thoralf

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2018

PINSAMT AV CENTERPARTIET I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 9 aug 23:45

Idag kallade Centerpartiet i Kalmar till presskonferens och anklagade mig för förföljelse av deras riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri för att jag vid några tillfällen nämnt honom i samband med att jag skrivit om Centerpartiet och deras vurmande för islam.


Enligt Östra Småland kräver centerpartisterna att SD:s partiledning skall kasta ut mig från partiet. Tänk om det istället är Jaafar Al-Jabiri som borde kastas ut från Centerpartiet. Han tycks inte tåla att få frågor om han är en rättrogen/bokstavstroende muslim eller hur han ser på sharialagar och vilken kvinnosyn som han står för.


Högst relevanta frågor när man står på fjärdeplats på Centerpartiets riksdagslista och besöker en shiamoské med sannolika kopplingar till Iran.  Vet egentligen Centerpartiet vem Jaafar Al-Jabiri är? Har Centerpartiet ställt dessa i allra högsta grad relevanta frågor till sin kandidat till riksdagen?


De fyra centerpartisterna menar istället att det är förföljelse. Om Jaafar Al-Jabiri ser mina frågor som förföljelse så rekommenderar jag Jaafar att dra tillbaka sin kandidatur från riksdagen. Han riskerar annars att drabbas av mycket ”förföljelse” från media om han blir riksdagsledamot den 9:e september. Såvida inte han tänker ansluta sig till knapptryckarkompaniet i riksdagen.


Barometern, Östra Småland och Radio Kalmar har intervjuat mig i eftermiddag. Den som skriver bäst är utan tvekan Ulf Carlsson på Östra Småland. Jag nämnde för honom att det skrevs en hel del otrevliga kommentarer om mig på Jaafar Al-Jabiris Facebooksida, kommentarer skrivna av ledande centerpartister i regionen.   

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/centern-kraver-att-sds-partiledning-sparkar-ut-alfsson/


 


Här kommer några citat från artikeln, som jag gissar är en plus-artikel.


”Det finns en stor diskussion på sociala medier om det hela, såväl på Thoralf Alfssons blogg som Jaafar Al-Jabiris sida. På den senare skriver Centerns toppolitiker Leif Larsson, tidigare ordförande för Regionförbundet att han skäms för att Vimmerby kommun bekostat Thoralf Alfssons utbildning.

Är det ett sätt att uttrycka sig som Centern tycker är en lämplig samtalsnivå?

– Jag känner inte till det inlägget. Men det är självklart att vår uppfattning om debattregler gäller för alla, säger Anders Åkesson.”

 

”Thoralf Alfsson (SD) själv tar inte åt sig av kritiken.

– Jag har ställt några högst relevanta frågor till en av Centerns ledande företrädare i Kalmar. Det är en person som har ambitionen att komma in i Sveriges lagstiftande församling, vid valet i höst. Det är viktigt att veta om han exempelvis vill införa sharialagar i landet.”

 

Radio Kalmar lyfter det inte på samma sätt.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=7017019Barometern gör alltid saker på sitt sätt. De slår upp det på första sidan och med nästan ett heluppslag på bästa nyhetsplats. Vilken nyhetsvärdering. Vi får se hur de värderar kommande nyheter om Jaafar Al-Jabiri. Om det blir locket på när det inte är lika roligt längre.


Två artiklar, en artikel med centerpartisternas anklagelser och en artikel där jag får försvara mig. Först artikel nummer 1.


http://www.barometern.se/kalmar/centern-har-fatt-nog-av-thoralf-alfssons-retorik-oacceptabel-ton-i-valrorelsen/


På bloggen har han en medveten strategi som går ut på att förknippa mig med länder och rörelser som jag klart tar avstånd ifrån. Han utgår inte från politiska sakfrågor utan vill få mig att framstå som en ond fundamentalist.

Jaafar Al-Jabiri berättar att har försökt att svara på Alfssons frågor och att han bjudit in honom på kaffe, men fått nej.

– Så till slut blockade jag honom från Facebook.”

 

Sedan några citat från artikel 2.

 

http://www.barometern.se/kalmar/alfsson-svarar-muslimer-far-rakna-med-att-bli-granskade-for-sin-kvinnosyn/


”Det var kommunalrådet Ingemar Einarsson som sa till mig att Jaafar Al-Jabiri var en rättrogen muslim, och då reagerade jag. Rättrogen låter i mina öron som bokstavstroende, och då ville jag kolla upp honom.

– Så jag ställde frågor till honom på Facebook om det. Men han sa att han inte visste vad det var.”


