thoralf

Direktlänk till inlägg 24 maj 2017

SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Av Thoralf Alfsson - 24 maj 2017 20:00

Känner att jag trots att jag varit hårt förkyld ett antal dagar kan ta långhelg med gott samvete. Jag har flera blogginlägg på gång till helgen. Jag har ägnat delar av tisdagen och onsdagen åt att dela ut foldern ”Vårdpartiet” i Hossmo, Ljungbyholm, Tvärskog och Påryd. Det blev totalt ca 170 km på trehjulingen och drygt 1 200 foldrar utdelade. Får se om det blir Smedby som får foldern i nästa vecka.


Förra året nekades Sverigedemokraterna i Torsås att hyra Folkets hus. Jag skrev om det i ett blogginlägg. SD i Torsås överklagade också beslutet om kommunala bidrag till Folkets hus eftersom man inte följde Torsås kommuns riktlinjer för stöd. Jag skrev även om detta i ett blogginlägg.


Nyligen var det dags för beslut om nya bidrag till föreningar, däribland Folkets hus. Bildningsnämnden i Torsås beslutade dock att stoppa delar av bidraget till Folkets hus. Janita Kirchberg SD fick med sig ledamöter från Kristdemokraterna, Moderaterna och Liberalerna i nämnden.

http://www.barometern.se/torsas/folkets-hus-gick-miste-om-bidrag/


”Janita Kirchberg (SD) ansåg att Folkets hus inte uppfyller kommunens regler vad gäller bidrag till allmänna samlingslokaler. SD har tidigare nekats hyra lokal av Folkets hus.

 

"Det kan inte anses vara skäliga villkor att baserat på lögner utestänga ett specifikt parti", menar SD.

 

På senaste sammanträde i bildningsnämnden fick Janita Kirchberg stöd av Anna Olausson (KD), Anders Palmér (M) och Elsa Jannert (L).”

 

Folkets hus i Torsås har i sin policy en häpnadsväckande skrivning enligt artikeln i Barometern.


I Folkets hus policy står det bland annat "aktiviteter arrangerade av främlingsfientliga och rasistiska partier, såsom SD säger vi nej till".

 

Styrelsen för Folkets hus i Torsås bör nog fundera över om de är rätt personer att sitta i styrelsen. Sverigedemokraterna i Torsås gör ett väldigt bra jobb och det skulle inte förvåna mig om SD blir största parti i kommunvalet 2018.


Så bor du i Torsås är det dags att bli medlem i kommunens bästa parti. Sverigedemokraterna!

 

PS

 

När jag idag delade i Ljungbyholm var jag på en kort återvändsgata (Semaforvägen). När jag var på väg tillbaka på gatan hade en kvinna i 50-års åldern tagit upp foldern från sin brevlåda. När jag kom förbi rev hon den i två delar med ett triumfaktigt flin när jag åkte förbi. 


En sådan människa vaknar inte förrän hennes egna barn våldtas eller dödas i en terrorattack. Om hon ens vaknar då. Jag tror att i hennes värld existerar nog bara Idol, Lets dance, Bonde söker fru och alla andra fördummande program. I mina ögon är hon svagbegåvad och jag tycker synd om henne! 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Veritas

24 maj 2017 20:34

Ser man på vilka som är dom egentliga Hatarna! Den unkna stanken av Lövfen och hans stalinistiska sopor ....
SD 2018 >>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 maj 2017 20:36

Hur länge ska idioterna i Sverige hålla fast vid att "Vi ska inte vara rädda utan fortsätta att ta in ofantliga mängder med invandrare" ?

Bomber som dödar människor blir bara fler och fler.

"Trögfattarna" verkar aldrig fatta.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 maj 2017 20:38

Helt rätt! Svinhugg går igen.

 
Ingen bild

Hacke

24 maj 2017 20:39

Bra jobbat av sd! Det är ju nästan så man börjar tro på demokratin igen när sådana fasoner som Folkets Hus visar upp straffar sig. Hoppas detta bildar en form av prejudikat och varnagel för andra inom den gamla maktfullkomliga f d folkrörelsen.

 
Ingen bild

Göta

24 maj 2017 21:01

BLIR DET S + MP + Fi SOM BILDAR SVERIGES REGERING 2018?
Det är inte helt omöjligt. Vår vänsterradikala Public Service verkar nu ha påbörjat sin propaganda-march inför valet 2018.
"Feministiskt Initiativ är det största partiet utanför riksdagen..." löd påannonseringen från Sveriges Radio för Ekots lördagsintervju med Gudrun Schyman (Fi) nu den 20 maj. Fi fick 3,2 procent i Demoskops maj-undersökning. Men övriga mätinstitut pendlade mellan 1,7 och 2,6 procent för Fi i samma månad, alltså hade Fi egentligen bara ca 2,1 i snitt för maj.

Jag kan inte se att Jimmie Åkesson fick vara med i någon lördagsintervju när SD fick
2,9 procent i RIKSDAGSVALET 2006. Första gången Åkesson fick äran att vara med i en sådan intervju var år 2008, då SD hade kommit ÖVER den 4-procentiga riksdagsspärren hos flera olika mätinstitut. Den lördagsintervjun var ett enda långt spottande på Åkesson och SD, precis som de flesta Public Service-intervjuer har varit under årens lopp.

Inför valet 2018 kommer hela svenska MSM-vänsterpacket kommer att slå praktrekord i fjäskande för Fi och MP, och tävla med varandra i att föra fram dessa båda partier som absolut bästa samarbetsalternativen för "ledarpartiet" S. Längst fram i bräschen för denna hysteriska indoktrineringsprocess kommer som vanligt SVT och Sveriges Radio att befinna sig. Och risken finns att alldeles för många dumsvenskar kommer att suga åt sig deras dravel, så att MP och Fi lyckas kravla sig över 4-procentstrecket. Det blir i så fall minst
8 procent sammanlagt att lägga till Sossarnas 26-27 procent, som de håller sig kring just nu.

 
Ingen bild

Observer

24 maj 2017 21:41

Den allmänna fördumningen som media står för istället för att upplysa människor kommer leda till att både vårt välfärdssystem som hela samhället kommer att krascha, Långt före folk hinner reagera.

Man kan tala om ett historiskt och monumentalt misslyckande från medias sida som det kommer att talas om i många generationer framöver.

 
Ingen bild

Observer

24 maj 2017 21:43

Väckelsen kommer således att ta för lång tid.
Om inte Frankrike vaknade. Ja, DÅ kommer inte Svensken att vakna.

 
Ingen bild

K

24 maj 2017 22:14

Jättetrist attityd av kvinnan. Verkligen inte väluppfostrat. Var ifrån kommer denna övermänniskouppfattning ifrån? Hon anser uppenbarligen att hon är en människa med ett större människovärde än vad du har. Otrevligt beteende som skapar splittring.

 
Ingen bild

Hamza Bey

24 maj 2017 22:29

Thorafs anhang; emigrera. Bara gör det. Så vi slipper er i Sverige. Ni är så dumma, rädda.

Thoralf Alfsson

24 maj 2017 22:59

Var kom du ifrån? Kanske dags att återvända?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2017 23:00

Ang. fördumnings TV (läs SVT,SR och TV4)

Jens Ganman skriver:
"Vild gissning: efter nästa terrordåd kommer Hans Brun att vara med i Rapport och/eller Aktuellt och säga att vi inte ska dra några förhastade slutsatser.

Det KAN vara en "ensam galning" (igen).
Det kan också (teoretiskt sett) vara kopplat till både hinduismen och asatron."

Han är klipsk den där Ganman.(läs min kommentar Cosmik Debris Tisdag 23 maj 12:12) ;-)

Alla minns att det var denne odåga som förra året påstod att Putin hade fällt en TV-mast i Borås :-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2017 23:04

@Hamza Bey Onsdag 24 maj 22:29

Du är nog inte så styv i korken eller orädd när du eller någon anhörig ligger i slamsor på bårhuset efter ett terrordåd.

Du är så dum. Till att veta det är du tydligen för "orädd"

 
Ingen bild

Hamza Bey

24 maj 2017 23:06

@Thoralf;
Återvända? Vart?

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 07:23

Till det land du vill försvara!

 
Ingen bild

Björn

24 maj 2017 23:33

Omoget beteende av damen vid brevlådan. men hon lever kanske i sin bubbla och tror på all den smutskastning som riktas mot bla Toralf och hans anhang.
Och Hamza Bey. Jag är varken rädd eller dum, det har jag tom papper på, men har du något bra tips på vart man kan emigrera efter 2018 om det då går åt skogen med vårt förut så trygga land.

 
Ingen bild

Eric H

25 maj 2017 00:56

Jag anser att den som inte själv, under kvällstid, besökt ett berikat område, ett utsatt område, en no-go-zon eller vad man vill kalla dem, bör inte tillåtas att överhuvudtaget yttra sig om invandringen.
Brukar ställa frågan "har du varit i något starkt berikat no-go-område?" när jag får en predikan om invandringens välsignelser för landet..
Hittills har svaret alltid varit ett "neeej..."
Skulle gärna ha ställt den frågan till den 50-åriga kvinnan..

 
Ingen bild

Cosmik Debris

25 maj 2017 01:36

TV-profilen Isabel Boltenstern jobbade med Europa League-finalen

”Vad fan är det för FEL på de män som går fram och försöker pussa mig när jag rapporterar utanför Friends!?”, skriver hon på Twitter.

"försöker pussa" är hemskt och visar på ett brutalt patriarkalt samhälle som helt har spårat ur.

Travesterar lite: :-)

"Vad fan är det för FEL på de muslimska män som går fram och försöker våldta mig när jag är på väg hem från krogen" skriver hon inte på Twitter.

Har ni hört någon säga så? Tror ni någon skulle våga säga så?

 
Ingen bild

Tomas

25 maj 2017 06:24

I Manchester dör barn och ungdomar, i Sverige, efter lastbilsfärden i Stockholm, samlas man krig sin ledare och söker tröst, d.v.s ännu fler ger honom sin röst tillsammans med L och C. I Karlstad godkänner man bygget av en ny moské på ett område på drygt 14 000 kvadratmeter. De som inte är nöjda med utvecklingen här flyttar utomlands, likt råttor som lämnar det sjunkande skeppet. Och det känns riktigt bra att, lik en råtta, lämna detta sjunkande vrak och flytta utomlands för att kunna se i framtiden för ovanlighetens skull.

Thoralf skriver här lokalt om Kalmar med omnejd, men ger samtidigt folk möjligheten att uttrycka sin oro om utvecklingen i landet, där i princip all mainstreammedia har stängt sina kommentarsfält för att slipa publicera något från dem som drabbas av maktelitens beslut. Makteliten, tillsammans med journalisterna, styr folket och vill inte bli störda. Och om denna mainstreammedia inte skulle sälja så bra, ser makteliten till att de kan fortsätta sitt jobb genom att ge presstöd till utvalda tidningar, eftersom de lever i symbios med varandra.

Om det blir några fler val i landet i framtiden, kommer jag inte att glömma Thoralf.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

25 maj 2017 08:02

Hur i hel...e kan svensken acceptera att det öses in miljoner på miljoner i problemskolor som ändå inte ger resultat.
Där kan man prata om att kasta pengarna i sjön.
Skola efter skola infekteras av Fridolins ide'er.

 
Ingen bild

X

25 maj 2017 08:17

Svagbegåvad eller sosse...
Fast det kan ju gå på ett ut...

 
Ingen bild

ThinLizzy

25 maj 2017 08:39

När jag delade ut SD-flygblad i mitt område fick jag en liknande reaktion från en kvinna.
Mitt svar till henne var att jag delade ut viktig samhällsinformation, viktig att läsa för alla.

 
Ingen bild

Hamza Bey

25 maj 2017 08:39

@Björn
Missnöjda, kränkta, vita män skulle 2018 kunna gå ihop och köpa en ö, bosätta sig där, och vara bittra, samt trygga tillsammans.

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 09:25

Hamas

I vilket utanförskapsområde hör du hemma?

 
Ingen bild

?Sanningen

25 maj 2017 09:48

@Hamza Bey, märks att din uppfostran är långt ifrån svensk standard. Är man gäst hos någon så förolämpar man inte denne. Utan man är glad och tacksam att denne någon tar sig an dig.

Nästa gång innan du förolämpar din värd, tänk efter före.

 
Ingen bild

Vill inte ta tillbaka sina utvisade medborgare

25 maj 2017 09:48

Lösning!
Dra in allt bistånd till dessa länder.
Problemet löst.

 
Ingen bild

Lena

25 maj 2017 09:54

Så kom då den ultimata hatet från @Hamza Bey "Missnöjda, kränkta, vita män" jo, jo kan läsa dig Hamza, vem du är. Det verkar minsann som du fruktar "vita män", du vet all de dumsvenskar som hjälpt dig upp från gatan (eller varför komma till ett land där du inte känner dig välkommen?) Jag menar det finns ju så oändligt många länder på jorden. Varför Sverige, eftersom du hatar alla svenska män?
Tycker du ska ta och be om ursäkt för sitt hat! det har inget berättigande! Det finns inga "vita män" som tänker massmörda och terrorisera varelse dig och dina "vänner" inte heller någon anan grupp i Sverige. Om en stor dela av det etniskt svenska befolkningen flyttar utomlands, då stannar Sverige. Det är precis var oligarkerna vill. De vill nämligen köpa upp mark, gruvor, företag etc till en "billig" penning. Precis de gjort i Grekland som säljer ut sina öar och, hamnar och flygplatser till "jänkarna".

 
Ingen bild

Lena

25 maj 2017 10:04

forts @Hamza Bey Jag är en "kränkt vit kvinna" och jag har all anledning att vara det. Det dagen ni blir sjuka av någon kronisk sjukdom och inte orkar jobba "skiten ur er" då är ni inget värda längre i det fascistiska landet Sverige. För eliten kör sitt race med all "nyinkomna" som får kosta hur mycket som helst, får förtur till bostäder och inte att förglömma kan bete sig som svin utan polisen eller rättssamhället kan göra något åt detta, för de har ju gubevars inga resurser. Dessutom kan de ju inte hitta några människor med kompetens så köerna till en ansökan för "sjukförsäkring blir minst 8 månader, sedan överklagande till det ytterligare minst 5 månader. Förutom det ska du arbetsträna- allt som allt ca 2- 3 år, och då är besparingarna du gjort slut. Det är så "samhällssystemet" fungerar - de jobbar långsiktligt och i långsam takt, allt för att försvaga de svagaste i samhället. Nästa gång blir det medelklassen som drabbas.

 
Ingen bild

Hamza Bey

25 maj 2017 10:20

@Lena
Jag är svensk. Född i Sverige. Svenska föräldrar. Sverige är inte en fasciststat...än. Men det kan bli. Om SD vinner valet nästa år. Så tänk efter.

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 10:40

Som svensk väljer man ett alias som "Hamza Bey" ;-)

https://en.wikipedia.org/wiki/Hamza_Bey

Hamza Bey var muslim!

Hur många tror du tror på dina lögner? Men vissa har ju som signum och tillåtet enligt sin religion att ljuga!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

25 maj 2017 11:00

Dessa kränkta vita män har byggt upp i stort sett allting som du idag med glädje nyttjar. Det är inte så att det är vita kränkta män som söker sig till andra länder, eller bönar och ber att ni skall komma hit. Det är ni själva som vill få allt det som vi har byggt upp.

Ett troligare scenario är väl att vita kränkta män går ihop och köper en ö som vi skickar alla som inte kan uppföra sig eller bidra till samhället till.

Mest kränkt av alla tycks du själv vara, huruvida du är vit eller inte har jag ingen aning om?

 
Ingen bild

Hela världen kan inte få vård av oss

25 maj 2017 11:14

35 läkare och vårdpersonal: Därför sympatiserar vi med Sverigedemokraternas vårdinitiativ
http://www.aftonbladet.se/debatt/a/dKElB/hela-varlden-kan-inte-fa-vard-av-oss

 
Ingen bild

Hamza Bey

25 maj 2017 11:22

Jag vet att Hamza Bey var muslim. Har du något problem med det Thoralf?

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 11:36

Hamza Bey, det vill säga du, får vara hur mycket muslim som helst. Problemet är att muslimer står för nästan alla terrorattentat i Europa.

Är det inget problem för dig?

 
Ingen bild

Laglydig

25 maj 2017 11:31

Angående PS:et, vissa kommer aldrig att vakna oavsett om deras döttrar blir våldtagna eller deras barn dör i en terrorattack. De är helt enkelt stendumma!

Sen hade vi den här "Hamza Bey". Vad kom han ifrån? Har du testat en 45:a? Placera den i munnen och tryck av och se vad som händer...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 maj 2017 11:37

Smålandsnytt kör nån sorts reklam för sitt program : Hela världen och hela Småland , men Eiderbratt glömmer oss döva och hörselskadade ! Varför ska vi vara utanför ?

 
Ingen bild

S-E Kalsson

25 maj 2017 12:01

Förlåt Eiderbrant ska det vara !

 
Ingen bild

Lena

25 maj 2017 12:15

@Hamza Bey Nog anser jag att Sverige har kommit en bra bit på väg mot fascism. Det är när Staten = allt och storföretagen är de enda som inte står under statlig kontroll. denna fusion mellan korporatism och storfinans, samt att individerna är inget värda är en bra beskrivning på Sverige idag.

Dags för lite historielektioner. Vi behöver inte uppfinna hjulet igen - allt finns i historien, det är bara att läsa på.

http://www.wikipedia.se/wiki/Fascism#Fascism_i_praktiken

 
Ingen bild

Lena

25 maj 2017 12:18

@Hamza Bey SD är det enda pari som ställer sig på svenskarna sida och det tror jag innerligt är det bästa partiet för Sverige att ta de första stegen bort mot denna fruktansvärda inriktning politiken nu har tagit.

 
Ingen bild

C Andersson

25 maj 2017 12:40

@S-E Karlsson@ SVT skiter fullständigt i funktionshindrade. De stängde ned 'tittarservice' för slippa allt jävla tjatande.

 
Ingen bild

C Andersson

25 maj 2017 12:49

Bryr er inte om 'Hamza Bey'. Det är mer konstruktivt att tjabba med de som är någotsånär vettiga på det här stället. Låt inte henne bli en klimatförstörare.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 maj 2017 15:02

C Andersson , jag fick ett väldigt nedlåtande mailsvar från muslimälskarinnan Astrid Eiderbrant ,hon ler med hela ansiktet och halva röven när hon intervjuar ngn muslim !

 
Ingen bild

Lotta_1

25 maj 2017 16:05

@Hemza Bey

"kränkta, vita män". De mest kränkta är väl ni muslimer? Det spelar ingen roll hur många islamistiska terroristdåd ni utför så är det ändå alltid mest synd om er. Ni har väl klippkort till Diskrimineringsombudsmannen hela högen?

 
Ingen bild

C Andersson

25 maj 2017 16:14

@S-E Karlsson@ Menar du SVT så tittar mycket lite på deras kanaler. För närvarande är det bara Bonderøven. Som SVT har dom om till något helt annat. Varför ska de hålla på att översätta sådant som inte går att översätta. Han är en bonderøv helt enkelt.

Jag har kommit underfund med att det går utmärkt att ladda ned både musik och filmer från Youtube. Man får plats mycket på en minnepinne. Just nu håller jag på med han den där studierektorn från Kalmar.

I morgon ska jag till Torsås om jag vågar mig över gränsen.

 
Ingen bild

Heja Sverige!

25 maj 2017 16:36

@ Thoralf. Ja, låt henne riva SD-foldrar i bitar. Då känner hon sig god och tror sig ha gjort något väldigt fint. Vad hände med han du anmälde för att ha ritat hakkors på SD-utskick?

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 17:30

Rättsväsendets kvarnar mal långsamt!

 
Ingen bild

Pippi på foto

25 maj 2017 17:47

Hände oss vid Lyckeby marknad. En ilsken kvinna slet flygblad ur händerna på en av oss, rev itu och kastade på marken. Otroligt att det finns människor som pratar att kärlek ska skydda oss emot terrorister och sedan bär sig så illa åt. På Holmsjö marknad kom en dåre och spottade på oss Sickna nötter som inte kan argumentera isf handgripligheter. Bara att kämpa på tillsammans inför valet.

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 22:08

Tråkigt att höra men jag har varit med om liknande händelser. Jag tycker bara synd om de personer som inte har mer förstånd!

 
Ingen bild

Gunnar

25 maj 2017 18:38

@Thoralf
Är du säker på att tanten inte leker 'bachabazi' med 'ensamkommande flyktingbarn' på kvällarna?

 
Ingen bild

Björn

25 maj 2017 22:34

Hemza Bey. Bra jobbat, du har lyckats få igång flera stycken på denna blogg. Jag är inte kränkt. Vit man -Okay det stämmer. Jag tror att många med mig, som delar den uppfostran och uppväxt som jag har , även har liknande uppfattning om araber och främst muslimer som jag har.
Vi är födda och uppväxta I ett tryggt land utan inbördes strider och som har varit förskonat från krig I över 200 år. Vi är födda in I Svenska Kyrkan,
även om vi, våra föräldrar sen inte har varit så pass kyrkliga eller religiösa av sig så har vi kvarstannat I den. På senare år har dock många av oss valt att lämna kyrkan bland annat pga den politisering som kyrkan har genomgått. Inte har vi utsatts för hot och trakasseringar av kyrkans män för det.
Vi har, liksom barn I alla andra länder I mångt och mycket under vår uppväxt, präglats av de värderingar som våra föräldrar har haft.
Som du kanske känner till har kyrkan historiskt sett varit en maktfaktor I samhället och folk har haft respekt för dess präster. Men våra präster står inte på barrikaderna och uppmanar folk att stena , piska eller tom döda dem som har begått någon synd och inte följt de påbud som står I bibeln.
När jag växte upp låste man aldrig dörren på dagarna. Tom om man gick till affären eller till någon granne var dörren många gånger olåst, fast ingen var hemma. I dag har vi en otrygghet som gör att folk låser sina dörrar även fast man är hemma. Med dubbla lås!
Förr när jag växte upp var det mestadels svenska, en och annat finskt namn samt några zigenare (som det då hette) I polisens arrestantliggare. I dag är det mestadels namn som vi knappt kan uttala/stava till.
Även om våldtäkt inte var ett helt främmande ord, så tror jag inte det fanns så många kvinnor som inte vågade gå ut ensamma på kvällarna eller gå ut I skogen själva. I dag finns det en berättigad oro hos Svenska kvinnor. Utanförskapsområden eller No Go zoner fanns inte I vokabulären.
Även när jag växte upp tog Sverige emot många utlänningar. Men de kom till jobb, många gånger uppbussade av företagen som behövde arbetskraft och bostäder var ordnade. Det var inga som gick före I någon bostadskö eller arbetskö och inga av dem levde på bidrag. Skillnaden då mot nu var att de som då kom hade liknande värderingar som oss. Vi hade en offentlig och privat service som man idag saknar. Vi gick I en skola värd namnet. Det var ordning och reda. Vi hade betyg varje år och på dessa noterades det även uppförande och ordning.
Med tanke på hur det idag ser ut I vårt förut så kära land - Är det då så konstigt att vi tycker som vi gör.

 
Ingen bild

D. Tritus

25 maj 2017 23:35

Thoralf,
Folkets hus är väl en uttalat socialistisk, d v s människofientlig, organisation. Annat är inte att vänta av dem.

(Men du kanske vill överväga att radera namnet på den lilla gatan i det lilla samhället där fruntimret bor. Det tillför ingenting.)

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 23:55

Jag har god lust att även skriva husnummer!

 
Ingen bild

Nisse

26 maj 2017 08:12

Björn 22.54: Mycket bra skrivet. Så känner nog många.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 maj 2017 18:26

Thoralf ,skriv gärna gatunamn och husnummer så man kan kolla var hon ligger lönemässigt ! Ha det gott !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se