thoralf

Direktlänk till inlägg 6 december 2016

INFORMATION TILL BERÖRDA

Av Thoralf Alfsson - 6 december 2016 22:24

Idag har närmare 200 lägenheter vid Kungsgårdsvägen fått information från SD. Idag har jag provat ett nytt grepp med att komplettera våra foldrar med även ett utdrag från ett protokoll från Samhällsbyggnadsnämnden angående den nya detaljplanen. Där majoriteten (S, V, C, M, L) vill bygga bostäder i ett grönområde som i kommunens Grönstrukturplan från 2010 utpekas som ”ett särskilt värdefullt område i sin helhet”. Av protokollet framgår det att SD var det enda partiet som vill begränsa byggandet och bara tillåta byggnation av två av det sju hus som majoriteten och Alliansen vill bygga.


     

Vy från öst. Hus med rött kors säger vi nej till och hus med grönt kors säger vi ja till i detaljplanen. Övriga hus befintliga.


Kalmars kommunpamp Johan Persson kör numera över alla. Han har slutat att lyssna på medborgarna i Kalmar. Boende i detta bostadsområde ordnade både demonstration och bjöd in Samhällsbyggnadsnämndens ordförande Mattias Adolfson (S) till detta tillfälle för att få svar på sina frågor och framföra sina åsikter men det hjälpte inte ett enda dugg.


Under de dryga 10 år som Johan Persson som suttit som kommunalrådet har han skapat sitt lag av trogna politiska medarbetare inom socialdemokraterna som backar upp pampen Johan Persson. Besluten tas i slutna rum och väljarnas åsikter betyder inte något längre.


Skall bli intressant att se om det blir några reaktioner på denna utdelning. Jag träffade en hyresgäst med utländsk bakgrund som undrade om jag delade ut reklam. När jag upplyste om att jag delade ut politisk information från SD och information om den planerade byggande av nya bostäder i grönområdet. Så sa han att han var så fruktansvärt förbannad på att man ska förstöra grönområdet.


Nu är frågan om jag kommer utsättas för mer näthat efter denna utdelning. Eller om det blir nätkärlek ;-)


Det pratas mycket om näthat just nu i media. Men det näthat som jag och många andra Sverigedemokrater utsätts för omnämns aldrig av pk-media. Jag utsätts ständigt av detta hat från de goda människorna som oftast har sin politiska hemvist inom vänstern eller socialdemokraterna.


I helgen blev jag uppmärksammad på ännu en person som vräkt ur sig sitt hat mot mig på nätet. Jag har dokumenterat allt. Det finns omständigheter som är ganska anmärkningsvärda. Men jag kommer att skriva mer om detta i ett kommande blogginlägg.


Här kommer utdraget från protokollet från Samhällsbyggnadsnämnden som jag delat ut till ca 200 berörda lägenheter i området.


 

  
ANNONS
 
Ingen bild

Bo

6 december 2016 22:44

Det finns ord som gör mig illamående, förtätning och koncentrationsläger är två av dem.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 december 2016 22:50

Faen Thoralf du är en kämpe !

 
Ingen bild

Erc H

6 december 2016 22:51

Väl jobbat Toralf (äntl fick jag namet rätt!) Beundrar din energi..
Tänk om del "högre upp" i sd likt du gjorde lite "footwork" istf att springa berusade på krogen så vore nog en hel del vunnet!
Mer i det ämnet kanske är överflödigt?

 
Ingen bild

! ! !

6 december 2016 22:52

Angela Merkel importerade den muhammedanska burkan till Tyskland,
nu vill hon förbjuda den!
Vilken satkärring !!!

 
Ingen bild

Absolut sanning

6 december 2016 23:00

Ju tyngre de är, ju hårdare blir fallet...

för Kalmars kommunpamp Johan Persson och hans marionett samhällsbyggnadsnämndens ordförande Mattias Adolfson.

Angående vänsterns näthat så blir det kontraproduktivt, men det är inte roligt att utsättas för.

Dessa ord har skrivits här tidigare men kan inte nämnas för många gånger...

Upp till kamp! Sluta krypa! Säg ifrån!

 
Ingen bild

calle

6 december 2016 23:47

bra där att bifoga protokoll från kommunmöten. jag bor i massinvandringsområde och de flesta tycker som SD, de vet inte om att de måste vara Politisk korrekta. precis den invandrade du talade med. kommer media interjvua kommer nog pk-trollen gilla byggandet

gissar att de boende som berörs kommer gilla bebyggelse om de gynnas av PK, blir sytax error för dom. övriga som ser protokollen är nog emot.

hoppas sd får ensam majoritet i valet 2018. då åratal av fjäsk inom 7 klövern utraderats och 7 klöverns kreatur karriärer borta på en dag

 
Ingen bild

En småländska

7 december 2016 00:01

Gick med i demonstrationen mot bebyggelsen, politikerna såg överraskade ut att folk dykt upp öht! När flera påtalade att man var emot såg de också överraskade ut. De gör som de vill!

 
Ingen bild

Magnus

7 december 2016 00:34

Johan Persson är en envåldshärskare ihop med Bertil Dahl, men ger mig fan på att JP sitter kvar även efter nästa val, TYVÄRR! Allt i Perssons värld handlar om ett gott rykte och bli utsedd till sommarstad, växa, glänsa o.s.v

Fattas bara att hans kärring blir landshövding, så är korruptionen ett faktum, om den nu inte redan är det, men det är väl omtalat ryggdunk i hela Kalmar kommun och en skock amatörer till tjänstemän!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 december 2016 01:38

@! ! ! Tisdag 6 dec 22:52

Angela Merkel säger idag att sharia inte har någon plats i Tyskland, att burka inte skall accepteras, att tyska värderingar gäller och att asylsökande måste skickas hem.

