thoralf

Direktlänk till inlägg 13 november 2017

INDOKTRINERINGEN BÖRJAR TIDIGT

Av Thoralf Alfsson - 13 november 2017 23:38

Ibland får man höra saker som man inte tror är sant men i det politiskt korrekta Sverige kan uppenbarligen vad som helst hända på kommunal nivå! Idag fick jag höra följande.


En förälder i Torsås har reagerat på några saker på den förskola där hennes barn går. I samma byggnad som förskolan finns har man även en SFI-lokal. Föräldern har upptäckt att det finns en dörr mellan dessa lokaler som inte är låst. Något som hon finner otryggt för sitt barn och andras barn. Det kan med andra ord när som helst komma in vuxna utländska män till förskolan om inte dörren hålls låst. Hon har påtalat detta för personalen på förskolan men fått väldigt dålig respons. Hon har till och med upplevt en viss negativ attityd från personalen.


Barnen på förskolan brukar besöka ett äldreboende ibland. Något som skulle göras nyligen men när föräldern undrade hur det varit på äldreboendet fick hon beskedet att man inte gjort något besök. Istället hade barnen varit och besökt SFI-utbildningen. Föräldern blev upprörd och klagade på att man gjort detta besök utan att informera föräldrarna till barnen. Föräldern ansåg att det var direkt olämpligt och att hon inte skulle godkänt det om hon blivit tillfrågad. Vilket hon framförde till personalen.


Idag blev föräldern uppringd av förskolechefen Lena Ekevy som hotade med att förälderns barn inte skulle få ha sin förskoleplats kvar på grund av förälderns värderingar!

 

Sverige blir bara sjukare och sjukare för var dag som går!

 
 
Ingen bild

Hundenshusse

14 november 2017 00:02

Tycker nog det vore mer moraliskt riktigt om Torsås kommun såg till att förskolechefen Lena Ekevy inte fick ha sin plats kvar.

 
Ingen bild

Observer

14 november 2017 00:03

Jag skulle vilja se förskolechefen Lena Ekevy polisanmäld för framkallande av fara och förtal OCH kränkning.

1. Kränkande att ej informera att man tar med annans barn till miljö där de kan exponeras för okontrollerad TUBERKULOS, HEPATIT och HIV.

2. Risken därvidlag.

3. Förtal, Att förminska mammans befogade oro medelst ett direkt hot.

Givetvis bör ungen tas från nämnda förskola av föräldrarna omgående!! Medan rättsprocessen pågår.
Det är välkänt att det är vanligare med ovan sjukdomar hos nyanlända OCH att kontrollerna ÄR bristfälliga.

 
Ingen bild

Observer

14 november 2017 00:11

Menar Lena Ekevy att det är sunda värderingar att frångå försiktighetsprincipen i detta fall med andras barn och hotar föräldern om denna ej vill utsätta sitt barn för oanmäld exponering av potentiell hälsofara?

VET Lena med SÄKERHET att SFI:arna är testade allihop?
VET Lena med säkerhet att ingen av SFI:arna är en återvändande IS-Terrorist? Vet hon detta till 100%?

 
Ingen bild

Observer

14 november 2017 00:21

Lena Ekevy hänvisar till värdegrund.
Barnets förälder kan emellertid hänvisa till LAGAR!!! Och det är dem som skall gälla.

Juridiskt är Lena Ekevy´s ord och hot lika lite värda som en full svammelkärrings!

 
Ingen bild

Björn

14 november 2017 00:58

I offentlig verksamhet är värdegrunden det viktigaste. Tänk om man kunde ersätta värdegrunden med sunt förnuft istället. Men det kanske inte finns så mycket sunt förnuft kvar

 
Ingen bild

Just det

14 november 2017 01:02

Mycket bra gjort av förskolechefen. Är modern rasist så ska hon givetvis få veta det.Barnen besökte inte SFI utan vederbördig personal så vad är problemet Herr Alfsson?

Thoralf Alfsson

14 november 2017 08:50

Är du allvarlig eller låtsas du vara dum?

 
Ingen bild

World Traveller

14 november 2017 03:07

De politiskt korruptas bettende borjar bli skrammande sinnessjukt. Samtliga foraldrar borde kraeva Lena Ekevys avgang!

 
Ingen bild

Knaster

14 november 2017 05:48

Katrineholms-kuriren ord om Ian W bortgång:
https://www.kkuriren.se/kronikor/de-omhuldade-extremisterna/

Fy fan säger jag bara. Hoppas tidningen går i graven ju fortare ju bättre!

 
Ingen bild

Totte

14 november 2017 05:54

Jag blir så satans kopiöst jävla förbannanad på ren svenska. Denna förskolechef borde anmälas till Torsårs kommun av den föräldern som blev uppringd. Det här landet är juen blåkopia på gamla Östtyskland- DDR.

 
Ingen bild

Hacke

14 november 2017 08:43

Vilken nonchalans, vilka övergrepp mot barn och föräldrar! Men frågan är om inte det avslutande tilltaget tar priset. Att ringa upp föräldern och hota med uppsägning av platsen p g a fel värdegrund.

Det här liknar inte bara "1984", det överträffas med råge av den svenska pk-fascismen som tränger in i varenda liten vrå i samhället med sina vidriga totalitära tentakler.

 
Ingen bild

SM811

14 november 2017 08:44

Hoppas att föräldrarna anmäler Lena Ekevy.
Lenas uttryck är för mig ett direkt hot och hon bör avsättas.
Var blir nästa besök, kanske ett islamskt bönemöte?

 
Ingen bild

Gubben Svensk

14 november 2017 08:52

Tanten Lena Ekeby är helt klart en sosse eller kommunist som inte kan hålla isär politik och arbete. Ungefär som Journalister inte han hålla isär fakta med sin egna politiska värderingar!

Sedan gnäller man när bubblan börjar spricka, att sanningen kommer fram!

Tanten kan begå ett lagbrott och bör omgående omplaceras innan nästa fadäs infaller!

 
Ingen bild

SM811

14 november 2017 09:04

@Knaster
Håller helt med dig.
Hoppas tidningen går i graven ju fortare ju bättre!

 
Ingen bild

Natalie

14 november 2017 09:07

Jag skulle försvara mitt barn till VARJE pris.Och denna Lena Ekevy ska polisanmälas tycker jag.

 
Ingen bild

Niklas R

14 november 2017 09:09

För det första. Modern ska göra en JK anmälan mot Lena då hon tar sig friheter med andras barn som går utöver vad hon har rätt till.

För det andra, @Observer, det offentliga är överfullt av fulla svammelkärringar.
Ända sedan kvinnorna har blivit den dominerande gruppen inom offentlig förvaltning så har det gått åt helvete med landet. Jag antar att det har något med att göra att de föredrar att styras av sina känslor än logik.
Se Lenas beteende som paradexempel ovan.

 
Ingen bild

SM811

14 november 2017 09:10

OT:
Är detta Dan Eliassons nya knep för att lösa poliskrisen?
Skickade ambulans på polisärende då polisen saknade resurser.
https://samtiden.nu/2017/11/skickade-ambulans-pa-polisarende-da-polisen-saknade-resurser/

 
Ingen bild

SM811

14 november 2017 09:16

Krönika av Julia Caesar
Prisregn över ohederlig PK-journalistik
https://juliacaesar.blog/2017/11/10/prisregn-over-ohederlig-pk-journalistik/

 
Ingen bild

SM811

14 november 2017 09:20

Här något för dig Lena Ekeby att läsa med anledning av din syn på värdegrund.
”De muslimska männen fick välja bort oss kvinnliga handläggare”
http://katerinamagasin.se/migrationsverket-del-1-de-muslimska-mannen-fick-valja-bort-oss-kvinnliga-handlaggare/

 
Ingen bild

Tony

14 november 2017 10:00

Jag tror personligen att den figuren som svarar dig är
dum på riktigt tyvärr finns det en hel del sådana i
det Svenska skolsystemet, det där värdegrundstjafset
har hos vissa upphöjts till lag, men över barnen är
det väl ännu så länge föräldrarna som styr?

 
Ingen bild

Christer

14 november 2017 10:11

Om man läser Thoralfs senaste blogginlägg, eller de de 100 senaste, eller någon annan sansad Sverigeväns blogg, så får man en bild av något som gått sönder. Något som blivit fel och behöver lagas. Vi får ingen bild exakt över vad som blivit fel, endast alla symptom över något som insjuknat och som är i stort behov av tillfrisknande.
Våra korrekta politiker har insett att samhällsutvecklingen är osund, men kan inte enas om lämplig medicinering. Patienten har ingen egen sjukdomsinsikt, så det lappas o lagas med än det ena, än det andra. Ena dagen löper en lastbil amok på Drottninggatan, då inser någon att den slappa invandringen måste stoppas. Andra dagen demonstrerar asylhaverister på torget och kräver allmän amnesti och de godhjärtade stöttar då även detta. Våra välmenande makthavare försöker finna en medelväg ur allt, och utan att förarga den sanna värdegrunden, och helst också bana väg för en valframgång 2018.
Sanningen är att Sverige satt sig i en ohållbar sits. Vi klarar inte längre det grundläggande för ett tryggt samhälle. Våld och kriminalitet möter oss dagligen, normlösheten har blivit norm, och samhället saknar de verktyg som behövs för att ställa tillrätta. Polisen skulle numera behöva en skyddsstyrka som skyddar dom från stenkastning under sin yrkesutövning, som bevakar deras entréer om nätterna och förhindrar beskjutning av deras bostäder när dom sover. Denna förskjutning av av hur ett rättssamhälle bör fungera har skett under många år. Vad är hönan, och vad är ägget? Svårt att peka ut det värsta, men min åsikt är att "dialogsamhället" och att t.ex att grilla halalkorv med kriminella var början på eländet. Och grunden till det är dårskapen med genustänkandet, som introducerades av fullblodsidioter som t.ex Kapten Klänning. Samhället svalde doktrinen med hull och hår. Det fanns en "könsmaktsordning" som måste krossas, män var djur och en ny värdegrund skulle beredas plats. Försvaret skulle skrotas och ersättas med ett "dialogförsvar" , hur det har gått ser vi nu. Vad majoritetssamhället glömde påpeka var att de flesta svenska männen var hyggliga medmänniskor. - En riktig svensk man förtrycker inte sin hustru eller sina barn! Han tar ansvar för både sin familj och det samhälle våra föräldrar skapat!
Sanningen kommer inte från vare sig MP, FI eller Södertörns Högskola, bara för att nämna de allra värsta. En sund samhällsutveckling når vi om vi lyssnar till deras förslag och handlar precis tvärtom!

 
Ingen bild

Karl

14 november 2017 10:40

Är M.Johansson och övriga pajaser hjärntvättade eller har de ingen hjärna kanske, förr i tiden var det sunt förnuft som gällde och inget jäxxa allas lika värde och fan vet allt konstigt i dag.

 
Ingen bild

Adamsson

14 november 2017 11:09

Indoktrineringen börjar i förskolan med uppmaning om att säga hen om andra barn och att pojkar ska leka med dockor och flickor med bilar. Allt ska vara könsneutralt och i samklang med anti-homofientlighet, integration och kulturberikning. Barnen får tidigt lära sig om hur människor som kommer hit flyr för sina liv o.s.v

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

14 november 2017 11:31

Det kan knappast vara rumsrent att straffa barnet för att man anser att föräldern har "fel värderingar", stämmer detta har nog chefen skitit i det blå skåpet

 
Ingen bild

Lena1

14 november 2017 12:05

Ett praktexempel på hur mycket även småpåvarna går i ledband och skrämmer föräldrarna - det är otillbörligt. Så barnet ska lida för att föräldrarna har fel "värdegrund". När började svenska samhället med en sådan "värdegrund" att de kan utesluta barn var föräldrar inte har samma politiska åsikter som rektorn??? Det mycket, mycket sjukt. Hoppas verkligen att hon blir anmäld för tjänstefel.

Tänk om en hel klunga föräldrar tog ut sina barn från förskolan? Hur skulle samhället reagera då?

Det är dags för en riktig revolution, där en massa individer vägra ge sitt medgivande till alla dessa galenskaper.

 
Ingen bild

Lena1

14 november 2017 12:08

Den person som skriver under @Just det kl 01.02 är ett troll, helt säkert. Inget att bry sig om.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 november 2017 12:11

Det här med värdegrund är svårt att förstå. Än svårare att få veta vem som bestämmer vilken värdegrund som jag får ha för att vara en fullvärdig samhällsmedborgare. Står det något i grundlagen?

Om en grind vid någon förskola står öppen eller om en obekant kommer in på lekgården så blir det stor uppståndelse i media. Reporter med stort hjärta och många floskler på tangentbordet rycker ut med fotograf. Chefen och politiker är förtvivlade och ska omedelbart ändra rutinerna.

Men om en dörr mellan förskolan och annan verksamhet står olåst så att obehörig kan kliva in eller barn smita ut så är det tydligen mycket positivt i Torsås. Det ska förälder inte lägga sig i. För då kommer plötsligt i brist på andra argument värdegrunden in. Förälder med barn hotas med straff av den som anförtrotts att sköta om barnet på dagtid. För alla ska ha samma värdegrund som chefen. Den svenska modellen sanktionerad av den skattebetalda överheten med hjälptrupper på redaktioner.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

14 november 2017 12:17

Jag hoppas verkligen att föräldern anmäler fascisten Lena Ekevy för hot och för missbruk av sin ställning. Det finns snart inga ord för all maktmissbruk man läser om.
Sverige är så sjukt så sjukt så man önskar dödshjälp för detta land och de som styr.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 november 2017 12:39

@Just det. Har du alltid otur när du tänker..?? Beklagar djupt isf...

 
Ingen bild

O.N.

14 november 2017 13:26

Ett exempel till på indoktrinering, fr.o.m 2017 står för första gången muslimskt nyår och ramadan med i våra fickalmanackor som vi köpt varje år i flera årtionden. T.ex judiska helgdagar lyser dock med sin frånvaro.

 
Ingen bild

Mami o Papi

14 november 2017 14:07

Fråga Pampen Johan Persson vad han tycker om indoktrineringen i förskolan.

 
Ingen bild

Elliot

14 november 2017 14:39

Diktatorn Johan Persson har säkert givit order om detta i kommunens verksamhet. Han verkar galen tycker jag.

 
Ingen bild

Anna Olausson

14 november 2017 15:18

Hjäääääääälp!
Vad är problemet?
Exakt vad har dessa barn utsatts för?

Fy vad ni behöver skämmas, allihop! Dessa barn har varken blivit itutade någonting eller utsatts för fara. Fy vad rädd jag blir över att det finns människor med era åsikter lösa i samhället. Ni vet ingenting om förskolans rutiner, ingenting om personalen eller om de människor som läser svenskaundervisningen. Så jävla mycket fördomar och bara fördomar! Fy fan.

 
Asatemplet

Asatemplet

14 november 2017 16:30

Sverige SKA bli muslimskt till varje pris... tydligen.

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

crille

14 november 2017 17:02

Man undrar ju hur en del funkar. Men är inte det ett allvarligt hot. För det är väl en rättighet att ha sina barn på förskola.

 
Ingen bild

Kent Jansson

14 november 2017 17:03

PK-människor står närmast att liknas vid skadedjur....den effekt har de på samhällsbilden.

 
Ingen bild

Fundersam

14 november 2017 17:52

Jag är övertygad om att den omskrivna personen inte menade att barnet ska hållas hemma pga förälderns åsikter. Däremot tror jag hon defakto menade på att om man som förälder har problem med att barnen vid vissa tidpunkter kommer vistas i samma lokaler som personer med annan etnisk bakgrund då får hålla barnet hemma vid tex repetitioner, förberedelser, framträdande, eller annat som skulle kunna ha med besöket att göra. Annat blir ju barnet exkluderad och/eller utanför.
Är det någon som tänkt på det?

 
Ingen bild

Just det

14 november 2017 17:52

Jag är allvarlig men jag tycker du kommer med dumma påståenden så svara på min fråga istället !

Thoralf Alfsson

14 november 2017 18:11

Problemet är att föräldrarna skall informeras om barnen skall iväg på något besök. I synnerhet när det gäller ett första besök på något så speciellt som en SFI-utbildning.

 
Ingen bild

Just det

14 november 2017 17:58

Denna förskolechef har gjort helt rätt! För det första har hon följt skollagen och dom regler som gäller för förskolan.Modern däremot,säger ett rykte, har uttalat sig kritiskt mot att hennes barn ska behöva umgås med invandrarbarn på dagis och att det är en "katastrof" med kopplingen till SFI. Så tagga ner lite grann, speciellt du Thoralf som är ansvarig för din svans som blir alldeles upprymd av hat.

Thoralf Alfsson

14 november 2017 18:32

Så du anser att föräldrarnas värdegrund är en anledning att säga upp deras barns förskoleplats? Dessutom att förskolechefen följt skollagen!


Det går inte invandrarbarn på SFI! Det är vuxna. Invandrarbarn går i grundskolan också.

Du kanske jobbar på den aktuella förskolan eller någon annan förskola där du prackar på barnen mångkultur!

 
Ingen bild

Goten

14 november 2017 18:20

Ett tips,ladda ner en mobilapp som gör att alla samtal spelas in då blir bevisläget klart bättre mot regimens diktaturfasoner.

Thoralf Alfsson

14 november 2017 18:33

Iphone är begränsad i detta avseende!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 november 2017 18:28

Till råga på allt så har denna lena Ekevy drygt 400000:-i lön år 2016,borde ligga på 150000:-!!

 
Ingen bild

ire ren

14 november 2017 20:20

Inte förvånad. Arbetade en tid på SFI i Kalmar. Redan då hade många med sig bönemattor. Avbröt lektioner för att be. Vad jag vill säga med det är att många i vår region är just politiskt naiva och har varit länge.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 november 2017 00:54

Just det : -Varför skall barnet straffas för vad föräldrarna tycker ?

-Skall även barn till föräldrar dömda för grovt stängas av
från skola förskola, om inte motivera ?


 
Ingen bild

S-E Karlsson

15 november 2017 03:00

Tisdag 01:02 " Just det ",problemet är indoktrineringen av Islam ! Är du dum eller är du född sån ? Fjosse !

 
Ingen bild

Bruno

15 november 2017 06:28

Är detta verkligen en kommunal förskola?

 
Ingen bild

chilevippen

16 november 2017 20:40

Thoralf vad sägs om lite källkritik!!
Du säger själv att du hört historien från en person som i bästa fall är mamman i frågan detta skulle göra ditt inlägga här till tredjehandsinfomation och den berömda viskleken visar hur snabbt en historia kan förvrängas, dessutom om man som du har ett uppenbart intresse av att svartmåla alla som inte ser ut som du.
Antagligen vet du inte ens hälften av vad som hände varken på förskolan eller i detta telefonsamtal. Men huvudsaken är att få det att se skumt ut och hänga ut förskolechefen och alla andra i detta kommentarsfält borde också ha lite mer vett och samvete än att komma med personpåhopp och uttalande som ni rimligtvis inte vet något om, precis lika lite som jag.

Thoralf Alfsson

16 november 2017 21:31

"precis lika lite som jag"

Ändå uttalar du dig precis som du vet väldigt mycket.

Jag har bara hört uppgifterna från en sida men jag har inte haft någon anledning att betvivla uppgifterna.

 
Ingen bild

chilevippen

17 november 2017 09:40

skillnaden är att jag bra ifrågasatte källkritiken och hur mycket du faktiskt KAN vet om vad som hände i frågan och vad det gäller mina uttalande så baserades det bara på vad du skrev och sunt människor förnuft.

som du skriver så har du bara hört ena sidan av historien och inte tvivlat på uppgifterna undra varför?

Thoralf Alfsson

17 november 2017 09:48

Du vet inte vad jag hört och vad jag tog med i blogginlägget och vad jag utelämnade!

 
Ingen bild

chilevippen

17 november 2017 12:39

Det har du rätt i men jag hoppas att du inte utelämnat något bara för att din historia ska bli bättre

Thoralf Alfsson

17 november 2017 12:54

Jag har utelämnat detaljer som inte hade varit till fördel för personalen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards