thoralf

Direktlänk till inlägg 12 februari 2016

TAFSVAKTEN – GRATISBAD FÖR ENSAMKOMMANDE

Av Thoralf Alfsson - 12 februari 2016 12:55

 


Efter de senaste händelserna i simhallar runt om i landet har diverse initiativ tagits. I Kalmar finns en medborgargrupp som rör sig i centrala Kalmar under helger och nu har även en grupp som kallar sig för Tafsvakten bildats, som skall finnas i simhallen.


Tafsvakten har fått mycket uppmärksamhet i lokal media men även också i riksmedia och då framförallt kvällspressen. Läs artikel i Expressen.


För en vecka sedan publicerade jag på bloggen ett sms jag fått angående ordningen i Kalmars familjebad/simhallen. Jag skickade meddelandet till ansvariga i simhallen för en kommentar. Som förväntat ville de inte kännas vid några av uppgifterna i sms:et.


Att man tagit namnet ”Tafsvakten” beror ju sannolikt på de många rapporter om sexuellt ofredande i simhallar och badanläggningar. Det har ju även förekommit i Kalmar. En fråga som kommit upp i detta sammanhang är om det handlar om ensamkommande barn. I sms:et skriver uppgiftslämnaren att han inte såg några ensamkommande som betalade för sig. De går alltså in i simhallen helt gratis.


De ansvariga förnekar att de ensamkommande går in gratis i sitt svar till mig.


”Ingen kommer in gratis, det skickas faktura till boendena, just därför vet jag också hur många som gått in med det som bakgrund.”

 

Det skickas faktura till boendena! Ja, men då är det väl gratis för de ensamkommande! Det är ju som vanligt! Skattebetalarna får stå för kostnaden.


Med anledning av detta svar begärde jag ut en sammanställning på alla fakturor som skickats under december och januari. Här kommer listan. Vad tycker du? Rätt eller fel?


 

 
 
Ingen bild

Ulrika

12 februari 2016 13:22

Tidigare har jag varit missnöjd med att det inte finns något badhus i min kommun - det är jag inte längre. Alltid någon slant att spara hoppas jag - om nu inte badbesök i grannkommunerna - med tillhörande transport dessutom - bekostas istället för baaaaaaaaaaaarnen m.fl icke skattebidragande.

 
Ingen bild

Göta

12 februari 2016 14:44

Metroblaskan har idag en snyfthistoria om en 29-årig man som kom till Sverige tillsammans med sina föräldrar och sökte asyl här 2012. Han är född och uppväxt i Syrien men får inte PUT i Sverige, utan ska nu utvisas till Libanon eftersom hans far är libanesisk medborgare.

Det finns en bild i tidningen på 29-åringen, och man kan lätt konstatera att om han hade rakat bort skägget, slängt eller sålt sitt pass och istället rabblat upp en av alla de hitte-på-historier som nätet erbjuder på bl.a arabiska språket (ifall inte smugglaren vill stå till tjänst med en variant av sina egna), så hade 29-åringen lätt godkänts som ett "ensamkommande barn". Han hade då fått ta del av den fina svenska gräddfilen till ett permanent uppehållstillstånd här - med bland annat lek och stoj i våra badhus under väntetiden.

29 år är definitivt ingen omöjligt ålder för ett "ensamkommande barn".

http://www.metro.se/nyheter/karam-foddes-i-syrien-men-ska-utvisas-till-libanon-far-bo-pa-gatan/EVHpbj!vXooyLWfGHyHA/ 
Ingen bild

Mikael Karlsson

12 februari 2016 14:49

Helt fel. Naturligtvis!

 
Ingen bild

Pippi på foto

12 februari 2016 15:20

Har fått "gratis" 3 ggr i mitt 70-åriga liv!
2 influensasprutor varav en gav mej ständig hosta i 9 veckor.
Gratis scanning av kroppspulsådern, och det är jag tacksam för.
Landet "Gratis" är inget som vi svenskar har förmånen att ta del av.
10 år tog det, minst, för två regeringar att fatta vad Sverige är på väg och nu står Ruinfeldt och talar om för finnarna vad som varit så fantastiskt under hans regering. Stackaren måste ha fått någon form av stroke men att alla runt omkring honom inte märkt något är förvånande.
Den nya kulturen sägs det men är det kultur? Galenskaper är det ju gott om och att lägga "Kulturnytt" innan lokala nyheter var en sådan galenskap för normala människor. Nu skryter dom med att tittarsiffrorna har ökat! Hur många stänger av TV:n för att invänta lokala nyheter? Propagandan fortsätter och påhoppen innan nästa val kommer att öka men skam den som ger sig. SD 2018 senast!

 
Ingen bild

Kurtan

12 februari 2016 15:35

"Tafsvakt"?! Helt fel infallsvinkel, enligt allt sunt förnuft enligt undertecknad!

Detta med "tafsvakter" får inte bli "lösningen" på vansinnig politik, utan endast en tillfällig nödåtgärd...

Dessa individer skall inte ens befinna sig i Sverige!Så löser man ett sådant problem där resultatet är 100 procent och varaktigt... Men först måste dåraktiga politiker avslöjas och avskedas...

 
Ingen bild

Christer

12 februari 2016 16:02

Tänker på företeelser som tafsning på bussar och simhallar, samt stenkastning på utryckningsfordon. Jag tror att våra myndigheter ganska lätt skulle komma till rätta med dessa saker om bara vilja och fantasi funnes. Man tror att man kan "informera" bort det oönskade, så korkat! Det handlar om att bedriva en tydlig signalpolitik!
Det är Sveriges signalpolitik som gjort oss till den magnet vi är i den muslimska världen. - Inga krav och allt är gratis!
Tänk om våra myndigheter fick de asylsökande att förstå att: - Om du tafsar på kvinnor i det här landet så river vi genast din asylansökan och du skickas hem! Det budskapet skulle gå hem lovar jag, och det skulle samtidigt öka respekten för Sverige och svenskarna.
Vad det gäller stenkastning på utryckningsfordon, som kanske inte asylsökande håller på med, utan de är nog de som har uppehållstillstånd, och kanske t.om är födda i landet. Där skulle det kunna hända en del om t.ex Ygeman gick ut med att stenkastning automatiskt skulle innebära att en nytillsatt kommitté genast skulle undersöka alla möjligheter att repatriera vederbörande till sitt ursprungliga (föräldrarnas) hemland, och att det svenska medborgarskapet skulle upphöra. Detta skulle kanske inte vara en framkomlig väg annat än i undantagsfall, men det skulle vara en reellt hot mot stenkastare. Detta skulle dom begripa, vilket inte en aldrig så kraftig straffskärpning skulle göra.
Alltså: Att "informera" bort avarter funkar inte!
Straffskärpning funkar inte heller!
En tydlig "signalpolitik" fungerar, men det förutsätter en myndighet som verkligen vill komma till rätta med oönskade företeelser i samhället.

 
Ingen bild

Ibbe

12 februari 2016 16:04

Mkt bra initiativ. Sänder gärna ett bidrag på en tusenlapp om jag får ett PG- eller bankgoronr.

 
Ingen bild

Demokratur

12 februari 2016 16:05

Jag skulle aldrig komma på tanken att besöka simhallar i Sverige längre. Dessa otrivsamma miljöer styrs numera av Reinfeldts arme av lyxmigranter. Betala lär jag väl få göra så länge jag är dum nog att stanna här... Men svensken är väl nöjd då denne tiger.

 
Ingen bild

Niklas R

12 februari 2016 16:22

Så på lite drygt två månader har svenska skattebetalare fått punga ut med lite drygt 16 000 kronor för att muslimerna skall få bada i Kalmar. Det är en väldig massa skattepengar till ingen nytta. På ett år blir det nästan 100 000 kronor.

Vi kunde tagit de pengarna och gett tre illegala invandrare en enkelbiljett och startbidrag i hemlandet istället.

 
Ingen bild

ugglan

12 februari 2016 16:28

Jag ser framför mig ett allt mer segregerat Sverige, där den offentliga skattefinansieringen av samhällsservicen avskaffas till förmån för privatiseringar, där det kommer att krävas medlemskort och rekommendationer från andra medlemmar för att få tillträde.

Det socialdemokratiska samhället som byggde på medborgarnas förtroende håller på att avskaffas av sig självt. En helt naturlig utveckling när man ser hur politiken utvecklats både från socialdemokratiskt och "borgerligt" håll.

 
Ingen bild

Observer

12 februari 2016 17:01

Ansvariga som beviljat skattepengar till gratis inträde har begått en brottslig handling!

