thoralf

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2014

TYVÄRR ÄR JAG INTE FÖRVÅNAD

Av Thoralf Alfsson - 17 oktober 2014 15:32

Egentligen är väl ingen förvånad över att Jimmie är utbränd med tanke på det arbetsschema som han haft under det senaste året. När man sedan även lägger till medias förföljelsemani med enbart negativa epitet och artiklar, dessutom våra politiska motståndares i många fall vedervärdiga och billiga retorik är det en gåta att Jimmie klarade av den ”golgatavandring” som supervalåret bjöd på. Något som framgår i Jimmies Facebookinlägg.


”Dock har det också varit tufft. Det har det varit länge, inte bara under det senaste året. Givetvis sliter arbetet i sig självt - allt resande, stress, ständig hemlängtan - men framför allt har det också varit så mycket annat runtomkring som stulit energi och tärt både fysiskt och, inte minst, psykiskt. Våra motståndares ihärdiga försök att få stopp på våra framgångar, mediernas många gånger vedervärdiga kampanjjournalistik och extremisternas omåttliga hat är några exempel. I min situation försöker man skaka av sig allt det där - okvädningsorden, hoten, avskyn. Man intalar sig själv att inte ta det personligt, att låta det rinna av. Den strategin må fungera på ytan, åtminstone en tid, men i själva verket sätter det djupa spår. Ändå håller man ihop någorlunda eftersom man har siktet inställt mot valnatten.”

 

Den som lyssnade till läkaren och psykoterapeuten Poul Perris samtal med Jimmie Åkesson kunde nog redan där ana att det fanns vissa tecken som tydde på att Jimmie var på väg åt detta hål. I varje fall hade jag några sådana tankar i mitt huvud.


”Man skulle förmodligen behöva terapi för att analysera vad det är som jag, och vi i den innersta partikärnan, har varit med om, säger Jimmie Åkesson till utfrågaren och terapeuten Poul Perris.”

Läs artikel i Expressen


Eller se ett kort klipp från Expressen med den aktuella delen av intervjun på denna länk.


Hela intervjun finns nedan.


 

Vissa politisk sakkunniga på tidningarna drar omgående stora växlar på Jimmies sjukskrivning. Andra ”hönshjärnor” är direkt hånfulla på social medier.


 Med min personliga erfarenhet av utbrändhet så anser jag att Jimmie minst skall hålla sig borta från politiken fram till riksdagens öppnande efter jul och nyår. Men Sverigedemokraterna klarar även av att ha en frånvarande partiledare under en ännu längre tid, även om Jimmie Åkesson är väldigt viktig för partiet. Vi har många duktiga personer som kan axla det ansvaret.


Nu hoppas jag att Jimmie får den vila och avkoppling med familjen som han så väl behöver. Jag tror att det kommer ta många veckor eller månader bara att gå ner i varv innan man kan börja bearbeta sitt inre. Inte minst är en utomstående samtalspartner viktig för att kunna komma i balans med sina inre känslor och viljor.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

17 oktober 2014 15:48

Nujen är kurdisk nationalist. Hans hyckleri visar att han är fientligt inställd mot oss svenskar.

 
Ingen bild

Berry

17 oktober 2014 15:54

Om vi leker med tanken och säger att Jimmie avgår som partiledare. Vem skulle då vara bästa lämpade efterträdare? Björn Söder? Jomhof?

 
Ingen bild

Trollfar

17 oktober 2014 15:55

Hälsan och familjen är det viktigaste här i livet. Ta' den tid du behöver Jimmie och kom tillbaka när du känner att du orkar.

 
Ingen bild

Tompa

17 oktober 2014 15:57

Jag har länge undrat hur Jimmie skall orka.

Jag är grymt imponerad över hur han och även andra SD politiker står upp för vårt lands överlevnad.

About Özz Nujjen, varelsen som ger ordet ärkepajas ett ansikte.

 
Ingen bild

sarak

17 oktober 2014 16:05

Koppla av Jimmy! Du har gjort rätt för att vara med din familj ett tag.

 
Ingen bild

Lars

17 oktober 2014 16:18

Jimmie har varit stark, han förtjänar andrum och vila!

Du Thoralf förtjänar stående ovationer för Ditt enträgna arbete!

Den kurdiske etnonationalisten och professionelle hycklaren Özz Nöjen (som enligt egen utsago är "beredd att ge sitt liv för ett fritt Kurdistan", alltmedan han hånar allt vad svensk nationalism är) förtjänar att utvisas.

 
Ingen bild

Lisen Persson

17 oktober 2014 16:20

Det finns ingen jag unnar mer att få vila och återhämta sej än Jimmie Åkesson. Att han tar Time Out är ett klokt beslut och visar att han är mänsklig. Hoppas alla hatarna med media i spetsen har den goda smaken att skämmas lite. Men det är väl att hoppas för mycket. Vi Sverigevänner är glada att ha den bästa partiledaren - de andra är ljusår efter. Nu fortsätter vi kampen att upplysa folket om vad vi kan och vad vi vill.

 
Ingen bild

pg

17 oktober 2014 16:25

Hoppas att Jimmy återhämtar sig på ett bra sätt!
Välkommen tillbaka Jimmy.

 
Ingen bild

realisten

17 oktober 2014 16:27

När vanliga människor blir sjuka så brukar Försäkringskassan bedöma restarbetsförmågan, men det gäller kanske inte politiker.

 
Ingen bild

Mattias

17 oktober 2014 16:34

@Thoralf
Har du någon gång funderat över vad din egen retorik mot dina meningsmotståndare och hatobjekt i Kalmar fått för konsekvenser? Bajs i brevlådan och hjärtinfarkter i samband med den extrema hets som dina fotsoldater utsatt personen i fråga för. Tyck synd om hen istället...

 
Ingen bild

Lena

17 oktober 2014 16:40

Nej det är inte förvånande att han är utbränd, inte bara stressen i arbetet, att ständigt vara påpassad och inte minst denna hatfyllda tid vi lever i, inte minst de jobbiga vänsterdräggen och media som plågar hela tiden.
Utbrändhet kan ta tid, hoppas han tar god tid på sig innan han kommer tillbaka. Det kommer det att finnas en känslighet för utbrändhet i hans resterande liv. Egentligen måste han lära sig att delegera mer i framtiden.

Özz är en av dessa drägg som verkar helt omedveten om sin egen dumhet. Han hatar Jimmie för att han är nationalist (men kallar honom rasist pga immigrationsbegränsningen), själv är Özz kurdisk nationalist. Varför kan han inte se det uppenbara: han missunnar svenskar att vara detsamma? Är han avundsjuk på oss eller? Varför ska man ta en sådan på allvar?

 
Ingen bild

Hacke

17 oktober 2014 16:53

Alla sd-politiker borde få tapperhetsmedalj och då inte minst Jimmie Åkesson. Ofattbart vilken styrka han måste besitta i det formliga kulregn av hat och förföljese från främst medieetablissemanget leder han trots det partiet till fördubbling varje val. En makalös bedrift!
Hoppas innerligt att han får sin välförtjänta vila hemma hos nära och kära och kommer tillbaka som den suveräne ledare han är för den sverigevänliga rörelsen, landets hopp och framtid.

 
Ingen bild

Konen

17 oktober 2014 17:04

Beträffande Özz Nujen.

Detta är typiskt för en psykisk mycket ”störd” och totalt misslyckad person som Özz Nujen, att utan minsta skrupler glädja sig åt när någon av hans politiska motståndare drabbas av en sjukdom (troligtvis lindrigt men likväl). Men detta är givetvis något man inte skall bli förvånad över och som man kan förvänta sig från någon som lever i en sinnesrubbad värld och totalt förvrängd uppfattning om verkligheten.

@ Mattias
Med sådana grova allmänna anklagelser som du kommer med, är det utan fog plats för källhänvisning annars ligger du i samma klass som Nujen.

 
Ingen bild

Gute

17 oktober 2014 17:12

Man måste få slå i taket någon gång i livet, det är något som oftast drabbar engagerade folk i ledarställning, och det är en nyttig erfarenhet som är väldigt lärorikt trots allt.
Man måste lära sig om begränsningar och att delegera uppgifter till medarbetare som har rätt kvalifikationer, man kan inte alltid göra allting själv. Samtidigt är det en stor omställning att bli pappa, man får en helt annan inställning till livet.

Att Åkesson klarade av allt detta valarbete och alla dessa resor under året är något ofattbart egentligen, och samtidigt få utstå medias hatkampanjer som var rena kriget mot SD. Men folket lät sig inte luras den här gången heller!

 
Ingen bild

jonte bergström

17 oktober 2014 17:47

Min erfarenhet av utmattningssyndrom är att det tar minst en månad eller två av ledighet och totalt lugn innan du ens kan börja slappna av. Sen är det olika, ibland kan man återhämta sig på ett par månader, men jag har sett vissa som gått hemma flera år.

Hoppas Jimmie repar sig! Vi är många som kan be en stilla bön för hans tillfrisknande, egentligen tror jag inte på sånt, men det är värt ett försök...

 
Ingen bild

Odalbonde

17 oktober 2014 17:53

Bra bloggat igen Thoralf. Nu hoppas jag att Jimmie återhämtar
sig med familjen under hösten och kommer tillbaka efter jul. Av Özz Nujens utlåtande ser jag det som nödvändigt att han tar sig en funderare över sin egen värdegrund. Kanske han då kommer till insikt att både han och Jimmie delar likadana känslor för sitt folk och sitt land.

 
Ingen bild

pg

17 oktober 2014 17:54

Hoppas verkligen att Jimmy frisknar till snart!

Men det är intressant/tragiskt, att inte förrän sjukdom inträffar skrivs det mer "fakta" om SD!

(allt skriveri är ju reklam, och fler får kanske upp ögonen)

 
Stefan K

Stefan K

17 oktober 2014 17:56

Den där kurden vars namn jag inte gärna vill nämna är en osedvanligt osympatisk individ. Vad har han egentligen åstadkommit i Sverige?

Varför är han ens i Sverige när han enligt egen utsago har 99% av hjärtat i Kurdistan och kan dö för sitt hemland. Prata inte bara, utan res ned och försvara ditt land mot IS, precis som många kurder nu gör. Stor i orden...

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Mattias

17 oktober 2014 18:02

@Konen
Det är inga anklagelser utan ett rent konstaterande efter att ha talat med personen. Du behöver ju inte ta åt dig om du inget gjort.

Thoralf Alfsson

17 oktober 2014 18:32

Mattias

Vilka politiker i Kalmar anser du att jag skall anklaga för att jag fått fönster krossade, annan vandalisering, hjulbultar lossade på min bil, dödshot, förtal och ofredande?

Detta är också ett rent konstaterande och det finns dessutom polisanmälningar och domar. Du kan väl berätta vem eller vilka politiker i Kalmar jag skall beskylla för detta!

Ser fram emot ett svar från din sida.

 
Ingen bild

Dille

17 oktober 2014 18:34

@Stefan k " Dö för sitt hemland" Men vad gör han då i Sverige? Och Kurderna i Syrien verkar bara fly till Turkiet, ett land som Kurderna har bekrigat i minst tio år. Nu gnäller dom om trupper från Turkiet! Ynkligt!

 
Ingen bild

Stundtahl

17 oktober 2014 18:41

Tämligen mediokra snorvalpar och övrigt kommunististisk vilda grupperingar som försöker störa SD framgång är farliga, men inget politiskt hot.
-Den stora stötestenen ligger i gammelmedias systematiska stalking av Jimmie Åkesson och SD....en närmast sensationell bedrift av förföljelse.

@ Jimmie...som du vet är vi stand by och ser framtiden an!

 
Ingen bild

Onkel Sven

17 oktober 2014 18:55

" REALISTEN" ÄR DU DUM ELLER ÄR DU FÖDD SÅN ?

 
Ingen bild

Mattias

17 oktober 2014 19:01

@Thoralf
Tror inte du kan skylla på någon politiker angående händelserna du beskriver. Och du är helt säkert inte personligt ansvarig för det som drabbat den här personen. Men det var du som "satte igång" allt här på bloggen.

Thoralf Alfsson

17 oktober 2014 19:09

Mattias

Vilken politiker skall jag beskylla för att ha satt igång allt som drabbat mig?
Är det Johan Persson? Bertil Dahl? Jonas Löhnn?

Eller skall vi gå utanför den politiska kretsen och skylla på Henrik Rydström och hans kompis Martin Nilsson?

Du har säkert något förslag!

 
Stefan K

Stefan K

17 oktober 2014 19:01

Thoralf
Lova att skicka en hälsning till Jimmie från 1 miljon svenska medborgare. Det lär värma.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

tjolahopp

17 oktober 2014 19:02

@Onkel Sven, han tror han är smart, men är egentligen bara patetisk. Någonstans måste dårarna få utlopp för sina problem. Annars ställer de bara till något helvete någonstans. Inte för inte som S stängde dårhusen.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

17 oktober 2014 19:15

Den kurdiska rasisten Özz Nujen kan dra något gammalt över sig. Han ser det för självklart att få definiera sig själv som kurd och inte bergsturk, men förnekar varje etnisk svensk samma rättighet. Där har vi ett äkta rasistiskt beteende!

 
Ingen bild

Tony

17 oktober 2014 19:20

Att dum turken Öss Nujen försöker att göra sig lustig
förvånar väl ingen, som den lotsas komiker han är, men
hans skämt är bara plumpa och dåliga.
Att han inte åker ner till kriget och sprider sin dåliga
komik, han säger ju sig vara beredd att dö för sin Kurdiska
Nationalitet, men det är visst bättre att gömma sig i
Sverige och spela översittare över Svenska folket!

 
Assar

Assar

17 oktober 2014 19:25

När man tittade på Jimmie i valrörelsen blev man imponerad. Man undrade, hur fan orkar han. Sanningen är att han orkade inte. Ta nu en välbehövligt time-out Jimmie. Du och dina kollegor har gjort ett superbra arbete under valrörelsen. Ta det lugnt, ladda batterierna och kom igen starkare än någonsin. Vi är många som står bakom dig.

http://Assar

 
Ingen bild

Tommy

17 oktober 2014 19:41

Klassisk Thoralfretorik. Först är Jimmie Åkesson ett offer och sedan plockar man ut twitter från ngn med utländskt namn. Sedan släpps fotsoldaterna loss och man flyttar fokus till Nujen. Mest komiskt blir @konen som diagnostiserar Nujen som mycket störd och totalt misslyckad. Man kan naturligtvis ha åsikter om Nujen men hade alla invandrare nått samma framgång hade väl SD inte blivit så framgångsrika.

Sedan tycker jag det är trist att Jimme blivit sjukskriven och utbränd, det unnar jag ingen.

Blir intressant om mitt inlägg censureras bort likt mitt föregående.

 
Ingen bild

realisten

17 oktober 2014 19:50

Hur kan man bli sjukskriven på obestämd tid, alla andras sjukskrivningar brukar vara på någon månad itaget. Tydligen skall politiker särbehandlas,

Thoralf Alfsson

17 oktober 2014 20:15

Innan du nu uttalar dig borde du läsa på. I de flesta artiklar framgår det att Jimmie Åkesson är sjukskriven till den 30 november!

Men som för alla andra sjukskrivna kan den förlängas om någon läkare anser att det behovet finns.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 oktober 2014 20:09

Efter detta "supervalår" är jag förvånad att "bara" en partiledare är utmattad och en annan avgått. Bovarna är bla. alla journalister som jagar alla partiledare dygnet runt. Varje sk-tsak ska ältas och ältas.
I Åkessons fall har han varit extremt utsatt av rent hatiska journalister och politiska motståndare.
Sedan borde alla partier ta ett gemensamt beslut om minst en dag per vecka under den sista tiden före alla val, där allt politiskt arbete får vila.

Alla politiker oavsett parti är också människor och inga maskiner.

Att sedan div. "komiker" och annat tveksamt folk nu gottar sig åt en människa av kött och blod som nu är sjuk, säger mycket om deras IQ...
Att andra nu får ta ett steg framåt inom partiledningen innebär en ytterligare kompetenshöjning. Jimmy behövs, men partiet är i trygga händer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 oktober 2014 20:11

@realisten.
Har du exakt koll på Jimmie Åkessons sjukjournal? Kommentera bara det du har kunskap om. Dvs. mycket lite...

 
Ingen bild

OH

17 oktober 2014 20:32

Finns det någon som tar en person som Ozgur Gegin på allvar. En person som sviker sitt eget folk.Ska en sådan döma andra ?Jag tror inte han är välkommen hos de Kurder som kämpar för det dom tror på.

 
Ingen bild

Pimm

17 oktober 2014 20:36

Att politiskt korrekta tyckare som måste få utlopp för sin SD-fientlighet inte klarar av att tänka ett steg längre än att de själva kommer ut som hycklare. När det väl kommer till kritan visar Özz Nujen och alla tyckare att exempelvis sjukskrivningar och psykisk ohälsa egentligen inte bekommer dem alls, utan det är bara ett politiskt slagträ de använt mot "högerregeringen" under 8 års tid.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

17 oktober 2014 20:46

Tråkigt men Jimmy. Jag hoppas han mår bättre snart och återkommer med nya tag för allas vår skull.

Om Mattias har något att komma med i sina anklagelser så borde han kontakta polis istället för att att förtala andra och påstå att de har delaktighet. Det är alltid illa när politiker blir attackerade annat än sakligt i form av kritik av den förda politiken. Men å andra sidan har jag aldrig sett Mattias komma men något konkret utan snara anklagelser hängande i luften som aldrig härleds. Vanligare är att de motbevisas med det hindrar inte sagde Mattias att upprepa proceduren om och om igen. Hade jag vart på din sida hade jag blivit förbannad över att sådana som du framställer min sida som korkade bortskämda småungar. Kan väl knappast vara ålderspension det är frågan om?

 
Ingen bild

Konen

17 oktober 2014 20:55

@ Tommy
Om man tycks glädja sig åt att någon blir sjuk av en eller annan anledning, stämmer min diagnos in helt korrekt. Du tycks stödja vad Nujen skriver inledningsvis i kommentaren och är tydligen en likadan "kålsupare" själv.

F.ö tycks du blanda ihop vem som skrivet vad, och innehållet är i din kommentar därför minst sagt löjeväckande.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

17 oktober 2014 20:57

Bajs i brevlådan är nog att föredra framför regimens stormtrupper och deras arbetsmetoder med yxor i ytterdörren.

 
Ingen bild

Tommy

17 oktober 2014 22:40

@Konen
Vad är det jag blandat ihop menar du?
På vilket sätt menar du att jag sympatiserar med med det Özz N skriver?

Allt är inte svart eller vitt. Man behöver väl inte tycka att Özz är psykiskt störd och misslyckad eller hålla med om det han skriver? Du verkar vara ytterligare en onyanserad skribent. Typ antingen är du för gruppvåldtäkter, IS eller röstar du på SD.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 oktober 2014 00:00

Först och främst får man väl konstatera att joddlaregänget med Expressen i spetsen har lyckats knäcka Åkesson, med en förföljelse som liknar den på 1940-talet av en folkgrupp.
En biprodukt är att 1 miljon svenskar har blivit lite mera radikala och förbannade, dessutom har hatet mot journalistkåren givetvis ökat rejält i hela Sverige

Åkesson kommer sannolikt att sluta som partiledare, och lämna partiet
Varför då, Sveriges värsta jobb mentalt, en familj, en liten son, kontot välfyllt, såvida inte stålarna är bortspelade.

Bara ett ev spelberoende tar en livstid att bearbeta, och bli av med
Sätter du handen på plattan bränner dej, och läker ihop om du har tur, går du till spisen igen då ?

Tyvärr kommer kanske den höga lönen att påverka ett beslut att komma tillbaka.

Sverigedemokraterna bör omgående inrätta 2-3 språkrör, som ev byts var fjärde år,mobbningtrycket från kommunistmedia kräver nytänk nu om något.

Jimmie har samlat all makt i sin egen ficka ,och nu sprungit in i väggen, dags att gå vidare i livet, vilket han säkert kommer att komma fram till själv, han har varit hängig sista året, valrörelsen måste varit ett helvete att genomföra.
Dessutom måste partiet lära sej något av detta när det gäller partiledare
Denna process som löser ut en utbrändhet har givetvis pågått i minst 15 år
Då är det förmodligen riktig kris på torpet dessutom

Tyvärr är det väl så att ingen inom Sverigedemokraterna vågar börjar titta efter en ny partiledare el ett delat partiledarskap

Det viktigaste nu är att fälla sosseregeringen, och se till att det blir nyval för Sveriges skull, och Thor-alfs skull ,som då åter kommer att bli riksdagsman, Åkessons mobbning där var inte snygg.

Åkesson hade två krav på riksdagslistan kvotera in kvinnor ,och sparka Alfsson.

"Den som gräver en grop åt andra ramlar ofta i den själv"
Gammal Gotlänskt djungelordspråk

Jimmie Åkesson är idag historia i SD, även om dom flesta inte fattat det än.
Hoppas att killen piggnar till, och kommer tillbaka till familj, och en annan karriär.

Ett stort jävla upprikigt tack för det du offrat för Sverige Jimmie
Behandlingen av dej har gjort oss andra topp tunnor rasande
Vi glömmer aldrig vilka som stått för den

 
Lassekolja

Lassekolja

18 oktober 2014 00:35

Özz Nujen, vem fan e´ de´?
Ingen partiledare har fört en liknande kamp mot stigmatisering, mot rent hat, mot orättfärdiga påhopp, mot fysiska attacker, ingen partiledare visat sådan kampvilja som vår Jimmie Åkesson. Samtliga motståndare, som trots vetskapen om Jimmie´s tillstånd ändå vägrar visa ett uns av ödmjukhet och skam är ynkryggar. Det har dom förvisso varit hela tiden men nu bekräftar dom själva detta!
Bäste Jimmie! Du har verkligen förtjänat en tids vila tillsammans med Din familj. Du är vår, ja, hela Sveriges hjälte, i Din kamp för bevarandet av vårt Välfärdssverige! Vila nu upp Dig så länge som krävs för återhämtning! Efter det hoppas vi alla att Du kommer igen med nya krafter! Samtliga oponionsundersökningar hittills efter valet bekräftar att Du har gjort ett fantastiskt jobb. När Du kommer tillbaka hoppas vi att Din familj har fått Dig att inse att Du måste minska ner på takten och under kommnande tre år lägga grunden till Valrörelsen 2018, då ett tiotal duktiga Sverigedemokrater åker land och rike runt och förmedlar SD´s fantastiska politik medan Du själv håller några enstaka torgmöten. I övrigt för Du enbart befälet!
LYCKA TILL JIMMIE !!!
SD 2018 !!!

http://www.status.st

 
Svensson

Svensson

18 oktober 2014 07:58

Jimmie Åkesson får ta det lugnt och vila upp sig nu,så får vi andra arbeta lite hårdare, så är Jimmie snart tillbaka.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Mattias

18 oktober 2014 08:33

@Thoralf
Om du skriver skit och dynga om någon här på din blogg och det fått till konsekvens att dina läsare och fotsoldater ger sig på den du "hängt ut" är det svårt att skylla på någon annan än dig, sätter man en sten i rullning är man väl ansvarig för de skador den åsamkar?. Det hade inte hänt annars. Att du själv varit "drabbad" (om du nu varit det) av diverse galningar får du väl i så fall ta med dem som gått på dig.

Thoralf Alfsson

18 oktober 2014 09:49

Mattias

Vem har jag skrivit skit och dynga om? Det gäller ju inte dig personligen så du har ingen anledning att inte berätta för alla. Då för jag också en möjlighet att bemöta dina beskyllningar.

Du är dessutom minst sagt inkonsekvent i dina beskyllningar. Du menar att jag är skyldig för andras handlingar men de galningar som begått samma sak mot mig däremot är ansvariga.

Men det är förstås typisk vänsterlogik att inte ta ansvar för sina egna handlingar utan ständigt skylla på någon annan! Beklämmande!

 
Ingen bild

Stefan A.

18 oktober 2014 08:39

Inte minst måste det vara psykiskt påfrestande att ställa sig framför en folksamling flera gånger per dag med den hotbild som finns efter fulmedias enorma hatpropaganda, man vet aldrig vilka knäppgökar det kan finnas där. Problemet med en populär partiledare är att fylla luckan efter en sådan, iaf. i brådrasket, är också en enorm fokusering på just partiledarna numera, några andra existerar knappt.
Bergsturken ser ju frisk och rask ut, borde inte han vara hemma och försvara fädernelandet? men det är klart mindre farligt att vara stöddig på kvittret i Sverige än att strida mot IS, modiga mindre män....

 
Ingen bild

Sven-Sune

18 oktober 2014 09:25

Beträffande utbrändhet:

Själv ligger jag på gränsen, men får stor hjälp av en sorts yoga som kallas Medicinsk Yoga eller MediYoga. Den gör att jag kan sova och kan man sova så kan man arbeta effektivt. Det gäller dock att vara disciplinerad och fortsätta att göra yogan även när man mår bra eller bättre.

MediYoga finns på många ställen i landet. Om även andra former av yoga har samma positiva effekt vet jag inte, har inte testat.

 
Ingen bild

Waterbug

18 oktober 2014 09:41

Mattias

Du verkar ha problem med neuronkopplingarna på övervåningen.
Tänk lite vidare och gör en minimal konsekvensanalys av din världsbild där budbäraren alltid skall ställas till svars.

Om Thoralf hade skrivit rena lögner och påhopp (skit och dynga enligt dig) så hade han åkt in och ut ur förtalsdomstolarna som en Jojo, nu när det mesta råkar vara sant skall alltså T stå till svars ändå(budbäraren) istället för de han avslöjar med byxorna nere?

Det är en helt makalös trångsynt och skrämmande världsbild, men det är typiskt kommunister att tycka att det är viktigare att straffa åsikter än handlingar.

 
Ingen bild

Konen

18 oktober 2014 09:48

@ Mattias
Att du är så ynklig att du undviker Thoralfs fråga genom att kalla den för dynga trodde jag inte. Men eftersom detta är signifikativt för den intellektuella nivå du ideligen presterar är jag inte förvånad.

@ Tommy.
"Typ antingen är du för gruppvåldtäkter, IS eller röstar du på SD."
Jösses vilka liknelser du åstadkommit. Här var det "brainstorming" i den högre skolan. Verkar som du har många tappade skruvar att leta reda på. Så en investering i en ny och effektiv dammsugare verkar vara något för dig att satsa på.

 
Ingen bild

Ludvig

18 oktober 2014 10:06

Med den omänskliga förföljelsen så är det inte lustigt att Jimmie blivit utbränd. Vi får hoppas på snabbt tillfrisknande.

 
Ingen bild

Mattias

18 oktober 2014 10:37

@Thoralf
Du vet väl vilka du aktivit "skrivit ner" här på bloggen. Är ju en av dem. Har inte någon lust att outa denne någon mer, h*n har redan ett helvete och behöver inte mer. Och nej, du är inte skyldig till vad andra gjort. Men som sagt så är det du som piskat upp stämmningen så visst bär du en hel del skuld.
Tänk tanken att det fortätter och komma all möjlig dynga hem till denna någon och att nästa infarkt blir dödlig (h*n har klarat två), då blir det rätt svårt att tvätta sig ren Thoralf.

Thoralf Alfsson

18 oktober 2014 11:30

Anledningen till att du inte svarar på min fråga är att du ljuger! Vilket är både bedrövligt och inte minst väldigt fegt!

Jag känner endast till en politiker som haft två infarkter och det är Anders Andersson från kristdemokraterna. Jag har aldrig skrivit något Anders Andersson.

Dessutom har jag aldrig "skrivit ner" någon som heter Mattias.

Det viktiga är att jag har haft på "fötterna" när jag skrivit kritiskt om någon politiker och det kommer jag fortsätta med.

 
Ingen bild

Konen

18 oktober 2014 11:30

@ Mattias

Så du menar helt enkelt att när någon "anfaller" Thoralf med i allra högsta grad tvivelaktiga fakta har han inte ens rätt att försvara sig? Om denne "anfallare" då drabbas av någon sjukdom, anser du dessutom att detta är Thoralfs fel. Vilket dj-a trams.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

18 oktober 2014 11:40

Jag undrar vad för sorts helvete kommentarer på en blogg kan åsamka. Eller är det bara ett infall av inbilsk rättfärdighet?

Etablissemangs-apologeterna lipar, sliter sitt hår och blottar sitt bröst och utropar - snälla du, tyck synd om mig. Värre brott än att kritisera en av regimens lydiga lakejer finns tydligen inte. Men det är fortfarande lovligt att håna, förfölja och misshandla Sverige-vänner, regimkritiker, nationalister och konservativa. En regim-lakej får kritik riktad mot sig på en blogg och det orsakar "hjärtbesvär" och det är hela världen. Jösses!


Och vadå "fotsoldater"? Trodde lögnen om att det var ett fåtal rasister som stod bakom alla kommentarer på bloggar och nyhetssidor dog ut typ 2011.

Vem är denne Mattias?

 
Ingen bild

Hood

18 oktober 2014 16:10

Ja Jimmie har fått ta mycket skit från många på riksplanet.Så jag är inte förvånad över resultatet.Det finns även lokala företrädare för partiet som har fått och får utstå mycket tuff behandling i media och andra offentliga samanhang.Jag beundrar "våran" Thoralf för sin starka övertygelse han dagligen demonstrerar på sin blogg.

Thoralf Alfsson

18 oktober 2014 16:56

Tack Hood

Tyvärr saknar jag det från SD internt.

 
Ingen bild

Sven-Sune

18 oktober 2014 17:34

Thoralf:

Att du saknar stöd från partitoppen torde stå klart för alla, men stöttar ni inte varandra på lägre nivå (kommunalt, regionalt)? Det är oerhört viktigt. INGEN orkar jobba ensam, utan stöd av andra.

 
Ingen bild

Fredrik

18 oktober 2014 18:01

Vilken bra blogg jag just hittade! Trots "fel" stad och län.. :)
Vilket balanserat och sverigevänligt engagemang! Den åker in i favoriter..

Tack.

 
Ingen bild

Kevin

18 oktober 2014 20:12

Du är snyggast i Kalmar. Vart klipper du dig någonstans?, Verkligen fint! :)

 
Ingen bild

Kevin

18 oktober 2014 20:13

P.S Har du grindr?
kram, Kevin

 
Ingen bild

Kalmarbo

19 oktober 2014 00:23

Ja tänk på det att tipsa om denna bloggen till vänner o bekanta! Läser den varje dag, är räddningen ibland när det inte finns ngn att ventilera frågorna med!

 
Ingen bild

Tommy

19 oktober 2014 17:06

@konen

Jag vet inte om du missade att jag ställde två frågor till dig som du gärna får svara på.

Jag håller med om att det är någon högre skola men om du följt bloggens kommentarer under ett tag tror jag du skulle förstå. Det mest spännande är att du dissar den liknelsen och sedan slår till med något om dammsugare och skruvar.
Avdelning, definitivt kasta sten i glashus.

 
Ingen bild

HS

19 oktober 2014 17:12

Özz Nujen är en ond människa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se