thoralf

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2017

NIO SOCIALDEMOKRATISKA RIKSDAGSKVINNOR VILL INFÖRA ETT TREDJE KÖN

Av Thoralf Alfsson - Lördag 7 okt 23:28

Jag har börjar granska alla motioner som lämnats under den allmänna motionstiden i riksdagen. Det kommer bli ett antal blogginlägg de närmaste veckorna som grundar sig på dessa motioner. Svensk media brukar granska motioner skrivna av SD:s ledamöter och försöka göra narr av någon eller några motioner.


Jag tänkte faktiskt lyfta fram några andra motioner som skrivits av de politiskt korrekta och motioner som aldrig svensk media kommer göra narr av. Det har lämnats in 3 852 motioner under den allmänna motionstiden så det finns lite att granska. Jag har dock flera uppslag redan.


Roligt att notera att flera av de motioner som jag skrev under min tid i riksdagen fortfarande lever kvar och lämnas in av andra ledamöter.


Nio socialdemokratiska riksdagsledamöter skriver i en motion att de anser att kön är en social konstruktion och därför skall ett tredje kön införas. Enligt min mening finns det bara man eller kvinna! Det finns inget tredje kön. Kön är dessutom inte en social konstruktion utan en fysisk kroppsdel som alla kanske inte är helt nöjda med men man får nog acceptera det man har fötts med.


”Det binära genussystemet utgår från den statiska uppfattningen att det bara finns två kön – kvinna och man. Med vetskapen om att kön är en social konstruktion och att ens biologiska kön inte behöver överensstämma med ens mentala, sociala eller juridiska kön behövs ett tredje juridiskt kön införas för de icke-binära personer som varken är män eller kvinnor. I ett antal länder har ett sådant tredje juridiskt kön införts.”

 

Varför är det nio socialdemokratiska kvinnor som skriver denna motion? Inte en enda man står bakom motionen. Socialdemokratiska radikalfeminister i riksdagen?


Man kan bli trött för mindre! Hur många tror att Expressen och Aftonbladet kommer lyfta fram denna motion?

 

PS

I Kalmar har nu Liberalerna och Miljöpartiet gått samman och köper gemensam plats på Facebook för att kritisera och skriva ner Kalmar FF. De kritisera Kalmar FF i sitt ”inslag” på Facebook men inte Kalmar kommun. En minst sagt märkligt strategi och agerande från Liberalerna och Miljöpartiet i den politiska debatten om de vill kritisera att Kalmar kommun köper arenan från Kalmar FF.


Om man läser avtalen mellan Kalmar kommun och Kalmar FF framgår det för den som tänker till lite att Kalmar FF:s ekonomi först påverkas positivt under 2018 genom arenaköpet. Dessutom finns ännu ingen budget för 2018 om jag uppfattat det rätt.


  
 
Ingen bild

Lasse P

Lördag 7 okt 23:59

Är det MAX TROENDLE som skriver ner KFF i Miljöpartiet? Han kan väl inte vara så intresserad av idrott. Stackars barn om en sådan odugling skulle få bestämma i skolan.
Ingen idrott Gud vad tråkigt det skulle vara.
Nä du MAX börja jobba istället så kommer du ut i verkligheten.PS tänk på barnen.

 
Ingen bild

C Andersson

Söndag 8 okt 00:13

Det finns två kön. Två biologiska kön. Varken mer eller mindre. Några juridska kön behövs inte. På så vis kan vi avskaffa könsdiskrimineringen. Skulle det inte fungera får vi lov att avskaffa de biologiska könen. Hur det nu ska gå till.

 
Ingen bild

Hulda mk1

Söndag 8 okt 00:21

Sossekvinnornas motion är tyvärr politiskt korrekt och kommer inte att bli ifrågasatt i pk-media. Tvärtom kommer de att hyllas av "hen"-fascisterna...

 
Ingen bild

Hen Rietta Barnstad

Söndag 8 okt 01:59

Som tredje könet kan man väl besöka mansfria festivalen? Lite biologiskt bedrägeri är väl okej? På tal om bedrägeri; omfattande identitetsfusk bland "asylsökare" avslöjat i Danmark. 300 av dom är från samma familj! http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-10-07-634-asylansogere-far-afslag-pa-grund-af-snyd-over-300-var-fra-samme-familie

 
Ingen bild

Ludvig

Söndag 8 okt 07:21

Det finns bara man eller kvinna, det dom kallar för ett tredje kön måste komma från rätt så sjuka hjärnor.

 
Ingen bild

Bo

Söndag 8 okt 07:57

Varför just tre kön? Varför skulle inte de nio riksdagskvinnorna kunna få varsitt kön?

 
Ingen bild

OH

Söndag 8 okt 08:15

Sossekärringarna har rätt. Det finns numera Hon.Han och Hen.

 
Ingen bild

Laglydig

Söndag 8 okt 08:41

Idiotierna har uppenbarligen ingen som helst begränsning. Det man i förra veckan trodde inte var möjligt kan vara verklighet redan imorgon. Det har vi sett förr och kommer få se igen.
Att helt plötsligt en höna skall bli ett tredje kön är ju tuppgalet!

 
Ingen bild

Niklas R

Söndag 8 okt 10:12

Typiskt korkade socialister att tro att deras favorit brynsten har ett sexliv och en personlighet.

 
Ingen bild

SM811

Söndag 8 okt 10:20

"Nu kan Dan Eliasson - äntligen - vara rökt."
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/10/nu-kan-dan-eliasson-antligen-vara-rokt.html

 
Ingen bild

Hacke

Söndag 8 okt 11:01

”Du vet att du är i Sverige när en politiker gör bättre (oavlönat) gräv än journalistkåren.”

Det twittrar och bloggar Katerina Janouch med anledning av att riksdagsmannen Hanif Bali (m) avslöjat att en av förgrundsfigurerna hos Ung i Sverige, Amir Nabizadeh, är fem år äldre än vad han uppgett för Migrationsverket.
Hoppas nu bara att Bali inte går samma öde tillmötes hos moderaterna som Thoralf gjorde hos sitt parti för sitt klarspråk och enträgna jakt på sanning och rättvisa. Förhoppningsvis får vi istället ett nytt folkets radarpar vid Thoralfs comeback nästa år ;) http://katerinamagasin.se/det-ar-inte-hanif-bali-som-ar-sveriges-problem-problemet-ar-logner-och-feghet/

 
Ingen bild

Lena1

Söndag 8 okt 11:07

Hermafrodism (tvåkönad) finns inom växtliv, djurliv ex daggmaskar och vissa kräftdjur m m och hos människan.

Hos människan är det hormonstörningar som ställt till det men en del ser ut som en man i ansiktet men har vagina och vice versa. Men hur många gäller det? Ytterst få.

Så nu vill S kvinnor att lagen ändras, det är ju helt galet. Dessa kvinnor saknar all sans. De beter sig som trotsiga treåringar och ska ha uppmärksamhet och rätt jämt. Alla ska ställa upp på dem för allt galnare idéer, kommer faktiskt att tänka på Kejsar Caligula i Rom när det begav sig. De är obehagliga.

I en artikel idag i Expressen beskriver en kvinna som just är intersexuell (hermafrodit) hon menar att det är viktigt att få sin könsidentitet klar för sig. Och kön finns det endast två, man eller kvinna.

 
Ingen bild

Me

Söndag 8 okt 11:11

Är inte detta snott från Barak Obama med hans transgender politik? Detta ledde till en hel del konstiga saker, som att soldater som inte kände sig bra med sitt kön kunde operera sig och staten fick betala miljoner, eller att kvinnor aldrig vinner några cykeltävlingar mer eftersom män, som känner sig som kvinnor och är kvinnor enligt transgender-lagen, alltid vinner dessa. Undrar om dessa män, som nu känner sig som kvinnor, nu kan få barn också nu när de har blivit kvinnor enligt lag.

 
Ingen bild

alf

Söndag 8 okt 11:21

Det kommer nog att bli krångligt för släktforskare i framtiden att göra antavlor med 3 kön.

 
Ingen bild

Hacke

Söndag 8 okt 12:13

För att spinna vidare på föregående inlägg:

Du vet att du är i Nya Sverige när följande meddelas på statsradions nyheter (12:00 P4 Nyheter):
”Svenska kyrkan i Malmö går nu ut med en informationskampanj kring att man inte får vara beväpnad på begravningar.”
!!!

 
Ingen bild

Friholt

Söndag 8 okt 12:43

Hur har evolutionen fått fram dessa konstiga människor?
Eller är det kanske vi som är evolutionen 2018. Vid valurnorna?
Evolution istället för revolution! Åtminstone på Helgeandsholmen.

 
Ingen bild

Laglydig

Söndag 8 okt 13:44

@Hacke

Tyvärr lär Svenska kyrkan i Malmös uppmaning inte bli hörsammad. Det har gått för långt för längesen!

 
Ingen bild

Stefan A

Söndag 8 okt 14:39

Undrar var de ska placera fyrklövern (eller vi som inte vill ta
över som de även kallas) I kvällens debatt, de är ju själva
garanten för att sossarna skall kunna sitta kvar. Blir ensamt
för Åkesson som representant för den enda riktiga oppositionen.
Vad fyrklövern gör där kan man undra, kunde lika gärna vara med I
en bridgeklubb eller spela bingo eller nått, politik är att vilja, men
vill man ingenting har man inget I politiken att göra, kanske nöjda
med att bedriva låtsasopposition…men är väljarna det?....

 
Ingen bild

Observer

Söndag 8 okt 15:10

Dagens i-landsproblem.....
Sitter av skattepengar betalda politiker och ägnar sig åt annat än kärnfrågor viktiga för befolkningen.
-Så bör de ha sparken!

TIPS TILL SD INFÖR IKVÄLL: Lova människor en rejäl slant mer per månad! Det enda som verkligen fungerar.

 
Ingen bild

Christer

Söndag 8 okt 15:42

Det är hur man är skapt mellan benen som avgör vilket kön man har, ingenting annat. Dock kan man förstå att det kan vara nog så stökigt på övervåningen hos HBTQ personer. Det finns ingen anledning att som förr i tiden att utropa dessa människor som perversa, och låsa in dom. Det är nog jobbigt med att inte "veta" sitt kön. Folk med dessa problem skall mötas med respekt av psykiatrin om dom söker sig dit, och skall inte behöva löpa gatlopp för att dom är annorlunda. Men dom är inte ett nytt kön eller den nya normen.
För övrigt så ser jag fram emot en taggad Jimmie Åkesson i kvällens Agenda. Jag håller med @Stefan A. - Vad har fyrklövern överhuvudtaget att göra i studion? Hoppas Jimmie trycker särskilt på att han faktiskt är den enda oppositionspolitikern på plats.

 
Ingen bild

Kurtan

Söndag 8 okt 16:35

Misstänker starkt ett skrivfel...
Dessa sossekvinnor vill inte egentligen "införa ett tredje kön" de menar att de vill "införa något från MENA i sitt kön"... Tänk vad en felskrivning kan ställa till med ;)

P.s de som inte ens fattar att det endast finns två kön bör nog snarast läggas in på valfritt mentalsjukhus helst i Nordkorea, dvs långt långt ifrån oss vanliga normala D.s

 
Ingen bild

Hulda mk1

Söndag 8 okt 16:40

@Hacke. Hörde det också. Hur har Sverige blivit..??

 
Ingen bild

S-E Karlsson

Söndag 8 okt 17:57

Kurtan ,ha,ha,ha,ha ,den var bra !

 
Ingen bild

Göta

Söndag 8 okt 18:08

HÄXJAKTEN MÅSTE TA SLUT!

Från dagens inlägg på Katerina Janouchs blogg:
"... Det måste ta slut med häxjakter och smutskastning och stigmatisering och kränkande kletande av epitet som rasist, nazist och fascist på de människor som vill att lagar ska följas och bedrägerier av svenska välfärdssystemet ska stoppas. Häxjakten på dem som kritiserar svensk misslyckad migrationspolitik måste upphöra. För sanningen är att integrationen inte fungerar, att den svenska fegheten, kravlösheten och konflikträdslan skapat ett monster vi bara börjat se konsekvenserna av..."

Läs hela här:
http://katerinamagasin.se/nar-tanker-lofven-bekrafta-den-sanna-bilden-av-sverige/

 
Ingen bild

Errbe

Måndag 9 okt 10:46

Genom hela historien har det funnits ett tredje kön: Eunucker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 dec 16:51


Överläkaren Jörg Carlsson brukar skriva väldigt bra krönikor där han på ett raffinerat sätt brukar såga landstingspolitikerna i den rödgröna majoriteten. Jag har vid flera tillfällen uppmärksammat hans krönikor på bloggen och länkat till krönikorna. ...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 dec 00:07


Jag blir bara så trött när jag hör skolpersonal, psykologer, rättsväsendet och elever uttala sig om knivmordet på en gymnasieskola i Stockholm. Det tycks vara en väldigt stor andel elever med utländsk bakgrund. Om bara hälften av det som jag läst och...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 13 dec 23:28

    Har varit på studiebesök i Linköping med Samhällsbyggnadsnämnden och tittat på Vallastaden.   Det var verkligen inget som imponerade på mig. Eftersom jag själv ägnat mig åt några byggprojekt så tittar jag på detaljer och hur t.ex. fasade...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 12 dec 18:34


    Idag tittade jag på TV4 för ovanlighetens skull. Malou efter tio där Tobias Billström (M), Heléne Fritzon (S) och Jan Björklund (L) medverkade. Vilket hyckleri! Det som ändå är det mest beklämmande är att Malou och så många andra programleda...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 11 dec 23:29


”Enligt flera medier är de tre anhållna utländska män som är 18, 20 och 21 år gamla. Tidningen Expo skriver att männen kommit till Sverige under 2017 från länder i Mellanöstern. De är misstänkta för försök till mordbrand. 18- och 21-åringen är ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

929 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se