1. De har ej erbjudit detta till sina skattebetalande uppdragsgivare d.v.s Kommuninnevånarna som betalar skatt. Därför har de ej handlat i dessas intresse.
Rubricering:TROLÖSHET MOT HUVUDMAN.

2. Påföljden bör varieras beroende på om ansvarig även varit med att spara in på tidigare berättigade förmåner som skattebetalande kommuninnevånare haft.

 
Ingen bild

Pepparholm

12 februari 2016 17:17

Alice Teodorescu skriver klart och entydigt på GPs ledarsida: Slopa förmåner för papperslösa. Svenska lagar ska följas. Det ska inte vara frivilligt om man ska följa lagen.

En märklig tid vi lever i, när det känns skönt att få läsa självklarheter i en svensk dagstidning. Med Alice och några till på GPs ledarsida så har tidningen plötsligt blivit läsvärd och sägs öka i upplaga. Grattis!

 
Ingen bild

Lasse.P.

12 februari 2016 18:16

Gör så här, fota dom tafsande killarna sätt upp foton på badhusets anslagstavla så alla kan se vilka dom är.
Sen förhopningsvis blir dom dömda och utvisade.
MEN DET ÄR VÄL I MIN VILDA FANTASI FÖRSTÅS.
(TÄNK OM SD KOM TILL MAKTEN)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

12 februari 2016 19:13

Nu får vi hoppas bara att inte ryktet börjar gå på vårdhemmen att giftaslystna svenska flickor samlas i simhallen regelbundet, å andra sidan kan detta bli en stor succe , svenska unga damer röstar i 2% av fallen på SD.

Flickorna tycker helt klart att denna typ av invandring är ganska bra. Här kan ju livsvariga relationer byggas upp i Kalmar simhall.
Damerna är ju dessutom relativt lättklädda också till skillnad mot på krogen, vilket väl måste uppskattas av dom ystra unga pojkarna ?

Visst det finns smärre kulturella skillnader mellan tex Vallmoklubben och Blonda Anna , men generellt är alla världens pojkar som dom svenska ,snälla förstående, och demokratiska mot kvinnor, det berättade fröken hela skoltiden ju

Här skulle simhallen kunna se möjligheten istället för ev problem ,och tjura, 12 väktare för säkerhets skull går ju faktiskt att ordna, om det blir för het , bara fakturera vårdhemmen ,så blir det ju gratis.

Varför inte ordna gemensam bastu för pojkar och flickor ?
Leken "Ille pille dej" kan erbjudas för dom som önskar

Varför gå till Larmtorget för Sveriges nya framtid, när fägringen, och den svenska synden finns i simhallen ?
Slår det väl ut i simhallen kan ju Kalmars familjesugna damer även börja samlas på Larmtorget vid viss klockslag fredag och lördag

Grabbarna på Larmtorget som riskerar livet, bör kanske ta en studie i valresultat, och fördelning mellan partier ?
Snacka om att ha fått saken om bakfoten

Chilla ut plattfötter låt Kalmars migrationssugna damer sköta detta själva, dessutom är ju länsman grinig.

"Varför träfrack på "Norra", när man kan dricka bärs på krogen"

Tafsvakten låter inte kulturmarxistiskt korrekt , varför inte kalla sej för blöta vakten, miljön är ju faktiskt simhallen ?

Tjofaderittan

 
Ingen bild

OH

12 februari 2016 19:24

Det vore bättre att öppna dörren och fota eländena där bak.

 
thojuh

thojuh

12 februari 2016 19:27

”Ingen kommer in gratis, det skickas faktura till boendena"
Idioti på badhusnivå.
Är det gratis när någon annan betalar?
Ja för "baaarnen"
Ja för Kalmar simhall.
Dom som betalar för kalaset, kommuninnevånarna
dom får just betala, och inte nog med det,
dom kan inte ens låta sina barn besöka simhallen
utan att riskera att träffa på tafsarna från
apghanistan och mellanöstern. Vakna Sverige!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Kent agent

12 februari 2016 19:42

Hon är arbetslös och går troligen på a-kassan. Hoppas de drar in ersättningen.

"Här sitter jag och målar glas till min insamling till Kalmar Kvinnojour, dricker cava och har precis haft ännu en telefonintervju!
Vill passa på att tacka för era donationer. Tafsvakten är just nu arbetssökande undersköterska efter en tids sjukskrivning så era pengar gör verkligen stor skillnad för mig i detta arbete som jag har för avsikt att fortsätta med framöver!"

 
Ingen bild

Marre

12 februari 2016 20:08

Men de fakturerar boendet så det tas från de pengar som boendet får från staten..1900:-/dygn. Men de borde inte släppa iväg de små barnen på detta sättet alla vet att det sker övergrepp just på baden, det är de som driver ensamkommande boenden som ansvarar och därför bör de aldrig släppas iväg ensamma på baden. Så sjukt detta!!! Man får snart skämmas för man är svensk i detta land.

 
Ingen bild

J B Doe

12 februari 2016 21:02

Man förstår att desperationen är så stor att det bildas en grupp med tafsvakter. Men, handen på hjärtat, vad kan de uträtta? "Vi kommer inte som några poliser" säger de själva. Deras insats blir väl bara att säga "Aja baja!". Vilket kommer att mötas av ett hånflin, är jag rädd.

 
Ingen bild

OT

12 februari 2016 21:26

Det finns fortfarande hopp om dig dumväljare! Det garanterar vi! Lyssna bara på detta.

Som en härlig gudomskälla (pärleporten): https://www.youtube.com/watch?v=JdZLxJ-EmTc

"Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Löfvens hjärta bor.

Han har öppnat skattekistan
så att jag kan komma in och bo.
Genom skattepengar har han frälst mig
och förslavat svensken som få

Han har öppnat pärleporten..."

 
Ingen bild

Demokratur

12 februari 2016 21:39

Kan någon från den svensk-hatande PK-eliten förklara för mig varför jag ska betala för mitt pendlar-kort när den nya adeln får sina betalda av "någon annan"? Människors lika värde...

 
Ingen bild

OT

12 februari 2016 21:41

Vem är ansvarig för detta? "http://www.friatider.se/h-nflinande-mahmoud-20-sparkade-skallen-p-carl-erik-61-anh-lls-nu-f-r-nytt-mordf-rs-k"

Jo, det är våra sjuklöverpolitiker! Och precis som Israelerna lagför de gamla SS-mördarna (until the day they die) kommer vi svenskar i framtiden lagföra våra 'SS-politiker' tills rättvisa skipats - "Domens dag": https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

P.S: Lyssna, lyd, lär! - "The Eichmann Show": https://www.youtube.com/watch?v=kPrwLuvO3PQ

 
Ingen bild

OT

12 februari 2016 22:12

Lyssna och lär dumväljare! "Witnesses of the Eichmann Trial": https://www.youtube.com/watch?v=X098U8_oU1Q

 
Ingen bild

Lena

12 februari 2016 22:19

Alice Teodorescu är en klok kvinna/journalist som enligt @Pepparholm skriver: "det ska inte vara frivilligt att om man ska följa lagen" - det är en självklarhet.
Sedan tycker jag som @Kurtan 15.35 ska "tafsvakter" inte ska bli lösningen på en vansinnig politik?, Nej det är helt fel infallsvinkel. De asylsökande som blir ertappade på badhus med att tafsa på kvinnor ska genast registreras och förlora sin asylansökan. Den här typen av människor/män som sitter på "höga hästar" och tror sig utanför lagen är avskyvärda och ska inte vara i det här landet.
Sedan tycker jag @Christer skriver ett mycket bra inlägg om signalpolitik, håller med till 100%. Sparar mycket lidande. Många asylsökande lägger ut mycket pengar till smugglare, pengar de kunnat använda i hemlandet. Alla kan ju inte leva i Sverige.

 
Ingen bild

Nils Dacke

12 februari 2016 22:36

Det lär snart hända att tafsvakten i artikeln behöver en egen tafsvakt, kanske något som instegsjobb för nyanlända asylsanter??, men det blir väl som att sätta räven att vakta hönsgården.

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

12 februari 2016 23:02

Vojne,vojne.Detta omfattar enbart Kalmar kommun vad jag kan förstå. I alla Sveriges 290 kommuner blir summorna svindlande.
Det skall dessutom betalas kontoladdningar för bussresor. Och vem betalar I-POD samtalen .Och Vem betalar Mountains bikes med mera.med mera? Frågorna är många. Men svaren. De är få.

När jag häromdagen stod i kassakön i min ICA-butik i Skara kunde jag se en skarp kontrast. Mellan dom och vi etniska svenskar. Jag vill ogärna dela upp folk i grupper. Eller ställa grupp mot grupp.Kontrasten var här ändå så synlig .Och mycket tydlig.

