thoralf

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2016

NAIVA NÖTTER

Av Thoralf Alfsson - 26 oktober 2016 00:42

Såg att Aftonbladets Anders Lindberg skrivit om den så kallade 15-åringen. Givetvis var det ingen bild till artikeln. Det har media undvikit väldigt väl! Anders Lindberg skriver bland annat följande.


”Men inget stämde, killen kom till Sverige redan som sexåring, har svenskt personnummer och har hela tiden gått i svensk skola. SD gjorde bort sig.

 

”Givetvis är han så gammal som personnumret säger, det är ingen tvekan om det” skriver hans rektor Maria Nordheden Gard i ett brev publicerat på sajten ”Inte rasist, men…”.”

 

Det är minst sagt skrattretande både från Anders Lindberg och rektor Maria Nordheden Gard. Hur naiv och godtrogen får man vara? Att han också citerar hatsajten Inte rasist men gör ju inte trovärdigheten större.


Historian om den så kallade 15-åringen visar med all tydlighet hur illa ställt det är i Sverige och hur djupt den politiska korrektheten har trängt in i samhällskroppen. Ändå från ministernivå ner till hatarna på golvet.


”Annika Sköld, handläggare på Skatteverkets huvudkontor i Stockholm, bekräftar att Folkbokföringens personal ofta kontaktas av personer som fått uppehållstillstånd i Sverige.

 

– Många av dem som kommer hit har bara ett skakigt underlag för sin identitet. När en person väl fått uppehållstillstånd tar han fram sina riktiga id-handlingar och vill byta alla sina namnuppgifter, säger hon.

Med stöd av de korrekta id-handlingarna ser Folkbokföringen till att ändra personens födelsetid, förnamn, efternamn och medborgarskap.

 

I fjol bytte 1 624 utlänningar personnummer, i år har drygt 1 400 utländska medborgare fått sin födelsedag korrigerad. I åtskilliga fall har de även bytt namn och nationalitet.”


http://www.sydsvenskan.se/2007-11-16/flyktingar-uppger-sig-vara-irakier-for-att-fa-asyl


Notera att ovanstående uppgifter gäller 2006. Det vill säga samma år som 15-åringen skall ha kommit till Sverige. Hur många det är idag vågar nog inte media skriva om.


Naiva personer som Aftonbladets Anders Lindberg och rektor Maria Nordheden Gard tror uppenbarligen mer på hatsajten Inte rasist men. Sicka naiva nötter! 
ANNONS
 
Ingen bild

ruben

26 oktober 2016 01:11

Fy fan vilka resurser de kostar på alla sätt. Går det inte att stoppa strömmen? Inga fler tack! Kommunerna har fullt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 oktober 2016 01:15

En teori är:

"Så vad skulle 15-åringens familj tjäna på att kalla sin gissningsvis 8-9-åriga son för 6 år istället för den rätta åldern när de anlände till Sverige? Ja, två års extra barnbidrag och föräldrapenning är väl inte så illa? Och vilka resultat torde inte en mer mogen 17-åring uppnå i en klass för 15-åringar! Typ A och B i de flesta ämnen.

Olika varianter på denna teori florerar på internet. En somaliska sade i norsk media(VG eller Dagbladet) för några år sedan att "somalier kan det norska bidragssystemet bättre än norrmän - och utnyttjar det"

Min gissning är att "15-åringen" är 17-18 år. Minst!

 
Ingen bild

Denna degenererade generation

26 oktober 2016 01:36

Livsmedelsbutik på Möllan förvarade ett ton ruttet kött på lagret

En livsmedelsbutik på Möllevången hade mellan 40 och 50 ruttna lamm i frysen när livsmedelsinspektören kom på besök.
http://www.sydsvenskan.se/2016-10-25/livsmedelsbutik-pa-mollan-forvarade-ett-ton-ruttet-kott-pa-lagret

 
Ingen bild

AWSvensson

26 oktober 2016 06:40

Retroaktiv föräldrapenning betalades ut tiii så kallade nyanlända upp till åldern 8 år vid den tidpunkten,ett incitament att fuska med åldern.

 
Ingen bild

Tompa

26 oktober 2016 06:48

Ja den där killen är inte femton år.

En stor del av det svenska folket och i princip hela journalistkåren måste vara det mest naiva och lättlurade folket i hela världen.

Lägg till all genus, hen, gummipride, extrem feminism och bidragsvänstern så är det egentligen inte alls så konstigt att samhället blivit som det blivit.

Känns som att vi bor i ett dårhus.

 
Ingen bild

Bo

26 oktober 2016 07:36

Jag har mailat tidningarna för att de skall ge mig en länk till bilden men det händer ingenting. Var hittar jag den?

 
Ingen bild

Hacke

26 oktober 2016 09:10

MSM jobbar efter den kända journalistdevisen: Kontrollera aldrig en bra story, då spricker den.
Aftonbladet är också något av okrönt mästare i den grenen. Därför är det heller ingen tillfällighet att just denna blaska med tillhörande frontfigur Anders Lindberg idag är public services främsta källa, samarbetspartner och plantskola.

 
Ingen bild

UncleBob

26 oktober 2016 09:12

Vi hade en svensk kille som kom till vår klass i trean under sextiotalet. Han var då elva år och mycket större och mer fysiskt utvecklad, Han hade fått gå om två läsår eftersom han förmodligen hade ADHD och var väldigt stökig och okoncentrerad. Han uppvisade exakt samma ålderssskillnader jämfört med oss andra elever som "15-åringen" (som dessutom hade riklig skäggväxt och en fullvuxen kropp. Detta fusk med ålderbestämning gör mig förbannad. Det är bedrägeri. Anställda på skolan tror på mannen och att mannen är en pojke. Helt öppet och flagrant exempel på svensk naivitet.
Det är alldeles självklart detta skådespel iscensatts för att lättare få stanna i Sverige eller att få några års extra barnbidrag på falska premisser. Det innebär inte att man faktiskt är ett barn.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

26 oktober 2016 09:13

Jag hissade inte sveriges vackra flagga på FN-dagen på grund av att det ösregnade och ville inte att flaggan skulle bli dyngsur och hänga som en disktrasa ,hellre då låta bli !

 
Ingen bild

Niklas R

26 oktober 2016 09:20

Personer som ändrat sitt namn och andra personuppgifter efter att de fått PUT skall få sina PUT återkallade då de ljugit för Migrationsverket. Denna revision skall gå tillbaka 25 år, så alla som ändrade namn, nationalitet, födelsedag, etc. ska omedelbart få sina PUT återkallade och eventuellt medborgarskap upphävt. Därefter utvisas de ur landet.

 
Ingen bild

Lena

26 oktober 2016 09:42

Jag tror inte detta har att göra med naivism. vi lever i ett upplyst samhälle, i en upplyst tid. Nej detta har att göra med hjärntvätten, eller den sociala ingengörskonsten att göra. Globalisterna är listiga och har arbetat under många, många årtionden för att dra åt snaran om folks fria tankar, om friheten att själv "forska" i medvetandet, att våga gå emot strömmen etc. På engelska kallas detta tribalism. Din hjärna är kapad s a s, det är därför Anders Lindberg rapar upp samma sak år efter år för han har "lärt" sig att stå på de s k flyktingarnas sida, även i de fall då det är uppenbart att de parasiterar på svenska skattebetalares bekostnad. Han är instängs i en box s a s och kan inte tänka utanför.

Kolla video av Mike Adams (11 min), ingen förklarad det bättre än han:

http://www.naturalnews.com/055422_tribalism_social_engineering_animalistic_controlcenters.html

https://www.youtube.com/watch?v=o_IOQsLyY

 
Ingen bild

Fredde

26 oktober 2016 09:46

Och som vanligt går det inte att kommentera artikeln?
Det vore fint med lite kalla fakta i ett svar till Aftonlögnen. Fast, de tar väl inte in kommentarer som inte passar in i deras anti-SD-propaganda...

Var är den kritiskt granskande journalismen? Har den helt upphört?

