thoralf

Alla inlägg den 1 mars 2015

Av Thoralf Alfsson - 1 mars 2015 17:35

Kommunalrådet Johan Persson (S) som även sitter i socialdemokraternas partistyrelse har inget problem med att prata volymer och invandring!


I sitt senaste blogginlägg är det volymer för hela slanten. Till och med listor på vilka kommuner som har störst befolkningsökning. Eller om vi skall vara riktigt sanningsenliga så handlar det om vilka städer och kommuner som är duktigast att byta ut den svenska befolkningen mot invandrare.


”Kalmars flyttnetto från utlandet var 287 personer av en total befolkningsökning på 789 personer. Det motsvarar 36 procent.

Ser man till Kalmar län så var befolkningsökningen 1724 personer. Flyttnettot från utlandet var 2 694 personer vilket motsvarar 156 procent.”

 

I Kalmar län kan vi verkligen tala om att befolkningsutbytet har accelererat under nye landshövdingen Stefan Carlsson. Men Johan Persson i Kalmar vill också vara med i toppen, med sambon Malin Almqvist som länsråd finns ju alla förutsättningar att komma i topp.


    

Denna utveckling jublar Johan Persson över. Jag blir skrämd över denna befolkningsutveckling i synnerhet när jag vet att så stor andel handlar om personer med en annan kultur och religion.


Förutsättningarna är inte speciellt goda för en god integration i Kalmar län. Att antalet invånare inte följt övriga landet under de senaste 100 åren beror på en svag arbetsmarknad och den blir inte bättre av att länet tar emot en stor andel lågutbildade eller i vissa fall personer med endast koranutbildning och analfabeter, enligt ansvariga.

Vi vet väldigt lite om de personer som kommer till länet. En merpart av dessa har sannolikt inget intresse av att integrera sig i samhället, ännu mindre att assimilera sig!


En ”sekulär muslim” skrev i veckan på  Västerviks tidnings debattsida med rubriken ”Vakna innan det är för sent”.


”Jag är inte emot dessa människor eller deras tro, men tyvärr kan denna tro aldrig anpassas till ett modernt samhälle. Därför måste man tidigt ställa krav på islamisterna, eller inte ge dem plats här.


Deras uppfattning och ideologi bygger på hat och hämnd. Deras ideologi har som mål att göra hela världen islamisk och de som inte vill måste tvingas till det med svärd. Därför bör man inte tillåta dem att sprida sina tankar i ett modernt samhälle som bygger på tolerans, demokrati och respekt för andra.

Jag vädjar därför till politikerna att börja tänka mer på framtiden, på våra barn och barnbarn, annars så kommer de att drabbas precis som vi har lidit i vårt gamla hemland.”


Varför har inte 7-klöverns politiker kommit till denna insikt. Jag har gjort det. Med vilka ögon ser Johan Persson och hans gelikar inom den rödgröna röran på utvecklingen i samhället. Inrikesminister Anders Ygeman pratar om att vi varit naiva i vår syn på t.ex antisemitismen. Vilka vi? Det är just 7-klöverns politiker som varit naiva och låtit hundra tusentals muslimer få bosätta sig i Sverige. Muslimer som tagit med sig sitt judehat till Sverige. Ett judehat som underblåses av den svenska vänsterrörelsen, inte minst inom public service. Vilka vi menar Anders Ygeman? Nu passar det att skuldbelägga alla!


Sverigedemokraterna har varnat för utvecklingen men kallats rasister!


"Politikerna i Sverige har genom tiderna gömt sig och blundar fortfarande för detta farliga faktum. Samtidigt tror jag aldrig på en radikal imam som sitter på tv och pratar vackert om deras förhållande till andra folk. Det är bara lögner – jag levde med dem i nästan 30 år och tror inte på ett enda ord som de säger. Deras metod är att ljuga tills folk tror på dig. Precis som en sektledare som rabblar sin ramsa.


De har skapat terror, hat och rädsla i detta vårt förut fantastiska samhälle. Därför kommer jag inte att skriva mitt namn under denna insändare, på grund av deras hat mot väst och folk som är emot deras ideologi."


En ”sekulär muslim” avslutar sin insändare med följande mening som jag i allra högsta grad delar.


”Jag är faktiskt rädd nu. Ännu mer för mina barn och barnbarn, för att de ska hamna i ett helvete om politikerna fortsätter driva sin naiva politik.”

 

En "sekulär muslim" och Johan Person har helt olika uppfattning. Jag undrar vem som har mest erfarenhet? Jag vet i varje fall vem jag lyssnar på i detta avseende.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards