thoralf

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2014

NYTT MÅNADSREKORD I ASYLSÖKANDE

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2014 10:24

 


Under semestermånaden juli slogs ett nytt rekord i antalet asylsökande till Sverige. Det föregående rekordet från juni på 8 072 asylsökande slogs med bred marginal. Det nya rekordet lyder på 9 393 asylsökande under juli månad.


Om ökningstakten fortsätter kommer antalet bli 5-siffrigt under augusti månad.


Även antalet asylsökande ensamkommande barn slog nytt rekord under juli månad. Det gamla rekordet från juni på 629 ensamkommande barn slog med råge och blev nu 825 ensamkommande barn.


 


Den sittande Alliansregeringen gör inget för att minska inströmningen av asylsökande. Det håller mer och mer på att utveckla sig till en katastrof. Eller snarare till en parodi på en passiv regering som målat in sig i ett hörn. Inte minst tack vare sina politiska uppgörelser med Miljöpartiet på migrationsområdet. Bara 825 ensamkommande barn i juli månad kan innebära en kostnad på närmare en miljard kronor för skattebetalarna på årsbasis. En utveckling som är fullständigt katastrofal om den inte vänds!  Alliansregeringen har visat sig totalt oförmögen att vända utvecklingen.


Med tanke på att de rödgröna förordar en än mer generös invandringspolitik kan Sverige gå en mycket mörk framtid till mötes ekonomiskt om de vinner valet i september. Pensionärerna kan fullständigt glömma bort alla löften om lika skatt på pension eller höjda garantipensioner.


Det känns som regeringen och 7-klöverns politiker i riksdagen är fullständigt paralyserade över utvecklingen och inte förmögna att ens ha en åsikt att göra några förändringar. Istället skjuter man problemen framför sig och adresserar dem till kommunpolitikerna som skall lösa alla problem. Om de inte löser Migrationsverkets önskemål så bestraffas kommuerna med nya tvingade lagar. Något som 7-klöverns politiker tycks vara helt eniga om.


Under de senaste veckorna har jag mött flera människor som tröttnat på 7-klövern. De har berättat att de under alla val röstat på något av partierna i 7-klövern men nu har de fått nog och kommer rösta på Sverigedemokraterna.


Den 14 september är det du som bestämmer!

 
 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 10:53

Lite boendekostnader på det:

http://www.nwt.se/sverige-varlden/article1607346.ece

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 10:54

Ja, man undrar verkligen vad all denna invandring kostar. Summan torde vara gigantisk och är därför HEMLIG.
825 ensamkommande ung män som alla ska ha en "God man" och speciella boenden. Oj, oj, det kostar... Men då finns det pengar utan begränsning...

Att Alliansen har målat in sig i ett hörn, stämmer. Och att nu börja röra i uppgörelsen med Miljöpartiet före valet, ger bara negativa rubriker, så de tiger självklart...

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 11:00

Det finns en annan fråga just nu runt invandringen. EBOLA. Skrämmande...

 
Ingen bild

World Traveller

2 augusti 2014 11:05

Frågan är inte OM det smäller, utan NÄR. När pengarna börjar sina och bidragen minskar till nyadeln så får vi räkna med att de helt enkelt tar över våra hem och allt vi äger, och ve den svenske rasist som gör motstånd.

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 11:15

Med de obefintliga läkarundersökningarna av de nyinkomna i landet är det bara en tidsfråga innan vi har det första fallet av Ebola i Sverige. Men misströsta inte orsaken kommer säkerligen som med lössen förklaras med svenskens resande, allt annat vore ju rasistiskt.

 
Ingen bild

trött

2 augusti 2014 11:17

Begå självmord tycks vara den enda lösningen snart.

 
Ingen bild

Pepparholm

2 augusti 2014 11:19

Thoralf - det här är väl statshemligheter - akta dig för Reinfeldts stödtrupper.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 11:21

@Lotta.
Rätt. Det blir säkert någon politiskt korrekt förklaring när människor dör i tusental i Sverige. Men då om någonsin kommer Svenne Banan att vakna...

 
Ingen bild

Ceasar

2 augusti 2014 11:25

Finns denna uppdaterade stapel att ladda ned för utskrift?

Här ska delas!

mvh

 
Ingen bild

Thoralf A

2 augusti 2014 11:29

Ceasar

När jag även får tag i uppgifterna från Finland, Danmark och Norge för juli kommer jag lägga upp den för även nedladdning och utskrift.

 
Ingen bild

Sven-Sune

2 augusti 2014 12:00

Thoralf skriver:

"Under de senaste veckorna har jag mött flera människor som tröttnat på 7-klövern. De har berättat att de under alla val röstat på något av partierna i 7-klövern men nu har de fått nog och kommer rösta på Sverigedemokraterna."

Själv känner jag många, som är kritiska mot invandringspolitiken, men inte kan tänka sig att rösta på SD. Man kan se det som ett problem, men också som en potential.

 
Ingen bild

gigolo

2 augusti 2014 12:16

Just nu finns det 1000 strandsatta somalier på semester i Somalia landet dom "flydde " ifrån Bla en åtta barnsfamilj med två föräldrar Dom längtar " hem " till landet utan krav
Så stridshingsten det är ju bara att tanka upp Herkulesplanen
Vi behöver den somaliska arbetskraften .....eller hur???

 
Ingen bild

World Traveller

2 augusti 2014 12:18

Thoralf, vad har regeringen för plan om/när vi får omfattande invandrarupplopp i flera städer i Sverige? För det kommer ju att hända och då måste de väl ha en handlingsplan?

 
FINDUS säljer halalslaktat

FINDUS säljer halalslaktat

2 augusti 2014 12:33

Först hästköttslasange - nu halalslaktat från Thailand

Thailändska kycklingen transporteras kokt och fryst i 35 dygn!!!World Selection - Findus säljer halalslaktade produkter utan märkning.
Med tanke på miljön. Varför ska man använda kycklingar slaktade i Thailand
när vi har kycklinguppfödare i Sverige?World Selection - Recepten är spännande, råvarorna är smakrika och alla rätterna är lagade med omtanke.


Findus varför står det inte på förpackningen att vissa av era produkter innehåller halal-slaktat kött?


Billig kyckling som transporterats 1800 mil. Eller svensk kyckling som föds upp ett stenkast bort. För Findus är svaret klart.
- Maten skulle bli dyrare om vi använde svensk kyckling, säger Inger Larsson på Findus.

Halva priset i Thailand

Spennarps gård får ut 6,70 kronor per kilo slaktfärdig kyckling.

- Det blir ungefär 11 kronor per fågel.

Kycklinguppfödaren i Thailand får hälften så mycket för sin kyckling.

Det blir lönsamt eftersom byggnaderna för kycklinguppfödning i Thailand är obefintliga eller mycket enkla och lönen för en thailändsk arbetare ligger runt 600 kronor per månad.

Det gör den importerade kycklingen för billig för Findus att motstå.

- Vi måste hålla nere kostnaderna där vi kan, säger Inger Larsson, kvalitetsansvarig på Findus.


Men vi importerar mycket kyckling från Thailand och Brasilien. En hel del kommer hit via Tyskland och Holland.

Av det märker konsumenten knappt något.

Den packas om och den som är slängd i att läsa EU-stämplar kan bara notera var kycklingen senast kommer ifrån, inte varifrån den ursprungligen är.

Läs hela på texten på Aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/matvin/article10791107.abFindus matglädje sedan 1941 - är deras slogan.
För min del är det då slut med matglädjen.

Fler som reagerar

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152140075461326&id=321525391325

http://www.aftonbladet.se/matvin/article10791107.a

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 13:14

"Den sittande Alliansregeringen gör inget för att minska inströmningen av asylsökande. Det håller mer och mer på att utveckla sig till en katastrof"

DÄRFÖR bör dessa också kunna ställas inför rätta framöver! -Trolöshet mot huvudman ligger väl rätt nära till hands, T.ex

...Se till att de får betala tillbaka vartenda öre!!!!

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 13:15

Sommarprataren Athena Farrokhzad vill skära halsen av heterosexuella vit män:

https://mobile.twitter.com/Provokatoren/status/495515777936924672/photo/1

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 13:19

Lotta Nog märks det att den gamla ordningen och sinnessjukhusen försvunnit -De b e h ö v d e s.
-Kan bara säga: STOPPA GALENSKAPERNA RÖSTA SD I SEPTEMBER 2014

 
Svensson

Svensson

2 augusti 2014 13:22

Alliansregeringen påstår att dom har ordnat så Sverige har bra ekonomi,det måste vara en lögn,när deras massinvandring är så dyr.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

svenne

2 augusti 2014 13:26

OT/
Tommy Granfelt (SD) som sitter i barn- och utbildningsnämnden i Uppvidinge kommun. Skrev under torsdagskvällen - i berusat tillstånd - på Facebook att han hade köpt en AK47 för att försvara sig mot några ur de kategorier som har invandrat till Sverige.

Den som är mest lämplig att förklara en sådan här skrivklådefadäs är väl Aftonbladets Oisin Cantwell som knåpade ihop nedanstående avsikt angående gnällbälteslantisar:

”Står två överförfriskade lantisar och bräker iron-maiden-högt på gnällbältesdialekt nere på gatan. Om jag hade meskalin så skulle jag dricka det. Och om jag hade ett hagelgevär så skulle jag sedan prickskjuta på dem.”

Om någon annan hos AB än Oisin Cantwell kommenterar Tommy Granfelts utspel så överlåter tidningen artikelskrivandet till någon som kanske inte kan uppbåda samma entusiasm för beskjutning av oliktänkande som herr Cantwell.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 13:29

Der händer saker i Lidköping. Kommunalrådet Kjell Hedvall (S) har tydligen använt ordet "massinvandring". Debatten rasar på lidkopingsnytt.nu och mer om detta finns på SR Skaraborgs sida...

 
Lassekolja

Lassekolja

2 augusti 2014 13:43

Om jag fattat allt rätt kan man se Jimmie´s Sommartal i direktsändning på SvT-play under följande länk:
http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akessons-sommartal
Kan bara hoppas att jag har "fattat rätt"! LYCKA TILL!

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

World Traveller

2 augusti 2014 13:45

Gick precis in och tittade på www.forsvarsmakten.se/sv/
Artikel efter artikel om Pride-festivalen, Försvarsmaktens del i programmet 'Gender coach' och om svenska militärens deltagande i NATO-konferensen om HBT-frågor. Tack gode Gud att jag inte är anställd där. Jävla fjollerier. Återinför värnplikten, ta hem insatsstyrkan, och bygg upp ett försvar som kan försvara Sverige och hjälpa till vad naturkatastrofer och andra samhällshotande incidenter! Som bonus så uppfostras ungdomarna och får lära sig hyfs, att ta ansvar och att jobba tillsammans med främlingar för allas gemensamma bästa, för Sveriges bästa.

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 13:47

Hulda mk1, -Tänk att det i Sverige år 2014 har blivit förbjudet att använda vissa O R D !!!!!!!

.....Var det någon som trodde att det nånsin kunde hända?

 
Ingen bild

AdarKomdenja

2 augusti 2014 13:47

Vill fästa Din uppmärksamhet mot den tidning, Barometern, som du oftast har kritiska synpunkter på. Den här krönikan - "En borgerlig ödesfråga" väcker uppseende, t o m kommentatorsfältet fritt öppet. Vad är din kommentar, en plötslig omsvänging, eller har trycket ökat till tidningsledningens insikt slutligen (äntligen)?

http://www.barometern.se/ledare/en-borgerlig-odesfraga%284388523%29.gm

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 13:49

Thoralf!

Jag tror att ni kommunalpolitiker i hela Sverige måste börja träffas inofficiellt för att prata ihop er om situationen och för att dra upp en PLAN-B

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 13:56

World Traveler, Vi kan inte ha politiker som förvandlar militären till en fikus-klubb och som gör om polisen till bakbundna dialogpoliser. De retar samtidigt gallfeber på Ryssland och vill ha in oss i det blå sovjet som EU är, tycker jag.

Därför RÖSTA SD!

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 14:03

@Observer.
Alla är jättenervösa för att SD ska få vatten på sin kvarn. Att skriva massinvandring när man är kommunalråd för (S), blir då en katastrof enligt PK-maffian.

Nu förbjuder man ord. Vad händer härnäst?

 
Ingen bild

Lärare

2 augusti 2014 14:06

Superdåligt att inte SD sänder från Sölvesborg! Ingenting på hemsidan!

 
Ingen bild

Postmannen

2 augusti 2014 14:14

Till Hulda Mk1
"Härnäst" Har redan börjat, Med inbrott över hela landet och ökad brottslighet i städerna. Hela Husby stod ju i lågor -Ingen reaktion från regeringen!
Inbördeskrig är bara ett hårstrå bort nu.
Det är därför som kloka politiker bör samverka nu för att över blockgränserna söka lösa detta med vilka medel som helst.
Men det är i 11:e timmen.

 
Ingen bild

kallep

2 augusti 2014 14:28

http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2014/07/mygg-provning-for-blivande-befal2/

verkar vara det dom sysslar med....

 
Ingen bild

nadacomprende

2 augusti 2014 14:28

@Thoralf

Har du möjlighet att få till en version som funkar i svart/vit utskriftsform?
Tack för allt fantastiskt arbete du gör för Sverige.

 
Ingen bild

Alfons

2 augusti 2014 14:37

Dina siffror stämmer inte och ingen av dina lärjungar verkar kolla dig.Tragiskt
Jag tycker du ska ta dig snabbt till Stockholm och gå med i Prideparaden.

 
Ingen bild

tant Gul

2 augusti 2014 14:40

Ökänd sommarpratare anmäler annan sommarpratare

Athena Farrokhzad, välkänd här på Thoralfs blogg,

http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/07/22/10795464-dagens-sommarpratare/

och vars sommarprogram nu har anmälts mer än 70 gånger till Granskningsnämnden, har anmält Anna von Bayerns Sommarprogram som sändes i förra veckan.

"Anna von Bayern hetsade mot skatt, förordade ett samhälle med ojämlik inkomstfördelning, ifrågasatte aborträtten och pratade om invandring som ett problem."

Det skriver Athena Farrokhzad tillsammans med sina två musiker i Aftonbladet. De anser att Anna von Bayern förordade "strukturellt våld" och vill att Granskningsnämnden prövar om det strider mot SR:s sändningstillstånd.

Anna von Bayern kritiserade den svenska konsensusdebatten:
- Jag blir förargad av människosynen hos de som tabuförklarar avvikare från mainstreamtänkandet. Det är som om man inte litar på att människor kan fatta egna beslut, avväga och bestämma själva. Vågar använda sitt eget förstånd, som Immanuel Kant uttryckte det. En av de frågor man inte får diskutera öppet i Sverige är invandringen, för då riskerar man att bli kallad för rasist.
Det kallas politisk korrekthet, men är i själva verket självcensur
- början till diktatur.

Anna von Bayern är politisk korrespondent för Europas största tidning Bild am Sonntag, författare av två bästsäljande biografier om tyska politiker, har läst statskunskap vid Stanford och har gått ett år på internatskolan Lundsberg.

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 14:50

Fantastiskt bra tal. förmodligen det bästa jag hört. Bra förslag att öka straffen för bostadsinbrott men jag skulle vilja gå ett steg längre. Jag anser att straffen för åldringsrån i hemmen skall klassas som särskilt hänsynslösa och därför borde ge högre straff än bostadsinbrott.

 
Stefan K

Stefan K

2 augusti 2014 14:58

Jag har personligen spått att 120 000 kommer att söka asyl i Sverige detta år...och detta exklusive anhöriginvandrarna.
Detta skapar nya incitament för den kommande regeringen att underlätta för ännu fler nyanlända och deras anhöriga. Vi har ju hört motiveringen att så många kommer just till Sverige för att de redan har släkt och vänner här.
Matematiken är enkel. Ju fler som kommer nu, ju fler får vi se anlända i framtiden och så kommer det att rulla på, år efter år efter år.
Tyvärr lär mina barnbarn växa upp i ett Sverige som fullständigt kapsejsat i ett kaos av konflikter och välfärdsproblem. Kanske jag lyckas övertala hela min släkt att lämna landet. Röstar på SD gör snart varenda släkting jag har och de har anlänt från både höger och vänster.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Thoralf A

2 augusti 2014 15:04

Alfons

Du menar att Migrationsverkets statistik är felaktig!

Men du får gärna berätta för oss vad som är felaktigt. Om du nu inte är för upptagen med Pridefestivalen.

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 15:17

Utomordentligt bra tal av Jimmie Åkesson!

En bra samverkan är nu nödvändig. En samverkan bland landets alla kommunalpolitiker och andra inflytelserika som delar våra åsikter.

 
Ingen bild

SD4Ever

2 augusti 2014 15:20

I juli slogs ett nytt månadsrekord när 9 393 sökte asyl.

Detta innebär att 23 av 28 EU-länder tar emot färre asylsökande per år än vad Sverige gör per månad. B

ara Tyskland, Storbritannien, Frankrike och Italien tar emot fler än 9 393 asylsökande per år.

 
Ingen bild

Fredrik

2 augusti 2014 15:36

Detta är helt sinnessjukt. Varför reagerar inte vanligt folk på detta vansinne?

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 16:08

Tycker det vore spännande att få ta del av Alfons siffror. Förstår inte vad pridefestivalen har med den Migrationsverkets statistik att göra men det förklarar säkert Alfons för mig.

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 16:17

@Stefan K
Med över 22 miljoner syrier som Migrationsverket lovat PUT plus alla övriga från länder som brukar "hitta" hit lär asylströmmen öka för varje år som går. Hur länge det dröjer innan hela välfärdssystemet fullständigt brakar ihop är bara en tidsfråga.

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 16:31

Nya skrämmande siffror:

202 100 invandrare i år!

Prognosen: 202.100 invandrare i år och 191.570 nästa år
Om siffran håller i sig kommer 1 miljon inom fem år
Redan idag är en halv miljon arbetslösa i Sverige

 
Ingen bild

World Traveller

2 augusti 2014 16:38

Enligt invandrings och islamförespråkarna så kan vi med denna invandringen se fram emot en bekväm och fin ålderdom och bli väl omhändertagna av våra nysvenskar från Afghanistan, Somalia, Albanien, Irak, Libyen och Syrien. De lär tydligen vara kända för sin vänlighet och medmänskliga värme mot kristna och andra otrogna.

 
Ingen bild

Göta

2 augusti 2014 16:42

Fredrik skrev: "Varför reagerar inte vanligt folk på detta vansinne?"

10-15 procent av det vanliga folket har nu börjat reagera och röstar på SD.
85-90 procent av det vanliga folket röstar på 7-klövern och Fi -
för att de inte inser verkligheten, alternativt för att de inte ids öppna ögonen och bry sig, alternativt för att de tycker läget är "bra". Men för den allra största delen av det vanliga folket gäller att de ÄNNU INTE HAR FATTAT LÄGET på grund av fulmedias mörkande och för att de tror på fulmedias lögner om SD.

Om det hade funnits en SD-politiker i varje kommun som agerat som Thoralf hade väldigt många fler vanligt folk reagerat. Alternativt, om det hade funnits en politiker hos SD Riks som hade agerat som Thoralf och skickat tillräckliga mycket information till hushållen, så hade också väldigt många fler reagerat.

 
Ingen bild

Ronny

2 augusti 2014 16:50

Måste bara göra reklam för Radioprogrammet Danmarks Röst, som sist leddes av Eva Ruszh, och där hon intervjuade en av dom bästa och mest neutrala/objektiva skribenter i Sverige, Lotta Gröning. Bör lyssnas på:)

 
Gossen Ruda

Gossen Ruda

2 augusti 2014 17:12

Elak som jag är, ser jag med förväntan fram emot Morbus Ebolas ankomst till det svenska Migrationsverket. Det blir en högtidsdag
sent att glömma. Främst i välkomstdelegationen vill jag se herrar
Danielsson och Ribbenvik - gärna också herr Ullenhag.
Då om någonsin skall Svenne Banan vakna...

http://bit.ly/1o1gxSB

 
Ingen bild

World Traveller

2 augusti 2014 17:25

Om vi får något eller några Ebola-fall i Sverige så kommer media att skylla det på svenskarnas resevanor och Svensson kommer som vanligt att tro på det.

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 19:20

Ronny och World Traveler
Det är därför det är så utomordentligt viktigt att media får ett regelverk att följa (Det behöver inte vara totalitärt -Det kan likna våra juristers regelverk).
Idag är det farligt att ha en tredje statsapparat som är totalt urspårad och helt utom kontroll så som Europeisk massmedia är. Den har sugit till sig kommunistsympatisörer under lång tid, och nu sitter dessa journalister och använder sina arbetsplatser som verktyg för sina politiska ändamål. Det är helt galet.

Att läget är extra akut i Sverige visar Danmarks Röst på. Som likt Voice Of America och Sovjetunionen förr i tiden.

Nationella partier i Europa bör ha en speciell dagordning för just detta med mål att arbeta fram detta regelverk. Arbetet bör startas så fort som möjligt.

 
Ingen bild

Pepparholm

2 augusti 2014 19:27

Var du Thoralf står när det gäller idiotin om klimathot, att satsa våra skatte- och pensionspengar på vindkraftverk m m är för mig helt klart. Men var står SD som parti? Det borde Åkesson klara ut om jag helhjärtat ska stödja partiet. Man kan inte hymla om vår framtid.

 
Ingen bild

Krullet

2 augusti 2014 19:28

http://www.friatider.se/202-100-invandrare-i-r

202 100 invandrare i år!

Borde kunna få några sömngångare att träda ur sitt medvetslösa tillstånd. Skrämmande vilken omfattning det rör sig om, jag måste erkänna att rädslan inför framtiden börjar bli tydligt påträngande.

