thoralf

Direktlänk till inlägg 12 april 2013

VILL DU LEVA UNDER SHARIALAGAR?

Av Thoralf Alfsson - 12 april 2013 18:04

  

VILL DU LEVA UNDER SHARIALAGAR?


Varför ställs inte den enkla frågan till Omar Mustafa och Abderizak Waberi? Svaret kan bara bli ja eller nej om journalisten är driven. En rättstrogen muslim kan inte svara nej på frågan enligt min mening. Svarar han ja så har han en människosyn som inte kan tolereras i något av riksdagspartierna.


Så enkelt vore det att sänka Omar Mustafa och Abderizak Waberi!


Är våra journalister alldeles för fega för att ställa den frågan till de muslimska ledarpersonerna i Sverige?


Det vi nu kan läsa och höra från Omar Mustafa litar jag inte det minsta på. Egentligen hoppas jag inte att han får lämna socialdemokraternas partistyrelse lika lite som jag hoppas att Waberi skall lämna riksdagen. Båda dessa personer kommer fungera som sänken för S och M under valrörelsen om de pressas i frågor om t.ex jämlikhet mellan könen eller homosexuella. 


Socialdemokraterna har idag ett stöd på ca 30 procent och min gissning är att 50 procent av dessa har invandrarbakgrund och till stor del är muslimer. Får Omar Mustafa sitta kvar i partistyrelsen kommer än fler svenskar och kristna invandrare lämna socialdemokraterna och partiet kommer än mer likna ett invandrarparti som styrs av i huvudsak naiva svenska socialdemokrater och som så småningom tas över av dessa invandrargrupper.


Omar Mustafa kommer givetvis inte kunna dölja sin antisemitism utan den kommer krypa fram vid olika tillfällen, inte minst om media fortsätter att syna honom in på bara skinnet. Valfärdar man till Mecka så råder det inget tvivel om att man också vill leva under sharialagar.


 

Omar Mustafa i Mecka.


VILL DU LEVA UNDER SHARIALAGAR?


Alla som går till moskén vill givetvis leva under sharialagar!


Nu har Sverige fått sin första moské med böneutrop. En tokig praxis har upprättats av svenska myndigheter. Vi behöver nog inte vänta så länge innan vi har nya ansökningar om böneutrop från andra moskéer i landet. Sedan kommer krav på utökning till andra dagar än fredagen och sedan har vi fått allt. Och svenska folket kommer yrvaket vakna upp ur sin sömn och undra vad det var som hände. Det sovande folket!


Det är sorgligt när driftiga och kapitalstarka svenskar lämnar landet på grund av islamiseringen av vårt land. Men den anonyma massan fortsätter dock att sova då det inte berör dem själva för stunden. Uppvaknandet kommer att bli skrämmande för vissa men då har nog många redan lämnat vårt land.


Socialdemokratisk parodiLöfven - We got a problem!


http://www.expressen.se/nyheter/har-gillar-omar-mustafa-extremisterna/


 


 
 
Ingen bild

Mattias

12 april 2013 18:20

Det finns väl knappast någon fegare än en svensk "journalist"?

 
Ingen bild

Arne

12 april 2013 18:41

"Det sovande folket" ! ...Detta är min egen tolkning; -Det hanlar om de 47-Procenten som är mindre intelligenta än de andra 53-Procenten i befolkningen i typiska västländer, -Bättre är det inte idag!! ...Tyvärr!


 
Ingen bild

Lärare

12 april 2013 18:49

Det var nog ett av de absolut bästa jag läst!
Bra Thoralf!

Nu har SD öppet mål och du kan slå in bollen tillsammans med hela SD-laget.

Det är bråttom nu, fler "oljud" är att vänta runt om i landet. Nu måste vi agera samstämt. Alla SD:are ställer nu upp för partiet.

Jag väntar på att SD sänder ut ngt flygblad eller skrift i annan form att dela ut. Jag är redo att dela ut flygblad och annat från SD. Nu "banne mig" (Sahlin-citat) ska svenska folket bli varse om den skrämmande framtid som väntar när islam tar över mer och mer.

Tack än en gång Thoralf för ditt engagemang för Sveriges bevarande och det enorma arbete du gör för partiet.

 
Ingen bild

Stefan A.

12 april 2013 19:11

S riskerar att spricka när man slänger ut gamla trotjänare som Ylva och tar in Omar,undrar om det går hem i stugorna, men ingen som sörjer för det.......

 
Ingen bild

Elev

12 april 2013 19:11

@Lärare, "Nu har SD öppet mål och du kan slå in bollen tillsammans med hela SD-laget."

Det har SD haft i flera veckor nu har du hört något från någon? Javisst ja, Jimmie gick ut med ett pressmeddelande som ingen läste.

Var är mediasatsningen var är allt man pratat om?

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 april 2013 19:12

Ja, ett utskick till samtliga hushåll med neutral saklig information om Islam, böneutrop och sharia är det rätt tid för nu.

Men, försök få en Muslimsk företrädare att bara svara JA eller NEJ. Det brukar komma ett ordflöde som en vårbäck.
Tayyia är också en företeelse som bör beaktas i detta och alla andra sammanhang...

 
Ingen bild

Arvid

12 april 2013 19:34

Svenska 7-klöver-politiker fruktar inte väljarna.

Och varför skulle de göra det? Redan nu har de på endast en generation med dödsförakt skänkt bort 20 procent av landet. Trots inkopplad turbo är det, tack vare pressen välvilliga samarbete med det landsförrädiska politikerpatrasket, bara 10 % av väljarna som protesterar.

Politikerna anser sig fortfarande kapabla att gå på vatten. Nu har SAP valt in izlamisten och antisemiten Omar Mustafa i partiledningen; visserligen stormar det omkring honom just nu, men om han hålla käften något års tid, så kommer alla att ha glömt bort hans existens.

Som ordförande i Izlamiska förbundet bjöd Omar Mustafa in flera personer med antisemitiska åsikter till en konferens 2010. En av dem, Salah Sultan, har i Hamas tv-kanal påstått att judar varje påsk begår ritualmord på kristna och blandar in deras blod i offerbrödet. Herr Mustafa ligger väl också bakom denna klagan till FN över hur illa muzlimerna blir behadlade i Nya Sverige.
Både SvD och Wolodarski borde kanske tycka att man har börjat stapla antisemiter på hög inom den svenska socialdemokratin - vad blir sossarnas nästa drag: kanske någon från "Ku Klux Klan"?

Fimpa dessa muzlimska mullvadar - ut med Omar Mustafa och alla hans politiskt verksamma trosbröder och dito syster.
Varken Izlamism eller Nazism skall ha hemvist i Sverige.

 
Ingen bild

Eva-Marie

12 april 2013 20:21

På den bloggen jag skriver på där har vi islamister på besök då och då bland annat imamen i Eslöv.
Jag har ställt frågan - Tar du avstånd från sharialag". Det kan dom inte för det är det som är hela grejen med politisk islam, med vår demokrati avecklar vi densamma som vi känner igen demokratin.

En musse svarade, " Sharia skulle vi haft igår i Sverige"

Jämtin är ett skämt ett skämt sådant.
Starkt jobbar Thoralf.

 
Ingen bild

Ludvig

12 april 2013 20:30

Eftersom jag var sjuk så tittade jag en hel del på den socialdemokratiska kongressen och tyckte det kom fram rätt vettiga synpunkter. Sen när dom valde in en muslim och judehatare i partistyrelsen fick jag nog.

 
Ingen bild

Dumle

12 april 2013 21:59

För att vanliga svenskar skall kunna svara på varför sharialagar är värre än nazismen måste alla veta vad som faktiskt står i Koranen och vad profeten Muhammed sade i frågor som rör människovärde, våld mot oliktänkare, kvinnosyn, yttrandefrihet, religionsfrihet osv.

Lättillgängliga svenska sidor är bl.a

http://skafferigodis.blogspot.se
http://sanningenommuhammed.wordpress.com

Svara sedan på om islam är ett hot eller en möjlighet.

Mvh

 
Ingen bild

Göran

12 april 2013 22:12


Bagdad-Bob....Bosse Ringholm.....Karin Jämtin....Pajaseriet skänker nya offer till mytomanins altare.

 
Ingen bild

Muslimer infiltrerar viktiga samhällsinstanser

12 april 2013 22:14


Muslim i Polisstyrelsen beslöt om böneutrop i Fittja

På torsdagen undanröjdes det sista eventuella hindret för böneutrop i Stockholmsförorten Fittja. De som fattade beslutet var polisstyrelsen i Stockholms län, varav en har en i sammanhanget extra intressant bakgrund.

I polisstyrelsen ingår bland annat moderaten Jimmy Baker som suppleant. Baker har drivit frågan i kommunstyrelsen och i Botkyrka fullmäktige. Efternamnet ska dock uttalas “Bakér”, fadern var muslim från Mellanöstern.

Baker sitter alltså i fullmäktige där han är gruppledare för Moderaterna, varifrån frågan om böneutrop skickats vidare till polisstyrelsen – där han själv sitter.

http://avpixlat.info/2013/04/12/dessa-godkande-boneutropen/

 
Ingen bild

Skånepåg

12 april 2013 22:17

@ Dumle

På slutet av http://skafferigodis.blogspot.se/ har du framfört din åsikt och vars tolkning jag till fullo delar.

” Vårt svar är givet – vad är ditt?
Med ett starkt muslimskt inflytande kommer Sveriges kvinnor och män att förpassas tillbaka till Medeltiden. Inte sedan Hitlers dagar har världen stått inför ett större hot. Hur du agerar på denna utmaning är helt avgörande om vi skall kunna behålla vår frihet, demokrati och jämställdhet.”

 
Ingen bild

Stefan K

12 april 2013 22:47

Har ni sett dokumentären Det muslimska brödraskapet?
I den säger en högt uppsatt muslim att "Islam ska ta över väst och detta sker redan med hjälp av högt barnafödande och infiltration av myndigheter". Samma ord kan även höras av andra muslimska ledare, från imamer till Irans president Ahmadinejad. Det ena känner vi till sedan tidigare och nu belyses även den andra faktorn.

Är det så att även medias lilla gullegrisar i Mp har en del smutsig byk? Vad säger Mehmet Kaplan?
http://petterssonsblogg.se/2013/04/12/ar-aven-mp-infiltrerade-av-islamister/

 
Ingen bild

Invånare

12 april 2013 22:56

Varför skulle de inte kunna ställa frågan? Taqqyia eller vad fan det heter, de ska ju ljuga om det gynnar islam så

 
Ingen bild

B-E Johansson

12 april 2013 22:56

Det var kraftig BosseRingholm-varning på de svaren från Carin Jämtin. Jösses!!

B.R satt ju orförande ett tag på kongressen såg jag; det var kanske inte så välbetänkt

 
von Moltke

von Moltke

12 april 2013 23:54

Nu blir t o m EXPO anklagade för att vara rasister. Nåväl, nu är även dom en erfarenhet rikare.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16590255.ab

 
Ingen bild

alf

12 april 2013 23:59

Karin Jämtin blir en perfekt papegojtränare när hon slutar med politiken.

 
Ingen bild

Svensson

13 april 2013 00:14

Carin Jämtin är ju roligare än Bosse Ringholm som ståuppare.

 
Ingen bild

World Traveller

13 april 2013 06:13

Reinfeldt, Ferm, Lofven och ovriga inom 7-klovern och media vill ju ha Sharia i Sverige och eftersom 85% av svenska folket fortfarande roestar pa dom saa blir det vael saa snart. Svenskarna ar saa indoktrinerade och hjarntvattade att de snart, nar de blir tillsagda, kommer att lamna over sina hem till invaderande muslimer. Det ar nog bara en tidsfraga.

 
Ingen bild

Observer

13 april 2013 07:27

Journalistpartiet ,ett de facto beslutsfattande organ,vars ärenden rikspolitikerna springer titt som tätt.En raffinerad och subtil styrning av medier occh rikspolitik är vad vi har har.Sverige har skapat en intressant form av vad man kallar demokrati och där gör journalistpariet sin stora insats.Fomen granskas aldrig.Det ser de som skulle granska till.

 
Ingen bild

biran

13 april 2013 07:29

En hjärntvättad politisk papegoja, ett solklart fall för sluten psykvård.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 08:06

SD bör snarast skicka blommor till de som sitter i Sossarnas valberedning och tog fram Omar Mustafa som kandidat till partistyrelsen.
Nya "avslöjanden" i Expressen idag.

EXPO är kritiska(!), Mona Sahlin har reagerat(!), Newsmill har ett antal kritiska debattartiklar i ämnet, Svenne Banan får nu kunskap om Islams mörkermän och deras åsikter och detta skrivs av JOURNALISTER...
SD har vind i seglen just nu. Njut av drevet mot Mustafa och otroligt blåögda Sossar...

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 08:27

På SVT Debatt,s hemsida skriver nu ordföranden för Sveriges Unga Muslimer Mustafa Al-sayed Issa (givetvis en man) om "Mustafa-affären".
Under rubriken "Häxjakten på Mustafa visar att Sverige fruktar Muslimskt ledarskap".
Tacka f-n för att vi gör det!!
Lär gärna den märkliga artikeln och framför allt kommentarerna. Visst finns det i vanlig ordning någon naiv batikhäxa, men han får svidande mothugg...

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 april 2013 08:33

Frågan är inte OM ISLAM tar över som religion i Sverige, frågan är bara när det kommer att ske.

Naturligvis finns "foliehattar" som fortfarande inte kan eller vill förstå denna historiens tillbakagång men gammal Svensk kultur kommer att förpassas till historiens skräphög tillsammans med indianerna, romarna, Eztekerna med flera.

Muslimer som ideologisk grupp jobbar sakta men säkert på att arbeta sig in i samhällskroppen för att sakta "äta" upp den inifrån.

Exemplen är mnånga, senast polisstyrelsen i Fittja men även dom som styr den Islamska erövringen av lilla Växjö.

Se vilka som jobbar för det och vilka positioner dom har.
http://www.mosque.se/sv/moskebygge/93-vaexjoe-moskebygge.html


Är det bra eller dåligt. Ja det beror naturligtvis på¨ om man är sekulär, Muslim eller Kristen, vilket huvuddelen av Svenska har varit, men inte länge till

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 08:49

Sven Dacke...
Ja de tar två steg framåt, får kritik och backar. Men bara ETT steg bakåt...

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 april 2013 08:52

Många som inte tror på¨att Islam kommer att få ett ett starkt inflytande eller helt ta över makten i väst, kallar ofta oss andra för "foliehattar" men varför skall vi inte tro på vad ledande Muslimska ledare i Sverige säger .

-------------------------------------

Muslimer i väst är i ett stort behov av att behålla sin islamiska identitet. Därför (med Guds vilja) kommer vi att bygga en Moské i Växjö stad. Många svenska folk har välkomnat idén om att bygga en moské i Växjö. Hela Växjö demonstrerade mot nazister som försöker gå emot det politiska beslutet att bygga Moskén.

http://www.mosque.se/sv/moskebygge.html

----------------------------------------

Och dom får sakta men säkert igenom sin vilja.

 
Ingen bild

Acolyle

13 april 2013 08:55

Fastän det råder nolltolerans så väljs sådana här in i sd-styrelse. Snacka om öppet mål för att sänka partiet http://nyheter24.se/nyheter/politik/743349-skrek-negerjavel-och-slog-med-kofot-nu-sitter-han-i-sd-styrelse Härom veckan var det nynazister

 
Svensson

Svensson

13 april 2013 09:24

Regeringen bedriver Sverige som en lågpriskedja,invandrarna är dom där varorna ingen vill ha,men tack vare att priset sätts ner kraftigt handlar folk dom på ren snålhet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

UncleBob

13 april 2013 09:32

Men för bövelen! Om något står i Nyheter24 är det lika ofta påhittat, vinklat eller felaktigt...
De är riktigt dåliga på att skriva och är inga journalister.

 
Ingen bild

biran

13 april 2013 09:58

När jag skriver detta på Götebors Postens debattsida, "Läs vad riksdagsman Thoralf Alfsson skriver i sin blogg om denna nominering." Så kommer följan de upp.
"Ditt inlägg kommer inte att synas på grund av att det strider mot GP:s regler. Du kan ha skrivit ord som kan uppfattas som olämpliga i sammanhanget. Ett annat skäl kan vara att du lagt in en url-länk eller angivit en mejladress. Ansvariga på redaktionen avgör om inlägget ska synas eller ej.

 
Ingen bild

biran

13 april 2013 10:00

Jag har inte lagt till någon länk, så det är tydligt att det olämpliga ordet för GP är Thoralf Alfsson.

 
Ingen bild

Thoralf A

13 april 2013 10:03

biran

Intressant har du en länk till aktuell debattartikel?

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 10:03

brian...
Hoppas verkligen att Thoralf tar sig tid och vidtar lämpliga åtgärder...

 
Ingen bild

Thoralf A

13 april 2013 10:05

World Traveller

Skulle vara intressant med din syn på de afghanska tolkarna och deras rätt till asyl i Sverige. Du får gärna skicka ett mejl till

thoralf.alfsson@telia.com

 
Ingen bild

SM811

13 april 2013 10:22

Abderizak Waberi har redan svarat på frågan. Han vill leva i en muslimsk stat med islam som rättesnöre. Ändå sitter islamisten i Riksdagen för moderaterna.

 
Ingen bild

Peter

13 april 2013 10:43

Men det är ju agendajudar som Barbara Spectre som från början krävt och manipulerat in muslimerna!
Hur går detta ihop? Först vill agendajudar som Schmidt ha in muslimer, med vetskap om deras kultur, karaktär och religion? Sen blir det ett himla liv på ThorAlf och andra uppvaknade individer, med all rätt.
Vad vi får är ett Sverige lika splittrat som Palestinafrågan och fler som tar agendajudarnas parti, hör och häpna!
Och hade de inte varit för USAs och Israels alla krig, hade vi inte haft varken flyktingströmmar eller flyktingskäl.
Så agendajudarna bryr sig inte om Sverige eller svenskarna, de bryr dig om att få hat, polarisering, proisralism och en hackkyckling som vi ska tycka illa om; muslimen.
Detta tror jag, kommer leda till krig och andra förödande effekter. Men muslimen har inte bjudit in sig själv, den som bjöd in muslimen var agrndajudar som Barbara Specte m fl.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 11:34

Peter...
Agendaj---ar, det ordet hör inte hemma här. PUNKT

 
Ingen bild

Hej hopp

13 april 2013 11:57

@Thoralf och Biran.
Det är inte vara GP som är på censurhumör idag, det gäller även Östran. Jag kommenterade deras artikel om att vägunderhållet är eftersatt och att det kommer bli dyrt att reparera dessa. Jag bara slog fast att det knappast kan vara något problem att skaka fram dessa pengar för vi får ju hela tiden höra i invandringadebatten att Sverige är ett rikt land. Kommentaren censurerades.

 
Ingen bild

Kalle

13 april 2013 12:07

SR Radio Stockholm har idag rubriken:
Många positiva till böneutrop i Fittjamoskén.

Lite längre ned på samma sida har SR en enkät:

Är det rätt att tillåta böneutrop från mosken i Fittja? (Är frågan i Enkäten.)

NEJ svarar 75% JA svarar 23% VET EJ svarar 2%

44 personer har röstat i enkäten i skrivande stund.

Visar än en gång att nedia INTE har någon som helst aning om vad folk tycker och tänker. De är propagandamaskiner som gör precis som PK-samhället säger eller är media själva den pådrivande kärnan i PK-samhället???

 
Ingen bild

Kalle

13 april 2013 12:09

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5503571

Är artikeladressen till ovanstånde inlägg:

 
Ingen bild

Pär Green

13 april 2013 12:11

Som vuxen har jag levt upp i kyrkans motto!
I herrans tukt och förmaning.

Vill aldrig mer att någon religion får annat status en privat företeelse!
Behåll din tro för dig själv.
Inte ett öre i bidrag till fantasiföreningar!
Svenska kyrkan har 25.000 anställda med förmögenhet på mer än 60 miljarder!
Bönehusen körs om som kulturminnesmärken och får bidrag!


 
Ingen bild

Kalle

13 april 2013 12:18

Åkesson SD partiledare är inte helt osynlig.
Från Avpixlat:

""Jimmie Åkesson talade på Karlstads universitet.
POLITIK Igår talade SD-ledaren Jimmie Åkesson på Karlstads universitet, och då det hela arrangerades av Utrikespolitiska föreningen var ämnet givet. Åkesson menade bland annat att Sverige borde dra sig ur Afghanistan och vill se att värnplikten återinförs.""skriver Avpixlat på nätet.

http://avpixlat.info/2013/04/13/jimmie-akesson-talade-pa-karlstads-universitet/

 
Lassekolja

Lassekolja

13 april 2013 12:22

Är alla ledande sossar lika svarslösa? Carin Jämtin låter likadant som grammofonskivan Bosse Ringholm gjorde betr. Inga-Britt Ahlénius-historien för ett antal år sedan!

Det är ju ingen nyhet att om media/journalistkåren hade gjort det jobb, som dom mer än gärna säger sig göra, ja, då hade mångkulturalisterna inte haft en chans att förstöra Sverige såsom dom har fått göra, utan att det "sovande folket" har vaknat ur sin slummer!

http://www.status.st

 
Lassekolja

Lassekolja

13 april 2013 12:25

Kort sagt: Ut med Ylva, in med Omar! Kan bara kallas (ett jätte-) "hål i huve´t"!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 12:31

Kalle...
Jag läste för många år sedan att i en enkät, kan man styra svaren lite. Folk har lättare att svara ja, än nej. Tänkvärt i många sammanhang.

Så i detta sammanhang hade man kunnat fråga: Var det fel att tillåta böneutrop? Ja, nej eller vet ej...
Genomskåda PK-media och journalister.

 
Ingen bild

Kalle

13 april 2013 12:38

<Hulda Mk1

Ja du har säkert helt rätt. Väljer att redovisa frågeställningen och hur många som röstat som jag tycker är mycket viktigt.

