thoralf

Direktlänk till inlägg 23 juni 2017

ETT PROBLEM ELLER EN UTMANING

Av Thoralf Alfsson - 23 juni 2017 00:18

Det finns Sverigedemokrater som uppenbarligen har problem med min blogg. Eller de tycks anse att min blogg är ett problem. Det finns ett brus som även når fram till mig. Jag får ibland höra antydningar via någon annan person som hört Sverigedemokrater prata om min blogg som ett problem. Jag har dock aldrig fått veta vad som är problemet med min blogg. Ingen utav dessa personer har berättat och förklarat för mig vad i problemet består. Jag skulle vara väldigt tacksam om jag fick reda på detta. Det skulle bli så mycket enklare då.


Är det mina texter och de ämnen som jag lyfter fram som är problemet? Är det att jag lyfter fram fakta från svenska myndigheter om invandringen? Eller är det för att jag inte anslutit mig till klimatalarmismen utan att jag försöker vara objektiv och lyssna på andra än Johan Rockström? Eller för att jag är mycket kritisk mot islam och den islamisering som pågår av det svenska samhället? Eller är det för att jag håller yttrandefriheten högt och godkänner kommentarer som ibland till och med kritiserar mig själv eller Sverigedemokraterna och ledande personer inom partiet? Eller är problemet att alldeles för många läser min blogg? Eller att alldeles för många tycker att min blogg är läsvärd?


Men om man skall använda det nya modeordet, utmaning, som jag starkt ogillar och som tyvärr även börjat användas av ledande Sverigedemokrater istället för problem så borde man ju istället anse och beskriva min blogg som en utmaning och inte ett problem.


GLAD O TREVLIG MIDSOMMARAFTON ÖNSKAR JAG ALLA MINA LÄSARE!


 

 
 
Ingen bild

Morre

23 juni 2017 11:34

Bra skrivet Thoralf

 
Ingen bild

Pepparholm

23 juni 2017 11:36

Glad Midsommar önskar jag Thoralf och alla sverigevänner som inte har problem med hans blogg.

 
Ingen bild

Tobbe S

23 juni 2017 11:40

Kappvändare är inte en utmaning, utan de är ett stort problem. Kappvändare brukar söka sig dit där det luktar snabba, enkla och stora slantar. Så SD's framgångar har naturligtvis lockat till sig diverse kappvändare och PK'ister. Stå på dig Thoralf, för din blogg och dina krönikor är oslagbara och de läses av otroligt många på nätet. Detta gör naturligtvis att avundsjukan grasserar bland kappvändarna och PK'isterna.... Heja Thoralf!

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juni 2017 12:03

Ha en bra Midsommarhelg Thoralf och alla andra! Denna blogg är varken ett problem eller "utmaning". Den är en TILLGÅNG !

 
Ingen bild

Frågvis

23 juni 2017 12:03

Trevlig Midsommar Thoralf!

 
Ingen bild

SM811

23 juni 2017 12:10

Det endaste som jag märk är om man väntar länge så uppdateras sidan och det som man håller på att skriva försvinner. Sedan har det hänt att jag glömt att skriva in säkerhetskoden och ända har kommentaren gått igenom. Sedan är din blogg mycket bra. Grad midsommar önskar jag Thoralf.

 
Ingen bild

Olle

23 juni 2017 12:11

Jag tycker att din blogg är bra och hoppas att du kommer tillbaka till riksdagen 2018!

Glad midsommar!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2017 12:11

Stig-Björn Ljunggren sa i en intervju att flyktingkrisen och alla problem vi har idag, beror på att SD kom in i Riksdagen 2010. Om inte SD hade klarat spärren skulle vi t.ex inte ha sett migrationsuppgörelsen, vidöppna gränser eller bluffen med ensamkommande män.

Jag har tänkt i exakt samma banor under flera år. Allt handlar om makt och prestige. Inget annat! Det finns väl ingen som på allvar tror att t.ex Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt, Tomas Tobé eller Ulf Kristersson bryr sig ett endaste dugg om t.ex somalier, afghaner eller tiggare?

Om nu det är så att SD är "orsaken" till den kris vi har i Sverige, är det då inte rimligt att kräva att SD lägger in en betydligt högre växel och bli relevant för sina väljare? Att SD då ska arbeta "långsiktigt" och bli ett "mittenparti" eller "vårdparti" är oerhört provocerande. SD:s ras kommer att bli brutalt om det visar sig att ledningen överhuvudtaget inte är intresserade att leverera i partiets viktigaste och enda fråga.

Nej, Thoralfs blogg är inte problem.

Glad midsommar till alla rakryggade svenskar :-)

Thoralf Alfsson

23 juni 2017 14:12

De partiledare som var med och drev igenom migrationsuppgörelsen borde sparkas till den politiska sophögen!

 
Ingen bild

Boris

23 juni 2017 12:19

Glad midsommar Thoralf. Din uppriktiga blogg läser jag med stor glädje. SD, mesa inte till er för då tappar ni snart ert existensberättigande. I takt med att kriminaliteten i Sverige tilltar så är det hårdare tag folk efterfrågar, inte fler handhjärtan och mer daltande

 
Ingen bild

Lasseliten

23 juni 2017 12:37

Som bekant är just sanningen alltid illa hörd av såväl vänner som ovänner. GLAD MIDSOMMAR på dig Thoralf och fortsätt i samma anda så skall du se att sanningen kommer att segra oavsett vad dina belackare tycker, men en sak är säker din blogg är en stor TILLGÅNG för oss som läser den.

 
Ingen bild

C Andersson

23 juni 2017 12:38

Jag ser socialistdemokraterna som ett problem. Stefan Löfven ser jag både som en utmaning och ett stort problem.

Nu ska Stefan Löfven tvinga prästerna i Svenska Kyrkan att viga homosexuella. Jag trodde socialisterna skulle avskaffa korset, kronan och svärdet. Avskaffa vigselrätten och ersätt den med en registrering på rådhuset. Sedan kan var och en para sig som de vill i kyrkor, synagogor, moskéer och andra syndens nästen. Vem är det som har makten över staten? Kungen, Jacklén eller Löfvén?

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-alla-praster-ska-viga-samkonade-par

Nu ska det bli olagligt med transfett.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article25151066.ab

Jag kan inte annat än att hålla med. Klarspråk i stället för fikonspråk! Det är en utmaning för alla. Även sverigedemokrater.

På tal om fikonspråk. I dag är det dagen efter precis som det kan bli i morgon. Trevlig midsommar.

 
Ingen bild

SD4Ever

23 juni 2017 12:57

Om SD har problem med din blogg så kanske det ska startas ett nytt parti som verkligen är sverigevänner.
Tycker att SD inte riktigt vill se att islam förbjuds. Eventuellt behövs massutvisningar av dessa.

 
Ingen bild

oveg

23 juni 2017 13:02

Du har en mycket läsvärd blogg, Thoralf, och det stör nog en del som sitter på högre pinnar - de känner kanske att du är drivande på ett sätt som de själva inte mäktar vara. Det var oförskämt och dumt av dem att peta dig från Riksdagen.

 
Ingen bild

K

23 juni 2017 13:05

Trevlig midsommar Thoralf och alla som uppskattar din blogg! Jag besöker din blogg varje dag då jag tycker du tar upp väldigt intressanta företeelser i det svenska samhället. Jag tänker rösta på Sverigedemokraterna och finns du på listan, vilket jag verkligen hoppas, så sätter jag kryss för dig.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2017 13:08

Siv Jensen:
"–Vi skal gjøre Norge til et tryggere land. Derfor går vi til valg på fem helt konkrete tiltak for å sikre det norske folks trygghet. Det første er å stoppe asylinnvandringen til Norge og opprette egne asylmottak i utlandet, samt intensivere tvangsreturer"


Under gårdagen lämnade Kristdemokraterna in en JO-anmälan in för MSB:s hantering av rapporten om Muslimska Brödraskapet.
https://ledarsidorna.se/2017/06/msb-utestanger-forskare-och-fokuserar-pa-genusforskning/

Här skulle givetvis SD ha varit först på bollen. Det var man inte utan istället bråkar man internt och tystar oroliga och kritiska röster.

Bilderberg 2018?

 
Ingen bild

NimiX

23 juni 2017 13:10

Jag läser bloggen varje dag, känner även folk som läser och klagar.

Om jag försöker sammanfatta, det handlar inte om dina gräv bra/dåliga, utan mer hur det presenteras men yen viss formulering alt val av ord. Och att även att öppet "kritisera" eller avvika ifrån den samtalston och godkända ämnen gör att toppen ser ett hot. Att du sedan har så många trogna partivänner/röstare/journalister som läser, gör att ledningen inte vill/kan kritisera det du publicerar, eftersom då legitimeras dina ord på bloggen som "SD" egna ord. Även om de håller med dig i sak, kan de ej godkänna din blogg pga de ej kan kontrollera vad som skrivs.

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2017 13:13

Glad Midsommar önskar jag dig Thoralf, och tack för att
du är en finne på ett icke nämnbart ställe på alla Myglare
inom politik och samhällsfunktioner.

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2017 13:17

Midsommar och sådana töntiga saker? Undrar vad Mona Sahlin
sysslar med en sådan för henne kulturlös helg? Jag menar
nu när hon inte kan fiffla till sig nya förmåner genom
att få nya krämjobb av regeringen?

 
Ingen bild

Sven Dacke

23 juni 2017 13:22

Trevlig Midsommar Toralf och dom flesta av er andra läsare.
Hoppas du kommer ut på en tur med kameran, ser fram mot resultatet.

Vägrar att använda "U" ordet.
Problem eller tillgång för SD

Min personliga uppfattning är att bloggen är för mycket gammal SD, för att passa in i dagen allt mer fjäskande politik.

Och att bloggen är hårdbevakad, är klart både inifrån rörelsen till Expo och alls som skrivs av troll eller sanna SD medlemmar hårdkollas och sparas.

Thoralf Alfsson

23 juni 2017 14:19

Har investerat i ett nytt objektiv till kameran. Men i helgen blir det inte några utflykter i naturen då jag har besök av barn och barnbarn.

Fick dock ett intressant uppslag när jag läste Ölandsbladet för någon dag sedan på ämnet det är skillnad på folk och folk.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juni 2017 13:31

Först och främst glad midsommar (Sveriges nationaldag) inte 6 Juni det är Integrationsdagen ivrigt firad av efterblivnas förening och Stalins fanclub.

Orsaken till kritiken är bara avundsjuka eftersom man inte håller samma mental klass, man känner sej hotade, typiska reaktioner från imbecilla människor.

Bloggen läses av många det är väl bevis om något att den är bra för vissa hehe....

 
Ingen bild

Friholt

23 juni 2017 13:44

Jag läser Thoralfs blogg flera gånger om dagen (jag är dagdrivare) och tar också del av de många läsvärda kommentarerna. Jag är en 08 och självklar Sverigedemokrat. Denna blogg (och andra fria debattörer) har betytt mycket för mig och jag kan för mitt liv inte begripa att det kan finnas Sverigedemokrater som har något negativt att säga om denna blogg.
Men nu j-ar blir det midsommar.

 
Ingen bild

Lajo

23 juni 2017 13:50

Thoralf önskas en trevlig midsommar och fortsatt framgång för denna värdefulla blogg.

 
Ingen bild

Nils Nilsson

23 juni 2017 13:51

Den nuvarande ledningen i SD är alldeles för tam. Deras främsta mål är att bli upptagna i den politiska värmen, men ett parti som SD kan bara förlora på att hamna i regering utan att vara i nära nog majoritetsställning. Jämför med en som Nigel Farage som mer eller mindre ensam ordnade Brexit. Åkesson skulle ha allt att vinna på klarspråk och en mer aggressiv framtoning Ett

 
Ingen bild

M-son

23 juni 2017 13:56

Eftersom kritikerna inte framför sina argument utan kommer med svepande formuleringar, handlar det om makt. Samma maktspel som sossar har ägnat sig åt, när självständiga personer tar initiativ.
Maktmännsikor har alltid en rädsla för enskilda personer som är självgående. Finns säkert även i SDs partitopp en klick av maktmännsikor som vill att allt skall styras centralt. Metoden blir då att sprida kritik utan innehåll för att misstänkliggöra. Stå på dig, det är därför du uppskattas.
Glad och trevlig midsommar !

 
Ingen bild

Utflyttad

23 juni 2017 14:10

"Eller att alldeles för många tycker att min blogg är läsvärd?"
Svar Ja.
Trevlig Midsommar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2017 14:51

Skulle inte förvåna mig om fler läser Thoralfs blogg än Samtiden.

Om så är fallet uppskattas det nog inte av Stormufti Karlsson. Sannolikt cirkulerar också en fatwa om hur Sd:are ska förhålla sig till bloggen.

 
Ingen bild

Hacke

23 juni 2017 14:58

Det är ju en fördel, för att inte säga förutsättning, om man vid kritik konkretiserar sig i sak. Allt annat är bara att betrakta som rent skitsnack.
Jag tror det i grunden handlar om avundsjuka. Få eller ingen har den nära kontakt och förankring med sina väljare/läsare/sympatisörer som du Thoralf. Att bloggen dessutom är en av de absolut bästa nyhetsmässigt förvärrar väl skadan för belackarna.
Vi andra i den stadigt växande skaran följare ser den som ett privilegium att ha tillgång till.

Glad midsommar Thoralf och alla Sverigevänner!

 
Ingen bild

Bengt Malmberg

23 juni 2017 15:09

Hej Thoralf
Om någon i partiledningen har problem med din blogg så har nog hela partiet problem. Men vi kan hoppas på att det bara är hörsägen och i så fall inget att bry sig om. Jag läser den i alla fall varje dag och blir mer eller mindre förbannad när du är på semester och skriver lite mindre då

Thoralf Alfsson

23 juni 2017 15:49

Jag tror jag brukar skriva mer på semestern ;-)

 
Ingen bild

Mattias R

23 juni 2017 15:10

@Thoralf
Tror inte det är dina inlägg och texter som är problemet. Snarare ditt val att hålla högt i tak ang kommentarer. Du sticker ju inte iväg i fel riktning i det politiska utan följer det som iaf jag uppfattar som SDs politik.
Eller så är det så att du blivit lite för stor, vilket vore en väldigt tråkig historia, om det är det man anser är en "utmaning".

Hur som, Trevlig midsommar Thoralf, en sån är du värd.

Thoralf Alfsson

23 juni 2017 15:51

Tack detsamma! Trevligt när någon som jag betraktar som en politisk motståndare önskar trevlig midsommar!

 
Ingen bild

Olle Lejon

23 juni 2017 15:12

För Thoralf in i riksdagen igen! Bra blogg!

 
Ingen bild

Gute

23 juni 2017 15:19

Glad Midsommar Thoralf, och övriga äkta Sverigevänner!

 
Ingen bild

Ulrika

23 juni 2017 15:20

En härlig midsommar till dig med.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

23 juni 2017 15:28

Denna blogg är Sveriges bästa politiska blogg!
De som gnäller på bloggen kanske har andra problem med sig själva?

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 juni 2017 15:47

Trevlig midsommar, Thoralf och alla ni andra förnuftiga människor!

Själv firade jag midsommarafton i onsdags när dagen var som längst - såg solens sken bakom hustaken när den svängde runt oss. Nej, jag bor inte i Norrland men man kan ana i den blonda sommarnatten ...

F ö håller jag med M-son i hans/hennes funderingar. Tänk, en gång var det en SD-topp som varnade för Avpixlat: sånt fusk och snusk! Usch då! Undrar om t ex Mats Dagerlind vet det ...

 
Ingen bild

C Andersson

23 juni 2017 15:56

"Två unga jordgubbsförsäljare blev rånade vid Willys i Olofström vid 13-tiden på midsommarafton.
En person ska ha hoppat ut ur en bil med huva för ansiktet. Med hjälp av någon form av tillhygge har rånaren sedan tvingat till sig kontanter. Jordgubbsförsäljarna ska inte ha fått några skador.
ERBJUDANDE
Fri tillgång till allt på blt.se. Endast 1 krona första månaden.
Rånaren hoppade därefter tillbaka in i bilen. I den ska ha funnits fler personer."

Jämför:
http://www.blt.se/olofstrom/jordgubbsforsaljare-ranad/
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/jordgubbsforsaljare-i-olofstrom-ranades
Tänk om någon kunde skriva hela sanningen?

Trevlig helg?

 
Ingen bild

crille

23 juni 2017 16:40

Läser din blogg varje dag, kommenterar inte så flitigt som jag ser att en del gör. Men läser den gör jag o det med glädje o många gånger ilska, beror ju på vad du tar upp.
Vem som stör sig o vad de stör sig på kan jag inte förstå.
Glad midsommar på dig. Själv har jag varit på en trevlig tillställnig i byn, med dans kring midsommar stång, fiolmusik o de gamla låtarna. Jodå! Det finns sånt än

 
Ingen bild

Lasse P

23 juni 2017 17:00

Ni som har problem med Thor Alfa blogg och inte kommer dit ring och fråga vet jag.
Ni behöver väl inte vara så anonyma eller?????????????

 
Ingen bild

Folklig

23 juni 2017 17:07

Jag tror det är en blandning av alla orsaker du själv skriver samt ett flertal andra orsaker. Ha en bra midsommar Thoralf. Du är en folkhjälte!

 
Ingen bild

Egon

23 juni 2017 17:12

Trevlig midsommar tillönskar jag dig Thoralf!

Tänk om det fanns fler som Dig ute i Sveriges kommuner.
Gräsrotsnivån är inget som 7-klöver partierna bryr sig om.
Där skall det vara tyst.
De skall bara följa dekreten som utgår från rosenbad.

Tack för ditt engagemang och får du inte en ministerpost i regeringen 2018 så skall jag äta upp min gamla keps.
Med ketchup.
Hälsningar Egon.

 
Ingen bild

Veritas

23 juni 2017 17:13

Glad midsommar till dig med Thoralf och tack för en av våra bästa Sverigevänliga bloggar!
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Anders

23 juni 2017 17:18

Ser fram emot att kryssa ditt namn i riksdagslistan 2018 Thoralf

 
Ingen bild

Janne

23 juni 2017 17:20

Du gör ett beundransvärt arbete med din blogg, Thoralf. Imponerande. "Problemet" som organisationen ser är helt säkert att du skriver precis vad du vill. Det går att förstå det perspektivet också. Som representant för partiet måste naturligtvis det man skriver på ena eller andra sättet godkännas av partiorganisationen. Är det inte så så måste de hålla ett visst avstånd.

 
Ingen bild

Veritas

23 juni 2017 17:24

@ SM811 23 juni 12:10
Det verkar stämma, det finns ett script i bloggens källkod:
<meta http-equiv="refresh" content="600" />
Det betyder att sajten uppdateras automatiskt var 600:e sekund lr var 10:e minut om man så vill.
Jag vet inte om det är möjligt att ta bort denna kod på annat sätt än typ att Bloggplatsen gör det?
SD 2018 >>>>>>>

Thoralf Alfsson

23 juni 2017 17:47

Var hittar jag detta? Skulle vara intressant att försöka ta bort eller ändra till en längre tid.

 
Ingen bild

Magnus

23 juni 2017 18:06

Hej, om sverigedemokrater har problem med din blogg då har Sverigedemokraterna och Sverige också för den delen problem.
Läser din blogg regelbundet.
Trevlig midsommar!

 
Ingen bild

?Sanningen

23 juni 2017 19:02

Bara Kungliga svenska avundsjukan.
Trevlig Midsommar.

 
Ingen bild

AWSvensson

23 juni 2017 19:06

Är det berömda konflikträdda som även figurera inom SD , rädslan för att sticka ut o konfronteras med vänsterfolk o mer eller mindre rubbade mediareportrar.Thoralf o Kenth Ekeroth är två exempel på SD folk som inte jamsa med , det finns säkert fler men helt klart för få. Små grodorna avklarade med barnbarnen oavsett vad Måna Sahlin tycker o låt inte det annalkade regnet förstöra kvällen.

 
Ingen bild

Veritas

23 juni 2017 19:10

@ Thoralf Alfsson 23 juni 17:47
Det är ett script i sajtens html kod och kan bara ändras där. Eller om Bloggplatsen har gett en sån möjlighet i ditt bloggkonto.
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Observer

23 juni 2017 19:25

Klassisk psykologi, Thoralf! -De är svartsjuka på dig, Och om du lade ned bloggen blir dem av med en allvarlig konkurrent. -Så enkelt är det.

 
Ingen bild

Observer

23 juni 2017 19:26

GLAD MIDSOMMAR !

 
Ingen bild

Onkel Sven

23 juni 2017 19:28

Onkel Sven önskar alla en skön och trevlig midsommar, ingen nämnd och ingen glömd ! Hoppas också på mycket regn !

 
Ingen bild

Raymond Z

23 juni 2017 20:16

Glad midsommar Thoralf! Jag är SD-medlem sedan många år men känner en viss besvikelse över att partiet i mitt tycke har tappat stinget. Ibland känns det som om 7-klövern är på väg att bli en 8-klöver och det är INTE vad Sverige behöver.

 
Ingen bild

Blåsippan

23 juni 2017 20:19

Trevlig fortsatt Midsommar! Jag har läst din blogg sedan starten och har aldrig haft problem med den. Tvärtom. Enda problemet kanske, att du fjäskar för mycket för MK. Han är inte bra för interndemokratin.

 
Ingen bild

Totte

23 juni 2017 20:36

Hälsningar till dig från Las Palmas de Gran Canaria. Vi är många som läser dig och uppskattar ditt arbete

 
Ingen bild

Laglydig

23 juni 2017 20:41

Problemet (inte utmaningen, ett ord jag vägrar använda liksom h*n istället för han/hon, det heter denne om man inte känner till könet) har med största sannolikhet att göra med Sd:s tendens till centralstyrning och extrema vilja att inte vilja framstå som ett rasistiskt parti. Det finns säkert rasister inom alla partier, men det är inget större problem. Det är stor skillnad mellan att inse de stora farorna med islamiseringen av det svenska samhället och att vara rasist.
Som jag ser det så har SD i takt med att opinionssiffrorna växt alltmer försökt att anpassa sig till 7K. En mer hårdnackad inställning, där man då faktiskt säger sanningen och vad man tycker passar då allt mindre in. Jag tänker t ex på dina repotage om torghandlarna i Kalmar.
Detta är sannolikt anledningen till att du Thoralf inte blev nominerad till en riksdagsplats 2014 (och tyvärr sannolikt inte kommer bli det 2018 heller) och att det som du skriver snackas skit om din mycket värdefulla blogg. Det finns ju en väg ut ur det också. Det är bara att ta en blank SD valsedel och skriva dit namnet Thoralf Alfsson.
Jag är ganska säker på att den här utvecklingen i förlängningen kommer att leda till en större utbrytning från SD och bildandet av ett nytt parti inför valet 2022 som är för en mer hårdnackad attityd utan att för den skull på något sätt vara rasister, men som verkligen tar det muslimska hotet på allvar.
Det är tyvärr alltför få, även inom SD, som har insett hur allvarligt massinvandringen av muslimer är och att de bara inom ett par decenier kan vara ett hot mot allas vår existens. Jag pratar då inte om att de hänsynslöst, ofta i gäng, våldtar våra döttrar, och inte heller om allt annat slag av grovt våld, eller knarkdistribution som de ägnar sig åt.
Jag pratar om den enorma ekonomiska påfrestning som massinvandringen redan nu innebär, men som tyvärr bara ökar och ökar och ökar.
Vägran att integreras i den svenska samhället utan bara utnyttja det samma gör att muslimer över lag helt enkelt inte är lämpliga att bo vare sig i Sverige eller övriga Europa.
Min personliga uppfattning som jag nu delget delar du sannolikt Thoralf och många andra som läser din blogg, men språkbruket är för rakt på och passar helt enkelt inte in i SD:s centrala agenda.

Till sist önskar jag Dig Thoralf och alla andra Sverigevänner som läser din blogg en riktigt Glad Midsommar!

 
Ingen bild

Stefan

23 juni 2017 20:42

Din blogg är väldigt betydelsefull,har följt dig i många år

 
Ingen bild

Christer

23 juni 2017 21:19

Jag vill också önska dig och övriga Sverigevänner en glad midsommar Thoralf! Och att vi får se dig på Riksdagslistan i valet 2018. Din blogg är ett värdefullt vattenhål i en för övrigt förljugen värld.

 
Ingen bild

Håkan Spångberg

23 juni 2017 22:31

Jag är visserligen inte medlem i SD längre (Hässleholm...) men anser att din blogg är läsvärd och viktig, Thoralf.

 
Leif W

Leif W

24 juni 2017 00:25

Thoralf, stå på dig, du har den bästa bloggen och är modig och rakryggad i dina åsikter och duktig på att gräva fram fakta!!
Glad fortsättning på midsommar helgen!

http://www.kyrkovalet.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

World Traveller

24 juni 2017 05:19

Glad midsommar Thoralf!
Du ar Sveriges baesta politiker och den ende som har kontakt med vanligt folk.

 
Ingen bild

Stefan A

24 juni 2017 09:28

Inget fel på den här bloggen, kan inte ens politiker opinionsbilda då står det sämre till med demokratin i Sverige än man kunde ana...

 
Ingen bild

Bert

24 juni 2017 09:52

Man kan sällan se att du framför kritik mot SD:s partistyrelse som är toppstyrd till max - kanske att du inte vill stöta dig med dem.

 
Ingen bild

Jenny K

24 juni 2017 10:24

Glad midsommar Thoralf! Din blogg är en av de bästa och mycket läsvärd ska du veta. Du är en utrotningshotad gammaldags hedersknyffel. De är sällsynta idag, riktiga rariteter.

 
Ingen bild

Ludvig

25 juni 2017 12:05

Finns det verkligen Sverigedemokrater som har problem med din blogg, ofattbart. Sveriges bästa blogg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards