thoralf

Direktlänk till inlägg 26 juni 2017

OSERIÖST AV BAROMETERNS DANIEL BRAW

Av Thoralf Alfsson - 26 juni 2017 22:00

Ledarskribenten Daniel Braw på Barometern skriver idag en ledarartikel om Richard Jomshof och hans kommentar "Du är inte välkommen i Sverige, Kahin Ahmed!”


Han får givetvis skriva ner Sverigedemokraterna och Richard Jomshof, Kent Ekeroth, Jimmie Åkesson, Björn Söder och Mattias Karlsson om han så önskar på ledarsidan i Barometern men idag är Daniel Braw minst sagt oseriös.


Inte med ett enda ord berör Daniel Braw bakgrunden till Richard Jomshofs kommentar på Facebook. Inte med ett enda ord berör han Kahin Ahmeds debattartikel som publicerades av Nyheter 24. Inte med ett enda ord berör han de felaktigheter som finns i debattartikeln. Inte med ett ord återger Daniel Braw att Kahin Ahmed ansåg att det var fel att Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson fick tala under Järvaveckan eller att Kahin Ahmed ansåg att Jimmie Åkesson inte fick besöka förorterna.

Eller om jag citerar Kahin Ahmed!


”Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson!”

 

”Det är en skandal att arrangörerna för politikerveckan i Järva bjuder in Sverigedemokraterna, ett parti med nazistiska rötter.”

 

”Det hade varit bättre om de tillämpade vår förorts antirasistiska ideologi som utgår ifrån att rasistiska partier inte hör hemma i förorterna.”

 

”Sverigedemokraterna driver samma rasistiska, främlingsfientliga ideologier som den våldsamma organisationen Bevara Sverige Svenskt eller vit makt-rörelsen.” 

 

”Jimmie, försök inte att övertyga oss med din lögnaktiga propaganda.” 

 

Detta är bara ett litet axplock från Kahin Ahmeds artikel i Nyheter 24. Något som den oseriöse Daniel Braw utelämnar helt och hållet i sin ledarartikel. Daniel Braws syfte är givetvis inte att upplysa Barometerns läsare om bakgrunden utan han är bara ute efter att smutsa ner Sverigedemokraterna och Richard Jomshof. Det är så ruttet så jag har svårt finna ord för vad jag tycker om Daniel Braws agerande.


Det är väl ingen djärv gissning att Daniel Braw kan betecknas som SD-hatare efter denna oseriösa ledarartikel!


Inte med ett ord ifrågasätter han om det som skrivs i debattartikeln är Moderaternas nya politik. Är då ens Moderaterna under Anna Kinberg Batras ”nya moderater” välkomna till förorterna. Är ens Kahin Ahmed välkommen till förorterna om han driver Moderaternas nya invandringspolitik enligt hans egen logik?


Är det på den här nivån Barometerns ledarsida arbetar kan man i fortsättningen inte sätta sin tilltro till något som Daniel Braw skriver när hans personliga hat mot SD får sådant utrymme i Barometern.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Christer

26 juni 2017 23:10

Om Rikard Jomshof hade valt en annan infallvinkel på sin Tweet, så tror jag att han vunnit en poäng mot Kahin Ahmeds ovanligt korkade artikel. "Om Åkesson inte är välkommen i din förort, var får han då gå enligt dig och det klanvälde som bestämmer på Järva?"
Fattar inte Kahin Ahmed hur korkat han resonerar? Och det var inte Jomshof som exkluderade Ahmeds. Jomshofs Tweet var ju en replik. Sorgligt också av Barometern att inte kunna ge korrekt beskrivning och en bakgrund som på något sätt är rättvis. Det verkar som man hugger på vad som helst för att misskreditera SD. Lögn, felciteringar, antydningar, invektiv och allmän brunmålning. Detta funkar inte längre, att inte Braw begriper att han är en nyttig idiot som stärker SD.
Skall man argumentera mot en politisk motståndare skall logiken, och inte invektiven utgöra tyngden i resonemanget. Men du är inte ensam om att agera vallokomotiv åt SD Daniel Braw, ni är många i ert etablissemang. Allt från AFA via MSM till Advokatsamfundet. Och under tiden växer SD.

Thoralf Alfsson

26 juni 2017 23:12

Instämmer!

 
Ingen bild

Morgan

26 juni 2017 23:17

Barometern har väl aldrig varit seriös, dom vinklar som dom vill så det passar deras agenda.

Vidrig "journalistik".

 
Ingen bild

Observer

26 juni 2017 23:41

Kort sagt, Det är för stor andel tokstollar lösa i samhället idag.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 juni 2017 23:48

Tendensiös agendajournalistik när den är som mest fake news.

Korrekt citat:"Och du är inte välkommen i Sverige, Kahin Ahmed"

Här glöms "och" bekvämt bort för att passa agendan, och för full effekt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 juni 2017 00:38

Annat ämne:

Samtal 78: ‘Samtal med Samhället

"Vi ville också veta om rapporten stoppats av Socialdemokraterna, eftersom den hotade att bli alltför känslig för partiet."

Det är nog högst sannolikt att sossarna(med Ulf Bjereld i spetsen) stoppade Magnus Norells fortsatta kartläggning av Muslimska Brödraskapet.

https://goo.gl/ZCv7i4
http://samtalmedsamhallet.com/2017/06/26/samtal-78-samtal-med-samhallet-ringde-myndigheten-samhallsskydd-och-beredskap/

 
Ingen bild

Björn

27 juni 2017 00:51

Anna Kindberg Batra "I Sverige gäller yttrandefrihet för alla, även när man inte håller med. Att vilja kasta ut någon för sin åsikt däremot, hör inte hemma här".
Ganska lamt sagt. Undrar om hon tycker att det är rätt att förbjuda någon att vistas i Järvaområdet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 juni 2017 01:03

Enligt en kommentar på Nyheter24.se har den muslimske somaliern dubbelt medborgarskap. Ta ifrån somaliern det svenska.

Det är en bra början tycker jag :-)

Läs gärna kommentarerna.
https://nyheter24.se/debatt/887698-du-ar-inte-valkommen-i-fororterna-jimmie-akesson

 
Ingen bild

Trumps inreseförbud snart återinfört

27 juni 2017 02:11

Inom kort kan delar av president Donald Trumps inreseförbud träda i kraft. Detta sedan USA:s högsta domstol hävt blockaden från lägre instans.

Det är USA:s Högsta domstol som nu ger klartecken för delar av Trump-administrationens omtvistade förslag: att under 90 dagar förbjuda resenärer från sex huvudsakligen muslimska länder att resa in i USA. Därmed ger USA:s högsta jurister presidenten delvis rätt.

Sin vana trogen kommenterade president Trump domstolens beslut på Twitter (översatt till svenska):

”Mycket tacksam för Högsta domstolens utslag med 9-0. Vi måste hålla Amerika TRYGGT”
Källa:
SVT

 
Ingen bild

Tobbe S

27 juni 2017 04:52

Är Kahin Ahmed's döttrar och söner omskurna?

I Sverige tror man att 150.000 st kvinnor är könsstympade. Nästan alla kvinnor med somaliskt ursprung är sönderskurna i underliven. Därför är frågan relevant, eftersom att han och hans familj är somalier men kallar sig för svenskar. Så hur svensk är han?

 
Ingen bild

Tomas

27 juni 2017 05:42

Det finns länder som har en diktator och erkänner, att de är odemokratiska. Ett bra exempel är Vitryssland. Sedan har du demokratiska länder som fungerar, som t.ex Danmark och Norge. Vidare har du länder som är odemokratiska, men påstår, att de är demokratiska, t.ex Sverige och Ryssland. Här gör Ryssland ett bättre jobb med att dölja, att de är odemokratiska:”Man plockar bort alla motkandidater till Putin genom att anklaga dessa för, i ena fallet för korruption, i andra fallet för skattesmitning. Kvar bli Putin och Medvedev efter varje val.

I Sverige sätter man demokratin ur spel genom att hävda, att man inte behöver respektera 25 % av väljarna för att partiet som representerar deras önskan, har nazistiska rötter.

1914 slöt den socialdemokratiska partiet upp bakom den nationella regering och bröt med de andra sossarna i Europa. Om socialdemokraterna följer sin egen logik, borde de stänga ute sig själva eftersom de har nationalistiska rötter. Hur vad det med moderaternas uniformerade kampgrupper på 1930-talet? Dessa var en kopia på Hitlers uniformerade trupper. Kan det bli mer nazistiska rötter?

I detta fall skulle man i ärlighetens namn erkänna, att de styrande politikerna i Sverige inte accepterar åsikter från vissa delar av befolkningen och sluta påstå, likt DDR (Deutsche Demokratische Republik), att man är demokratiska.

 
janne

janne

27 juni 2017 05:51

Det är pga sådana här skrivelser i jugometern som vi ett
antal boende i det här området har sagt upp den här
skittidningen,sedan ringer deras säljare i tid och
otid och och undrar varför vi sagt upp den,men dom
fattar ju inte vad man säger,börja skriv sanningen
så kanske vi kan diskutera saken.

http://Janne

 
Ingen bild

Boris

27 juni 2017 06:05

Givetvis kan jag ha fel men jag tycker att SD borde ha satt hårt mot hårt här. Av Batras och Forsells reaktioner att döma ville de absolut inte ha en debatt som så småningom kunde ha landat i att moderaterna har problem med islamister á la miljöpartiet och att Kahin Ahmed faktiskt vill begränsa politiska motståndares rörelse- och yttrandefrihet. Den debatten skulle Sverigedemokraterna ha vunnit. Kahin Ahmed har trots allt fått väldigt lite stöd inom moderaterna och har nu ögonen på sig

Thoralf Alfsson

27 juni 2017 07:31

Instämmer, det kunde blivit intressant!

 
Ingen bild

Lennart

27 juni 2017 07:13

Barometerns ledarsida är en färglös, feg och till självutplåning, politiskt korrekt sida utan något läsvärde. Länge sedan som jag gått över till att läsa Göteborgsposten istället och som har en ledarsida värd namnet. Där gör ju Alice Teodurescu succé efter att ha fått sparken från Barometern...

 
Ingen bild

C Andersson

27 juni 2017 07:18

Jag lyfter en tidigare kommentar som jag har gjort. Tänk om Barometern kunde ta in en insändare från en som försöker se nyktert på tillvaron.


"C Andersson
Söndag 25 juni 08:39

Jag är inte sverigedemokrat och vad jag vet så känner jag ingen sverigedemokrat. Jag har bott granne med Richard Jomshof under flera år. Vi hejade alltid på varandra och bytte oftast några ord när vi stötte på varandra i trappan. Och vi hejar på varandra när vi ses ute på stan eller på lokal.

Jag känner till att Richard Jomshof blev tvingad att sluta som lärare. Jag tror att han blev utköpt. Han blev inte avskedad som Kahin Ahmed påstår. Avsked innebär att man tar farväl under ordnade former.

Var Björn Söder kommer in i bilden förstår jag inte. Vad Björn Söder har sagt och påstått är att samer och judar kan vara svenska medborgare men inte svenskar. Det är olyckligt att svensk och svensk heter likadant på svenska.
Det är kanske lättare att förstå om man tar Finland som exempel. Samer, judar, romer, finlandsvenskar och ålänningar bosatta i Finland är finländare. Och de är oftast finländska medborgare men aldrig finnar. Kalla en finlandssvensk för finne och det kan ta hus i helvete.

Förstår man inte det här så är det inte mycket bevänt med förståndet. Jag har blivit avstängd från ett par forum när jag har försökt förklara hur det ligger till.

Att stänga ute SD från från järvafältet är betydligt värre än att förpassa Kahin Ahmed ut ur riket. När jag bodde i Stockholm brukade vi åka ut till järvafältet för att plocka svamp. Så gammal är jag. Nu ska jag ut och se om det finns några kantareller i Hjortsberga."

 
Ingen bild

Ludvig

27 juni 2017 07:27

Barometern är den fegaste av tidningar.

 
Ingen bild

Tony

27 juni 2017 07:49

Nej, men precis så agerar en ynkrygg, och som bekant
så består gammelmedia idag enbart av ynkryggar med enstaka
undantag!

 
Ingen bild

Tony

27 juni 2017 07:52

Denne Daniel Braw, har han någon anknytning till
Lars Braw som skrev ledare i Kvällsposten för ett
antal år sedan så förstår jag bättre?

 
Ingen bild

Systemfel

27 juni 2017 08:06

Min åsikt är att Kahin Ahmed inte själv har skrivit den här artikeln i Nyheter24 utan han har fått den från någon organisation (finns några att välja på), språket som används i artikeln rimmar dåligt med det han skriver på sin egna fb-sida.

Thoralf Alfsson

27 juni 2017 11:23

Kan nog mycket väl vara så. Nyttig idiot.

 
Ingen bild

SM811

27 juni 2017 08:06

"reinfeldts gäng"
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/06/reinfeldts-gang.html

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 juni 2017 08:19

Nu gnäller de ledande i Hultsfreds kommun om att det kommit för många asylsökande till kommunen ! Vem är det som vill ha det på detta vis ? Tänk efter före ,det borde Högsby kommun också gjort !Utanför ämnet.

 
Ingen bild

Pepparholm

27 juni 2017 08:26

Märk väl, att Anna Kindberg Batra törs inte ta konkret avstånd från sin partikollegas uttalanden.

 
Ingen bild

Acke

27 juni 2017 08:43

Föga förvånande 99% av svensk media är totalt oseriös, består av censur, lögner, hat och drev.

 
Ingen bild

Hacke

27 juni 2017 09:22

Det finns många sätt att visa sitt djupa förakt för läsekretsen. Ett är att medvetet vilseleda. Och där finns det många vägar att välja på och mainstreammedia behärskar hela repertoaren från direkta lögner till agendastyrd nyhetsvärdering. Eller som i detta fall, undanhållande av avgörande detaljer. Precis som med den s k järnrörsskandalen, Björn Söder om svenskhet och som nu i detta fall Jomshofs twitter.
Sedan far de runt likt vandringssägner i lögnindustrin och blir till ”sanningar” där de t o m utnyttjas från riksdagsdagens talarstol på det mest skurkaktiga sätt. Svensk traditionell media är och förblir en enda stor skamfläck på demokratins fana.

De har inte ens förstånd att göra kopplingen till sitt smutsiga hantverk med stadigt minskat förtroende, annonstapp och prenumerationsras. Som just nu är högaktuellt hos denna avart till tidning Barometern där fem ”journalister” tvingas gå av besparingsskäl.

https://www.journalisten.se/nyheter/fem-tjanster-bort-fran-barometern

 
Ingen bild

Christer

27 juni 2017 10:21

Angående medias rapportering mellan Jomshof tweet och Kahin Ahmeds artikel i 24. Det finns en likhet i medias beskrivning i detta fall, och av den intervju Niklas Orrenius gjorde med Björn Söder för några år sedan i DN, och som sedan sönderhackad återgavs i övrig MSM. Orrenius frågade om Zlatan var att betrakta som "svensk"? Söder gav sig ut i ett resonemang som slutade i att "det bestämmer han själv". Han menade att Zlatan var född i Sverige, men bodde och verkade utomlands. Ville han efter sin karriär återvända till Sverige, betala skatt, låta barnen gå i svensk skola och ta del av det svenska samhället och ha svenska värderingar - ja då är han självfallet svensk. Kommer han däremot att bosätta sig utomlands och endast bli en sporadisk besökare i Sverige, ja då är han inte riktigt svensk. Han bestämmer själv sin identitet.
Detta resonemang var bara för mycket för den svenska journalistkåren. Det gick att missförstå och korta ner och utelämna tillräckligt mycket för att slutligen landa i påståendet: - Björn Söder: "Zlatan är inte svensk!" Detta påstående valsade runt i media, och det var nog många som trodde att Söder sagt just så. Dessa journalister kan omöjligen tycka att dom haft en bra dag på jobbet som via slirande och lögner försöker prångla ut sitt förljugna budskap. Tycker dom själva att dom ger demokratin och yttrandefriheten ett bidrag? Förstår dom inte liknelsen med att DDR blir tydligare för var dag? Personligen tror jag att journalister(?) som t.ex Anders Lindberg (m.fl) är så övertygade av att dom företräder av "det goda" så "övertramp" av detta slag är nödvändiga när man slåss mot "ondskan". Det handlar om mänsklighetens överlevnad, tycks man mena. - Vi har skådat ljuset!

 
Ingen bild

Lena

27 juni 2017 11:10

Det är väl känt att många invandrare själva är rasister så det skriker om det. Om Jomshof tog upp debatten igen och gjorde en stor grej om det, att vi är faktiskt i vårt eget land och att Ahmen inte äger förorten. (Sjunger de inte de låten "this land is my land, this land is your land, this land is made for you and me)?

Men jag är inte förvånad för har känt vid ett flertal ggr i Skärholmen Centrum (då jag fortfarande bodde i Stockholm) att jag inte var välkommen, att bli stirrad på, att kassörskan gör en grej av att lämna tillbaka växeln för att visa sitt förakt för en. Sedan säger de att det är svenskarna som är rasister.

 
Ingen bild

MagnusH

27 juni 2017 11:23

Kahin Ahmeds paastaaende att "förorten" har en antirasistisk ideologi är inte trovärdig. Tvärtom frodas verklig rasism i de s k no-go-zonerna, rasism mot judar, mot kristna, mot etniska svenskar, arabers rasism gentemot svarta inte att förglömma.

 
Ingen bild

Lena

27 juni 2017 11:43

"Mariefreds kommun ska polisanmäla ensamkommande som fått sin ålder uppskriven"

"Nyanländas väl o ve är överordnat alla andra av rikets lagar"

"Varför är nyanlända/invandrare alltid mer värda än svenskfödda?"

Läs krönikan från Harrietsblogg.

http://word.harrietsblogg.se/2017/06/27/kommuner-satter-ner-foten/

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 juni 2017 12:16

Allt som skrivs och sägs mot SD måste ses i ett sammanhang. Snart är det Almedalsveckan, SD är troligen landets största parti och om lite mer än ett år är det val....

 
Ingen bild

Göta

27 juni 2017 12:58


DEN SOCIALDEMOKRATISKA RASBIOLOGISKA PERIODEN I SVERIGE
(Apropå nazistiska/rasistiska rötter)
I politisk enighet inrättades Statens Institut för Rasbiologi 1922. Sverige var alltså
först med denna grovt rasistiska tankegröt. Motionen skrevs av Socialdemokraten Wilhelm Björck och undertecknades av såväl dåvarande statsministern Hjalmar Branting (S) som av ledaren för Högerpartiet (numera M), Arvid Lindeman.

UNDER 42 ÅRS SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGAR – från Hjalmar Branting
t.o.m Olof Palme – steriliserades 63.000 svenskar, mer eller mindre med tvång. Främst unga flickor från fattiga arbetarhem. Värst var det under 1940-talet när makarna Alva och Gunnar Myrdal drev på frågan. Endast Nazityskland utförde då fler tvångssteriliseringar. Hanteringen i Sverige upphörde först år 1976.

Ovanstående text har jag hämtat från Rolf Malms utmärkta krönika på Avpixlat
med titeln "Rasbiologi och genusvetenskap"
Läs den!
http://avpixlat.info/2017/06/26/rasbiologi-och-genusvetenskap/#more-205579 
Ingen bild

Onkel Dask

27 juni 2017 14:05

7 år utan Barometern sparat ca 14000kr
När kommunisterna gått hem blir det en prenumeration igen

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 juni 2017 15:28

Johan Westerholm:
"Bjereld har visat sig vara en mästare på att styra forskningsanslag bort från områden som han eller hans maktbas inte vill ha belyst."

Då var jag inte fel ute när jag tidigare(00:38)idag skrev:

"Det är nog högst sannolikt att sossarna(med Ulf Bjereld i spetsen) stoppade Magnus Norells fortsatta kartläggning av Muslimska Brödraskapet"

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 juni 2017 15:46

Jag tittar på SVT Forum.
Jag blir såååå rörd av att dom är överens om allting dom diskuterar.

Man kan sammanfatta att deras vilja är att motarbeta SD och förstöra Sverige så fort det bara går.

Att prata om dom ofantliga problem vi har är tabubelagt.
Ska det gå åt helvete ska det göras ordentligt är deras motto.

 
Ingen bild

steve

27 juni 2017 16:56

Som boende på Järvafältet så representerar Kahin Ahmed först och främst sin egna klan. Jimmie är mer än välkommen hit för han är nog den ende som förstår vår situation här. Andra pk-politiker riks som lokalt skiter fullständigt i oss för vi är en alltför liten röstandel.

 
Ingen bild

Lasse

27 juni 2017 17:14

Kanske inte så underligt att prenumeranterna försvinner från Barometern i strid ström.
Hela Gota media koncernen är en ren katastrof, en koncern med praoelever som jobbar som journalister och ledarskribenter som har svårt att få jobb på en ärlig tidning.

 
Ingen bild

K

27 juni 2017 17:44

När det gäller könsstympning har vi ingen säker koll på förekomsten i Sverige vad jag förstår. Hur vore det med ett register på Socialstyrelsen och en skyldighet för hälso- och sjukvårdspersonal att anmäla dit varje gång man träffar på en könsstympad kvinna?

 
Ingen bild

Hacke

27 juni 2017 18:17

Här har vi fejkemedia på högsta/lägsta nivå. Och Trump triumferar som alltid mot lögnindustrin.
I USA rullar i varje fall huvudena efter skandaler som denna. Skulle aldrig inträffa i svensk media.

https://www.journalisten.se/nyheter/tre-cnn-journalister-slutar-efter-fejknyhet

Och här är manipulatörerna igång på hemmaplan i en annan form. Paniken lyser igenom på DN och SvD.

https://www.journalisten.se/nyheter/prenumerationssystem-klandras

Och så ständigt stollen Arnstad. Även om han är att betrakta som sjuk borde det ändå bli rättssak att lögnaktigt anklaga sd för antisemitism.

https://www.journalisten.se/nyheter/pks-ordforande-later-sig-luras-av-rasismen

 
Ingen bild

Fake News-Trump har återigen rätt

27 juni 2017 18:50

Tre CNN-journalister säger upp sig efter fake news-publicering om Donald Trump

CNN publicerade nyligen fabricerade uppgifter om att Donald Trump kopplades till en rysk fondskandal, en publicering som den konservativa alternativsajten Breitbart omedelbart belyste som fake news. CNN raderade då publiceringen eftersom de upptäckte att de tre journalisterna som arbetade med den fabricerade artikeln byggde informationen på en “anonym” källa som inte kunde verifieras. De tre journalisterna struntade dessutom i de interna etiska och professionella protokoll som CNN har för sina journalister beträffande publicering av information och i synnerhet där anonyma källor står för informationen.
http://avpixlat.info/2017/06/27/tre-cnn-journalister-sager-upp-sig-efter-fake-news-publicering-om-donald-trump/

 
Ingen bild

Underkänt och uselt av Daniel Braw.

27 juni 2017 21:26

I Marika Formgren hade Barometern en av landets bästa ledarskribenter.

Sedan hon försvann så är det ett i bästa fall B-lag som huserar på Barometerns ledarsida.

Usel journalistik av Daniel Braw som efter detta aldrig mer kan tas på allvar.

Varför undanhåller Daniel Braw bakgrunden, hur kan inte den vara av betydelse?

Alla begriper väl att Jomshofs uttalande var en replik på det som M-politikern tidigare sagt. Varför vill inte Daniel Braw ge oss helheten?

Någon som inte tror att media mörkar och vinklar?

Efter detta kan knappast Braw klaga på att Trump vinklar när han nu själv så tydligt gör det.

 
Ingen bild

MT

27 juni 2017 21:29

Konstigt att får försvinner i samband med att ramadan avslutas.....

http://www.barometern.se/oland/inga-far-pa-eketorp-i-ar-de-blev-stulna/
Ligger bakom betalvägg

 
Ingen bild

Stefan A

27 juni 2017 22:48

Hembesökaren Diamant rekryterad till SVT, som håller på att ladda upp till valet med folk från Aftonbladet och Expressen. SVT kultur bedriver någon sorts egen vendetta mot nya tider, är det deras uppdrag?Braw,s ledare återkommer i lite andra ordalag i de flesta sk. landsortstidningar i dag, vilket katastrofalt fattigdomsbevis... svensk fulmedia i medial konkurs...

 
Ingen bild

Ludvig

28 juni 2017 01:17

Praktikanten Blanks tidning är oseriös till max!

 
Ingen bild

Illa

28 juni 2017 15:08

Barometern är en PK-tidning som bara vill driva egen agenda. Jämfört med Östran är den katastrofal!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se