Det är fakta för alla berörda att fundera på.

 
Ingen bild

Skånepåg

13 april 2013 12:58

@ Hulda MK1/Kalle

Innan jag röstade stod räknaren på 53 röstande och samma efter att jag röstat? Nu cirka 1 timme senare står räknaren fortfarande på 53. Märkligt?

 
Ingen bild

joffe

13 april 2013 13:09

Har svenske vikingen fullständigt tappat kläppen?
Har merparten av svenskar somnat in för evigt?
Ska ni fortsätta skänka bort sparade medel och skattepengar till analfabeter och "fel islamflyktingar" som köpt resor fr smugglare?

"Delar av folket vill att yxan ska gå, men ingen törs hålla i skaftet." (gammalt nordiskt ordstäv)

mvh utlänning

 
Ingen bild

Magentan

13 april 2013 13:19

"MUSTAFA ÄR DET MINDRE PROBLEMET" är titeln på en ledarartikel av Sanna Rayan i gårdagens SvD. Där gör Rayman en i mitt tycke mycket underlig och inadekvat jämförelse mellan Tobias Billströms "blond&blåögd-uttalande" för några dagar sedan samt tystnaden från S-ledarhåll om Omar Mustafa.

"När Tobias Billström uttalade sig korkat slog Reinfeldt honom så hårt på fingrarna att det skapade förvåning" skriver Sanna Rayman. Därefter jämför hon detta med Löfvens och övriga S-toppens lama reaktioner över att (citat:) "Omar Mustafa har bjudit in människor så topp tunnor rasistiska att det saknar motstycke".

Av vilken anledning blandar Sanna Rayman in Billströms s.k "rasistiska" blamage och jämför denna med Omar Mustafas islamistiska bedrifter??? Det var väl inget märkligt med Reinfeldts hårda slag på lille Billströms fingrar. En simpel pursvensk kan man ju lätt beskylla och råskälla för rasism och över huvudtaget behandla precis hur man behagar i det Nya Sverige.

Det riktigt seriösa och absolut självklara är givetvis att istället jämföra Mustafa-historien med Abderizak Waberi samt Reinfeldts och PK-journalisternas absolut tystnad om denna islamists M-plats i riksdag och försvarsutskott. Waberis och hans ledande plats hos Moderaterna är ju en EXAKT spegelbild av Omar Mustafa och dennes ledande plats hos Socialdemokraterna! Att Waberi dessutom var företrädare till Omar Mustafas ordförandeplats i islamiska förbundet gör ju jämförelsen ännu mer korrekt.

Att få den där oskyldiga grodan som råkade hoppa ut ur stackars lille Billströms mun till en rasisthistoria av gigantiska dimensioner med åtföljande rejäla åthutning från ledaren för Sveriges hittills mest svensk-hatande regering är väl inte mycket att förvånas över i dagens Sverige. Att våra två absolut största riksdagspartier har satt varsin prakt-islamist i toppositioner i respektive parti är däremot mycket sensationellt, och att detta diskuteras väldeliga i PK-medierna när det gäller Löfven och S-beslutet men hela tiden har tigits ihjäl i alla medier när det gäller Reinfeldt och M-beslutet är verkligen helt obegripligt.

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2013/04/12/mustafa-ar-det-mindre-problemet/

 
Ingen bild

Företagare

13 april 2013 14:02

Nu lämnar jag socialdemokraterna ..
Socialdemokraterna visar sitt rätta ansikte:

Tja sossarna har äntligen klivit fullt ut ur garderoben. Att välja in Omar Mustafa i S styrelse är att definitivt tagit ställning för fundamentalism, terrorism, antisemitism och S politiska riktning är alldeles uppenbart bort med demokratin och in med kalifatet.

Omar Mustafa är ordförande i Islamiska förbundet vars kvinnosyn nu ifrågasätts av en av hans partistyrelsekolleger. Han har bjudit in före­trädare med anti­semitiska ståndpunkter till träffar i Islamiska förbundets regi.

Omar Mustafa vill att Sverige skickar stridsplan mot Israel nu!
Nej, ta i stället och skicka det där islamisten och sossemuslimen Omar Mustafa, i en luftballong till Israel. Så skall ni få se på grejor...!

Sossarna har nu fått en politisk sprängbomb vid sina fötter. Eller det kanske är helt ok för sosseriet och skicka Jas plan mot Israel (ingemar Repallu torde väl jubla)? Som Torssell skrev i sin krönika; tankarna hisnar kring S. Den analysen blev sannspådd ögonblickligen.

På Omar Mustafas Facebooksida finns flera kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Han "gillar" förutom Yusuf al-Qaradawi även Egyptens president Muhammad Mursi, medlem i Muslimska Brödraskapet, samt brödraskapets nöjessajt "Ikhwan Cinema". Mustafa har dessutom twittrat till organisationens försvar.
Expressen kan i dag också visa att Omar Mustafa tjänar mer än sin egen partiledare Stefan Löfven.
Under 2011 tjänade Mustafa nästan 1,5 miljoner kronor. Året innan taxerade han för drygt 1,1 miljoner kronor.
Både 2009 och 2008 hade han en årsinkomst på nästan en miljon kronor. Större delen av den perioden satt han inte som ordförande i Islamiska Förbundet.
Men hur han tjänat pengarna vill Omar Mustafa inte svara på. Expressen har sökt honom på telefon och ställt frågan i ett sms utan att få något svar.
Inte heller partiet vet var den nya PS-ledamotens miljoninkomster kommer ifrån
Denne Omar kommer att bli mer gapig ju mer inflytande han kommer att få.

Men det kanske är i linje med sossarnas inriktning på politiken.

Vore jag medlem i S, skulle jag med omedelbar verkan säga upp mitt medlemskap.

Denne Omar är en SKAM för sossarna,liksom Waberi för moderaterna !!

 
Ingen bild

joffe

13 april 2013 14:27

Waberi i M och Omar i S !

Snart har SD 50% helt rättmätigt för det finns ju inget alternativ !

utlänning gratulerar!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 14:37

Företagare...
Läsvärt och klokt inlägg. Läs också Lena Mellins artikel på Aftonlögnen. Under rubriken "S-taktiken blev en katastrof." skriver hon om det som skulle bli SÅ BRA, men som blev SÅ FEL...

Hon skriver också om "supervalåret 2014", där Sossarna ville ha ett "Vallokomotiv" för att fånga invandrarröster, men som nu blivit ett gigantiskt problem.
Vi alla som har genomskådat Islams lögner kan nu i varje debatt, påminna Sossarna om denne Omar Mustafa, oavsett om han blir kvar eller får lämna Sossetoppen, och det SKA vi göra!

Man tycker att kunskapen om män som denne Omar Mustafa och deras åsikter, borde vara betydligt bättre hos ansvariga politiker. Men med brallorna vid golvet är de nu avslöjade...
Denna kritik stänker också över på Moderaternas Waberi och samma gäller där.
Så fort tillfälle ges, ska de påminnas om honom och hans åsikter vs Moderaternas värdegrund...

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 14:45

Skånepåg...
Nu står räknaren på 67 st. Ja tycker 16%, Nej tycker 82%, och Vet ej svarar 1%.
Så rubriken om att många är påsitiva till böneutrop är fel.
Folket har sagt sitt!
(undrar hur länge denna röstning får vara kvar på hemsidan..)

 
Ingen bild

Malin R.

13 april 2013 15:30

Waberi med sina kvinnouppfattningar bl.a är en skam för moderata samlingspartiet.Trots det får han nog ingen uppmaning att lämna riksdagen.Jämställdhet är tydligen inte Reinfeldts paradgren.Därför får inte M min röst i nästa val.

 
Ingen bild

Kurtan

13 april 2013 15:52

S har ett "litet" dilemma nu...

Om de kastar ut Omar så är de ju enlig egen definition "främlingsfientliga" "islamofober" samt troligen även "rasister" och "nazister"...

Om de låter denna "infiltratör" vara kvar så acceptar de ju en självutnämd "homofob" och "islamist" i S-ledningen och har därmed tagit ställning för sharia alltså motsatsen till demokrati i Sverige...

Hmmmmmm

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 16:00

Kurtan...
Den enda sanna glädjen, är skadeglädjen!
Minns allt sk-t mot SD från Sossarna och Facket.
Nu kan vi bekvämt luta oss tillbaka under helgen och se på...

 
Ingen bild

Magentan

13 april 2013 16:46

Som Kalle skriver ovan så är SD och Jimmie Åkesson inte helt osynliga.

För första gången kommer Jimmie Åkesson lördagen den 27 april att hålla ett större utomhustal i Stockholm. Det sker på en familjedag på Långholmen i Stockholm där huvudnumret är Åkessons tal som börjar klockan 14. I samband med detta kommer Sverigedemokraterna att lansera vårens kampanj samt även presentera en uppdaterad logotyp och grafisk profil.

Läs mer här:
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/jimmie-aakesson-talar-i-stockholm-27-april-855389?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/jimmie-aakesson-talar-i-stockholm-27-april-855389?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

 
Ingen bild

Kurtan

13 april 2013 17:21

@Magentan samt övriga.

Jag skulle önska att Jimmie när han talar i Sthlm inleder sitt tal med den retoriska frågan:

-HAR REGERING OCH ÖVRIGA I DET S.K ETABLISEMANGET BLIVIT FULLSTÄNDIGT GALNA?!

Lite klarspråk skulle inte skada. SD har öppet mål i många frågor. Dags att ställa dem till svars för sitt Sverige och svenskfientliga agerande!!!

Svaret på ovan retoriska fråga vet vi ju...
MVH

 
Ingen bild

Urban Jakobson

13 april 2013 17:41

Men nu finns det redan en inspelning där Waberi säger att han vill ha sharialagar.Vilket han senare i en radiointervju försöker släta över.Men hans uppfattning är redan glasklar.Förvånande att inte media har jagat honom hårdare.Mustafa gick drevet igång på,alltid något.

 
Lassekolja

Lassekolja

13 april 2013 18:40

@Kurtan, frågan Du ställer är synnerligen relevant! Ytterligare ett exempel på att 7:an har blivit helt galna, kunde man läsa om i lördagens "Kungsbacka-Posten". "Kommunen har inte bostäder till "flyktingar" så nu har kommunfullmäktige fått en snilleblixt: Kungsbacka kommun (d.v.s.skattebetalarna!) planerar att köpa in ett antal splitter nya bostadsrätter á ca 2.000.000kr/styck" Tänk vad glada, utöver skattebetalarna, grannarna, som köpt bostadsrätter för sparade+låne-pengar, kommer att bli!!! Den svenska galenskapen har sedan länge inga gränser!
Thoralf! Länk till GP´s debattsida:
http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1549136--skapar-forvrangd-bild-av-muslimer-?articleRenderMode=article_full_discussion
Kan bara hoppas den fungerar!?
Betr. GP´s censur-glädje: GP efterlyste användningsområde till den gamla gasklockan i närheten av Tingstadstunneln. Jag föreslog flyktingförläggning(!) och den som klagar är säkerligen ingen riktig flykting!
Den kommentaren var borta på mindre än en timma! GP har det inte lätt med sanningen!?
Betr. Omar M., det var länge sedan jag var så skadeglad för S´s skull!!!

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1549136--skapar-

 
Lassekolja

Lassekolja

13 april 2013 18:52

Såg till min stora förvåning att en annan kommentar, som jag skrev tidigare hade kommit in i GP. En "journalist" Salam Karam beklagade sig för att "media demoniserar muslimer". Jag gav honom följande kommentar:

. Lars-Christer Erland 13 apr 2013 16:50


Bäste Salam Karam, i en fri och öppen demokrati(allt är relativt!), går INTE Staten in med pekfingrar åt media. Om Du anser Dig och övriga muslimer orättvist behandlade av media, kan Du glädjas åt att den behandlingen är inte ens en västanfläkt i jämförelse med vad SD och Sverigedemokrater tvingas utstå. Då handlar det verkligen om ren lögnpropaganda, i vilken fördomar och halvsanningar flödar, iofs begripligt, eftersom SD´s motståndare får problem varje gång dom försöker med s.k argument!!!

(Återstår att se hur länge den kommentaren får vara ifred!?)

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1549136--skapar-

 
Ingen bild

Nyhetspojken

13 april 2013 19:41

Ni inom SD har betydligt större problem än Islam, det är då ett som är säkert. Hur mycket folk har det inte slängts ut ur partiet den senaste tiden? Här är tydligen den senaste i klubben:
http://www.expressen.se/kvp/sd-man-till-attack---skrek-negerjavel/

Och vet ni vad? Alfsson kommer med all säkerhet inte heller vara kvar i partiet tills nästa val.
Trevlig helg på er!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 april 2013 20:20

Nyhetspojken : Har du varit på spriten nu igen, slår man och kallar någon för negerjävel så är man en belastning för vilket parti som helst
Skall det vara så svårt att fatta det.

Sannolikt kommer du från Inte rasist men...plundrar gärna hederliga svenska skattebetalar till förmån för mångkulturen

Klart att Alfsson är en belastning för er han "kittlar" ju er under fossingarna med sanningen, vilket är apa usch "fy tatan"

På valnatten 2014 bör du ta på dej dubbla vuxenPampers .
Då är det avgångsvakt på det mesta du stoppat i dej veckan före

Gubben o Gumman skriver som fristående Sverigevänliga journalister utankoppling till Alfsson,SD eller Inte rasist... men gränslös otur att SD kom in i riksdagen, festen verkar vara över

 
Ingen bild

Stefan A.

13 april 2013 20:31

Lite svårt att förstå sig på uppståndelsen i fulmedia och sossarna,förstår man inte att detta kommer att bli vardagsmat, om 10 år kommer det att vara fullt med Omar i alla möjliga sammanhang,eller tänker man kanske köra med lite etnisk rensning,men det är väl inte tillåtet,det blir allt svårare att vara PK i Sverige så hoppet finns om en normalisering.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 20:54

Stefan A...
Detta är en stor kris för Sossarna enligt mig. Deras "dörröppnare" till många tusen Muslimers röster visade sig vara en katastrof.
Inför nästa år med inte bara riksdagsval, kan denna uppståndelse vara förödande.
Inte bara har deras egna medlemmar reagerat, media och tom. EXPO har gått i taket.
Media skriver/rapporterar i artiklar och nyhetsinslag om Muslimska företrädares åsikter och vanliga mediakonsumenter får detta rakt in i TV-soffan.
Faller han ut ur Sossarnas partistyrelse kommer kanske Moderaternas Waberi att bli nästa politiker som media granskar.
Detta gynnar verkligen SD och vi bör alla skicka ett tack till de Sossar som valde in Omar Mustafa i partistyrelsen...

 
Ingen bild

joffe

14 april 2013 08:48

Varför är det så tyst från SD? Borde man inte slå på stora trumman just nu då partiet är i medvind till tusen på grund av 7-klöverns och PK-elitens alla grodor...

Res rike runt och väck folket som Nigel Farage gör i UK. Engagera er i mediautveckling och kör igång den där TV-kanalen ni har utlovat. Gör er allt mer synliga och engagera fler klarsynta talesmän som Torsell, Dagerståhl, Julia Caesar, Sandelin och fler redan etablerade sanningssägare.

En anonym tystnad och några få bloggpärlor som Alfssons är inte tillräckligt som dynamit att väcka ett helt sedan årtionden bedövat folk.

Nu är just rätta tidpunkten att ställa bla de stora svenska sjuklöverförrädarna mot väggen. Sverige är på en mycket snabb utförslöpa...

önskemål från en sverigefödd utlänning.

 
Ingen bild

Breivik

14 april 2013 12:12

"Men den anonyma massan fortsätter dock att sova då det inte berör dem själva för stunden. Uppvaknandet kommer att bli skrämmande för vissa men då har nog många redan lämnat vårt land."

SIEG HEIL!

 
Ingen bild

obeveklig

14 april 2013 19:33

Vet att alf tycker om raka frågor.

Vad har du för bevis att alla muslimer vill leva under sharia???

Vad har du för belägg att 50% av de som röstar på S är invandrare, och att flertalet är muslimer?

Hur ser du på rasismen och nazismen inom SD nu när ni har infört nolltolerans?

 
Ingen bild

KE

14 april 2013 20:24

Hur fan kan en person med en treårings intellekt få sitta i riksdagen, och dess utom betalas av skattepengar. Thoralf, var en man och "Bite the bullit"

 
Ingen bild

Ebba

14 april 2013 21:08

Vad har du som stödjer ditt påstående om att alla som besöker moskéer eller gör pilgrimsfärden till mecka vill leva under sharialagar? Många muslimer liksom andra troende vill att religionen och staten ska vara åtskilda. Du har överhuvudtaget inga belägg för dina påståenden som är generaliserande och visar på stor kunskapsbrist och främlingsfientlighet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 april 2013 21:32

Använd ALDRIG alias "Breivik" mer här. Avsluta ALDRIG med en Nazisthälsning. Breivik är en idiot och Hitler var en idiot.
DU är garanterat ett vänsterextremt troll och vill DU fortsätta att kommentera här, får DU skärpa DIG!

 
Ingen bild

Obeveklig

15 april 2013 09:02

@Hulda
Varför ska man inte använda Breivik?
När han var verksam så var han ju inne på just sådana här sidor och skrev, Avpixlat m.fl
Då höll ni med honom och nästan hejade på honom! (ja det finns bevis för det).
Vissa kallar honom tom martyr inne på avpixlat.
Vad är då skillnaden på er och islamisterna????

 
Ingen bild

husblatte@gmail.com

15 april 2013 09:42

Du skriver: "Socialdemokraterna har idag ett stöd på ca 30 procent och min gissning är att 50 procent av dessa har invandrarbakgrund och till stor del är muslimer." Sverige har ca 7 000 000 röstberättigade, enligt din är 2,1 milj sossar och hälften av dessa dvs 1 050 000 invandrare och majoriteten av dessa skulle vara muslimer! Lär dig räkna Alf. Ca 400 000 i Sverige har bakgrund i muslimska länder och väldigt få muslimer idag är praktiserande, de mest optimistiska skulle gissa på ca 100 000-150 000. Att sen sossarna väljer en från den lilla gruppen att representera alla "muslimer" är tragiskt men inte lika tragisk som din propaganda!

 
Ingen bild

Inge

15 april 2013 16:41

husblatte@gmail.com

Du skriver: "Ca 400 000 i Sverige har bakgrund i muslimska länder och väldigt få muslimer idag är praktiserande....."

Ledande företrädare för olika muslimska föreningar gick för cirka 2 år sedan i olika sammanhang i en gemensam aktion i massmedia ut och krävde, att halalslakt skulle införas i Sverige med motiveringen att vi är nästan 1 miljoner muslimer nu i Sverige. Jag har dessa uppgifter sparade någonstans i en fil, men hittar den inte just nu. Immigrationsverket lämnar numera inte heller ut uppgifter på hur många som erhåller uppehållstillstånd som kan ge klarhet i detta. Något som man gjorde tidigare, men av någon underlig anledning upphörde med detta för ett antal år sedan.

Jag är som du förstår mycket intresserad av ditt källmateriel beträffande var du har fått uppgiften att cirka 400 000 har bakgrund i muslimska länder. Kan du inte lämna korrekta uppgifter till ditt källmateriel beträffande detta, är dina matematiska beräkningar absolut inget som överhuvud taget är av något som helst intresse.

 
Ingen bild

Obeveklig

15 april 2013 17:40

Det oberoende forskninginstitutet PEW beräknade att det bor 451000 personer med rötter ifrån muslimska länder i Sverige 2010.

 
Ingen bild

Inge

15 april 2013 17:49

@ Obeveklig

"Det oberoende forskninginstitutet PEW beräknade att det bor 451000 personer med rötter ifrån muslimska länder i Sverige 2010."

Länk till detta?

 
Ingen bild

Skånepåg

15 april 2013 19:03

Som framgår av PEW:s hemsida uppskattar man antalet muslimer i Sverige 2010 till cirka en halv miljon. Att använda uttrycket uppskatta i det här sammanhanget, är totalt ovetenskapligt och kan jämföras med ungefär en vild gissning. Jag tror mer på vad som framfördes av muslimska företrädare då man försökte genomdriva halalslakt för några år sedan. D.v.s att det ligger någonstans strax under 1 miljon muslimer i dagens Sverige.

http://features.pewforum.org/muslim-population/

 
Ingen bild

Obeveklig

15 april 2013 20:23

@Skånepåg

...men du tror väl på Thuresson som hävdade att det bodde 1 miljon muslimer som lever på bidrag i Sverge????
Eller på Åkesson som hävdade att de kom 200 000 invandrare förra året.
Sedan är majoriteten av människor med rötter i mellanöstern sekulariserade.

 
Ingen bild

Obeveklig

15 april 2013 20:25

Jag har en fråga till Thoralf.
Hur ser du på att 47% av de stolar som borde vara tillsatta i kommunerna med företrädare för SD står tomma???
Hur kan ni begära partistöd för dessa "tomma stolar"?
Förklara det....varför ska skattepengar gå till något som inte utförs, för det finns ingen där att utföra något!
Det borde ju klassas som rent kriminellt.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 april 2013 22:21

Referens till siffran 47 procent.

Det är inte SD utan svensk lagstiftning som avgör om partistöd betalas ut. Så anser du att det är fel får du vända dig någon annanstans. Svenska folket har sagt sitt i valet och det kallas demokrati.

 
Ingen bild

Obeveklig

16 april 2013 07:51

@Thoralf

Svenska folket på ha sagt sitt, men ni har ju svikit dem genom att inte kunna tillsätta de tomma stolar som nu finns ute i kommunerna. Ni gör då ingen skillnad alls där.
Det har väl aldrig hänt i Svensk politisk historia att avhoppen är så många.
Skulle alla partier praktisera detta skulle det ju vara ett reellt dekomkratiproblem.
Sedan är ni då precis som de ni beklagar er över, bidragstagarna som inte gör något.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se