thoralf

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2017

GÖTEBORG

Av Thoralf Alfsson - 1 oktober 2017 12:07

Har idag kollat lite hur MSM skriver om lördagen i Göteborg och vilka klipp som MSM har lagt upp på sina webbsidor. Sedan jämför jag med vilka klipp som finns på sociala medier. Diskrepansen är minst sagt stor.


Det är givetvis bra att nazisterna inom NMR granskas men jag hade ju gärna sett att MSM lagt lika stora resurser på att granska våldsvänstern.


Ska man tro Janne Josefsson så anser man generellt inom public service att dessa våldsverkare är på "deras sida" och därför inte behöver granskas. Exakt hur är dessa våldsverkare bättre än nazisterna? Kasta sten på polisen liksom... Deras mål är inte heller demokrati!


I nedanstående klipp framgår lite av det som MSM borde lägga lite mer energi på. Notera hur det används stenslunga mot polisen (ca 27 sekunder in i klippet). Undrar om personen varit på västbanken och lärt upp sig?En del personer tycks i varje fall ha kopplingar till Mellanöstern.


http://www.friatider.se/allahu-akbar-h-r-g-r-araberna-till-attack-mot-polisen-i-g-teborg 
 
Ingen bild

Niklas R

1 oktober 2017 13:00

Nu kan det vara bra att komma ihåg att nationalsocialister har exakt samma politiska tillhörighet som majoriteten av de "motdemonstranter" som var på plats och hade våldsamma upplopp - nämligen vänster/ socialism. Upplopp och kravaller är en integral del av deras politik som i slutändan ska resultera i revolution.
Det enda som skiljer dem åt är tolkningsfrågor, detaljer.

De enda "högerextrema" som fanns på plats i Göteborg var de islamister som hade upplopp. De är verkligen konservativa, de vill vrida tillbaka klockan till 600-talets arabien.

 
Ingen bild

Det hade jag ingen aaaning om

1 oktober 2017 13:16

Lägre straff för okunskap_Gäller det alla "svenskar"?
MFF-spelaren Kingsley Sarfo medger sex med en minderårig flicka, men nekar till brottet våldtäkt mot barn som han suttit anhållen för. Under söndagen försattes han på fri fot av tingsrätten. Han är fortsatt misstänkt för brott, men i stället för sexuellt utnyttjande av barn.

Även tidigare MFF-spelaren Miiko Albornoz satt anhållen för våldtäkt mot barn innan han sedermera åtalades och dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.
https://www.sydsvenskan.se/2017-10-01/malmo-ffs-kingsley-sarfo-medger-sex-med-minderarig-men-nekar-till-brott

Körkort behövs det också?
https://www.google.se/search?q=Kingsley+Sarfo+&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=fs3QWYmTOYyA8QfjjoZQ

 
Ingen bild

World Travelker

1 oktober 2017 14:29

Det verkar som om vänstern världen över nu blivit galen och vill ta makten och styra med våld. Till sin hjälp har de allehanda islamister och mördare från Mellanöstern. Jag blir äcklad när jag hör stridsropet 'Allahu akhbar' på våra gator. Våldsvänstern och islamisterna har hela etablissemanget på sin sida, massmedia, 7-klövern och EU. Vad vill de egentligen? Avrätta alla Sverigedemokrater? Det ser fan inte bättre ut. Och polisen! De arresterade 23 personer efter kravallerna i går varav 22 tillhörde NMR. Är polisen springpojkar åt AFA eller vad fan pågår? Attacken mot virrpannorna i NMR var bara en förevändning för att få använda våld. Konstigt att polisen har resurser till att arrestera demonstrerande svenskar men aldrig bilbrännande stenkastare eller invandrare som gruppvåldtar svenska småflickor. Vänstern/media/regeringen drar olycka och ondska över vårt land.

 
Ingen bild

Hacke

1 oktober 2017 14:32

Media är den stora förloraren i detta spektakel. Igen. I veckor har man piskat upp stämningen för att få vänstern att mobilisera till tänderna. Allt i hopp om att sedan kunna kabla ut bilder i de väl tilltagna extrasändningarna på en formidabel kross av nazisterna.

Nu slickar man såren genom att med hjälp av extremt vinklat material, tunnelseendereportrar och intervjuobjekt till hundra procent hämtade ur de rättrogna leden hävda att det ändå var en seger för deras allierade vänsterpöbeln (av dem själva kallad allmänhet och motdemonstranter).
Men sannolikt har väldigt många fått upp ögonen, både de som själva var på plats och kunde bevittna men också de som ansträngt sig för att hitta egen information och därmed kunnat jämföra med propagandan som serverades i msm. Och då inte minst i SVT där man torde slagit något av rekord i desinformation och vilseledning.

Det är väl också denna väl tillrättalagda bild som kommer att ligga till grund för nästa steg i det välregisserade skådespelet. Den när Morgan Johansson kommer att presentera förslag på inskränkningar i demonstrationsrätten och yttrandefriheten.

Vad vi har sett är ännu en föreställning och leverans av ökänd demokraturmodell. Allt medan deras självskapade och verkliga hot mot folket och landet stått på tillväxt under varsam vård och skydd av samma maktelit och landsförädarsamling.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 oktober 2017 15:30

Muslimsk terrorattack i Marseille. Två döda.

Muslimen ska enligt GP ha ropat det muslimska stridsropet "Allahu akbar"

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/tv%C3%A5-d%C3%B6da-i-knivattack-i-marseille-1.4688548

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 oktober 2017 16:37

"Jag är rädd för att Sverige är på väg mot ett inbördeskrig. Jag tror att det är två länder i Europa som kan hamna där och det är Frankrike och Sverige. Jag tror inte att andra europeiska länder kan hamna där. Men jag är väldigt väldigt rädd för Sveriges del på lång sikt, var Sverige kommer att befinna sig om tjugo år.

Så sant.

https://www.youtube.com/watch?v=AsMgKP-ZWSQ&feature=youtu.be&t=1508

 
Ingen bild

Benjamin

1 oktober 2017 16:44

Ulf Kristersson vald idag och kallar Moderaterna "Fredrik Reinfeldts parti".

Öppna era hjärtan och uteslutning av SD lär få fortsätta!

 
Ingen bild

calle

1 oktober 2017 17:18

våldsvänstern"personer som media har i uppdrag att skriva gott om" eller "dom som makteliten betalar

för att dom skall bråka" skriker ju Allah akbar!

helt uppenbart att 7 klövern låter hela Sverige falla isär, detta är bara början, på något mycket mer

elände som växer fram i social oro (katastrof).

när alla kommuner är som malmö, kommer det inte finnas några rika kommuner som kan ge bort skattepengar till fattiga kommuner. då blir det nog upplopp hela tiden

vad händer när våldsvänstern inte får bidrag och deras föräldrar inte längre kan plocka ut löner som enhetschefer och direktörer och annat skit som de roffar åt sig att skattebetalarnas pengar. allt åt alla kommer inte fungera i längden. i mediakampanjen "överklass safaribussarna" var det ju vänsterns ungar som själva var rika, för föräldrarna blivit rika på fantasilöner från arbeten som finanseras av skattebetalarna.

miljöpartiets ungdomsförbunds partiprogram är en önskelista för banker som får låna ut pengar, till att genomföra alla mångkultur reformer.

i utanförskapsområden bildas storfamiljer i generationer så befolkningen med utländsk härkomst ökar mycket mer än vad pursvenskars befolkning ökar.

många invandrare är uppväxta med många syskon, ofta 20 stycken, och de i sin tur skaffar många barn i Sverige, som hämtar partners från deras hemländer och dessa skaffar många barn i sin tur, och samma sak upprepas. så ett par som kommer nu till Sverige, kan bli 160 000 personer på 4 generationer! 20 ggr 20 ggr 20 ggr 20 ggr.

så det är därför centerns anne lööf sitter i tv och säger vi skall bli 30 miljoner i sverige. och sossarna vi bygga 9 st nya städer, och reinfeldt har åkt flyg och sett att det finns hur mycket mark som helst i hela Sverige att bygga nya städer på. mat kan ju importeras så jordbruk behövs ju inte.

verkar som 7 klövern hjärntvättats att tro de skall bli ett toppskikt över en ny humanitär stormakt med minst 30 miljoner invånare som består av en hybridbefolkning av mångkutur.

det är väl i stora drag, detta bråk i göteborg handlar om. nmr vill inte detta och bankir-vänstern vill.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

1 oktober 2017 17:26

Varför rensade inte DANNE-POLISEN upp bland stenslungade blattar utanför LISEBERG ?

NMR fick bra med stryk/misshandlades av svensk polis, visserligen självförvållat när man gör avsteg från marschväg, extremt korkat är bara förnamnet ?

Båda dumpkopf sidorna NMR samt Stalins vänner (med low iq blattar) kan dra åt helvete

Intressant att se Expressen tv prata om NMR i Expressen TV när bilder på assholes från Liseberg visas.
Detta är bra journalistik Tomas

Vesslan Alex har en smart krönika i Expressen idag....

Stenslungan är mordförsök på svensk polisman, fast tänk vad denna getdräng gått igenom, kram från Danne.....

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 oktober 2017 17:46

Klickbar länk till DGS

Gäst: Rasmus Dahlstedt - Vad tänker norrmännen om Sverige?
http://tinyurl.com/y72gew26

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

1 oktober 2017 18:22

Logik tar en från A till B. Fantasin tar en vad som helst. Svt devis i desinformationens syfte...
Citat Einstein

 
Ingen bild

Friholt

1 oktober 2017 18:30

På liknande tema gör Rebecca Weidemo Uvell en djupgående analys under rubriken "En guide till autonoma vänstern" på sin uvell.se

 
Ingen bild

Kalle

1 oktober 2017 18:42

ANTFA:s betende i Göteborg i helgen.

En motvikt till allt anklagande mot NMR.

Lite opartiskhet i sverige av idag.

https://www.youtube.com/watch?v=qFMgPP1Y0J8

 
Ingen bild

Pepparholm

1 oktober 2017 20:35

Om jag läst rätt i media så har polisen tagit 22 av NMR som dock hade tillstånd att demonstrera även om de försökte gå fel väg. Men endast 1 av de stenkastande som inte hade tillstånd att demonstrera. Den vanliga skillnaden mellan onda och goda.

 
Ingen bild

!

1 oktober 2017 20:50


Oscar Trimbel som har skrivit om somalisk kultur (okultur) barnboken ‘Farfar har fyra fruar (slavinnor)’ har också författat ‘Mormor är inget spöke(omslagsbilden talar för sig själv)'!
http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/mor.jpg
--------


Är denne Oscar Trimbel för dum eller för smart?!

 
Ingen bild

Janne

1 oktober 2017 21:08

Nmr är shit okay men Msm ska rappotera neutralt iaf dem som plockar folket på propaganda licence och press stöd. Tror våran stadsminister verkligen det hjälpr att skärpa Lagarna????

 
Ingen bild

Fredde

1 oktober 2017 21:51

Om man ska tro Expressens framsida idag, så var det ju nazisterna som stoppades, och polisen fick beröm.
Inte ens en hint om vilka det var som stod för stenkastningen, bara det vanliga nazistkortet.
Nu vill jag inte försvara NMR eller någon annan nazistisk samling, men jag blir så förbannad på detta enögda tjat och propaganda!
När får vi se en löpsedel eller framsida som skriker ut vad vänsterextrema håller på med?
Å andra sidan är det just Expressen den media som svenska folket har förtroende för, 10% är en bottennotering.
Men, hur kan det vara så många som 10%?
Det är ju bara lögner, skvaller, propaganda och överdrifter i kvällsblaskorna!

 
Ingen bild

Observer

1 oktober 2017 23:12

Sverige befinner sig tillsammans med västvärlden i ett historiskt gynnsamt ekonomiskt läge. Vi är i en högkonjunktur som varat histoiskt länge.
Med ett uvecklat samarbete baserat på vetenskap och förädling av naturresurser kan vi tillsammans med de stora länderna bygga upp en framtid för medelklassen som vi knappast trott var möjlig.
-Vi har inte tid med trams, extremorganisationer eller politiker som inte förstår det här!

 
Ingen bild

Observer

1 oktober 2017 23:26

Jag noterar, -Från höger till vänster, så finns det i n g e n som trots ett unikt gynnsamt ekonomiskt läge har några f r a m t i d s v i s i o n e r rörande vare sig människors ekonomi, teknologiska situation eller ens lansbyggd -Inga konkreta mål.

Det finns inga drömmar om bätte löner
Det finns inga drömmar om finare vägar.
Det finns inga drömmar om fler semesterveckor.
Det finns inga drömmar om fördubblad pension.

..man har inga visioner eller konkreta trevliga mål!

 
Ingen bild

Onserver

1 oktober 2017 23:30

Europas sittande politiker är som idrottsmän som efter 25 års träning tagit sig till OS men inte vet varför de är där eller om de vill vinna eller inte. Det enda de vet är att de vill räta till den skrynkliga strumpan ovanför skon.

 
Ingen bild

Blåsippan

2 oktober 2017 01:10

Gubben&Gumman. NMR blev förbannade då polisen tillät AFA att kasta sten och dyligt mot dem. Det var precis vad polisledningen Dan Eliasson önskade. Gillar du att få sten kastad på dig? Vi lever i en Demokratur numera. Expressen är inte sanningen.

 
Ingen bild

Iceman

2 oktober 2017 07:25

I förlängningen är det obekväma åsikter och partier som de vill förbjuda. Låt dem inte göra oss detta.
De skyr inga medel för att tysta de oliktänkande.

http://www.gp.se/nyheter/göteborg/erik-nord-utred-rätten-att-demonstrera-1.4689279

 
Ingen bild

Martin

2 oktober 2017 19:23

Det är fascinerande hur Schiebstedt tidningarna kan skriva 20 artiklar om NMRs demonstration i Göteborg men inte en enda gång lyckas skriva demonstrationens paroll. Gammelmedia ser det tydligen inte som sin uppgift att informera sina läsare.

 
Ingen bild

Martinson

2 oktober 2017 23:39

Observer -23:26- ja så är det!

 
Ingen bild

s29

3 oktober 2017 19:52

Moder Svea är idag en full blond kärring utan kläder som försöker lifta sig igenom Saud Arabien.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 19 sept 21:57

Upptäckte sent igår kväll att centerpartiets riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri i Kalmar hade skrivit ett Facebookinlägg som är ren och skär lögn. Här nedan kan du läsa inlägget.       Problemet för Jaafar Al-Jabiri är bara att jag lämnade K...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 18 sept 20:16

Jag hoppas att mina läsare har förståelse för lite låg aktivitet på bloggen. Jag försöker gå ner i varv. Tempot var alldeles för högt under valrörelsen och min stressnivå låg på bristningsgränsen och den brast vid något tillfälle och det ber jag om u...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 sept 23:33


Läser i Barometern att jag blev tredje ersättare för SD i Kalmar län till riksdagen enligt valmyndigheten.   Eftersom det slutgiltiga valresultatet nu presenterats och alla personkryss är räknade i riksdagsvalet gjorde jag en liten sammanställnin...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 sept 14:35


    Under valdagen hade jag ansvar för att våra namnvalsedlar fanns i tre vallokaler i centrala Kalmar. Allt fungerade väldigt bra i dessa vallokaler under hela dagen. Jag besökte dock flera andra vallokaler efter att jag fått samtal/sms/mess om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 sept 15:46


    I lördags var det Prideparad i Kalmar. Miljöpartiets Max Troendlé kunde inte dölja sin glädje i våras när tillståndet för Prideparaden kom och att den skulle gå av stapeln dagen innan valdagen. Han såg uppenbarligen möjligheter till att dra ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 123 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se