thoralf

Direktlänk till inlägg 28 november 2013

5i12-RÖRELSEN PRISAR TIMBUKTU I RIKSDAGEN

Av Thoralf Alfsson - 28 november 2013 13:13

Fick precis följande inbjudan i ett mejl till min riksdagsadress.


 


Med andra ord 5i12-rörelsen ger pris till en person, Timbuktu som i sina texter anser att Jimmie Åkesson skall dunkas gul och blå, hissas i en flaggstång. Eller för att citera ur texten.


”piskan viner tills vi går passgång, dunkar Jimmie gul och blå hissa i en flaggstång”.


Det är fina personer som 5i12-rörelsen belönar. Jag blir bara trött och beklämd. Det är uppenbarligen rätt med hot, främlingsfientlighet och rasism bara det riktar sig mot rätt grupp eller personer. På något annat sätt kan jag inte tolka detta.


Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Jasenko Omanovic delar ut priset enligt inbjudan. I riksdagen mobbas det ju för övrigt en hel del, det räcker att nämna det så kallade kvittningssystemet.


Till på köpet är även Jason ”Timbuktu” Diakité inbjudan av Nobelstiftelsen att medverka vid nobelfesten i Oslo. Detta samtidigt som Jimmie Åkesson inte bjuds in till nobelfesten i Stockholm för fjärde året i rad. Nobelstiftelsens bedömningar är minst sagt beklämmande men samtidigt avslöjar det hur stort hyckleriet är inom etablissemanget.


Att sedan priset delas ut i Sveriges Riksdags lokaler understryker än mer hur stort hyckleriet är. Enligt inbjudan deltar även riksdagens talman Per Westerberg vid prisutdelningen. Därmed får man anta att Per Westerberg delar uppfattningen att en partiledare i Sveriges riksdag skall dunkas gul och blå och sedan hissas upp i en flaggstång.


Jag tar mig för pannan och betackar mig för denna priscermoni i Sveriges Riksdags lokaler.


SvD skriver även om det. Dagens Nyheter, Sydsvenskan,

 
 
Ingen bild

PG

28 november 2013 13:29

Inte konstigt att Sverige ser ut som det gör!
Men gå och visa upp dig! (om du har möjlighet och befinner dig i Sthlm)

 
Ingen bild

Thoralf A

28 november 2013 13:32

PG

Min kamera skall föreviga denna händelse om jag inte står i talarstolen vid tidpunkten för utdelandet av priset.

 
Ingen bild

Tompa

28 november 2013 13:33

Delar din uppfattning till fullo Thoralf.

"människorvärde" och "allas lika värde" är budskapet som 7 klövern och media trumpetar ut gång efter gång.

Undrar om de verkligen själva förstår hur dumma de framstår när de sedan agerar tvärtemot vad de sagt i meningen innan.

Jag tror faktiskt inte att deras tankekapacitet klarar den kopplingen.

 
Ingen bild

Medborgaren

28 november 2013 13:40

För övrigt är ju klockan redan 5över12..........
7-klöverns vanstyre av vårt vackra o en gång så framgångsrika land har förstört det mesta som vi o våra förfäder byggt upp med hårt arbete och sunt förnuft, ingetdera finns numera att återfinna i 7-klöverlandet............
Istället möts man av analfabeter och bidragshysteri, men stålarna tar fort slut och för dom som är intresserade rekommenderar jag att surfa in på Riksgäldens hemsida o följa hur vi Svenskar numera tvingas låna mängder med Miljarder varje månad och öka statsskulden för att kunna pröjsa för massinvandringen!

 
Ingen bild

viki

28 november 2013 13:42

Jag tycker att det är viktigt att läsa allt som skrivs och inte bara läsa det som man tar illa upp av. Om du skulle läsa artikeln som aftonbladet skriver (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17922037.ab), eller den som dn skriver så förstår du att det bara är metaforiskt, varken Jason eller Sebastian skulle verkligen göra något av det de rappar om det är bara musik och ett svar på er politik. Detta är två upprörda människor som tar illa upp av eran politik och era uttalanden. Jag rekommenderar starkt att du även går in på Jasons Facebooksida och läser hans inlägg där han skriver om rasism och hans syn på saken.

 
Arvid

Arvid

28 november 2013 13:46

VAD HÄNDER MED DITT LAND, THORALF?

Har du väl knäckt äggen och sedan börjat vispa ihop gula och vita finns det ingen återvändo. Att importera hundratusentals övervägande muslimska MENA- och SOA-människor kommer socialt, kulturellt och intelligensmässigt att förändra mottagarlandet till 3:e-världen-status. Pur-Sverige ligger på sin dödsbädd - med andra ord folkmord förestår. Men ingen svensk oroar sig: frånvaro av simpel självbevarelsedrift i förening med okunnighet, likgiltighet, dumhet och epidemisk godhet förhindrar ett realistiskt ställningstagande. I andra länder kan betydligt mera bagatellartade företeelser mobilisera 10 000-tals medborgare till vilda gatuprotester. I Nya Sverige kommer ett tjugotal modiga och engagerade människor till Kgl Huvudstaden för att protestera - och blir förlöjligade och utskrattade av media och en okunnig folkmajoritet.
Hedersmannen och sanningssägaren Paul Weston vet vad som krävs och talar om det, men inser också att inget av detta kommer att ske - kan man då se annat än trött och resignerad ut.
http://youtu.be/Qsjc5CVujrM

http://youtu.be/Qsjc5CVujrM

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 november 2013 13:46

Sorgligt, bedrövligt, obehagligt, tragiskt, vidrigt, skrämmande, odemokratiskt, plus en massa andra ord som inte lämpar sig i tryck...

 
Ingen bild

Medborgaren

28 november 2013 13:46

Läs dt.se, 11 flyktingbarn har rymt från sitt boende för att dom inte var nöjda med maten och fritidsaktiviteter!!!!!
Dom har ju flytt från krig o elände eller?

Undrar när vi får se samma rubriker där svenska pensionärer börjar rymma för att maten är för dålig?

 
Ingen bild

Magentan

28 november 2013 13:49


Det Thoralf beskriver i detta inlägg är enbart en början av 7-klöverns samt media- och kulturetablissemangets STORA GEMENSAMMA SD-HATARKAMP inför de bägge valen 2014.

Enligt min mening har denna förljugna kamp mot SD nu blivit så enormt övertydlig att de flesta väljarna i Sverige bör ha allt lättare för att genomskåda den.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 november 2013 13:52

Magentan...
Helt rätt. Nästan varenda dag är det någon sk-t mot SD. Lögner och påhopp hela tiden...

 
Ingen bild

Kalle

28 november 2013 14:19

Men vad säger talmännen om detta? Dags att ta upp det på talmanskonferensen! Att använda riksdagens lokaler på detta sätt kan inte vara riktigt?

 
Ingen bild

Kalle

28 november 2013 14:38

Läste slarvigt, såg inte att 1:a talmannen var med. Vilket gör det så mycket värre. Ännu en anledning att ta upp detta på talmanskonferensen.
Du får ställa en fråga om det Thoralf.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

28 november 2013 14:51

Dessvärre tror jag att det smäller på allvar snart.

Polisen sätter då in dialogpoliser, för dom "riktiga" poliserna är satta att vakta arresterna för att "spara pengar"

Gode Gud

http://goo.gl/zqCCcK

 
Ingen bild

gigolo

28 november 2013 14:59

Ang. Nobelfesten sa Jimmie förra gången han fick frågan varför han inte var bjuden........Det gör inget för det är inte 9 miljoner svenska heller glasklart svar. Samma som tunnelbanan i Tokyo

 
Ingen bild

biran

28 november 2013 16:02

Jag utgår från att även Timbuktus polare och vapendragare den svårt kriminelle Sebbe ”Staxx” Stakset närvarar vid prisutdelningen. Han var ju påtänkt som någon sorts föredöme av Afrofürern Reinfeldt. Kanske en påläggskalv inom rörelsen?

 
Ingen bild

Pelle

28 november 2013 16:19

För ett år sedan ansåg jag att användandet av termen "dårhus" var överdrivet. Idag beskriver det väl statusen för de som styr Sverige. Kanske blir det till slut paradoxalt nog invandrare med självbevarelsedrift som sparkar ut Sverigehatarna, vi svenskar förefaller inte själva klara av det. Svenska folket förfaller för passiva och hjärntvättade för att begripa sitt eget bästa.

 
Ingen bild

Saltholm

28 november 2013 16:44

Jimmie borde gå dit och ställa sig nära Talmannen och Timbuktu.

 
Ingen bild

Lärare

28 november 2013 16:54

Nej, men detta var nog det värsta jag hört på länge. Hur ska vi uppmärksamma alla svenskar på dessa odemokratiska, helt vansinniga tilltag som nu sker i Sverige och t o m i Riksdagshuset!

Jimmie Åkesson blir inte inbjuden till Nobelfesten, grannländerna skrattar åt Nobelkommittén och Sverige i övrigt som inte agerar demokratiskt utan viker sig för brottslingar och SD-hatare.

Nu, eller aldrig kära vänner..., hoppas SD skriver ihop ngt så svenska folket kan få vetskap om vad som verkligen händer, tror inte många ens kan ana vad som försiggår i landet.

Smutskastningen av SD fortgår och tilltar i styrka. Detta visste vi ju skulle komma, men som sagt vi viker oss aldrig för sånt "avskum", vi kör på i samma anda som tidigare. Vi kämpar på och arbetar för Sveriges bästa!

Allt fler medlemmar tillkommer, allt fler kandiderar och allt fler kommer rösta på SD i samtliga valen 2014!

 
Ingen bild

B Johansson

28 november 2013 17:16

I Sverige, numera Absurdistan, de dubbla måttstockarnas land är detta möjligt. Talman Per Westerberg bör leva upp till vad ämbetet kräver och avstå från att delta i denna manifestation där hat mot oliktänkande premieras.

 
Ingen bild

VargMan

28 november 2013 17:22

@ viki
Så om en somalier, en grek, en turk eller en muslim gjort mig eller någon i min familj något, så är det ok att i musikform hota och hata den enskilde personen eller den grupp personen tillhör?
Förresten, det räcker ju att jag uppfattar religionen/gruppen som obehaglig, så kan jag sjunga något i stil med:
"piskan viner tills vi ber allihopa, dunkar Muhammed mig gul och blå och hedern tvingar dotter från balkongen hoppa"?

Du vet att det skulle ta hus i h-e om denna textrad sjöngs. Skulle jag bli inbjuden i TV för att bli gullad med, inte få kritiska frågor mm?

 
Ingen bild

Anders

28 november 2013 17:29

Håller fullkomligt med Saltholm.

 
Ingen bild

Gute

28 november 2013 18:19

Det är verkligen illa att vissa artister premieras trots att de uppträder med gangsters och uppmanar till våld mot politiker, det var ju exakt det som vi gemensamt skulle försöka få bukt med.

Nu är det läge för alla inblandade att tänka till ordentligt, när populära artister sprider ett budskap som uppmanar till våldshandlingar kan det uppfattas som helt legitimt hos störda eller lättpåverkade människor.

Sjukare än så har kan det väl knappast bli egentligen!?

 
Ingen bild

viki

28 november 2013 18:25

@VargMan
Saken är den att att det inte finns en fientlighet mot Sverigedemokraterna på samma sätt som man hatar muslimer och islam. Tror du mig inte så titta på vilket parti som har tredje mest stöd av väljarna just nu. En annan anledning kan vara det att det är fler människor som inser att muslimer, greker, och turkar är människor precis som du och jag, och att det inte är rimligt att uttrycka så rasistiskt sig som flera Sverigedemokrater gör. Jag tycker däremot inte att det är rätt sätt att bemöta problemet, men jag förstår ilskan bakom texten.

 
Ingen bild

World Traveller

28 november 2013 18:57

@ viki

Att du vill slå Sverigedemokrater gul och blå är ju upp till dig men jag tycker det är osmakligt att framföra såna sånger och ''artister'' i TV.

 
Ingen bild

viki

28 november 2013 19:09

@World Traveller
Om du läste vad jag skrev så tyckte jag att det var fel sätt att bemöta med en sådan text, men uppenbarligen gjorde du inte det. Sen att PSL publicerar den är väl heller inte så konstigt? De skriver ju själva att både Timbuktu och Kartellen är två väldigt tunga namn i musiksverige, så att en musiksajt publicerar den är väl inte så konstigt?

 
Ingen bild

rONNY

28 november 2013 19:16

Äntligen har Bert Karlsson kommit in i medias finrum, och blir i princip hyllad, av AB då han öppnar hotell och boende för "flyktingar". Givetvis glorifieras han då han helt öppet säger att svenskar är lata,och invandrare är mycket duktigare, och bättre på alla vis. Så visst har han kommit in PK sfären, med sitt öppet hyllande av invandrare och sina rasistiska uttalande mot svenskar.

 
Svensson

Svensson

28 november 2013 19:17

Här pratar vi om desperata människor,dom hyllar något,men dom vet inte egentligen vad dom hyllar,vi får se vad dom säger när syftet med invandringen kommer fram.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

World Traveller

28 november 2013 19:50

@ viki

Inför SD's torgmöten nästa år så kommer ni inom vänstern åter att ta till våld. Det vet du lika väl som jag. Ni borde fundera på om ni kanske går för långt i ert ''goda'' våld mot oskyldiga svenskar som bara vill värna om sitt land och sina barns och barnbarns framtid.
Ert våldsförhärligande kan slå tillbaka mot er på mer än ett sätt.

 
Arvid

Arvid

28 november 2013 19:51

Bert Karlsson - en ovanlig svensk - kunnig och insiktsfull!

"Bert Karlsson säger att han kommer starta en ”flyktingkedja” med 20 hotell för att inhysa illegala invandrare, skriver Aftonbladet. Något han kommer tjäna miljoner på. – Och jag tänker anställa minst 85 procent invandrare, säger han till tidningen. Anledningen är att svenskar är dåliga och ”lata”. Invandrare är mycket bättre människor, menar han.– Invandrarna jobbar bättre än de flesta svenskar. Alla duktiga svenskar åker ju till Norge eftersom norrmännen är ännu latare än vad vi är. – Det finns mycket att göra. Vi hade en kille som slog sönder för 100 000 på ett ställe. Vi gjorde honom till ”polis” på anläggningen. Sen dess har vi inte haft några problem. Äntligen fick han uppleva att någon i Sverige trodde på honom. Bert Karlsson fakturerar Migrationsverket 37 000 kronor i månaden per invandrare. – Jag vet inget värre än när folk kritiserar USA, hade det inte varit för det landet hade hela Europa suttit i koncentrationsläger, sade Bert Karlsson. USA avgjorde andra världskriget. De stoppade Saddam Hussein när han tänkte erövra Kuwait, påpekade Karlsson och hyllade sedan Nato-bombningarna av Serbien. – Hur kan man kritisera ett land som går i krig för demokratin?, undrade Bert Karlsson."

http://youtu.be/BJ52Lc57Dtg

http://youtu.be/BJ52Lc57Dtg

 
Stefan K

Stefan K

28 november 2013 20:17

Ja du Thoralf. Det är väl bara att erkänna hur den viktiga debatten om politikervåld och näthat nu kan ses som förlorad.
Anser 7-klövern, rättsväsendet och media att frågan är viktig, så ska de givetvis bojkotta ceremonin.
Anser de att Timbuktu är en värdig pristagare och att man får se mellan fingrarna när det är deras hatobjekt SD som är måltavla och att de närvarar, då är debattens trovärdighet sjunken till botten. Då har de själva satt upp gränsen och då kan de inte längre ta debatten och anse sig själva som trovärdiga.

Att Timbuktu har rötterna i annat land, att han tillhör en minoritet, att han är kulturvänsterns kelgris och att just SD utsätts, är och förblir ingen ursäkt. Vill man på allvar bekämpa politikervåldet är det nu upp till politiker och journalister att bevisa sin trovärdighet.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan K

28 november 2013 20:19

@ viki 13:42
Då kanske du skulle läsa SD:s partiprogram på riktigt och inte bara läsa det du tar illa upp av.

 
Ingen bild

mekanikern

28 november 2013 20:59

Vilken sjuk samling Nobelstiftelsen, vilka hönshjärnor
Nobel själv har säkert snurrat flera varv i sin grav
Att ta in terrorrister , är det klokt
dom gillar säkert islam , dom som hugger huvuden av människor
från bebisar och upp
Och har dom mage att stå och babbla om rasismen o fasismen
kan man bli annat !!

 
Ingen bild

Magentan

28 november 2013 21:03

SVT SPRIDER VÅLDSHOT MOT SD! (från Fria Tider)

http://www.alden.se/BrAllmanordning.htm#uppvigling

Sveriges Televisions musikredaktion publicerade alltså igår den nya musikvideon med fängelsekunden Sebbe Stakset och den i riksdagen den 4 december prisade rapartisten Timbuktu, (som nu även har inbjudits av Nobelstiftelsen att medverka vid nobelfesten i Oslo).

"Låten uttrycker frustration över rådande samhällsklimat och rasismen som sprider sig. Det i sig är superintressant", påstår redaktören för SVT:s musikredaktion, Kajsa Haidl.

Och vad har detta med SD att göra??? "Det rådande samhällsklimatet är helt och hållet en produkt av 7-klöverns politik under de senaste decennierna, och vad gäller "rasism" finns det heller ingen som helst anledning att koppla ihop detta ord med nuvarande SD.

Eva Beckman, ansvarig utgivare och chef för SVT:s kulturavdelning, försvarar publiceringen med följande påstående: "Det är klart att texten är kontroversiell och vi tar förstås avstånd från både våld och hot om våld".

Jaså gör dom det, på vilket sätt då???

Eftersom SD nyligen fått testamenterat flera miljoner till sig bör det finnas tillräckligt med pengar till en riktigt bra advokat som kan hjälpa dem.

Brottet uppvigling regleras i Brottsbalkens kapitel 16, paragraf 5 enligt följande:
"Den som muntligen inför menighet eller folksamling, i skrift som sprides eller utlämnas för spridning eller i annat meddelande till allmänheten uppmanar eller eljest söker förleda till brottslig gärning, svikande av medborgerlig skyldighet eller ohörsamhet mot myndighet, dömes för uppvigling till böter eller fängelse i högst sex månader."
"Är brottet med hänsyn till att gärningsmannen sökt förleda till allvarligt brott eller eljest att anse som grovt, skall dömas till fängelse i högst fyra år. Lag (1986:645)."

http://www.alden.se/BrAllmanordning.htm#uppvigling

Att hota och uppvigla till misshandel av en demokratiskt vald partiledare, eller (som SVT gör) med berömmande ordalag ombesörja spridningen av samma hot och uppvigling, måste ju anses som ett grovt brott, inte minst då detta också utgör ett direkt hot mot demokratin i Sverige.

 
Ingen bild

Magentan

28 november 2013 21:25

Rättelse
Den första "länken" ovan ska istället vara följande till FriaTider:

http://www.friatider.se/svt-sprider-valdshot-mot-sverigedemokrater

 
Ingen bild

Janne K

28 november 2013 21:44

Fjantigt text av timbuktu. Men att beväpna sig med gatustridsvapen och förberada grov misshandel är värre. Hur kan de tomtarna vara kvar i partitoppen? Pinsamt för Oss riktiga sverigevänner.

 
Ingen bild

Micke

28 november 2013 21:54

Lyssnade på mixmegapol för sista gången idag, med timbaktu eller vad han heter i alla fall hans låt...och så förbjuder dom ULTIMA THULE vilket skämt. Och det var bara unga lågultbildade unga lantisar som röstade på SD, kan inte skriva mer nu...är fortfarande riktigt upprörd!!!!

 
Ingen bild

Sladden

28 november 2013 22:00

@Janne K, det är synd om er som inte kan få någonting rätt. Det är fortfarande tillåtet att försvara sig i Sverige. I det här fallet mot en galning som senare greps av polisen.

Hur svårt kan det vara?

 
Ingen bild

VargMan

28 november 2013 22:23

@ viki
Du skämtar va? Så alla inom SD hatar islam och muslimer?
Hmm, med din "logik" så hatar alla andra, icke SDare, pensionärer och skolelever samt arbetslösa och sjuka?
De som lämnas kvar i nöd och lidande i fjärran länder av "de andra partierna" hatar ni också, eftersom de vill SD hjälpa..
Det, om något, är ju äkta rasism, att lämna tusentals åt sitt öde i onödan bara för att de inte är rika och har en mörk hudfärg..
Gillar den "logik" du företräder, för den är så bisarr och totalt bortkopplad från verkligheten. Bara du/ni får hata, och hata innerligt, så är ni nöjda..

Du får gärna vara muslim eller ha samma värderingar som de, men en muslim har inte samma värderingar som jag..
Jag är för jämställdhet, kvinnors rättigheter, religionsfrihet i det privata mm mm. Synd att du har samma värderingar som kommer med islam. Varför hatar du homosexuella? Stödjer du stening av otrogna kvinnor? Vad är fel med demokrati? Varför är du emot att män och kvinnor inte är lika mycket värda?
Och med de åsikterna ha mage att anse att SD är fientliga, det är tämligen bisarrt..

 
Blåsippan

Blåsippan

29 november 2013 01:16

OT:

Förmodligen det bästa jag sett.,,

Sedan kom ni. (Läs PK)

http://www.youtube.com/watch?v=yXW-69-RhUU

http://www.youtube.com/watch?v=yXW-69-RhUU

 
Ingen bild

Sven

29 november 2013 01:42

Kors i taket, Ahonen går på sin blogg attack mot vänsterextremister och Åsa Linderborg.

 
Ingen bild

Saltholm

29 november 2013 06:47

Det skulle vara kul att se Jimmie iförd skyddshjälm på ett foto bredvid Talmannen och Timbuktu i Riksdagshuset.

 
Ingen bild

Kungen i de blindas land

29 november 2013 07:15

Glöm inte ta på er era foliehattar!

 
Ingen bild

Sladden

29 november 2013 07:43

@Kungen i de blindas land, att du är enögd är lätt att konstatera.

 
Ingen bild

viki

29 november 2013 07:43

@WorldTraveller
Jag tycker det är intressant att att så fort man säger emot SD så är man absolut vänster, om inte kommunist. Jag tycker att det är lite väl ambitiöst att identifiera sig med en politisk inriktning när man inte ens får rösta. Jag har inget emot SD som parti, jag tycker att Jimmie Åkesson är den vassaste partiledaren av alla. Däremot så står jag inte för den människosyn som många Sverigedemokrater har, och det är därför jag diskuterar ämnet.
@Stefan K
Saken är inte den att jag ogillar SD:s hela politik. Det jag ogillar är rasismen, och jag har även läst partiprogrammet, där det finns rasistiska inslag. Sen tycker jag inte det är relevant, då man måste läsa hela artikeln för att kunna diskutera ämnet, medan man inte måste läsa hela partiprogrammet för att kunna diskutera huruvida SD är rasister eller inte.
@VargMan
Skrev jag någonsin att alla i SD hatar muslimer och islam? Nej, jag menar bara de som uttrycker sig rasistiskt. Sen kan väl inte du bestämma om en muslim har samma värderingar som du, det är väl upp till muslimen i fråga?

 
Ingen bild

Tommy

29 november 2013 08:18

@Arvid
Folkmord??? Sverige med 3:e världen status? Tur vi har Sverigevännerna SD som själva står upp mot PK-medias och 7-klöverns svenskhat. SD är sannolikt det enda som kan rädda Sverige. Tror du verkligen det räcker med att vi importerar hundratusentals analfabeter? Jag undrar om vi inte kommer importera miljoner.
Man undrar ju vad som driver media, etablissemanget och 7-klövern?

 
Ingen bild

Thoralf A

29 november 2013 08:31

viki

Jag vill gärna att du citerar ur våra program vad du anser vara rasistiskt.

Jag ser också fram emot några exempel på vår människosyn.

 
Ingen bild

Sladden

29 november 2013 08:35

@viki, inte får rösta. det visar vilken livserfarenhet du har, ingen m.a.o En dag växer också du upp och förstår. Lycka till.

 
Ingen bild

Åke

29 november 2013 08:58

Rap är ingen riktigt musik egentligen,( inte enl mig iallafall ) och är främst till för sådana som inte kan sjunga ordentliga toner. Mycket är också dataproducerat i den genren. Skillnad är det på ikoner som Rob Halford i Judas Priest, Ronnie James Dio (R.I.P ), eller en av rockvärldens bästa sångare (bland många ) Freddy Mercury (R.I.P ) i Queen.

Att man kan dela ut priser till en sådan grupp som Timbuktu mfl är för mig obegripligt, pg av texterna, där man helt medvetet framför sitt "dolda" hat? Det är en form av omvänd rasism anser jag, där man på ett sätt agerar odemokratiskt mot det svenska samhällets värderingar, och det riktigt fula är att man från medialt håll släpper fram denna skit? Men det är ju å andra sidan väntat....

Funderar på att skriva ett bidrag till SD:s vallåt 2014 med slagkraftig ref.....:)

 
Ingen bild

Bertil

29 november 2013 09:17

Skedde det inte ett mord på den som drog igång 5i12-rörelsen?

Har för mig den startades i Norrland av ungdomar som jobbade mot främlingsfientlighet men att en tjej sedan blev mördad av en krigsskadad afrikan?

Bisarr historia, efter lite googling verkar det ha varit i Härnösand och två tjejer som mördades.

 
Ingen bild

Arvid

29 november 2013 09:34

@ Tommy 08.18

Folkmord måste inte förutsätta systematiskt dödande,förintelse, massaker, massmord etc - blod måste inte flöda, det räcker att makteliten uppsåtligen påtvinga en inhemsk befolkning levnadsvillkor som leder till dess nedgång och slutligen dess fysiska undergång - genom, som i Sveriges fall, massimport av genom sin aggressiva kultur och religion artfrämmande befolkningsgrupper, som efterhand tar över och blir tongivande och helt enkelt tvingar ursprungsbefolkningen till underkastelse, reducerat barnafödande, exil o.s.v Resultat: befolkningen blir som i Sveriges fall utbytt.

 
Ingen bild

Niklas R

29 november 2013 09:43

@viki
"..står jag inte för den människosyn som många Sverigedemokrater har.."

Åh, utveckla detta resonemang, det här skall bli kul.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 november 2013 09:44

Åke..
Skriv gärna en slagkraftig Rap-låt eller bara en text! Det skulle nog vara effektivt! Motståndare ska bekämpas med sina egna metoder.
Lyssnar nu på en förnuftig inringare i Ring P1 om denna låt och div. annat!

 
Ingen bild

Helmut

29 november 2013 11:07

Konstigt att viki inte kunde fortsätta svara på tilltal, Thoralfs fråga var väl helt enkelt för svår. Att anklaga går bra, att stämpla folk går bra. Helt enligt reglerna eftersom det gäller ju bara SD som anklagas och stämplas. Vilken dubbelmoral. Såna som viki borde se sig i spegeln och ta en funderare omman lever som man lär.

 
Ingen bild

Kungen i de blindas land

29 november 2013 11:42

Sladden. Och du är blind.

 
Ingen bild

World Traveller

29 november 2013 11:56

@ viki

Jag gillar inte din och medias männidkosyn. Er brist på empati för svenska brottsoffer och anhöriga till svenskar som mördats är skrämmande. Er syn på hur våra svenska pensionärer ska behandlas jämfört med ensamkommande jihadister är lika sjuk. Er totala likgiltighet för arbetslösa och hemlösa svenskar samtidigt som inget är gott nog åt muslimska invandrare som får bo i slott och hotell med en svensk uppassare per person. Att ni inte skäms.

 
Ingen bild

Tommy

29 november 2013 12:13

@Arvid
Måste kännas hemskt för de folk som verkligen drabbats av folkmord när du drar en koppling och omnämner Sverige. Snacka om domedagsprofetia för övrigt.
För övrigt 2: Det som du definierar som folkmord.
Kan du ge ngt exempel i historien när det har hänt?
Eller kommer Sverige bli prejudikatet?

 
Lassekolja

Lassekolja

29 november 2013 12:20

Jag talade tidigare idag med vår kommuns äldsta medlem (snart 93!). När jag berättade om att Timbuktu skulle hyllas både i Riksdagen och på Nobel´s "fredsfest" i Oslo trodde hon att jag skämtade och det hade man ju hoppats men så galet har Sverige (läs:Absurdistan alt.f.d.Sverige) blivit. Att rapa om att slå en folkvald politiker gul och blå förtjänar uppenbarligen största möjliga heder och ära, med tanke på vem som är välkommen på Nobelfest och vem som inte är det! Salig Alfred roterar förmodligen i sin grav och inser att han istället borde använt sin uppfinning på ett iaf då, ej önskvärt sätt.

@viki, jag har aldrig läst SD´s hela SD´s senaste partiprogram men jag kan svårligen tänka mig att det står något om olika raser!?!
Kan Du vara snäll att precisera skillnaden på ex.-vis Din och min (förtydligande;jag är alltså Sverigedemokrat) "människosyn"? Jag (& SD) anser att alla människor har samma människovärde, vad tycker Du?
SD 2014!!!

http://www.status.se

 
Ingen bild

Observer

29 november 2013 12:23

Sebastian Stakset beskriver sig själv som yrkeskriminell.Hans "meritlista" motsäger inte påståendet. Kultureliten,delar av det politiska etablissemanget samt SVT-företrädare jublar.Dessa kretsar har fått en ny idol.Vad följer härnäst?

 
Ingen bild

World Traveller

29 november 2013 12:46

@ Lassekolja

Jag kan tyvärr inte hålla med om att alla människor har samma värde. Människor som jobbar frivilligt för att hjälpa nödställda, till exempel gamla dagars frälsningssoldater, har i mina ögon betydligt högre värde än de muslimska invandrare i Sverige som åker ner till Syrien för att tillfredsställa sin blodtörst och mörda oskyldiga människor. Det här tjafset om allas lika värde hör inte hemma bland normala hederliga människor. Jag kan hålla med dig om att vi föds lika oskyldiga men det tar inte många år innan kultur och andra levnadsbetingelser gör en del människor goda och en del onda.

