thoralf

Direktlänk till inlägg 26 februari 2017

ANNIE LÖÖF HAR HITTAT KOMPASSEN

Av Thoralf Alfsson - 26 februari 2017 10:27

 

 

Då var det även officiellt. En röst på Annie Lööf är i praktiken en röst på Stefan Löfven. Det innebär också att en Alliansregering där Centerpartiet ingår är uteslutet då Alliansen aldrig kommer få egen majoritet. Det är bra att Annie Lööf ger besked så tidigt att Centerpartiet hellre ger stöd till en vänsterregering än en Alliansregering som har stöd från SD.

 

Annie Lööf avslöjade detta under lördagsintervjun.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6639697


Undrar om detta kan få väljarströmmarna att ändra riktning?

 
ANNONS
 
Ingen bild

AWSvensson

26 februari 2017 10:46

Tydligt att Annie Lööf fått hybris efter den tillfälliga ,får vi hoppas, ökningen i oppionsundersökningar.Tror hon att C väljare vill ja fri invandring o ge stöd till en sosseregim så tar hon fel, det är inga C väljare som då fortsatt stöder henne.

 
Ingen bild

Niklas R

26 februari 2017 11:11

Det har väl varit uppenbart för alla som följt svensk politik de senaste åren att C är mer vänster än höger. Något som antagligen kommer som en överraskning bönderna som trodde att det var deras parti.

 
Ingen bild

Tomas

26 februari 2017 11:34

Ja, här har vi en dam som lider fullt ut av Pippi-Långstrump-syndromet, dvs verkligheten är inte hennes styrka, alltså sätter hon ihop sin verkliga värld själv.

 
Ingen bild

Christer

26 februari 2017 11:41

Annie Lööf kommer aldrig att kunna leverera någonting av värde till detta land. Hon har inga lösningar på några av de problem som Sverige står inför. Hittills har hon bara hasplat ur sig floskler, och inga svar. Sätter hon sig i en regering med S, så kommer hon att få ta itu med ett allt svårare samhällsklimat. Det går inte att "gulla" och släta över så som var fallet under regeringen Reinfeldt. Framtiden kräver handling.
Jag tänker på upploppet i Rinkeby i veckan som var. Det finns uppgifter om att polisen satt kvar i sina bilar i stället för att förhindra plundring av butiker, och stoppa bilbränderna. Varför ploiserna gjorde så vet jag inte, men orsakerna är nog flera. Kanske var styrkeförhållandet ogynnsamt, poliserna var helt enkelt för få. Kanske var det den order som polisledningen gett. Jag tror dock inte att poliserna är fega, bara att uppbackningen från regering och rikspolischefen är obefintlig. Skulle enskilda poliser med risk för sitt eget liv gripa någon stenkastare, så släpps han genast ut igen, troligtvis innan polismannen går av sitt skift. Sådant vill man inte riskera sitt liv för.
Det var några invandrargubbar som i SvD (anonymt) hade förslag på en lösning av problemen i Rinkeby. -"Utvisa dom tillbaka till sina hemländer tillsammans med sina familjer! Det skulle räcka med ett par stycken så skulle det bli lugnt" sa dom. Det måste på straffskalan finnas ett straff som motsvarar brottet, och det är det som saknas idag. Det räcker inte med "gullegull" längre. Får vi en regering som visar handlingskraft, så kommer också polisen att kliva ur sina bilar.
Det är detta som Lööf och Lövfen har att ta itu med. Och ingen av dom är vuxna den uppgiften befarar jag.

 
Ingen bild

Göta

26 februari 2017 11:49

Den SD-hatande tidningen Nerikes Allehanda levererar idag en ironisk ledarartikel om SD:s kamp mot de starkt ökande antalet anmälda våldtäkterna i Sverige.

Skribenten rekommenderar att vi ska införa samma lagar som i de muslimska länderna, där inga män kan bli anmälda för våldtäkt, eftersom det i dessa länder alltid är kvinnornas fel att de blir våldtagna.

Jomenvisst, så är det ju. Och kära NA-skribent, det är ju precis detta som våra
7-klöverregeringar under de senaste 10-20 åren har gjort allt för att åstadkomma. Om något decennium till så har de lyckats. Då kommer islam att vara tillräckligt stort i Sverige för att SHARIA-LAGAR ska gälla här också och det blir helt fritt fram för alla våldtäkter.

http://www.na.se/opinion/ledare/valkommen-till-valdtaktslandet-sverige


 
Ingen bild

X

26 februari 2017 12:11

Eller gillar väljarna våld, våldtäkter, islamism, social oro, hucklen, burkor, vandalisering, urholkat välfärdssamhälle och nationell dekadens och röstar på Centerpartiet för att påskynda den utvecklingen....

 
Ingen bild

Jörgen

26 februari 2017 12:21

Funderar på vad som är mest patologiskt...rösta på Socialdemokraterna eller rösta på Centern?

 
Ingen bild

lol

26 februari 2017 12:26

Hon verkar vara ute efter en ny decemberöverenskommelse där sossarna skall stödja en alliansregering för att fortsätta med en generös invandringspolitik. Enda alternativet blir att rösta på SD om man inte vill att välfärdssamhället skall kollapsa helt o hållet.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

26 februari 2017 12:37

"Undrar om detta kan få väljarströmmarna att ändra riktning?"
Ja, i realiteten, men media kommer att blåsa upp C. Den sedvanliga agendan att föra folket bakom ljuset, kommer att fortgå!

 
Ingen bild

Pg

26 februari 2017 12:42

Är Sverige ett demokratiskt styrt land.


Hanteringen av valresultat visar något helt annat.

1: Parti med majoritet har regeringsansvar.

2: 2 partier med majoritet har regeringsansvar.

3: 3 partier med majoritet har regeringsansvar.

I Sverige hanteras valresultat helt odemokratisk, regering bildas över valfria blockgränser, utan hänsyn till valresultat.
Var på valsedeln redovisades ett resultat med minoritet mellan S och MP?
Om valresultatet 2014 respekterades är regeringsbildning mellan S och M resultatet
Övriga partier är i option.

Nu har Centern sällat sig till samma nivå som Folkpartiets: Bengt Westerberg.

Lämna debatten när man inte accepterar ett valresultat.
Mobbing på "dagis" nivå.

 
Ingen bild

Tompa

26 februari 2017 12:53

MP:arna måste ju samlas nånstans nu när Mp åker ur.
Då passar ju (C) bra.

Förstår inte hur ointresserade och okunniga folk kan vara om sin framtid. Den vanlige svensken är nog som många skrivit tidigare "Fredsskadad". Helt otroligt vad många naiva människor man träffar på

 
Ingen bild

Glenn Josefsson

26 februari 2017 13:05

Bra att hon klargör detta. De som röstar på C är dock inte intresserade av politik och det hon nu säger kommer inte påverka väljarstödet. Räkna ned tvåsiffrigt för C i valet 2018.

 
Ingen bild

Pepparholm

26 februari 2017 13:31

Det är som det var med Reinfeldt och nu Batra. En röst på Reinfeldt var lika med en röst på Mp och Batra släppte frivilligt fram S med Mp och V. Slutsatsen är för mig - lita aldrig på "Alliansen".

 
Ingen bild

osborn

26 februari 2017 13:59

Helt klart att en massa MP har strömmat till centern som ju är ett värre stollaparti än på Fälldins och Olof Johanssons tid. Kan det bidra till att MP åker ut så har det ju nåt gott med sig.

 
Ingen bild

Maja Dacke

26 februari 2017 14:01

Läs

https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

och förstå! Bara 31 sidor. Och man kan gå till sammanfattningen om man har ont om tid.

 
Ingen bild

Hacke

26 februari 2017 14:04

Det är uppenbarart Lööf vill göra en kopia på landsförrädaren Reinfeld och axla hans smutsiga och genomfalska mantel. En mycket farlig kvinna som precis som Reinfeldt skapat sig carte blanche hos media genom sin egen extremvariant av hans "öppna-hjärtan-politik". Hon har kanske inte hans psykopatiska egenskaper men i gengäld bättre utgångsläge bara genom att vara kvinna och dessutom ha en betydligt folkligare mittengrund att stå på om man jämför c med m traditionellt.
Men sd har ett oslagbart trumfkort i framtida debatter att punktera nya stollepartiet och Fröken Utopia.
För inte kan väl svenska folket med deras nu äntligen viktigaste frågor gå i samma fälla hur många gånger som helst. Osvuret är kanske ändå bäst när det gäller förhoppningar på det området.

 
Ingen bild

C Andersson

26 februari 2017 14:05

Jag tycker man skulle få rösta antingen på ett parti man gillar eller mot ett parti man inte gillar. Om ni förstår vad menar.

 
Ingen bild

Göta

26 februari 2017 14:19


Alltfler tröttnar på att bli överösta av SVT:s och SR:s grova vänsterpropaganda dygnet runt.