 
Ingen bild

Trotonen

26 oktober 2016 10:02

Otrolig slapphet på skatteverket. Försök att byta identitet borde polisanmälas.

 
Ingen bild

Christer

26 oktober 2016 10:04

Sverige har levt i fred i mer än 200år. Det har skapat ett hyggligt folk med stor tilltro till både medmänniskor och myndigheter. Vi har under tidens gång blivit utrustade med goda egenskaper som t.ex medmänsklighet, vi känner empati med den utsatte, och vill visa oss solidariska i handling. Dessa egenskaper uppstår inte hos en människa i och med att man passerar en landgräns, de uppstår genom prägling som är skapat av tiden och den kultur som man är uppvuxen i.
I trafiken visar jag ansvar, omdöme och hänsyn. Inte för att jag annars kan bli haffad av polisen, utan för att min far uppträdde så när han satt bakom ratten på sin tid. Hans bidrag var att föra in landets kultur till att omfatta även uppträdandet i trafiken. Så utvecklas människan.
I det goda samhället får man både ge och ta. Skyldigheter och rättigheter tar ut varandra. Men dagens godhetsapostlar vill ta bort skyldigheter hos de som kommit som gäster till vårt hus (läs land). Man har ingen skyldighet att tala sanning, komma med rätta uppgifter eller uppträda laglydigt. Man får förgripa sig på kvinnor utan att bli straffad, och visa sin utsatthet genom att bränna bilar och kasta sten på blåljuspersonal. Och ändå har man full rätt till samhällets hela välfärd. Att låtsas att starka incitament för att fuska med uppgifter för att skaffa sig ekonomiska fördelar inte existerar. Där vill naiva politiker och myndighetspersoner helst se mellan fingrarna. Ivrigt påhejade av ännu dummare ledarskribenter!
Med detta vill jag ha sagt att det är inte de skötsamma invandrarna som arbetar, betalar skatt och inte begår brott som är problemet. Det är den stora skara som är motsatsen till "det goda samhället" som samhället inte förmår hantera.
Ett land som inte längre kan beivra brottslighet befinner sig i en nedåtgående spiral. Man måste agera, eller gå under.

 
Ingen bild

Karl-Anton

26 oktober 2016 10:45

Bo du kanske måste börja läsa flashback ?

https://www.flashback.org/t2774715

 
Ingen bild

Kjell-Felix

26 oktober 2016 11:01

Hur kan Skatteverket och Folkbokföringen medverka till att ändra uppgifter som har legat till grund för uppehållstillstånd?
Låter som rent bedrägeri i mina öron.

 
Ingen bild

?Sanningen

26 oktober 2016 11:12

@Bo,gissa vem som inte är 15 år?

https://twitter.com/kentekeroth/status/789767976266391552

 
Ingen bild

@ Bo

26 oktober 2016 11:19

Här är fotot så kan du jämföra själva:
https://pbs.twimg.com/media/CvXRyFyWcAACvAU.jpg

Öppnas inte länken så kopiera den och klipp in i webbläsaren:
ctrl C
MVH

 
Ingen bild

Tobbe S

26 oktober 2016 11:32

Bråket om 15-åringen
Jag förstår mig inte på de som hävdar att de som ifrågasätter den unge mannens ålder är rasister. Själva tycks de inte tycka att det är några problem med att en 13-åring, som utger sig för att vara 20 år, raggar ligg med vuxna kvinnor på en dejting sajt. Rena pedofiliuppmaningen faktiskt. Det är också rätt märkligt att vi aldrig ser sådana här brådmogna unga män i reportagen från Mellanösterns och Afganistans alla krisområden. Själv tycker jag att det är helt normalt att reagera på den unge mannens utstrålning jämfört med de andra ungarna i panelen.

 
Ingen bild

Göta

26 oktober 2016 11:50

Vi svenskar är kända som världens mest generösa och världens mest lättlurade folk. En inte helt lyckad kombination för oss själva, men desto mer lyckad för de som utnyttjar den.

 
Ingen bild

Göta

26 oktober 2016 12:04

När jag googlar runt lite på andra bloggar som inte har någon SD-anknytning, men där relativt kända, skärpta och allmänt respektabla personer skriver, har jag under det senaste året märkt en, till att börja med mycket försiktig men så småningom allt tydligare normaliserad och ärlig bild av SD, och därmed en positivare inställning till partiet (även i kommentarerna under inläggen).

Detta verkar vara en klart ökande trend hos alltfler skribenter. I t.ex Patrik Engellaus blogg Det Goda Samhället blev det väldigt tydligt i hans inlägg i söndags, 23 okt, med rubriken "VAR ÄR NAZISTERNA?" Där var det faktiskt klarspråk, och det kändes verkligen skööönt att läsa. I stort sett alla som kommenterade verkade tycka detsamma, och de var många.

Så här djärvt avslutade Engellau sitt inlägg:
"Nu ska jag avsluta med en observation som du kan läsa och sedan förfärat förkasta och påstå att du aldrig hört, alternativt skylla allt på mitt dåliga omdöme. Borde man inte stödja högerpopulisterna i deras kamp mot de antisemitiska nazistefterföljarna? Vi kanske inte ska oroa oss så mycket för sotare, utan i stället öppna ögonen och identifiera de verkliga farorna."

Läs hela inlägget så förstår ni bättre:
https://detgodasamhallet.com/2016/10/23/var-ar-nazisterna/#more-5331


I ovannämnda blogg brukar bland andra även Mohamed Omar skriva. I söndags hade också han fått in en fullträff. Under rubriken "ISLAMISK MORGONANDAKT PROVOCERAR" börjar han sitt inlägg så här:
"Den 17 oktober sändes en islamisk morgonandakt i Sveriges Radio. Titeln var
'Den provocerande tron', och provocerande var den. Den lilla predikan, som hölls av Sema Ekinci, gick ut på att muslimer under inga omständigheter bör kompromissa med sin tro. I stället är det det svenska samhället som ska anpassa sig. ..."

Fortsättning här:
https://detgodasamhallet.com/2016/10/23/islamisk-morgonandakt-provocerar/#more-5337

 
Ingen bild

Tritonen

26 oktober 2016 12:27

Om man ändrar sina personuppgifter, kan man väl inte hävda att man har Put. Det har ju givits någon med annan identitet? Eller godkänner Migverket de nya uppgifterna? Låter orimligt.

 
Ingen bild

Tusca

26 oktober 2016 13:25

Anmärkningsvärt även hur i denna anti-SD hat-kampanj t.o.m en framträdande medlem i Liberalernas ungdomsförbund LUF fått ostört ”utmärka sig”, CAROLINE RHAWI , "talesperson för migration" i Sthlm-sektionen..
Det var utan tvivel delvis på grund av hennes ruskigt LÖGNAKTIGA försäkran, som hela den där storyn om den "brådmogne" 15-årige 9:e-klasseleven kunde få sådana proportioner och frammana så mycket hat. Hon hade tidigt gått ut med infon att ”den pojken är min lillebrors kompis och ALLA är de FÖDDA och uppvuxna i Sverige.” Verkade helt betryggande, vem om inte en tjej som hon borde veta ? Och vilka kunde väl vara så fräcka att ifrågasätta en ålders-ID från svenskt BB - utom förstås mega-rasist-fascisterna SD?
När sedan LÖGN-bubblan sprack och t.o.m ”mästarna” IRM fick kalla fötter och ”bad om ursäkt för detta”, suddade hon i lönn och kör nu vidare med endast ”UPPVUXEN i Sverige ”.
Senast i söndags 24/10 hade hon en drapa införd i Expressen http://www.expressen.se/debatt/utspelet-visar-vilka-sd-egentligen-ar/

 
Ingen bild

Fler högstadiebarn

26 oktober 2016 13:34

http://www.gp.se/image/policy:1.3901143:1477413528/16-ariga-Yousef-Abdullah-flyttade-till-Sverige-fran-Irak-forra-aret-Han-ar-sprakintresserad-men.jpg?f=Wide&w=2560&$p$f$w=837fdac

"Bra för integrationen"
I förberedelseklassen på Torslandaskolan går just nu fem elever som pendlar från Biskopsgården och Kortedala varje morgon.
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/bra-f%C3%B6r-integrationen-1.3901121

 
Ingen bild

Niklas R

26 oktober 2016 14:33

@Kjell-Felix
Det är ett välkänt faktum att Sverige är världens största tillverkare av falska identiteter i världen. Här kan vem som helst få en helt ny identitet som är vattentät. Det är inte utan anledning som de flesta krigsförbrytare med mera kommer hit. Vi ger dem en ny identitet och pass så de kan röra sig fritt över hela världen utan att riskera åka fast.
De flesta andra organisationer och länder är ju smarta nog att ta hutlöst betalt för en sådan tjänst men våra korkade politiker är dumma nog så de betalar dessa kriminella personer både dagpenning och med gratis kost och logi på de svenska skattebetalarnas bekostnad.

 
Ingen bild

Waterbug

26 oktober 2016 14:45

Frågan är om det inte även var en liten smula naivt och aningens nötigt av Ekeroth, Fogelklou etc att inbjuda till smashläge genom att kommentera inslaget som de gjorde, inte kunde de inbilla sig att det skulle gå obemärkt förbi?

Även om man har en saklig poäng så blir det lite fel när grabben som fick sin ålder fastlagd vid 6 år hamnar i fokus, man tycker att folk inom SD borde lärt sig genom åren hur MSM agerar.

Men vem vet, det kanske fanns en baktanke.

Intressant att man kan ändra sin personuppgifter i efterhand när man fått put grundat på annan information, det låter som en enorm lucka i lagstiftningen

Thoralf Alfsson

26 oktober 2016 15:39

Att det inte betraktas som bedrägeri/urkundsförfalskning är en gåta för mig!

 
Stefan K

Stefan K

26 oktober 2016 15:25

15 eller ej. Vem som än mötte denna gosse på stan och inte kände honom skulle näppeligen gissa på 15. Handen på hjärtat nu.

Att han kommer från ett land där åldern tydligen bestäms av vad föräldrarna sagt gynnar knappast honom och hans försvarare.

Debatten visar bara att medicinska åldersbedömningar är viktigare än någonsin.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 oktober 2016 16:32

Om denne "15-åring" fortsätter att bo i Sverige, kommer han då att orka jobba till sin pensionering? För när hans jämnåriga klasskamrater är 65 år, då är han runt 70 år...

 
Ingen bild

X

26 oktober 2016 17:24

Sverige är ett nytt DDR.

 
Ingen bild

?Sanningen

26 oktober 2016 17:31

@Hulda mk1, när de blir pensionärer så är pensionsåldern 75 och då är han död långt före sina klasskompisar.

 
Ingen bild

KS

26 oktober 2016 18:18

Hulda..... Tror du verkligen att denne bedragare någonsin kommer att jobba? Min tro är att om det börjar med bedrägeri av hans föräldrar för bidragens skull,så faller inte frukten så långt från trädet. Där är arbete inte något alternativ!!

 
Ingen bild

KS

26 oktober 2016 18:35

Angående respekten för Sverige och våra lagar så fick jag idag ett exempel på hur "svartskallar", min benämning på de invandrare som enbart bryr sig om sig själva och fullständigt sk..ter i oss, beter sig. Scenen är en parkeringsplats utanför en affär. På handikapparkeringen, som alla vet är till för just folk med rörelsehinder, står en svenskregistrerad bil. Ut från affären kommer två stycken av ovanstående karaktär. På min fråga varför man ställt sig på en parkeringsplats som är avsedd för rörelsehindrade och andra med tillstånd att ställa sig där, blev svaret "vi skulle bara handla lie i affären". Vi skulle bara.......? Jag frågade då om dom var släkt med Alfons Åberg?, vilket naturligtvis inte fick avsedd effekt eftersom man aldrig hört talas som denne sagofigur. Fortsättningsvis frågade jag då var de tyckte att de handikappade skulle ställa sig, de som "bara skulle handla lite i affären"?.
Då tog väl deras argumentation slut, för nästa utspel från dem var "Är du rasist din djävel?". Sedan åkte man därifrån med ett irriterande högt gaspådrag. Rasist???? Är det vad man är om man anser att vissa saker måste man respektera? Något för rasistvänstern att kommentera! Blir det några sådana?

 
Ingen bild

Lena

26 oktober 2016 20:07

Vänstersluggern Michael Moore ska rösta för Donald Trump!!!!!
Här förklarar han varför. Än är inte undrens tid förbi!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ufrt-Ulztlw

 
Ingen bild

Kalmar

26 oktober 2016 21:30

Hur går det för vår fd landshövding som lyckades att runka bort sitt jobb men inte sin lön..

Thoralf Alfsson

26 oktober 2016 21:47

Han har fått jobb i någon utredning av regeringen.

 
Ingen bild

Göta

26 oktober 2016 21:42

@ Waterbug (14:45)
Jag ser det snarare som att det är bra att detta om åldersbluffar kommer upp till diskussion. Både vad gäller s.k "ensamkommande flyktingbarn" samt de barn
vars föräldrar har ljugit om barnens ålder i asylansökningarna för att falskeligen svindla till sig stora summor av bidrag från svenskarnas skattepengar.

Om även dessa (tydligen ganska vanliga) bedrägerier kommer till allmänhetens kännedom så KANSKE folket till slut reagerar och får politiker samt berörda myndigheter att börja intressera sig för att åtminstone försöka få viss ordning på alla bedrägerier som förekommer i samband med vår vansinniga massinvandring.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 oktober 2016 22:14

@Thoralf. Kan det vara i "elefantkyrkogården"? Där omöjliga högt statligt anställda får sitta av sitt förordnade med div utredningar och bibehållen lön? Före detta DO, Katri Linna är väl där också om jag inte minns fel..

 
Ingen bild

RobertSt

26 oktober 2016 22:57

Jag har skrivit brev till 4 Svenska tidningar och frågat dem varför de inte har publicerat någon bild. Tror ni att någon svarat???

 
Ingen bild

X

26 oktober 2016 23:22

Snart utlandsresa.
Dags att reka tillflyktsort för framtiden.
För ingen vettig människa stannar i detta vänsterliberala elände till land med sin lågbegåvade befolkning som slickar i sig all PK-propaganda och stoppar upp huvudet i ändan...

 
Ingen bild

Johan57

27 oktober 2016 00:01

När det gäller parkeringar ha ha går det inte att ladda upp bilder på den här sidan. Jag kände mig tvungen att plåta en klassisk arabparkering i somras tvärs över dom två enda handikappparkeringarna med handikappskylt utanför butiken med en självuptagen arab med jalla jalla musik på i bilen. Några fina bilder om det gick att ladda upp här. Trafikregler körkort försäkring är inget nogräknat i detta landet längre utom för svenskar för dom ska betala priset. :-)

 
Ingen bild

orginalx

27 oktober 2016 08:43

Förr eller senare måste SD-toppen sluta att pudla när pk-maffian attackerar enstaka medlemmar som uttalat sig om någonting som pk-maffian inte uppskattar. Om den bild som finns på nätet på den påstådde femtonåringen är riktig är det knappast förvånande att ifrågasätta att han bara skulle vara 15 år gammal!

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

27 oktober 2016 14:34

orginalx@

Ja att Pudla efter en så uppenbart äldre (tippar på tjugo)yngling är fånigt. SD behöver sluta med att be om ursäkt och sätta ner foten och visa gammelmedia var skåpet ska stå. De vinner inga röster på att smyga runt men risken är desto större att de tappar röster. Vi SD trogna tröttnar till slut på anpassningen till Pk-salongerna.

 
Ingen bild

dave

27 oktober 2016 17:48

Johan57

Du kan ladda upp bilderna på t.ex minfil.org och sedan posta länkarna här.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se