Före mig i kassakön stod en "nysvensk" som handlade.Och som betalning visade upp en rekvisition från Skara Kommun som betalning.

Bakom denna person.En äldre dam med rullator som jag föreställer mig inte har det så där gott ställt. Några få varor i hennes varukorgen. En dam som jag kan räkna till dem vi kallar fattigpensionärer.

Frågan är. Vilka prioriterar makthavarna ?. De som med ett hårt arbete varit med om att dra upp Sverige från ett fattigt land till en välfärdsnation.

Eller de som under kort tid flyttat hit och själva förutsätter att de skall få vara med och dela på den kaka som andra bakat. Utan att ha bidragit med något .

Jag börjar känna mig för*annat trötta och upple på allting nu.

På alla inkompetente politiker som strör floskler omkring sig och som inte kan arbeta för sina innevånares bästa.

 
Ingen bild

OT

13 februari 2016 01:25

Apropå "THE WRATH OF THE AWAKENED SWEDE!": http://www.europeanamericansunited.org/school1/Fiction/kipling/awakened.htm

“Traitors, it’s pay back time” - "My Country": https://www.youtube.com/watch?v=Qb-Z8XlM4IY

Tacka f-n för det (eller hans medhjälpare i sjuklövern)!

P.S: Vår svenska fana är sliten i kanterna men vi (räknar ej längre med kungens stöd i detta) är stolta över vår gamla fana som är flera gånger om äldre än Förenta staternas - "Johnny Cash - Ragged Old Flag": https://www.youtube.com/watch?v=ufAxovpOUHI

 
Ingen bild

Observer

13 februari 2016 04:13

ANSVARIGA SOM GER BORT SKATTEPENGAR TILL OBEHÖRIGA OCH ORSAKAR BRIST FÖR SKATTEBETALARNA MÅSTE BÖRJA STÄLLAS INFÖR RÄTTA!
DET HÄR GÅR INTE, FÅR INTE FORTSÄTTA LÄNGRE UTAN ATT ANSVAR UTKRÄVS.
KLARAR INTE RÄTTSVÄSENDET AV ATT GÖRA DET PÅ GRUND AV POLITISK KORREKTHET SÅ BÖR NÅGON FORM AV FOLKDOMSTOLAR UPPRÄTTAS.
DE ÄR PÅ VÄG ATT TOTALFÖRSTÖRA LANDET.

 
Stefan K

Stefan K

13 februari 2016 06:50

Idag ser vi vakter på ställen man trodde få slippa. Badhus, bibliotek och biografer.
Ett spännande Sverige politikerna skapat.

Vad det gäller ensamkommande betalar de väl inget själva?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Bo

13 februari 2016 08:35

Skönt att varje morgon läsa dina inlägg, Thoralf. Jag älska fakta! När du river i skiten finns en räddning för Sverige. Vi behöver fakta som en balans till svenska media.

 
Ingen bild

Ölänning

13 februari 2016 09:40

Badhus, ja. Det är inte dåligt vad det kostas på för stabor. På Öland badar vi i havet. Inte så många som dött av det.

Angående vattensituationen på Öland så har kommunen skickat ut information om hur situationen är. Den är dålig. Vattenmagasinen (grundvattnet) har inte fyllts på i normal utsträckning. Vidare så pumpas vatten från Borgholms kommun till Mörbylånga kommun. Jag trodde att när den förbindelsen gjordes för några år sedan var avsikten att stötta Borgholm. Mörbylånga kör redan med tankbilar som stöd till vissa platser. En önskan med goda tips på hur vi ska snåla med vattnet är det också med.

Det kan bli en torr sommar. Förhoppningen är att det kommer några meter snö inom kort. Det är ingen tjäle i marken så det blir ett bra tillskott när snön smälter. Inte bra om marken är frusen, då rinner vattnet bort som ytvatten.

Nu snöar det faktiskt!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 februari 2016 09:55

Jorå, köra snyftreportage om asylhysterin och företrädesvis om de omhuldade så kallade ensamkommande "barnen" det har smålandsnytt på sin agenda då är det ingen brist på resurser men se till att deras nyheter blir textade för oss döva och gravt hörselskadade nej se då finns inte de ekonomiska resurserna ,jag har tiotals gånger varit i kontakt med någon Lotta Orstadius på smålandsnytt men får alltid till svar att det hänger på resurser och teknik ,men flyktinghysterin kostar inget !

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 februari 2016 11:38

S-E Karlsson : Smålandsnytt extrema med sin multikulti propaganda
Allt inom ämnet är rosenrött och underbart
Det vänstergänget behöver mycket mera uppmärksamhet

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 februari 2016 12:08

Hej, Gubben& Gumman , jag gör vad jag kan för att sprida om eländet !
Ha det bra i snövädret !

 
DecemberKartellen

DecemberKartellen

13 februari 2016 13:28


Mera tafsande...


Den spruckna kondomen-fallet.Hon ville inte polisanmäla Assange

https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/44410-hon-ville-inte-polisanmala-assange/

Dokumentet i sin helhet med källhänvisningar kan läsas här.


Fallet Julian Assange eller Karin Olssons försvar för Sveriges statsfeministiska rättsröta stinker

http://avpixlat.info/2016/02/12/fallet-julian-assange-eller-karin-olssons-forsvar-for-sveriges-statsfeministiska-rattsrota-stinker/

http://www.magasinetparagraf.se

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2016 15:15

Angående @Götas inlägg om Metrotidningens serie med asylsökande syrier i Sverige. Har läst igenom fyra av fem och konstaterar att de endast tagit upp unga (23-29år)välartade, väluppfostrade och högutbildade överklassmänniskor som fått berätta sin story. Visst även den kategorin kan behöva uppehåll från krigets Syrien men jag vänder mig mot att de inte tar upp andra exempel. Det ser riggat ut för att dessa flyktingar ska gör ett gott intryck och de verkar inte hotfulla.
Men det är ändå fel för att VÅR asylpolitik är fel, iom att de ger permanent uppehållstillstånd för sådana som BEHÖVS i sitt hemland för återuppbyggnad.
Framför allt vänder jag mig emot att tidningar inte kan beskriva VARFÖR det var/är ett inbördeskrig i Syrien. Det är så många var/är så många folkgrupper i Syrien som var och en håller på "sitt" och de har inte kunde kompromissa om landets utveckling. Dessa folkgrupper kan inte nu bo i samma portuppgång utan att bli osams. Jmf med f d Jugoslavien. Serber och kroater som plötsligt inte kunde umgås trots att levt sämja i över 50 år under diktatorn Tito. När han dog föll allt samman i småstater.

Människors etnicitet och olika identiteter med ex omoderna sunnimuslimer som identifierar sig först och främst som muslimer, sedan kommer namn och etnicitet. Allt detta ska vi svenskar bli påtvingade att ta hänsyn till av vår idioter (ursäkta ordvalet men det kommer från hjärtat) till politiker och övriga etablissemang.

 
Ingen bild

Lena

13 februari 2016 15:53

@DecemberKartellen
Det finns fler intressanta artiklar under länken www.magasinetparagraf.se, Bl.a finns förundersökningsprotokollen för den som verkligen vill gå till botten om vad som hänt i den här affären. Sedan finns en artikel av Helene Berghman som skrivit "Assange och den svenska radikalfeminismen". Mycket bra, hennes reaktion när hon läst framför allt Expressen men även de andra fulmediatidningarna var; Va faen, har hänt med feminismen? Sedan: vad har hänt med journalistiken?

Framför allt Expressen gick ut med sitt hat om Assange och dömde honom skyldig utan veta något om vad som hänt.

Båda kvinnorna hade ju i princip själva velat att han skulle lägra dem! A hade dessutom ljugit om den spruckna kondomen, där fanns inget dna som kunde bevisa eller styrka hennes påstående.

Och Assange, ja han blev fast på Equadors ambassad sedan 2012. Sedan har Svensk Rättvisan låtit allt bero....

 
Ingen bild

Tony

13 februari 2016 16:18

"Ingen kommer in Gratis" ?? Så pengar som betalas via
Migrationsverket är någon slags himlagåva som bara
dimper ner från någon outtömlig källa?
Vet inte vem man känner mest förakt för, dessa beklämmande
individer som förnekar ett stort problem , eller dom som
skapar problemen. Jag förstår att man är rädd om sina jobb
men att inte lotsas om stora problem är otroligt fegt, eller
ska det bara vara invandrade badgäster i framtiden som
får allt betalt av andra?

 
Ingen bild

Ludvig

14 februari 2016 09:28

Så gick det när vi öppnade våra hjärtan, det behövs taffsvakter i simhallarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards