

 
Ingen bild

pg

16 september 2014 17:36Thoralf Alfsson
Och hoppas att du är det länge till!
Ett stort grattis till SD och alla som valt!

Tisdag 16 sept 12:23

Jag är riksdagsledamot till den 29 september då den nya riksdagen tillträder.

 
Ingen bild

Stefan A.

16 september 2014 17:48

Ja många foliehattar nu som känner sig manade att framträda som "experter" på Sverigedemokrater, kan bespara dom besväret att skriva långa artiklar med strunt, genom att tala om att vi är ett genomsnitt av helt vanliga medborgare.

 
Ingen bild

Lotta

16 september 2014 18:07

Den milda kärleksfulla religionen islam visar åter upp sig i all sin prakt:

http://www.exponerat.net/mona-walter-hej-mina-fb-vanner/

 
Ingen bild

lundabo58

16 september 2014 18:33

Per Svenssons dravel förklarar varför SD-Malmö valde att porta Sydsvenskan från sin valvaka.

Här lite rolig val-info. Av de 90% av FI:s väljare som inte röstade på FI förra valet kom:

33% från Miljöpartiet
30% från kommunisterna
14% från Sossarna
10% från M, Fp eller C
0% från SD o KD

http://www.svd.se/nyheter/valet2014/efter-valet-2014_3922542.svd?sidan=14

Detta innebär att nästan en hel procent försvann från vardera V och Mp till tokstollarna i FI :D

 
Ingen bild

KP

16 september 2014 18:56

Vi kommer kämpa för att du,SD, inte ska få kommunalrådsoosten i Kalmar,som du idag krävt.Vi skattebetalare ska inte behöva betala för att du dka få sitta i vårt stadshus. Lämna politiken för kommunens bästa.

 
Ingen bild

Stundtahl

16 september 2014 19:02

Gammelmedia,de största förlorarna i valet 2014!..en skrämmande uppvisning i propaganda och politiskt oförstånd.

 
Ingen bild

World Traveller

16 september 2014 19:04

Har du varit på flaskan KP?

 
Ingen bild

Trollfar

16 september 2014 19:05

@KP, tror knappast Thoralf är intresserad av dina ostar. Han har en kommun att ta hand om.

 
Ingen bild

SDare

16 september 2014 19:09

Haha! Kul prick den där KP.
Vem vill ha kommunalrådsost, när man hellre kan få en kommunalrådsplats? Men det är ju klart, en ostmacka är ju aldrig fel att mumsa på i en fin kommunalrådsstol pyntad med SD emblem.

 
Ingen bild

Pensionisten

16 september 2014 19:53

Peter Norman i nya M avgår och tror att någon anställer honom om han anger i sitt CV vad han jobbat med i M. Skulle nog undvika det i mitt CV om jag vore han.

 
Ingen bild

Mahmoud

16 september 2014 20:00

@KP
Hmmm....det finns alltså en kommunalrådsost i Kalmar? Är det Herrgård eller Sheddar?
Det kan ju knappast vara en Prästost iallafall....?

 
Ingen bild

Argus

16 september 2014 20:21

Jag kan rekommendera det danska TV-programmet Deadline http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-741#!/ med Martin Krasnik där han bland annat klär av Kvällspostens chef för ledarsidorna Peter J. Olsson.

Tänk om Gustav Eriksson Vasa hade varit en bättre skidåkare. Då hade vi fortfarande ha tillhört Danmark och haft både demokrati och åsikts- och yttrandefrihet. ;-)

 
Ingen bild

Trollfar

16 september 2014 20:36

Mata inte trollen.

 
Ingen bild

Lotta

16 september 2014 21:31

Förut hette det att folk som röstade på SD alla var lågutbildade, unga arga män. När det visade sig inte stämma har man nu riktat in sig på att partiföreträdarna istället skulle ha bristande kompetens. Man är så rädda för SD att man försöker förminska partiet genom lögner och önsketänkande? Finns det någon diagnos på dylikt beteende?

 
Ingen bild

Thoralf A

16 september 2014 22:04

Johan

Jag förstår att du är bitter över Sverigedemokraternas valresultat!

Men det innebär inte att du kan vräka ur dig vad som helst.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 september 2014 22:05

@ Johan
Det är ju en evinnerlig tur, att du kommer in och höjer nivån på kommentarerna. Vad har jag som har "fuskat" inom de medicinska områdena urologi, gynekologi, andreologi och proktologi att komma med gentemot dina visdomsord. Absolut inget, eftersom du är helt ”outstanding” i din klokhet, ditt konsekvenstänkande och klarsynthet i att dra de rätta slutsatserna.

 
Ingen bild

Pimm

16 september 2014 22:08

Allt utanför Stockholms innerstad är tydligen "landsbygd" och "periferi". SD fick liksom tvåsiffrigt på Kvarnholmen, Ängö och Varvsholmen. Inte min definition av landsbygd, vad det nu skulle vara för fel på att bosätta sig utanför städerna.

Monumentalt hyckleri av etablissemanget att prata om att "ställa grupper mot varandra" när det är det de själva gör när de delar in folk efter om man röstat på SD eller inte.

 
Ingen bild

Full gas in i väggen Pjotr

16 september 2014 22:12

Johan : Nu blev det fel det är V som inte får vara med :=)(=:
Beskedet Jonas fick var bättre än en multippel orgasm för Sverigevänner
Där kan du snacka om feminism :=)(=:
Förresten det är inte du som springer omkring med fälgkors va?
Säpo söker visst någon sådan kille

KP nya glada Sverigedemokrater i fullmäktige, 2018 blir det ännu flera
Nu strömmar nya rekryter till, Sverige förändras sakta från bidragsstaten till ett friskt samhälle, festen börjar sakta ta slut, sakta sakta, o vips slår råttfällan igen.
Vad fan är det du skall stoppa plattskalle, svenska folket ?
Spring inte på berg när det finns daddlar

På Södermalm ägnar man sej dock åt "gerillaodling" av grönsaker i bostadsrättföreningarna "Karsuddengänget" förnekar sej aldrig.
Aldrig en siffra rätt, men så är det med den sjukdomsbilden
Åk dit

Oron stiger på flera håll, vilket är helt naturligt, detta blir Steffe snart varse, good luck to you banan head.
Svenska folket håller att på att få nog, hoppas bara att man kan bära sej civilicerat åt.
Hur illa det kan gå har vi ju sett söderut.....

Ni kanske har missat valresultatet, ett resultat som du,Johan,finnen ,mfl har stor del i
Tack uppriktigt, fortsätt gärna att producera er dynga ,och reta upp Svenne E Banan, ser fram mot ert valarbete för SD dom kommande 4 åren
SD kan aldrig få nog av så smarta killar som ni .
Med valresultatet känns epitetet foliehattar lite fnuttigt

Fast bäst för våra pensionsräddare ju om ni kunde programmera om era schizofrena autopiloter.

Då skulle säkert folk i utanförskapsområdena bli riktigt glada
Fast det blir väl svårt med er människosyn, sjuklig egoism är lika svårt att bli av med som en brakskit i ett par läderbrallor
"Inga rasister på "våra" bloggar "

Hur mår ni , och framförallt hur svenska känner ni er ?
Ideologiska "Provrörsssvenskar" a la vänster , är så trista

"Vi e pågång nu" (bevisligen), ni på väg till soptippen .
Skall det vara så svårt att fatta det ?
Vänligen läs valresultat Sverige 2014 67 gånger, så kanske polletten ramlar ned, Googla gärna ordet patetiska

Fan vad det svänger nu kommunister, glöm inte att ducka för pendeln bara, bulor i huvudet är jobbiga

 
Ingen bild

Niklas R

16 september 2014 22:25

Hörde också den Per i radion. Han verkade ju inte vara riktigt klok i skallen. Har aldrig hört någon upprepa ordet fascist i olika former så ofta och inte få något sagt överhuvudtaget. Tyckte synd om Jalving som var tvungen att försöka föra en seriös diskussion med honom.

 
Ingen bild

Argus

16 september 2014 22:27

@johan: "Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt." (Abraham Lincoln)

Thoralf är ingenjör och konsult så den bristande bildningen får stå för dig. Men man behöver faktiskt inte vara astrofysiker för att lista ut vartåt det barkar om vi inte vänder utvecklingen.

Vi tar numera emot samma mängd asylsökande varje månad som det kom halvårsvis förra gången det krisade och 10 gånger så många som genomsnittet för våra grannländer och 20 gånger Europasnittet. Det är lika omdömeslöst som din kommentar.

 
Ingen bild

Gute

16 september 2014 22:40

Eksjöpolitiker anmäler Expressen

Jag vill klart deklarera jag delar inte SD syn på invandringen på något sätt.

Den senaste veckan har Expressen brutit mot alla tänkbara etiska regler som handlar om god etik. Man bryter sig in i privata brevlådor, man skaffar sekretessbelagda uppgifter från banker och spelkasinon. Det känns avskyvärt.
Jag delar förra språkröret i Miljöpartiets Maria Wetterstrands syn på dessa frågor.

Den stora etiska frågan är om inte Expressens hat mot de människor som delar SD syn är allvarligare och mer föraktfullt än vad SD:s ståndpunkter om invandringen är. Ibland måste man mäta temperaturen i underjorden. Man får inte förfölja människor för deras politiska uppfattning, det har Expressen gjort.

Vår asyllagstiftning bygger på att ge förföljda människor skydd i synnerhet de som förföljs för sina politiska åsikter. Då kan vi inte tillåta tidningar förfölja människor för deras politiska uppfattningar. Det borde Expressen respektera. Jag anser att deras hatkampanj mot SD är politisk förföljelse och det borde bli ett rättsligt efterspel på detta. Chefredaktören bör ha några års fri kost och logi på statens bekostnad.

Att man portar Expressen från sin valvaka är ett renlighetskrav, sådana demokratiska dödgrävare borde inte få sätta sin fot på några politiska presskonferenser. Expressen liknar mer och mer den Engelska Tabloiden News of The World, den är gud ske lov nedlagd.
Hur vet vi att inte Expressen avlyssnar telefoner, hotellrum, sammanträdeslokaler och bostäder. Som de uppfört sig denna vecka så är min bedömning Expressen är demokratisk ohyra som borde läggas ned.

http://www.hoglandsnytt.se/eksjopolitiker-anmaler-expressen/

 
Ingen bild

Skånepåg

16 september 2014 22:42

@ Argus

Den där snubben Johan bör nog SLÄPO hålla ett öga på. Verkar som det är en nära risk att det "slår över" på riktigt när som helst.

 
Ingen bild

LSW14

17 september 2014 00:02

@Lotta (18:07)
Du satte fingret på ett av den mest skrämmande konsekvensen som en oreglerad och totalt vansinnig invandring ger. Människovärdet håller på att devalveras och ingen sätter ner foten. Förutom de fria medierna då, heder åt er.

Man kan undra varför inte denna tragedi kan ses i en ständig loop i de stora medierna, och vem det är som dikterar flödet.

Men det förstås; denna händelse kan naturligtvis inte jämföras med den "utspillda mjölken i Forserum", ett rasistdåd för ngt år sedan- som väl t o m var uppe i FN eller liknande... (obs ironin)

Man blir så trött. God natt!

 
Ingen bild

Observer

17 september 2014 00:03

Svensk media går från suddighet till suddighet!
Enl uppgift är SVT´s nye VD den person som gett Researchgruppen priset "Guldspaden".

2018 så är troligtvis Sverigedemokraterna landets största parti.

Då utgår jag ifrån att det sker en riktigt rejäl upprensning inom media där presstödet helt avskaffas (Regimkritiska tidningar kan då pusta ut, skämmighetsfaktorn borta o de tar över annonsörerna)
Och alla dessa till journalist/publicist förklädda vänsteraktivister skyfflas ut fortare än illa kvickt.
Där de som aktivt angriper landets demokrati lagförs!

 
Ingen bild

Observer

17 september 2014 00:11

Jag rekommenderar Thoralf & SD att redan nu att bilda en arbetsgrupp i ärendet.
-Redan nu kan man förhandla bort presstödet!
(Folk kommer ändå att vilja ha välgjorda tidningar, Det visar inte minst alternativmedias framgångar de senaste 5 åren)
-Redan nu kan lagförslag börja byggas upp.

 
Björn söderberg

Björn söderberg

17 september 2014 01:03

INVANDRINGEN. The New York Times är en USA-baserad dagstidning, grundad i New York 1851. Den är en av världens mest ansedda, och omfångsrika, dagstidningar. The New York Times har vunnit Pulitzerpriset 106 gånger och dess webbplats är USA:s mest besökta nyhetssajt, med mer än 30 miljoner unika läsare varje månad.

Nu uppmärksammar inte bara ett växande antal svenskar, norrmän och danskar att den svenska invandringspolitiken skapar enorma problem i Sverige, även den amerikanska stortidningen New York Times tar upp problemen.

NYT skriver att syrier och irakier “väller in i Sverige” i aldrig tidigare skådade antal och att detta sätter ett enormt tryck på skolor, välfärd och bostadsmarknaden – och påpekar att i andra länder skulle partier och regeringar strama åt invandringspolitiken.

NYT påstår vidare att Reinfeldt spelat ett högt spel genom att förespråka öppna gränser och därmed gått i motsatt riktning som övriga Europa. Sveriges välfärd står på spel och inget utrymme finns för att förbättra denna på grund av kostnaderna för invandringen.

NYT jämför Sverige med Danmark och Norge, två länder med normal invandringspolitik.

NYT nämner också att det inte är möjligt att diskutera invandringsvolymer i Sverige utan att hatdrev startas. Trollhättan nämns som ett exempel med 14 procent är arbetslösa samtidigt som invandrare får en gräddfil till samhällets alla resurser.

Att ansedda New York Times tar upp Sveriges katastrofala invandringssituation är en påminnelse om hur extrem situationen i Sverige.

New York Times är ett av många tecken på att utländsk media har en betydligt bättre och ärligare rapporteringen kring invandringspolitiken i Sverige än inhemsk media har.

New York Times

Ja vad säger man grattis Sverige till era nya bödlar ni valt fram

http://barrkis

 
Ingen bild

Observer

17 september 2014 02:41

Tips till Thoralf:
För att skapa nånting positivt som ger framåtanda i landet kan ett Svenskt rymdprogram startas för de besparingar som kommer göras framöver.
SAAB och Svensk ingenjörskonst visade att man med rimliga resurser kunde skapa Draken o Viggen som t.o.m USA blev rädda för.
-Låt SAAB tillverka en Mars-raket. -Nej, det är inget skämt!
Tänk vilket drömläge vi har, USA har inte ens en rymdfärja längre och Ryssland har fullt upp med sin militär och Kina kan inte ens bygga en hållbar fläktrem.
SVERIGE FÖRST TILL MARS
Med bemannad expedition. Snacka om dominant det vore!!
Och bra för vår självkänsla!
Gissa om vi skulle vara tekniklandet nr-1 med allt vad det innebär!
John F Kennedy hade inte fel.
Tänk om USA hade fortsatt med det istället för som det blev?
Nu har VI chansen istället!

 
Ingen bild

Systemfel

17 september 2014 04:11

Tino Sanandaji levererar alltid läsvärda krönikor, den senaste heter "Elefanten i rummet"

"SOM-institutet har varit vänliga nog att skicka mig siffror om vad de olika partiernas anhängare tycker om invandringspolitiken. Så här svarar Moderaternas anhängare om den invandringslinje Moderaternas partiledning driver:

Ta emot färre flyktingar (M)
Bra förslag: 53%
Dåligt förslag: 21%

Ta emot fler flyktingar (M)
Bra förslag: 12%
Dåligt förslag: 57%

Bara 12 procent av Moderaternas väljare angav alltså till Sveriges största politiska undersökning att det är ett bra förslag att ta emot fler flyktingar. Siffran har aldrig rapporterats annat än på min egen blogg. Media vill ge sken av att Sveriges nuvarande invandringspolitik har massiv folkligt stöd och har därför inte rapporterat de riktiga siffrorna.

Det förs just nu fram många krystade teorier till varför SD gick framåt och hur man kan stoppa främlingsfientligheten från att öka ytterligare. Den officiella bilden är att endast ett liten isolerad minoritet svenskar är skeptiska till invandringspolitiken. Då är det närmast obegripligt varför skandaldrabbade, djupt impopulära SD fördubblas val efter val.

I själva verket visar SOM-mätningen att cirka 60 procent av de väljare som faktiskt tar ställning vill se en reducerad flyktinginvandring. Men de etablerade partierna har bildat en järnkartell där alla i stället lovar ännu snabbare flyktinginvandring.

Mot den bakgrunden behöver man inte vara Sherlock Holmes för att lista ut varför SD ökar. Väljare som inte uppskattar Sverigedemokraternas illa dolda förakt mot invandrare men som är oroade över migrationspolitiken håller sig för näsan och röstar på SD i brist på alternativ.

Om borgerligheten vill stoppa Sveridemokraternas framfart är ett första steg att sluta ljuga för sig själva och andra om opinionsläget i dessa frågor.


http://www.realtid.se/ArticlePages/201409/16/20140916154104_Realtid981/20140916154104_Realtid981.dbp.asp

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

17 september 2014 06:05

Observer : Utgår ifrån att du skall köra rymdfärjan också :=)(=:

 
Svensson

Svensson

17 september 2014 06:57

Det retar dom andra partierna,att Sverigedemokraternas politik drivs av kärlek för sitt land och sitt folk.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

17 september 2014 07:04

Media och vänsterfolk kan sluta sura nu och acceptera att de är valets jättelika förlorare när Svenska folket sagt sitt...

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 september 2014 07:55

Vi får troligen se ett mer politiskt korrekt samhälle efter SD,s framgång. Ett mer aggressivt medielandskap och journalistkår.
Tom. bara att benämna en chokladprodukt vid sitt rätta namn, tvingar nu en arbetsgivare att agera...
Alla bävar nu för vad Åkesson gör. Med 781 000 väljare har han nu muskler att skriva historia.

 
Ingen bild

Trollfar

17 september 2014 08:33

@Tino Sanandaji, en till svamlare av rang.

"Sverigedemokraternas illa dolda förakt mot invandrare"

Säger han om ett parti fullt med invandrare. Inte ens han förstår skillnaden mellan invandrare och invandringen. Vad är det för fel på gänget som tror sig vara förmer än andra?

Att sedan nämna SOM samma dag man pratar sanningar går inte så bra ihop. Ett socialistiskt propagandaorgan som bör läggas ner.

 
Ingen bild

Tony

17 september 2014 08:57

Systemfel:

Ja och likadant är det i dom andra partierna, så tjafset
från PK eliten om att 87% procent inte stöder SD s
invandringspolitik stämmer dåligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se