Ledarsidorna har en bra artikel om detta idag med titeln "Media med kvalitet".
Artikeln är skriven av Chris Forsne, en erfaren journalist av den gamla goda tidens kunniga och bildade klass, som nu också fått nog av dagens slarviga och okvalificerade propaganda-journalister. Hon skriver bland annat:

"Vet ni vad – jag har fått nog av slarvig och tendentiös journalistik! Jag vill inte uppfostras av politiskt korrekta reportrar. Jag vill inte varje dag behöva uppleva att man friserar verkligheten för mig när jag slår på P1. Alltså slår jag av, irriterad, gång på gång."

Precis som vi här så föredrar hon webben och hon ger en del tips därifrån.

Flera bra kommentarer under artikeln också.

https://ledarsidorna.se/2017/02/chris-forsne-media-med-kvalitet/

 
Ingen bild

Göta

26 februari 2017 14:57

Centern har samregerat med sossarna flera gånger under årens lopp, så det är ju inget nytt. För de MP-are som har hoppat över till C passar det ju utmärkt. Men jag tror inte att så värst många av de moderater som nu gått till Centern har tänkt sig en "allians" åt det hållet. På Gotland finns det nog däremot en hel del röda Centerbönder som gläds åt detta och gärna tar emot de där 30-40 miljoner invandrarna från Mellanöstern och Afrika som Lööf har pratat om.

 
Ingen bild

Lena

26 februari 2017 15:59

Märkligt att hon är så snabb att påtala detta, så snart efter att väljarbarometrarna visar uppåt siffror för C. Men heller inte förvånande vänstern och C har ju samma intressen i att de vill ta in fler. C har tidigare sagt att de helst vill ha in 50 miljoner. Men såklart inte med det system vi har idag. Om det skulle ske försvinner allt som Sverige tidigare var.
Titta på filmen från Istanbul, den säger mycket om hur det kan komma att bli. Staden har ca 15 miljoner invånare, men allt är inte fattigdom. de 50 000 MILJADÄRER och många tusentals miljonärer. Fast de vill förstås inte dela med sig. Nej dela med sig det får svenskarna göra. Så absurt, så oroande! Det enda vi kan se nu är att hjälp kommer oss tillgodo när EYU helt bryts itu.

https://www.youtube.com/watch?v=VMqqRfijUto


 
Ingen bild

C Andersson

26 februari 2017 16:43

Thoralf du som är en hejare på statistik. Hade vi högre sysselsättningsgrad 1992 än vi har nu? Jag kan inte förstå av det som SVT skriver:

"Det är en jättestark arbetsmarknad, säger Åsa Olli Segendorf som är enhetschef på Konjunkturinstitutet. I åldergruppen 20-64 år har vi den högsta sysselsättningsgraden sedan 1992, det år då vi hade den stora ekonomiska krisen i Sverige."

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-starkaste-arbetsmarknaden-i-hela-eu

 
Ingen bild

björn

26 februari 2017 16:52

kan inte låta bli att tänka på John-Olle och Sjöbo på 80-talet. tror att centern varit större om man ínte hade behandlat honom som man gjorde. Farsan övergav sossarna i början av 60-talet och röstade sen på C.

 
Ingen bild

Veritas

26 februari 2017 17:23

Anni Lööf har hittat kompissen (obs medveten felstavning)
SD 2018 <<<<<<<

 
Ingen bild

Kurtan

26 februari 2017 17:41

Hon kanske har hittat "kompassen" men den ger en riktning till Mecka likt förbannat...

Bort med dessa parasiterande Sverigeförintande politiker så snabbt som bara möjligt!

 
Ingen bild

Observer

26 februari 2017 18:00

...Kompass!!? Äh-nä-nä Hon behöver en ledsagare till en skyddad verkstad!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

26 februari 2017 18:11

Håller med Christer till fullo !
Annie Lööf är mycket otydlig!
Det är intränade fraser a la Batra och inget vettigt har sagts.
Ljugmedia är mycket imponerade av henne och framhåller henne som den stora vinnaren i alla ubdersökningar.
SD är vinnarna men det ljuger dom om för det gynnar partiet.

Sedan till upploppen.
Det kvittar hur många poliser dom anställer när dom är helt tandlösa.
POLISEN FÅR INTE FÖRLORA !
Det fattar inte Ygeman och Eliasson.
Blod kommer att flyta och det är ett måste för att polisen ska återfå respekten.

Utvisning i 10 år är ett skämt.

Utvisning av hela familjen är bra (avskräckande).
Skjut dom som kastar sten.
Samma med dom som tänder på bilar.

DET MÅSTE UPPHÖRA.

 
Ingen bild

Calle

26 februari 2017 18:22

Vilse i pannkakan, vore en bättre rubrik.

 
Ingen bild

C Andersson

26 februari 2017 18:53

@björn@

Du menar väl Sven-Olle? John-Olle var ju han sossen som dansade samba med en moderat i bastkjol. Det var då min vän.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

26 februari 2017 19:57

@Christer

Det är inga "pjoblem" för Annie, det är "utmaningaj".

 
Ingen bild

Stefan A.

26 februari 2017 20:09

Drygt 300 000 privata skogsägare och tiotusentals andra som är beroende
av ett aktivt skogsbruk bör veta att en röst på Annie Lööf och C är en röst på mp och
sossarnas fortsatta konfiskering och socialisering av privat skogsmark, har personlig erfarenhet
av detta under deras förra samarbete 1998-2006, och nu tänker A L och C verka för att mpS får
fyra år till. C bidrog till att riktigt sticka kniven I glesbygdskommunerna och vrida om när de
var med och stiftade regeln om att arbetssökande I glesbygd skulle söka jobb över hela landet
redan från dag ett, svårt att se något effektivare sätt att fort tömma glesbygden på dess unga
befolkning, lägenheterna som svenskarna lämnade fyllde man upp med folk från främmande kulturer och med bristfällig utbildning, som skapade enorma problem och kostnader för främst skola och socialförvaltningarna.
Annie Lööf ar sannerligen ingen Torbjörn Fälldin, bonnförnuft har bytts ut mot…ja jag vet inte vad…

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

26 februari 2017 21:41

Nu verkar Mattias Karlsson sjunga ut ordentligt.
Och han fick prata färdigt för Anna Hedemo

 
Ingen bild

Förbjud pedofildyrkan

26 februari 2017 23:03


Pedofildyrkarna lämnar Mp till C
efter avpolletteringen av Mehmet Kaplan med anhang.
Annie Lööfs C är idag Sveriges mest pedofildyrkarvänliga parti.

 
svensson

svensson

26 februari 2017 23:18

Det var verkligen ovanligt att Mattias Karlsson fick prata utan att bli avbruten av Anna Hedenmo lillen försökte tjabba emot så länge som möjligt dock. Vad har hänt med Hedenmo hon ställde t o m några vettiga frågor, har hon börjat förstå läget? Hedenmo försökte t o m pressa den där sosseblondinen men det hjälpte inte hon fick inga svar mer än de vanliga flosklerna så hon gav upp.

http://http:sverigevän

 
Ingen bild

Nils

26 februari 2017 23:21

Japp fanns ingenting att anmärka på Anna Hedemo idag

 
Ingen bild

Stefan Ivanovich

27 februari 2017 02:37

Tänk vad historielösa "våra" poltiker är. Var gång C eller FP lierat sig med S har de tappat i opinion. Men kanske vi skall vara tacksamma för det i långa loppet. Historielösheten alltså.

 
Ingen bild

X

27 februari 2017 06:27

Noterar att den vänsterliberala kaviar-eliten har haft ännu en Trump-hatar-tillställning.
Denna gång kallad Oscar.
Själv är jag trygg i mitt förakt för dessa präktiga PK-varelser som åker hem till sina instängslade överklass-slott.
Ni är motbjudande hycklare.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 februari 2017 07:07

Att raljera över Trumps uttalande är att kasta sten i glashus.

1. Han hänvisade till inslaget om. Sverige på TV "last night"
2. Det hände faktiskt grov brottslighet den dagen
3. Det spelar ingen roll vilken dag han hade hänvisat till så hade han "prickat rätt".

Alla dom som gör sig lustiga över Trumps varning till Sverige anser jag har något fel i hjärnkontoret.

Fria tider har ett axplock av vad som hände den dagen

 
Ingen bild

Fredde

27 februari 2017 07:15

Göta: tack för en mycket intressant länk! Hon säger ju precis vad många tycker, media försöker styra oss och mata oss med propaganda.

PK-media lägger hellre sin energi på att anklaga alternativmedia för att vara "Trollfabriker" än att hålla sig till sanningen.

Jag tittade på Superstars i veckan, Christian Olsson sa något intressant om medias makt.
"Förut kunde de skriva vad som helst, och man var chanslös mot dem. Man kunde inte besvara eller bemöta på något sätt.
Idag finns alternativa möjligheter att bemöta och förklara hur det verkligen ligger till"

Så är det ju, utan alternativ media skulle vi leva i gamla DDR-tider!!

 
Asatemplet

Asatemplet

27 februari 2017 07:20

Finns det verkligen plats för så många identiska partier?

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Tomas

27 februari 2017 09:18

Nu vet jag var hon har hittat sin kompass. Muslimerna kommer ju runt i världen och måste ju alltid be i riktning Mecka. Nu har uppfinnarjockar kommit på hur man gör pengar på dessa. Man har uppfunnit en liten matta att ha sina knä på när man ber och en specialkompass som alltid visar mot Mecka. Det måste vara en sådan kompass som hon viftar med.

 
Ingen bild

Glenn Josefsson

27 februari 2017 09:22

Lille Fridolf (Morgan Johansson) var rosenrasande på TV igår. Roligt att se!

 
Ingen bild

Tony

27 februari 2017 09:55

@ Glenn Josefsson:

Ja lille Morgan blev rödare och rödare i plytet
ju mer. Mattias malde på med fakta

 
Ingen bild

X

27 februari 2017 12:01

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6388457

Dumsvensken röstar PK och därmed för sitt eget utplånande.
Är det evolutionen som städar bort undermåliga existenser nu (alltså svenskar)...?

 
Ingen bild

Pg

27 februari 2017 14:54

Sverige betalar varje år in 45 miljarder till EU,
tillbaka får vi 14 miljarder + tiggare, TBC, kringresande inbrottsligor, vägpirater och allmänna spridare av obehag och smittsamma sjukdomar.

Netto betalar vi alltså 30 miljarder årligen och får social misär och obehag tillbaka. På köpet upplöses vår sammanhållning som folk, samt vår kultur förflackas så till den milda grad att den står i begrepp att upplösas.
"EU är en jättebra ide/organisation", resonerar man samstämt i "vår" riksdag.

Polisen har fått in uppgifter om att personer har försökt stoppa bilister vid två olika platser Göteborgsområdet under måndagsförmiddagen.

Nu går polisen ut med en skarp varning – då det kan röra sig om vägpirater.

– Det kan vara flera stycken som agerar samtidigt, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i region Väst.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 februari 2017 15:13

Svensk ambulanspersonal behöver skyddsvästar och hjälmar för att skydda sig mot muslimska attacker i muslimtäta getton.

Head of Swedish Ambulance Drivers Union: No-go Zones are Reality for Us
https://www.youtube.com/watch?v=ta5a02MzWjE

 
Ingen bild

Kalling

27 februari 2017 15:14

Annie Lööf o Stefan Lövfen kommer bilda regering nästa val med stöd från MP, V och FP.

 
Ingen bild

Dille

27 februari 2017 15:32

Förhandlingrna med (s) kanske redan är igång: Så har (s) nu meddelat att de gått ut ur Socialistinternationalen. En kosmetisk förändring av ansiktet utåt för att göra en regering s-c-L och med V som stödparti möjlig.

Frågan är dock om C:s och L:s väljare är så lättlurade. Särskilt folk på landsbygden vet ju vad sosseriet inneburit för svenskt jordbruk och för småföretagen.

 
Ingen bild

Lena

27 februari 2017 15:41

Intressant intervju på engelska med Geert Wilders. tycker att man inte hört vad han har för idéer på samma sätt som vi fått höra Marine Le Pen. Han är mycket pedagogisk, tycker det är intressant för nästa månad är det val i Nederländerna och han är en av de stora partierna. Hoppas även att Le Pen kan ge oss draghjälp för Sd nästa år.

https://www.youtube.com/watch?v=cgQ57SKA7E8

 
Gary Aelius

Gary Aelius

28 februari 2017 22:02

Precis! Utmärkt att Centern bekänner färg redan nu. Partiet har potential att suga upp hard core massinvandringsförespråkare, som dock är dalande. SD är enda invandringskritiska partiet med orubbad trovärdighet och vi har god potential att öka till valet 2018. Tiden arbetar emot C men för SD.

http://www.garyaelius.se

 
Ingen bild

Molle

2 mars 2017 21:49

Annie Lööv äter ju hellre upp sin ena sko än samarbetar med sossarna har hon sagt.
Kan vi hoppas på en direktsändning av det? Skulle vara trevligt att se… ha ha
http://www.jnytt.se/article/dags-for-loof-att-ata-upp-sin-sko/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se