Mattias Bäckström Johansson, riksdagsledamot och distriktsordförande får också kommentera det hela i Barometern.


”Samtidigt får just Centerpartiet vara berett på att ta en debatt om islamiseringen. De har medvetet försökt via olika aktiviteter locka till sig personer med utländsk härkomst. Det arbetet väcker frågor hos mig och andra och då måste man vara beredd på att försvara och debattera detta även på sociala medier.”

 

Jag måste säga att jag tycker att Centerpartiets agerande är pinsamt. Uppenbarligen får man inte granska en riksdagskandidat för centerpartiet som har utländsk bakgrund.


Att media och ett antal journalister dag och natt gräver i sverigedemokraters görande och havande tycks centerpartisterna fullständigt glömt bort. Om man kan sätta i sverigedemokrat på pottkanten så jublar Annie Lööf och hennes partivänner men om de själva blir granskade så kallar de till presskonferens.


To be continued

 
 
Ingen bild

Roberto

Fredag 10 aug 00:51

Ja inte blir man förvånad av centerpartiets tilltag. Vi har ju nyligen sett hur vi fick våran första sharia-dom av representer för centerpartiet. Är givetvis ingen tillfällighet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Fredag 10 aug 01:19

Bilden på Östra Småland.

Tre enfaldiga och nyttiga idioter och inkräktaren som leder hela det erbarmligt sorgliga sällskapet. Vilka nollor! Har det utfärdats någon fatwa av en stormufti i Kalmar som Centerpartiet är tvungen att förhålla sig till? Centern ska ge fullständigt fan i andra partiers kandidater.

Släng ut de muslimska islamisterna som vill förstöra Sverige i stället. Centern är till brädden fyllt av dessa sjuka människor(?). Begriper C inte att man infiltreras av en våldsam och antidemokratisk politisk dödssekt? Vems intressen tror C att denne "jaafar" kommer att gå? Inte är det bonden i Gibberyd i alla fall. Snarare islamister och släkt i Iran.

Det är inte brottsligt att vara enfaldig och naiv, men det är fanimej provocerande att denna trio tydligen får betalt för att vara det.

Anders Åkesson, Karin Helmersson och Ingemar Einarsson begriper tydligen inte landet eller sitt eget bästa.

Eller så skiter man i både Sverige och sina barn och barnbarn.

 
Ingen bild

Folklig

Fredag 10 aug 01:42

Migration och mångkultur. Allt C har sysslat med senaste årtiondena. Thoralf visa du omvandlandet av Sverige till ett Mellan-Östern så mycket du vill. Är man inte för assimiliering i Sverige så är man skvatt galen. Alla centerpartister är helt indoktrinerade och så klart inte medvetna om det :)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Fredag 10 aug 01:55


Jag har funderat lite på den famösa partiledardebatten under pride. Alla partiledarna uppförde sig som den lydiga fårskock de alltid är.

Vad hade hänt om Ebba Busch Thor när frågan om SD, som ett homofobt parti hade sagt; "- stopp nu är jag inte med längre". Och sedan rullat ihop flaggan och demonstrativt lagt den bredvid elefanten och sedan gått av scenen?

Jag är övertygad om att det hade räddat kvar KD i riksdagen. Dessutom med bred marginal.

Det är bara en sak som saknas. Civilkurage!

 
Ingen bild

Ulv

Fredag 10 aug 02:03

Herregud, vilken sandlåda det är i Kalmar. Tyvärr är dess politiker och tjänstemän gjorda av glas och tål nada. Minsta lilla så golas det "förföljelser" och "trakasserier". Helt ofattbart är det och värst är centerpartisterna med Ingemar Einarsson i spetsen. Johan Persson är inte mycket bättre.

Jävla barnungar i sandlådan!

Nu går Billström ut i media och öppnar för samarbete med SD. Desperata? Alla vet att det blir omöjligt då Annie och Jan kommer gå över till Stefan Löfven. Hur ska de ha det??? Olika bud varje dag från M.

Sandlåda nummer 2.

 
Ingen bild

Pamp

Fredag 10 aug 03:14

Sladdertidningen Barometern älskar att vältra sig i liknande "skandaler" och saftigtheter. I inavlade småhålor som Kalmar händer ej så mycket annars. Anders Åkesson verkar vara en sorglig figur. Johan Persson njuter i fulla drag nu när du och SD dras i smutsen. Kul att de följer din blogg =)

 
Stefan K

Stefan K

Fredag 10 aug 06:53

Det stod i en av våra dagstidningar att Centerpartiet under Annie Lööf ligger närmare V och Mp än vad de gör Alliansen.

Say no more. Fast det kanske väljarna bör få veta innan och inte efter valet.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Bo

Fredag 10 aug 07:03

Kort sagt: Multikultur är det värsta skit som drabbat Sverige.

 
Janne

Janne

Fredag 10 aug 07:22

C-sviker sina medlemmar fullständigt sviker land och landsbygd bönder dom sviker alla som trott på dom,så rösta sd 2018

http://Homer

 
Ingen bild

Tony

Fredag 10 aug 08:28

Som om inte Sveriges bönder har det jobbigt nog i år,
och sen representeras merparten av dem av detta stolliga parti.
Tror jag att C inte vill granskas, deras fjäskande för den
bisarra religionen borde vara pinsamt även för gamla Centerpartister.

 
Ingen bild

Hacke

Fredag 10 aug 08:38

Nu när mp gjort sig fullständigt omöjliga t o m i journalistkretsar har msm fått nya favoriter i islam- och massinvällningspartiet centern.
Inga kritiska frågor där inte, bara en enda stor hyllningskör som man hoppas ska leda ända fram till statsministerposten för deras nya gullegris, mer än lovligt okunniga och naiva Annie Lööf.
Förhoppningsvis med samma resultat som vid förra valet då man trissade upp en låtsaskamp om platsen som tredje största parti mellan sd och mp.
Vi vet hur det gick och fick åter uppleva de pinsamma chockreaktionerna från eliten på valnatten när folket sagt sitt och visat sitt berättigade förakt för axelmakten politiker/media.
Da capo igen tack och ännu en fördubbling av den sverigevänliga folkrörelsen är väl ingen vågad gissning.

 
Ingen bild

Björn Larsson

Fredag 10 aug 09:02

Har SD:s kapitulationsstrategi gått så långt att Centerpartiet kan beställa av Jimmie Åkesson vilka som ska uteslutas? Vi får se.

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 09:17

"Uppenbarligen får man inte granska en riksdagskandidat för centerpartiet som har utländsk bakgrund."
Helt rätt analys.
C håller på med röstfiske samma som M gjorde när Waberi kom in i Riksdagen som öppet förordade sharialagar framför svenska lagar.
Så här skrev GP om Waberi.
Varför har M en medeltidsprofet i riksdagen?
http://www.gp.se/debatt/varf%C3%B6r-har-m-en-medeltidsprofet-i-riksdagen-1.862424
Vilka fler medeltidsprofeter finns det i sju(k)klöverns politiker?

Thoralf Alfsson

Fredag 10 aug 09:26

"Snälla Fredrik Reinfeldt, dina medarbetare tiger men du kan kanske svara; vad gör Abdirizak Waberi, som tänker som en taliban, i ditt parti?, skriver människorättsaktivisten och kvinnofridssamordnaren Bahareh Mohammadi Andersson."

http://www.gp.se/debatt/varf%C3%B6r-har-m-en-medeltidsprofet-i-riksdagen-1.862424

 
Ingen bild

Perra

Fredag 10 aug 09:36

I Sydafrika tar snart ANC och de svarta över de vita jordbrukarnas gårdar. I Sverige dröjer det inte länge innan gårdar tas över eller ges bort till invandrare. Ni hörde det här först men den nya lögnen är "utan invandring ingen mat på bordet"!

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 09:43

När skall dokumentären
"Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia"
spränga 500000 visningar?
https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs
Vill även uppmärksamma detta som jag inte såg i filmen.
Tage Erlander bakom hemliga koncentrationsläger
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?artikel=2282405

Här mer om vad sju(k)klövern sysslar med.
Socialdemokraterna i nära samarbete med islamister
https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

 
Ingen bild

S

Fredag 10 aug 09:53

Del av citat av Mikael Damberg (twitter) "Tydligt att Stefan Löfven är den enda garanten mot att SD får makt och inflytande efter valet" Ett sätt att se det på det, för mig är det ett rent håneri, som väljare. Och angående C så skulle det nog börja darra i underläppen om de visste hur snacket går hos oss vanliga arbetande människor. Och de här själva jobbat ihop till det! Är så trött i denna demokrati att bli hånad och att SD ska frysas ut. Det är folket som väljer!

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 09:57

Glömde detta i mitt förra kommentar.
SD om andra partiers historia
https://www.youtube.com/watch?v=MoZauwNELLQ

 
Ingen bild

Dumle

Fredag 10 aug 10:04

Helt obetalbar reklam och uppmärksamhet till dig Thoralf och din blogg. De allra flesta svenskar är förhoppningsvis också intresserade av Jaafars syn på sharialagar, homosexualitet, jämställdhet, yttrandefrihet, religionsfrihet och andra områden där islams lagar och normer kolliderar med ett modernt fritt samhälle! Fortsätt gräv Thoralf!

Thoralf Alfsson

Fredag 10 aug 10:06

Dumle

Det kommer mer ;-)

 
Ingen bild

ibbe

Fredag 10 aug 10:08

Ingemar Einarsson,kommunalråd i Kalmar(c),kallar sin riksdagskandidat för rättrogen muslim. Då finns det verkligen anledning att ställa frågor till kandidaten om t.ex kvinnors ställning,rättssamhället och sharialagar. Mörkar centern medvetet med svaren? Delar centern i Kalmar län rättrogna muslimers uppfattningar som äri välkända i ovan nämnda frågor?

 
Ingen bild

fete

Fredag 10 aug 10:08

Dumle tummen upp....

 
Ingen bild

Jag

Fredag 10 aug 10:48

Fler sådana politiker som dig Thoralf. Du är modig och sticker ut hakan. Beläst och kunnig! Lycka till.
En röst på sjuklövern är en förlorad röst. En röst på fortsatt vanstyre av Sverige.

 
Ingen bild

l larsson

Fredag 10 aug 10:56

Mycket märkligt att ingen i partiledningen säger sig läsa din blogg. Så många bloggare av dignitet finns inte inom SD. Du verkar körd av höjdarna, tyvärr.

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 10:59

Lös denna gåta, den som kan.
https://soldatmamma.blogspot.com/2018/08/los-denna-gata-den-som-kan.html?showComment=1533891454073#c2816549804320481320

 
Ingen bild

Lotta_1

Fredag 10 aug 11:45

Kvinnlig polischef i Kristinehamn vill inför helger där endast kvinnliga poliser tjänstgör. Herre gud vilken naiv människa. Tror hon på fullt allvar att experimentet kommer slå väl ut?

Undrar hur lång tid innan hon tvingas pudla efter följande uttalande: ”– Jag vet att det här bottnar i det man har med sig i bagaget, vilken värdegrund man har och hur man ser på kvinnor. Vi har ju många som kommit från andra länder, från en annan kultur. Vår uppgift, kanske, tillsammans med skolan mer blir att undervisa och tala om hur det ser ut här, säger säger Eva Högfeldt Pettersson.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/kvinnliga-poliser-respekteras-inte

 
Ingen bild

Medborgaren

Fredag 10 aug 11:46

En kokt med bröd.............
Såssarnas stora påkostade valfilm när Lövfen beställer en korv, hur rimmar det med fjäskandet för muslimer? Hur kan han beställa griskött?

 
Ingen bild

Förbjud pedofilsekten

Fredag 10 aug 12:13

Shia eller Sunni sak samma
Båda efterföljer Muhammed som var pedofil

PS googla Aisha

 
Ingen bild

Marie

Fredag 10 aug 12:23

Stackars Jaafar han känner sig 'förföljd'.
Han är ett 'offer', stackars krake.

 
Ingen bild

Skämt åsido

Fredag 10 aug 12:33


Boris Johnson har gjort det igen!

Boris Johnsons getsexskämt för några år sedan om Turkiets diktator till onanist Tayyip Erdogan orsakade en smärre diplomatisk kris mellan England och Turkland.

There was a young fellow from Ankara
Who was a terrific wankerer
Till he sowed his wild oat
With the help of a goat
But he didn’t even stop to thankera.

Limerick by Boris Johnson

 
Ingen bild

oveg på stugdatorn

Fredag 10 aug 12:47

En alternativ strategi tycks nu vara en ren C-regering i minoritet som får agera med hoppande majoriteter, allt i avsikt att hålla SD borta från inflytande:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=7017110

(Hon var visst med på ett bilderbergmöte, har jag för mig).

 
Ingen bild

SD

Fredag 10 aug 13:12

Nu har Billström ändrat sig igen om SD. Börjar bli patetiskt detta. Att göra en AKB kommer inte ge fler röster för Moderaterna.

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/starka-reaktioner-pa-billstroms-sd-utspel

 
Ingen bild

Skämt åsido

Fredag 10 aug 13:26


Kalabalik i lättkränkta kretsar efter att Boris Johnson liknat burkakvinnor vid brevlådor och bankrånare!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Fredag 10 aug 14:07

@Lotta_1 Fredag 10 aug 11:45

Eva Högfeldt Petterson:

"– Jag vet att det här bottnar i det man har med sig i bagaget, vilken värdegrund man har och hur man ser på kvinnor. Vi har ju många som kommit från andra länder, från en annan kultur."

Detta visste en tänkande människa skulle hända om man importerar skit från Mellanöstern.

Jag är utan skuld.

Kvinnliga poliser i Kristinehamn ska passa på att njuta medan det är förhållandevis lugnt. När anhöriginvandringen kommer igång på allvar ska Eva Högfeldt Petterson se på "värdegrund" och ”kvinnosyn”😊 Ni kan gott ha det. Ni har fått exakt det ni har beställt. Jag är faktiskt riktigt skadeglad.😊

Varför klaga?

 
Ingen bild

Gun & Gunnar

Fredag 10 aug 14:35

Vi skulle vilja fråga Jaafar Al-Jabiri om han är Shia eller Sunni och varför, framförallt varför?!

 
Ingen bild

Pepparholm

Fredag 10 aug 14:52

Jag läser i Samtiden om fyra afghaner som plötsligt arbetar på en förskola i Uppsala. En pappa upptäcker det när han ska hämta sitt barn. Ingen information.

Jag blir så fruktansvärt arg. Det har under några år varit diskussion om bakgrundskoll av alla som arbetar med barn. Politiker har lovat. Nu är det tydligen ett kommunalråd (S) som vill förbättra statistiken och delar ut gratis arbetare. Rektor vågar inte säga stopp. Föräldrarna ska bara finna sig i påbudet. Inget i betalmedia eller SVT/SR. Ytterligare en signal om att man måste läsa alternativa media för att få veta fakta.
https://samtiden.nu/2018/08/nyanlanda-man-far-extratjanstjobb-pa-forskola-i-uppsala-jag-kanner-mig-verkligen-inte-trygg/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Fredag 10 aug 15:06

Stefan Molyneux: Stop listening to women or we die

https://tinyurl.com/y9gtvtru
https://www.youtube.com/watch?v=UDh01PhKf_k

Han har rätt.

 
Ingen bild

Medborgaren

Fredag 10 aug 15:47

Centerpartiet i full utförsbacke! Folk med minsta vett i huvudet röstar garanterat på annat parti 9 September, droppen var ju beslutet om afgahnamnestin som Lööf är såå stolt över.
Tror inte det finns en enda gammal bondeförbundare kvar i centern längre, många vänder sig i graven av ilska hur illa partiet sköts nuförtiden........
Centerpartiet har helt övergivit folk i gles/landsbygden!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Fredag 10 aug 16:10

”Vi måste göra det svårt för totalitära och diskriminerande idéer i Norge. Vi har gjort det med nazismen. Vi måste också göra det med islam.”

Nationalsocialism praktiseras av nazister.
Islam praktiseras av muslimer.

Vi i Vesten må manne oss opp, om vi ikke vil fortrenges av islam
https://tinyurl.com/y8ens8o2
https://resett.no/2018/08/08/vi-i-vesten-ma-manne-oss-opp-om-vi-ikke-vil-fortrenges-av-islam/

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 16:29

Miljöpartiet vill införa skatt på privata parkeringsplatser
http://www.friatider.se/milj-partiet-vill-inf-ra-skatt-p-privata-parkeringsplatser

Regeringen har fått direkt hotline till Facebook – ska ta bort ”orimliga saker” och ”problematiska kampanjer”
https://samnytt.se/regeringen-har-fatt-direkt-hotline-till-facebook-ska-ta-bort-orimliga-saker-och-problematiska-kampanjer/

Måtte detta idiotparti MP åka ur Riksdagen.

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 16:40

Nyanlända män får jobb på förskola i Uppsala
– ”Jag känner mig verkligen inte trygg”
https://samtiden.nu/2018/08/nyanlanda-man-far-extratjanstjobb-pa-forskola-i-uppsala-jag-kanner-mig-verkligen-inte-trygg/
Självklart var det en kupp för hade de gått ut i förväg hade föräldrarna protesterat.

 
Ingen bild

?!

Fredag 10 aug 17:22

Vet Centerpartiet som vurmar islam så mycket om att islams grundare Muhammed var pedofil?!

 
Ingen bild

SM811

Fredag 10 aug 17:39

"Igår släpptes socialdemokraternas valfilm där Stefan Löfven
köper korv och dagdrömmer, den fick nog med reklam i MSN-media och TV så vill ni titta på den låt så får ni leta upp den."
https://petterssonsblogg.se/2018/08/10/i-gar-slapptes-en-valfilm/#more-261666

 
Ingen bild

Pepparholm

Fredag 10 aug 17:54

Regeringen har fått en direkt Hotline till Facebook enligt Samhällsnytt för att kunna stoppa det som man ogillar. Det kan väl inte vara korrekt enligt våra grundlagar? I varje fall diktatoriskt och djupt oetiskt.
https://samnytt.se/regeringen-har-fatt-direkt-hotline-till-facebook-ska-ta-bort-orimliga-saker-och-problematiska-kampanjer/

 
Ingen bild

Tony

Fredag 10 aug 18:36

Så reagerar personer som har något att dölja, att man försöker att dra till sig Mena folket är ju inget annat än röstfiske, Stureplanscentern har inte mycket gemensamt med det gamla centerpartiet.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

Fredag 10 aug 18:53

Centerpartiet i Högsby har nog skitit i det " blå skåpet" med sitt vurmande för islam ! Jag är i alla fall utan skuld !

 
Ingen bild

C Andersson

Fredag 10 aug 19:22

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/ring-och-rosta

Ambulerande röstmottagare ska hjälpa äldre och sjuka att rösta

Kommer de ambulerande röstmottagarna att hjälpa till med att stoppa SD:s valsedlar i kuverten? Har de med sig valsedlar från alla partier? SD, Afs, F! med flera. Är detta verkligen förenligt med vallagen? Vilken politisk färg har de som åker runt? Finns det någon från SD eller är det bara 7k? Som upplagt för valfusk. Har gemene man rätt att närvara precis som vid röstning i lokal? Pålitliga personer - vad innebär det?

 
Ingen bild

S

Fredag 10 aug 19:42

S säger bara en sak till...de nyanlända KAN INTE köra bil...någon mer som upptäckt detta? Som gammal tvåhjulingsförare är man nog extra känslig och "ser" mycket mer än vad vanliga 4-hjulingsförare gör...

 
Ingen bild

Molle

Fredag 10 aug 20:49

https://petterssonsblogg.se/2018/08/10/vad-i-helvete-har-dom-for-sig-ini-mosken-efter-tre/

Sånt här sysslar man med i fredens religon....

 
Ingen bild

Stefan A

Fredag 10 aug 21:25

Thoralf kommer kanske inte från tillräckligt "fin familj" för att
passa centern, sådant verkar iaf. vara viktigt för centerpartistiska
nämndemän, så viktigt att det t.o.m används i domskäl. Sossekramande
centerpartister är en styggelse,småföretagare som funderar på att lägga
sin röst på C bör tänka en gång till....

Apropå sossarnas reklam så blir man förvånad då de efter 60 år
eller nått vid makten inte lyckats lösa några av de problem de
beskriver i reklamen för sådär har sossarnas reklam sett ut så
länge jag kan minnas, man kanske inte vill eller har förmåga, för
ju sämre folk får det ju mera benägen blir de
att rösta vänster...

 
Ingen bild

Pim

Fredag 10 aug 22:53

Det var ju inte länge sen Centerpartiet nödgades gå ut på sin officiella Twitter och säga att de ”inte är ett islamistiskt parti”. Detta efter att två av deras nämndemän i Solna tingsrätt dömde efter sharialagar till en misshandlande mans fördel eftersom de ansåg att hans familj var finare än hustruns. Står rakt ut i deras motivering att kvinnan inte går lita på eftersom hon först kontaktade polisen och inte gärningsmannens familj.

 
Ingen bild

Galne Gunnar

Lördag 11 aug 00:16

Bondepartiet som blivit invandringsparti. Är något otäckt med Annie Lööfs blick, som om hon vore uppslukad av en sekt.

Så verklighetsfrånvänt är C:s budskap.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 11 aug 01:10

@MarieFredag 10 aug 12:23

"Stackars Jaafar han känner sig 'förföljd'.
Han är ett 'offer', stackars krake"

Ja, Sverige kanske inte är ett så bra land för muslimska antidemokrater? Föreslår att "jaafar" flyttar hem igen.

Så blir alla nöjda och glada.

 
Ingen bild

Tony

Lördag 11 aug 07:17

Din undran om denne Muslim borde vara centerpartiets absoluta skyldighet att ta reda på, men dom bryr sig tydligen inte om
ifall han har extrema åsikter. Fast med en sådan partiledare
som partiet har så ska man inte förvänta sig något annat.

 
Ingen bild

Tony

Lördag 11 aug 07:31

Att valfusk kommer att ske i September är ganska säkert, dom som haft makten vill på intet sätt försvinna från dom lukrativa köttgrytorna, och med tanke på hur annat har förfallit i Sverige, vore det konstigt ifall valfusk inte skulle förekomma. Kolla in alla vallokaler så att inte SD är borttagna.

 
Ingen bild

Wem

Lördag 11 aug 08:47

Klimatalarmisternas argument utgöres av fake news. Klimatvariationer har funnits i alla tider. Så måste folk i norra Jämtland livnära sig på boss och halm för mindre än 150 år sedan därför att vintern varade till efter midsommar. / källa: Levi Johansson i "Jämten")
I Teve-serien "Raskens" får soldatfamiljen hungra därför att skörden inte slog fel på grund av klimatet. Men det fanns ju inga bilar i Kalmar län för runt 150 år sedan?
Lustigt nog är det ju SVT som producerat "Raskens" och därigenom dementerar SVT sin egen klimatalarmistiska propaganda.

Ja ibland faller man i egen grop.

 
Ingen bild

Molle

Lördag 11 aug 11:47

Idag beklagar sig Johan Persson i Barometern att han blir kränkt på din blogg av oss som skriver här. Och att du glatt släpper igenom det.

Men ha tänker inte på hur många skattebetalare i Kalmar som han kränker med sin falska politik. Så där kan man snacka om ett ett nollsummespel.. :-)

 
Ingen bild

Zlatan

Lördag 11 aug 12:53

Jag läste att Forsnes beklagar sig också över denna bloggen. Länge leve yttrande- och åsiktsfriheten. Om man anser att pampen Persson visar tydliga narcissistiska drag, varför ska jag inte få framföra min åsikt?

Stort tack att denna blogg finns! UTAN CENSUR!

 
Ingen bild

Bert

Lördag 11 aug 13:21

Då vet vi att Johan Persson läser denna blogg. Hej Johan! Tycker du inte själv att du är pinsam? Se bara din byggmani. Du har tyvärr byggt sönder hela staden. En fin fasad är bättre än en fungerande kommun tydligen. Att bygga bryggor och göra bomben är viktigare än pengar till äldrevård, skola m.m vidrigt!

 
Ingen bild

Sverigevän

Lördag 11 aug 13:41


Hej Johan Persson
Bara en liten kunskapsfråga:
Vet du om att islams grundare Muhammed var pedofil?

Törs du svara?!

 
Ingen bild

SM811

Lördag 11 aug 13:54

När socialdemokraterna skulle spela in en scen för sin nya valfilm på en svensk skola, fick inte skolans elever vara med. De bytte ut skolans elever mot en annan grupp barn – blonda barn. ”Mångfalden” på Rågsvedsskolan blev för mycket för socialdemokraterna.
https://petterssonsblogg.se/2018/08/11/socialdemokraterna-valde-bort-invandrarbarnen-till-forman-for-blonda-barn-i-sin-nya-valfilm/

Sossarna lever upp till sin historia.
Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia
https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs

 
Ingen bild

Oppositionell

Lördag 11 aug 14:40

Johan Persson tillåter bara vänner och likasinnade kommentera på hans sociala medier och han blockerar meningsmotståndare. Persson upplever motståndarnas åsikter som 'otrevligheter'.
Så sammanfattar Johan Persson själv sin syn på yttrandefrihet och fri demokratisk debatt, i Barometern idag!
Att en sådan antidemokratisk figur som Johan Persson får makten i samhället är illa.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 11 aug 14:59

Hitler, Stalin eller Muhammed? Spelar ingen roll. Samma ideologi, olika ledare.

http://snaphanen.dk/2018/08/11/andre-havde-hitler-og-stalin-vi-har-islam/

 
Ingen bild

Teodor

Lördag 11 aug 15:03

Hej Johan Persson!

Jag undrar varför du har så stort behov att framställa dig själv och Kalmar som störst, bäst och vackrast? Jag minns när du och Bo Frank tävlade publikt som två tuppar om vilken stad som växer snabbast. Inse att Kalmar ligger långt efter många städer i utveckling, Växjö är en av dem som växer och expanderar snabbare. Kalmar ligger offside och har dåliga kommunikationer. Kalmar är slutstation för tåget, vilket bara det visar hur illa staden ligger geografiskt.

Du var tvungen att bygga en längre ljugarbänk i Kalmarsundsparken när Oskarshamn hade byggt en före.

Exemplen är många.

Du har en grandios självbild och verkar ha ett stort behov av bekräftelse. Kalmar är en vacker stad (eller var innan du började förstöra i alla fall), men man bör hålla sig till fakta och inte fantasier.

 
Ingen bild

M

Lördag 11 aug 16:57

@ Teodor
Illa skrivet.
Det finns mycket i Johan Perssons göranden och havanden som kan ifrågasättas.
Det du tar upp är tarvligheter.
Bättre upp,
om du kan!

 
Ingen bild

Pepparholm

Lördag 11 aug 18:22

Jag har just lyssnat på Jimmie Åkessons roande och inspirerande sommartal. Nu ska jag äta småländska kräftor. En lördagskväll kan inte bli bättre.

 
Ingen bild

Gustaf

Lördag 11 aug 18:37

Ledarsidorna.se om den fiktive statsministern.
Angelägen läsning.

 
Ingen bild

Tony

Lördag 11 aug 18:39

Undrar vad dom så kallade krafttagen består av, ska centern stänga ner din blogg , jag förstår att du darrar o skakar tänder, eller så
kommer du att gräva ännu djupare i centerträsket? Dom behöver skärskådas både nationellt och lokalt.

 
Ingen bild

gun & gunnar

Lördag 11 aug 21:36


Ulf Kristersson räknade i sitt tal upp tre utmaningar som han vill ta tag i: Migrationen, hotet från Ryssland och klimatet!

Är han en ful bluffmakare eller en fullständig idiot, denne Ulf Kristersson?!
Varken klimatet eller Ryssland utgör ett hot mot Sverige och heller inte migrationen av kinesiska krögare, thaimassöser eller polska hantverkare.
Hotet mot Sverige kommer från den islamska invasionen.
Fattar han inte det eller försöker han medvetet slå blå dunster i ögonen på folk?!

 
Ingen bild

calle

Lördag 11 aug 21:48

undrar vad centerpartiet säger om denna muslimska triangeldrama i kalmar ? barometern skrev om detta också.

https://www.flashback.org/t2966690

 
Ingen bild

Teodor

Lördag 11 aug 22:43

@M

Är Johan Persson möjligtvis en god vän till dig? :-)

 
Ingen bild

M

Söndag 12 aug 12:32

@ Teodor
Nej,
Johan Persson är en ful fisk.
Men ditt inlägg ovan om honom är torftigt.

 
Ingen bild

Tom

Söndag 12 aug 13:12

Tycker Teodors inlägg om Johan Persson är klockrent. Visar hur hans personlighet är. Pinsam människa med mindervärdeskomplex.

 
Ingen bild

AIK

Söndag 12 aug 13:39

Johan Persson visar tydliga narcissistiska drag. Han är mer än en "ful fisk".

 
Ingen bild

Stormvind

Söndag 12 aug 14:18

@Teodor

Huvudet på spiken! Johan Persson måste bekräftas som ett barn. Han måste alltid överglänsa andra. Det ligger i hans person.

@Molle

Kalmar kommun kränker ständigt sina invånare och pratar skit bakom ryggen. Se bara deras attityd i e-post till allmänheten. "Är du dum i huvudet-mentalitet". Trots att dom inget kan eller begriper. Fantastiska nollor!

 
Ingen bild

M

Söndag 12 aug 14:29

@ Teodor alias Tom alias AIK
OK
Du får sista ordet.
Du vann
Grattis!

PS Faktum kvarstår. Din text är kass. Ett tips till dig:
Thoralf Alfsson har skrivit ett antal briljanta granskande inlägg om denne Johan Persson. Läs och lär!

 
Ingen bild

Teodor

Söndag 12 aug 18:20

@M

Jag har inte skrivit som varken "Tom" eller "AIK", men det gör mig inget att du tror det. Min text visar precis hur Johan Persson är. Du verkar ju inte ens komma från staden och vet således mycket lite om JP.

 
Ingen bild

Goliat

Tisdag 14 aug 15:58

Det är allmänt känt att Johan Persson måste visa sig bättre och större än andra kommuner och ständigt skryta om att Kalmar växer. Ett beteende som är likt ett barns.
"Min pappa är starkare än din".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 16 nov 23:34


  Annie Lööf på Almedalens scen.             Foto Thoralf Alfsson   Att Annie Lööf som kan bli statsminister eller minister i Sveriges regering är med i en internationell organisation vars möten är slutna är problematiskt, menar Birger Schlaug...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 13 nov 21:55

Imorgon faller den regeringskonstellation som jag hoppats skulle bli en verklighet. Det konservativa blocket i svensk politik bestående av Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna. En regering som sannolikt gjort ett bra jobb för vårt l...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se