 
Arvid

Arvid

29 november 2013 14:18

För övrigt 3:

”Misslyckandet kommer att få katastrofala följder”
När Niall Ferguson besökte Almedalen i somras berättade medierna efteråt att han hyllat den svenska ekonomin. I samtal med Neo ger han en annan bild av Sveriges och Europas framtid. Sverige kan inte längre försvara sig militärt. Vi håller på att skapa en permanent klass av människor som aldrig kommer att kunna försörja sig. Städerna hotar att explodera i våld. Och alldeles för få vågar prata om problemen. Möt en av världens främsta intellektuella som själv lämnat Europa.

http://magasinetneo.se/artiklar/misslyckandet-kommer-att-fa-katastrofala-foljder/

http://magasinetneo.se/artiklar/misslyckandet-komm

 
Ingen bild

Tommy

29 november 2013 14:36

@Arvid
Nu finns det naturligtvis andra som har en annan bild och jag tycker fortfarande att du spetsar till situationen onödigt och använder en retorik som präglas av total domedag, åtminstone i ditt föregående inlägg.

Oavsett det. Uppskattar att du hänvisar till en källa med substans. Bra där. Jag är annars mest van vid att det typ hänvisas till ngn obskyr marockansk sajt eller liknande.
Mkt seriöst. Jag tycker att absolut att Fergusson har många kloka infallsvinklar.
De känns intressanta att diskutera snarare än om Zlatan sjunger nationalsång, huruvida Rydström ska hyllas eller de galna generaliseringar som göra härinne avseende alla muslimer med kopplingar till saker som hände för typ 1300 år sedan.

 
Ingen bild

Sven Dacke

29 november 2013 14:58

Är det möjligen Svenskar i Köpenhamn, hoppas dom tar fram vattenkanorna

http://goo.gl/YMYSzl

 
Ingen bild

Sladden

29 november 2013 15:11

@Kungen i de blindas land, hur kan jag då svara på dina idiotinlägg, du tänker inte så långt, eller hur?

 
Ingen bild

Tony

29 november 2013 16:28

Ja där ser man, nu har Negerrabbel blivit en musikform
som hyllas i Riksdagens kammare av den Sverigefientliga
sjuklöverns representanter, men är ändå förvånad över
att riksdagens talman Per Westerberg ställer upp på detta
sorgeliga jippo där man hyllar figurer som hotar att både
döda Och lemlästa en folkvald partiledare. Visserligen är
Per Westerberg rik som ett backatroll, och bor tryggt och
säkert i dom fina kvarteren där inga ligister typ S. Stakset
härjar med sin kriminella verksamhet.
Fast det är en bra måttstock på hur långt förfallet har gått
i Sverige när dessa figurer blir hyllade för sina löjliga
texter och undermåliga musik!

 
Ingen bild

Tony

29 november 2013 16:41

Tänk att Skara Bert har sällat sig till den Sverigefientliga
rörelsen med sitt uttalande om Lata Svenska ungdomar och
hyllningen av utländska dito. Är det inte samma Bert Carlsson
som staplade backar tillsammans med Ian W. och förkunnade att
vi tog in för många invandrare för några år sedan?
Att det i dag är sju resor djävligare på det området lotsar
han inte om, för här ser han en chans att tjäna grova pengar,
där den ena miljarden efter den andra slängs på folk som inte har här att göra, och dessa pengar har Bert fått vittring på!
Det sägs att pengar inte luktar, det kan så vara, men vissa
figurer stinker, med sitt hycklande!

 
Ingen bild

Stanislav

29 november 2013 17:35

Detta är lågt.. Sen att efter låten säga att det är metaforer mm. är bara skrattretande.
Så intressant att media kan göra det okey att trycka ned människor med åsikter som inte accepteras av dem. Yttrandefriheten är för att skydda medborgare, så varför är det okey att utöva hets mot folkgrupp och sedan säga att det är metaforiskt.

Alla borde läsa partiprogrammet för SD innan de kommenterar, hör väl mest till sångare.


 
Lassekolja

Lassekolja

29 november 2013 17:47

@World Traveller
Jag instämmer med Dig, alla människor har inte samma värde men det skrev jag inte heller (om Du "lusläser"). Det var Björn Söder, som på en fråga om människovärdet, formulerade det så, alldeles lysande tycker jag, iaf tillräckligt lysande för att t.o.m jag har lagt det på minnet.
Nej, alla människor har inte samma värde. Vi Sverigedemokrater har ex.-vis ytterst begränsat värde iaf enl 7:an. För Sverige har vi däremot ett mycket högt värde även om 90% ännu inte har insett det. 10 månader återstår för att Välfärdssverige skall kunna räddas, hoppas det lyckas även om det ser mycket mycket dystert ut!
SD 2014!!!

http://www.status.se

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 november 2013 18:08

Blåsippan : Detta är ett av dom bästa framträdande i Sveriges talarstol efter kriget :=)(=: , att Gunnar A är med gör inte det hela sämre.

Flera ord framträder angående Kents "motdebattörer : Efterblivenhet, ostkupa,avsaknad av överlevnadsgen, girig falskhet
"E jag svensk, e jag svensk , e jag svensk...."
Förlåt vad har det med Sveriges andra plats i överfallsvåldtäktsligan mm att göra ?
Ja ni är svenskar "Vidkumsvenskar"
Usch öppna celldörrarna på vid gavel

Gubben o Gumman skriver som frivilliga journalister utan koppling till Thor-alf Alfsson, SD eller Inte rasist men.....visst är det så att Sverige tjänar på invandringen, snälla säg att att det är så snälla snälla
Sedan ber vi er alla goooda oikofober bortse från att sexmördaren/överfallsvåldtäkaren från Stockholm/Somalia även åkte på griftesfridsbrott


 
Ingen bild

59.59 över 12

29 november 2013 18:42

7 klöverfolket har tjänat massor på invandringsfolket som genererar extremt mycket svarta pengar. nu bestämmer 7 klövern att dessa som de blir rika på skall ha förtur till vården.
http://na.se/nyheter/orebro/1.2298309-uso-rustar-for-gangkriget-anstallda-fick-inte-ga-hem

 
Ingen bild

gunnar

29 november 2013 19:05

då är det ju fritt fram att mordhota om man lägger till lite musik till sin text! så nu behöver folk inte skicka hotfulla mail,utan idag skickar man en ljudfil,så går man fri! för musik skall ju få vara såhär svarade svt igår,samt tydligen 7 klövern

 
Ingen bild

Sissi

29 november 2013 20:52

Ser till min glädje att även Staffan Danielsson är kritisk till evenemanget på sin blog.

http://staffandanielsson.blogspot.se/2013/11/wiehe-timbuktu-bard.html

Det finns säkert fler som är, men hittills har jag inte sett så många utanför SD uttrycka det.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

29 november 2013 22:39

Nobelstiftelsen är ett gäng elitistiska massmordsvurmare!

Om Jimmie blir bjuden 2014 (då SD blivit Sveriges tredje största parti), så hoppas jag att han tackar nej då.

Efter allt detta skamliga agerande från Nobelstiftelsen, så tycker jag inte att de är värda vår partiledares närvaro!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
DJ Li

DJ Li

29 november 2013 23:32

Att 5i12-rörelsen har ett bristande engagemang när det kommer till en demokratisk ordning är ju känt sedan länge. Det kan ju till och med uttryckas som att rörelsen bedrivs på ett sätt som kan ifrågasättas ur demokratisk synvinkel. I min egen hemkommun lär högstadieskolorna göra gemensam sak i kommunen och tåga ned till torget som vanligt på manifestation, precis som när jag var i samma ålder.

Att det strider mot regeringsformen att tvinga ned folk på manifestationer beaktades inte när jag gick i skolan och det lär knappast vara fallet i dag heller. Faktum var att jag så sent som för två år sedan mejlade Skolinspektionen med en frågeställning härmed, efter att de dröjt med svar över ett halvår påminde jag dem om mejlet. Svaret löd att de inte kunde uttala sig så länge jag inte formellt valde att anmäla skolan.

Att Skolinspektionen på eget initiativ både kan och bör inleda granskningar vid grundlagsbrott hade de tydligen inte klurat ut trots den ansenliga betänketiden. Jag underlät anmäla skolan f.ö., dels gick jag ju inte kvar och dels ville jag inte dyka upp på första sidan i lokaltidningen omnämnd som rasist för att jag av principiella skäl slår vakt om grundläggande rättigheter.

http://www.djli.bloggsida.se

 
Blåsippan

Blåsippan

30 november 2013 00:01

@Gubben & gumman

Tror jag ska kolla klippet ikväll/inatt igen och njuta än en gång. Han är för skön Ekeroth. Den ena efter den andra går upp och blir knockoutad.

http://www.youtube.com/watch?v=yXW-69-RhUU

 
Ingen bild

Kungen i de blindas land

30 november 2013 09:32

@sladden

Metafor... IDIOT!

 
Ingen bild

Arbetaren

30 november 2013 11:46

Riktat till: "Kungen i de blindas land".

Bara lugn, vännen...de flesta här har nog förstått att du försöker dig på ironi med hjälp av ditt användarnamn. Vi har också gissat oss till att du är en tämligen patetisk figur som slaviskt följer den stora grå massan och rapar ur sig floskler som du tror att majoriteten av kappvändarna vill höra.

Men vet du vad, plutten...du är ingen tuffing. De som däremot vågar ställa sig upp och säga sanningen även om den är obekväm och motvinden frestar på...DE ÄR TUFFA.

Sensmoral: Du har lite att lära av både Bloggförfattaren och hans Följare...den enda du dumförklarar är dig själv.

 
Ingen bild

Farbror Sven

1 december 2013 15:30

På tal om Doudou i Ljungsbro som slog ihjäl två människor med det berömda järnröret : Bongo,bongo, bongo skicka hem honom till Kongo !

 
Ingen bild

nNick

2 december 2013 22:14



Men han är ju rasist?? hur fan kan han få pris för det? jag fattar inte den här regeringen som inte fattar någonting. de är lika rasistiska som går bara efter hudfärg hela tiden. brun är bra vita illa.

fy fan att jag hatar det här landets ledare

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards