thoralf

Direktlänk till inlägg 28 juni 2017

POLITISK DOM MOT KENT EKEROTH?

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 28 juni 20:19

 
 
Ingen bild

O´ Hyra

Onsdag 28 juni 20:30

Historien kommer att döma
dom som dömde!

 
Ingen bild

Veritas

Onsdag 28 juni 20:38

En politisk dom av gammalt DDR snitt. Stalinistfeministiska domare passar utmärkt bra bland Sverige Hatarnas Riksförorening. Eller har jag bara missuppf*ttat det hela?
SD 2018 >>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Skeåning

Onsdag 28 juni 20:42

Man får utgå ifrån att domaren klarar av att skilja sina många gånger extrema politiska ståndpunkter med sina arbetsuppgifter. Men det är naturligtvis högst tvivelaktigt med tanke på rättsfallets politiska dimension, samt det förbländade hat som florerar gentemot Ekeroth och SD i dessa kretsar. Det ser inte snyggt ut.

 
Ingen bild

osborn

Onsdag 28 juni 20:51

En helt politisk dom som liknar DDR, Kina, Sovjet Nord Korea. Svagt av Mattias Karlsson att inte stå upp för Ekeroth utan bara acceptera detta. Sen att Ekeroth borde ha vett att inte besöka vissa ställen där han ju vet att vänsterfolk och babbar som hatar honom finns och vill ställa till bråk.

 
Ingen bild

Mattias R

Onsdag 28 juni 20:53

@thoralf
Inte är domen politisk. Tycker han kom lindrigt undan.
Det mest intressanta just idag är det tjafs som poppade upp efter att Ted Ekeroth kommenterat saken på sin facebooksida. Och Mattias Karlssons märkliga val att kalla honom för foliehatt etc. Och allt öppet på Facebook. Det är inte bara klantigt och korkat utan även väldigt oseriöst av honom. Vad är det där för tomte?

Vad är era syn på det här beteendet, ni som röstar SD?

Thoralf Alfsson

Onsdag 28 juni 21:16

SD har en kommunikationsplan som alla skall följa! Tyvärr så anser vissa att de står över kommunikationsplanen. Det är bara att beklaga!

 
Ingen bild

Niklas R

Onsdag 28 juni 21:10

Med politiskt, av regeringen, tillsatta domare, vad kan man förvänta sig?
Jag tror nog att de domare som satt i Tingsrätten har planer på att fortsätta sin karriär inom Domstolsverket. Då är det ju ganska korkat att bita den hand som föder dem genom att inte leverera det som regeringen/ sossarna vill ha.

 
Ingen bild

Waterbug

Onsdag 28 juni 21:20

Politisk eller ej så verkar ju Matte K vara den nöjdaste av alla idag.
Det döms normalt till ringa misshandel vid den här graden av bevisning och vittnesmål, det är tyvärr Kents bristande impulskontroll och ölsinne som är anledningen till att det är tveksamt om vi får njuta av karln i riksdagen framledes.
Vänstermänniskan som gav Thoralf en dagsedel blev ju även den dömd trots avsaknad av videobevis i det fallet ;)

Thoralf Alfsson

Onsdag 28 juni 21:34

Men ett helt oberoende vittne som vare sig kände mig eller den tilltalade.

 
Ingen bild

Tony

Onsdag 28 juni 22:11

vem sade att DDR försvann? Dom flyttade till Sverige.

 
Ingen bild

Bästefar

Onsdag 28 juni 22:35

Ett väldigt enkelt fall, vad är problemet? Konstigt att han inte åkt dit tidigare. Finns det någon annan politiker som klarat sig så länge med så många skandaler som han? Så att kalla detta för en politiskt dom är bara patetiskt.

Thoralf Alfsson

Onsdag 28 juni 22:48

Ja, det finns mängder av politiker inom 7-klövern som klarat sig betydligt längre, faktiskt ett helt liv inom politiken. Skillnaden är bara att när det gäller 7-klöverns politiker så lägger media bara locket på.

Eller när en politiker begår en ny dumhet så lyfter inte media upp politikerns hela register av dumheter. Det mörkar man istället.

 
Ingen bild

Hacke

Onsdag 28 juni 23:34

Bra gräv- och researcharbete där av en för mig ny röst hos Granskning Sverige.
Vid varje genomlysning av det svenska rättsväsendet tappar man alltmer respekten och förtroendet för det. Antingen har inte Kent Ekeroths försvar gjort jobbet ordentligt eller också mörkar/ljuger domare Maria Hölcke. Allt tyder på det senare ju längre intervjun pågår. Exempelvis verkar hon mer än lovligt dåligt bevandrad i vad såväl hon själv som hennes allra närmaste både anser och sysslar med.
Och man kan förstå att hon till slut ”känner att det här samtalet inte leder framåt längre”. Nej, det gick bara bakåt för hennes egen del. För oss övriga var det mycket intressant och avslöjande. Sverige är genomruttet i alla delar ju mer ingående man lär känna det.

 
Ingen bild

s29

Torsdag 29 juni 00:51

Ja du Bästefar,men att förre landshövdingen Stefan Karlsson idkar telefonsex med skattemedel och är alkis spelar ingen roll. Han är tydligen fullgod att representera dom korrupta Sossarna.

 
Ingen bild

stig

Torsdag 29 juni 04:48

KE har ju alltid tillsammans med andra pläderat för strängare straff. En lämplig fråga är ju då vilket straff hade varit lämpligt för honom.

 
Ingen bild

Tobbe S

Torsdag 29 juni 05:26

"När SSU's Anna slogs i krogkön var det väl självförsvar om jag minns rätt!?!"

"Riksdagsman Daniel Sestrajcic (V), som dömts för ohörsamhet mot ordningsmakten, har partiets fortsatta förtroende och kan sitta kvar i riksdagen. Men det som hänt är inte bra för partiet, enligt gruppledaren."

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Torsdag 29 juni 06:30

Sverige är ett land där all idioti är möjlig.
Dommen måste ju innebära att SD fortsätter att växa om det finns någon intelligens kvar hos majoriteten av befolkningen.

 
Ingen bild

Boris

Torsdag 29 juni 06:44

Jag tror inte domen var politiskt. Än så länge har jag störra tilltro än så till rättsväsendet. Kent Ekeroth har gjort ett otroligt jobb för SD men om SD vill fortsätta växa och nå nya grupper så är han en belastning alldeles oavsett vad vi tycker. Våra politiska motståndare kommer alltid att utnyttja det.

 
Ingen bild

SM811

Torsdag 29 juni 07:16

@Bästefar
Här kan du läsa vad de andra partiernas företrädare har gjort.
https://petterssonsblogg.se/2014/07/03/nu-granskar-vi-s/
Bara att klicka på ikonerna under "Lite fula fiska nedan".

 
Ingen bild

Ludvig

Torsdag 29 juni 07:21

Ännu en gång blir det uppenbart att vi är inte lika inför lagen.

 
Ingen bild

Viveka

Torsdag 29 juni 08:39


Helt klart en politisk dom. Sorgligt. Det är Åklagaren sak att bevisa att rätt till nödvärn inte förelåg för KE. Det har hon inte gjort. Även om KE är en hetlevrad person, skall rätt vara rätt!
Elias Sahlin visar tydligt genom sina kränkningar, hån, hot och kroppsspråk (fäktande med armarna) samt att han lutar sig fram emot KE, att han knappast är vänskapligt sinnad. Tvärtom. Tillhör han kanske "godhetsmaffian" som stör vid sverigedemokraternas möten? Se (ovan) så fint han poserar med Gudrun Schyman och huvudvittnet Matilda Mandolina Bibb. Säkert kan vi hitta honom på bild i mobben vid någon av SD:s möten. Sahlin har dessutom åsikter, han gillar t ex "revolution!" och ogillar "nationalism" etc. Vad har det för betydelse i sammanhanget? Se google! Sahlin var där med ett gäng, fotot visar ingenting (alternativt tog han det själv). Med tanke på den politiska hemvisten och som vän till målsäganden, hur trovärdiga är vittnena? Det luktar jäv. Det är inte alls konstigt om Ekeroth blev rädd och försökte försvara sig. Han duckar för slag. Han känner gott igen sina belackare. Att så mycket fylle förekom så att ett av vittnena fick tillbringa natten i finkan (enl ovan) säger väl en del. Varför kände ordningsvakten inte igen KE, en känd person? Har Kents rykte solkat omdömet? Det saknas nämndemän? Läkarens roll? Det finns många obesvarade frågor.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

Torsdag 29 juni 09:03

SM811
Tack för den länken. Tänkte precis leta efter den när jag läste.
Den borde Thoralf lägga till på sin länklista. Mycket bra att ha till hands.

 
Ingen bild

Alex

Torsdag 29 juni 09:26

Är enligt mig rätt solklart att det gick till så som åklagaren beskrev det. Kent var full, sahlin fällde en negativ kommentar (troligtvis mycket grövre än vad han uppgett) Kent lackar ur och går fram och ger han en örfil.

Röstar på SD och är medlem, så är inget vänstertroll...

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Torsdag 29 juni 20:13

Nu gråter poliser ut !
Fattar dom inte att det är fel på sättet att arbeta.
Polisen får inte förlora.
Dom får inte bli bortjagade av stenkastande ungdommar.
Den feministiska regeringen återspeglas i poliskåren.
Det ska talas tillrätta (hur är det korvgrillningen istället för häktet) ?
Arbetssättet som praktiseras i USA måste införas.
Först kommer countipolice sedan statepolice och om inte dom klarar sig kommer militären.
Detta måste införas i Sverige.
Ungdomsgängen här har ingen respekt för polisen och det är självfövållat.

 
Ingen bild

iPad

Fredag 30 juni 00:49

Fint land Sverige med domstolar som dömer som en tombola!

 
Ingen bild

Harry

Fredag 30 juni 20:26

Hej, så här är det:
Ekeroth slapp lindrigt undan.
Domen är inte politisk.
Media mörkar inte när politiker från andra partier gör dumheter.

Hets som denna blogg är - suck - så tröstlöst att försöka bemöta. Ni är så arga och har så fel.

Thoralf Alfsson

Fredag 30 juni 21:22

Sosse, indoktrinerad och naiv.

 
Ingen bild

Harry

Fredag 30 juni 22:16

Jag är inte sosse.

Hur vet du att jag är indoktrinerad och naiv?
Jag kanske bara kommit till andra slutsatser än du?

SD är som en sekt där ni på allvar tror att alla andra bara behöver "vakna" så kommer de att tycka som ni. Snacka om naivt...

Thoralf Alfsson

Fredag 30 juni 22:55

Vad är du då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 17 nov 18:06

  https://youtu.be/0rthw6CECUc

Av Thoralf Alfsson - Fredag 17 nov 16:30

Jag har fått en del frågor angående min folder med frågor om klimatalarmism och kostnaderna för invandringen och hur man skall kunna skriva ut det på papper för att kunna använda i olika sammanhang.   Jag har därför gjort en pdf-kopia som kan lad...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 16 nov 18:53


    Jag har läst en ny dom från Kalmar tingsrätt mot två kriminella ungdomar som är medborgare i Syrien. De har utfört ett antal rån mot mindre butiker i Oskarshamn och Gamleby. De är 18 respektive 19 år och har sannolikt kommit till Sverige so...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 16 nov 00:09


Jag blev ikväll uppmärksammad på en kommentar på Facebook skriven av socialdemokraten Marianne Dahlberg som är ordförande i Kultur o Fritidsnämnden i Kalmar. Jag blir minst sagt förvånad och undrar om hon drabbats av någon sinnesförvirring eller om m...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 14 nov 22:34


Vad har de gjort med vårt land? Den frågan ställer jag mig allt oftare i vardagen. Jag tänker på t.ex. gamla människor som kanske flyttade till sin lägenhet på 70-talet eller kanske på 80-talet och då bodde i ett lugnt och trevligt bostadsområde. Hur...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

900 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se