thoralf

Alla inlägg den 20 mars 2015

Av Thoralf Alfsson - 20 mars 2015 18:45

Trots allt jäkla elände som pågår i vårt land måste man bland ”andas” något annat för att orka med allt skit som 7-klövern ställer till med. Mitt andningshål är väldigt ofta att ge mig ut i naturen och då i sällskap med en kamera. Igår morse (torsdag morgon) var det ett fantastiskt väder på Öland med ett mer eller mindre spegelblankt hav. Sommargästerna anländer den ena efter den andra och igår kunde jag se mängder av starar men även strandpipare och strandskator. Sånglärkorna var också väldigt aktiva. Ljudnivån på strandängarna har ökat markant den senaste veckan.


Här kommer några av mina upplevelser denna morgon även till er.


 

Gravänder i flykten.


 

Stilstudie.


 

Samma svan några sekunder senare.


 

Familjen svan vilar i lugn och ro. Jag kan säga att det var lika rofyllt som det ser ut! Hur många människor känner den tryggheten idag med alla skjutningar och elände.


 

Talgoxen njuter av de värmande solstrålarna.


I eftermiddaag tog jag också en liten promenad. De senaste veckorna har havsörnarna lyst med sin frånvaro men ikväll var de tillbaka. Avståndet var väldigt långt men det är väldigt sällan man ser fyra stycken havsörnar tillsammans.


 



Av Thoralf Alfsson - 20 mars 2015 13:10

 


”Wallström har bland annat sagt att det är medeltida metoder att döma sina medborgare till piskning såsom skett med den fängslade bloggaren Raif Badawi. Vid mötet med näringslivets toppar gav hon vid flera tillfällen uttryck för sin rädsla att det hon sagt skulle få spridning i den muslimska världen.


– Det som varit olyckligt är att det har kopplats ihop med islam, eller det har antytts att det skulle vara uttalanden mot islam. Men det är både felaktigt och väldigt olyckligt. Det är viktigt att tala om att det här inte är några uttalanden som riktas mot en religion, säger Margot Wallström i en intervju till TT efter att mötet avslutats.”


http://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-ar-djupt-oroad


Den okunnighet som präglat Margots Wallströms senaste turer angående islam och Saudiarabien är anmärkningsvärda! Men samtidigt är jag inte ett dugg förvånad över okunnigheten om islam och sharia. Hon är inte ensam om den!


Att Margot Wallström eller någon från den svenska regeringen överhuvudtaget skulle nämna bloggaren Raif Badawi vid namn finns intelängre! Att man i Saudiarabien släpar ut människor från domstolarna och halshugger dem på gatan eller att en bloggare döms till 1000 piskrapp och 10års fängelse för att ha kritiserat islam är helt i sin ordning från och med idag för den svenska regeringen.


Den svenska regeringen med Stefan Löfven och Margot Wallström kommer nu göra allt för att fjäska för Saudiarabien och alla andra muslimska länder. Demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter betyder mycket mindre idag än för någon vecka sedan.


Låt medeltiden och barbariet bestå i arabvärlden och i stora delar av den muslimska världen!

 

Det mest tragiska är egentligen att det varit så fruktansvärt tyst från andra EU-länder. Jag har inte vare sig läst eller hört ett pip om något stöd för den svenska kritiken mot Saudiarabien. Tänk om alla EU-länder instämt i kritiken. Hur skulle Saudiarabien då agerat?

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards