thoralf

Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

JOHANS TANKAR

Av Thoralf Alfsson - 21 juli 2013 23:49

Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson som huserar i Kalmar har även en blogg med namnet ”Johans tankar” som han skriver ytterst sporadiskt på. Undrar om hans tankar är lika sporadiska?


Nu har Johan Persson gjort en pudel när det gäller podcast-affären på sin blogg. Östran har läst hans blogginlägg där han går ut och säger att kommunen gjorde fel som anmälde B-G Svedjenäs och Martin Nilsson. Läs artikel.


Johan Persson har haft två månader på sig att informera om dessa ”tankar” men han väntade med det tills åklagaren beslutade att inte inleda någon förundersökning. Vilket patetiskt agerande från kommunalrådet. Hur många tror att han kommit på den ”tanken” om åklagaren gått vidare?


Han låtsas som han inte var informerad om anmälan på grund av att han var i USA när anmälan gjordes. Men Johan har faktiskt en smartphone! Inget kan få mig att tro att inte Johan från USA gav sitt godkännande till denna polisanmälan.


B-G Svedjenäs är uppenbarlige sur på Johan Persson eftersom han lägger ut lite "ledtrådar" på sin blogg.


”Självklart får krogimperiet behålla sprittillståndet. "Starke man", har ju fått följa med ägarna på fiskresa till Hovmantorp...”

 

Skall kanske tydas enligt följande.


Kalmar krogar bjuder årligen kommunalrådet Johan Persson på kräftfiske och fest (öl, sprit) i Hovmantorp och får sedan fri lejd att missköta sina serveringstillstånd.


Nu väntar vi bara på att Johan Persson bjuder in B-G Svedjenäs och Martin Nilsson till stadshuset för samtal. Han kanske till och med erbjuder dem en plats på socialdemokraternas valsedel i kommunvalet. Eller vad skall man tro när Svedjenäs skriver följande på sin blogg.


”Okaj, jag släpper nyheten nu. Jag kommer att satsa på kommunvalet 2014. Har redan nu fått anbud från två partier. Till er övriga, lyft på röven, snart går tåget! ”


Socialdemokraterna brukar ju satsa på ”kända” namn i kommunen för att röstmaximera.


I ett annat blogginlägg som jag missat kritiserar Johan Persson min bild på Nasim Malik omgiven av Hizbollah-flaggor. Undrar om det är Nasim Malik själv som gråtit ut hos kommunalrådet? Så här skriver kommunalrådet.


 


”Måste reagera mot en bild som nu ligger ute på Thoralf Alfssons blogg. Han har där en bild på Nasim Malik med Hizbollah flaggan. Texten under bilden är Hizbollah i Kalmar. Den enda personen på bilden är just Malik.


Nasim Malik är en person som själv fått fly från Pakistan för att han var så hårt engagerad mot religiöst våld. Att då beskyllas för samröre med en terrororganisation som Hizbolah är naturligtvis djupt kränkande.


Det skulle vara som om någon lade ut en bild på Thoralf och en nazistflagga. Människor med sunda balansvätskor gör inte sådant.”


Jag förstår att denna bild retar socialdemokraterna i Kalmar och inte minst Nasim Malik. Idag fick jag höra att Nasim Malik även fungerar som imam i Smedby. I varje fall så undervisar han om koranen i sitt hem. Något som uppenbarligen fått till följd att användning av slöja ökar i Smedby.


Att Johan Persson drar paralleller mellan Hizbollah och nazismen är i och för sig intressant. Det gör ju mina bilder än mer uppseendeväckande.


Johan Persson missar dock en betydelsefull detalj. Nasim Malik var ansvarig på denna fredsdemonstration och han kunde bett de personer med Hizbollahflaggorna att ta bort dem. Men det gjorde han inte.


 

Det gjorde inte heller kommunfullmäktiges ordförande Roger Kalif.



 

Inte heller det vänsterpartistiska kommunalrådet Bertil Dahl.


 

Inte heller SSU Martin Andersson


Alla dessa S och V deltagare hade möjligheten att plocka bort terrororganisationens flaggor men alla avstod. Därför kan de inte avsäga sig sitt ansvar! Oavsett vad Johan Persson tycker om mina bilder.


PS

Johan Persson har fortfarande inte svarat på mitt mejl om fredsmarchen i Lahore, Pakistan eller att Nasim Malik blivit utsedd till ambassadör för FN och EU.

 
 
Mats Carlsson

Mats Carlsson

22 juli 2013 05:52

Bra skrivit Thoralf. Kämpa på rak i ryggen. Roger Kalif? En konvertit? Kalifat vill han ha i alla fall. Det syns på hans agerande.

http://www.nationell.nu

 
Svensson

Svensson

22 juli 2013 06:37

Om dessa människor väljer att samarbeta med såna här personer,så måste dom även stå upp för deras åsikter och värderingar,annars ser det lite märkligt ut.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Eric H

22 juli 2013 06:52

Bra gjort Thoralf, du är verkligen en finne i röven på dessa hycklare!
Bilderna tål verkligen att som en påminnelse visas igen, att visa vilka värderingar dessa styrande har, värderingar som man inte vill skylta med..
Vad blir nästa steg fråm kommunkontoret? Påstå att bilderna är manipulerade??

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 juli 2013 07:13

Om nu Nasim Malik tycker att slöjor är bra, varför använder han då ingen själv? Allra helst borde han ha en svart bhurka...

Nästa tanke som kommer fram är: Alla de som stödjer honom politiskt, stödjer också passivt detta kvinnoförtryck. Det är en stor falskhet från främst Socialdemokraterna.
Men hela vänstern är falska och fega när de inte tar avstånd från den kvinnosyn som Islam innebär.

 
Ingen bild

Urban Jakobson

22 juli 2013 07:13

Man kan verkligen säga att Johan Persson står med byxorna nere.Bra Thoralf!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 juli 2013 07:22

Ganska underligt att Nasim Malik kan åka skytteltrafik till Pakistan det land som han säger sej ha flytt från .

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 juli 2013 07:32

OT . Vad tyst det är om mordet på den 20 åriga flickan i Umeå , är det hedersrelaterat tro ? Inget på Avpixlat inget på Fria Tider .

 
Ingen bild

Hacke

22 juli 2013 08:33

Bra jobbat Thoralf. Att inte motståndarna lärt sig att man måste ha bra på fötterna innan man går i polemik med dig och din blogg är minst sagt förvånande, all den stund när det som här handlar om ett kommunalråd.

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2013 08:41

S_E karlsson:

Ja när även polisen är förtegen, så är där
en hund begraven. Man blir inte förvånad,
invandrar relaterat våld ska till varje pris
tystas ned!

 
Ingen bild

J B Doe

22 juli 2013 08:42

OT
Var och lyssnade på Benny Anderssons Orkester i Kalmar i lördags. 5 000 i publiken (enligt Barometern, så det måste stämma!). Inte ett mörkhyat ansikte så långt ögat nådde. Så var det med den integrationen.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

22 juli 2013 09:01

Smålandsposten nya ledarskribent har bekymmer om främlingsfientliga.
Troligen menar han sådana som inte gillar Svensk invandringspolitik.
--------------------------------------------

Historia är en vetenskap men också en tolkning specifik för varje kultur och varje tid. Vi ska inte överlåta Stormaktstiden till att vulgärtolkas av de främlingsfientliga. Om något skinnhuvud missuppfattar Sabatons budskap må det vara hänt. Vi kan inte låta en liten grupp förvirrade personer hindra oss från att i kulturen reflektera över en viktig del av vår historia. Dessutom är musiken bra.
Ultima Thule fick inte vara förband till Iron Maiden.


Alen Musaefendic

http://tinyurl.com/kqeml9w

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 juli 2013 09:36

J B Doe...
Det finns ingen vilja till integration från de "Nyanlända". Viljan från deras sida är att förändra vårt samhälle i deras riktning...

Om SD startar en papperstidning någon gång, bör Thoralf bli chefredaktör! Alt. lokalkorre från Kalmar län!
Bäva månde de andra partiernas politiker då...

 
Ingen bild

Janne

22 juli 2013 09:45

Har gummen och gubben gjort en pudel än så här två år efter hen beskyllde muslimer för norgedemokraten Breiviks rasistiska slakt?

 
Ingen bild

Gute

22 juli 2013 10:00

En bild säger mer än tusen ord, när togs bilden med terrorflaggan?

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 juli 2013 10:20

Janne...
Feltänk. Det är väl ingen rasism om man dödar sina egna landsmän..? Då är det massmord.
Rasism är brott mot någon som inte tillhör den egna gruppen. Tex. när Zigenare rånar Svenskar. När våra Svenska unga flickor blir gruppvåldtagna av Araber.
"Det gör ju inget. Det var bara en svennehora"...
Eller när en Svensk kille eller flicka bli rånad på telefon, jacka och plånbok av en grupp "nyanlända" pojkar, det är också rasism.
Det Janne, det är några rasismbrott.
Hade Breivik åkt ut till en Norsk förort och mördat "Nyanlända", då hade det varit ett rasistiskt brott.

Breivik är där han hör hemma och jag hoppas att han får vara där LÄNGE.
Men hade debatten om invandringen i Skandinavien varit fri och politikerna agerat för ländernas bästa, hade säkert inte Breivik utfört sina avskyvärda brott...

 
Ingen bild

Ronny

22 juli 2013 10:42

Med tanke på att det ännu en gång är en ung utländsk kvinna som "fallit" från en balkong, så bör ju varenda kvinnoorganisation under 7-klövern, starta en, eller kräva en fullständig läkarkontroll på alla nyanlända kvinnor, speciellt då balanssinnet. För visst måste dessa stackars kvinnor från andra länder ha ett synnerligt dåligt balanssinne, då dom ofta faller ner från sina balkonger. Inte kan det väl vara kultur eller religion, som gör dessa stackars kvinnor till fritt fallande föremål. Upp till bevis kvinnosakskvinnor! Visa att ni inte är ynkryggar som övriga medie och politikerdrägg.............

 
Ingen bild

vmm

22 juli 2013 11:49

Med tanke på att Hans Excellens doktor Malik är ambassadör lär han väl bli hedersgäst på nobelmiddagen. Det lär ju finnas en plats ledig eftersom Åkesson förmodligen inte får komma eftersom han inte delar Nobels värdegrund om alla människors lika värde (det gör däremot Malik - det finns det ju papper på!). Och nej, dom kommer nog inte att servera skinkmackor på Nobelmiddagen så jag tror inte det blir några problem med maten för HE Dr ambassadör Malik.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 juli 2013 12:01

Ronny... De kanske hoppar jämfota på balkongen i skor med gummisula, Inte bra...

vmm...Nej, för en sådan väldig herre som Malik är inga dörrar stängda. Undrar om inte han håller på att bota all cancer och lösa Israel/Palestiakonflikten... Rykten går om stora framgångar för honom ;-)

 
Ingen bild

vmm

22 juli 2013 12:22

Fick en tanke appropå min förra kommentar om skinkmackor på nobelmiddagen... tänk om dom skulle servera fläsk på nobelmiddagen! Till exempel fläskfilet med potatisgratäng och pepparsås... vilket liv det skulle bli! Det skulle väl bli världskrigsrubriker i PK-media om "alla människors lika värde" för att man serverade mat som muslimer inte kan äta (även om jag är övertygad om att det går att få halalmat, liksom kosher och vegetarisk). Ska googla rätt på nobelmenyerna för att se om och när man serverade fläskkött senast.

 
Ingen bild

vmm

22 juli 2013 12:34

Forts. av mitt förra inlägg:

efter att ha läst igenom nobelmiddagsmenyerna så kan jag, vad jag kan se, konstatera att det endast är 1934 och 1929 som man serverade fläskkött (1929: kall anka med bacon och 1934: kall fasan med bacon). Malik kan känna sig trygg med maten på nobelmiddagen! Bon appetit!

 
Ingen bild

Medborgaren

22 juli 2013 13:43

Som sagt var, Johan verkar inte tänka särskilt mycket, vilket vi dagligen ser resultat på och alla drabbas av......................

Jodå annars ökar arbetslösheten i Sverige jämfört med förra årets rekordsiffror och statens lånebehov 2013 blir troligen större än prognosen på 183 Miljarder, hur var det nu Borg o Reinfelt sa, Sveriges ekonomi är urstark.......... jojatackarjag!

 
Ingen bild

s-E Karlsson

22 juli 2013 13:53

Håller med dej Hulda MK1, närmare sanningen går det inte att komma 1 Mvh S-E .

 
Ingen bild

Skånepåg

22 juli 2013 14:31

O.T

Såg till min förfäran att det finns information om Thoralf Alfsson på Wikipedia, men inte en enda rad om hans excellens ambassadören Dr. Nasim Malik. Ansvariga inom Socialdemokraterna måste givetvis snarast rätta till denna skandal och självfallet inte missa en enda av hans utmärkelser och olika titlar såväl inom som utanför Sverige. Vi i Kalmar måste ha rätt att känna till vilken ”höjdare” som finns mitt ibland oss.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

22 juli 2013 14:38

KalmarFF.s tränare Nanne Bergstrand har fått en gata uppkallad efter sig. Nu är det dags att vi Sverigedemokrater lägger en motion om att Kalmars mest kände och berömde fredsmäklare mm får en gata uppkallad efter sig. Eller varför inte en staty på Larmtorget?. Jag säger bara " släng dig i väggen Dag Hammsköld ". Jag skulle vilja döpa denne store man till" Skuggan ". Alltid två steg efter Johan P.Blir Johan kissnödig under KF så blir även fredsmäklaren nödig. Ett lustigt sammanträffande.

 
Ingen bild

Stefan A.

22 juli 2013 15:15

Nej Ronny det går inte för sig i Sweden, man får inte peka ut någon så här gör vi på Svenskt vis, nämligen tvingar alla fastighetsägare att bygga skyddsnät runt alla miljoner balkonger (ger jobb), även villägare av enplansvillor tvingas med av solidariska skäl, en "utmaning" mindre för Ulltussen....

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2013 15:42

Janne:

Gubben och Gumman beskyllde säkert inte Muslimerna
för dådet, dom antog väl precis som dom flesta att
dådet möjligen var Muslim relaterat, eftersom dom
flesta vansinnes dåd som utförs på vår jord, kan
relateras till just Muslimer, dom till och med
skryter om när dom lyckats döda ett större antal
för dem inte önskvärda individer!
För övrigt hänvisar jag till Huldas insändare över
vad som är Rasism.
(Sen om du ska beskriva mer än en Person heter det DOM,
och inte Hen)

 
Ingen bild

Maja Dacke

22 juli 2013 16:25

Tony, om jag inte missminner mig så var det någon muslimsk grupp som först tog på sig bombdådet i Oslo. Sedan blev det snabbt uppklarat att det var ... etc.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 juli 2013 17:12

Maja Dacke...
Jo, jag har för mig att det var så. Det enda komiska i detta elände.

Att Kalmars superkändis Nasim Malik bör hedras i staden är en självklarhet. Statyer och namngivna gator är självskrivna.
Vidare bör skolbarnen läras att sjunga hyllningssånger till hans ära. Både på Första Maj och vid Ramadans slut.
Att han har bidragit till att antalet kvinnor tagit på sig sjal ökat, bör givetvis uppmärksammas av Socialdemokraternas Kvinnoförbund.
Ett förtjänsttecken för god feministisk kamp är självklart. Att Feministiskt Initsiativ också sällar sig till hyllningskören är en självklarhet för alla.

Så, politiker i Kalmar, vad väntar ni på..?????

 
Ingen bild

Essendon

22 juli 2013 17:16

O.T
Swebus spärrar Sverigevänliga sidor!

Fortsätter bolaget med detta efter en bojkott, så går dom i konken!

http://www.exponerat.info/swebus-wifi-nat-har-sparrat-sverigevanliga-sidor/

 
Kalle

Kalle

22 juli 2013 17:36

En bank också med prefixet (SWE) är också sverigefientligt trots sitt prefix.

""Swedbank anställer bara invandrare i nytt rekryterings­projekt – svenskar göre sig ej besvär OCH tvingas betala invandrarlönerna via skatten. "" skriver den sverigevänliga nättidningen Fria Tider.

http://www.friatider.se/swedbank-anstaller-bara-invandrare-i-nytt-rekryteringsprojekt-skattebetalarna-star-for-kostnaderna

Med andra ord får den etniske svensken betala via skattsedeln för att förbli arbetslös. Skattepengarna går till att stötta invandrare på bekostnad av den etniske svensken.

Svensken befinner sig allt mer i strykklass och skall betala notan för sitt försvinnande!!!

Klockan är fem över tolv. Är det någon som tvivlar på det fortfarande???

http://www.friatider.se/swedbank-anstaller-bara-in

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

22 juli 2013 18:36

Man brukar väl inte namnge gator och torg mm, eller resa statyer över ännu levande personer. Förutom i diktaturer då.

 
Svensson

Svensson

22 juli 2013 20:51

Swedbank kommer alltså bli invandrarnas bank,vi svenskar får se efter mer Sverigevänliga banker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Kurtan

22 juli 2013 20:58

Thoralf, du har väl hört talas om "deception" eller på svenska "vilseledning" som figurerar inom en viss "religion"...

Här kommer en kort förklaring för de som inte vet.
¨
"Deception" är en av "pelarna" inom islam om hur man genom lögn/halvsanningar vilseleder och i slutändan besegrar sin fiende trots att man är militärt underläsen.. alltså oss/vi..

Vad du tyvär håller på med nu med "Malik" och han den "starke mannen i Kalmar" etc är vilken jag skulle vilja benämna den "köpta/korrupta mannen i Kalmar" är att du/vi sätter focus på oväsentilga saker dvs focuserar på "non-issues"..(deception)

Min, och jag är säker ¨på, mångas önskan, är at du och SD sätter mer focus på den erövring och "kolonisering" som nu bevislingen pågår i västvärledn och Sverige av islam!
MVH
Kurtan

 
Ingen bild

Mange

22 juli 2013 21:02

Hulda mk1 Måndag 22 Juli 07.13 Så jäkla bra sammanfattat! Om nu slöjor är så bra varför bär inte deras män slöja!

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2013 21:08

Maja Dacke:

Ja i varje fall var det så när den misslyckade
självmordsbombaren i Stockholm tog livet av sig
själv, men var menat åt en större mängd Svenskar
När Snillena på SVT spekulerade om vem som låg bakom,
så hävdade en av dom att det sannolikt var ett
Islamiskt dåd!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2013 21:38

Det stod ganska snabbt klart att idiotdåden i Norge var utförda av en galning,några nyhetsbyråer och politiker var lite snabba i sina slutsatser.

Varför signaturen Janne hoppar på oss är en gåta ?
Sannolikt ett ointelligent försök att misskreditera Alfsson
För att sedan hoppas att någon dumskalle på någon nedläggningshotad tidning skall haka på lögnerna.

Fast vi svarar väl så här : Gå och bre dej en skinkmacka "Janne"
Stendumma indianer har aldrig tillfört vilda western något.
Fy fan så genomskinligt idiot

 
Ingen bild

Skånepåg

22 juli 2013 21:44

@ Who

Finns det plushus (herre min je vad enfaldigt), måste det ju finnas minushus. Dessa måste då enligt honom vara moskéerna. Logiskt för alla utom dårpippin WHO. Eller för att använda hans egen terminologi, blev det för svårt nu och fekalierna hamnade i brallan?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2013 23:05

Ganska underhållande att se när Thor-alf driver med den sociala demokratin oavsett man är i eller utanför KF
Fast det är ju som att skjuta på sittande fågel maken till clowner FN ambassadör ?

Egentligen borde Kalmars journalister jobba övertid med detta gäng.
En film om ev valfusk 2014 kanske kan få stopp för gott på den internationella karriären ?

En debatt om korrekt ålder "rasar" i Sverige på en kategori pensionsräddare.
Efter att ha träffat på ett större antal i helgen på ett matställe. Kan kan vi nog konstatera är den debatten är ganska lämplig
Den som hävdar att åldern skulle vara under 18 år bör psykundersökas.

På det temat måste man ändå ge Anders B en eloge när han frågar personalen på ett boende om det är lämpligt att minderåriga är ute vid 03.00 på natten i samband med någon incident som tydligen är under utredning,kanske finns det hopp för Anders :=)(=:
Kan det vara en förändring när "matte"stuckit till säkrare inkomstställe?

Att se berusade minderåriga flickor på väg till "Arbeta med trä:s gata är beklämmande, nästa incident står förmodligen på tur

Gubben o Gumman skriver som fristående Sverigevänliga journalilster utan koppling till alfsson/SD eller Inte rasist men .... har så svårt att förstå världen

 
Ingen bild

Stefan A.

23 juli 2013 07:13

Bekvämt att vara journalist, i sin iver att smutskasta polisen så lät man sig luras att polisen deltagit i ett sk. streetrace,
och när inte det visade sig stämma skyller man på att arrangören ljugit, borde man inte tagit reda på det innan man skriver en massa skit? i fulmedias smutskastningsliga ligger förstås Sverigedemokraterna som ohotad etta men på god andraplats kommer nog polisen.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 juli 2013 07:42

ot. Följande har jag sänt till båda lokaltidningarna O.T & O.N med hopp om att få in det som insändare .
Nu är jag lite fundersam !

Detta med nästan gratis tandvård och sjukvård och annan vård för illegala , hur funkar det med eventuella smittorisker , en illegal bär nog inte med sej något friskhetsintyg 1Det finns väl heller inte något krav på hälsoundersökning när dom kommer till Sverige ,annat var det när lägerfångarna kom till Sverige efter krigsslutet 1945, då var det direkt hälsoundersökning ,då hade man koll ,nu verkar det nästan skamligt att begära att flyktingar ska ha ID -handlingar när gränsen till Sverige passeras ! Jag kommer att tänka efter före innan jag besöker i synnerhet tandvården , får väl köra med egenvård !
Tror någon att denna snälla kritik tas in ? Icke sa Nicke .

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juli 2013 07:46

Om Gubben och Gumman tolkar Casanovas synpunkt om flaggan och Smedbysultanen på samma bild rätt , så skulle det finnas risk för att denne kopplas ihop med terroriststämplade Hamas på ett icke korrekt sätt.?

Det tycker inte "Kramas" är så himla bra, och det är väl inget att säga något om.
Dessutom är det väl ganska klart att Thor-alf pekas ut som mindre begåvad eller fylld med fel balansvätskor

Grunden för synpunkten , åt olika håll, är EN FYSISK PERSON SAMT EN FYSISK FLAGGA på samma bild.
Detta blir då feltolkat en hypotetisk risk för oegentligheter.
Då med vår nye FN ambassadör i Kalmar hypotetiskt iblandad i ?

Då vill Gubben och Gumman påminna någon om att för två år sedan skrev vi efter några glas glögg en mindre smart kommentar då i svenskt talspråks anda dvs tex "Vi hoppas att Nisse minsann halkar på en banan och slår rumpan hårt i asfalten"
Observera dessutom att inga fysiska bilder el dylikt bifogades
Tangentbord kontra fysisk närvaro på Larmtorget

Detta tolkades så sent som nyligen i pressen fortfarande till en uppmaning om att folk skulle kasta bananer framför Nisses plattfötter ,så han minsann halkade, dvs säga en uppmaning till illegal banankastning.
Då som nu passade en livlig fantasi och egen tolkning bra.
Samma sak ägnade sej några av Kalmar journalister sej åt
Känns ju nästa som division Kalle Anka, om man tittar på bilderna ovan

Detta olyckliga blogginlägg är inte i närheten av Thor-alf bilder enligt vårt sätt att se det.
Det är inte heller i närheten av vad socialistiska politiker gjort
bort sej på detta möte.
Hamasflaggor samt hakkorsflaggor vajade på Larmtorget , ta aldrig ordet rasist i era munnar sossar i Kalmar

Väl mött på valnatten 2014, då kommer sjuklöverspolitikerna att få hälla balansvätskor i alla kroppsöppningar för att ta sej hem

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 juli 2013 08:05

PS till 07.42 ,har mailat till båda redaktörerna men ingen av dessa bekvämar sej med ett svar !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards