thoralf

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2018

FRUKTANSVÄRT PLUMPT AV JOHAN PERSSON (S)

Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2018 23:30

I ett inlägg på Facebook under söndagen anklagar det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson indirekt Sverigedemokraterna för att vandalisera socialdemokraternas valplakat. Det är så fruktansvärt lågt och plumpt gjort av Johan Persson.

 

 


Det blir än värre när jag vet att Sverigedemokraterna inte satt ut några valplakat i Vassmolösa och inte i några andra orter söder om Kalmar heller. Det kan säkert även socialdemokrater i Smedby, Trekanten, Rinkabyholm, Ljungbyholm, Tvärskog, Halltorp och Påryd intyga för Johan Persson.


Anledningen är två. Vi har haft problem med leveransen av pappersvalaffischerna, de ligger just nu på Postnords terminal på Ölandsleden och hämtas där imorgon förmiddag (måndag). Den andra anledningen är Stadsfesten! Vi valde att bara sätta upp några plakat (ca 15st) med våra plastade valaffischer inför helgen på några strategiska platser inne i stan. Därför att vi misstänkte att med så många människor i rörelse och dessutom många alkohol eller drogpåverkade i rörelse under stadsfesten att det skulle bli vandalisering.


80 procent av våra valplakat har blivit vandaliserade på något sätt eller stulna (3 st). Valplakatet i Vassmolösa är kanske det valplakat som försvann från Svaneberg längs södra vägen. Det var det valplakat som satt längst söder ut.


   


Att Johan Persson sjunker så jäkla lågt i sitt Facebookinlägg är minst sagt bedrövligt av ett kommunalråd. Han borde skämmas!

 

 

Varför stjäl någon Sverigedemokraternas valplakat inne i staden och placerar det i Vassmolösa och samtidigt vandaliserar socialdemokraternas valplakat vid sidan om? Vilket syfte har man då?


Jag tänker inte anklaga socialdemokraterna för att ha arrangerat detta.

 

Jag anser att de politiska partierna istället borde hålla ihop och hjälpa varandra mot de idioter och extremister som vandaliserar och saboterar våra partimedlemmars arbete med valplakat, oavsett om det är vänsterextremister eller högerextremister som inte accepterar demokratin i vårt land. Tycker inte du det Johan Persson?

 

Jag reser gärna upp era plakat som välts omkull men då förväntar jag mig att era valarbetare gör detsamma med våra valplakat. Om nu alla partier respekterar demokratin.

 

Ställer du upp på det Johan Persson?

 

När man sedan läser kommentarerna till Johan Perssons inlägg på Facebook, så kan jag inte annat än tänka på Barometerns artikel i lördags om hot och hat på sociala medier. Där Johan Persson anklagar mig för att släppa igenom kommentarer som han tycker är bedrövliga.


Så här skrev Barometern.


”En som råkat, och råkar, ut för många påhopp på sociala medier är kommunalrådet i Kalmar, Johan Persson.

– På mina egna sidor på sociala medier har jag mycket noga valt vilka jag är vän med och som har möjlighet att kommentera. Det finns ingen anledning för mig att vara "vän" med exempelvis SD-politiker som sedan använder vänskapen till att kräkas ut otrevligheter.

– Sedan händer det ju, tyvärr, regelbundet att Thoralf Alfsson släpper igenom kommentarer som är direkt kränkande. Men det är ju hans sätt att hantera bloggandet, andra politiska bloggare är noga med att rensa bort kommentarer som är kränkande eller nedsättande. Thoralf Alfsson gör tvärtom, han verka vilja ha den nivån på sin blogg, säger Johan Persson.”


Johan Persson har stängt av funktionen med kommentarer på sin egen blogg. Det är envägskommunikation som gäller. Johan Persson talar och alla andra skall knipa käft.


Problemet löst med kommentarer! Vilken hycklare han är Johan Persson!


Men hur är det på Johan Perssons FB-sida? Här kommer några exempel på kommentarer från denna söndagskväll.


 

 

 


 

 Jag har inte haft tid att titta tillbaka på Johans Facebooksida men jag vet att det finns anmärkningsvärda kommentarer.


Utan tvekan finns det många anledningar att kritisera Johan Persson. Det här var bara en av alla dessa anledningar.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Emmigrant förhoppningsvis

12 augusti 2018 23:50

Socialism är ondska.

 
Ingen bild

Lasse P

13 augusti 2018 00:24

Sverige är i en misär. Vem har tagit hit och välkomnat alla som kostar på välfärden,inte är det SD. Sen pratas det omkullvä affischer. LÄGG NER.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2018 01:05

Johan Perssons demokratihatare finns runt om i hela landet. Gissningsvis är detta sanktionerat från Sveavägen 68. Bild på antidemokraten finns i länken.

"SD Väsby blev utsatt för valsabotage idag. Händelsen uppmärksammades av en av våra medlemmar. Det hela är såklart polisanmält nu. Vet du vem personen på bilden är hör gärna av dig till polisen och uppge diarienummer:
5000-K993791-18"

Sverigedemokraterna Upplands Väsby
https://tinyurl.com/ycb22yd2
https://www.facebook.com/SDupplandsvasby/posts/2109541042595191

Ps. Inte helt oväntat att det är ett galet fruntimmer. Igen! Ni kommer att ångra era tilltag den dagen muslimerna låser in er. Vänj er redan nu vid trånga utrymmen.
Ds.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2018 01:25

Annika "Dunning–Krugerskan" Strandhäll på Twitter.

"Jag vet att jag borde lägga av men kan inte. Sjuk prestation. Andra människan över 6m utomhus, i sällskap med Bubka. Duplantis är typ 18 år!!"

https://tinyurl.com/yaectfj8
https://twitter.com/strandhall/status/1028726217606930432

Och alla är MÄN. Så himla ojämställt då!?

Vad ska du göra åt det? Skicka någon genuspilot eller? Ingångshöjden för herrar är 5,50. Världsrekordet för damer är 5,06 m.

Ps. ”Duplantis är typ 18 år!!"

Nej, han är inte ”typ 18 år”. Han ÄR 18 år.
Annika "Dunning–Krugerskan" Strandhäll uttrycker sig en 14-åring på Twitter.

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2018 02:12

Johan Persson och Socialdemokraterna bör inse att det nog inte beror på annat än att folk är less på Socialdemokraternas svekpolitik. Att dessutom i det läget försöka smyga in en smocka mot SD är bara så genomskinligt dåligt. -Och prata om "Demokrati" när man är med i Decemberöverenskommelsen!!?
LÖJEVÄCKANDE!

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2018 02:15

@Emmigrant

Socialism är hur man skall ordna sin försörjning genom grannens plånbok. Inget annat!

Stryp alla bidrag så försvinner de röda omgående.

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2018 02:32

Det är faktiskt fullständigt otroligt att Socialisterna ens har mage att ånyo be om vårt förtroende -Vi ger dem redan nu halva vårt arbetsliv i skatt, en normalsvensk= 15.216.000:- under 40 år.
...ÄNDÅ HAR SOCIALISTERNA MISSLYCKATS o vill ha ä n n u mer.

Vet ni vad, Jag tror medelsvensson hellre tar 15 Miljoner!
-Folk är less på lögner o slöseri.

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2018 02:34

SD: Sänk skatterna rejält. Då slipper både ni och vi socialistdyngan för alltid.
Det är bästa medicinen.

 
Ingen bild

C Andersson

13 augusti 2018 05:03

Jag var uppe i Småland i lördags. Jag såg att det brann i Vassmolösa. Det var inte jag som tuttade på. Jag undrar vem det kan ha varit?

 
Ingen bild

Mässkalle

13 augusti 2018 06:51

Som ej boende i Småland har jag dåligt koll på vilken fot media står på.
Östra Småland Tidning vänstersocialisk? Ja. Barometern - borgerlig, liberal? Länken nedan kom i googleflödet och slank igenom utan att jag är prenumerant. Jag förstår att tidningar vill ha betalt, men samtidigt vill jag BARA läsa allt intressant som alla tidningar skriver. En krona för en månad är ingenting. Men sen tickar det då det finns minst tio tidningar som borde ha något väsentligt att läsa. Ex och A har varit gratis men nu har A börjat med plusartiklar för den som vill läsa mera. Synd, eftersom jag stödköper Ex eller A om löpet lockar. Oftast blir jag besviken, Inget intressant efter löpets huvudnummer. "Plus" signalerar nu, köp inte, det finns inget plus att läsa.


Detta Barometerns googlelöp är både läs- och tänkvärt. Har jag rätt om jag märkt att generositeten, gratis läsning, är större nu i valtider? Barometern, i detta exempel, släpper igemom en ledare som passar tidningens profil och ägarnas agenda.

Absolut två mycket stora frågor gällande valet. Kan valinformation vara på främmande språk? Ska den som bara bor i Sverige (saknar svensk medborgarskap) få rösta i kommunalval. Mitt svar, på båda, är nej.
Endast svenska ska vara valspråket. Men samiska och de övriga? Ej heller något undantag, då minoriteternas rättigheter avser att deras språk och kultur ska bevaras. Betänk det finns mer än hundra språk som talas och kanske kan läsas av de som nu har möjlighet att rösta kommunalt.
Med erfarenhet av utlandsboende i två decennier har jag inte fått rösta, eller vara jurymedlem, då medborgarskap saknats. Tänk vidare på de hundra språken, får du som svensk bosatt i något av deras hemländer rösta i det landet?

http://www.barometern.se/ledare/demokratins-sprak-ar-svenska/

 
Ingen bild

Tony

13 augusti 2018 07:04

Han är en typisk representant för det egenmäktiga o uppblåsta
Sossepartiet, ungefär som "vi talar o andra ska hålla käften"
Ifall han tänkt efter lite så hade han kommit fram till att SD
inte behöver sabotera, men det behöver sociallisterna med deras
dåliga opinionsläge?

 
Ingen bild

Tony

13 augusti 2018 07:07

Och så det enfaldiga SVT som ser Högerextremister var dom tittat, fast vänsterextremister bryr dom sig inte om trots att dessa öppet deklarerar att dom tänker sabotera SD s möten.

 
Ingen bild

SM811

13 augusti 2018 08:23

Såg på debatten om kriminalitet i svt igår.
Där står den flinande med översittarattityd Morgan Johansson.
Kanske är det ett utmärkande drag för sossepolitiker?

 
Ingen bild

SM811

13 augusti 2018 08:28

Oktober 2017, partiledardebatt: - "Jultomte-teorem, det får man inte hålla på med i politiken."
http://soldatmamma.blogspot.com/2018/08/oktober-2017-partiledardebatt-jultomte.html#comment-form

 
Ingen bild

Medborgaren

13 augusti 2018 08:46

Såssarna byggde upp landet, nu har dessa såssar på rekordtid även raserat vårt vackra o en gång så framgångsrika land!
När man läser vad Johan Perssons fotsoldater skriver på hans privata sida förstår man ju varför landet befinner sig i full utförsbacke.............
Nu har vi även förklaringen till varför Såssarna i år har fraktcontainers som valstugor............

 
Ingen bild

Gustav Frigolit

13 augusti 2018 09:44

Skulle inte förvåna mig om vandaliseringen är arrangerad av sosseriet för att skylla och misskreditera SD.

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2018 10:11

@Medborgaren. Nä, Spcialdemokratin byggde inte upp landet tidigare även om de vill ge sken av det.
Svenskarnas pengar byggde upp landet.

 
Ingen bild

OH

13 augusti 2018 10:32

Kan Johan Persson bevisa att det ej är hans fotsoldater som på hans uppdrag förstört valplakaten.

 
Ingen bild

Stefan A

13 augusti 2018 10:40

Mycket troligt att det var S och möjligen C som
var drivande i bildandet av DÖ, ett första försök
att avskaffa den representativa demokratin (wiki)
i Sverige (minns löntagarfonderna), ränderna går
aldrig ur zebran, lika lite som Jonas Sjöstedt
lämnat kommunismen, låt inte lura er av den jovialiska
masken, bakom den lurar grimasen av den totalitära
staten...

 
Ingen bild

calle

13 augusti 2018 10:54

de nya socialmoderaterna använder fula hjärntvättsmetoder till att hindra folket att slippa 7 klöverns förtryck. troligen anställer sossarna unga som får utföra mindre attraktiva uppgifter. hur kan sossarna skylla på sd om deras valplakat förstörs. luktar uppgjort av sossarna själva.

sosse lobby organisationen ABF anställer folk att hjärntvätta invandrare att rösta på "ett fortsatt bra Sverige" grovt hjärntvätt till valfusk.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/ska-fa-fler-att-forsta-vikten-av-att-rosta

 
Ingen bild

M

13 augusti 2018 11:48


Så storsint och demokratiskt av Thoralf Alfsson.

Så lågt och antidemokratiskt av Johan Persson.

 
Ingen bild

s-e karlsson

13 augusti 2018 12:09

Såg igår programmet om gängkriminalitet från Malmö ingen vågade säga något om vad det i grunden beror på ! Enkelt att svara på ,allianspartierna är boven i dramat ,ta inte in fler än att dom omedelbart kan börja jobba och försörja sej själva !Ska det va så djävla svårt att förstå ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2018 12:42

Det är direkt osmakligt att förstöra andra partiers valpropaganda. Ingen känsla för rent spel. Fuskar dessa människor också i sällskapsspel..??

Nu vet vi att (S) ligger milt uttryckt risigt till i hela Sverige, men blir det bättre av detta och liknande... Knappast..

 
Ingen bild

Tony

13 augusti 2018 13:15

SD s film om Sossarnas historia tog nog djupare än dom vill erkänna, men dom ska inte gnälla tror denna film hade inte kommit till ifall inte Stefan Löfven i varje tillfälle försökte att kleta Nazist stämpeln på SD. Så han har själv orsakat att deras verkliga jag blev skärskådat!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 augusti 2018 13:23

Mässkalle

Ang. rösträtt.
För att rösta till riksdagen måste du vara, eller ha varit, svensk medborgare.
Till kommun och landsting gäller att du ska bott här i tre år, oavsett medborgarskap. Illegala invandrare ska senast 30 dager före val uppge en adress för att föras in i vallängden och kunna rösta.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2018 14:32

Inte på SVT. Det har helt enkelt inte hänt. Fel hudfärg på gärningsmannen.

Men gud nåde polisen i Baltimore om polisen hade varit vit. Då hade SVT med
Lotta Bouvin-Sundberg i spetsen minsann rapporterat om rasism och polisvåld. Så fungerar SVT.

Våldsam polis blev viral – stängdes av från tjänst och sade upp sig (VIDEO)
https://nyheteridag.se/valdsam-polis-blev-viral-stangdes-av-fran-tjanst-och-sade-upp-sig-video-valdsamt-innehall/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 augusti 2018 14:44

Fascisterna inom Centern, sossarna, mp, F! och VPK förnekar sig inte.

Vänstern älskar våld.
Vänstern älskar grovt våld.

"Vid Enskede Gård hade varenda valaffisch slitits ner, utom de som råkade tillhöra ett rött eller grönt parti."

VAL + VANDALISERING = VÅLD
https://tinyurl.com/ydftmyp2
http://iotakt.se/val-vandalisering-vald/

 
Ingen bild

Lena1

13 augusti 2018 15:15

Annat ämne: Dagens Industri har en artikel idag om SD med rubriken "Dags att integrera SD". Avslutar artikeln med ""Gör inte om LO-ledningens misstag. Att isolera SD är numera att isolera sig själv."

https://www.di.se/ledare/dags-att-integrera-sd/

 
Ingen bild

Fredde

13 augusti 2018 15:31

Jag läste den där artikeln i Barometern, det handlade alltså om hot och påhopp mot politiker.
Frapperande är att Johan Persson får fläska på med sitt hat mot Thoralf, medan man totalt bortser från att Thoralf blivit fysiskt påhoppad (och angripande kvinnan dömd men jobbar kvar på universitetet...)

 
Ingen bild

Rick

13 augusti 2018 16:46

Johan Persson blir mer och mer desperat. Gissar att han känner att hans tid snart är ute. Fruktansvärt barnsligt av bäbisen Johan!

 
Ingen bild

Adamsson

13 augusti 2018 18:56

Som sagt! Johan Persson bör inte öppna truten om kränkningar. Detta måste ligga i hans troliga störning att alltid skylla i från sig och aldrig se sin egen del i något. Tycker tjänstemännen i Kalmar som han indirekt styr över, är ganska nonchalanta också.

 
Ingen bild

Pierre

13 augusti 2018 19:36

Johan Persson ja vilken stolle, hans bror är trevlig och sympatisk likaså hans far och farbror så man får fråga sig om han inte blivit förväxlad på BB eller om de tappade honom vid födseln. Gällande sossar så är den gamla stammen inte några man kan diskutera med för de varken vill fatta eller kan se orsak och verkan förrän de själva ska börja betala för politiken de röstat på därav nu de kopierar SD:s politik -

 
Ingen bild

Lars

13 augusti 2018 19:45

Odds just nu Thoralf. Mest röster i riksdagen. (UNIBET)

Sverigedemokraterna 1.72
Socialdemokraterna 2.00
Moderaterna 9.00

Jag förstår inte hur Sverigedemokraterna kan vara favoriter Thoralf?
2.00 på Socialdemokraterna, de ska väl ändå få mest röster?
Jag tror jag slänger in en tusenlapp eller 2 på Socialdemokraterna pga oddset är för högt även fast jag hoppas SD får mest.

 
Ingen bild

S

13 augusti 2018 21:18

Svenska skolor, har förvandlats till drogcentraler av regeringarna Reinfeldt o Löven. Det flödar av narkotika i dessa läroanstalter.

En röst på ett sjuklöverparti, är en röst för fri droghandel på svenska skolor.

Kuratorer

 
Ingen bild

Molle

13 augusti 2018 22:27

Vilket skriveri om sossarnas skyltar. Vid förra valet så bar det mest SD:s skyltar som förstördes men det skrev man inte mycket om.
Och inte ett ord på nyheterna om snevänstern som störde ut Jimmies tal i Luleå. Det är "allas lika värde" det. fy fa.....

 
Ingen bild

Fire

13 augusti 2018 22:34

Över 20 bilar brinner just nu i GBG. Skäggbarn??? Fint samhälle vi fått av massinvandringen. Lite spill får man kanske tåla?!?

 
Ingen bild

Goliat

14 augusti 2018 14:51

Vad har Johan Persson för mognadsnivå? Tycker det är skrattretande vilken låg nivå han besitter. Han karlen ingen självkritik alls?

 
Ingen bild

Hanna

14 augusti 2018 21:23

Har SD affischer/plakat med textat budskap? Jag trodde bara att ni hade bilder på företrädare samt frasen "SD 2018".

Thoralf Alfsson

14 augusti 2018 21:52

I Kalmar har vi bara affischer med budskap.

 
Ingen bild

Molle

15 augusti 2018 01:04

I Linköping har de eldat upp SD;s valstuga.
Många pyromaner i det här landet nu för tiden.....
Är det inte stenkastning så är det bränder.

Dags att sätta in militären kanske?? :-)

 
Ingen bild

Hanna

15 augusti 2018 09:51

"I Kalmar har vi bara affischer med budskap."

Klokt beslut. Marcus Oscarsson håller med.

 
Ingen bild

Jihad

15 augusti 2018 16:10

Kommer Johan Persson, likt Reinfeldt, gå ut bakvägen på valnatten?

 
Ingen bild

Trojan

15 augusti 2018 16:44

En narcissistist ser inte egna fel, utan bara andras. En narcissist vägrar erkänna när man gjort fel. En narcissist är bra på att manipulera...

 
Ingen bild

Guld

17 augusti 2018 16:17

Johan Persson kommer aldrig inse att något han gjort eller sagt är fel. Johan Persson har inga brister. Kalmar kommun är bästa kommunen i Sverige, befriade från alla problem och 100% solgaranti, så det så.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se