Hela den lydiga fårskocken i publiken applåderar extatiskt.

Nästan exakt samma sak sade Angela Merkel för något år sedan – fast omvänt.

Även då applåderade den lydiga fårskocken extatiskt.

Det är inte svårt att vara politiskt korrekt. Det räcker bara att inte kunna tänka och applådera när alla andra applåderar. Falska vidriga människor.

Världen skulle ha varit en mycket bättre plats om inte nedanstående tre psykopater kommit till makten. Dessa tre galningar har många liv på sitt samvete.

Fredrik Reinfeldt
Angela Merkel
George W. Bush

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 december 2016 01:56

Skratta eller gråta? Jag väljer det senare.

Sydsvenskan efterlyser en damcykel som skall vara högst intressant i samband med en serie våldtäkter. Man bjuder generöst sina läsare på en detaljerad fantombild på damcykeln.

Föraren som utfört våldtäkterna då, hur ser han ut?

”Det signalement polisen har är att han ska vara mellan 19 och 26 år och vara 165-170 centimeter lång.”

http://www.sydsvenskan.se/2016-12-05/polisen-letar-efter-cykel-som-kopplas-till-valdtakt

LÖGN.

Det finns ett signalement som redaktionen på Sydsvenskan inte vill att kvinnor och småtjejer skall känna till, då det faktiskt kan spela SD i händerna. Hellre då att något barn blir våldtaget. Allt i humanismen, antirasismen och värdegrundens namn. Halleluja du store PK-GUD!!

Malmöpolisens ocensurerade signalement på serievåldtäktsmannen.

19-26 år
Ljusbrun hy
165-170 cm lång
Hängande ögonlock
Stora ögon
Stor näsa
Skäggstubb
Mörkt krulligt hår
Kortklippt
Smärt kroppsbyggnad

 
Ingen bild

Fredde

7 december 2016 07:05

Thoralf: har du uppmärksammat tidningarna på hur man invaderar grönytorna?
Och om hur man struntar i vad som för några år sedan var så viktigt att bevara?
Nu är det ju flera exempel till, bl.a Fredriksskans, Olgas, mm.

Bra kämpat i vart fall! Jag är övertygad om att det var ett smart drag att upplysarna invånarna i området om vad som händer, kombinerat med SD-folder.
Ska du/har du prova detta i även de andra områdena som drabbas av Perssons byggiver?

Thoralf Alfsson

7 december 2016 08:11

När det gäller Fredriksskans har vi fått flera debattartiklar publicerade i framförallt Barometern. När det gäller media så är de alltid närvarande vid kommunstyrelsen och kommunfullmäktige för att lyssna sedan väljer journalisterna det de vill lyfta i tidningen.

Vi kommer köra samma taktik med riktad delning i fler områden när vi tror att vi har något som borde informeras om eller något som media inte vill eller missar att lyfta fram.

 
Ingen bild

Ludvig

7 december 2016 07:25

Johan Persson har väl endast ja-sägare omkring sig, så verkar det ju.

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

7 december 2016 07:54

"Syntax error", ja det var på 80-talet. Sedan kom "stack overflow" vilket var värre. Undrar om det inte finns symbolik i detta.

 
Ingen bild

SM811

7 december 2016 08:46

Mycket bra att du informerade vad som beslutades i Samhällsbyggnadsnämnden.
Säkert får en och annan upp ögonen vad sju(k)klövern beslutar.
Kanske stick i stäv med vad invånarna tycker.

 
Ingen bild

Hacke

7 december 2016 08:55

Imponerande Thoralf! Du är ett föredöme som folkvald och gör det demokratiska jobb med överkurs som övriga politiker/partier och medlöparna inom media gör sitt bästa för att missbruka.
Hade sd haft folk som du genomgående i partiet hade vi sannolikt kunnat se fram emot egen majoritet 2018.

 
Ingen bild

Thor

7 december 2016 10:14

Bravo. Jag önskar att folk i gemen inte var så uppgivna. Det går att påverka men helst ska maktmänniskorna känna att de börjar tappa fotfästet. Då börjar de känna fruktan för att gå miste om sina privilegier. Det är då demokratin börjar fungera.

 
Ingen bild

Tony

7 december 2016 11:03

Johan Persson är väl som alla självgoda Sossar, han lyssnar
bara på sin egen röst, ett typiskt Sossefenomen!

 
Ingen bild

Maud

7 december 2016 15:34

Har Johan Persson liten k*k med tanke på hans byggiver och hävdelsebehov? Storstadskomplex??? Detta börjar bli pinsamt!

 
Ingen bild

PK-Pysskolog

7 december 2016 19:00

Är Mattias Adolfson släkt med tidigare landstingsrådet och skojaren Göran Adolfson?

 
Ingen bild

Molle

7 december 2016 20:18

Ingen normal funtad människa kan väl förstå varför man måste bygga på den lilla grön-remsan. Ett stenkast därifrån (gamla Rifa) blir det ju 40.000 m2 när de har rivit klart.

Kommer det att byggas på remsan kommer husen så nära Kungsgårdsvägen att de boende kommer klagar på trafiken.Och snart är även den gatan avstängd för trafik.
Men diktator ska bestämma även om det blir skit av det.
Han vet att kalmarborna är så korkade och glömmer fort att de rösta på galenpannan ändå. TYVÄRR!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se