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 19:36

Rapporter om att ljudet på Jimmies tal var saboterat kommer in lite här o var och MYCKET RIKTIGT, Lyssnar man med hörlurar märker man tydligt att det är distruerat, D.v.s överstyrt och att ljudet även just i Jimmies tal är i MONO!!
Ett klart sabotage som jag ser det ..Av politiskt "oberoende" SVT.

......Så jag understryker således vad jag sagt senast!

 
Ingen bild

Annelie

2 augusti 2014 19:40

Jag är trött på alla partier utom sd så jag väljer
Blåsippans väg.

 
Ingen bild

OT

2 augusti 2014 21:01

Fantastisk bra sommartal!

Det kommer bli 20% i valet!!!

 
Ingen bild

Göta

2 augusti 2014 22:04

Jimmies sommartal var RIKTIGT BRA! Ett par gånger tog han i ordentligt dessutom. Han skrädde inte orden och fick stort gensvar från publiken.

Något som inte var bra däremot var ljudet i början. De första 11 minuterna går inte att lyssna på, men Jimmie kommer inte upp på scen förrän framåt minut 13:00 och då blir ljudet bra. Så dra fram till ca 13:00 så slipper ni irritera er på oljuden innan.

http://www.youtube.com/watch?v=Eg160Yvbc4s

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 22:08

13-25% i valet. Allt hänger på reklamsatsningen. Det kan faktiskt bli så att SD blir det största partiet helt plötsligt.
REKLAMSATSNINGEN BLIR HELT AVGÖRANDE
SD kan nästan själva v ä l j a var i spannet man vill hamna beroende på hur m.k.t man brassar på med reklam.

Brassa på KOSTA VAD DET KOSTA VILL!!!

(Om inte annat får vi väl göra en insamling i efterhand)

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 22:31

Jag måste rekommendera SDU-filmen med tjejerna. Den var väldigt bra och slår också hårt mot landets feminister.
Att unga tjejer kan vara Sverigedemokrater slår undan benen på Fi!

 
Ingen bild

Förbjud islam

2 augusti 2014 23:14


Jimmie Åkesson tycks, liksom merparten av folket, fortfarande inte ha förstått att islamism och islam är samma sak.

 
Ingen bild

.

2 augusti 2014 23:18


islam, islamism, salafit islam, moderat islam, shia, sunni, hamas, alshabab, hizbollah, alqaida, boko haram, boko halal....mm
är bara olika nyanser av brunt b...

 
Ingen bild

Hej!

2 augusti 2014 23:23

Retro -07 utanförskapsstäder:

https://www.youtube.com/watch?v=pHrmSTRmjyw

 
Ingen bild

Lena

3 augusti 2014 00:18

Mycket bra tal av Åkesson! Bäst av alla partiledare att hålla tal enligt min mening!
se analysen från Dispach Intn`l:
http://www.d-intl.com/2014/08/02/ledare-taggad-akesson-angrep-islamism/

 
Ingen bild

Mr. MiljöMupp

3 augusti 2014 08:51

Kan inte den höga stapeln i juli bero på att det är semestertider och att vi reser så mycket mera då?
Det tror i alla fall jag.
Och det vackre vädret förstås.

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 augusti 2014 08:55

H.G Strömer undrar på sin blogg vem som betalar de "svenskar" som åker till Syrien och strider , lätt det är han och vi andra , har dom fått PUT = permanent uppehållstillstånd i Sverige så är dom ju "svenskar"att dom sen inte har något jobb här utan kan åka till Syrien och strida på vår bekostnad är ju helt horribelt !

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2014 09:09

@Onkel Sven.
Detta gäller flera grupper. "Svenskar" som är på semester i Gaza och Somalia.
Flyr man för livet från ett helvete, så ska man väl inte återvända dit på semester, eller...????

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 augusti 2014 10:40

" Hulda mk1 " helt rätt, vi har samma tankar !

 
Ingen bild

Mahmoud

3 augusti 2014 13:53

@Mr. MiljöMupp

Vad har "semestertider" att göra med Migrationsverkets statistik över asylsökande???
Tror du på allvar att Migrationsverket för statistik över turister?? :)

 
Ingen bild

Mattias

6 augusti 2014 13:38

Norge slog inte rekord i juli. Totalt antal asylsökande gick ner från 1210 (jun) till 1009 (jul), och ensamkommande barn gick ner från 135 (jun) till 93 (jul).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se